dr.ahalan

dr.ahalan

Húsvéti szirénák

2020. április 10. - dr.ahalan

 

Ilyen húsvétunk se volt még soha, karanténban, ami még önkéntes, de azért így is elég fura. :)))

Mostanság a megnövekedett forgalom miatt megint szirénáznak a mentők, mindig muszáj kinézni... És bármennyire is fura, de örülünk, ha hagyományos ruhában vannak a mentősök, és nem fehér szkafanderben. :(

Tudom hogy ma böjtölni kellett volna, de talán a dédike is elnézi nekem... a Gábor gluténmentes mekit hozott, megkívántam. :))) 

Egyébként sok különbség nincs, olyan mint mindig ha itt van, csak mondjuk helyet csinált az edzéséhez, és kis megvető fintorral az én súlyzóimat emelgeti. :))) 

Most, hogy előkotorta őket az ágy alól, én is kedvet kaptam... :)))

Na nem a súlyzókhoz! Az ágy alatti dobozokhoz! 6-8 kincseket rejtő ládika, mifene... Olyan cuccok, amiket a bolhapiacon harácsoltam össze, vagy rendeltem a nagyvilágból, de sose volt rájuk időm. Most majd szánok rá... :))) 

Különös örömmel bújom a recepteket, kismillió ötletem van. Ma is sütöttem, nagyon egyszerű alaptészta, száz ízben ki lehet próbálni, akár sósan is. :))) Finom! :)))

Mivel a környéken minden becsületvesztő bezárt, az alattam lévő non-stop boltocskánál kezdtek el bandázni a fiatalok. Köztük az az orosz (vagy ukrán) banda is, akiktől eddig is rettegtek az aluljáróban. Én egyszer láttam őket, még a karantén előtt... Hangosak, piszkosak, koszosak, mindent eldobálnak, sör doboza repül, csikk repül... :O

Először a polgárőrök jöttek, aztán a rendőrök. Érdekes jelenet volt. :O

Két erős tájszólású részeget is elkaptak... Gondolom egyszerű munkások, fognak örülni a hatalmas bírságnak biztosan...

Na meg a face! Benézek esténként... Az én ismerőseim általában a mi fajtánk, de valahogy megtalált egy régi-régi szerelem. 21 éves voltam, és lenyűgözött. :))) Mondjuk akkor se a nagy eszével, ezt el kell ismerni. :)))

Három évig tartott... Sokkal, de sokkal idősebb nálam, iszonyú randa vén majom lett... De nem is ez a fontos. Bugyutaságokat posztol! :O

És küldött egy linket, valami vidéki bige írta. Koronavírus? Valami nagy, össznépi átverés! Nem is létezik... Ő nem ismer senkit, aki... Az ellenzék hazudik! Minden politikus hazudik. Ő kocog és liheg, és kiröhögi azokat, akik elugranak előle... Hát mit ne mondjak... Kiguvadt a szemem! És lelkesen szólnak hozzá tömegek... Az ő ismerőseik közt is 0. 0. 0. 0. 0. :O

Hát... Megvontam a vállamat. Azt te csak hiszed, szép húgom, azt te csak hiszed! 

Ahogy azok az ezrek is hitték, akiket New York és Irán tömegsírokba temet. 

MARADJATOK OTTHON! Tartsátok be a szabályokat, mossatok sokszor kezet alaposan, minimalizáljátok maszkban is a kontaktokat, fertőtlenítsetek, a húsvéti sonkát és a tojást elég megfőzni, egyébként pedig élvezzétek az ünnepet! :)))

És könyörgöm! Olvassatok! Nézzetek filmeket! Keressetek hobbit! Ne engedjétek át az agyatokat az őrületnek, hiszen járvány nélkül is láttuk mi történt az odaátokkal. Ha magányos is vagy, sokszorosan vagy veszélyeztetett. 

Gondold át, mihez értesz, mit szerettél csinálni régen. Vedd kézbe! Hímezz, horgolj, rajzolj, fess, tervezz, tanulj jógázni, hallgass régi kedves zenéket, süss kedvedre, főzzél, írjál, nézzél szét virtuálisan a Földön, mennyi érdekes helyet nem ismersz még, ugye? :)))

Csak a face...  Azt ne! :))) 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4515603548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.04.12. 09:25:17

Recegő, aszott denevér megnyikkant, és még mindig örömmel tölti el, hogy az oldala ocsmány, visszataszító, ordenáré. :)))
Nálunk megjött a nyúl. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.12. 10:08:59

@dr.ahalan: nálunk már el is ment az öreg bak!!!!:):):):):):):):):)

a banyát levették 4 percre a lélegeztetőgépről, hogy még tudjon jeleket adni:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.12. 10:20:20

@Kálmán Barna Mikorka: Biztosan lepedőt cseréltek alatta. :)))
És milyen sokan köszönték meg a húsvéti köszöntőt! Az egész tagság. Nulla ember... :)))
Mert ugye a nincstelen vén bozgort embernek nemigen lehet nevezni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.12. 11:56:08

Kálmán Barna Mikorka
2020.04.12. 09:05:31
első!:)
a svéd főiskolás ( retek, bozgor, hazaáruló, impotens, homoerotomán) ma reggeli beköszönője:
(részlet)
"PadreEmeritus
2020.04.12. 07:22
..... küldött még az nap egy szerelőt......."

még ünnepnapokon is idejár a lópéniszért, hogy beillesszem a farpofái közé!!!!
szegény szerencsétlen szánni való magányos hontalan senki!!!!

dr.ahalan 2020.04.12. 12:09:49

@Kálmán Barna Mikorka: Zsírpofi nélkül mindkettő analfabéta. :)))
Vicces vén trógerek. :)))

Vezek Elek 2020.04.12. 16:15:03

Jól látom, hogy ez a hontalan, hazátlan, fogatlan szarházi az albijával villog??? :)))))) Összehasonlítja egy belvárosi saját tulajdonú ingatlannal??? :)))) Ennek már tényleg elment az a mákszemnyi esze is! :))))Ezt tudja felmutatni egy élet eredményeként.... egy albi, meg egy ezeréves roncs. :)))) Röhög a vakbelem!!! :)))) Az én gyerekeim egy 120 négyzetméteres, 3 szoba + nappali étkezős, önálló, új építésű családi házat bérelnek, saját udvarral, kerttel. Nem mondom meg, hogy mennyiért, de kb. háromszoros áron, mint a törpe a cselédlakást. :)))) Valamint kb. 2 hónap múlva kész az öt szobás saját családi házuk, amire ismétlem NEM igényeltek CSOK-ot (de ezt már leírtam, csak demens bácsi ezt is elfelejtette). A lányom ragaszkodott az ötödik szobához, ami nekem lett kialakítva egy fürdőszobával, ha bármikor ápolásra szorulnék....
És igen, O1G!!! + S1G!!!!! :)))))) Nnnnna, most tényleg villogtam, de csak azért mert megválaszoltam a kérdéseit ennek a szerencsétlen senkiházinak. :))))

Áldott, békés ünnepeket! Tőlem most mentek el a gyerekek, sonka-kalács-tojás reggeli és a lányom kérésére hurka-kolbász, a vejem pedig tatárbeefsteak-et kért ebédre. Holnap pedig kacsamell steak lesz francia és zöld salátákkal. És hogy teljes legyen a kép, tegnap a gyerekeknél grilleztünk, marha steaket, sajtokat, zöldségeket.... délután tollasoztunk, fociztunk, zenét hallgattunk, táncoltunk, élveztük egymás társaságát. Hát ennnnnyi! hihihihihi :)))))))))

dr.ahalan 2020.04.12. 18:03:01

@Vezek Elek: Ezt jó volt olvasni! :))) Imádtam! :)))

A bozgor szerencsétlen... Reggelig lehetne sorolni, mi az, ami nem adatott meg soha, és nem is fog soha, olyan dolgokat, amik nekünk mindennaposak, és természetesek.

Neki már csak annyi lesz az élet, ül a trágyaszagú cselédalbiban rettegve, és egy féreglyuk portálon üvöltözik magányosan, bomlott elmével olyan embereknek, akik sose voltak rá kíváncsiak, és mondjuk lecarják az egész tyúkszaros, semmit érő életét. :)))

Egy csóringer csöves. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.12. 20:08:52

a kialakult helyzetre való tekintettel, nem tudtunk unokázni, csak szkájpon, vájberen, így szinte egész nap a kertben tevékenykedtünk.
de, elmondhatom, fáradtan, de boldogan, az elvégzett munka örömével hajtjuk álomra fejünket!!!

www.facebook.com/ezutos/videos/298987424396491/

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.12. 20:25:58

PadreEmeritus
2020.04.12. 18:11
........várod, hogy belédrugjak!!!.....:):):):):):):):):)

megÉnt meKKívánta a lópéniszt:):):):):):):):):)
a svéd diplomás:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.12. 20:57:39

@Kálmán Barna Mikorka: Komolyan nagyon kezd elborulni, egyre idétlenebb marhaságokat ír le... :)))

Az én lakásomra azt írni, hogy SÖTÉT! :)))) Négy nagy ablakon ömlik be a fény délután... :)))

Érezni ahogy kínlódik, szenved, nem bír megülni, napról napra nagyobb kínokat él át. Jön, les, itt liheg a sarkunkban, mint valami idétlen korcs kiskutya. Ugat, és nyüszít, és lesi a csontot. Szórakoztató. :)))

Vezek Elek 2020.04.13. 17:42:37

@dr.ahalan: Kikérem az összes korcs kiskutya nevében, hogy egy ilyen emberi végbélnyúlványhoz hasonlítottad őket!!!
@Kálmán Barna Mikorka: Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok együtt nyulazni az unokákkal. :(( Nálunk nagy élmény volt a nyuszi és tojás keresés. Még ma is, ahogy ideért a szélvész kisasszony rohant a tujákat leellenőrizni, hátha visszajött a nyuszi. :))) Ma már rám emelte a mutatóujját, amikor rászóltam valamiért és mondta, hogy "bidázzzááá" Nagyon nehéz komolynak maradni és fegyelmezni, mert minden pillanatában szétcsócsálnám! :)))))

Számomra vége van az ünnepeknek, ....egy kicsit fárasztó volt. :))) Holnaptól nem főzök, nem csinálok semmit, csak az élet habos oldalát élvezem. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.13. 18:29:18

@Vezek Elek: ha megszavazzátok, teszek ki meglepetést a csoportba:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.14. 00:08:54

@Kálmán Barna Mikorka: Imádtam a meglepetést! :))) Köszönöm itt is! :)))

dr.ahalan 2020.04.14. 00:48:16

@Vezek Elek: Bocsánatot kérek a kölyökkutyáktól, detélleg!

Egyébként vastagon O1G, és ha valaha kilábalunk ebből, akkor remélem valóban nemzetközi bíróság fog ítélkezni... Valamikor! Kiteteti a kórházakból a haldoklókat, ápolásra szorulókat, az engedetlen, az orvosi eskühöz ragaszkodó orvosokat kirúgja, az öregotthonok lakóit nem hogy nem kezelteti, de nem is tesztelteti, hasznot neki nem hozó ember semmit, de semmit nem várhat tőle.

És mindezt tette Húsvétkor, áhítatos, hazug szemforgatással... Undorító volt!

De igaz, ami igaz. A Jóisten vastagon x-re játszik, ha csak megnézem az itteni emberek derűjét, ünnepét ugye.... :)))

Láttam, olvastam itt, a csopiban... Nekem is jött a nyúl, és jó volt, és sütött a nap, jókat ettünk, összebújtunk, buliztunk is kicsit... EGYÜTT VOLTUNK! És csodás együtt lenni, vitatkozni a mosogatáson, szépen teríteni, meglepni a másikat, és jó nevetni... Kinek-kinek érdemei szerint! Bizony!

És ha átkukkolunk a keresztény admin oldalára, ahol ugye terem a véres vatta, meg a dédikém földi maradványain való moderálatlan szexuális élvezkedés , akkor látjuk az eredményt... a rettegést, a bizonytalanságot, a kétségbeesett magányt mindhárom virtuális guanónál..., a csődöt, a sikertelenséget, a végbélportált, ahol már csak a rusnya urnával beszélgető műanyag ibolyás, cigánystyle-os tapétás Sásdiné és a kicsi fia leli örömét abban a sok undorító, hányingert keltő mocsokban, amit készséggel megfinanszíroznak, és szinte erotikus gyönyörrel dagonyáznak benne. Gondolom együtt... :)))

A cégük iszonyú állapotban van. Pont. :))))

És nincs másik cég. Ha csak stróman nevén... De az ugye eleve törvénysértő. :)))

Mindenesetre érdekes ünnep volt. :)))

Örültünk a nem szkafanderes mentőknek... Biztosan szüléshez mennek! Vagy megmentenek egy életet. Fiatal életet. Értékes, adófizető életet. Az is valami... :(

És holnaptól mi dolgozunk megint. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.14. 09:53:53

első!:)
nemmondomkiíromleanevét akira hajaz erősen,mikor elhagyhatja a magánzárkát 20 percre......
ilyen az,mikor nem nyitják rá az ajtót, és a diannát tükör ablakfénnyel kíséri le!!!
:):):):):):):):):):):)

www.facebook.com/romano.romano.3762584/videos/245531936471257/

nem úgy volt hogy lesz idézés, meg bíró-ügyész-kivégzés a duna parton, bitófa a fogházudvarán???
nem úgy volt hogy hamarosan bazár a macskaszaros homokozó???
amúgy nem búcsúzott már el 400szor a parókás 76 éves????
tényleg ennyire fél a svéd hazaáruló retek-migránstól????

dr.ahalan 2020.04.14. 11:38:52

@Kálmán Barna Mikorka: Már nem is tudom megmondani, hány éve fenyeget nyilvánosan minket. Bíróval megbeszélt, állítólagos zárt tárgyaláson már meghozott ítélettel. :)))

Hogy bezárná azt a végbéloldalt? Viccelsz? Ez maradt az egyetlen öröme, tovatűnt a sok tízezres taglétszám, nem tud meztelen fiatalokat leskelni meg mutogatni perverz módon. Ennyi maradt a két kiszáradt potykának, reggelente hívják egymást.... Nézd milyen izgalmas, megint kakiról írt, megint milyen szexi! Hihihi.... Bye, bye!

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.14. 11:44:45

@dr.ahalan: és Hacer Józsa, a török?????? tán csak nem elvitte a kovidtizenkilenc??????
he????

:):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.14. 13:20:31

@Kálmán Barna Mikorka: Én tudom! Hacert elbújtatta a vén kommenyista kombinészabász a pincében. A múmia élelmezi! Húsvétra még tojatot is festett neki, almazöld alapon Cecília-mintásat. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.14. 14:57:34

"Szildi
2020.04.14. 12:08

Látom a túloldal vesztegzár alatt van, egyre jobban megárt nekik a bezártság, mocskolódnak ahogy szokásuk, amolyan igazi prolikhoz illően. Elmúltak az ünnepek, valószínű az eltartók eltávoztak otthonról kis időre, így kibontakozhatnak a kedvenc témájukban.

Tudnék mesélni, de itt felesleges, aki ismer az tudja, hogy milyen tevékeny még ebben a helyzetben is az élet felém, olyan dolgokban haladok, ami “béke időkben” sem kis dolog, nekem meg most is élvezet.
A céges és egyéni becsmérlések elleni peres eljárások nincsenek lemondva. Csak ki kell várniuk, mert ami késik , az nem múlik. Minden mentve addig is.. ez nem fenyegetés, hanem puszta tény."

igazi proli........:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.14. 15:45:34

@Kálmán Barna Mikorka: Az hát. Semmi újat nem tud kitalálni a szűk, elborult agyával. :)))

A doksik meg? Az egy nagyon régi naplóbejegyzésem... De tudjuk, vagy 15 éve mindent kinyomtat, amit írunk. Esténként ez az élvezet neki. :))) Beteges....

Egyébként:

1, Ez már elévült, bár azt nyilván nem tudja mit jelent.
2, Nincs rajta közjegyzői hitelesítés.

És ez nem válasz arra, hogy miért finanszíroz egy mocskos, bűzlő, hányingert keltő Mártantal-oldalt. Nyilván saját erotikus élvezkedéseire, mi másra? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.14. 17:36:57

@dr.ahalan: azért finanszírozza , mert szórakoSZtatja a bEzári majom:):):):):):):):):) ha énmártikám nem lenne résen ( ez nem azonos a réseléssel!!!!) akkor még cifrábbakat olvashatnánk a két proli atomtudóstól!!:):):):):):):):)

a szívemm szakad meg, adám telefonált, hogy a Lök ma kora reggel is kimentek tojatokat, ajándékokat keresni a bokrok alján..........:(:(:(:(
mert azt gondolták, hogy talán a átverekedjük magunkat az éj leple alatt a határzáron.

dr.ahalan 2020.04.14. 18:19:46

@Kálmán Barna Mikorka: Ilyenkor érdemes néhány napig kertkeresős játékokat játszani, mondjuk építőkockákkal, festett mesekövekkel, matricákkal. Aztán úgyis ráunnak. :)))
A Meskán olvastam. :)))

Vezek Elek 2020.04.14. 19:53:55

@Kálmán Barna Mikorka: Az én egyetlen Löm is tegnap is, ma is kereste a "kocsit", azaz csokit a bokrokban. :))))
süti beállítások módosítása