dr.ahalan

dr.ahalan

Két méterre, maszkban? Ugyan már... :O

2020. április 06. - dr.ahalan

 

Lassan egy hónapja karanténban. Még nem unatkoztam egy percet se, Gáborral se súrlódtunk még, de most majd szorosabb lesz a prés, szerdától nagyrészt ideköltözik. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdünk majd egymás idegeire menni! :))) 

Laza hétvége volt, ma felpörögtünk. Ő délelőtt elment az angyaldokihoz, jó ha van itthon mindenféle "Wan" pirula ezekben az időkben. Sajnos már most hiány van némelyikből. :((( 

Nagyon-nagyon érdekes infóknak lettünk gazdái, volt mit megbeszélni! :)))

Viszont az angyaldoki sok-sok év után felhagy a magánpraxis egy részével, és visszamegy egy időre az állami egészségügybe. Szükség van rá... Érthető. :)))

Aztán amíg a Gábor délután elintézte az összes beszerzést, beleértve a húsvétot is... én összebütyköltem a tejszínes rántott csirkét. Elképesztően finom lett! :)))

Persze Gábor közben elmesélte... Dehogy állnak két méterre! Dehogy hordanak maszkot. Hát persze! A sok bugris! Mától ingyen parkolás? Millió kocsi özönlött a fővárosba, bolyongtak mint gólyafos a levegőben, megálltak mindenféle lehetetlen helyen, az emberek mászkáltak tömegben. Még hogy két méter! Persze! Majd ha fagy... :O

Rengeteg hírt elolvastunk, megbeszéltük, valóban az oltás lehet a képlet kulcsa? Sok-sok milliárd ember maradt munka, bevétel, étel nélkül a világban. Hogy Magyarországon mennyien, azt saccolni se merem. Segély nincs. Nem is lesz. Kész... :(((

A készpénz elfogyott. Még lehet hitelkártyára vásárolni... Már akinek van. 

A családok, a fiatalok nagy részének csak felvett hitele van, tartalékaik semmi. Nem divat... Micsoda áldás most, hogy Horrorkának is, Balázsnak is ilyen jól fizető állása van! :))) 

És máris kezdődik a kuncsorgás, a kölcsönkérés, olyan emberek hívnak, akikről ezer éve nem hallottam. :O

Nem látok érdemi terveket a gazdaság életben tartásának érdekében. Kapnak évek alatt a nyugdíjasok valami kis mismást... Jó! Kapjanak! Az most mire jó? A jelenben?

Néhány száz, szigorúan megválogatott katás vállalkozónak nem kell egy ideig csengetnie... Miből is fizetne? A nulla bevételből? :))))

Megadóztatják a multikat, a bankokat... Azt is a csóró kisember fizeti majd, nőnek az árak meredeken, nőnek a bankköltségek. Mire lesz az megoldás vajon? :)))

Állami hitel a vállalkozóknak! Na ezt ismerjük! Biztosan nem nekem. Fel se venném nyilván... :)))

Mondom én! Izgalmas a világ, millió szegmensről kell beszélni, fenekestől felfordul, átalakul minden, lehet találgatni, elemezni, statisztikákat nézni, sorok közt olvasni, átkozódni, sajnálkozni... Lehet fogadni! Keresztben-kasul!  Közben lehet óvatosan összebújni, villogó peyote carriert fűzni, fa lencse gyöngyöket festeni, ötletbörzézni, resint is akarok még önteni, tegolát is akarok... Sok-sok éve állnak itt a cserepek, az izlandi moha, a képanyag. :))) 

Lehet sok-sok könyvet újraolvasni... Levettem a polcról Fehér Klára Oxygéniáját. Szinte szóról szóra megjósolta, megírta ezt az egészet, ami ma velünk történik. Persze úgyse olvassa el senki, nem készül fel senki, mondjuk mindenki lecarja... :))) 

Mert van helyette... Meeeer a nézését meg a járását! Tőccsé! Maszk bazmeg! Maszk! Tőccsé... Muzsika Tévé! Dikháááá! 

Meg persze említsük meg a három nyugger maffiózót, hogy örüljenek. :))) A vén múmia nagyon hallgat, mit is mondhatna? Receg ezerrel a padláson, félti a nyamvadt bőrét... Naponta milliókat bukik, már curvázni, prolizni sincs energiája. :))) És nem jön a fény, nem jelent meg glória a szent vezető fején... És engem se vitt még el az öreg ördög! :)))

Oszt a bíró is lekoccolt, a közjegyző pláne... :)))) És az ügyész se áll vele szóba! :))) 

Gyermektelen zsenizsé is ott van félig konyhaszekrénnyel! A cég padló, munka semmi, piacvezetés is lenullázva. Ajvé! :))))

Zsírpofi is gyengül, hirtelen öregedett sokat. Ez a képeslap-ügy betett neki... Vicces volt! :))) 

Hát így alakulnak a dolgok a hatalmas világjárvány idején. :))) 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2515596176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.07. 07:03:37

első!:)

én is rossz híreket hallottam tegnap az un. belső körből, -től.
de már nem lepődtem meg nagyon, várható volt.

vasárnap tojástúra a szabadban.:):):):)

dr.ahalan 2020.04.07. 14:47:17

@Kálmán Barna Mikorka: Az ember azt gondolná, hogy már nem tudják meglepni. Aztán kiderül, hogy mégis. Naponta! :)))

dr.ahalan 2020.04.07. 23:31:12

Nagyon buta ember az, akinek ma a világ nem izgalmas! :)))
Persze fájdalmas, félelmekkel teli, bizonytalansággal és haraggal fűszerezett, de izgalmas. :)))

Félresikerült ez a 13. havi nyugdíj projekt, négy év alatt egy-egy heti alamizsna. . Az idén már lópikula se. :(((
Ilyen zuhanó forintárfolyam mellett, ilyen eszelős gyógyszerárak mellett, ennyi sok maszk nélkül rettegő, bezárt nyugdíjasnak ezt így odavetni... Hát! :O

Érdekes elméleteket olvastam ma lehetséges árnyékkormányról, széleskörű összefogásról. Az alaptézis egyszerű, először a multik tagadják meg az adók megfizetését hivatalos úton. Ilyen-olyan jogalapra hivatkozva... Aztán perelje őket a hatalom, ha tudja. Valamikor. :))) Csak a nyugdíjalapba, és az egészségügyi alapba fizessenek be, az összes többi adót becsülettel utalják át egy MÁSIK alapba. Az árnyékkormány ebből a pénzből teszteljen, segélyezzen, és szerezzen jogi hátteret a valódi betegeknek, hogy ellátáshoz, lélegeztetőgéphez jussanak.

Később a multikhoz csatlakozhatnának a becsületes nagyvállalkozók, vonnák maguk után a középvállalkozókat, naná hogy engem is. :)))

Két hét alatt meg lehetne oldani, azt hiszem. :)))

Persze nem, de mindegy. Még mindig azt látom, hogy az emberek mennek mint a golyó, maszk nélkül... Influenza! Semmi! Vakáció! :(((

Nem, nem a kocogással, kirándulással, pecázással van a baj, amíg betartják a szabályokat. De nem tartják be. Kicsit sem...

A bugrisok nem értik. Nem értenek semmit... Illetve most valamit mégis kénytelenek lesznek megérteni.
Mert lehet, hogy most nagyon jó, nem kell fizetni a banki csekket... Lehet venni a pénzből chips-et, masszázsfotelt, szuper TV-t! Hurrá!

De nincs egészségügyi ellátás, nemhogy az ilyen-olyan szalajtottaknak, nem nettó befizető lusta, semmirekellő naplopóknak, de a becsületes magyarnak se! Nincs rendes szülés, nincs fogorvosi ügyelet... És nem jön a mentő. Megfeszülhetsz! Akkor se jön! Megmondtam? Megmondtam! :)))

És januártól lehet majd a túlélőknek keményen visszafizetni minden most elköltött magyar forintot duplán, triplán, megnövekedett futamidővel, és megint ki is gyarapszik rajta? Na ki? :)))

Egyébként engem kicsit meglepett, mennyire magára hagyta a nagyvezír a saját népét. Kirúgta őket maga alól... A trafikosok, a nagy kegyeltek szentségelnek... Szabott áron, csak tőle rendelhetnek cigit, piát. A kínai mellettük kétharmad áron adja. :)))

És micsoda ellenőrzés, szívatás, előre tervezett próbavásárlások, roma nő, gyerekkel. Ugyanazzal az ajtónyitással az ellenőr... Kiskorú a boltban! Mennyi ilyet is láttam az elmúlt tíz évben? Százat tán... :)))

És akkor ez a világ nem izgalmas? Tényleg? :))))

Holnap a Gábor beköltözik. Oka lesz sajnos. Súlyos oka.

Horrorkával megbeszéltem a helyzetet... Hozzájárult, utaljam ki a Gábornak az ő szobáját. És alkalmazzam a régi jó módszert...

Ha nem bírom idegekkel, akkor rivalljak rá!

- Menj be a szobádba! Most azonnal menj be a szobádba.... Hány ezerszer is hallottam ezt Banya? :))))

És tényleg! :))))
Van humora ennek az én gyerekemnek, detélleg. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.08. 07:25:36

első!:)
elképzeltem gabent rózsaszínben, medvékkel,békákkal, gyöngyös-bizsus dobozok között:):):):):):):):):):):)
és még tv sincs abban a birodalomban:):):):):):):):):)

tegnap esti gyorshír: ma délelőtt kezdetét veszi a tojásfestés akció:):):):):):)
vasárnap délelőtt NYÚÚÚÚÚL!!!!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.08. 08:16:29

@Kálmán Barna Mikorka: Ááááá, úgyis én költözöm be persze... :))) TV van, laptop van, és száz kiló gyöngy is van, pont elég a túléléshez. :)))
A nyuszit én is várom! :))))

Voltam 2020.04.08. 09:25:46

@dr.ahalan:

"A nyuszit én is várom! :)))"

Ezt a dolgot már sokféleképpen nevezték, de ilyen formában még nem hallottam, nem olvastam. :D :D

Mindenesetre, a lényeg, hogy jól meg legyél ....., khmm "nyuszizva". De rendesen ám, és jó sokszor! ;)

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 09:38:50

@Voltam: Megígérem, nyúl-ügyben nem fogok hiányt szenvedni. A tavasz jó hatással bír a nyúlügyi mutatókra nézve. Színesednek a tojások, hosszú és élvezetes a kolbász, no meg... Igen csinos sonkácskám is van. :))))

Voltam 2020.04.08. 09:44:18

@dr.ahalan:

Hejjj! Be szép is az, mikor két sonka között ott a tojás, kolbász, és végül még ott fehérlik a reszelt torma is.
Így szép a húsvét, ha visít a nyúl! ;)

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 09:47:00

@Voltam: Ezt a torma-tippet ki fogom próbálni. Nem biztos, hogy beszámolok az eredményről. :)))

Voltam 2020.04.08. 09:49:16

@dr.ahalan:

Mindegy, hogy mi, csak legyen valami fehér ott a végén. ;

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 09:56:59

@Voltam: Abszolút nem mindegy hogy mi.... Tejfel például elképzelhetetlen. Ugyanúgy az UHU kétkomponensű ragasztó is. :)))

Voltam 2020.04.08. 10:00:28

@dr.ahalan:

Pedig nem csak a jó példa a ragadós. Gondolj csak a kutyákra.
( És ha már kutyák, akkor azt a pózt a nyuszikák is kedvelik. Ergo, nem is rossz, ha ragad, még ha nem is UHU. :D )

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 10:14:23

@Voltam: Teljesen eltértél a fő sodorvonaltól. A kutyák nem tartoznak bele a hagyományos húsvéti képvilágba. Ahogy a baglyok, és a plüssmackók sem. :)))

Voltam 2020.04.08. 10:17:14

@dr.ahalan:

Ellent kell, hogy mondjak, mivel köztudomású, hogy a kutyák azok mindenbe beletartoznak. Kérdezd csak meg Elek kartácsnőt!
( Miért pont a húsvét lenne kivétel? :D :D )

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 10:27:27

@Voltam: Te engem be akarsz csapni! Mondjuk például BIZTOSAN tudom, hogy a túrós pite receptjébe a kutyák nem tartoznak bele. Hanem csak a vaníliás cukor. :))))

Voltam 2020.04.08. 10:37:18

@dr.ahalan:

Valójában tényleg akarlak, csak nem be, hanem meg, és nem csapni, hanem ....ni, de ez lényegtelen, illetve, mégiscsak lényeges annyiban, hogy a kutyuskázást itt sem lehet kihagyni.
De hogy visszatérjünk a túrós pite receptjére, teljesen egyértelmű, hogy a kutyák abba is beletartoznak, mert egyrészt a receptet lehet kutyakaparással is írni, vagy nem kutyakaparással, pl. nyomtatva, másrészt pedig az éppen sülő túrós pitére lehet úgy vigyorogni (nem, nem mint akit b....ni visznek, te kis perverz), tehát lehet a pitére úgy vigyorogni, mint pék kutyája a meleg cipóra, vagy meleg pitére. Valamint a túrós pitét össze lehet csapni csak úgy kutyafuttában, a kutya fáját már neki! :D

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 10:46:10

@Voltam: Be kell vallanom, ez gyönyörű levezetés volt. Ritkán találkozik ma már ilyesmivel az ember lánya. Köszönöm! :)))
A MEG-ügyben nincs jó hírem. Mától élettársi kapcsolatban fogok élni, ergo nincs helyem a MEG-ügyre... Borzasztó a helyzet, én mondom! :))))

Voltam 2020.04.08. 10:53:12

@dr.ahalan:

Ami késik, nem múlik, azaz, MEG fog történni, ha MEG van írva, és akkor nagyon MEG!
Persze kizárólag a járvány után, de akkor aztán kutya keményen. . ;)

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 11:01:05

@Voltam: MEGbeszéltük! Lázadó és tiltakozó szingli énem kiosztotta az egyes sorszámot. :))))

Voltam 2020.04.08. 11:09:58

@dr.ahalan:

Helyes!
Mindenki más csak messze mögöttem, figyelembe véve a járványügyi előírásokat. :D

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 11:40:58

@Voltam: És természetesen a MEG közben is fontos a két méter távolság! :)))) :P

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.08. 11:45:16

MEGesküdtem volna, hogy ti jártok!!!!!!

dr.ahalan 2020.04.08. 11:49:30

@Kálmán Barna Mikorka: MEGest beletrafáltál a közepébe! :))))

Voltam 2020.04.08. 11:53:32

@dr.ahalan:

Természetesen, de a két métert úgy fogjuk majd számolni, mint a mesében az esztendőt. (Három nap egy esztendő) Ergo, a két méteres távolság esetén inkább "pár" centivel bentebb leszünk. ;)

@Kálmán Barna Mikorka:

Az egész onnan indult, hogy próbáltam virágnyelven megírni, az Aha most húsvétkor nagyon meg lesz ...va hátulról, és látod, mi lett a vége. Most meg kell mutatnom a gyakorlatban is, hogy mit emlegettem elméletben. :)

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.08. 11:56:15

@Voltam: olvastam:):)
nekem más a tervem. megyek hozzá versikét mondani, majd MEGpermetelem, nem mondhatja, hogy nem lesz otthon!!!
:):)

Voltam 2020.04.08. 11:58:35

@Kálmán Barna Mikorka:

Csak óvattal a permeteléssel, mert ha a Gábor észreveszi, hogy csorog rajta az anyag, akkor neked kampec. :D :D

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 12:05:55

Hűűűűű! Ilyen húsvétom még nem volt, az már biztos! :))))

Voltam 2020.04.08. 12:11:18

@dr.ahalan:

"Használd ki, amíg süt a nap!" szól a mondás. ;)

:)

dr.ahalan 2020.04.08. 23:40:29

Megint izgalmas nap volt, Gábor beköltözött. :)))
Kapott ebédre rakott krumplit, és ledobta a sporttáskát a szoba közepére. Mint minden hétvégén. :)))
Nem kér polcot a szekrénykémben. Minek? :)))
Nyaraláskor is így él, bedobál két fehér nadrágot, két térdgatyát, egy inget, három-négy pólót, és mégis olyan elegáns, mint egy őrgróf. Én meg... Három bőrönd, sose elég a vállfa... :)))

A rakott krumpli is izgalmas volt... Én még ilyen burgit nem láttam! Kint kis szemölcs, bent hosszú fekete tüskében folytatódik. :O
De legalább finom volt! :)))

Aztán Gábor délután elment tárgyalni... Hazafelé vásárolt némi ezt-azt. Mennyi zselés cukor kell? :))) Sok! Meg még egy! :)))

Milyen tejszín? Főző... Hozott habot is. Laktózmentes. Már jó pár FLAK(K)ON van, szeretek délután habos kávét inni. :)))

Telefonok keresztbe-kasul. :)))

Horrorka... Kiértékelték, jól, sokan. És persze akadt egy, aki elárulta. Megint tanult valamit. A stratégiát majd kidolgozzuk. :)))

Kemény a harc a multiknál még most is...

És persze van vírus, és a kormány bejelentette megint, hogy holnap bejelent valamit. :)))

Gondolom azt, hogy a jövő héten bejelent valamit. Müllernek új a haja... Nagyon gáz volt már az a parasztdáááájer... Most is úgy néz ki a bagolyka arcával, mint a mi damilhajasunk mondjuk... :))))

Mindegy. :)))

Segély továbbra sincs senkinek. Esetleg az a vállalkozó, akinek még legalább ötven százaléknyi megrendelése maradt, és azt majd a megfelelő hatóságnál bizonyítani tudja beléggel, szerződéssel... Nem működő bankok hiteles bizonyítványaival... Szóval az a vállalkozó, aki csökkenti a munkás munkaidejét, de nem engedi otthon dolgozni, és sikeresen elbírálják valakik valahol... az a bér hetven százalékát megkaphatja. Fontos csatolni még a fideszes múltat, elég a bukott polgármester igazolása.

Hozott csontot a kutyámnak. Kukac Bandi sk.

És csatolni kell a választás napján kapott öt kiló krumpli átvételi igazolását...

Hát így... És még az ötödét se írtam meg! Detélleg! :)))

Vezek Elek 2020.04.09. 20:39:09

Jó estét! Az utolsó vacsora után gondoltam bejelentkezem pár szóra. Bevallom, nem tudtam mindent visszaolvasni időhiányában, de amint lesz időm, illetve amint elromlik az idő és bekényszerülök a házba, pótolni fogom. Tudom, hogy sokan nem tudnak mit kezdeni a rájuk zúdult szabadsággal, de én élvezem minden percét. Már a második héten kialakult egy napi rutin, ami úgy néz ki, hogy reggel 7 körül ágyban kv-zom, miközben megnézek 1-2 filmet. 9-10 között érkezik az unokám, akivel imádjuk egymást. Minden nap sírva indul haza 1 óra körül, mert csak otthon, a megszokott helyén tud jól aludni. Ebéd után napozom (ebéd előtt is kint vagyunk az udvaron, kertben, de akkor még textilben), olvasok, pihenek. ( Megjegyzem már olyan barna vagyok, mintha nem is fehér bőrű lennék) 4 óra körül elvégzem a napi kitűzött házimunkát, esetleg bevásárlást, kertészkedést, majd 7 óra magasságában fürdés, vacsora és 9 óra körül már alszom is. :))) Nem nézek tv-t, nem olvasok bulvárt, csak néhány olyan oldalon tájékozódom, akik nem másítják el a valóságot, higgyétek el, pont elég. Nem vásároltam fel több tonna lisztet, wc-papírt, élesztőt, mert továbbra is a kész ételt rendelem meg azzal a különbséggel, hogy a reggelit, és a vacsorát is házhoz hozzák. Így ki sem kell dugni az orromat a kapun kívül.
Nyakunkon a Húsvét, együtt lesz a család természetesen, együtt sütünk - főzünk, jönni fog nyuszi (futóbiciklit tojt), lesz tojásfestés, tojás keresés, nagyon szép házi sonkát is vettem... jajj már előre látom, hogy napi többször beáll a kajakóma. Ezért holnap böjtölünk. Laza halászlé lesz túrós tésztával. :))
Most látom, hogy jó pár sort sikeredett iderittyentenem. Nem is rabolom tovább az időtöket. Nagyon boldog nyuszit kívánok mindannyiótoknak!!! Vigyázzatok magatokra!! :))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.10. 09:03:26

első!:)

mai szavunk: zsákba macska!!:):):):):):):):):):):)

már ha értitek mire célzok:):):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.04.10. 06:42

Jaj, de izgi előbukkant a SZOPtikuss, azt írja, hogy időhiány miatt, MILYEN időhiány???:-)))))))) Elkapott a Risitas röhögés már megint!!!:))))))))) Csak úgy csillog villog, rommá fényezte magát. Amúgy meg melyik részét nem érted annak, hogy maradj a valagadon???? Most itt idézem a kamu gerit: ” Azzal tesszük a legtöbbet a szeretteinkért, ha nem látogatjuk meg őket.” Na és ehhez meg mit szólsz??? NE ess tévedésbe, NEM aggódok érted, csak kétségbe vonom a szürkeállományod kapacitását!!!:):):):):):)

Én is bevásároltam tegnap, MASZKBAN, megvettem a sonkát, ill. füstölt combot, mert a sonkák azok mindig, mint a zsákba macska!!! Az újpesti piacon árudömping volt, ami ott nem kapható a henteseknél, az nem is létezik!!! A turhafos meg jajveszékel, mint egy fába szorult féreg, de hát ő egy féreg és semmi más!!!:-)))))))))))"

dr.ahalan 2020.04.10. 09:17:27

@Vezek Elek: Szia druszám! Igazán szerencsések vagytok, hogy meg tudtátok oldani a családi karantént, a kert okán kicsit irigykedem. :)))
Legyen szép az ünnepetek! :)))

dr.ahalan 2020.04.10. 09:19:56

@Kálmán Barna Mikorka: ZSÁKBA MACSKA! Bruhahahahahaha! :))))
És még mindig nem érti a szerencsétlen bugris bozgor! Semmit nem ért, nem lát!
Gyagyás. :)))

Vezek Elek 2020.04.10. 09:41:33

@Kálmán Barna Mikorka: Minek hozod át ide ennek az idiótának az agymenéseit? :O Ez a mélymagányos szarházi úgy hülyül, ahogy van.... de hogy értelmezni nem tud, az már biztos! Hol írtam én, hogy nem maradok otthon? A gyerekek bejelentett lakcíme alapján pedig teljesen jogosan jönnek hozzám HAZA. :)))) Ugyanis míg el nem készül a házuk, addig itt van az állandójuk, az albiban pedig a tartózkodási helyük. Érted nyomoronc??? :))))) Szerintem jobban járna ez a gyagyás senkiházi, hontalan, fogatlan, hajatlan, agyatlan törpe, ha a saját családjával foglalkozna az enyém helyett. Az, meg, hogy mivel fényeztem magam, nem is értem, de nem is akarom. Már eddig is többet foglalkoztam vele, mint amit valaha megérdemelt.
Megyek, mert mindjárt itt van a kiscsalád, és mehet a "mamakaci" (mama), "nemakaci" (nem akarom), eszi-iszi, és a hármónkat is lefoglaló szélvészkisasszony. :))) Szép napot, csodás ünnepvárást! :)
Már fő a halalaplé :))))
(téged gyagyás meg egyen meg a sárga irigység!!!)

Vezek Elek 2020.04.10. 09:43:30

@dr.ahalan: Szia Drágám! Gondolom, nektek is meghitt, boldog lesz az ünnepetek!! Igy van ez rendjén, ha az embernek szerető családja van! Puszillak benneteket! :))

dr.ahalan 2020.04.10. 09:57:00

@Vezek Elek: Én teljesen értem, persze. Ott totálisan be tudjátok tartani a családi karantén szabályait nyilván.
Ez a magányos bozgormajom meg arra büszke, hogy kocsmázgat, de maszkban jár a zsúfolt piacra, tülekedik gyanús, olcsó húsokért a kofáknál, összefogdos minden fertőző felületet, aztán szórja szét a vírust... Mondom! Nem érti! Végtelenül primitív... Az ilyenek miatt tart itt a világ. Undor ez az izé... Meg is érdemli a sorsát, azt hiszem.

Ő maga a Rezső:

www.youtube.com/watch?v=Nxw3mkWa7Q4

dr.ahalan 2020.04.10. 11:57:41

Friss hír! A trafikokat is be kell majd zárni délután háromkor, mert a Bugris Rezsők azokat is kocsmázásra, bandázásra használták.... Khmmm... Ugye! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.11. 10:44:19

első!:)
a svéd főiskolás ( retek, bozgor, hazaáruló, impotens, homoerotomán) ma reggeli beköszönője:
(részlet)
"PadreEmeritus
2020.04.11. 08:43

Régebben le lettem tromfolva, hogy albiban lakok.........."

lakok!!!:):):):):):):):):):):):):)

A lakok (oroszul Лакцы) egy kaukázusi népcsoport, mely főleg Oroszországban, Dagesztánban él.

:):):):):):):):):):):):)
( az ikes igéket meg hagyjuk a picsába!!!:):):):):):):):):))

dr.ahalan 2020.04.11. 17:44:19

@Kálmán Barna Mikorka: Szerencsétlen tudatlan mininyugger... Ott van bezárva abba az alacsony, szűk, olcsó albiba egyedül, és úgy néz ki, hogy még nagyon-nagyon sokáig nem nyitja rá az ajtót senki. :)))
Szerintem már soha.
Persze hogy bekattant már... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.11. 18:02:17

@dr.ahalan: szerintem várja a hétfőt, új, kétsoros (!!!!) versikét magol, megy majd locsolni a nappaliba ( ha van....)
de, szerintem idén is csak magát hugyozza bokán!!:):):):):):):):):):):):):):)

de azért a fitymáját majd egyszer a fejére húzom!!:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.04.12. 09:05:31

első!:)
a svéd főiskolás ( retek, bozgor, hazaáruló, impotens, homoerotomán) ma reggeli beköszönője:
(részlet)
"PadreEmeritus
2020.04.12. 07:22
..... küldött még az nap egy szerelőt......."

még ünnepnapokon is idejár a lópéniszért, hogy beillesszem a farpofái közé!!!!
szegény szerencsétlen szánni való magányos hontalan senki!!!!
süti beállítások módosítása