dr.ahalan

dr.ahalan

Mogyorózás, vagy amit akartok!

2020. április 25. - dr.ahalan

 

A karanténélet nagy nyertesei a gyöngyök, végre lehet vad színekhez nyúlni, lassan megint elkezdem az eladást is, majd…  ráérek…  de addig hagyom magam elragadtatni nagy élvezettel. :)

Persze így is veszegetik, rendelgetik, a minap találkoztam megint egy nyakláncommal  a képernyőn, örültem neki, aprócska sikerélmény. :)

Gábor elkészítette a hagyományos olasz tengeri herkentyűs ebédet, időt szán rá, elképesztően ért hozzá, imádom a kakukkfű, a paradicsom és a bazsalikom illatát amíg főzi, évente egyszer-kétszer eszünk ilyesmit, élveztem az apró polipok, rákok, kagylók, tintahaltekercsek orgiáját. :)

Egyéb érdekesség nem történt, kíváncsian szemléljük az eseményeket, a forrongó politikát, az eszelős járványhajszolást, mindenki találgat, az embereken egyre biztosabban elhatalmasodik a karanténőrület… Gyűlölet, irigység, bizonytalanság. Néhány hét múlva százezrek maradnak mindenféle segítség és ellátás nélkül, munka alapú társadalom, ahol se munka nem lesz, se segélyezés. :(

És jönnek, jönnek a mentők, egyre több a fehér szkafanderes, a tesztelt intézményekben, idősotthonokban kiugróan sok a fertőzött, viszont jó hír, barátságos áron tömegben érkeznek az üzletekbe az ellenőrzött, jó maszkok, minőségi fertőtlenítőszerek, meg lehet venni őket. :)

Budapesten kötelező is lesz a maszk, Karigeri osztogatja is, büntetni nem lehet majd a maszkot nem viselőket, úgyhogy nincsenek illúzióim. Vastagon fognak utazni a bugrisok a buszokon… Nem egyszer látok olyan járatot, ahol SENKIN nincs maszk. :(

Szóval ennek még jó ideig nem lesz vége.

Szomorú, de eltűntek a bérelhető elektromos rollerek, ahogy az azokat használó turisták is. Hiányoznak a térről! Remélem látom még őket…

És hogy vígság is legyen, egy régi (2011-es) naplórészlet:

 

Tegnap olvastam pár jó sztorit beégésekről, nekem is eszembe jutott egy. 

Régebben havonta egyszer nagybevásároltunk, mert Horrorkának hatalmas igénye volt az ásványvizet, kólát, chipset, és más finomságokat illetően a bulijai kapcsán, ezért érdemes volt kartonban venni sok mindent a nagykerben.


Gábor nagyon utál vásárolni, mint a férfiak általában, ezért ő csak tolta a bevásárlókocsit sorról sorra unottan, minden sor közepén lecövekelt, rátámaszkodott a fogóra unottan, én meg hordtam a polcokról a miegymást nagy sebességgel. :)

Amikor ez az ominózus eset történt, akkor is felajzottan pakoltam, mosogatószivacs, papírpohár... Gáboron fekete felső, farmernadrág, valamit olvasott a szemetes zacskóknál lehajolva, a szemem sarkából láttam csak. Belezúdítottam a cuccokat a kosárba, az egyik kezemmel a listát fogtam, a másikkal pedig meghitten belemarkoltam az egyébként szép és formásan vékony... na izé... Szóval hátuljába. (AZ INTIM KÖZÉPRÉSZEN!)  :)))

A reakció igen gyors volt, megdöbbent rikkantás... abban a pillanatban megláttam az igazi Gábort a sor végén, tőlem tíz méterre, ahogy döbbenten és csodálkozva néz felém. :)

Az idegen pasi megpördült, a többit nem részletezném. Kínos magyarázkodás, holmik az idegen kosárból való kiválogatása.  Röhög, röhög, röhög...  :))))

Azóta minden bevásárlás alkalmával elmondja az én párom:

- Idegen pasikat nem fogdosunk, nem mogyorózunk, rendesen viselkedünk az üzletben, ugye Klárika? :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615639156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.04.25. 00:22:28

És hogy azért ne felejtődjék el, egyetlen írásban becsületsértés, zaklatás, és ha jól értem... életveszélyes fenyegetés. Csak hogy összegezzük öreganyánkat a mai napra. :)))

Szildi
2020.04.23. 19:15

Irt ez a szánalmas kurafi ennél különbeket, de a “csúcsot” az vezeti, amit elküldtek, hogy mit írt, hogy lejárasson. Nahát, az egy förtelem, ráadásul, dátum szerint, akkor amikor kemó kezelésre jártam. Archívumban ez is megvan, megbeszéltem azzal, akinek küldte, hogy ha kell, eljön tanúskodni, és majd beszámolhat, melyik curvájával kevert össze. Tényleg igaz, ha valaki korpa közé keveredik, megeszik az disznók. Ilyen rohadt társulattal, soha addig nem találkoztam az életem folyamán, csak amikor csináltuk az oldalt, ott ismertem meg , hogy a társadalomnak ilyen alja népe is létezik.
Úgy látom elfogyott a munka, egész nap a számító gép előtt henyélt.A szerencsétlen párja ilyen disznó alakot tart el, hát elég hülye szegény, fogalma sem lehet ez miket művelt éveken át az oldalunkon.
Fogalmuk sincs mire nyílt lehetőségem, élni is fogok vele, legyen igaza annak aki engem tart gonosznak, mert eddig csak védekezetem a rágalmak, becsmérlések ellen, de ezután aki velem szemétkedik az nagyon ráfarag, erre mérget vehet.

A VÉDEKEZETEM még mindig nem fordítható le magyarra... A "ráfarag"-ot, a grabancelkapást, a kilóra megvevést, prolizást, kurvázást, kurafizást, cigányozást, bíróval megbeszélést, véres vattát, dédikém rég elporladt vagináján való mérhetetlenül gusztustalan élvezkedésedet meg már ismerjük, a könyökén jön ki mindenkinek évek óta, azt hiszem. :))) Kezdesz unalmasnak lenni, öreganyám! :)))

ÉS SZÁMÍTÓ GÉÉÉÉP! :))))

Bruhahaha, bye-bye, és hihihi... Hogy idézzelek! :)))

R2D22 2020.04.25. 06:04:24

@dr.ahalan:
első!:)
nem a gép számító, hanem a magányos, foglyul ejtett , toronyszobai huggyos!!!:):):):):):)

youtu.be/W5dTXqkM54A
:):):):):):):)

Vezek Elek 2020.04.25. 06:07:35

MAMA FIDEEEEEJJJJ!!! Kiabálja az unokám, és bukfencezik a trambulinban. :)))) Én ezzel a gyerekkel nem tudok betelni. :))))) Már a futóbiciklivel úgy közlekedik, hogy szaladni kell utána, mert simán otthagy a fenébe. :))) Kíváncsi leszek, hogy fogom ma este érezni magam, mert ma egész napos nagymami leszek, reggel hozza a lányom és este jönnek csak érte. A vejem szülinapja van és a lányom azzal lepi meg, hogy egész nap, minden kívánságát teljesíti. Ehhez persze a gyerek útban lenne.... :))))))

Olvastam a tegnapi fenyegetését a vq-nak, erre csak azt kérdezném tőle, hogy szerinte nekünk nincs lehetőségünk megfingatni??? És ha eljön az ideje, nem tesszük meg??? Nekünk ugyanolyan eszközök állnak rendelkezésünkre, mint neki... sőt!! Sok lúd disznót győz... csaxólok!!! :))))

R2D22 2020.04.25. 07:43:08

@Vezek Elek: csak csendesen kérdezném, milyen édesapa az olyan, aki a saját születésnapján nem a kislányával ( Luca2.0) szórná a pénzt két kézzel, mondjuk az állatkertben, a vidámparkban, esetleg valamelyik helyi italkimérésben???? természetesen csakis délután 3-ig!!!
azután otthon, végkimerülésig, trambulinozás, bogyó és babócázás, satöbbi......
fel vagyok háborodva!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.04.25. 07:53:01

@R2D22: Kijárási korlátozás van, nincs vidámpark, állatkert.... valamint az én lányom sem teljesen hülye :)))) Olyan meglepit talált ki, amivel ő is jól jár!! :D

Orsós Rafael 2020.04.25. 07:55:25

@Vezek Elek: na, minden világos! megint egy nagy dózis tejfeles csirkepaprikás lesz!!!!!:):):):):):):)
nekem is ilyen, vagy ehhez hasonló kívánságom lenne!!!!!
van vidámpark, és van a zoo is, csak mondom!!!:):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.04.25. 08:23:46

@Orsós Rafael: Hááát azt én nem tudhatom... csak a tv-ben láttam, hogy megszületett egy lajhárbébi és azt mondták, hogy mire lesznek látogatók, már meg is tudják mutatni. Szóval igaz, vanni van, csak nincs nyitva :))))))

Orsós Rafael 2020.04.25. 09:17:32

@Vezek Elek: viszont kívülről be lehet tekintgetni!!! és minden szebbnek látszik............távolról!!:):):)

Vezek Elek 2020.04.25. 09:24:41

@Orsós Rafael: Meghozták a ribilliót ... szertáratok, hogy bírjam szuflával. :)))))))

Orsós Rafael 2020.04.25. 13:13:59

a svéd retek-migráns-fogatlan buzi törpe újabb szellemi mélyrepülése.

"PadreEmeritus
2020.04.25. 09:47

Sej, de nagyot hahotáztam, azt hiszem eddig ez viszi a pálmát!!!:-)))))))) Hatalmas!!! Na, akkor vegyük szépen sorjában a dolgokat kedves elvtársaim az Úrban!!!:-)))))))
“Karanténélet”, írja a nagy tudású!!! (sic!) Lakhelyelhagyási korlátozás van csak érvényben, ami NEM karantén!!!! ÉRTELMEZD B+!!!
Aztán béla megalkotta a tengeri herkentyűs mirákulum kaját, “évente egyszer-kétszer eszünk ilyesmit”!!!:-)))))) Ez olyan, mint az éves egyhetes nyaralás!!!! Bruhahahahahahahahahahaha A többi napokon jó a farhát is!!!:-)))))))))))))))

Nem is tudtam, hogy ennyit utazol fikafos a BKK-val, hogy látod a buszokon senkin nincs maszk!!!!:)))))))))))))))) Azért csak jó lenne egy saját autó, na meg jogsi nem, de hát elviszi a lét a tenger gyümölcsei!!! Wahahahahahahahahhahaha

Aztán jött a kitalált kis történet az alsó madárfogásról, aminek van egy alaptörténete ugye, hogy mikor haza megy a feleség és a hűtőgépszerelőt a férjének nézi, az beveri a fejét és mikor kijönnek a mentősök, hogy kórházba vigyék, elejtik őt a lépcsőházban!!!:-)))))) Volt egy tévé sorozat, aminek az volt a címe, hogy Hazudj, ha tudsz!!! Nem láttad retek????

És végezetül, biztos forrásból tudom, hogy ti tesónak szólítjátok egymást a bélával!!!:):):):):):):):)

És jöjjön egy ráadás!!!! A pórul jár kifejezés , kurvára NEM halálos fenyegetés, csak szólok!!!:-))))))))))))))))"

naponta eszik ikraágyon lazacot királyrákkal:):):):):):):):):)
évente jár klf helyekre nyaralni:):):):):):):):):)
évek óta impotens, nincs nője, magányos recskás:):):):):):):):)
és ez a törpe osztja az észt:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.25. 13:38:49

@Orsós Rafael: Valaki azt mondta róla nemrég, hogy ő IS Aha- és Enverbeteg. Valószínűleg élete végéig a hátsónkban fog lihegni. Olyan mint egy elszelídült aranyér. Meg kell szokni, és nem törődni vele. :))))

Orsós Rafael 2020.04.25. 14:09:28

@dr.ahalan: egy szutyok retek!!! impotens, nincs nője, nincs családja, becsavarodott.
a vén bébi is!!!:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.25. 16:34:28

@Orsós Rafael: Három szexmentes szerencsétlen, mélymagányba bolondult három szottyos bugris, és az ő fantazmagóriáik. (Megvető legyintés... ) :))))

Orsós Rafael 2020.04.25. 16:47:21

"Szildi
2020.04.25. 13:59

Szórakoztató volt, de a tippem, hogy felismerte egyik BDSM klub tagját, akit kicsit megtapizott, hogy emlékezzen még rá, de a “tesó” pechjére meglátta. Kerekített -ismerve a nagy fantáziáját, hozzá egy naplót, hiszen ehhez nagyon is ért. Egyébként nem nagy kunszt volt megtudni a valóságot, vannak “közös” ismerősök a szülőkkel, akik elmondták, amkor rákérdeztek, hogy a családtagok tágra nyílt szemmel csodálkoztak, miket hazudozik és hint el a világban az a nő. A bélája, csak a céges társa, közeli barátja, nincs egymáshoz más közük, minden más a fantázia szüleménye, mert a háj-disznó seggével, ugyan mint nő kinek is kellene, de ez így reális is."

bezzeg a rüszmeteg foghagyma gerezd nagyságú ráncos valaga , na az még kelendő a piacon:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.25. 17:03:21

@Orsós Rafael: Jajjj! A két foszlott kócsag nem tudja lenyelni ezt a Gábor-békát, időnként felbüfög a belőlük az irigy epe... :)))
Igen. Barátom is. Üzlettársam is. És akkor mi van? Mitől fáj ez nekik ennyire? :)))
Mert nekik sose volt jó kapcsolatuk? Elhagyták őket? Átverték? Hát... Mindenkinek érdemei szerint adatik. :))) Ugye.... :)))
Rüszmi néni meg igen aktív lenne, ha akadna jelentkező. Perverz öregbetegség ez....

Orsós Rafael 2020.04.25. 17:09:46

" PadreEmeritus
2020.04.25. 15:58

Ez annyira hülye, hogy én komolyan csodálkozok, hogy tud egyedül járni!!!:-))))))))))))))))))))))))))
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

PadreEmeritus
2020.04.25. 15:49

Látom pubikáim, hogy megsokszoroztátok önmagatokat!!!:):):):):) Néztem is, hogy hú de sokan lettetek, az orsós név illik rád szkatofil!!!
Aztán nagyon oda meg vissza lehetsz a gebe nőddel, a 40 kilójával, meg a csipogó hangjával!!!:-)))))) Hazudj, ha tudsz!!! RETEK!!!!

A mai napi idegkirohanásodból kihagytad a nácizást fikafos!!! Ez most hogy lehetett, ki vagy, ha éhes vagy???:-)))))))))

Visszatérve a kis horvát gyerekhez, ezt magyarázd meg nekem: mi az a “szertáratok” (bySzoptikuss) ????:):):):):):):):)
Az meg úgy csinál, mintha csak neki lenne unokája az egész világon, nemsokára megcsinálja a tripla salto mortale-t is!!!:))))))))))))"

a törpe sittes, az ernyedt péniszével:):):):):):):):):):)
nagyon él!!!
lehet, bokán hugyozta magát:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.25. 18:06:01

@Orsós Rafael: Nem megy nekik az ikes ige sehogyse... :)))

Elek unokája meg egy tündéri jelenség, imádom! Tök szerencsés, hogy ilyen sokat vele lehet. 3D-ben! És ráadásul magyarul! :)))

Orsós Rafael 2020.04.25. 18:56:23

@dr.ahalan: a retek migráns unokái is tündérek, igaz, egy hangot nem beszélnek az anyanyelvükön, jobban ismerik az oázist, mint a Hősök terét, a börtönviselt nagyapjukat nem ismerik, nem tartják vele a kapcsolatot, és ez nem az ő hibájuk.
szegény szerencsétlen retek migráns évente kap egy lapot tőlük, jó, igaz, a semminél több.
fingja nincs a családjáról, az unokáiról, csak a recska meg a fékpofák mennek!!!:):):):)
magányos, fogatlan, vénember...........nyakán a 70!!!!:):):):):):):)
szánni való ...........a farka sem áll évek óta:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.25. 19:29:04

@Orsós Rafael: Tényleg gyönyörűek a muzulmán hercegnők, szerencsére nem a nagyapjukra hasonlítanak. Mármint a magyarra... :)))

Orsós Rafael 2020.04.26. 05:43:32

az üzemetető (sic!) legújabbja:

"Szildi
2020.04.25. 18:46

Csak ma olvastam amiket összehordott, az a némber, pl céges ügyben. Talán engedélyt kellene tőle kérni, hogy ami a Zs.programozása, és családtag vállalkozása, azt miért ne hirdetné a saját üzemetetési oldalon. No, látjátok ez az abszolút rosszindulat, még ráadásul fenyegetőzik, minősít újra és becsmérli azt ami a tudomására jut. Mi ez ha nem abszolút hitelrontás, ok, írja csak le ezeket, nevezzen meg mindent, a következményeit is viselni fogja.
Az Attila sajnos meghalt, annyi baja volt szegénynek, hogy megváltás volt neki, sztrókot kapott, lebénult, ami egy hét alatt elvitte. Nem is tudom mi lenne vele ebben a karanténos helyzetben, a súlyos műtéte után és éppen kezdődő kemo kezelése előtt, a teljesen tönkrement érrendszerével. A sors mindent intéz, ahogy kell, és ez nem első tapasztalatom. Egyébként nagyon hiányzik, szép éveket töltöttünk együtt, sok közös emlékeim vannak. Nagyon rendes , jóindulatú, értelmes, kulturált, igazi Úriember volt, akitől csak tanulni lehetett, egyedül az Ahát nem bírta elviselni, mert egy igazi gonosz embernek tartotta, mindig óvott is tőle. Ezzel a téma lezárva."

egyet kiemelnék:
".... igazi Úriember volt, akitől csak tanulni lehetett......"
igen, ez igaz. ez a tanulatlan, setét rüszmeteg bárkitől csak tanulhatna......
bárkitől.......

csak egy tipp: a fogatlan törpe retek, most ruhapróbára jár a parókáshoz?????
:):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.04.26. 07:26:28

Jóóóó reggelt! Hát itt vagyok. :)))) Túléltük a tegnapot. :))) Volt minden.... hintázás, homokozás, biciklizés-futás, gyomlálás (Lö2 elsősorban a virágokat szedte ki), bújócskázás, diavetítés, meseolvasás, Dabdázás :))) És amikor elfordultam, 1 percre levettem a szemem róla: bidében pancsolás, napelemes lámpák ki és szétszedése, magassarkú cipőben hasra esés, autóba bemászás és benne minden szétpakolása, konyhai fiókok kipakolása.... és már nem is tudom, de nagyon jóóóó volt! :)))) Imádtam minden percét a tegnapnak. Főleg azt, ahogy a nyakamba csimpaszkodott és puszilgatott... még akkor is, amikor este fél 9-kor haza akarták vinni az anyjáék. Ma meg én megyek hozzájuk ebédre és folytatódik a bukfencezés ésatöbbi. :))))
Éééés öröm volt a gyerekekre nézni este, ....ha nem mesélték volna el, hogy mit csináltak, akkor is sejtettem volna.... repesett a szívem ahogy ragyogtak:))))

Hogy ennek a szánalmas, gnóm lúzernek is megválaszoljam a kérdését, hogy mit is jelent a "szertáratok": Te ezt soha nem fogod megismerni, amikor az arab unokád elveszi tőled a telefonodat és befejezi az elkezdett üzenetet... ugyanis üdvözlőlapon ilyen nem fordulhat elő. És amennyiben nem tetszenek a beszámolóim, amit az unokámmal meg és átélek, hát ne olvass! Azt is mondhatnám, hogy kinyalhatod a seggemet, de ilyen szerencsétlen, impotens, rútságoknak esélyük sem volt soha még csak hozzám érni sem! :))))))

dr.ahalan 2020.04.26. 10:42:54

@Orsós Rafael: Lehet hogy megörökli a pongyolát? Bokáig fog érni neki. Úgy fog kinézni, mint Yoda. :))))

Strómanként vészhelyzetben meg szerintem kamu kereskedést működtetni többszörös bűncselekmény. Hm.... Van baj odaát, nem kevés! :)))

dr.ahalan 2020.04.26. 10:44:46

@Vezek Elek: Szerintem rengetegen imádják az unokás meséidet, én is. A beteg elméjű odaátokat meg ütögesse csak a laposguta. Nem kell velük törődni. Szerencsétlen sorsú virtuálpenészek. :))))

Orsós Rafael 2020.04.26. 10:49:27

a seggszájú dupla özvegy újabb magvas megállapítása:
"Egyetlen mondat; igen Enver, a mocsok stílusodon sokszor kiakadt, valahogy többet nézett ki anno belőled, de folyamatosan megcáfoltad, mert igazi, tanulatlan proli vagy, ilyenekből soha nem lesz Úriember (még a Tomó is inkább az, veled szemben). "

mondjuk, azért ehhez pofa kell!!!!!
amúgy megest beletenyereltem, a délceg yoda már villog a tükör előtt a sárkányos kínaiban:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.26. 10:55:49

@Orsós Rafael: Az úriasszony! Aki kurvázik, prolizik, káromkodik mint a kocsis, soha könyv a kezében nem volt, írni-olvasni alig tud, folyamatosan perverz szexuális dolgokon csámcsog, és bűnözőkkel kocsmázik. Rém elegáns! Detélleg! :)))

Orsós Rafael 2020.04.26. 11:04:58

@dr.ahalan: úrinő!!! nyilván sokat nyel(t) is!!:):):):):):)
ja, nem...........köpköd!!!!
:):):):):):):):):)
lauda fülei csendben lengedeznek a szélben!!!:):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.04.26. 16:13:38

"PadreEmeritus
2020.04.26. 11:55

Mint tudjuk, az úriemberség, becsületesség, korrektség, udvariasság soha nem volt végzettségfüggő!!! Vagy vele születik az emberrel, vagy nem!!! Nálatok mindegyik hiányzik!!! Hadd említsek egy példát: ha valaki kölcsön kér bármilyen összeget, azt vissza kell fizetni!!!
Apropó “repülős gizi”:))))))))))))))) De hát tudjuk, hogy miféle!!!:-))))))

A matekzseni fikafosnak, meg van egy kis feladatom!!!:-)))))) A szüleidnek hat fia van veled együtt. Minden fiúnak van egy lánytestvére. Hány ember él a családban?

A 9

B 12

C 14

Igazán szívből remélem, hogy a horrorka megörvendeztet téged legalább 3 unokával!!!!:):):):):):):):)
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Szildi
2020.04.26. 12:46

“Strómanként vészhelyzetben meg szerintem kamu kereskedést működtetni többszörös bűncselekmény. Hm…. Van baj odaát, nem kevés! :))) “,
ez is nagyon érdekes megjegyzés, valószínű magából, illetve a “bor boltjából ” vette ezt a megállapítást…

A free nem működtet semmit, de reklámozhat arra jogosult vállalkozókat. Hülyébb a sokévi átlagnál."

dr.ahalan 2020.04.26. 16:29:27

@Orsós Rafael: Ezt a kereskedést majd meglátjuk... :)))))))))))
Azóta penderedtek a dolgok, másnak is szemet szúrt. :)))

Abban meg van valami bájosan bunkó, ahogy ez a büdös bugris bozgor folyamatosan abban reménykedik, hogy átkommunikálok hozzá... Piha, pfujj! Miért is nem éri be a két múmiával, azok biztosan örömmel beszélgetnek vele. :)))
Micsoda idióták, detélleg! :))) Állandóan a hátsónkban lihegnek... :)))

Orsós Rafael 2020.04.26. 16:40:26

@dr.ahalan: az úriember ( veleszületett!! ) és az úrinő ( saját jogán!!)

Isten bocsássa meg nekem, de kacarászok, hangosan!!!

még az is lehet, yoda belenyől a sárkányosba :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.26. 17:34:17

Hehe! Nahát! Át van szerkesztve az egész cucc, de még így is sántít, nagyon sántít, csak úgy szólok. :)))
Több sebből vérzik a történet. :)))
Jó kis balhé! :))))

Orsós Rafael 2020.04.26. 19:56:19

@dr.ahalan: "Sántítasz Te meg a “sikeres” vállalkozásod, vagy a borboltod, jobb a veszteg maradsz, úgy tűnik nincs mivel foglalkoznod, hülye liba." -írta az úrinő ( önerőből) és kétszeresen özvegy !!!!!

üje mazsom:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.04.26. 19:57:05

@Orsós Rafael: jobb a gabi!!!!:):):):):):):):) vö. hacer józsa:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.26. 23:11:10

Hát igen. Ha valaki öncélúan, csak szórakozásból vérgenya, és a régi tenger bűnét még egy friss törvénysértéssel is próbálja tetézni, akkor az minek megy a napra ennyi sok vajjal a fején?
Ugye?
Sose tudhatja, kik ellenszenveznek vele. Nyilván sokan.
Remek lecke, azt hiszem. :)))

Orsós Rafael 2020.04.27. 06:43:41

első!:)
ZSETEM és yoda, akinek beszart a fénykardja, és az erő sincs már vele!!
valamint a seggszájú dupla özvegy ( úrinő!!!) és az ő sikeres vállalkozása:):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.04.27. 09:10:15

emlékeztek még erre????
a diplomás, svéd diplomás (sic!) atomtudós kicsivel több mint egy hónapja mit írt???

"PadreEmeritus
2020.03.12. 15:55

A tények: 18 fertőzött 0 halott, ezekből 9 külföldi két angol és 7 iráni, de Kunhalmi Ágnes szerint világjárvány van
Magyarországon!!!:-)))))))) Szerintem évfolyamtársak voltak az egyetemen a szkatofillel, mind a ketten az Ecserin vették a diplomájukat!!!:-)))))))))))))"

".....ezzel 2583-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 idős, krónikus beteg. Ezzel 280-ra emelkedett az elhunytak száma......" ( forrás: internet)

ismét bejött a faszerdőbe yoda.........és bánhatja, nincs már vele az erő, csak egy szánalmas hosszú sárkányos köpenyben botladozó faszkalap, akit mindenki kiröhög!!!!:):):):):):):)

kissallai!!! áll e még az ősz Peterdi háza?????:):):):):)
szól még a furulyád?????:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.27. 10:12:38

@Orsós Rafael: Idióták, semmit nem értenek az egészből, fogalmuk sincs semmiről. Jellemző, hogy a rüszmeteg denevér ezt se moderálta, pedig a járvány tagadása pont annyira jogsértő, mint anno a kreditlopás is az volt.

Orsós Rafael 2020.04.27. 17:22:41

"PadreEmeritus
2020.04.27. 12:04

Jaj hát már megint az én farkam jár a fejedben szkatofil???:):):):):) Neked nem mindegy, a lankadt farkamat is leszophatod bő nyállal, ha már annyira kívánod!!!:-))))))))) Rád nem fog felállni, de attól még tudok ejakulálni a szádba!!!:):):):):):):)"

a bejegyzés helyesen:

"PadreEmeritus
2020.04.27. 12:04

Jaj hát már megint az én farkam jár a fejedben Rüszmeteg Bőregér ???:):):):):) Neked nem mindegy, a lankadt farkamat is leszophatod bő nyállal, ha már annyira kívánod!!!:-))))))))) Rád nem fog felállni, de attól még tudok ejakulálni a szádba!!!:):):):):):):)"

na, ebből sem lesz közös sütikézés a freiben!!:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.27. 18:24:33

@Orsós Rafael: Én már régóta mondom, a vq gerjed az ilyen ocsmány, undorító dolgokra, különben miért tűrné az ilyen gusztustalan írásokat? Még tapsikol is neki, élvezi, lefogadom.
Talán 3D-ben is van köztük valami, egy kis fajanszerotika, vagy ki tudja. :)
Nagy az Isten állatkertje, sok benne a betegesen perverz...

Vezek Elek 2020.04.27. 18:47:21

Másfél hónap szünet után ma kinyitottam. Már mocorognak az emberek. Itt, nálunk szépen, lassan az összes üzlet kinyitott. Igaz délután 3-kor bezárunk, de legalább még marad jó sok idő unokázni. :)))

dr.ahalan 2020.04.28. 19:10:10

@Vezek Elek: Mindenki úgy gondolja, nyitni kell. Óvatosan, de biztosan. :)))
Aztán majd meglátjuk mi lesz! :)))

Vezek Elek 2020.04.28. 20:25:39

@dr.ahalan: Nekem nagyon ambivalens érzéseim vannak ezzel a helyzettel kapcsolatban, de inkább ezt itt és most nem fejteném ki.

dr.ahalan 2020.04.28. 20:53:17

@Vezek Elek: Azt hiszem értem mire gondolsz. Vagy nem. :)))
Mindenkinek vannak ambivalens érzései, főleg mert sok információ elérhetetlen, és mindig mindenki mást mond, mást számít és mást ígér. :)))
Meglátjuk. :)))

Vezek Elek 2020.04.28. 22:14:27

@dr.ahalan: Szerintem is érted... Nem kéne ennyit mellébeszélni, hazudni, elhallgatni. Ez a kormány, meg az aperitif törzs kész vicc!!!

dr.ahalan 2020.04.29. 00:22:18

@Vezek Elek: Cecília a minden napra gondosan betervezett kis zakócskáival, szigorúan válltöméssel. A csodálkozóra feltépett szemöldökével, a kis bagoly fejével, a papucska szájával... És az álszent hazugságaival. :)))
Már attól rosszul vagyok, hogy egyrészt nem írhatom meg azt, amit tudok, mert első lépésben jön a Zsírpofi, meg a szarimádó bozgor, no meg az ezen nyammogó perverz nyányika... Másodvonalban rám szól az index, aztán meg még le is csukhatnak rémhírterjesztésért... Talán majd egyszer megírom. :)))
Az egészet... Igazad van! Kész vicc! :))))
A maszkkereskedéssel együtt! :)))
Ami még mindig sántít. Nagyon sántít! Rém szórakoztató! :)))
Azt már észrevették, hogy létezik Áfa! Hatalmas lépés, csak gratulálni tudok! :)))

dr.ahalan 2020.04.29. 00:24:08

@dr.ahalan: És most négy helyen várják az árut, a futárt, a számlát. Egy helyen már mondjuk késik erősen... :)))

Orsós Rafael 2020.04.29. 09:42:11

első!:)

a lepukkant yoda ( sárkányos kínai köntösben, mocsárban) a működésképtelen fénykard, és a rengeteg esze:):):):):):):):)
mikor nemizhetett ez utoljára??
mikor nemizhetett utoljára nővel???
mikor bontott vitorlát utoljára a kis kalóz???:):):):):):):):):):):):)

lássuk a ma reggeli átiratot, melyhez énmártikám vastagon nyújtott segítséget:
"PadreEmeritus
2020.04.29. 08:10

Hát ez már elképesztő, hogy te milyen intellektuális vagy SZOPtikuss!!!! Sokáig tarthatott, míg rátaláltál erre a szóra az idegen szavak szótárában!!!!:)))) Idézem: “Nekem nagyon ambivalens érzéseim vannak…” Ambivalens B+!!! Elkapott egy Risitas féle röhögés!!!!:-))))))

Aztán azonnal a bajai tanyavilágból kivakaródzott munkás-paraszt fikafos kontrázik, hogy ő is le tudja írni azt a szót, idézem: “Mindenkinek vannak ambivalens érzései…” Még egy nagy röhögés!!!:-)))))))))))))))))

És végezetül elképedtem, hogy KI a tököm lehet ez a TSZ Nikes gémeskútkezelő, aki olyat tud, hogy le sem meri írni, mert böribe kerülhet???? Az anyám hítcentcségit nékie!!!:-)))))))))

HOGY mered ócsárolni a Müller Cecilia öltözékét te retek, annak fényében, ahogy kinézel azon az ominózus fotón, ahol egy lepukkant téglagyári lumpenproli benyomását kelted?????:-))))))))))))) PIHA!!!"

tóni!! az nem PIHA, hanem PINA!!! ismered a szót???
mikor láttál utoljára???
:):):):):):):):):):):):):)

ambivalens érzéseim vannak ez ügyben:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.29. 10:47:01

@Orsós Rafael: Aha! Érdekes fejlemény, a pucokméretű büdi bozgor nyilatkozott, gerjed a kis fottyadt, bagolyarcú nénikékre. Ez mindenképp rossz hír a hegyomlás-formátumú zsírpofinak, hiszen a piacvezető társkerin már csak ők ketten riszálják magukat az egy szem hímnemű izének... No majd megy, és akasztgat ajándékocskákat a kilincsre, vagy valami. :)))

Orsós Rafael 2020.04.29. 12:09:23

@dr.ahalan: szerintem tudja, hogy a yodának ( kínai sárkányos köpeny!!) elromlott véglegesen a fénykardja és az erő is elhagyta!!:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.04.29. 13:00:05

@Orsós Rafael: Ne légy elfogult! Annyi ereje még van, hogy hazacipelje a piacról a csirkenyakas "acskót". Az is egy szempont! :)))

Orsós Rafael 2020.04.29. 15:54:40

most kicsit büszke vagyok magamra!!!! ..és máris van egy új barátom, az anti!!!!
picit csiszolunk az összetett szavak helyesírásán, már mehetünk együtt csajozni is!!!
kár hogy elhagyta az erő, bedöglött yoda fénykardja!!!!
análpápa!!!! ( PIHA) így múlik el a világ dicsősége!!!

"PadreEmeritus
2020.04.29. 14:13

A fikafos nem tud leszakadni a Mártiról, te szkatofil, meg a farkamról!!!:)))) Csak szólok, hogy a Márti NEM javította a kiírásomat, aki nem hiszi, járjon utána!!! Az, hogy már egész jó lett a helyesírásom, azt neked köszönhetem szkatofil, a fáradhatatlan és kitartó munkádnak!!!:):):):):):)

Még a végén haverok leszünk B+!!!:-)))))))))) Bruhahahahahahahahahahahaha"

Dr .Kertai Z. 2020.04.29. 16:14:51

dr.ahalan ! Milyen doktor ?Orvos?Szakterülete?

dr.ahalan 2020.04.29. 16:35:03

@Orsós Rafael: Szépek lesztek egymás mellett, pont a térdedig fog érni. :)))

Orsós Rafael 2020.04.29. 16:48:39

@dr.ahalan: a délceg yoda!!!!:):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.04.29. 19:00:55

"PadreEmeritus
2020.04.29. 17:37

VÁGOD FIKAFOS???:-))))) “Több nyugati országban a jogsit az érettségihez kell megszerezni. Bizonyos mértékig egyfajta érettség, intelligencia mérték.” “Karácsony úgy akarja tönkretenni a főváros közlekedését, hogy közben nem is tud vezetni, hiszen nem szerzett jogosítványt.” forrás: Soha többé baloldal. EZ is közös bennetek a becsicskult f@szfejjel!!!:-))))))))))))))))))))))))

Apropó az idióta, csökkenteni akarja a sebességet Pesten 30 km/órára!!!! Megint lesz taxisblokád!!!!:-))))))))))"

na, ilyen az,mikor apu, anyu tesók, a báty meg az apuka!!! ekkora faszt!!!! sírok!!!!

dr.ahalan 2020.04.29. 21:18:33

@Orsós Rafael: Nem emlékszem, hogy kérdeztem volna a véleményét ennek a két fityesznyikes agyhalottnak. :)))
És mindent elhisznek! MINDENT! :))))
Taxisblokád! Persze! Álmodik a nyomor! :)))

Orsós Rafael 2020.04.30. 07:10:36

@dr.ahalan: emlékszel? néhány napja/hete azt írta a barátom, a tóni ( magyartanár) hogy neki fiatalabb korában szívtörő volt a beceneve ( mellékelt is egy fotót, amin még nem volt magyartanár) és célozgatott rá erősen, hogy futottak utána a nők........
de ma már nem lop retikülöket!!!
:):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása