dr.ahalan

dr.ahalan

És én pék leszek!

2020. május 12. - dr.ahalan

 

Hétfő letudva! Meg mondjuk a kedd is, de az nem fontos. :) Egy hónapja megbeszéltük, azóta mindketten hétfőn intézzük a legidegesítőbb dolgokat, aztán igyekszünk élvezni a hetet. :)

Kellemetlen telefonok, szekánt vevők, átutalások, találkozók, undok munkák. Csak hétfőn! :)

Jövő héten például akár a föld alól is kell szereznünk borjúhúst, meg friss zsályát. Saltimbocca a terv, vicces nevű olasz ételek receptjeit kutatom. A saltimbocca jelentése magyarul UGORJ A SZÁMBA… :)

Érdekesen alakulnak a világ dolgai és ügyei, ki mit hisz el, ugye… Mennyi ostoba ember van… Hát bámulatos! :)

Karigeri állja a sarat, pedig keményen és gyalázatos módon támadják. Itt van ez az öregotthon-ügy… Arról nem szól a fáma, hogy az otthon igazgatója a valódi felelős, persze… Egyébként minek ültették volna oda. Dísznek? Mert őt a Tarlós nevezte ki, és kissé narancsos. Átlátszó. :(

Nem értem, miért nem lehet tudni az adatokat. Hányan betegek és hányan vannak otthon ápolva, vagy karanténban Budapesten? Négy napja megy a pávatánc. :O

Hogy jót is írjak, a mi Krisztinkánk egy angyal! A kerületben valós pénzbeli segítséget kapnak azok, akik elvesztették az állásukat.

A kerületben fertőtlenítik az utcákat, és vírusölő lámpákat kaptak a rendelők. Maszk is kerül a legszegényebbeknek is, valamint a 65 éven felüliek és krónikus betegek ingyen jelentkezhetnek tesztre. :)

Azért ez már valami!

Aztán voltam csavarogni kicsit a környéken, bevásároltam mentes cuccokból, meg vettem egy nagyon cukker apró tepsicskét, kenyérnek. Életemben először én is megpróbálkozom a kenyérsütéssel, mármint olyan igazi élesztőssel. Mentesen… Már előre kételkedem persze az eredményben, de játéknak jó lesz. :)

Mindenesetre a kisgömböc nem mer elgurulni Brüsszelbe.

A kép pedig… Peyote carrier gyöngyök, ez volt a heti kedvenc.

Emlékszem, amikor megjelentek a pinteresten az első behímzett kétlyukú gyöngyök, úgy irigykedtem! Én is akarok ilyet… És csak jelentős idő múlva jöttem rá, ott várt kibontatlanul vagy hatszáz darab jó sok ideje az akril gyöngyök ládájában. Az ágy alatt! :):)

Szép színesek voltak, akkor még nagyon olcsók is, megrendeltem őket Kínából, de nem tudtam mire jók. :) 

Akkor húsz kiló volt az optimális Fedex-ár kilónként, hát belefért. :)))

A Gábor úgy nevetett, de úgy! Bolond vagy te Takács Bálint, kár lenne tagadni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr315686970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.05.12. 23:55:47

És igen! Ahogy sejteni lehetett, hiszen a free utolsó idejében se volt máshogy, a naplókat 10-12 ip-címmel olvasták, annyi volt a valós olvasottság. Akkor bukott nagyot a vén varjú kedvence, a mocskos wiko, és el is takarodott, átadva uralmát a Zsírpofinak...
Még a wiko se viselte el, pedig ingyen fizetett mindenkinek a Wagonban, hát szép kettős bukás volt, meg kell róla emlékezni!
Ma a free látogatottsága 14-15 web-es ip. Ebből ők vannak négyen, mi kb. ugyanannyian. És még érdeklődik napi szinten körülbelül hat ember...
Gratulálok a piacvezetéshez öreganyám! :)))
Fogadjunk, hogy nem fér bele nálad egy gratula!
Sportszerűségről hallottál már? Jahhh! Az is csak úri huncutság! A te köreidben, ott fenn... Nem divat, mi? Micsoda egy proli vagyok! Detélleg! :)))
Mindenesetre érdekes proli lehetek, még téged is nálam olvasnak undorodva, meg a Zsírpofit is. Ugye?

Hihihi, Bye-bye... Meg mi is van még? Ja! Bruhahaha...

Vezek Elek 2020.05.13. 06:24:53

Szerinted kibírja a zsálya a postát? Mert nagyon szívesen küldök neked egy csokorral, nálam már akkora a bokor, hogy íratni kell.

Orsós Rafael 2020.05.13. 06:32:50

@Vezek Elek: azért a házadat ne írasd rá!!!!:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.13. 06:37:17

"PadreEmeritus
2020.05.12. 17:18

Kicsi rigó, na azt azért hozzátenném, hogy csak sátoros ünnepeken árulsz a sarkon, egyébként eltartatod magad!!!! KIT nézel te is hülyének retek????:):):):):):):)
A rommá szopatásról csak annyit, hogy én mondtam neki, hogy nyugodtan törölje azokat, ami már elvesztette aktualitását, úgy is lehetne kifejezni, hogy közös megegyezés alapján!!!! kishorvát hülyegyerek!!!!:-)))))))))))))))))))))) "

a magas lányoknak a magas srácok kellenek. az alacsony lányoknak szintén a magas srácok kellenek. az alacsony srácok ( törpék) meg ott vannak egymásnak!!!:):):):):):):):):):):):)
kissallai(törpicsek ) hülyegyerek!!:):):):):):):):):):):):)
a maci a tisztáson vár már fogmosás után. ja, az nincs...............:):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.13. 07:23:22

@Orsós Rafael: Melyik házamra gondoltál???? :)))))))

Orsós Rafael 2020.05.13. 07:45:18

@Vezek Elek: ha több van, egyiket sem!!:):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.13. 08:40:02

@Orsós Rafael: Persze, hogy több van.... van, aki lakásokat gyűjt, van, aki családi házakat... :)))))

dr.ahalan 2020.05.13. 08:40:46

@Vezek Elek: Hűűűű! Igen, kibírja! Cseréljünk! Beszéljük meg a csopiban! :)))

dr.ahalan 2020.05.13. 08:46:23

@Orsós Rafael: Sose értettem én ezt, miért nem tolod már az orruk alá hogy mekkora vagyonod van? Miért hagyod, hogy ez a huszadrangú, hazaáruló nincstelen svéd hajléktalan kaffogjon rád a pöcegödörből? Szórakoztat? :))))

Vezek Elek 2020.05.13. 09:13:12

@dr.ahalan: Én sem értem, hogy milyen alapon kritizálja bárki lakását, vagyonát akkor, amikor neki semmije nincsen??!! Azt a roncs autóját (megjegyzem, aminek a részleteit még a mai napig is nyögi) évek óta csak javítgatja, toldozgatja, foltozgatja - és még büszke is rá.:)))))))))) Nálam egy autó max. 4 évig van, utána lecserélem... mert egyszerűen megunom, meg azért mert nem költök rá egy fillért sem. :))))Már nézegetem a következőt.... egybe már szerelmes vagyok, de nagyon erősen gondolkodom egy másikon, ami elektromos IS. Még van egy évem eldönteni. :)))))) (meg imádom a mostanit is.:)))))))

dr.ahalan 2020.05.13. 09:23:54

@Vezek Elek: Én megértem hogy az elmebajos szotyorinak ez a nemi élvezet, ez a sok trágárság... De miért nem szerez már magának egy elfogadható csicskát? Mégiscsak röhej! Évek óta! Egy 140 centis vén, fogatlan bűnöző egy szem még kifizetetlen roncs verdával, a NAGY MAGYAR, aki itt soha egy fillért be nem fizetett se járulékként, se adóként, egy ilyen huszadrangú senki, aki egész életében segélyeken és börtönkoszton élt a svédeknél, most meg a magyarokon élősködik... EZ szerkeszti a híroldalt, amin ez a trottyos élvezkedik? Tényleg? És ez így helyénvaló?
Fikafos, kurafi, szkatofil, meg egyebek?
Majd megkérdezzük a bírótól előbb vagy utóbb. :)))

Orsós Rafael 2020.05.13. 11:00:58

addig jó míg kádár él!!!
addig jó, míg csak én, hajnalka, és a gyermekeim tudják, mit örökölnek, ha velem valami történne.
megmondta a banya, mindenki annyit ér, amennyije van ( by, lázár jános) nos.....
a sittesnek tényleg SEMMIJE sincs ( tudomásom szerint. )
mert ugye, ha még erektálna rendszeresen, megérteném a duplán özvegyet, miért rajong érte, hogy majd talán..............egyszer.............úgy férfiember módjára meghágja.................de még nyalni sem tud:):):):):):):):):)
( azért egy közel 80 éves vénasszonyt epedára vágni.........................hááát nem elég hogy nagy kihívás, de gyomor is kék hozzá)

summa summarum, két magányos szánalomra méltó, magányosan üvöltöző okádék!!!!

az egyik desert, a másiknak folyamatosan vérzik a kakilója:):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.13. 11:52:52

@dr.ahalan: köszönöm szépen, majd átadom!!!:):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.13. 12:11:41

kommentár nélkül.
sallai antal ( retek hazaáruló, kalapácstolvaj törpe, fogatlan impotens, börtöntöltelék csicskabánat)
és svéd diplomás:):):):):):):):):):):):):)
arab unokák, muzulmán vej :):):):):)

www.facebook.com/SounDembeleStandUp/videos/288342845498152/

dr.ahalan 2020.05.13. 12:20:51

@Orsós Rafael: És tényleg!
Ha már hasonmások... Mostanában sokat nevetgéltünk azon, hogy ez a nyanyó biztosan azért gerjed a törpére, mert kiköpött Rákosi. :)))

Orsós Rafael 2020.05.13. 14:31:42

@dr.ahalan: nana!! azért rákosi elvtárs derékig kilátszott a kalászok közül!!!
a svéd retekmigránshazaáruló(svéd)országépítő ( ja, nem!!) muszlimbarát és családbarát, tán ha afeje búbja, min néha néha megcsillan a napfény:):):):):):):):)
törpicsek, na.....
már telefonált a gazdájának, duplán özvegy, ámde doktor elöl hátul, hogy törölje a gecis képeit!!!
érted?? Ő szól, nem a banyának tűnik fel,mert ő jogosult.
európai vezető társkerső szájt!!!!!!!!
meg az édesanyjuk valaga!!!
:):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.13. 14:33:37

"PadreEmeritus
2020.05.13. 13:11

Szépen össze gyűltek ott a fehérjehalmazok!!!:-))))))"

össze gyűltek:):):):):):):):):):):):)
fogyatékos baromarc!!!!!
énmártikám szabin van, mi?????

suttyó paraszt!!!!:):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.13. 16:35:06

Van egy jó hírem! A mai nappal meKkezdődött...., illetve folytatódott, hacsak nem túlszárnyalódott a kijárási korlátozás előtti forgalom. Egy kis szusszanásnyi időm volt csak, amikor az egyik leKkedvesebb sorstársammal beszéltem, osztottuk meg tapasztalatainkat onoka terén. Szóval lehet irigykedni,... jópár féktárcsát vehetnék holnap, ha akarnék. :))))))

Orsós Rafael 2020.05.13. 16:56:37

emberpóni a fogdában:):):):):):):):):):):):):):):)
"PadreEmeritus
2020.05.13. 14:18

Most végre tudtál ejakulálni szkatofil!!!:):):):):):) Örülök, hogy kis örömet tudtam neked szerezni!!!
Az ásót megvetted már??? Ne lapátot vegyél, ásót, azzal könnyebb!!!:):):):):):):)

A majdnem Dubajos ribinek meg üzenem, hogy soha ne keverjen össze egy mezei autót egy Mustánggal!!!! Az egy feeling, egy életstílus, amihez ő nagy jobbágy, hogy egyáltalán felfogja!!!:-)))))))))))) Négy évente cseréli!!! wahahahahahaha és minden cserénél óriási összegeket bukik!!!! Megveszel egy új autót cirka 5 milláért 4 év múlva jó, ha kapsz érte 2,5 millát!!!:))))) Nagy üzlet!!!:))))))))))))) Hülyének lenni is tudni kell!!!"

1 fíling:):):):):):)
1 életstílus:):):):):):):):):):)

törpe! áll még a bré???:):):):):):):):):):):):)
mikor volt utoljára pinaszagú az ujjad???:):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.13. 17:44:14

Üzenem a törpe, fogatlan, hajatlan, hontalan, hazátlan, házatlan, családtalan, nincstelen senkinek, hogy nekem egy mustang nem mérvadó! Mások az elvárásaim egy autóval szemben. Valamint a hülyék odaát vannak! Nem veszek zsír új autót, de egy kiállításit, vagy egy pár hónaposat, max 30e km-el már nagyon jól meg lehet venni, amit 4 évesen ugyanannyiért eladok. :))))) Szóval máshol próbálkozz kreténkém! Nem most jöttem le a falvédőről!!!! :))))))))

Orsós Rafael 2020.05.13. 18:27:34

@Vezek Elek: vérző, repedezett a tojóccsöve, szerintem helybenhagyta egy környékbeli bakember a kocsma mögött, a póniebert:):):):):):):):):):):)
és most nyüszít az életérzésről, fílingről, diplomáról.
6 osztályos senki:):):):):):):):):):)
még a kalapácsot is egy muzulmán kezébe adta!!!!!!!!!!!!!!

Vezek Elek 2020.05.13. 19:07:07

@Orsós Rafael: A tojócsöve a legkevésbé se érdekel, viszont jót röhögtem a póniemberen:)))))))

dr.ahalan 2020.05.13. 19:46:10

Bocsi gyerekek... Jól látom? A gnóm belerecskázott egy tálba, lefotózta, és feltolta az öregvarjúnak szeretettel? Napi hírként? Hát nekem senki ne mondja, hogy ez nem perverz, meg gusztustalan...
És a "jogosult" nemhogy nem törli, de sasolja, lesi, élvezkedik rajta? Pfujjj...
Lefotóztam. :)

dr.ahalan 2020.05.14. 00:46:17

Most olvasom! A vén mocsárszörny engedélyt kért a dédikém vagináját, meg édesapu spermáját mocskoló írások moderálásához a bozgortól? Tényleg? :)))
Hát majd ezeket is elmagyarázhatja a bíró előtt... A bozgorspermás tányérka, szkatofilozás, fikafosozás, meg más egyéb ezer mocsok mellett.
És új értelmet nyert rögtön az új császár írása, aki nyilván át is vette a pongyolát az elődtől! :)))
És nincs többé albérleti díj! :)))

És alig kell érte tenni valamit! Mit is? :)))

"Ennyit igazán megérdemel a puncicsapda, egy kis felújítást!!!! Ja és még a fékolaj lesz kicserélve, aztán sanyi!!!:))))))"

Izé... A rémes, vén, követelőző puncit, mint csapdát... Azt értem. De mi a fékolaj cseréje? Új pelenka? 4-5 óránként? :)))
És te öreganyám! Hova tűnt a spermás kényeztetés? Ejnye... Ez nem volt ám szép! Te kaptad, szeretettel. Osztán amikor kiélvezted, akkor moderálod? Engedély nélkül? Kapsz majd érte olyat a törpétől, hogy a fal adja a másikat!

Hát így van ez... Bdsm. Mennyit rágódtál, mennyit sóvárogtál rajta, utána... Tudjuk, értjük, látjuk. :))))

Az engedélyével moderálsz...

Respekt, detélleg! Így van ez jól. Fel kell vállalni! Ha olyan is a dom, amilyen... Ilyen jutott, oszt kész. :)))

Kicsit alacsonyka, kicsit ruppótlan, kicsit bűzös előéletű, mondjuk nálad nem butább, nem műveletlenebb, az is valami. És a varrónő majd átszabja a pongyolát, home office... :)))

Kicsit kopaszabb mint az előző volt mondjuk... De legyintsünk rá öreganyám vígan! Belefér az az utolsó esztendőkben! :)))

Orsós Rafael 2020.05.14. 06:39:08

első!:):)
a póniember épp ruha (köpeny) próbára megy a gazdájához , a női ruhagyár pincéjébe.
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

www.facebook.com/SounDembeleStandUp/videos/288342845498152/

dr.ahalan 2020.05.14. 09:34:36

@Orsós Rafael: Jajjj! Ne! Ott bujtatják a kommenyistákat! Veszélyes!

Orsós Rafael 2020.05.14. 12:55:45

megint nem volt ideje "oda figyelni" (sic!) a börtönviselt , sebes púzójú törpének, de azért megfeddte a klárit!!!:):):):):):):):)
a kumlai ribanc, aki mindenhez IS ért:):):):):):):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.05.14. 11:38

Tudom, hogy azt írtam nem vitatkozok, de akkora baromságokat írtál SZOPtikuss, hogy a gálám is kifordult!!!:-)))))) HOGY a picsába tesznek egy pár hónapos kocsiba 30 ezer kilométert???? Megveszed 2-3 hónaposan és 4 év múlva eladod ugyanannyiért amennyiért vetted!!! EZT meg akarom nézni!!!:-)))))))) Aztán az autótartás nem csak arról szól, hogy hajtom eszetlenül, hanem azt gondozni kell, oda figyelni és meghálálja, de mit beszélek én neked Ungarische parasztnak???:-)))))))

Aztán meg kell, hogy rójalak helyesírásilag is!!!
Olyan nincs, hogy kiállítási autó, magyarul: szalonautónak hívják!!!!
Azt írod továbbá, hogy “max 30e km-el” HeJJesen: max. 30e km-rel”

ADD vissza az érettségidet, ha van egyáltalán, habár Dubaiban ott biztos nem kérték!!!:):):):):):):):)

törpe! te ne adj vissza semmit, mert nincs mit.......:):):):):):):):):):):)
ceruzád ír még??????:):):):):):):):):)
bugyiba mikor kotortál utoljára??????
( a saját tangád nem számít!!)

:):):):):):):):):):):):):):):)

2020.05.14. 13:28:09

@Orsós Rafael: Több szót nem érdemel. Már így is több figyelmet kapott tőlünk, mint bárki mástól egész életében. :))))) Rágja csak továbbra is a saját szarát egyedül!!! :))))))

Orsós Rafael 2020.05.14. 13:57:31

@EszteLenke: nem tud rágni, nincs foga!!!!!!!
meg erekciója sem!!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.14. 16:49:04

@Orsós Rafael: Ez a kretén, gnóm javítgat engem???? De leírja, hogy "oda figyelni" meg, hogy "Dubaiban ott biztos"... helyesen ....Dubaiban biztos.... :))))))))) Ezenkívül láthatjuk, hogy kinek van jobb üzleti érzéke. Elég megnézni, hogy kinek, mije van. SEMMIJE és senkije nincs a póniembernek. Valamint nekem.... Saját házam, üzletem, szép autóm, szép, szerető családom. Tehát valaki, valami jól csinált a másikkal szemben, aki egy nincstelen senki. Nekem ilyen ne adjon üzleti tanácsot, hogy mikor és milyen autót érdemes venni és eladni. :)))))) Röhög a vakbelem! :)))))

Orsós Rafael 2020.05.14. 17:14:42

@Vezek Elek:.........és kihagytad a lényeget, az összes fütyije megdöglött!!!:):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.14. 19:10:22

"Aztán meg kell, hogy rójalak helyesírásilag is!!!"
(PadreEmeritus
2020.05.14. 11:38)

"........fehérje halmazok vagytok!!!"
(PadreEmeritus
2020.05.14. 02:33)

a póniember, a retek migráns hazaáruló, kalapácsát a muszlimnak adó , megint magányosan botorkál a faszerdőben!!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.15. 01:30:05

@Vezek Elek: Miért bosszantod magad? Kényszeresen belepofáznak olyan emberek életébe, akik egyértelműen és nyilvánvalóan nem kívánják a társaságukat. Koslatnak a nyomunkban sok éve... Zaklatnak, megpróbálnak 3D-ben benyomulni...

Betegségük ez nekik, igen súlyos betegségük. :)

És látod! Valamikor sikerült is! Hozzám a Zsírpofi pofátlankodott be, te az üvegtálas ondóhuszárral voltál kénytelen egy levegőt szívi! :)))
És a hidegtáááál! Azon azóta is röhögök! :))))

Mindenesetre én azt hiszem, hogy alapvetően minket nem érdekel az ő életük, csak a free-s produktumon nevetünk, mert annyira szánalmas, mulatságos... Te tudsz valami konkrétat róluk? Azt se tudtam, hogy a szalonnaarcút hogy hívják... De nem is úgy! Bruhahahaha... :)))
Persze jönnek az infók, meg megröhögjük az admin beteges vágyálmait... Te! Legalább 50-60 ingatlant vetített már a free-n, minden fotó metaadata sérült volt, emlékszem... Volt aki értett hozzá, és lehozta, és ugyanez igaz a Márta régen volt...fotóira. :)))
Szerinted mi koslatunk a nyomukban? Hát hogy is volt a Zsírpofi hét éves vesszőfutása a Ligetben? Kinek a háza, üzlete előtt kajtat folyton hol az egyik, hol a másik? :)))
Te leskeled az admint? Vagy kutatsz lehetséges vaskúti testvér után? Publikálod? Híroldalon? Mert persze egy magánblog egészen más kategória... Az egy társkereső híroldala... :)))
Szóval leskelsz te valakit? Vagy bárki innen... Nem? Érdekes... :)))

Én sem.

És természetesen itt nincsenek elmebeteg, üvegtálka-spermák, véres vatták sem, ahogy természetesen nem izgulunk szexuálisan a régen halott dédikék vaginájára sem, ahogy ugye odaát... Egyesek... :)

És igenis, ezzel a bíró elé kell állni. A fikafossal, a szkatofillal, a kurafizással, a kurvázással, a prolizással, a lopott kredittel, a milliónyi ellopott adattal, tömegek átverésével ma is, és oda kell rángatni ezt a három mocskos virtuális, bűzlő vén szennygombócot. :)))

Orsós Rafael 2020.05.15. 05:51:20

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!!

petri csésze és annak a svéd retekmigránsbuzi tartalma!!!:):):):)
( és nem azért szólt a gazdának, hogy törölje, mert aktualitását vesztette, hanem mert lebuktattam, ez nem a póniember testnedve, mert ő híg magú!!!)

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 08:44:53

"PadreEmeritus
2020.05.15. 07:34

Ebben a pillanatban telefonált a fényező, hogy mehetek a lökhárítóért kész van, onnan viszem a szerelőhöz, aki visszateszi a puncicsapdára!!! Jövő héten meg le lesznek cserélve a felnik is, háváj dizsi!!!:):):):):):):):)

Ti meg ott a gőzölgő trágyadomb tetején, húzzatok sorszámot a pacinál egy jó bő nyálasra!!!:):):):):):)wahahahahahahahaha"

hurrá, hurrá és még egyszer hurrá!!!
örvendezzünk, és áldjuk az Úr nevét!!!!
kész lesz ma a puncicsaBda!!!!!:):):):):):):)
és vasárnap hajnalban elindul az unokáihoz megölelni, megszeretgetni őket.
még talán egy hetes nyaralás is belefér valahol vízparton, melegben.
ja, nem....................visszaáll a fészerbe és henceg a kocsmába a cimbiknek, újszerű a lökhárító, újak a felnik.
pináról, erekcióról, kúrásról szó sem esik!!!!:):):):):):):):):):):):):)
szegény szerencsétlen póniember:):):):):).):):):)

dr.ahalan 2020.05.15. 11:09:28

@Orsós Rafael: Az év híre! Az év boldogsága! Főcím, különszám, magazinmelléklet, kivehető poszter! TELEFONÁLT! A FÉNYEZŐ! Aztaaaaaa! :))))

Nagy röhögés, szánakozó legyintéssel. :)

Orsós Rafael 2020.05.15. 11:41:47

@EszteLenke: a csubakka is folyton nyalogaSSa a millenium falconját!!!!:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 11:43:37

"PadreEmeritus
2020.05.15. 10:35

Megint becsurgott egy kisebb nyeremény!!!:-)))))))

Ti meg ott a gőzölgő trágyadomb tetején, húzzatok sorszámot, hogy elkerüljétek a tolongást, a pacinál egy jó bő nyálasra!!!:):):):):):)wahahahahahahahaha"

én meg azt üzenném a póniembernek, kenyegesse gazdagon a seggpináját, mert fájni fog!!!!:):):):):):):):):):):)

ajánlott irodalom: Benedek Elek: A faszerdő meséi.

:):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 13:47:41

"PadreEmeritus
2020.05.15. 12:13

Na hát ez az esztelenke, olyan SZOPtikuss!!:)))) Szóval nem cserélsz olajat, olajszűrőt, fékbetétet, vezérműszíjat, pollenszűrőt, soha nem ellenőrzöd az olaj szintet, a hűtőfolyadékot, fékolajat, keréknyomást, csak tankolsz és vezetsz???:-)))))))))))) Minden örökéletű, még az égők is, sose égnek ki!!! HÚÚÚÚúúú de nagy barom vagy!!!:):):):):):):)
Mesélj még iszom degenerált szavaid!!!"

a gondos gazdatörp!!!
ő az aki még esténként a kipufugóba is beledugja a halott fütyijét!!!!
a kecske után kész felüdülés, és a kormos cerka is slankít:):):):):):):):):):):):):):):)
szegény retek!!!!!:):):):):):):)

szívtipró:):):):):):):):):):):):):):):):):)
országépítő:):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 16:23:11

"PadreEmeritus
2020.05.15. 12:43

Jut eszembe!!!! KI nyomott a szátokba egy pisztolycsövet és kényszerít arra, hogy olvassátok amit én kiírok??? KI WHO VEM????

a mondat helyeSSen:

Jut eszembe!!!! KI nyomott a szádba egy pisztolycsövet és kényszerít arra, hogy olvasd amit én/mi kiírok(-runk)???

Ja és még egy fontos dolog!!!
Mesélj még iszom degenerált szavaid!!!
NAGYON hülye vagy!!!!:))))))))))))
vágod B+????

és a retekmigránsfogatlanvérzőseggű emberpóni megest nekiment a faszerdő legnagyobb faszának!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 16:26:24

@EszteLenke:
"Ja és még egy fontos dolog!!! Ha olyan autót veszel, amin még van gyári garancia, azt be kell vinni szervizelni, mert különben ugrik a jótállás..............."

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

ezt azért jó lenne, ha a fogatlan, halott pöcsű hazaáruló arab bérencnek megköszönnéd, mert ezt ak ő tudja!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 16:33:25

és még tréfálkozni is van ideje a kommunista retek országépítőnek, íme:

"PadreEmeritus
2020.05.15. 15:18

fehérje halmazok, vagy fehérjehalmazok, a lényeg, hogy GECIK vagytok!!!:):):):):):):):)
IDIÓTA HOL írom én azt, hogy azoknak a dolgoknak az ellenőrzése szerelőt kíván??????:-)))))))))))))))))
Eszembe jut egy vicc. A feleség hazaér, mire a férje kérdezi, hogy ment a jogsi vizsga, meghúztak??? Meg hát, de itt van ni!!!:)))))))"

túl azon, hogy ez a fehérje halmaz (sic!) azért odabasz rendesen, látszik énmártikám nem figyel , szabin van, unokázik, satöbbi , ez a permium csak nem nyuXik:):):):):):):):)

megint a tisztáson volt a macinál, mert a maci boldog, elégedetten mosolyog, a börtöntöltelék kloákája meg csupa seb, vér. ( pedig szóltam, kenje gazdagon, mert fájni fog)

:):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.15. 17:44:24

"PadreEmeritus
2020.05.15. 16:15

Látom nem csak a szkatofiliát szereted, most már a zoofiliát is!!!!:-))))))))))))))
Hányas sorszámot kaptál a csődörhöz??? Ha hosszú a sor, akkor addig menj a kancához!!!! Wahahahahahahahaha"

mit tesz a tapasztalat????? kecske, kumla, teve, arab vej, satöbbi............:):):):):):):):):):):)
arkan lovasa:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.16. 01:18:32

Hát. Ma eddig tartott az este, kicsit szülinapoztunk. :))) Most nem írok teljes naplót, bocsi. :)))

Hogy a túloldal mennyire undorító... Már nem csak szkatofilia? Már zoofilia is? Eddig fajult a vén satrafa betegsége? Pfujj... Ez nemcsak nem undorodik, de esküszöm... Ez izgatja! Meg a bdsm, amit folyton emleget! 15 éve... Meg az üvegtálkára fröccsöntött sperma, amit azért moderált kénytelen-kelletlen... De azért vagy fél napig ott hagyta ragyogni! Naná! :)))

Van abban valami elképesztő, ahogy a face-en nagy tömegek, a bugrisok,,, Még mindig nem értik a koronavírust. Képtelenek felfogni... Mert hogy az influenza! És számok! És miért? Sok büdös bunkó...

Leírhatnám, rászánhatnék időt, de nem teszem... Egyszerű. Kutatnak a világ orvosai. Ez egy nagyon gyilkos vírus, sokkal, de sokkal veszélyesebb, túlélőbb, mocskosabb és kiismerhetetlenebb, mint az influenza. Nem ismerjük az utóhatásait, nem ismerjük a szövődményeit, ne legyél bunkó, fogd fel! Ha fertőzöl, akkor ölsz! És rengetegen fertőztek...ÉN IS! Nem is tudtam róla! És téged is megfertőzhet egy bunkó! Még sokáig! Bárhol, bármikor! Csak hát az intelligensebbje elfogadta, és megértette. Te miért nem érted meg?

Fertőződsz, átadod a kofának, a nagyinak, ma még csak 23 van a megyében... Holnap már 234... Bergamo, konvojok... Nem jobb ezt megelőzni? Persze lecarod... Nehogy már te vegyél vissza! Mi az, hogy bezárták a kocsmákat?

És nem érti, és nem érti!

Büdös bugris.

El kell különülni tőle. Ennyire egyszerű. :))))

Orsós Rafael 2020.05.16. 05:33:03

első!:)

1. petri csésze!!!
2. nem fröccsöntött, freccsentett:):):):):):):):)
3. nem az övé, lopott a kép, hisz tudod, erre IS képtelen már!!!
4. kiugrunk ulmba, az unokáim keresztapjához, juszufhoz. állítólag új mellényt kapok tőle:):):):):):):):):)

:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.16. 09:27:24

@Orsós Rafael: Bugris. Kirakatpéldány. Pfujj... :)))
süti beállítások módosítása