dr.ahalan

dr.ahalan

Ki tudja? Tetőzött?

2020. május 05. - dr.ahalan

Megint eltelt egy karantén-hétvége, érdekes megfigyelni, ahogy egyre jobban figyelünk egymásra szavak nélkül is, egyébként is nagyon-nagyon régen veszekedtünk, de most valahogy minden kimondott szóra figyelünk. A többiek is így vannak ezzel, mi csajok egymás közt megbeszéljük. :)

A thai kajának elképesztő sikere lett, tényleg nagyon eltaláltam, pedig nem könnyű, aztán szombaton sütöttem is. Rizskoch volt, a Gábornak az a kedvenc sütije, és laktózmentesen én is ehetem. Ettem is! :)

Elképesztő dolgok történtek megint, nem győztük a híreket olvasni. Elek eggyel lentebb hozzászólásban összefoglalta ezt az egész mulatságos katyvaszt, ami az intézkedéseket, megállapításokat és találgatásokat illeti. :)

Ami fontos volt, végre nemzetközileg is publikálták őket, sőt magyar nyelven is jelentek meg cikkek a koronavírust kísérő furcsa kiütésekről, és egész szép fotóanyag van fent róluk. A kis rohadékok! :)))))

És a bagolyarcú néni elárulta, igen, már februárban vastagon itt lehetett. :)

Horrorka hívott, elmondta a verset, minden évben elmondja. Hagyomány. Nagyon-nagyon örülök neki mindig. Ezentúl jó leszek… :)

Az ajándékot majd a járvány után megkapod banya. De addig lehet hogy megeszem néhányszor. :)

A mentők pedig robognak. A hétvégén a hídon konvojt is láttunk, hat kocsi szirénázott át együtt, mindegyikben szkafanderesek. :(

A napok tele vannak, ma délelőtt a Gáborral próbáltuk megfejteni az új cége profi  online rendszerét.  Home office, rendszergazdi nélkül. Alá kell írni egy TIG-et, és el kell olvasni pár feljegyzést. A fiataloknak természetes, olyan mintha egy iroda lenne a felhőben, mindenféle dolgok történnek, iratok reppennek, megbeszélések vannak, találkozók… hát… Nem egyszerű, de azért kitapasztalható. :)

Öreg csontok vagyunk… :)

Egy regényt olvasok Kínáról, és egyre érthetetlenebb nekem az az ország. Japán kultúrája érthető, tiszta, egyenes vonalú, de a kínai történelem valami elképesztően kacskaringós és döbbenetes. A Száz Virág napjai… Hogyan történhetett meg? Hogyan tehették rá a ruszkik a mocskos mancsukat erre a csodaszép világra, és hogyan zülleszthették le ennyire? Gábor persze érti, magyarázza… és rémesen bosszantja, ha női logikával rákérdezek… ennek meg mi a franc értelme volt? :)

Az érem másik oldala? Nem értem… Kering a világban a koronavírus, gyilkol és megbetegít, minden ország máshogy gyógyít, találgatnak, kutatnak, ötletelnek, izgalmaskodnak, embereken kísérleteznek, de nem látom, hogy széles körben konzultálnának mondjuk a vuhani orvosokkal, akik azért csak legyőzték a kórt, és az sem titok, hogy az ősi kínai orvoslás praktikáit is bevetették, ugye… Miért nézzük le még mindig dölyfösen a keleti, több ezer éves tudást? Nem értem… :)

Persze nem is az én dolgom. Ahogy ma valaki megfogalmazta, ez a korszak az önzés korszaka, a buborékfalat kell megerősíteni, nem kell már feltétlenül átadni a tudást se, semmit se. A mi világunk itt bent kellemes, langyos, sokan vagyunk, viszonylagos biztonságban élünk, és meghagyjuk a hamis, csalóka face-illúziókat másoknak. Vannak kis buborékok, családok, kapcsolati tőkecsoportok, valódi, 3D-ben megpróbált közösségek, cserekereskedelmen alapuló csoportok… Oké, fogadjuk el. :(

Pont így jöttek létre kicsiben a szekták, nagyobban a maffiák, és később így jött létre a nácizmus, meg mondjuk a Szovjetunió. Na csak mondom... :(

Azok is jó embereknek tartották magukat, igaz embereknek, oszt mi lett a vége, ugye?

Ahogy mondjuk zsenizsé se gondolta amikor elkezdte ingyen a free-t, hogy ez lesz belőle a mama és a népe… a csalók, alja népek, pederők és mindenféle elmebetegek, mocskos szemét moderátorok, nőfosztók és a mai napig bűzlő moderálatlan szennyek által. Azt se gondolta szerintem, hogy ő maga eddig züllik…Pfujj! És már neki sincs szégyenérzete, pedig mekkora becsületes embernek, mekkora liberálisnak, mekkora humanistának nevelte a jó doki! Érdekes... 

Ámbár ha belegondolok, voltak jelek, a lóbox akkori tulajdonosa… Valami Dénes, vagy Dezső… Mindegy. Danger volt a nickje… Szóval ő meredeken ki volt akadva akkor a free-n. Az se volt normális egy figura mondjuk…

De az eredmény egyértelmű.

A lovebox a befektetők által hatalmas lett. A free… Egyetlen töpörödött, elmeroggyant tag. És évek óta tartó Envergyűlölet és Aha-kórság. Szánalmas… Meg kellene írni. Az egészet. Ha lenne időm. De sosincs. :)))

A közös cégünk könyvelése még nincs összerakva. Van megrendelésem egy menyasszonyi ékszerre, két nyakékre. A galéria takarítását is beterveztem holnapra, és fotózni is kellene, mutatni valamit a vevőknek. A céges munkákat, a hadtáp-beszerzéseket a Gábor intézi holnap, menni is kellene már! Ezer helyre! :)

És miért is ne mennék? Hehehe…

-        -  Mert mondjuk újra fertőződhetsz Takács Bálint! Maradsz a seggeden… Tudod te is. Jól elvagy, nem?

-          -  Nem…

-          -  Mi a franc ez a bevásárlólistán? Rózsaszín Barbiebacás…

-         -   Kell nekem valami, ami rózsaszín, és örülök neki…

-         -   Mi vaaaan? :O

-          - : Lepjél meg! Rózsaszínnel!

-         -    De mivel? Mid nincs? :O

-          -   Rózsaszín Barbiebacásom.

-    -   Aha… Jó. Majd keresek… Szóval utánanéztem. Hongkong. Viszonylag szabad volt az átjárás, ezért lehet ez a sok anomália a bélyegeiden. Biztosan sokat érnek, ha ekkora az érdeklődés… Tudod hova tetted őket? Itt vannak az árverési listák. 

-        -     Ööööö… Izé… Most ne beszélgessünk a bélyegekről, jó? :)

Hát így él a céltalan, büdös proli Aha, akinek semmije nincs, csak IGAZA, humora, olvasója, barátja, egészsége, gyomra, kislánykája, sok ezer eladott ékszere, Frászkarikája,nevetése, és gyönyöre, rengeteg emléke, mindenféle őrült gyűjteménye, festménye… És van még hatalmas jogi fölénye, és kaján vigyorral bemutatott kis virsli középső ujja.

Mondjuk Ahának szegénynek nincs új kredence… Csak régi, barát által tervezett, másik barát által készített, Gáborpapa által felfúrt napsárga csodasága. A szeretet lakik benne. :)

És ez mondjuk csudajó! Detélleg! :))) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr3415660664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsós Rafael 2020.05.05. 07:38:15

már kora hajnalban bebújt a szervezetbe két diannás tüske, felbátorodott, feltette a gramafonra az unásig játszott bakelitet, és elindította a napot!!!
( okádok már tőle)

"
Szildi
2020.05.05. 05:54

Simlis az Úr, jól ismerjük , hülyére veszi ezt a szerencsétlen nőt, akivel eltartatja magát..
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Szildi
2020.05.05. 06:27

Ez hülye proli újabb teóriáját kénytelen vagyok megcáfolni. A freet, mi a férjemmel hoztuk létre, anyagiakkal (több milla volt ), amihez kellett a fiam tudása,, és persze nem gondoltuk soha , hogy a társadalom ilyen aljas tagjai fogják tönkretenni, mint akik azóta a nyakunkban lihegnek, olyan dolgokba dumálnának bele, amihez az égvilágon semmi közük. A beteg agyát az oldalunkon és polgári személyünkön edzi, becsmérel, zaklat, provokál. Anno, kikezdte a tagjainkat, moderátorokat, személyeskedésre és saját dolgai reklámozásár használta az oldalunkat, ingyenesen,, visszaélve a jóindulattal, nem betartva az ÁSZF -t. A jó doki már akkor óvott, amikor látta mit művel, felmérte, hogy ez a nő pszichés beteg, de sajnos már nem tud tenni ellene semmit.
A többi oldalt egyetlen nagy cég csoport vásárolta fel, az említett tulajdonos rég kiszállt, mert időben átlátta, felmérte, hogy egyedül ők is odajutottak volna ahová a free, amit a Zs. nem akart semmi pénzért eladni, akár veszteséges, akár nem. Ettől ő jól van, dolgozik máshol, a free már csak egy domain-név, amit ha akarunk működtetünk cégesen vagy nem- a mi dolgunk . A mindenkori tulajdonos saját joga és ilyen senkiknek az égvilágon ehhez semmi köze, jó lenne ha végre ez a kretén nő megjegyezné, javasolnám, törődjön a saját dolgaival."

szegény, szerencsétlen, szánni való vén hülye!!!

Vezek Elek 2020.05.05. 07:54:45

Hát persze, hogy tetőzött! Megmondta Cilike, hogy 4-én tetőzik!!! Ennek örömére, akkor, amikor a legnagyobb a veszély, megnyitották a strandokat, fürdőket, éttermeket, teraszokat, üzleteket, ... logikus nem? :)))) Idióták!!!

Orsós Rafael 2020.05.05. 07:58:00

az ittas rüszmeteg, a megdoktorál özvegy, csak folytatja a vedelést és az öklendezést:

"Úgy látom, H-ka már elment dolgozni, a tohonya, gusztustalan, simlis úr , gyorsan beszáll-kiszáll, azt hiszi, hogy a párja soha nem tudja meg amit művel miközben dolgozik helyette. "
(Szildi
2020.05.05. 06:27)
szegény, szerencsétlen, szánni való vén hülye!!!

Orsós Rafael 2020.05.05. 08:00:39

@Vezek Elek: jól értem? csak nem gyulára, egerszalókra, hajdúszoboszlóra szerettél volna menni strandolni????
:):):):):):):):)
még pici türelmet, figyeld cili nénit esténként!!!:):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.05. 08:07:10

"...... a free már csak egy domain-név........"

dicsak,dicsak:):):)

"Jelenleg is folyamatosan dolgozunk, célunk, hogy minél hamarabb elinduljon az új oldal és alkalmazás. Nagyon valószinű, hogy az iOS (apple) rész lesz készen legelőször, ami kikerül az appstore-ba. Ez körülbelül az év vége környékén várható majd. ( az öszi dátum módosult, mert el fog készülni a freelove weboldala is és együtt adjuk ki az alakalmazásokkal. A lényeg, folyamatosan dolgozunk rajta)"

"Kedves freeloveosok! Hosszabb idő után jelentkezünk. Egy majdnem 1 éves fejlesztés eredményét szeretnénk bejelenteni"

"Ez egyben egy új kezdet a freelove-nak. A fejlesztésnek ezzel közel sincsen vége, a mostani megjelenés csak az első, egy nagyobb munka eredménye, amit továbbra is folytatunk"

"Viszont van egy lényeges része is a történetnek, mi is nemzetköziek lettünk, azaz a freelove, mint alkalmazás megjelent számos más országban is. Tudjuk, hogy kiadunk egy alkalmazást még nem jelenti azt hogy mindjárt népszerűek leszünk, de dolgozunk majd ezen részen is."

háááááát, igen.......
látom mivé fejlődött a vezető európai társkereső portál
a több százezres tagság.....
a kredit tolvaj ......
a seggszájú.......

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.05. 08:42:26

@Orsós Rafael: Cáfolnám, ha lehet. Rüszmeteg néni megint hazudik, dől belőle a valótlanság. A free-nek se vevője, se lehetősége nem volt soha mondjuk uniós támogatásra, mert ugye a céggel mindig voltak fura gondok. Ez nem titok, a nyilvános és egyértelmű cégadatokból kiolvashatóak a történések. :)))
Aztán ha a rüszmeteg nagyon akarja, akkor megírom én apránként az összes disznóságát, kezdve a kreditlopástól, keresztül Judea-n, wiko-n, Stiboron, Huncikán, Smuncikán, meg az összes többin keresztül egészen a török hac(k)erig... :)))) Szerencsétlen beteg elméjű! És nem adja fel! Még mindig kivisongat annak a kutyának nem kellő, abszolút lerobbant szarszagú oldalból, nem tud róla leszakadni. Ez tartja életben a vénséges, szánalmas, magányos, foszlott karanténvarjút. :)))

dr.ahalan 2020.05.05. 08:45:33

@Vezek Elek: Lesz ebből még cifraság, én mondom! És őszig biztosan marad a totális katonai diktatúra. Banánköztársaság! De lehet strandolni maszk nélkül. :)))

Orsós Rafael 2020.05.05. 08:52:00

@dr.ahalan: azért óvattal feredőzzetek, mert ha teszem azt fuldokolnátok a medencében, az úszómester csak másfél, két méterre közelíthet meg!!!!!!
:):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.05. 09:04:11

@Orsós Rafael: A felsoroltak közül Gyulára megyek... egyeNlőre. :))))) Sej haj! :))))))

Orsós Rafael 2020.05.05. 09:10:17

@Vezek Elek: gyula tud róla????????:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.05. 09:16:05

@Orsós Rafael: Húúúú, mi jutott az eszembe! Volt egy osztálytársnőm, akinek a pasija Gyula volt... Aztán elmentünk osztálykirándulásra Gyulára, és este medencebulira voltunk hivatalosak, ahol az úszómestert szintén Gyulának hívták. :)))
És az én osztálytársnőm megcsalta a Gyulát! Gyulán Gyulát Gyulával! Detélleg! :))))

Vezek Elek 2020.05.05. 10:31:24

@Orsós Rafael: Tud, persze, hogy tud.... sőt! arról is, hogy előtte Csabán megpihenek. :))))

Orsós Rafael 2020.05.05. 12:50:06

@dr.ahalan: megfilmesítést érdemel(ne) a sztori!!!:):):):):) megírnád a forgatókönyvet??? vászonra vinném!!:):):):):):)

@Vezek Elek: nagy huncut vagy te, elek!!!:):):):) égetnivaló rószcsont ( by puncsa) :):):):)

és az megvan,mikor a svéd fogatlan impotens királyi többest használ??:):):):):):):):):):):):)

"...... ismerünk, és tudunk dolgokat emberektől......."

:):):):):):):):):):):):):):):)

heartbreaker:):):):):):):):):):):):):):):)
kumlán:):):):):):):):):)):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.05. 13:21:39

@Orsós Rafael: Az cifra szappanopera lenne, 12 évad. És minden részben ráfaragna a rohadék banya. :)))

A bozgor meg tök vicces. Csak a külsős olvasók kedvéért írom le, természetesen sose találkoztam vele, soha egy légtérben vele nem tartózkodtam, egyetlen szót se váltottam vele soha még telefonon se. :)
A szalonnaorcájú egyszer tényleg bekuncsorogta magát hozzám egy lánybulira, hülye voltam hogy nem mondtam neki nemet. Azóta nem tudom levakarni magamról. :)))
Ennyit a valóságról odaát. :))))

Vezek Elek 2020.05.05. 13:27:11

Sej haj ruca, ruca, kukorica, derce :))))) Annyira vártam már, hogy valaki idecitálja, de mivel nem történt meg, hát megteszem én. Az agyondoktorált vq ismét alakított: "csak a sej hajuk és fantáziájuk nőt az egekig." No de melyik nőt??? :)))))) Akinek nagy a haja???? Igaz, én szerinte egy debella vagyok, viszont van - többek között - egy marha előnyöm vele szemben, nem vagyok analfabéta. :)))

Orsós Rafael 2020.05.05. 13:59:37

@Vezek Elek: menjünk tovább!!
".....és a borzalmas kinézetű magát nőkkel eltartó “kurafi”,........"
de a rommá tanult, vén rüszmeteg csak leírta végre, ami már már fedi a valóságot, nemcsak magamat de a nőimet is el tudom tartani....
szóval, ideje lenne megest kiüríteni a gumibugyit, kortyolni egy keveset, mert körbelengi a pisaszag!!!!!
szerintetek a barátom, a tóni ( a talpig becsületes svéd törpe....és hontalan) megprütykölte már a parókás sivatagot?????:):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.05. 14:56:34

@Orsós Rafael: biztos bevett valami fogalmazásgátlót és ráivott. :))))

Orsós Rafael 2020.05.05. 17:59:18

"PadreEmeritus
2020.05.05. 15:50

Én a bulis dolgot másként ismerem, nem kuncsorgott be. A Bea hívta a Mártit!!!. Buli?:-))))) Odabasztál egy kis ropit és sósmogyorót az asztalra, és hasztalan próbáltad lenyomni a torkán a free-s pasik farkairól készült fotógyűjteményedet! Úgy dicsekedtél vele fikafos, mintha a legnagyobb kincsed lett volna.
Azóta azt hazudod, hogy tetszett neki. Meg volt döbbenve, hogy valaki ilyen betegesen gyűjti idegen pasik farkait. Azóta nem megy le a torkodon az a 3 kis Daubner-minitorta, amit a Márti vitt nektek karácsonyi ajándékba. Pont Neked jutott a túrós! Nem volt mentes! Bruhahahaha! :-))))
Kurva nagy buli lehetett retek, kitettél magadért!!!:)))))))))))))))"

én azért szívesen olvasnék, énmártikám mikor és kinek tartott bulit a saját lakásában? vagy a börtönviselt mikor és kit hívott meg a saját lakásába?? ( ja, hogy az nincs.........)
nagy fasz a tóni, csak nehezen dolgozza fel!!!:):):):):)
szerintem esténként, vagy már napközben is, kamozik a rüszmeteggel:):):):):):)
van a bábozás a lankadt valahai vitéz lászlóval, és van a tárlatlátogatás munkácsy remekével , az ásító inassal!!!
:):):):):):):):):):):):):):)
és a háttérben halkan szól elvisz hartbréker-je:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.05. 18:13:49

@Orsós Rafael: Ez mind nettó hazugság, Zsírpofi rosszindulatú mocska természetesen. A három torta volt csak igaz, szerintem Vanilin volt, nem Daubner, és jól elfértek a kukában. :)))
A Bea meg nem akkora bunkó, hogy meghívjon bárkit is másnak a lakásába, természetesen. :)))

Főleg nem egy ilyen rém ellenszenves, erőszakos, hangos némbert. Elviselhetetlen, pofátlan.... Borzasztó délután volt, én mondom! :(

Orsós Rafael 2020.05.05. 18:39:50

@dr.ahalan: viszont a rüszmeteg elárulta a titkot!!! A TITKOT!!!!

hogy lehet üzekedő fiatal párokat leskelni...........
meg lementeni a sittes intim képeit a privát mappájából.....
mert erről is hallani lehetett.......

dr.ahalan 2020.05.05. 18:57:40

@Orsós Rafael: Történtek érdekes dolgok nálam a free idejében, az már szentigaz! :)))

Orsós Rafael 2020.05.05. 19:12:51

@dr.ahalan: mert ő közszereplő, neki kötelessége volt a privát levelezést olvasnia, mert terrorveszélytől tartott!!!!!

dr.ahalan 2020.05.05. 19:57:02

@Orsós Rafael: És az mekkora volt, amikor azt bizonygatta, hogy ő hivatalos személy? Meg saját jogon doktor... :)))
Berosáltam, komolyan! :)))

dr.ahalan 2020.05.06. 00:10:42

Ha hallgattál volna... :)

A debella, akinek mindig mindent szabad volt, semmi mást nem kellett neki tenni, mint rátelepedni egy beteg, gyenge elmére, meghallgatni, kijavítani a helyesírási hibáit, néha belelefetyelni a hátsó fertályba, ontani neki a demagógiát, az olcsó idézeteket, dicsérni, és lehetőleg úgy kiröhögni, hogy az ne vegye észre. :)))

Értelmes ember nem viselte el ezt a szörnyeteget, és igen... Mesélhetnék az Ágikról, tolókocsiról, szétvert kazánról, ajtókilincsre akasztott ajándékokról, zsarolásokról, a mindig hivatalosan engedélyezett kamu regjeiről, mesélhetnék arról, hogy hét... ÉRTED? HÉT ÉVIG bujkált a ligetben, hogy megtalálja hol lakik szegény Gábor... Számtalan barátnő, és barát, akik inkább elmenekültek, még a pénze se kellett. A Jules-Duracell-amulo-Roxelan... A free gyilkosa. :)

Mindig ezt csinálta. Behízelegte, bekönyörögte magát a privát életedbe, jött pénzzel, tortával, ajándékkal... És aztán csak vele lehetett foglalkozni! A lelki tripperével, a vélt és valós szerelmeivel, bárki mukkant... Máris volt története! És mondta:

- Na képzeljéééétek! Pont így jártam én is... :)))

Ha nem voltál rá kíváncsi többet, akkor lejáratott, kiteregetett, megszégyenített, kileskelt, közzé tett rólad mindent, a titkaidat, amit valami fura módon megszerzett, hazudott rólad mindenfélét... Hányan is jártak így? Sokan.

Utálatos, undorító jelenség. Én mióta is nem tudom levakarni? 10-12 éve? Hát sajnos nagyon beleszerelmesedett a Gáborba, pedig összesen kettő percet töltöttek együtt. :)))

Hogy egymásra találtak az idióta vén, foszlott varjúval, meg a kakamatyival, az törvényszerű volt. Hogy belehalt a free? Az is törvényszerű volt. :))))

És az is törvényszerű, hogy ott sivítanak azon a veszélyes hulladéklerakón évek óta. Édes hármasban. Sok-sok pénzért, amit ha jól sejtem... az admin fizet. :))) Ahabetegek, Enverbetegek, Elekbetegek... Semmi más céljuk, mint keserűséget okozni azoknak, akik szépen élnek... És nem értik, hogy miért nem sikerül. :)))

Soha nem is fogják megérteni... :)))

Hogy a Gábor háromszor visszanézte a "pagettit", és úgy nevetett, hogy folyt a könnye... :)))

Hogy kilóg a lóláb még mindig a maszkseft ügyében, és ami mentve van, az mentve van. Hogy három perc elég naponta, és a vérpisilős, görcsös igyekezetük semmibe devalválódik, mert a tények tények, a statisztikák statisztikák, a valóság valóság, és a sikertelen élet után a mélymagány meg mélymagány. Ennyire egyszerű... :)))

Én pedig oldalast szeretnék enni, Gábor módra! Fel is róttam neki szombat este, ezer éve nem ettünk oldalast. Ahogy te sütöd! Fel is írtam a bevásárlólistára, és beterveztem... :))))

A karanténéletben se mondj le az oldalasról! Legyél bátor, követelő, büszke kettes számú, még akkor is, ha ez a mókusbajszú, undorító Kövér... Ez a szőrös, aszexuális ufó...

És akkor a Gábor!

- Most éppen ki vagy Takács Bálint? Angela Davis? Vagy Betty Boop? Miért harcolsz már megint? Hozok oldalast, én is szeretem... Mi bosszantott fel ennyire? Gyere inkább aludni! Bújj hozzám!

Na jó, menek aludni. Inkább. :)))

És lesz fűszeres oldalas! Krumplipürével... Meg méregerős paprikával! :)))

Orsós Rafael 2020.05.06. 07:04:28

első!:)

szétszedjem, szétszedjük mondatonként??????
hogy nem esik le az arcáról a bőr............???

"Szildi
2020.05.05. 20:33

Pontosan, így volt, éppen a prolikát érdekelte ez a farok téma, mint pl.amikor rám szállt (nála) és mindenáron megakarta nézni milyen a moderáló felület. Megjegyzem, ugyanazt látta amit egy megbízott moderátor, semmi mást, legfeljebb egyszerre egy alsó sorban, mert, úgy működött. De egy ilyen pl. video chat programja, minden üzemeltetőnél ugyanaz, vagyis bizonyítható mi az ami látható, vagy nem, mert kimondottan hivatalos verziókat forgalmaznak, vagyis törvényszerűek, nem az üzemeltető saját programja.Tehát semmi olyan felület nem látható még az üzemeltetőnek sem, ami privát, mert köze nincs a programhoz, ezek engedélyezett fajlok, amit ma is vásárolni lehet annak, aki becsatolná a felületére. Ez hülye, állandóan erre hivatkozik, hirdeti a verzióját, közben olvasom, hogy miket gyűjtögetett, de annyiszor leírtam már, hogy mindig azt szajkózza amit ő csinált végig, ami az érdeklődési kőre. Legfeljebb ilyen elszállt agyúak fantáziája túl nyúlik mindenen ami nem normális, mivel ő maga sem az. Szerencsére mentve van amit a fórumban művelt. Teljesen behülyült éjszakánként, az volt a híre, hogy beiszik, vagy valamit szedhet piára, annyira förtelmes volt. Nem én tiltottam ki, hanem a Zsolti, mert megelégelte annyian írtak neki, hogy van egy dühöngő őrült az oldalon, akit úgy hívnak, hogy Ahalan, miért nem távolítjuk már el, mert zavar mindenkit. A moderátoraink nagyon is értelmes emberek voltak, mind egyetemi végzettségű, a privát életben komoly beosztásban dolgoztak, közgazdászok, tanárok stb (utólagos információim). Csak ez kretén nem bírta elviselni, ha nála valaki okosabb. Nem Smucikáról, vagy Huncutkáról írok, azok a kezdeti chat moderátorok voltak, nem is volt időnk mindenre figyelni, hol mi megy, de állták a sarat, ott, ahol az ő közösségük alakult ki. Később lett az új video chat becsatolva, ahol már nem ők voltak megbízva, mert oda a régi módik már tényleg nem lettek volna alkalmasak .De ezt a Zsolti rendezte, mint ahogy mindent ami akkoriban változtatva volt. pld,, mi jár a fejedbe csatolmány stb.. én is csak néztem amikor megjelentek az új fajlok. Egyre csak több lett a moderálandó felület, nem lehetett már győzni, űzi fal, fórum, naplók,, fotók.. nem tudja senki elképzelni, hogy milyen sok munka volt, és 24 órán át, szinte pihenés nélkül. Ezzel aztán ellepték az oldalt azok akik inkább lehúzták az oldalt, a jó kis családias közösség megszűnt, vívni kellett mindenféle E. féle férgekkel, akik sportot űztek a tagjaink macerálásból, aztán kialakultak a klikkek, a gusztustalanodás lett a nyerő. De csinálja valaki utánunk és majd akkor megtudja, milyen egy üzemeltető helyzete amikor ilyenné válik a stílus. A moderátorok mindenütt saját maguk jelentkeztek, hasonló oldalakon ma is így megy pl. a face-n , vagy bárhol, a közösségből jelentkeznek , mert megismerték egymást vagy érdekli őket az a téma, amiben vannak. Persze előfordulnak ott is mindenféle emberek, de senkit személyesen nem ismer egy üzemelő, ez a tény. Lényeg, hogy ez már nem hiányzik, részemről örülök, hogy vége lett, mert ami ott ment és végére kialakult, azt már nem lehetne fenntartani. Jól tette a hacker, hogy lépett, mert így legalább vége lett, amit egyébként is szándékban volt lekapcsolni. Tény, a Zsolti kitörölhetné, amiket anno közölt, de gondolom akkor ez is volt szándékában, én legfeljebb szólni tudok neki. Ez a felületen az lesz amit ő akar, senki nem tud ebbe beleszólni és nem is akarunk, ha fent tartja jó, ha nem akkor majd leveszi és kész.
Sikeres volt az oldal, de semmi nem örök, és egy közösségi céget nem lehet a mai világban fenntartani, ahhoz még sok milliós fejlesztéseket kellett volna, megérkezett a face , ahová a régi törzstagok átvonultak a személyes kapcsolatot ott ingyenesen tarthatták, A free- n maradottak, már inkább klikkek és fent említett balhézó típusokból állt. A régi, családias nekem is hiányzik, de nem az ami az utolsó években kialakult, talán erre sincs itt szükség, viszont itt leírhatjuk a saját véleményünket. A másik felület annyira demokratikus, hogy be sem lehetne lépni, hát akkor itt olvashatja, ha nekik még mindig az oldalunk hiányzik."

a diplomás moderátorok ( akiket ismerek)
smuncika
lola
zombi
wuuk
angyalka

satöbbi.....

:):):):):):):):):)
és a legfőbb admin, moderátor, témavazető, professzor asszony:
özvegy doktor sásdi gyuláné!!!!!

dr.ahalan 2020.05.06. 08:27:58

@Orsós Rafael: Hát ez kész! Diplomás moderátorok? Miről beszél ez az asszony már megint? :))))
És akkor én iszom rá valami szerre? :))) Hát persze, köztudott... És mit jelent a FAJL szó? Detélleg! :)
Be kell idéztetni a diplomás moderátorait!
Az viszont egészen új... Ez a sok mocsok, alja ember, ezek a smuncikák és huncikák... Ezek nem csak az adatlapokhoz fértek hozzá, de ők is leskelhették titokban a kamszexelő fiatalokat?
Ez undorító. Egészen egyszerűen undorító.

Orsós Rafael 2020.05.06. 08:56:08

kiegészítés:
"elméje. Olyan téveszméi vannak, amiket valóságnak él meg, kitalált ellenségeiről, meggyőzhetetlenül. Írja a saját fantáziának fals szüleményeit, pl.ez a szerencsétlen Bélája, lehet fogalma sincs milyen hülyeségekkel, intim dolgokkal szórakoztatja az olvasóit. Vannak akik bedőlnek neki, mert érdekesen ír, tény van egy írói vénája, csak az a baj, hogy nem értéket képvisel vele. Ellenségképzeteit , régi vagy jelenlegi tagjainkkal azonosítja, összemossa egy cég üzemeltetését általa kipécézett személyekkel és hirdeti a baromságait. Fontos szempont lesz a per kapcsán az elme állapotának kivizsgálásának kérése, mert a kulcsa az egész több éves ámokfutásának. Ha pedig mégis normális, akkor egy mélységesen gonosz, rosszindulatú, igazi aljas ember. Na ennyit, elegem lett most is az egész bagázsukból, tespedjenek kedvükre, nyomják a klvatit, úgysincs más életük, élükön az eltartott Gyurcikával, -aki úgyszitén azok közé a moderátorok közé sorolható volt, akiket felemlített, pont az a szint..Szép napot, a normálisoknak, a hülyék meg fulladjanak a saját baromságaikba.. "

egy diplomás moderátort ismertem személyesen, stibort.
igaz, ő meg masszív alkoholista volt, ma egy hajléktalanszálló lakója.........

zárójel, őrá is rámozdult a már akkor 68 éves puzzlearcú fülesbagoJ!!!:):):)

dr.ahalan 2020.05.06. 09:12:24

@Orsós Rafael: Szegény Stibi az ő kivert fogaival... Na az tényleg egy külön történet, mert abba szerencsétlenbe tényleg nagyon bele volt pistulva a damilhajas, annak aztán mindent lehetett. Hajléktalan lett? Várható volt...
Valami beteges ez a vonzódás, mindig a fura, pállott egzisztenciájú alakokat gyűjtötte maga köré a vén rüszmeteg. Csöveseket, alkeszokat, nőfosztókat, bűnözőket.
Sokat elmond, hogy egyetlen egyre se emlékszem, aki dolgozott volna. Érdekes... :)))

Diplomás moderátorok! Persze! Meg a LÓNAK A FARÁT! Hogy Pepin sógort idézzem. :)))

Elmentek az öregasszonynak otthonról, de a jelenség azért adott. A zsírarcú remekül elterelte magáról a figyelmet, kitette a seggszájút inkább a kirakatba megint... Bámulatos, ahogy manipulálja! :)))

Orsós Rafael 2020.05.06. 09:44:29

@dr.ahalan: hidd el!! láttam,amit láttam, tudom amit tudok!!!!

Orsós Rafael 2020.05.06. 15:04:10

tényleg oda jártam potyázni:):):):):):):):):):):):):):)
azért a többiek is tudnának mesélni, ki és mennyire volt bebaszva.........
ugye adminka?????:):):):):):):):):):)

"
Szildi
2020.05.06. 13:35

Ha az Stibi idáig jutott az elég szomorú, de ez mindenkinek a privát ügye, akkor még ( kb 10 éve) nagy társadalmi életet élt a frees tagokkal. Vajon, mennyivel különb, aki egy nővel tartatja el magát, semmivel, szégyen ez is az is, ha ennyire viszi az életében. Egyetlenegyszer, a folyamatos unszolására, hazafelé jövet a lányoméktól, az Attilával, megálltunk, nézzük már meg kik is ezek a tagjaink, ha ennyiszer hivnak. Voltak ott vagy 10-en, ott találkoztam pl. az Enverkével is. Bemutatkoztunk, de egyetlen mondatot sem beszélt sem velem, sem az Atival, annyira elvolt foglalva egy hölgyeménnyel , hogy még a közös eszmecserében sem vett részt. Láttam mit művelt, ennyi elég is volt, hiàba hívogatott később a veresegyházi otthonába, ilyen kurafikról mindig megvolt a véleményem. Állítólag odajárt potyázni az Stibihez, de ez is az ő dolguk. Képet kaptunk a társaságról de utána soha semmiféle frees rendezvényre nem voltam kíváncsi. Akkor is csak a freeről volt szó, ki mit írt, ki kicsoda lehet , ismeretlenül személyeskedtek, miközben ment a piálás, a bagózás, elég kellemetlenül éreztük magunkat. Az ilyen stílus, soha nem volt az én világom , de az Attilanak sem, nem bírta , ahogy lehetett elköszönve kb félóra után eljöttünk. Volt pár helyes , értelmes ember, mint pl. a modi Kata, de nekünk egészen más társaságunk volt, van ( nekem most is) és soha többé nem fogadtam el az ilyen meghívásokat. Sajnos a freen sok féle ember volt , sok diplomás is, de mint tudjuk ettől még nem biztos, hogy mint ember követendő példa, egy üzemeltetò meg pláne nem tudja szűrni, kik azok akik beregisztrálnak, elég egy Nick név és kész."

dr.ahalan 2020.05.06. 17:22:31

@Orsós Rafael: Nagyon bevadultak a "lánykák", akkor szoktak ilyen regényfolyamot kinyökögni magukból, amikor terelnek. Egyébként szánalmas blabla az egész, az unalomig ismert ócska magyarázkodás, hazudozás, gyalázkodás.
Két mélymagányos vénasszony kárálása. Letyepetyelepetye. :))))

Orsós Rafael 2020.05.06. 19:31:54

folytatás:
"Gyurcika, valószínű Te lehettél úgy, amiről írtál, mert én vezettem végig, az Atinak eü problémája miatt még jogsija sem volt. Hüly, kretén senki."

nagy "Hüly" vagy te ildi!!:):) sehol nem írtam, hogy atinak (sic!) volt vagy nem volt jogsija.
ha nem csattogtatta volna a bokáját előttem a bemutatkozásnál, ha nem lapogatott volna derűsen, még azt gondoltam volna, olyan egészséges mint a makkom. :):):):):):):):):):):):)
te meg ahogy már messziről üdvözöltél, hogy sziatevagyazenvermesszirőlmegismerlek!!!! ( ott és akkor még nem tetted hozzá, hogy eltartott meg dagadt faszfej vagyok.....)
az meg hogy arcpirítóan viselkedtél, okoskodtál, csillogtattad a " művelccségedet" többiektől kéne megkérdezni, akik miután eltámolyogtál hosszú percekig hangosan nevetgéltek, még a csendes kis utca lakót is felverve........
vén hülye!!
az hogy ki a szavahihető szavatartó arról meg ne nyissunk vitát, elég csak évekre visszaolvasni a faszságaidat, hazugságaidat.
és még kredittolvaj is vagy!!!
amúgy meg tehetsz egy szívességet, fogmosás után..................ha engedem!!!:):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.06. 20:03:56

cak kiderül az igazság!!!!:):):):):):):):):):):)
én levenni jártam oda a jófej gazdasági szakembert, a banya meg kreditért szopott a felső szinten:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
ha odakerül a dolog, ezért a 3 mondatodért a szaros bugyidat leperelem, banya, készülj!!!!
( plusz még a kövér turha!!)

"Gyurcika, valószínű Te lehettél úgy, amiről írtál, mert én vezettem végig, az Atinak eü problémája miatt még jogsija sem volt. Hülye, kretén senki. Persze az Aha, aki mindent tud, lát és az “igazság” bajnoka, de leginkább egy agybeteg , proli nő. Lehet az volt a baja, hogy nem vette be a társaságába, nem hívta meg magához a D. Amit akkor az egyszeri alkalommal láttam, az Stibinek Zuglóban egy többszintes háza volt, tehát nem hajléktalan, nem is hiszem el azt sem, amit most híresztel az Enver róla, kimondottan gazdasági szakember volt, biztos egzisztenciával. Utólag, már értem, miért panaszkodott az E-re, mert állítólag folyton leakarta venni, mivel akkor sem dolgozott sehol. Állandóan a kreditjeire irigykedett, valószínű nagyon át kellett vágnia a párját, hogy venni tudjon lebukás nélkül, ezért csalt a játékokban is, szóval kezd tisztulni a kép róla. Mire jó az ilyen visszaemlékezés, összeáll a kép az ilyen tagságról. Akkor nem volt időm mélyebben a dolgok mögé látni, túl elfoglalt voltam ezekhez. "

látszik, magányos, egyedül van bezárva, és csak iszik, iszik!!!!
ez a szomorú!

dr.ahalan 2020.05.06. 20:22:35

@Orsós Rafael: A free nyitásától munkanélküli volt az a szerencsétlen alkesz, és agya mondjuk volt valamicske.... De végig az admin pénzelte feketén, cserébe a hóhérmunkáért. Cserébe teljhatalmat kapott, és szórakoztatta a vénasszonyt, ahogy szemétkedett, leginkább a nőkkel... Ritka genny alak volt, detélleg!
És még jó hogy nem hívott meg, már az első hónapokban belém kötött, én elküldtem oda, ahová való, attól kezdve nagyon gyűlöltük egymást. :))))
Két beteg elme voltak ezek a büdöskével, az meg hogy ez az állat is bámulhatta a fiatal kamszexelőket... Hát pfujj! Undorító!

dr.ahalan 2020.05.06. 23:19:07

A vén potyka ma aztán igencsak odatette magát. Aki ugye nem foglalkozik velünk, és sose jár ide. Hát ennyit a szavahihetőségről.
Úgy hozzá van penészedve a monitorhoz 15 éve, mint a tapadókorong...
Ezt is nyomtasd ki öreganyám, nehogy hiányozzék az Enver-Aha teljes kiadásból! :)))

dr.ahalan 2020.05.07. 00:37:12

És hogy visszaugorjunk a terelővágányról, előrehoztam. :)))

Annyi még a lényeg, hogy a Gábor megszerezte az oldalast az elbűvölő mosolyával, gondolom csaj volt az eladó, kihozta a raktárból. Csodaszép! Sütve, porhanyósan, ahogy a Gábor fűszerezi! Már most imádom! :)))

Mármint az oldalast. :))))

Szóval!

Ha hallgattál volna... :)

A debella, akinek mindig mindent szabad volt, semmi mást nem kellett neki tenni, mint rátelepedni egy beteg, gyenge elmére, meghallgatni, kijavítani a helyesírási hibáit, néha belelefetyelni a hátsó fertályba, ontani neki a demagógiát, az olcsó idézeteket, dicsérni, és lehetőleg úgy kiröhögni, hogy az ne vegye észre. :)))

Értelmes ember nem viselte el ezt a szörnyeteget, és igen... Mesélhetnék az Ágikról, tolókocsiról, szétvert kazánról, ajtókilincsre akasztott ajándékokról, zsarolásokról, a mindig hivatalosan engedélyezett kamu regjeiről, mesélhetnék arról, hogy hét... ÉRTED? HÉT ÉVIG bujkált a ligetben, hogy megtalálja hol lakik szegény Gábor... Számtalan barátnő, és barát, akik inkább elmenekültek, még a pénze se kellett. A Jules-Duracell-amulo-Roxelan... A free gyilkosa. :)

Mindig ezt csinálta. Behízelegte, bekönyörögte magát a privát életedbe, jött pénzzel, tortával, ajándékkal... És aztán csak vele lehetett foglalkozni! A lelki tripperével, a vélt és valós szerelmeivel, bárki mukkant... Máris volt története! És mondta:

- Na képzeljéééétek! Pont így jártam én is... :)))

Ha nem voltál rá kíváncsi többet, akkor lejáratott, kiteregetett, megszégyenített, kileskelt, közzé tett rólad mindent, a titkaidat, amit valami fura módon megszerzett, hazudott rólad mindenfélét... Hányan is jártak így? Sokan.

Utálatos, undorító jelenség. Én mióta is nem tudom levakarni? 10-12 éve? Hát sajnos nagyon beleszerelmesedett a Gáborba, pedig összesen kettő percet töltöttek együtt. :)))

Hogy egymásra találtak az idióta vén, foszlott varjúval, meg a kakamatyival, az törvényszerű volt. Hogy belehalt a free? Az is törvényszerű volt. :))))

És az is törvényszerű, hogy ott sivítanak azon a veszélyes hulladéklerakón évek óta. Édes hármasban. Sok-sok pénzért, amit ha jól sejtem... az admin fizet. :))) Ahabetegek, Enverbetegek, Elekbetegek... Semmi más céljuk, mint keserűséget okozni azoknak, akik szépen élnek... És nem értik, hogy miért nem sikerül. :)))

Soha nem is fogják megérteni... :)))

Ui. Ma, először életemben, sok év után, kérdésre... Megnéztem. Még a név se létezik, az igazinak hazudott név, amin bemutatkozott rengeteg embernek. Teljesen kamumárta. TELJESEN! :)))
Ezen sokan felbőszültek, azt hiszem. Ez megint cifra lesz! :)))

Hát ez a nagy-nagy különbség köztünk... Ha engem beütsz a keresőbe, ott vagyok. Teljesen őszintén, Markos Klára, AHALAN, kiskobold, ott vannak az ékszereim, a cikkeim, a Frászkarika, ott a teljes életem... Száz és száz mindenféle... :)))

De üsd csak be a kamumárta nevét! Vagy a saját jogán doktoráltét! Zsenizsét! Mit engednek megnézni magukból? Semmit. Milyen értéket adtak valaha a világnak? Mi a referenciájuk? Bujkálnak, szégyenkeznek, sunyiznak... ugye? Mert biztosan olyan értékes emberek, olyan becsületes fajták... Ja! Nem! :))))

Majd ezt is megemlítjük a bírónak, aki kénytelen lesz mégiscsak előkeríteni ezeket az embereket, mert erős hátszéllel és támogatással azt hiszem, hogy ha a lazítások okán se keres meg a bíró, ügyész, mifene... Akkor én fogok lépni, illetve mi fogunk lépni, mert ekkora támadási felületet kár lenne kihagyni. :)))

Hát ez a nagy büdös helyzet. Megint jót nevetett az Aha...

És majd el lehet mesélni a zárt tárgyalást, a postán megkapott ítéletet és/vagy végzést, az évek óta tartó zaklatásokat, dédikém vagináját, halott édesapum véres spermáját, a maszkkereskedelem -ügyet (VASTAGON!) , a berhidai-ügyet, a bíróval való megbeszélés kikiabálását, a fotókkal történő visszaélést, a török hackert, és minden más nyalánkságot ugye... És én remek naplókat írok majd. Mert nekem ez a fontos.

Meg az igazság. Ami szépen lassan kikerekedik, és megbizonyosul.

Az igazság... És milyen fura! Amiről először 2006-ben szóltam. És ki lettem tiltva miatta sok-sok ideig. :)))

Az igazság. A szétesett free, a totális elmebaj, a teljes csőd, a szégyentelen bűnök tömkelege, az értelmetlen visítozás, a vergődés, a szánalmas mentegetőzés, terelés, magyarázkodás... Ennek igenis pecsétet kell adni. :)))

De addig is megígérhetem.. Továbbra is remekül fog szórakozni minden olvasó, és szeretettel köszöntöm az új követőket! :))))

Orsós Rafael 2020.05.07. 06:11:07

"Iszik, valami jobbat találna már ki, bár tudnék, még a vizet is nehezen, de ez speciel az én bajom. Valószínű ilyen közegben nevelkedett élt, nem tud mást elképzelni, mondjuk az aha biztos, a kocsmákban, de eleinte az E-ről többet képzeltem. A tolvaj pedig éppen azok akik csalással szereztek kreditet, vagy visszaéltek az ajándék lehetőséggel, mint pl. az Ahalan. Az igazság, hogy túl sokan, túl sokat kaptak, de akkor ezt megengedhettük, nem gondolva, hogy pont azok szemétkednek és rágalmaznak akik olyan jól el voltak hosszú ideig látva.. (akkor még nem tudtam, hogy a senkik, a lusták, az élhetetlenek mindenütt kuncsorognak , befurakodnak, aztán abba rúgnak bele, aki jót tesz velük). Ők vannak rátapadva a monitorra, mert valamivel el kell ütniük a napot, meg is látszik rajtuk a förmedvény, elhízott, gusztustalan megjelenésükön."

első!:)

mai feladat, a rüszmeteg szopóálarcosnak elmagyarázni, utánanézetni , hogy a büntetőtörvénykönyv mennyit is mér ki a rasszizmusért, a kinézetrasszizmusért.
azt írja, eleinte (!!!!) többet képzelt E-ről.
igen, ez meglehet mert napokon heteken keresztül órákig zaklatott a telefonjaival, ki kicsoda, ki kivel, és én ő vele miért nem, satöbbi.........
és igaz , eleinte (!!!!!) E is többet képzelt róla, főleg, mikor elárulta, ő orvos, gyógyszerész......
rövid időn belül kiderült, egy komplexusos, tanulatlan, bigott hazudozó, később, megalomániás, kredittolvaj.

dr.ahalan 2020.05.07. 09:38:54

@Orsós Rafael: Hiába próbál terelni, nyakig ülnek a carban, többszörösen is. :)))
És igenis doktornak hazudta magát, évekig... Persze hogy hazudós, azt már mindenki tudja. :)))

Mindenesetre most durva ámokot fut, és látható hogy ki kortyol egész nap. Hotel mentol. :)))

Orsós Rafael 2020.05.07. 10:50:41

@dr.ahalan: egyértelműen gyógyszerészként mutatkozott be!!
( és ugye ahhoz is minimum 6 év orvosi egyetem kell! és még akkor sem gyógyszerész, csak asszisztens. sak mondom.)
a telefonszámomat a gyuszi adta meg neki.
a rendőrségi "ügy" majdnem 6 évvel utána történt, majd megzavarodott naponta hívogatott, hol tart az ügy.( egyébként az ő tanácsára, útmutatásával történt a feljelentés, amit meg is nyertem. valóban egyszer hívtam,mert a veresegyházi rendőrségnek rossz értesítési címet adott meg, ezt kellett átírni a zuglói lakáscímére.)
summa summarum, egy agybeteg vén kiszáradt kút, állítása szerint ő maga szűz mária, megtestesült szeplőtelenség!!!!
szerintem meg egy buta fasz, akinek a szaros gatyáját is leperelem..................csak kerüljünk már oda!!!!
addig is cserélj pelenkát vén doktor pirula:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.07. 11:23:06

@Orsós Rafael: Ennyi törvénytelenséggel, bűnnel és mocsokkal még nyikkanni mer. Hát ne mondd, hogy nem elmebeteg! A nyomtatóival... :)))
Már akkor baj lesz, ha az irataikat kérik. :)))

Orsós Rafael 2020.05.07. 18:28:26

na a vvén hülye megest beégette magát!!
az eszem megáll ekkora faszságon. mintha a világon csak egy gyuszi lenne.......:):):):):)
Bottyán Gyula, pécsről. a kékinges.........
"Szildi
2020.05.07. 15:30

no, ezt a képet nem én publikáltam, de valahogy így volt, majd belém bújt

Vezek Elek 2020.05.07. 22:00:43

Ezt azért hozom ide, mert ha semmi más nem, akkor ez bizonyítja, hogy ki is az a vq... szerintem egy orvosi tanulmányt megér:
De ki a a GYuszi, mert én nem foglalkoztam a férjem betegeivel, és ő sem tudhatta ki az az Enverhodzsa a freen, a két cég nem ugyanaz volt soha. De ha ennyire jól ismerte a “GYuszit”, akkor tudna kellene melyik patika volt a mi házunkban, ahol a Gyuszi és én is tulajdonosok voltunk. Mert akikkel a férjem bizalmi viszonyban volt azok ismertek is bennünket, minden szempontból. De vigyük tovább a témát, micsoda szemét hálátlan “betegei” lehettek ezek az Horváthék , akik utána az özvegy feleségét, fiát ilyen aljas módon betámadják a neten. Tehát, zárjuk le a kedves Gyurcika, azt se tudta kihez köthető az oldalunk. Nekem meg persze, más dolgom sem volt csak ilyen nulla férgekkel foglalkozni, akik így is több figyelmet kaptak mint érdemeltek volna. Aljas nulla, troll férgek, másokon élősködő senkik társulata ezek. Lehúznák az ember, ha hagynám a szintjükre, abba a mocsárba, ahol élnek.
Annak a Patikának, csak mint tulajdonosai voltunk, sem én sem a férjem ott nem dolgozott, mindenkinek megvolt a saját munkahelye, tehát látni sem láthattál, más stimmel. Te és a proli társad égeti be magát a sok hazugsággal, egyfolytában, mert minden cáfolható.

:))))))))))))))))))))))))))))))

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

dr.ahalan 2020.05.07. 22:53:27

@Vezek Elek: Hát igen, elég megdöbbentő. Két napja ömlik belőle a genny meg az epe, a vastag hazugság, a stílusa ocsmány, mint egy útszéli vén lotyóé, ismerjük ezt az állapotot.
Mi lehet nagyobb proliság ennél?
Szerintem egész életében alázták a tudatlansága, műveletlensége, fantáziátlansága miatt, nyilván ezért vette magát körül mindig ilyen szagló alakokkal, mint a bozgor, meg a sunyi bujkáló kamudebella.

Aztán a sikertelenség, a free csődje betett neki, megbomlott az elméje, időnként bátorra mentolozza magát, és azt hiszi, menő a szövege. :)))

Pedig hát... szánalmas és némiképp kacagtató. Egy szerencsétlen, szánalmas hiéna sokszor értelmetlen nyökögése egy kihalt, bűzlő weboldal végbeléből.

Mennyivel szebb, ha valaki méltósággal öregszik meg... Mert ez borzasztó! Undorító. :(((

dr.ahalan 2020.05.07. 23:54:06

És még mindig tolja, tegnap éjjel se aludt, ma se fog. Iszonyú lehet az ájer nála ilyenkor, a legjobb hogy diagnózist állít fel, ő, a DOKTOROK DOKTORA! A prolik, akik orvosi esetek... Mondja, hirdeti egy kissé illuminált csaló, kredittolvaj, becsődölt vállalkozó szerintem hét elemivel. Az akasztói tanyavilágból "kis népi csínnyel" Budapestre felszabadult parasztlány. Aki saját jogon doktornak hazudta magát százezreknek, és köztudottan, bevallottan bűncselekményeket követett el, például tudtuk és beleegyezésük nélkül leskelt kamszexelő fiatalokat az oldalán... És ma megtudtuk, nem csak nekünk mutogatta ezt undorító nyáladzással , de több tucat netről felszedett, teljesen jogtalanul alkalmazott, feketén fizetett, feltételezhetően alig iskolázott seggnyaló moderátornak is biztosította ezt a jogot.

Akiket természetesen fel kell kutatni, és bíró elé kell állítani tanúként. :))))

És még mindig prolizik, kurvázik, kurafizik, ennyire futja évek óta a szegényes fantáziájából, ennyi tud kifakadni a tompa agyából... :))) Meg mondjuk a zsírpofinak se futja többre... Még próbálja ő is kibogarászni, hogy mi a különbség ügyész és ügyvéd közt. :))))

Szildi
2020.05.07. 21:59
Kedves Vezek K-a az orvosi eset a társulatotok, élükön a druszáddal, utána szépen sorban a többi troll , nyugodtan tippelhetsz . Aki a vq. az pedig csak Te lehetsz, aki a híre után pont egy kivénhedt nagy q..a. Az E-e többször dicsekedett, hogy ismeri a férjem, akihez állítólag jártak, ezért lett feltételezve, hogy ki is lehet neki a “Gyuszika”. Többi ismerőse és társasága nem érdekel, legyen bármi a neve.

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

Ma még nem volt időm megnézni a maszkoldalt, meg az e-mail-eket, de holnap pótolom. Azt már tudom, nagyon kilóg egy betyárkörte megint, hívtak telefonon. :)))

Orsós Rafael 2020.05.08. 06:14:51

első!:)
látom a rüszmeteg törölte a faszságait, mert megest rá lett húzva a vizes lepedő!!!:):):)

szegény szerencsétlen szánalomra méltó, hazug, tolvaj, szana meg szét doktorált 78 éves öregasszony....van az a helyzet...amikor kiderül..hogy nem vagy iskolázott...hab a tortán..hogy ezt te magad kiáltod a szélbe..

ezt megint mélytorokra vetted!!!!:):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.08. 07:28:59

ki tudja hogy a kis sallai nemhiábaszületett ma mivel, milyen testrészével kényezteti, okoz örömet a buta paraszt lopós-hazug gyógyszerésznek???:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.08. 07:47:25

@Orsós Rafael: Moderálta magát? Vagy a család észrevette megint, hogy ámokot futott? Érdekes. És vicces... Valamint szánalmas, hiszen itt van átmásolva minden betű. :)))

Orsós Rafael 2020.05.08. 08:05:07

@dr.ahalan: ha a család, a családja tudná miket művel itt részegen, már rég bezárták volna az oldalt.
vagy nekik is nyugalmat biztosít, ha hagyják, ahogy tombol.
eszembe jutott, írta gyógyszerész(asszistens) de a patikájukban soha nem dolgozott, csak tulajdonolta.
életszerű????
:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.08. 08:20:29

@Orsós Rafael: Kevés életszerű dolgot szokott írni, egyszer lakást vett a Hotel Boscolo-ban, aztán felköltözött a Várba, de mégsem, volt már saját jogán doktor, besétafikált a bíróhoz, hóna alatt a bizonyítékos paksamétával. Vizionált már zárt tárgyalást, megszületett végzést, amit ő már megkapott, az érintettek azóta sem.Sőt! Megbeszélte a bíróval az ítéletet vagy öt éve. :)))

Nem értem, miért nem kezeltetik. Hát mit művelt megint ez a szegény pára két napig? Hogy nem lehet ezt észrevenni? :O

Orsós Rafael 2020.05.08. 08:23:54

na felébredt a vén szaros, alja troll, mert megszomjazott:):)

"Szildi
2020.05.08. 07:17

Ha akarom törlöm, ha nem akarom nem, ennyire egyszerű. A csaladom rég “ carik” az ilyen trollokra, legfeljebb tanácsolják , hogy kövessem őket ebben, mert nem a mi világunk, amiben élnek. Szép napot akik megérdemlik."

ha nem csal az emlékeztem, nem olyan rég még azt írta ő csak egy átlagos tag, semmi előjoga nincs, pl. törölni sem tud.
hazug tolvaj!

dr.ahalan 2020.05.08. 08:27:52

@Orsós Rafael: Egyébként ha nem dolgozott a patikában, ahol állítása szerint doktor gyógyszerész volt, de persze nem... akkor dolgozott valaha egyáltalán valahol? Vagy öt deka vajra is úgy kellett pénzt kérnie? Na hogy van ez? Lehet hogy soha nem teremtett semmit, csak örökségekből él? Nyugdíjból? Azért kattant be az agyában, hogy minden becsületes, dolgozó, alkotó ember ELTARTOTT? Ezért vette magát körbe mindig gané, munkakerülő, dologtalan emberekkel? Érdekes... :))))

Orsós Rafael 2020.05.08. 09:20:09

@dr.ahalan: szerintem már akkor is tőzsdézett:):):):):):):):):) kecókat nézegetett, adott - vett, élére rakta a fillért:):):):):):):):):):):)
és már akkor égett a vágytól, hogy kukkolhasson a neten üzekedő párokat, mert már akkor (sem) kapta meg otthon a ..............és ezt a mondatot nem fejezem be:):):):):):):):):)
ma már csak a fogatlan impotens hontalan börtönviselt helikopterezik neki:):):):):):):):):)
nála meg fogy a dájána meg a síkosító literszám:):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.08. 11:32:43

Tudtam, hogy szégyellni fogja az irományát, azért hoztam át.... így megmarad az utókor számára. :))))

Orsós Rafael 2020.05.08. 11:38:51

@Vezek Elek: én tegnap áthoztam egy az egyben, meg is kommenteltem disznó módon, de eltűnt reggelre innen, csak az eleje látható.
de, azért köszönöm!!!!!
más:
mint már említettem lucaegypontnullánál volt fogtündér és elvitte az első tejfogát.............de, tegnap este megtalálták!!!
lujzika szájában!!!!:):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.08. 12:13:46

@Orsós Rafael: Mert nem tanulsz! Törölni is fogják, ha személyeskedsz! Ha nem nevesíted a vq-t, akkor maradhat. Próbáld ki! :))))

Ó Istenem, már a Lujzika is fogas lett:))))) Hogy megy az idő basszus! :))

Orsós Rafael 2020.05.08. 12:35:48

felébredt a cellacica is!!!:):):)
erős az antréja!!!

"PadreEmeritus
2020.05.08. 11:20

Mikor a zsírdisznó a képen bújik beléd, az azért van, mert ott először az életében érzett egy kis anyai szeretetet általad!!!:-)))))))))
Küzdelmes lehetett túlélni az abortusz osztályon az eü. hulladék közt!!!:-))))))
Aztán a kretén ezt írja, idézem: “Az akasztói tanyavilágból “kis népi csínnyel” Budapestre felszabadult parasztlány.” Ez a bajai faluvégről elszabadult gumicsizmás gémeskútkezelő, saját jogán diplomás, persze nem, csak elkezdte az iskolát, de lemorzsolódott!!!:-)))))))) Vízügyes!!! Bruhahahahahahahahha Hiába jött fel Pestre, még mindig a repedt sarkán ott van beszáradva a libaszar!!!:-))))))
Egy anyátlan, neveletlen, semmire kellő bolsevik!!!!

Megbízható forrásból tudom, ha minden jól megy, akkor még két hétig lesznek a megszorítások!!! Természetesen a forrásomat nem árulhatom el!!!!"

Orsós Rafael 2020.05.08. 12:52:52

@Orsós Rafael:

kiemelném a "semmire kellő" -t:):):):):) ez még nem megy........mert diplomás svéd:):):):):):):):):):)
és a forrását.
ugyanez a forrás közölte a kim halálhírét, és karácsony úr 30 km/órás sebességcsökkentését.
szerintem is megbízható:):):):):):):):)
agymosott törpe:):):):):):)
borulj a gazdád keblére, megszoptat:):):)
ha kicsit szaglik, rá se ránts, a bUlgárid majd kompenzálja az ammóniát:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.08. 12:55:04

@Vezek Elek: bezonyááám!! elébb utoléri majd szép lassan lehagyja a 4 fogú svéd retket:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.08. 15:38:22

Nem én moderáltam, az egyszer biztos. Biztosan a vénség siránkozott megint, állandóan panaszkodik, mint a fürdős kurva. Biztosan gyerekkorában is ilyen árulkodó, undok retek volt.

Látom zsírpofi átnyergelt a másik gazdatestre. :)))

dr.ahalan 2020.05.08. 15:39:17

@Orsós Rafael: Ez a fogas-ügy nagyon aranyos! :)))
süti beállítások módosítása