dr.ahalan

dr.ahalan

Rugdosok. Baj?

2021. február 02. - dr.ahalan

 

 

Megint kicsit közelebb a tavasz, Gáborpapa a Gábor tesójával le is szökött hétvégére a Mirákulumba, be is havazódtak, élvezték. :))))

 

Izgalmas hétvégénk volt nekünk is, rengeteg politikával, millió az olvasandó cikk, és ok a háborgásra. Már bocsánat! A magyar állam évekig finanszíroz szír kórházakat, de közben a magyar egészségügy Európa szégyene. A szír menekülteket meg… Hát tudjuk, ugye. :(((

 

Born is Auschwitz. Megnéztük. Érdemes! Hatalmas!

 

Aztán voltam kicsit csavarogni a környéken. Találtam olyan diszkontot, ami legutóbb még meg se nyitott, és most meg már zárva van. Örökre… Majd jön új reménykedő, felvesz egy halom hitelt, és kezdi újra. Nagy magyar látlelet 2021.

 

Volt vicces is, Gábor morgott vasárnap reggel:

 

-       Mi bajod volt éjszaka? Hozzám se bújtál, ha én próbáltalak átölelni, akkor meg rugdostál. Valami gondod van velem?

 

-       Áááá! Nem. Csak bélyegeket válogattam álmomban, és ahányszor találtam valami értékeset, mondjuk egy osztrák tévnyomat „ferencjóskát”, akkor te mindig jöttél, és el akartad venni… :))))

 

-       Akadj le Takács egy hétre a bélyegekről, jóóóóó? :)))))

 

Na és a járványtagadók! Olvasom az elmeroggyanatokat, miszerint nincs vírus, meg 5G, és a vakcinában mi minden ártó anyag van, mind meg fogunk halni tőle, és chiprészecskék, úszkálnak majd a testünkben, lehet hogy Joda is, meg mittomén… Áááááá! :)))

 

És impotens is leszek! Ez biztos! :)))))

 

Erről eszembe jutott az az egyetemista, aki aláírást gyűjtött egy bizonyos vegyület betiltása ügyében. DHMO. Dihidrogén-monoxid. Elhatalmasodott a bolygón, minden évben szörnyű  természeti katasztrófákat okoz, mégis szinte minden élelmiszerbe beleteszik, pedig a savas eső fő komponense, könnyen okoz fulladásos halált, a túlzott bevitel izzadást, vagy akár hányást is okoz, rákos daganatokban mindig kimutatható, erősíti a korróziót! Atomerőművekben alapanyag, ipari oldószerként mindennapos, és minden gyorséttermi lánc a felhasználója.

 

A dependencia már csecsemőkorban kialakul, az elvonás pedig halált okoz.

 

Mondjuk igazat mondott, egy szót sem hamukált, így tömegek írták alá a petíciót, a megkérdezetteknek csupán egészen elhanyagolható része nevettet legyintve… :))))

 

(Mondjuk én ismertem a csattanót, értelemszerűen közszájon forgott a suliban. :))))

 

Nem lövöm le a poént. :))))

 

Aztán az van még, hogy ma a Gábor 10 órát letolt az építkezésen. Holnap is megy. Nem csak a pénz miatt. Ki nem hagyná! A munkások nem értik… :)))))

 

Én értem. :))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1916413926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.02.02. 23:38:46

És egy kis illetlen pittyputty 2019-ből! :)

www.youtube.com/watch?v=TnIUj6GuXZY

dr.ahalan 2021.02.03. 00:19:27

Helyzetjelentés. Szellőztetek. Üres a tér. Egyetlen megfáradt nő a buszmegállóban hátizsákkal. Cigarettázik. Szürreális. A levegő isteni tiszta, üvölt nálam a zene, most pont a Yeke yeke... Általában minden szombaton. Meg máskor...
Addig vagyunk boldogok, addig vagyunk élő emberek, amíg halljuk minden másodpercét...

A nő felmosolyog, felinteget.

Befut a busz. Mielőtt felszáll, felkiabál.

Köszi! :))))

És a legnagyobb szarból is kiemelkedik az ember. Megmutatja magát egy véletlen kapcsán. A világ gyönyörű. Csak meg kell találnunk egymást. Ahogy én megtaláltam a Gábort.

Ahogy mondá minden Isten.... Mindenkinek az érdemei szerint.

dr.ahalan 2021.02.04. 23:24:40

Kemény hét ez, de mindjárt vége! :)))

Úgy látszik a "sosevolt" oltási terv kezd befuccsolni, rémálom-szerű sztorikat olvasok, látok, hallok. Viszont lesz megint nemzeti konzultáció! Az most nagyon fontos... Mingyácsúnyátmondok!!!!! :(

Nem sok gondom lesz, ha sorra kerülök. Felhívom az angyaldokit, ő megmondja, én meg elfogadom amit mond, oszt kész. Gábor járt nála a héten csodabogyókért, érdekeseket mesélt... :)))

Rogán kicsit túl sokat lapátolt az új asszony köténye alá, érdekes lesz ez a történet is szerintem. :)))

Az emberek meg kezdenek lassan megőrülni. Detélleg!

Mindjárt jön a lélektani határ, az egyéves évfordulók. Az első fertőzés, az első korlátozott nap, az első döntések... Sok gát fog átszakadni, a legveszélyeztetettebbek a mélymagányos, elzárt öregek. Érthető, levezethető. És megtapasztalható... Se az elméjük, se az immunrendszerük nincs erre a traumára felkészülve.

Milyen kegyes a sors! Elmentek már a lakónénik majdnem mind... Most nagyon szenvednének. És nem tudnék segíteni...

Mennyi sokan voltak! Több mint harmincan! Az özvegyek házának hívtak minket, amikor 24 évesen beköltöztem. :)))

Aztán fura módon az én férjem is meghalt... 34 évesen.

Harminc nagymamája volt Horrorkának, az ajtókat be se zártuk, és tavasszal az öreg korlátokon minden emeleten, sűrűn, dzsungel módon megjelentek a növények. Nyáron aztán illatozott az egész, a lakónénik versenyeztek, és veszekedtek, aztán vittek egymásnak sütit. Karácsonykor közös fát állítottunk az udvaron, lejött mindenki, és énekelt... Varga bácsi, az egy szem kan szájharmonikázott...

Mondjuk egészen mást, mint amit énekeltünk. Munkásőr volt... :)))

Többet kellene írnom a házról. De rohan az idő, történnek a dolgok, a Gábornak megjött a fizetése, egyik héten én fizetek, a másik héten ő... Ilyenkor rácsodálkozunk, bármit megvehetsz Takács. Mit szeretnél? Hintalovat? Új szekrénysort... De hülye vagy! Egyszer volt szekrénysorom, szétvertem. Elhordtam! Piha! Kispolgári csökevény, ocsmány, borzasztó... :))))

- A tengert! Azt szeretném. Az én húsz évig megszokott tengeremet szeretném. Úszni a tengerben! Szelíd gyíkocskákat etetni... Friss rákot akarok enni. Olasz fagyit akarok kanalazni kehelyből. Lóbálni közben a lábamat! Velencében akarok sétálni veled, hányszor megtettük..

- Ez most nem lehetséges...

- Tudom. Hagyjuk... Mit együnk hétvégén?

És a hétvége csudaklassz mégis. Megsütjük, megfőzzük, megnézzük, meghallgatjuk, elolvassuk, kiröhögjük, és még szexelünk is....

És természetesen sokkal többet várunk el. :))

És százezrek éheznek. Itt. Magyarország.

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.05. 11:19:24

első!:):)
"
Candice
Reply to padreemeritus
1 órája

Varga bácsi, “a kan” – versus házinénik! Nagyon röhögök! :)))))))
Egy idős bácsira “kan”-ként gondolni! Piha! :-))))))"

énmártikám ezzel a mondatával deklarálta, a retekmigránsfogatlanbozgor nem kan ( sosem volt!!) mertugyibár nyakában liheg a 68:):):):):)
évek óta impotens!!! ergo, messze nem kan már!!!
mondjuk a rüszmi ezt nem érti mert ő még bízik, hátha a svéd hontalan lankadt farka feltámad:):):):):)
a 2.25-ös kólás flakon erősen pezseg napok óta, ő már döntött, nem gondol bakra, semmilyenre sem, inkább horgol magának:):):):):):):):):)

detélleg!!!:):):):):)

dr.ahalan 2021.02.05. 12:35:52

@Kálmán Barna Mikorka: Szokásos pénteki halottgyalázás és genyóság mielőtt ráfordulnának a magányos és reménytelen hétvégére.
Ennyi öröm és élvezet még nekik is jár. :))))

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.05. 13:10:55

"Szildi
Szildi
Admin
Reply to Candice
30 perce
Már ugyancsak ” “házinéni” lett , ha visszaszámolja az éveket 24 éves koráig. Tudjuk mindenki magukból indul ki, főleg amikor a fő”kan” megjegyzést ír.. honnan tudja pl. ki mire képes bizonyos korában, talán “gyertyát tart”? No, ez is csak a saját példája lehet ugye E-ke, már csak piszkos ábrándjait lehetnek, nehéz lehet ilyen eltunyult életet élni "
na, az öreg tépőzáras elszólta magát!!:):):):):):) igény lenne még a brére, mert még -elmondása szerint- a fexik-terpeszt még menne!!!:):):):):):):):):):):):):):)
szegény, szerencsétlen rüszmi!!! azt a kazánt már nem lehet begyújtani, felfűteni:):):):):):):):):):):):)
főleg nem egy retekmigránsbűnözőfogatlanimpotenshazaárulónak :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.05. 13:13:33

"Tudjuk mindenki magukból indul ki............"
tudjuk:):):):):):):):):):):):):):):):)
ismét előbújtak az egyetemi évek:):):):):):):):):):):):):):):)

magukból (sic!) :):):):):):):):):):):):)
jelezném, ez nem betűtévesztés, elütés, ez orbitális faszság!!!:):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.05. 13:17:11

".... piszkos ábrándjait lehetnek.......":):):):):):):):)
csendben könnyezem, egy mondatot nem tud leírni hibátlanul:):):):):):):):):):)
az agyondoktorált.
önerőből:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.02.05. 13:56:27

És megérkezett menetrendszerűen a levakarhatatlan büdöske, neki is kell egy kis bepofázás. Szokott mentamámoros állapotát igazolva látom megint, a magyar nyelv ilyenkor összegubancolódik neki. Mert saját jogon hülye a telefonja... Ezért mind megyünk a böribe.
Jön a sztárügyvéd, és hókon csapkod mindenkit a budákkal! :))))
A prolikat duplán! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.05. 14:00:19

a felborult pepsi is megnyilvánult:
"
Candice
Candice
Reply to Szildi
16 perce

Tudod, “E-kénél” fél hatkor (!) megállt az idő! :)))))"

bizony, bizony! milyen igaza van, én már csak pisálásra használom, vagy a föld középpontját tanulmányoztatom vele:):):):):):):):):):):):)
mégis az impotens fogatlan retekmigráns bűnözővel jár kávézni:):):):):):):):):):)
mert még bizakodik, hátha........
pedig, nem!!!:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.05. 21:47:47

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Candice
1 órája

mindenki sejti ezt az “időt”, állandóan csak erről tud ábrándozni, ha még valakinek gusztusa akadna hozzá, az nagyon igénytelen.
0
Válasz
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Szildi
1 órája

ajjaj, mekkora hiba, de mert megint rohantam tovább, sajna, nem ellenőrzöm le ami kimegy, de legalább adtam nekik témát, úgysincs semmi elfoglaltságuk. .. E-ke és A-ka újra leírja mivel tölti a napját, tipp. megy a lustizás, alkoholizálás, és fantázia arról ami rég nem jut nekik..
én pedig éppen hazaértem, mert nálam zajlik a normális életmód, időm sincs napközben ide benézni, de majd kijavítom.. a lényeg, hogy ez amivel foglalkoznak nem normális dolog, ezzel pont bemutatják, hogy mennyire nulla életük van… lesni egy oldalra, rugózni a hibákon, közben várják a mannát az eltartóktól,, pfuj, de alja senkik.."

:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.02.05. 23:23:56

@Kálmán Barna Mikorka: Lópikula zajlik nála, nem normális élet. Itt kukkol, mint a lukinyúl, saját maga megírta, kényszeresen felkel sötét hajnalban minden áldott nap, 15 éve, kényszerbetegünk ő nekünk, egy komplett oldalt finanszíroz ott, 3-4 gyanús egzisztenciának, hogy itt néha foglalkozzunk vele.
Egy monitorpenész, akinek az a sikerélmény, ha kiér illően a fajanszhoz, és nem kerül sárga-barna szégyenbe. :)))
Meg a sztárügyvéd! Az! :)))
Egy világ röhögi a múmiát, kár lenne tagadni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.06. 05:52:03

ezdeszééép!!!!
végre énmártikám kimondta amit évek óta mindenki tud, de nem beszél róla.
ezt írta a dr. agyamputáltnak. érdemes végigolvasni, ízlelgetni, tanulmányozni szavanként, majd bólogatni, igenelni.
mártikám!!! köszönöm!!

"“Segítenem kell, nadehogy..próbáltam.

Fázisai: Nem megy. Kudarc. Fenéket. Utálomhanemmegy. Felismerés. 20 évet nem lehet “kinevelni”. Életképtelenségre van ítélve, amit el kell fogadnom és belátni, hogy sajnos ez csak a szűk család baja lesz, mert barátok itt nem segíthetnek. Mérgelődés, hogy a francba juthatott el idáig, hát senki nem vette észre a jeleket???Jó egy tragédiát ki kell heverni, ez tény.

Felismerés: van olyan amikor ugyan nem a vállamat rándítva, de ki kell mondanom: nem az én dolgom és elengedni a történetet.

Van tanulsága is: az internet beszippant ha nem a helyén van kezelve.”

dr.ahalan 2021.02.06. 09:53:50

@Kálmán Barna Mikorka: Zsírpofi felvette a bohócruhát. Keres, kutat, bukdácsol, lyukra fut, kiröhögjük.
Jól van ez így. :)))

dr.ahalan 2021.02.08. 00:36:38

És ez is elmúlt, izgalmas volt!

Először is az van, hogy a kapura kikerült a sárga matrica, több karanténes is lakik minálunk, ez van. Vigyázunk. Nem liftezünk. Van, akinek muszáj liftezni.

Még jó, hogy legyőztük a járványt... Ja! Nem! :(((

Filmek, zenék, jó kaják, kis ez meg az... Szokásos hétvége volt tarkítva kicsit a bélyegekkel.

A Gábort sose érdekelte a bélyegvilág, engem meg nem érdekelt mondjuk sose a világháború. Ezt egymással szemben tiszteletben tartottuk, oszt kész. :)))
Ő kutatta az írásokat, hadijelentéseket, könyveket, én bújtam a vízjeleket, tévnyomatokat. Nem fárasztottuk egymást.

Aztán egyszer a bélyeges bácsi mutatott egy hagyatéki albumot, súlyos, vastag darab volt, osztrák csudaságok... Akkor pont más is volt nála, érdekesebb, megvettem, kimentem, beültem az autóba, elmeséltem... Sajnáltam otthagyni, na!

A Gábor kiugrott, beszaladt az üzletbe, ő szereti az osztrákokat...

Akkor 4.800.- forintot fizetett az albumért...

Gálánsan nekem adta, én leraboltam, telepakoltam belőle a saját gyűjteményemet, eladtam belőle sok-sok különlegességet, az eredeti ár tízszeresét kaszáltam rajta, aztán elfelejtettük...

Most lehoztam, a kezembe került.

Megmutattam neki a neten a katalógust... Ennyi maradt a bélyegbefektetésedből. Eltelt tíz év.Ez a maradék... Pár száz darab. Hogyaszongya. Ez jelenleg 76 dollár. Ez meg 25...

Nézte egyre nagyobb érdeklődéssel, aztán megkérdezte:

- Te Takács! És a te privátodat megmutatod? Az albumodat...

Háttt... Nem! :))))

Mondjuk azt se tudom hol van.. Valahol. :))))

És nézd! Mi az a Mayotte? Jéééé! Egy sziget! Gyarmat volt... Francia. Tudtad? Nem...

Jó kis hétvége volt, zűrös hét következik. Gábor rögtön a szigorú üzemorvosnál kezd, az ügyvezetőnek is kötelező évente. Éhgyomorra, kávé nélkül! Törvényileg! Pisi, vér, miegyéb... A csüngőhasú előírta, jó sok pénzbe kerül, ki kell fizetni. Ez van. :(((

Szóval klassz hétvége volt.

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.08. 10:02:35

első!:)
holnap délután 14.00-kor színre lép Lopakodó Éhes Párduc, és Ariel a hallány ( már ha ez a neve).
farsang lesz a gyárban :):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.09. 19:23:13

európai vezető társkereső portál.
"

padreemeritus közzétett egy állapot frissítést

3 órák, 9 percek óta

“Hihetetlen: az egész osztály előtt elégítette ki magát a tanárnő.” Nekem MIÉRT nem volt ilyen tanárnőm???"

a válasz egyszerűbb, mint gondolnánk,
mert nem jártál iskolába!!!!
:):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.09. 19:27:54

az én cukorkám, énmártikám, a felborult hőlégballon nagyon él!!!!
sziporkázik:):):):)
"Candice közzétett egy állapot frissítést
7 órák, 50 percek óta
Napivigyor
www.youtube.com/watch?v=GHWpZCuQ-TU "

pedig rüszmi hányszor kérte a tagokat, mind a négyet(!!!) ne górják tele a falat képekkel, videókkal, gifekkel.
leszarják!!!!:):):):):):):):)

a naplók meg meghaltak:):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.02.10. 00:07:07

@Kálmán Barna Mikorka: Igazság szerint az a történet már régestelen régen véget ért.
Megdőlt a vén rüszmi, megborult a török hackerrel. Azóta csak vergődik, cégesen totál kimúlt, az oldal semmi, az appot nem is jegyzik, múlnak az évek, nő az adósság. Zsenizsé totál elszállt. :)))
Már csak mi ketten szórakozunk itt rajtuk, a vq a régvolt bombázza a tagokat, jöjjenek, mutassák magukat. Már fizet is érte.
És mindezt csak azért, hogy itt mi ketten még szót ejtsünk róla.

Hát ez lett az adminból. Meg a free-ből... Szóltunk előre. De ő aztán hirdette, majd ő megmutatja! PIACVEZETÉS! :)))

Igazán jó szórakozás volt csupán az őszinte szó erejével kinyírni, eltiporni. A leckét nem tanulta meg, és még visong szánalmasan. Így járt. Soha nem fogja elismerni, hogy veszített.

Haláláig vergődik majd, fetreng abban a mocskos virtuális pöcegödörben. Kivárjuk azt a napot....

Én hiszem, hogy a bűnök okán itt, ebben az életben kell fizetni. És ő fizet is. Vastagon. Megcsonkított testtel, gyásszal, elfajzott ivadékkal, becsődölt free-vel. Szenvedi. :)))

Én szóltam neki előre! Detélleg! És beleröhögött az arcomba a kis fura vénasszony! :))
Soha még annyi gonoszságot, sötétséget, sátáni feketeséget nem láttam még szemekben...
Mondjuk annyi opálos butaságot se. :))))

Hát ez van. :)))
süti beállítások módosítása