dr.ahalan

dr.ahalan

Ecsetvonások szabadon

2019. október 02. - dr.ahalan

 

Jóízű napok voltak ezek, hétfőn sok munkával, kedden csodás őszi napsütéssel, és tökéletes estével. :)

Megnyitóra voltunk hivatalosak, fiatal, kortárs képzőművészekhez. Meghökkentő helyszín, egy régen elhagyott üzemcsarnok, bor, sajt és szőlő. Egy kis teremben a már befutottak, Tereskova, drMáriás, El Kazovszkij, Bukta Imre... És egy nagy teremben rengeteg fiatal művész. Hát... Nem mindet értettem, de nagy részük lenyűgözött! :)))

Pimaszság, bátorság, humor, színek! :))) "Fityiszt nektek" lázadó képek... :)))

Két órával a nyitás előtt érkeztünk, úgyhogy kényelmesen körbe tudtunk nézelődni, és a Gábor vásárolt is, nekem, karácsonyra. :))) Egy fiatal művésznő, már igen jegyzett, de még az átlagembernek megfizethető.  Kedvelem. :))) 

Nyitásra már rengeteg festmény mellett ott volt a pici piros pötty, az jelezte az eladást. Én persze mindig visszakelebóláltam az enyémhez... Igencsak mutogattak rá, le ne essék a pontocskám! :))) 

Aztán elszabadult a pokol. 200 embert vártak, délutánra már ötszázan bejelentkeztek, nyolckor alig tudtunk kimenekülni, az utcán is álltak, rengetegen, mint ma olvastuk, ezernél többen! Még hogy nem kell a kortárs festészet... :))) 

Hatalmas élmény volt, utána egy kései japán vacsora... Kellenek az ilyen esték néha, és nagyon fogok örülni a fa alatt... Bár nem ez volt a kedvenc képem, amibe igazán beleszerettem, az nem fért volna el semelyik falon. :( 

És hát... Ma nem az az időszak van, amikor százezreket dobál ki az ember az ablakon festményre, ugye. :))) 

Mindenesetre meg fogom mutatni, a Gábor ma elment, levették a képemet... és lefotózta a szerelmemet is. Tétényi Gabriella... :))) Amit vett, az Gáspár Annamária. :))) 

Ma egész nap ezzel az élménnyel volt tele a lelkem, fotóztam az ékszerkéimet... (Kínai gagyi műanyag, olcsó bóvli, tudom.... :)))) ) 

És igen! Mától minden, ami nekem kedves, az KGMOB! Mert ha azok ott annak látják, akkor az csak igazi, szép, értékes, és vidám lehet! :))) 

Ezzel rá is kanyarodtunk a bulvárra. Látom a parókás erősen megfésülte a bejegyzést, kár volt. Legalább négy fotóaparát, és sok-sok gép rögzítette a neki megküldött végzést, fellebbezésnek helye nincs, a bíróék döntöttek, zárt tárgyalás, ide a pénzt, és kuss... Na nem. Azt hiszem nem. :))) 

Ebből megint szép nagy balhé lesz, és igen jól fogunk szórakozni. Ez sokkal, de sokkal durvább, mint amikor azt vizionálta, hogy megbeszélte a bíróval, megyünk a böribe... :)))

Két éve. Azóta folytatólagos zaklatás, és ma ez! Királyi! :)))

És még meg is fejelte a szánalmas vergődést, nézzük:

Látom nagyon zaklatottak, de lehetnek is, minden adott hozzá, mehetnek Ponciustól-Pilátusig, kutakodhatnak, ahol akarnak, idegeskedjenek csak, megérdemlik.

 

Hát kérem! Idegeskedett itt valaki az elmúlt két és fél évben? Kutakodott valaki? Érdekel valakit ennek a szerencsétlennek az élete? Szuszakolja le 14 éve a tagság torkán, hogy mennyire gazdag, mennyire sikeres... A kutyát se érdekelnek a hazugságai, magánemberként nekem nulla, unalmas, érdektelen, nyolcvan felé baktató, kiszáradt apró vénasszony... Engem adminként és cégtulajként érdekel, a virtuális bűnei okán érdekel, ahogy mindenki mást is. :))) 

 

A franc se leskelődik 3D-ben utána... Banyatank... Bosnyák... Csirkenyak...AKCIÓS!  Ugyan! :)))

Láttam. Elég is volt... :)))

 

Viszont úgy látom lecserélte a szellemíróját. Ismerős stílus, és megint hülyét csinál belőle. Harmadszor? Negyedszer? Már nem is tudom...

 

Szegény, szegény buta nénike! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr915189582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.10.03. 00:18:21

Nem egy néni halt meg a házban. 34-ből 28...Szerencsés volt, akire rányitotta az ajtót valaki hetente, kéthetente. Sokat észre se vettünk. Elhagyták.... Nem veszi fel a telefont. Biztosan kakil. Majd jövő héten felhívjuk... Vagy utána! Szaglott, bomlott, macskája rágta éhében. Volt nem egy, aki megkért... Nyissak rá naponta. Megtettem... Vajon kire nyit ajtót valaki még ebben a cudar világban?
Rád ki nyit majd ajtót?
A gonoszokra én se nyitottam rá.
Aztán meg bűzlöttek....:(((
Így van ez, így bizony!

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 06:36:07

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!
valamint " mehetnek Ponciustól-Pilátusig" ejtsd: ponciustól kötőjel Pilátusig:):):):):):):):):):):):):):)
ilyenkor mit is írhat a költő?
ISNO COMMENT:):):):):):):):):):)
tegnap a dortmund, a liverpúl és az ajaksz megajándékozott a rám eső perköltséggel:):):):):):):)
ma még jön hozzá, remélhetőleg, a büntetés, és akkor már mosolyogva állok a bitó alá!!:):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 08:14:59

@Kálmán Barna Mikorka: Mondjuk Ponciust és Pilátust se a saját jogán tompa agyával találta ki, eddig Bye-bye, meg ISNO COMMENT.... ? És idétlen Hi-hi-hi-hi? Most meg Poncius? Meg Pilátus? :))))
Egyébként ne feledjük! 2019 október 2.! Kezében volt az ítélet, és/vagy végzés ellenünk. Fellebbezésnek helye nincs! Mindenért megfizetünk! Zárt tárgyalás volt! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 08:28:18

@dr.ahalan: zárt osztály!!! ne keverd!! csak egy nyelvbotlás:):):):):):):) mártikám nem szólt neki:):):):):):):)
gyúttok egy filtolt:):):) mentolost:):):):):)

addig is szívem teljes melegével ajánlom:

youtu.be/oAH4DyVYdKQ

:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 08:42:32

@Kálmán Barna Mikorka: Jajjj! Ezt a videót mindenki nézze meg! Mégis meg volt tartva a nyitóbuli, detélleg! A titkos Hotel Mentolban! Ott rongylábaznak a kislányok! A tagság! És rájuk talál a szerelem Ponciustól Pilátusig! Ne feledd! A szerelem csak egy kattintás! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 10:59:19

a szerelem? csak egy kettyintés!!!:):):):):):) ( betgörl után szabadon)
mai, vezető frees hírek, vagyis friss hírek:

"Szildi
2019-10-03 10:01

Jól szórakoztat. Mert ő csak egy oldal adminjával foglalkozik, aki végezte a munkáját és a szabályzatot be nem tartó tagokat oda helyezte ahová valók voltak.

Ahalan: Egy azonosítható cégadatot felhasználva a polgári nevemen folyamatosan zaklat, rágalmaz, becsmérel,párhuzamba vonva a proli környezetével, azzal összehasonlítva.
De nézzük csak mi is érdekelte, mit is írogatott egy oldal adminjáról a NYILVÁNOS blogjában..
A lakásomban látható festmények, „kerámiák” , kinézete, eredete, természetesen rám nézve lebecsmérlően, mert nem voltam vele hajlandó a témájában mélyebb diskurzusba menni. Ráadásul nem mutattam meg azok eredeti védettségi bizonylatait, mert, hogy ezek sem rá, sem a nyilvánosságra nem tartoznak.. Aztán foglalkozott a férjem munkájával, pl. a rendelőjébe, hogy fog bemenni, ha nem azt teszem amit ő diktál. Az állítólagos általa ismert szeretőjéről, akitől informálódott, még arról is, hogy milyen színű öltönyben nem szeret járni (amilyen nem is volt neki), a köpenyéről, ami ugye hányszor volt célpont.. Kifejtette, hogy csinált fel engem, miért vehetett feleségül, mint megesett parasztlányt, a kommunista szülők utasítására. Utalt a családomra, unokámra, ki, mikkel fog szembesülni, velem kapcsolatban.
Aztán kikezdte akivel jelenleg élek, taglalva, milyen aljas, szégyenteljes ember lehetek, már ezért is, akire szerinte senki nem nyit ajtót és alamizsnán él, aszottan, kopaszon , pelenkázva, idősen, világtól elzárva, ápolás segítségével, él.
Nincs semmim, nem is dogoztam az életemben semmiért, léha életemben mint patika csomagoló, takarítóként mindent kaptam örököltem, vagy bűnös úton szereztem. Ennek érdekében addig nem nyugszik, amíg az adószámom meg nem szerzi és utána nem jár.
Meggyanúsított lopással, adócsalással, zaklatással, tagok magánéletébe való beavatkozással, becstelen viszony folytatással. Valószínű ilyen környezetben élhetett, ahonnan a példákat vehette, ez a tippem, mivel mindenki magából indul ki. Ehhez több próbálkozása után (volt pár hely, az is mentve ) nyitott blogot, ahol uszít ellenem, felszólít, becsmérel, rágalmaz, hazudozik a célja elérésében, mert a szerencsétlen életében ez lett a sikere. Ehhez talált sértett tagokat, akikről most itt nem szeretnék többet kifejteni, majd a megfelelőhelyen a hitelesen lementett dolgaik, hsz-ik után felelnek ők is.
Az ügyvédem szerint, ilyen a net történetében, ennyire elhúzódó, kiterjedt személyiségi jogsértésről nem nagyon tudni, mert ezek egy-két hónap alatt lemennek. Ezért ez súlyosbító, hogy valaki ilyen vehemenciával privát személynek (aki nem celeb), nyilvános oldalon neki menjen, lejárató céllal, fantáziája szüleményeivel, folyamatosan becsmérelje.
A cég más, és mint admin , vagy működése , az teljesen külön ügy lesz.
Ma felhívott egy régi tag, aki rég nincs már fent, elmondta, hogy felháborító amit vele is művel, még mindig a célpontja. Egyszer állítólag hsz-t írt a blogjához, amit azonnal törölt, majd kitiltotta. Bizonyítottan, hogy nála csak azok szólalhatnak meg akik a köreiben vannak, másnak véleménye sem lehetne. Pedig mennyiszer szajkózta a vélemény nyilvánítás szabadságát, amit éppen ő az aki lábbal tipor. No comment."

ISNO COMMENT:):):):):)
hi-hi-hi
by-by
:):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 11:07:15

azért egy parányi mondattöredékre felhívnám mindenki nb. figyelmét.
"......... valaki ilyen vehemenciával privát személynek (aki nem celeb), nyilvános oldalon neki menjen, ..."
még egyszer: aki nem celeb ( mármint ő)
rendben, én a magam részéről megkövetem nyilvánosan, hogy azt olvastam tőle, többször is, ő KÖZSZEREPLŐ!!!!
na most, mint tudjuk, a közszereplőnek, ugye.....de. ezt a mondatot nem fejezem be.
bocsánat, hogy nyilvánosan párhuzamot vontam özvegy doktor ( elöl-hátul, saját jogán, önerőből) sásdi gyuláné, nagy ő, molnár anikó és vv fanni ( novozánszky fanni) valamint berki "vasaltheréjű" krisztián között!!
elnézést, hibáztam!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 11:12:54

@Kálmán Barna Mikorka: Hosszú, hazug, céltalan és unalmas... :)))
Megszoktuk.
Tekintve a tényeket! Több mint két éve csakis és kizárólag rólunk szól a freelove.hu. Jelenleg jó ideje a hivatalos Hírek rovat. Tagadni lehet? Nem... :)))
És igen, készséggel elismerem, kiröhögtem a gagyi porcelánt.
Lehet mérlegelni. Ki zaklat kit?
És mi a súlyosabb? Kiröhögni a márkásnak hazudott porcelánt, vagy kurvázni, prolizni, meglopni a másikat, visszaélni az adataival, fotóival, szkatofilozni, fikafosozni, prostizni, cigányozni, a mérleg két serpenyője. :)))
És akkor még a török hackert nem is említettem! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 11:25:48

@dr.ahalan: hát baszkikám, már tudom, itt követted el életed legnagyobb hibáját: "kiröhögtem a gagyi porcelánt."
ez súlyos, megbocsáthatatlan hiba volt.
és bebizonyítottad fényesen azt is, hogy türelmetlen vagy, mert " nem mutattam meg azok eredeti védettségi bizonylatait"
hát ezt elkúrtad!!!
derekasan!!
szerintem tuti kiderült volna, hogy a hófehér elefánt, hátán a fikusszal, védett (!!!!!) eredeti kínai!!!!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 11:35:30

@Kálmán Barna Mikorka: Ne haragudj, nagyon röhögök! A bíróság azért hozott zárt tárgyaláson ítéletet, mert állítása szerint tizensok éve be akartam menni egy orvosi rendelőbe! És volt még az öltöny színe... Mikor is? 2006-ban?
Konok és elszánt próbálkozás, elévülés meg nem létezik. Nem ismeri, nem érti, nincs... És még politizálok is! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 11:43:15

@dr.ahalan: megint zőccségeket írkálsz!!!
ne terelj, tudod te is jól, azért volt zárt tárgyalás mert öltönybe akartál bemenni.
mondjuk, én akárhányszor megyek öltönybe a baranyai doktorhoz, a vége mindig az, vetkőzzek le derékig.
namost, a zárt tárgyaláson a bőregér levetkezett, és akkor a bíró, azt gondolta, jó döntést hozott, kellett a zárt tárgyaló.

amúgy elévülés tényleg nincs vö. a kis sallai gyerek élete végéig bűnöző marad!!!!

:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 11:46:45

@Kálmán Barna Mikorka: Hát jahhh! Tényleg vannak el nem évülő dolgok. Saját jogon... :)))
Majd az akasztásra le kell kefélnem a barna öltönyömet. A kéket jobban szeretem, de azt kinőttem. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 11:50:28

@dr.ahalan: pedig kékbe kék jönnöd,mert a barna az a kotász doktoré!!!! harmonizálni kellene bitó alatt:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 11:56:52

@Kálmán Barna Mikorka: Kotász nem vállalt el, aszongya keresni kell mást. Ő nem hajlandó bepiszkítani a kezét ilyennel, mint én. Politizálok, meg blogot indítok folyton... Veszélyes az ilyesmi. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 11:59:40

@dr.ahalan: ha nem tartja be az ÁSZF-et, lógni fog ő is!!!!
a bőregér meg tapsikol majd, jó a só!!!:):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 12:08:56

@Kálmán Barna Mikorka: Úgy hallom két hete Gargapityerén elfogtak két huszonéves fiúcskát, és már róluk is van ítélet. Kizárólag a bőregérnek postázták!
Kiderült, hogy a két elkövető nem csak a szabályzatot nem tartotta be, de beszélgetni mertek egymással a neten. Pár hónap alatt le fognak zajlani szegények! :)))

Voltam 2019.10.03. 13:02:01

:)

Bozgor protézis, parókás nevetség!
Hej! ha én is, én is közétek mehetnék!
Hej! ha én is, én is bértollnok lehetnék.

:D :D :D

:)

Vezek Elek 2019.10.03. 13:02:21

pfúúúú.... ideértem én is. Kínkeservvel végigolvastam a gagyimami mai agyszüleményét és egy dolog jött le, nem ő írta. A többi lényegtelen. :))))) Persze, amit utólag hozzábiggyesztett, az már az ő tollából való :))))
"Fenti felsorolás, csak arra utalás, merthogy ő csak egy cég adminjával foglalkozott, ottani tevékenységével, de mint látható mindig mennyit hazudik. Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet végén. Bye-Bye."

dr.ahalan 2019.10.03. 13:09:57

@Vezek Elek: Persze hogy nem ő írta. :)))
Ennyi hazugság, mellébeszélés, terelés, és mocskos féligazság csak egyetlen ember tollából származhat.
De ő jelentette meg, adminként, a vállalkozásának web-oldalán, hivatalos hírként. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 14:17:15

itt a lényeg, szerintem. és betűhűen iderakom, tenkezével fabrikálta.
"... de mint látható mindig mennyit hazudik. "

de, majd a bíró eldönti.
csak nehogy a tárgyaláson legyen önerőből bekakkantva.
:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 14:31:42

@Kálmán Barna Mikorka: Valami komoly trauma érhette szerencsétlent, csak úgy dől belőle a hazug epe... Ennyire régen volt bevadulva. :)))
Harmadik napja tombol éjjel-nappal. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 14:37:25

@dr.ahalan: XXL-es doboz mentolhoz jutott!!:):):):):):)
volume max, leaggya a hifit a boszorka!!:):):):)

dr.ahalan 2019.10.03. 14:51:47

@Kálmán Barna Mikorka: Nem is értem, hogyan bírja a szervezete, most komolyan... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.03. 14:54:52

@dr.ahalan: hát így!!!!
ez már a habzsazsabzsa állapot!!!!

Vezek Elek 2019.10.03. 18:49:13

Voltamka! Azért a bigass (Mártikád) októberi megnyilvánulásaihoz feltétlenül ird hozzá, a "vélemény nyilvánitás"-t mert ez orbitális hiba volt tőle. :))))))

dr.ahalan 2019.10.03. 21:20:52

Délután végigolvastam rendesen a vq dörgedelmét, és persze nagyrészt terelés, hablaty, féligazság... De lám! A felsorolt disznóságok nagy részét ő is elkövette, a többit moderálatlanul hagyta, támogatta az oldalán. Ugye? :)))
Volt még prolizás persze, de ő nem kirekesztő. Dehogynem... Hányszor fattyúzott, zabigyerekezett, kurvázott? Minálunk ez nem szokás... Gyűlölöm, megvetem, undorodom a kirekesztő, rasszista embertől. Főleg ha ő maga köztudottan nem bír túl arisztokratikus háttérrel ugye... Azt még ki is röhögöm! :)))
Aztán hogy valaki egy ilyen egyszerű kis íráskához is bértollnokot kérjen fel... Röhejes vagy öreganyám! :)))
És még csaló kredittolvaj is. :)) Mentolmami! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 06:20:59

@dr.ahalan:
"Szildi
2019-10-03 22:38

Bértollnok az hülye agyad."

isno comment!!

:):):):):):):):):):):):):):):)
BB
BÉRTOLLNOK BŐREGÉR:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.04. 08:47:51

@Kálmán Barna Mikorka: Aha! ISNO COMMENT! Biri-böri! Bye-bye. :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 08:51:38

les,mint az ártéri paréj!!:):):):):)
második, javított, átdolgozott kiadás:):):):):):):):)
( ilyen,mikor éjfél felé már a mentol áll győzelemre.....:):):):):):):):):))

"Szildi
2019-10-03 22:38

Bértollnok az a hülye agyad."

dr.ahalan 2019.10.04. 09:34:36

@Kálmán Barna Mikorka: Azok a fránya névelők mindig elcsászkálnak az ilyen rettenetesen hosszú, összetett mondatokban. Meg lehet azt érteni. :)))
Így van ez, ha valaki saját jogán! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 11:52:36

"ki neve A végén!!!!":):):):):):):):):):)
(PadreEmeritus
2019-10-04 10:45)

:):):):):):):)
és nap mint nap égeti magát a fogatlan impotens vénember:):):):):):):)

Vezek Elek 2019.10.04. 12:00:59

@Kálmán Barna Mikorka: Gyagyás tóni kijavított!!! :)))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 12:02:23

"Kettős mérce vakegér fikafos???? Előbb sepregess a saját ajtód előtt zsíragy!!!!:):):):):):):)"
(PadreEmeritus
2019-10-04 10:45)

az eredeti bejegyzés.
""Fenti felsorolás, csak arra utalás, merthogy ő csak egy cég adminjával foglalkozott, ottani tevékenységével, de mint látható mindig mennyit hazudik. Nem baj, gúnyolódjanak, írjanak csak magukra terhelő dolgokat, majd kiderül ki nevet végén. Bye-Bye." "
( szerzője: a gazda)

ezt is tövig beszopta a fogatlan vén buzeráns:):):):):):):):):):):):):):)
a svéd főiskolás:):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 12:04:52

@Vezek Elek: de, most komolyan.......nem egy orbitális primitív vénember????
de, tényleg.........hát én elsírom magam minden egyes bejegyzésén:):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 13:50:23

@dr.ahalan: mégis a gazda/bőregér kedvence:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.04. 14:03:41

@Kálmán Barna Mikorka: Tudod hogy van ez. Similis simili... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.04. 15:46:03

@dr.ahalan: persze, értem én, de hogy jön ide gaudi???????:):):)

dr.ahalan 2019.10.04. 23:40:34

A svéd cickánynak megint kérdezni van kedve? Hát nem túl fantáziadús. :)))
Fikafos.... azanyád....fikafos....azanyád... Nulla haj, nulla stílus, tompa agy. :))))
Gondoltam olyan szép volt a mai nap, legyen meg az öröme ennek a törődéskoldusnak, megmutatom hogyan lehet elmésségeket kérdezni... :))) Karácsonyi ajándék! :)))

Ki nyalja a fagyit mostanság? Tolja még a cuccot? Nyísz még utána éjszakánként, mint egy kislány? Közgyógyot csapolod-e még? Urológus mondott-e valami biztatót végre? Kaptál időpontot még az idénre?
Nyaralni merre voltál? Szép volt-e délen a tenger? Mutattad-e a szépséges (TÉNYLEG SZÉPSÉGES!) kis muzulmán hercegnőknek ott a pálmafák alatt? Sok gyros lecsúszott a gigádon ingyen? Meghívtad a kis családot cserébe egy jó étterembe? Az olcsó kínai babáknak remélem nem potyogott ki a szeme! Tartja magát az olcsó akril fog? Vagy potyog azért itt-ott? Pillanatragasztó, mi? Bőröddel miért nem csinálsz valamit? Már ráhűlt a koponyádra, rémisztő! Oszt Kanada felé mikor látnak szívesen? Vihetnél nekik "kóbászt" a sarokról... A tragacsot nem vitték el lomtalanításkor? Megvívtál érte a gyűjtőkkel, ugye? Ingatlanügyeid azért jól állnak? És mennyi manapság egy szórótemetés? Ma hánykor kell kimenned, és hánykor olvasol?

Na így érdemes kérdezni, kisember... Válaszolni persze nem kell. Ne ámítsd magad, valójában a kutyát se érdekli. :))) Lúzer! Papírkutya! :)))
Virtuális domináid szívtak-e már veled egy levegőt? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.05. 10:01:25

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

a topik gazda mérhetetlenül gonosz, rosszindulatú, és tuti elmúlt 40 éves ( akkor jönnek elő ezek a tünetek!!)
így megalázni nyilvánosan a svéd diplomás, ámde fogatlan bütyköt, hááááát......ehhez azért pofa kell. ennyi kérdést feltenni neki......
mikor arra az egyre sem tud/akar válaszolni, hogy áll e még a répája?

:):):):):):):):):):):):)

megg nyilvánosan lepapírkutyázni..........őt, aki bankrabló!!! ( kettőt a köcsögök még a kéménybe is felírtak!!)
nem szabad ilyeneket írni egy nyilvános blogon. úgy látszik itt még a tulaj sem tartja be az ÁSZF - et:):):):):)

elég, ha csak annyit írsz: fogatlan bütyök!!:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.06. 07:49:40

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!

...MAJD.....

igyexem a ma esedékes fotókat nem elkúrni!!:):):):):)

dr.ahalan 2019.10.06. 11:03:37

@Kálmán Barna Mikorka: Kisvekni maholnap egyetemre megy... :)))
süti beállítások módosítása