dr.ahalan

dr.ahalan

Felhős gondolatok

2020. június 21. - dr.ahalan

 

Micsoda rettenetes év ez! Először a koronavírus, aztán amikor kicsit lehetne lazábban élni, akkor jön ez az undorító időjárás, ami már egy hónapja tart. :(

Közben Szibériában meg kánikula van. Az ember esze megáll! :(

Mennünk kellett ide is, oda is, szombaton Horrorkáékhoz, a kulcsokért. Végre alaposabban volt alkalmam elbeszélgetni ezzel a Balázs gyerekkel, igazán szimpatikus. :)))

Ma indultak egy mini-nyaralásra, és mi járunk át naponta cicákhoz, valamint az új családtaghoz, aki Rita névre hallgat, és egyébként papagáj. Igen kedves, igen hangos, és nagyon csípős jószág. :)

Munka is akadt, az bizsucskáimra is van igény, úgyhogy unatkozni nem lehetett ezen a hétvégén se, közben élvezkedtünk háttérzeneileg. Filmekre sajnos nem volt időnk, de majd… Apránként! :))))

Azért a politikára, a hírekre szakítottunk egy-két órácskát, felédredt a világ, mindenfelé tüntetések, háborgások a rasszizmus ellen, ami megint elárasztotta a Földet. Ez a tiltakozás tetszik nekem, ennek a naplónak a mentett anyagai ékesen bizonyítják, hová vezet a gyűlölet. Hogyan tudnak elaljasulni, szégyentelenekké és gátlástalanokká lenni a torz, beteg gondolatvilágú emberek. :((

Aztán van még a GÖDÖR! :O

Múlt héten megjelentek emberek, munkagépek a téren, felbontották a járdasziget egy részét az aluljáró mellett, és ásni kezdtek. Egy hatalmas nagy gödör lett, senki nem tudja miért. Aztán csütörtökön levonultak, és azóta nem történt semmi. A tömegek kerülgetik a gödröt… Hát így. Titokzatos! :))))

 

Egyébként virágba borult a zsályabokrom. :)))))

Nehéz, küzdelmes hét eleje várható! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr7315906108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.06.21. 23:55:59

És a mai Karigeri.

Ott volt, testőrök nélkül, őszintén.Gyávaság nélkül, egyenes derékkal. Meg akarja menteni a Lánchidat, amit a Tarlós hagyott szétrothadni, és tiltakozik az ellen, hogy a kisgömböc a magyar, és budapesti emberek sokszoros pénzét kiszivattyúzza a malacperselyen át saját zsebecskéjébe, miközben merő gonoszságból elvon, elcsóreszol minden pénzt a fővárostól... Ma újra láttam a Ligetet! Rettenetes a pusztítás, egészen elképesztő!
Gáborral sok mindenről lehet beszélni, ez az egyetlen téma, amiről nem szól. A Liget! Ott élte le az életét, elsirat minden fát... Naponta. Némán. Ha semmi másért, Gábor szívfájdalmáért, a Ligetért kívánok és kérek minden rosszat az elmemosott fidesznyikeseknek, detélleg... Avada Kedavra! :)))

Elmennek majd a gonoszok. Elment már sok. Kásler sokat segített. Meg a bagolycili... Kipusztul lassan a sok feljelentgetős, populista, sztálinista, ilyen-olyan elmeroggyant dolgozni sose akaró végbéllény, a halomnyi kommenyista, kihalnak lassan a rendszerváltás mocskai... És lehet egy becsületes kor. Talán!

Persze nehéz lesz!

Szóval Karigeri:

www.youtube.com/watch?v=m6NM3YSnsNo

Orsós Rafael 2020.06.22. 10:11:26

első!:)

......és legfontosabb: íratlan szabály: nevekkel nem viccelődünk. ne használd a karigerit, ha lehet.
karácsony gergely, így hívják.
:):):):):):):):):):)

ajánlottam a csoportban egy koncertet, tegnap megnéztem.
lujzibéit hazaengedték a kórházból, szépen javul. sajnos, most nem látogathatjuk kb 2 hétig.
és aki folyamatosan énekli a kovács kati számát, az add már uram az esőt, abbahagyhatná......

Orsós Rafael 2020.06.22. 15:20:03

@EszteLenke: ismered móra ferenc híres meséjét, a zsák meg a foltját?????
akkor ne csodálkozz.
két szélsőjobbos, agymosott, tanulatlan vénember.
az egyik egy retekmigráns hazaáruló kommunista gyerek, a másik orvosfeleség!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.22. 18:35:29

@Orsós Rafael: Már megint nem férnek a bőrükbe? :) Agymosottak. :)

Orsós Rafael 2020.06.23. 07:25:50

első!:)

nagy dolgok vannak kialakulóban.
tegnap hosszasan beszélgettem az öcsémmel, de egyelőre többet nem mondhatok.......

dr.ahalan 2020.06.23. 11:53:43

@EszteLenke: Jó neked. Nekem még holnap délután is jelenésem van. :)

dr.ahalan 2020.06.23. 17:32:35

@EszteLenke: Sajnos nem. Akkor sokkal egyszerűbb lenne a történet. :))))

dr.ahalan 2020.06.25. 00:38:12

A mai nap volt az év eddigi legborzalmasabb napja. Egész nap araszoltunk a tömegnyomorban, keringtünk parkolóhelyeket keresve, hogy mindent elintézhessünk. Mire mindenkihez eljutottunk, mindent beszereztünk, mire elláttunk mindenkit, és végre hazaértünk... Hát olyan fáradtak voltunk, hogy csak ittuk a kávénkat, és néztünk egymásra.
Nem, nem azzal van a bajom, hogy a banki ügyintézés mondjuk kissé lassú, és nem is a cicákkal van bajom. :(
Az ingyenes parkolás, meg a sok elmebeteg bugris a baj, akik miatt nem lehet elmenni A-ból B-be... Keringenek a belvárosban családostól, "ingyé" van minden... Nézelődnek, plázában bambulnak, végre ki lehet moccanni. Mondom! INGYÉ!
Bakker! Mi meg itt próbálunk élni, dolgozni!
Hatalmas ötlet ez a sávos parkolási díj, remélem sor kerül rá mielőbb... Szeretettel várunk. Egy óráig ingyen. Aztán fizess sokat, vagy menj! Esetleg állj meg kint, használj kerékpárt, rollert, tömegközlekedést. Ennyire egyszerű. Csak a legbugrisabb bugris nem érti szerintem. :)))

Vastagon fodrozódik a politika is, meg mindenféle dolgok történnek, de most fáradt vagyok. És álmos is... De majd jövök még! Már persze amíg a ma már a kormány által egyértelműen diktatórikus módon bezabált Index engedi a szabad blogolást, ugye... :) De semmi baj!

Írd fel! Vagy a parameter.sk-n, vagy az amerikai Népszava oldalán megtalálsz.
Mindig AHALAN-ként...

És csak halkan jegyzem meg. Karácsony Gergely már nagyon sok pert nyert piacvezető portálok szemétkedő, hazug, mocskos, őt gyalázó hamis cikkei okán.

De sajnos a free látogatottsága naponta továbbra is mindösszesen nyolc fő. Ez nem nevezhető piacvezetésnek, ugye... Ebből ketten mi vagyunk. Vagy négyen. Horrorkát is beleértve. :))))

Orsós Rafael 2020.06.25. 17:40:42

jól látszik, ahogy a vén kúúúrva, közel kétéves munkával, kitartással, szorgalommal, nagy odaadással lesüllyesztette a deklaráltan európai vezető társkereső oldalát egy szélsőjobbos, agymosott oldallá.
retteg, fosik esetleg örül, tapsol, hogy átadhatta a hatalmat egy retek migráns kommunista hazaáruló rasszista náci börtöntölteléknek!!!
moderáció nulla, csak a szar ömlik hetek hónapok óta ott.
és csodálkozik, hogy a kutyát sem érdekli már, a tagsága 1 fő , és profitot évek óta nem termel.
remélem, egyszer majd számot kell neki adni , hogy hogyan tudott szétverni, szétveretni ( török hacker?????) egy évekig jól prosperáló oldalt.
hogyan sikerült lezülleszteni a saját oldalát egy nyíltan rasszista, szélsőjobbos portállá????
én megvárom a választ.
addig is sugárban okádok a vén kurvától, és minden seggnyalójától.
a net szégyenei!!

Orsós Rafael 2020.06.25. 19:19:03

előbújt, és egyből megfogta a magját!!!!
"Szildi
2020.06.25. 17:34

Vele mindig egyet lehet érteni, és véleménynyilvánítási szabadság van, amit szerencsére nem a trollok határoznak meg."

vö. nyald a valagam a kegyencem vagy!!
a többi egyáltalán nem zavarja!!!
hányinger.

dr.ahalan 2020.06.25. 21:09:43

@Orsós Rafael: Megugrott, kezdődik a tombolás, kecó-gecó megvolt, nemsokára jön a "megbeszéltemabíróval", és végül lefutja a kurvák-prolik-megveszlekkilóra szakaszt. Hűűűű, de fantáziátlanok ezek a Gyulánék! :))))

dr.ahalan 2020.06.26. 01:03:50

És ahogy mondtam, szintet lépett! Percre pontosan, ahogy szokta. Két éve sasol, les, nyomoztat, fenyeget és zaklat előre megbeszélt bírói ítélettel, börtönbüntetéssel egy halom embert.

Szildi
2020.06.25. 22:06
pontosan, de majd lesz alkalmuk elmondani, hogyan lehetett egy jól működő oldalt lezülleszteni , ott a bizonyíték, ahogy a saját felületükön manapság írnak, maga a stílus elég, ettől több-jobb példa nem is kell.. kb így.

A perről hivatalosan sose hallottunk semmit, idézést se kapott senki, viszont többször leírta hivatalos hírként, neki már a kezében van az ítélet, a végzés. Zárt tárgyalás volt.

Engem 2007 óta fenyeget, követ, leskel, igyekszik megfélemlíteni, és zaklat. Követ. 3D-ben megfenyegetett veréssel a Bosnyák téri piacon! Hogy merek ott koktélparadicsomot vásárolni? :))) Kitilt és megaláz. Ő, és a két bűntársa. A legjobb barátja, a Svédországba disszidált, később ott bebörtönzött, kétes egzisztenciájú férfi sokáig a fotómmal és nevemmel szerepelt a nemzetközi társkereső portálon, vélhetően a tudtával és beleegyezésével tartott a nevemben kapcsolatot kiszolgáltatott, magányos emberekkel.

Ártó tevékenységéről tudomásom nincs,hiszen a felületekről kitiltva voltam, de a jelzett egyed többször visszaélt a közgyógyellátással, köztudottan meglopta a jogosultakat, és vélhetőleg a gyógyszerszakmában jártas alperes ebben közreműködött. Ebben az ügyben két tanút tudok állítani, és kérem további tanúk felkutatását.

A híroldalon megjelent a fotóm mellett mocskolódó szövegtartalommal (fikafos)l a teljes nevem, a címem, a lakóházam fotója. Ezek jelentős ideig, hónapokig fent is maradtak az oldal hivatalos hírportálján, és ebből rengeteg problémám, károm adódott.

Kérem még beidézni H.-nét, aki köztudottan megfogalmazza sok-sok éve a nekem ártó bejegyzéseket.
Viszonzatlan szerelmi szálak kötik a páromhoz, őt követi, zaklatja, lesi.

Ezek a puszta tények.

Ezt fontos volt ide most leírni. :))))

És igen, fel kell tenni a kérdést! Hova tűnt húszezer jogosan, érdemeim elismeréseként megkapott, és ellopott kreditem? És a többi sok ezer, amit én fizettem? Hova tűnt 12 évi naplóm? Hova kerültek az elcsórt fotóim, a hatalmas levelezésem, a képanyagaim, és hova kerültek a személyes adataim?

Persze ezek elévültek már, számon nem lehet kérni senkin, de felhánytorgatni lehet.

A tolvajt pellengérre állítani szerintem nem bűn.

Nácinak lenni, náci tartalmat eltűrni, meghelyeselni bűn. Pont olyan bűn, mint betépni naponta. A mai törvények szerint... :)))

Hát ez most az ábra életkéim. :)))

Orsós Rafael 2020.06.26. 07:37:56

seggszáj, reload!!

"
Szildi
2020.06.18. 17:00

Rendicsek, töröltem, nem “etetünk” senkit, valahol ez is egy károkozás, majd sorra kerül minden.
Istenem, de hülye vagy Te Klárika, egy provokátor és pszichikai eset."

"Szildi
2020.06.26. 06:27

Szórakoztatóan indult számomra a nap, bár kissé gyenge volt , hiszen nincs már mibe kapaszkodni.. a lemez rég lejárt, főleg ha alap nélküli fantázia szülemény, hazugság, halom az egész. De mit lehet egy pszichés betegtől várni, kb. azt amit produkál, sajnálni való ez az örökös kapálózása.
No, nem baj, nekem ettől ma is jó napom van, megyek az ügyvédhez, közjegyzőhöz, utána a bankba, majd a másik kecómba, ahová jön a redőnyös, asztalos, megbeszélés lesz, hogy mit is szeretnék még megcsináltatni. De így kerek az élet, ami bejön az egyik oldalon az megy is ki tovább, hiszen mozog a “gazdaság”. Jövő héten megyünk a lányommal körbenézni csempe, fürdőszobai szaniterek, bútorokat kiválasztani , aztán indul a mandula, minden az ízlésemnek megfelelő lesz. Bye-bye"

beledöglene, ha nem szólalhatna meg, belepusztulna ha nem dicsekedhetne.......80 évesen, a sír szélén.......
idióta!!!!

dr.ahalan 2020.06.26. 10:14:02

@Orsós Rafael: Van abban valami iszonyúan röhejes, ahogy ez a vénséges vén, beteg testű és elméjű nénike görcsösen erőlteti a kis vicces hazugságait, ahogy kétségbeesetten kapaszkodik abba a szétrothadt, bűzlő oldalba, meg az egy szem tagságába. :))))

Orsós Rafael 2020.06.26. 11:21:46

seggszájú, csapter tú:

"Szildi
2020.06.16. 14:49

trollokkal itt a továbbiakban nem foglalkozunk, köszönöm a megértést.."

"Miért ne írnám le ami körülöttem van, ( a sajat felületemen), ami tény és nem dicsekvés, nekem így zajlik az életem, nincs miért panaszkodnom, pozitív voltam mindig és amit szeretnék azt el is érem.
Ráadásul a halál is elkerült, sőt kaptam sok lehetőséget a sorstól, mégha vannak is akiknek ez piszkálja az orrukat. Remélem megérem az agyon emlegetett 80-ik évemet is, de addig még kb 8 évem hátra van, ennél rosszabb ne legyen, elégedett ember vagyok. Aki úgy gondolja hogy a nálam olvasottaktól van témája, ezzel van “etetve” akkor nagyon beszükült élete lehet, szánalmas ember.
Szelavi , tehet egy szivességet."
(Szildi
2020.06.26. 06:27)

hazug kredittolvaj!!!
társkereső portál, HÍREK :):):):):):):):):):):)
orvosfeleség:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
fotó háberné:):):):):):):):):):):):):):):):)
most meg a kis dzsunior hazaáruló retekmigráns kommunista sallai gyereket pátyolgatja:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.26. 11:48:51

@Orsós Rafael: Neki ennyi jutott. Beéri ennyivel. Kénytelen. :)))
Reggelig sorolhatnám, hogy mennyi minden jut nekünk, ami neki már sose fog. Ebbe bekattant, és ott ül acsarkodva, vicsorogva, rápenészedve a monitorra 15 éve. Egy kudarchalom az élete. :)))
A három szerencsétlen vakvarnyúcska. :))))

Orsós Rafael 2020.06.26. 11:58:57

@dr.ahalan: kudarchalom!!!:):):):):):):):):):):):):):):):) csendesen elpityeredtem:):):):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása