dr.ahalan

dr.ahalan

Kamu itt, kamu ott...

2021. október 05. - dr.ahalan

 

 

Minél jobban megyünk befelé az őszbe, annál nagyobb igényem van a színekre és az üveg virágokra. :)

 

Gábormamáék hazajöttek pár napra a Mirákulumból, tegnap náluk ebédeltünk, friss zellerkrémlevest, és kurkumás csirkét. Jó volt végre beszélgetni, enyhül kicsit már a gyász, vannak szavak…

 

Gábor ma már dolgozott, én is nekiláttam a munkának, ez van… :))))

 

Kaptunk egy új ajánlatot, voltaképpen üzletkötői megbízás lett volna szép köntösbe csomagolva, ment a kukába. Azt már nem! :(

 

Voltam egyszer régestelen régen reklámhelyes az Aranyoldalak egyik konkurens cégénél, és ott elvégeztem egy menedzsertréninget, de meredeken utáltam… Megtanították hogyan kell manipulálni az embereket, melyik embertípusnál hogyan lehet elérni, hogy akarjanak szerződést kötni, hogyan lehet felmérni a gyenge pontjukat az öltözetükből, az íróasztalukon elhelyezett tárgyakból, a szavaikból, hogyan lehet hatni a hiú emberre, a kapzsira, az ostobára, hogyan lehet ellendacot ébreszteni a mereven ellenállóban. Hasznos volt, és rengeteget lehetett keresni, de két hónap után otthagytam…

 

Most nem reklámhelyet, hanem web-shopokat kellett volna árusítani, megvezetni embereket… Pfujjj! :((((

 

Komolyan nem értem, hogyan lett ilyen ocsmány, ilyen elfajzott a világ, minden kamu…

 

A legtöbb és legsúlyosabb átverés értelemszerűen a bankoknál fordul elő, már most mászik felfelé a fiataloknak kínált „segítségek” ára, a devizahiteleket meg a „moratóriumot” már nem is említem… de maguk a hétköznapi TV-reklámok is annyira hazugok, hogy elképesztő! :O

 

Rengeteg ideje nyomják ezt az XXXLutz-ot, rengeteg adón, non-stop. Szinte minden felvett filmben ott vannak a reklámblokkokban, néha hatszor is áttekerek rajta. Egyetlen film alatt! Sikítani tudnék már a látványától is! :O

 

Hát nekem senki ne mondja, hogy ez az iszonyatos reklámkiadás megtérül… Ha igen, akkor ott valami nem stimmel. Nem találgatok, nem ügyem…

 

Aztán én már csak ritkán futok rá megvezetésekre, most mégis sikerült… Csodás konyhai masinát kínáltak egy igen közismert multicég nevében, pályázattal. Csinos darab volt, ránéztem, profi lap volt, rengeteg elégedett kommentelővel, az egyik alig használt e-mail címet még megadtam, azonnal nyertem is… hehe…. Akkor aztán kértek egy halom adatot, és azonnal fizessem ki a postaköltséget. Na hogyne… :)))

 

Azóta 20-30 e-mail jön. Naponta! Vevőszolgálat, különböző női nevekkel… És nem hagyják abba, már szerintük ingyen telefonom és TV-m  is van, ott áll a raktárban, csak a szállítási költséget fizessem már… És töltsem ki az adatokat! :))))

 

Szóval gyalázatos világ…

 

Mindegy, holnap még dolgozom, aztán gyöngybonsai-okat akarok pederni vörösréz dróttal. Szokták szeretni a vevők karácsony előtt. :))))

 

Igazán jó kis relax! Egy jó film, gyöngy és drót… Mindenkinek csak javasolni tudom, oktató videók vannak fent a neten szép számmal. :))))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2816709586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.10.06. 22:39:48

Halad előre a hét, az idő pocsék mondjuk, de bánja fene! :)))

Minden olyan izgalmas most! MZP túltolta a kavarást, még az egyszerű emberek is átlátták a szándékait... Van is felzúdulás! :)))

Egyébként nem értem... Miért nem szavaz minden NŐ a Dobrevre? Minden el lenne döntve... :)))

Szép karácsonya lesz a magyarnak, dönti már a pénzt a mi jó urunk, persze kölcsönből... Szórja nagy igyekezettel, mint bolond pék a lisztet. 30.000 halott, és sok százezer fiatal külföldön. Nem lehet ezt megfizetni forinttal sehogyse. Szerintem...

Aztán olvastam egy jó cikket. Miért is ment spanyolhonba a királylány? Miért nem volt neki elég a hatalmas behabzsolt uniós pénz itthon? Miért nem elég az a sok kastély? Szálloda? Az egész turisztikai ágazat? Miért?

Szomorú történet ez, azt hiszem... Nagyon szomorú! Népmese fog születni belőle...

Khinem Saar Yale 2021.10.07. 06:45:20

@dr.ahalan: első!:)
zsetem, szumma kumla ude, és más efféle úri huncutságok.
10 óra után kereslek........

dr.ahalan 2021.10.08. 23:21:31

Péntek-mámor! :)

Édesség-készlet fullra feltöltve, megnyugtató mennyiségű Krowka karamellával, a hűtő tele, meglovagoltuk a JYSK akcióit, lecseréltünk paplant, huzatokat, jövő héten rástrartolunk egy új forgószékre, szétgyaláztuk ezt is... :)))

A terv hamis gulyás, avagy bajai piros leves sok zöldséggel, stefánia vagdalt, hercegnő burgonya, mirákulum-salátával, desszertnek mogyoró-erdei gyümölcs fagyi egy kis csokival.

Készülnek a gyöngy-bonsai-ok ezerrel, élvezem. :)))

Hinnéd? Van olyan készítő a meskán, aki harminc darab ezrest elkér egy fáért, és már eladott egy halommal.... :)))

Aztán a politika. Megdöbbenünk, találgatunk, olvassuk a világsajtót... Ez van. Mit lehet tenni? Semmit. El lehet menni szavazni a Dobrevre. És kész...

Magyarország az elmúlt 11 évben a zombik országa lett. Ahogy akkor megjósoltam... Mi remélhetőleg túlélünk még 4 év orbánt a magunk buborékában.

Sokan-sokan nem élik túl. Ahogy az a harmincezer se élte túl... Tudod! Az öregek, a betegek...

Most az ellenkezőkön, vírustagadókon lesz a sor...

Iszonyú világ ez, nem szeretem... De nekem van külön világom. Pont mint a Mátrixban... Sütit sütök.

Ja! Mi az a Mátrix.... Ez a baj... :))))

dr.ahalan 2021.10.10. 23:46:01

Megint elmúlt a kényeztetések, szórakozások, jó ízek és összebújásos-beszélgetős hétvégék egyike. Sok belefért. Többet is el tudtam volna viselni... :)))

Meredek hét lesz, saját céges melót is kaptunk, a Gábor reggel a sajátjában kénytelen kezdeni, majd jön segíteni, ha tud... :)))

Ma Horrorka lepett meg minket, mostanában kerékpároznak a Milánnal, erre jártak villámlátogatáson, csudiklassz bringája van, meg komoly felszerelése... Boldog az én ivadékom, tényleg az! :)))

Izgalmas a politika is, nekem zavaros... Gyanús, mutyi-szagú, mindenesetre elmentünk már ma, leszavaztunk, aztán lesz... ami lesz! Sok fiatalt láttunk a Nagyvárad téren, egész családokat, még tolókocsis nagypapát is.

Gyanús, ahogy az Orbán hallgat, gyanús ahogy szórja a pénzt, az egész történet bűzlik valahogy...

A járvány. Kár lenne tagadni, újra itt a vész, csak már nem beszélünk róla. Egész nap sivítanak a mentők, már szinte meg se hallom... :(((

Szóval szavaztunk Dobrevre. Nem szeretem ezt a balra megtért MZP-t... Minden szava... Mint az Orbáné! Álkeresztény, aki hét gyereket nemzett... Hét szülés egy egyre jobban meggyötört, leigázott testből... A jó ember! Persze! Mikor ül le velük, mikor törődik velük? Honnan bukkant elő ez az őskeresztény?

Megnéztem a felesége fotóit... Egy csontkollekció, zavaros tekintet, rossz ruhák, olcsó szemüveg... A nagy magyar fideszes valóság. Olvass, keress rá, értsd meg, és szavazz! Öntudatos nőként! A Dobrevre... Mert MI vagyunk többen! IGEN! A nők!

Khinem Saar Yale 2021.10.11. 06:41:46

első!
zsetem, szumma kumla ude.
nagyon drukkoltam a belgáknak, de megint elszúrták.
tegnap közel két hónap után találkoztam a friss házasokkal, a kisebbik fiammal, árcsibálddal.
utódról még semmi hír, pedig tv-jük sincs:):):)
elképesztően szép, és nagyon finom tortát kaptam tőlük a születésnapomra, kár hogy lassan ölő, halálos diabéteszrákom van:):):)

Khinem Saar Yale 2021.10.13. 09:05:12

@dr.ahalan: tréfáltam:):)
rákilag.
de, születésnapom tényleg VOLT:):):)

dr.ahalan 2021.10.13. 09:58:33

@Khinem Saar Yale: Fúúúú! Akkor Istenke éltessen sokáig, füled érjen bokáig! :)))
süti beállítások módosítása