dr.ahalan

dr.ahalan

Börtön előtt még...

2019. szeptember 30. - dr.ahalan

Úgy elreppent ez a négy nap, mint a nyári alkony, komolyan! Nagyon élveztem, elsősorban fűztem a biszbaszaimat, ahogy a bőregér jellemezte az ékszerkéimet... Másrészt leveleztem egy halom emberrel, már nem, nem vállalok karácsonyig egyedit, jöttek-mentek a pletykák, telefonok, főztem thai kaját, meg mindenféle történt... Mindegy! :)))

Ezt is nagyon szerettem fűzni, rengeteg szóló, egyedi  lámpagyöngyöm van, kézzel, láng fölött készült üveg gyönyörűségek a világ számos tájáról, Velencéből, Indiából, Afrikából... És a cseh üveg virágokkal cukorkává változtak. Candy Shop. :))) El is vitték. :))) 

(Kit nézel hülyének, retek! Kínai műanyag bóvli! :)))))))))))))))) )

Van ám mobil candy-bárom is! A kocsiban! Mindenféle finomság. Az ajtóban, az én oldalamon. Mindenki megmosolyogja, nem is értem. Most van benne horvát mindenféle, de fogytán. Például rózsaszín ízű kamu Tic-tac. Meg szivárványízű Mentos. Négyféle rágó. És persze Jelly Belly. HP-s, és bolti... :)))

Afrika-ízű savanyú cukor. Olasz kávés karamella. Velence-íze van. :)))

Szinesztézia. Szeretem. :))) 

Még nem tudom milyen hét jön. Gábor hazajött, hozta Gábormamát is. Holnap érkezik a hadtáp, zöldség, gyümölcs, krumpli, mindenféle... Több lesz mint öt kiló Takács Bálint! :))) 

Készülünk a nagy estére. Csak utólag fogom elmesélni. :))) 

Hát így... A bulvár? Látjuk. :)))

Lefordítom magyarra, bár el kell ismerni, a saját jogon bugris legújabb szellemírója sokkal jobban teljesít, mint a bugyuta közpina... Szóval!

Ez a blog nem az enyém. Szellemi termék meg nem létezik a Földön. (Azt csak úgy ellopod, ugye... öreganyám. Mint az én 12 évi naplómat! Játékokat, novellákat, mindennapokat... Tudjuk! :))) )

Ha az elmeháborodott Bigass-Cellacica páros a fotómmal hirdeti magát egy rossz hírű társkeresőn, ami pont az övé, és ő megtámogatja a projektet, és kiröhög nyilvánosan, az csupán a véleménynek szabad nyilvánítása. Ha ezt szóvá tesszük a moderálatlan náci tartalommal együtt, akkor az az ő zaklatása. :))))

Ha kiröhögöm az üzleti sikertelenségei okán... Az is zaklatás! Már miért is? Egy elhalt oldal bűzös vergődése. Semmi mást nem tesznek, mint ártatlan embereket zaklatnak. Befurakodnak a privát szféránkba, meglesnek minket, lefotózzák a házainkat, felcsengetnek, nevünket, fotónkat közzé teszik... Akkor mégy te ezzel a bíró elé admin, amikor én a gyóntató atyához... :))))

Persze próbálkozol szorgalmasan. Ez az életed. Az emberek feljelentése. Az ötvenes évektől, mint köztudott... :))))

Egyébként bloggerként, íróként akkor kritizálok egy csaló társkereső portált, amikor akarok. A freelove.hu egy szar. Rettenetes bűnök terhelik a kicsike fiadat. Az app-ra is benéztem, láttam. Kisezer negatív kritika, magyarázkodás, pozitív megnyilvánulás nulla, ezer kamu... Vagy 1600? :)))) 

Igen. Meglehet. Bele fog fájni nekem némi kis aprópénzbe, Hogy igazat szóltam. Ez egy ilyen világ. :))))

De sokat teszek a világért, amikor megírom, és kigúnyolom a náci mocskot, amit támogatsz. A rasszizmust. Minden bűnödet... A fikafost, a retek migránsozást, a szkatofilozást, a moderálatlan  véres vattát És még bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és bízom a viszonvád lehetőségében. :))))

Mert akkor még sok-sok pénzem is lesz. Ahogy a statisztikák mutatják ugye... :))))

Persze az is lehet, hogy hazudoztok. Te, meg a kicsi fiad. Rohangásztok a feljelentgetésekkel... Hányadszor is? Ötödször? Hatodszor dobják vissza? Öreg hiba, tényleg... :))) Mennyi pénz is ment el erre? Talán adót kellett volna befizetni helyette... Járulékot! Akkor nem lenne ilyen rossz hírű a cég, ugye... :))) 

És az app! Akinek lehetősége van, az nézze meg! A kritikákat! Brutál! Fenyegetőzés perrel, nem lehet kiregelni, zsenizsé magyarázkodik, nincs kamu... Ezer a kamu! Tízezret befizetett, nem kapott semmit. Akad, ütközik, döcög. :))) 

És közben az okos telefon a keresésre feldobja a lóboxot, aztán egy ingyenes társkeresőt... Nem kell regisztrálni. Beszélgetni lehet. Európa! Mert igen! Létezik! :)))

Kulturált felület, semmi reklám, csak beszélgetsz.... Nem kell a mellkasodra A4-es feliratot biggyeszteni, nem fenyegetnek perrel, fórumozhatsz, beszélgethetsz szabadon akkor is, ha nem vagy náci... 

Ezzel akarsz vitázni? Admin! Most komolyan... :)))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4615182686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 07:05:07

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!
és az új nóvum (sic!) ( nyakó istván után szabadon) loboTomi
ISNO COMMENT!!!

:):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 07:06:27

"Szildi
2019-09-29 15:38

Az okoskodóknak, akik soha nem üzemeltettek, a “hírek” elnevezés hsz. oldal a WP sajátossága, akár lehetne a címe: Mi jár a fejedben. Tehát aki ide akar írni ( nem törölte magát), tudja a jelszavát, regisztrált ide (létszám jelenleg 1 652) írhat, saját felelősségére!!! bármikor bármit -Mindenkinek saját véleménye is lehet-, csak ha az sérti a szabályzatot, akkor törli helyette az üzemeltető az ÁSZF alapján."

HACSAKÚGYNEM..................
ISNO COMMENT!!!!

hogy nem szakad le a pofájáról a bőr!!

dr.ahalan 2019.09.30. 08:46:34

@Kálmán Barna Mikorka: Annyi testi fájdalma legyen, ahány szemétkedést megröhögött, és nem moderált az elmúlt tizensok évben! :))) Hazug disznó! :)))
A Hírek meg nem Hírek. A Kakamatyi nem hírszerkesztő. Kreditek sose voltak, és ő sose lopta el őket! És igenis piacvezetés!
Szánalmas vén, beteg idegroncs...

dr.ahalan 2019.09.30. 09:57:47

Locsi-fecsi telefon.
Te Aha! Én benéztem az app-ra...
És hogy tetszett?
Valahogy szerettem volna megkérdezni a tulajdonost.... KIT NÉZEL HÜLYÉNEK, TE RETEK? :))))
Nagyon röhögött az aha.... :)))

Qutlander 2019.09.30. 09:59:26

Engem 1 (azaz egy) kérdés foglalkoztat igazán, mégpedig:
...a lassan 2-2,5 éve tartó fenyegetőzés hatására a kitiltottak, kiutáltak, prolik s egyéb "halálos bűnelkövetők" közül már kapott-e valaki IDÉZÉST, vagy bármely papírocskát aZügyvédtől ill. más szervtől????
Tudom én, hogy Isten malmai lassan őrölnek ...de ennyire lassan????

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 10:20:01

"Szildi
2019-09-30 09:48

Ha szabad kérdezni, mi az, hogy rosszhírű ? ja, az amit ott a ” jó hírű” egyének a háttérben folyamatosan generálnak, azonosítanak, becsmérelve, rágalmazva, zaklatva. Igen, ez az amit a bíróság nem visszadobott, hanem átadta az ügyészségnek a vádirat elkészítése érdekben, mert meg állapította egy végzésben, hogy jogos amiért nem hagyom és”vitázok” az ilyen példás életű trollokkal."

meg állapította (sic!) :):):):):):):):):):):):)

meg......B+!!:):):):):)

de, én vagyok a proli......

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 10:20:44

@Qutlander: én kaptam már tavasszal egyet, de az szellemidézésre szólt:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.30. 10:24:32

@Qutlander: Senki semmit nem kapott természetesen.
Csak a damilhajas visította világgá, ő már ÍTÉLETET is kapott! Rém vicces volt... :))))
De gondold csak végig! Menjünk bíró elé... Tudod mit kell ott neki megtenni?
Válaszolni kell!
Sok-sok elsumákolt kérdésre. A sok-sok hazugságra magyarázatot kellene adnia.
Szerinted bevállalja? :)))

dr.ahalan 2019.09.30. 10:26:44

@Kálmán Barna Mikorka: Hűűűű, B+! Kurva sokat ért a római joghoz, detélleg! Hogy lehet ilyen marhaságot leírni? :))))
Már megint csúnyán beszéltem! Kikapok.. :)))))

Voltam 2019.09.30. 11:11:23

:)

Ha már szinesztézia: " a szeptember színe az arany "

Hamvas Béla: Arany napok (Részlet)

"Ha csak néhány napra, vagy órára, van úgy, hogy egy hétre, sőt még tovább, de minden esztendőben visszatér az idő, amit szeretnék úgy hívni, hogy: az aranynapok. A föld a nyár végi esőktől újra nedves és puha. A levelekről a víz a port lemosta, s a lomb újra zöld. A hajnalok frissek, de a nap még meleg. S a hegyeken alkonyatkor langyos a nyugati szél. Aranynapoknak ezt az időt azért neveztem el, mert a szeptember színe az arany. A levegőben apró ragyogó szemecskék tündökölnek, és ha az ember a hegytetőről a síkságra néz, úgy látja, hogy a tájat fénylő aranypor vonja be. A ragyogó ködben, a csillogó párában a kertek lustán pihennek s ettől a szendergő lassúságtól érik meg a szőlő, válik az alma habossá, ízesedik meg a dió, a mandula, az őszibarack és a szilva. Arany mézben úszik a föld és a napfény úgy fénylik, mint a sárga olaj.

Mikor a nyárvégi esős idő szűnik, az ég kitisztul és az időre jellegzetes lágy nyugati szél megindul, tudom, hogy itt vannak az aranynapok, mindig találok valamilyen módot arra, hacsak kétszer, vagy háromszor huszonnégy órára is, de a hegyekbe menjek, és a kertekben töltsek el annyit, amennyit csak lehet. Nemcsak azért, hogy a szőlőtőkék alá üljek, sorra, lassan végigkóstoljam a fajták
elragadó sokaságát. A Muscat Blanc Hamburg, a tojásdad fekete muskotály, omló mazsolaízével minduntalan visszatérésre csábít. De ott van a Muscat Ottonel, a Mézes Fehér, a Delaware, a Szőlőskertek Királynője is. Közben mandulát rágcsálok, leülök a partra, friss diót hámozok, figyelmesen és gondtalanul. Ezekben a kései, érett napokban még a madarak is megszólalnak. Reggel korán rigót hallok, délután a fülemüle énekel néhány ütemet, mintha sóhajtana, s alig tudom a meghatottságtól könnyemet visszafojtani. Miért? Nem tudom.
Reggel tavasz van, délben nyár, este ősz, az akác virágzik, a cinke szól, az erdei pacsirtát egész éjjel hallom a völgyből, olyan ez az idő, mint az egész év összefoglalása, de kimondhatatlan békével és szelíden, mintha bölcs emlékezet képe lenne, s a bűbájos melankóliába feloldaná.

Kimegyek a kertek közé, hogy teleigyam magam az érettség illatával, szemem jóllakjon a dús káposzták, répák, érett paradicsomok, paprika, a nehéz tökök és dinnyék csodájával. A gyalogút fölé szilvafa hajlik, két szemet leszedek, a földre hajolok, hogy a lábam mellöl a négylevelű lóherét leszedjem, mintha május vége lenne.

De kimegyek azért is, mert a múlandóságnak e bűvös napjaiban, inkább, mint a friss áprilisban, a lángoló júliusban, közvetlenül át tudok élni valamit: az élet megdicsőülését. Az az arany, ami az égen és a levegőben ragyog, nem természeti jelenség. A megdicsőülés aurája fénylik az érett föld körül. S ebben a világ fölötti tündöklésben, a halál küszöbén, de az élet csúcsán, amikor érett, mézes békében már szenvedély s erőszak nélkül a természet önszántából szórja el egész vagyonát, ebben a megnyugodott szépségben minden alkalommal megérik belül is valamilyen rejtélyes gyümölcs. Valahányszor az aranynapok elkövetkeznek, én elindulok, hogy létükben részesüljek, mindig kapok valamilyen belátást, mintha az év munkája akkor érett volna meg, és szüretelésre készen állna. Az idén e napok aránylag későn kezdődtek és szokatlanul soká tartottak. Az ég szeptember huszadika körül derült ki, az arany az erdők fölött október ötödikén még mindig ragyogott, az erdei pacsirta szüntelenül énekelt, és a nedves völgyekben ibolyát szedtem csokorba. Könnyű nyári ruhában félnapokat kószáltam az erdőben, s amikor hazatértem, a szőlőskertek alatt nyíló levendulát találtam. "

:)

Vezek Elek 2019.09.30. 11:37:56

"a bíróság nem visszadobott, hanem átadta az ügyészségnek a vádirat elkészítése érdekben, mert meg állapította egy végzésben, hogy jogos amiért nem hagyom és”vitázok” az ilyen példás életű trollokkal."

Szóval a bíróság hozott egy végzést (nem értesítve az érintetteket), melyben "meg állapította" hogy a "kedves, idős néni" jogosan nem hagyja magát és "vitázik" velünk proli trollokkal, nyilvánosan, teljes nevünket, szakmánkat, munkánkat emlegetve, degradálva, .... külsőnket, belsőnket becsmérelve.
Igen, a bíróság ilyen végzéseket szokott hozni. Ezdehülye!!!!! :)))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 12:14:29

@Vezek Elek: :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
szeLeRmes vok beléd!!!

dr.ahalan 2019.09.30. 12:24:35

@Voltam: Istenem, de gyönyörű! Bár nekem a december az arany, az advent. A szeptember mélybordó, barna és banánzöld. :))))

dr.ahalan 2019.09.30. 12:38:58

Jó hírű az a szolgáltatás, amely tömegek elégedettségével bír, sokan igényt tartanak rá, írott kritikái és statisztikái kiemelkedően jók, a hozzá kapcsolt vállalkozás nyereséges, az üzemeltetetők emberként is fedhetetlenek, igazmondóak és megbízhatóak.
A rossz hírű szolgáltatás pont az ellenkezője.
Örülök hogy segíthettem öreganyám. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 12:47:24

@dr.ahalan: feddhetetlen!! két dö. ez súJos!!! csak mondom:):):):)

átadlak az ügyészségnek te felkapaszkodott ( és ott is maradt!) csapos!!:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.30. 12:55:39

@Kálmán Barna Mikorka: És tényleg! Karácsony lesz a Bigassnak, nem is javítom ki. :))))
Megyek és beállok a sarokba... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 14:37:13

"Szildi
2019-09-30 14:24

Levettem, inkább itt nem informálok senkit, mi tudjuk mi a helyzet, ami számunkra megnyugtató és igazságos. Majd a trollok is megtudják időben , addig csak szemétkedjenek, hiszen minden minősítő leírt szavuk már csak alátámasztja az eljárást."

Vezek Elek 2019.09.30. 14:38:25

@dr.ahalan: Szerintem inkább a "kínai, műanyag bóvlikra" térdepelj! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 14:51:00

@Vezek Elek: beszélsz má te is zőccségeket!! és ha valaki ott terem és hadonászni kezd az orra előtt a micsodájával??????
maradjon csak a sarokban!!!! ( onnan sem tud menekülni!!)

:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.30. 14:57:59

@Kálmán Barna Mikorka: Na! Naaaa! Hol az a hadonászás? :))))

Voltam 2019.09.30. 15:42:29

:)

Na, kaptok még egy kis kultúrát, hátha cserébe én hadonászhatok Elek előtt, amikor éppen térdepel. ;)

József Attila: ÖRDÖG FARÁBA...

Ördög farába, semmi husába
s harapván Isten fehér hasába,
hajnal-nyelvem a világra öltöm -
lelkem még jó e rossz étkü földön.

Teteje felhő, mocsok az alja,
az se kóstolja, aki kavarja.
S ha már csak bicska volna ebédem,
akkor is meggyfa volna cselédem.

Csak aki főzte, énvelem enne,
csak egy csipetnyit nyelvire venne,
fájdalom volna kóstoló nyála,
nálam is lakna sok vacsorára.

Fátyolból varrná törülgetőjét,
csontjából venné kevergetőjét,
elmosó tálja gyermeke lenne,
piros fedőnek ülne szivemre.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 17:53:31

a 2019. III. negyedév mondata:
" a “hírek” elnevezés hsz. oldal a WP sajátossága, akár lehetne a címe: Mi jár a fejedben. "
(Szildi 2019-09-29 15:38)

:):):):):):):):):):)
ízlelgessétek, próbáljátok értelmezni, gondoljátok tovább!!!! érdemes........elébb-utóbb magatok alá piszkoltok a röhögéstől!!!

:):):):):):):):):):):)

a 2019-es év (eddigi) legnagyobb hazugsága:
"létszám jelenleg 1 652........."

:):):):):):):):):):):):):):):):)
ebből csak két szám igaz: 1 közpina , 2 vén, értelmi fogyatékos, loboTomi és a nylon bőrkerág!!
:):):):):):):):):):):):)

más.
atibá (sic!) hogy van? nagy csend veszi körül.......remélem jó egészségnek örvend, gyártja a furfangos fejtörőket a tagságnak, és néha mégg felborítja a vén denevért, és aládönget az epedán........
ja, azt nem!!
:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.30. 18:18:57

@Kálmán Barna Mikorka: Az appon tényleg van annyi felhasználó, nagyrészt arctalan kamu, meg reklamáló. Ez nagyon kevés a többi társkerihez képest. Pirinyó. :)))

A Hírek meg a WP sajátossága? Néha nagyon bugyuta, átlátszó marhaságokat tanácsolnak a vq-nak, az meg leírja... Az ott a Hírek oldal. Pont. Főszerkesztő meg a Kakamatyi... Hülyeség magyarázni a magyarázhatatlant. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 18:38:46

@dr.ahalan: az appon, ha valóban van annyi , 1652 tag, akkor annak a minimum(!!!) 85%-a saját kreálmány. vö. freelove cca. 550 ezer tag.
nem győztél meg.
a bőrkerág genetikailag hazug, és komplexusos.
higgy nekem!!!
ergo, ha a maradék még reklamál is, akkor az is temető!!!:):):):):)

dr.ahalan 2019.09.30. 18:47:35

@Kálmán Barna Mikorka: Hát kb. jól foglaltad össze! :)

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.30. 18:51:21

@dr.ahalan: hát kb. mindig így szoktam!!:):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.01. 06:35:11

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!
ISNO COMMENT!
loboTomi:):):):):):):):)

"A tartalmat illetően nincs differencia, ugyanazok a törvények érvényesek bármelyik nyilvános felületen, azzal a különbséggel, van ahol a blog indítója felel a megjelent tartalomért, ott is van szabályzat, amit el kell minden blog írónak fogadnia. Ha feljelentés érkezik, a szolgáltatónak kötelessége ellenőrizni és ha kell beavatkozik, törli-moderálja ( nekem pl. visszaigazolva, amiket eddig törölniük kellett, hitelesen igazolva, hogy milyen zaklatások, rágalmak, becsmérlések mennek ott x ideje). A hölgy teljesen sötét, nem érti mit jelent egy magánoldal üzemeltetése. Akkor lehetne a saját! magánoldala, ha az a saját programozása, a saját befektetése, a saját költségén működne. Pl. mint ahogy a “biszbaszait” is csak úgy tudja előállítani, hogy ahhoz is befektet bizonyos összegeket, de már ott sem a magánoldalán értékesíti, még ha a saját kézműves terméke akkor sem. Lényeg, hogy “szezon-fazon” felfogás problémával küzd a hölgyemény. Nincs neki semmi magánoldalad, legfeljebb egy saját magánblog, egy regisztrációval amit ahelyett, hogy tiszteségesen moderálna, még saját hsz-ket hozzáfűzve uszítja a tagokat, jól belerántva őket is egy jogi macerába,–lelke rajta, a többről a hivatalos úton lesz felvilágosítva. Bye-bye."

" tiszteségesen" hihihihihihi:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.01. 08:54:00

@Kálmán Barna Mikorka: A blog egy szabad felület, ahol mindenki jól érezheti magát, és leírhatja amit gondol. Az meg egy piaci szolgáltatás hivatalos híroldala, most nem fogom elmagyarázni a médiatörvényt a vén kurucnak, mert úgyse értené. A Boci-boci tarkát se érti...
Azzal persze tisztában vagyok, hogy napi szinten bombázza a blog.hu dolgozóit feljelentésekkel, rágalmakkal hazugságokkal.
Tizennégy éve ezt teszi, bármerre fordulok a neten. Jön utánam, mint egy hűséges házőrző, mindent elment, mindenhol árulkodik, bepanaszol... Ez az élete. :))))) A tisztességes moderációról meg beszélhetnénk ugye hajnalig... :)))) Ennyire becstelen, sunyi, hazug, aljas némbert még nem hordott a hátán a Föld. :)))) És ez papol tisztességről! A fején a kurvázásokkal, prolizásokkal, zsidózásokkal, véres vattával... Pfujjj! :))))

Vezek Elek 2019.10.01. 09:05:50

"szkatofil elvtárt úr " megszólalt az ostoba szarzsák is. :))))) Bruhahahahahahahaaaaaaaaaaaaa :))))))))))

dr.ahalan 2019.10.01. 09:36:06

@Vezek Elek: Ne sértegesd kérlek! Első publicista egy piacvezető oldal Hírek rovatában, írásaival híven tükrözi a tulajdonosok gondolatvilágát, értékrendjét, és utat mutat nekünk, ostoba halandóknak... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.01. 11:09:48

@Vezek Elek: loboTomi:):):):):):)
svéd diplomás:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 05:40:03

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!
és akkor a legeslegújabb:
" le pattani":):):):):):):):):):):):):):):):):):)
ISNO COMMENT!!

"Szildi
2019-10-02 00:22

Idézem:
‘Azzal persze tisztában vagyok, hogy napi szinten bombázza a ….hu dolgozóit feljelentésekkel, rágalmakkal hazugságokkal.’

Remélem az állítását tudja majd bizonyítani, (ott dokumentálva van minden, ki az akit moderálni kell a tartalom, a gyakoriság, a személyiségi jogok megsértése miatt), mert éppen fordítva van, a blog tulaja az aki, napi szinten zaklat, rágalmaz, hitelt ront, mert nem képes a free- oldalról és tulajdonosairól le pattani."

Vezek Elek 2019.10.02. 08:20:19

@Kálmán Barna Mikorka: "le pattani." ISNO COMMENT!!!! :))))))))))

dr.ahalan 2019.10.02. 09:00:35

@Kálmán Barna Mikorka: Hogy ki zaklat és fenyeget évek óta kit, azt majd meglátjuk. Én azt gondolom, hogy ő liheg folyton a nyakunkban... Én biztosan nem jelentettem fel sehol, és gondolom senki sem. És igen, napi szinten nyervog, hogy moderáljanak, tiltsanak ki minket.
Gondoljunk csak vissza a loveu-ra... Addig kavarta a cart, addig fenyegetőzött, míg megszűnt a blogolási lehetőség. Megunták... :)))
Már az is zaklatás, hogy folyton ok nélkül moderált, meg kivágott előre megfizetett szolgáltatásból embereket.
Mindenesetre az biztos, éveken keresztül napi szinten börtönnel, vagyonelkobzással fenyegetni büntetlen előéletű embereket nyilvánosan, őket félelemben tartani azzal, hogy megbeszélte a bíróval, ügyésszel... Megírt ítéletet hazudni, amit ő már megkapott... Az nem csupán zaklatás. Az sokkal több. :)))
És akkor még beszélhetünk az általa pátyolgatott véres vattáról, náci kiszólásokról, cigányozásról, prolizásról, kurvázásról, alkeszozásokról, szkatofilozásról, tisztességtelen üzleti magatartásról, a fogyasztók folyamatos megtévesztéséről, és átveréséről, az adatvédelemről már ne is beszélve.
De majd megkérdezzük a bírót... :)))
És amíg bíró elé nem állunk, addig én bizony a fejére kiabálom a mocskát, amíg bocsánatot nem kér, és ma már azt is állítom... amíg a kicsi fia nem kárpótol minket. :)))
Most mindenesetre egy csodás este van mögöttem, és süt a Nap. Menek fotózni... :))) Jókedvű az Aha. :)))

Vezek Elek 2019.10.02. 11:03:03

"PadreEmeritus
2019-10-02 10:34
Nagy tévedésben vagy fikafos!!! Az, hogy valaki büntetlen előéletű, NEM azt jelenti, hogy az illető becsületes, korrekt és bűntelen!!!
Csak annyit, hogy még nem bukott meg semmivel!!! De ami késik, nem múlik, a bárd ott leng mindenki feje felett!!!

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz"

Hát bizony, aki pancser, nincstelen, senki, az ne menjen metróval bankot rabolni, mert lekési a szerelvényt és lecsap bárd. :)))))) Ez az ostoba lúzer, hogy dobálja a magas labdákat!!! :))))))))))))

dr.ahalan 2019.10.02. 12:15:40

@Vezek Elek: És tényleg! Egyébként pont egy Halberd (Bardiche) medált fotózok, itt van, és lebeg a fejem felett. Rettegek tőle, mert olcsó műanyag kínai bóvli nemesacélból, egy szem kristállyal. :)))
A vesémbe lát ez a Kakamatyi, hiába... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 12:29:44

"PadreEmeritus
2019-10-02 10:34

Nagy tévedésben vagy fikafos!!! Az, hogy valaki büntetlen előéletű, NEM azt jelenti, hogy az illető becsületes, korrekt és bűntelen!!!
Csak annyit, hogy még nem bukott meg semmivel!!! De ami késik, nem múlik, a bárd ott leng mindenki feje felett!!!"

deviszont..............akinek már szétfeszegették esténként a farpofáit, aki úgy szop arabokat, fekákat, mint egy napos csibe, aki megjárta kumla bugyrait, na, az viszont tutira büntetett előéletű, bűnöző marad élete végéig!!
ott már nem lebeg a bárd, ott már lecsapott!!
nagyfaszvagytekissallai, jónagyfasz!!!:):):):):):):):):)

( cerka áll?? kezeltél az utóbbi 20 évben ribit??? vagy már csak behugyozol, foltos gatyával jössz ki a laborból is????:):):):):):):):):):):))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 13:17:55

második, kibővített, javított, átdolgozott kiadás:

"Szildi
2019-10-02 00:22

Idézem:
‘Azzal persze tisztában vagyok, hogy napi szinten bombázza a ….hu dolgozóit feljelentésekkel, rágalmakkal hazugságokkal.’

Remélem az állítását tudja majd bizonyítani, ( ott minden bejelentés időrendben dokumentálva van, mikor kellett moderálni a tartalom, a gyakoriság, a személyiségi jogok megsértése miatt), mert éppen fordítva van, a blog tulaja az aki, napi szinten zaklat, rágalmaz, hitelt ront, mert nem képes a free- oldalról és tulajdonosairól le pattanni.

Magánszemélyként, a polgári nevem többször kiírva, mocskol, rágalmaz, bűnözőnek nevezve, egészségi állapotomról és idős koromról informálódva gúnyolva becsmérel és ez megy évek óta. Hatalmas bizonyíték anyaggal rendelkezem, sőt ügyvédi felszólítást is kapott már vagy 5 éve, nyilvános személyiségi jog megsértése miatt, amit le kellett vennie, határidőn belül, mert már akkor indult volna eljárás ellene. Tehát több helyen és több éve bizonyíthatóan zaklat. Nem én megyek utána, hanem folytonos védekezésre kényszerítve saját érdekemben vagyok kénytelen figyelni a tevékenységére, hiszen a polgári személyem támadja. Ennek érdekében két blogot indított nyilvános felületen. Kénytelen vagyok és jogomban van annak az oldalnak üzemeltetését felszólítani ahol ezek a hazug rágalmak, becsmérlések azonosíthatóan megjelentek, ami nem feljelentés, hanem törlés kérése volt. Ezek a bizonyítékok, és ha egy üzemeltetés a saját oldalát ilyenek miatt lekapcsolja, vagy moderálja, az mind az igazság és törvényesség alátámasztása, mert ha nem így lenne akkor nem vették volna figyelembe.
Bíróság? igen, egy végzést kaptam, zárt tárgyalásról, amiben kihangsúlyozva, hogy véleményük szerint is ez amit művelnek konkrét személyek, az kimeríti egy bűncselekményt ezért, átadták a vádirat elkészítését az ügyészségnek."

"egy végzést kaptam, zárt tárgyalásról,".............ez WTF?????????????????????

mellékszál:

"Szildi
2019-09-30 14:24

Levettem, inkább itt nem informálok senkit, mi tudjuk mi a helyzet, ami számunkra megnyugtató és igazságos. satöbbisatöbbisatöbbi....."

:):):):):):):):):):):):):)

szerintem ( csak egy tipp! (by, bőregér) egy dájána, egy katt a dr.ahalan blogra.
a legkitartóbb, leghűségesebb olvasó.........ITT:):):):):):)
azért hiányolom, hogy gyáva, nem mer ide regisztrálni, és ezért tart, tartat fenn magának egy jószágszaros, seggnyalóktól, bűnözőktől terhelt homokozót!!!!

dr.ahalan 2019.10.02. 13:54:29

@Kálmán Barna Mikorka: Bizonyíthatóan! Mert az Aha nem indíthat blogot, zárt tárgyaláson kimondta a bíró. Kettőt pláne nem! A szabályzatot be kell tartani!
És erről minket valahogy elfelejtettek értesíteni. :))) A nyomozásról is. Elég ha ő kapott végzést...
Mondjuk ugye gondosan hallgat, ez mikor is volt? :))) Mindegy. :)))

Szóval ez a blog egy bűncselekmény, és a végzés kimondja, neki szent hivatása minket bactatni, hazudozni, kreditet elcsalni, fotóanyagokkal, adatokkal visszaélni.

Mit is mondana erre a nagytudású Kakamatyi? Kit nézel hülyének... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 14:04:03

@dr.ahalan: addig szajkózta, addig ismételgette, addig bizonygatta, míg én is kaptam valamit.
igaz, az agyvérzés volt:):):):):):):):):)
az a baj, tényleg mindenkit hülyének néz.
ha kapott volna bármit is, de, komolyan, bármit, az már a Hírek oldalon lenne, vö. anyukája betegágyán lábáról készült fotó ( a kutyán nem érdekelte, senkire sem tartozik) vagy a saját zárójelentése....
egy idióta, agyilag nulla, cezaromán suttyó.
csak az ilyen bűnözők, seggnyalók között próbál királykodni.....
zárt tárgyalásról.........azóta is ezen röhögök!!! becitálták a markóba ( mi a ffasznak, mikor már megbeszélte a bíróval az ítéletet!!!) összezárták a bíróval, zárt tárgyalás:):):):):):):):):):):) majd kapott egy papírt/végzést/ítéletet mindenki geci, mindenki, cak ő a kalkuttai teréz anyu:):):):):):):):):)
és azt gondolja, ezt komolyan is lehet venni:):):):):):):):):):):):):):)
a döglött hernyójú fogatlan arabok ribije, meg a vazsmegyei barna szájú az beveszi az ilyen faszságokat.......:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.02. 14:22:38

@Kálmán Barna Mikorka: Szerintem azok se veszik be, csak kell nekik egy hely, ahol még megtűrik őket, és figyel rájuk pár ember. Ennyi...
Egyébként nem magánemberként, hanem cégtulajdonosként, adminként viselkedett és viselkedik aljas, gané módon, és erről kommunikálunk itt. Magánemberként engem biztosan nem érdekel. Közöm sincs hasonlókhoz...
És ez igen fontos jogilag is, értem én hogy miért akar kibújni a céges felelősség alól, de lófact! :)))

Vezek Elek 2019.10.02. 15:16:25

Azt mondták a bíróék, "hogy véleményük szerint is ez amit művelnek konkrét személyek, az kimeríti egy bűncselekményt ezért, átadták a vádirat elkészítését az ügyészségnek."

Kérdezem én, milyen konkrét személyek? Én, mint Vezek Elek???? Ki azonosított és mikor? Több sebből is vérzik ez öreganyám! Amit te művelsz a saját oldaladon, "az kimeríti egy bűncselekményt ". Ne feledd, itt nem tármad a török "hacer", itt minden megvan, amit műveltél. Sőt, mindenkinél külön-külön fotózva!!! Kíváncsi leszek arra mit lépnek a bíróék!!! :))))

dr.ahalan 2019.10.02. 16:17:43

@Vezek Elek: Pont ugyanezt a sületlenséget hadoválta a loveu-n is. Két és fél éve. :)))
És így? Bíróék? Már többen vannak? Egész focicsapat? A közjegyző melyik térfélen játszik? :)))

Vezek Elek 2019.10.02. 16:53:33

Tudod gyagyás tóDi, én dolgozom közben, csak amolyan kutyafuttában írok, de még így is sokkal különben, mint te valaha is írtál. Legyenek a ma vétett hibáim (mert nem mindet vetted észre :))))) kielégülés számodra, más eksön úgysem vár már rád az életedben!!! :)))))

Vezek Elek 2019.10.02. 16:55:58

@dr.ahalan: A közjegyző most nem játszik, most az ügyészék vannak a pályán. :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 17:19:56

@Vezek Elek:
"Szildi
2019-10-02 16:42

Úgy látom már kevés volt az olvasottsága. Mint a hanglemezen, amikor beakad a tű, csak hajtogatja a hülyeségeit.
Mivel ide nem lehet másolni, majd bemutatom a mai “meghazudtolását” is a megfelelő helyen és időben, hogy mi az igazság..
Mi az, hogy ott hozzászólni ott ? , az első volt aki kitiltott,, ha akarnék sem tudnék, de nem is szeretnék. Plusz ugyanezt tette a Zsola hozzászólása után is, őt is tiltotta, miközben Ahalan Rita néven faces-s privát üzeneteben fenyegette, zsarolni próbálta. (az is mentve.)
Mi az, hogy azonosítani? a kedves druszája a saját polgári neve alatt minősített , becsmérelve a face-n , ami alapján nem nagy dolog volt azonosítani, a mentett bejegyzései magáért beszélnek.
A végzés a kezemben, hitelesen! , még fellebbezni sem lehetne, de jobb ha magukba szállnak, mert minden ami ezután történik zsebre fog menni , mindenért megfizetnek."

ISNO COMMENT!!!
:):):):):):):):):):)

ostoba szefos!!!:):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 17:22:10

ahogy a zőőődhátú legyek tavasszal-nyáron repülnek a gőzölgő meleg szarra, úgy repül a vazsmegyei a fonnyadt farpofák közé........:):):):):)
"Blablabla
2019-10-02 14:38

Ki les kit? Ki zaklat, ki a zaklató?
Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
Egyet tudok biztosan: az, aki hajlandó normális hangnemet megütni, aki hajlandó értelmes módon kommunikálni a másikkal, az az Ildikó.
Meg lehet ám neki mondani, mi a bajod vele. Nem úgy működik ez, hogy vigyorgunk egymásra, mintha mi se történt volna
Fel kellene venni valami emberi hangnemet, aztán nem ide óbégatni, hanem beszélgetni egymással.
Én nem szeretem ezt az állandó veszekedést, tudom a túloldalon is van olyan, aki unja…de nem szól, mert teljesen felesleges, 1-2 ember annyira kifordult magából, hogy vagy óbégatsz velük, vagy teljesen hátatfordítasz nekik!
Ki jelentget kit? Még jó, hogy ír egy oldal tulajdonosának, ha ugy gondolja, a privát szférájában zaklatják.
Ezt csináltuk mi is a freen anno, nem? Ildikó! Erre nem kell válaszolni!Mindenki irogatott össze vissza!"

dr.ahalan 2019.10.02. 17:42:35

@Kálmán Barna Mikorka: A közpunci lett az új Carottája! :)))

dr.ahalan 2019.10.02. 18:03:52

@Kálmán Barna Mikorka: Ez most kincset ért, lefotóztam, tehát ma, 2019 október 2.-án leírta a Hírek rovatába, publikálta, közzé tette AKTUÁLIS, friss hírként, hogy minket zárt tárgyaláson elítéltek, végzést állítottak ki a bűnösségünkről, ő azt már meg is kapta, és mindenféle nyomozás nélkül az ügyész... megírja a vádiratot. Ezen túlmenően fenyeget, és pénzt követel? Jól látom? Fellebbezni se lehet?
Hát én ezeket a fotókat holnap átküldöm az ügyészségnek, és megérdeklődöm! :))) Hogy ez hogy lehet?
:)))
Persze tudom... Sehogyse. :)))
Hihetetlen! Előbb tárgyalás nyomozás nélkül, végzés, ítélet, aztán vádirat! És tolja keményen! :)))
Csorog le a torkon a mentollé rendesen!

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.02. 18:18:25

@dr.ahalan: az a baj, te felkapaszkodott, és ott is ragadt, csapos, hogy nem emlékezel rendesen.
a feljebbvaló időkben a vadnyugaton, az ivókban is elébb lőttek, majd kérdeztek:):):):):):):)

a mentollét megvettem, terjesztem, teccik:):):):):):):):):):)

a tecsőn két találatot dobott ki
1. anka pál : mentollé
2. hungária : kecó, de mentol:):):):):)

bizsereg a talpam rockot járni.

dr.ahalan 2019.10.02. 18:41:25

@Kálmán Barna Mikorka: Messziről bűzlik a Hotel Mentol... Sallala! Ropjad! :)

Vezek Elek 2019.10.02. 19:40:24

@dr.ahalan: Ezt én is befotóztam. Akkora hazugságot, hogy a facen.... saját névvel... stb. Soha, ismétlem SOHA nem fordult elő. Én ilyen szarzsákokkal a magánéletemben nem foglalkozom és nem foglalkoztam. Egyre kiváncsibb vagyok én erre a tárgyalásra! Szopni fog valaki, de még nyalni is!!!! :))))))) A vq sem magánemberként érdekelt soha, hanem amit adminként, tulajdonosként megengedett magának. Hiába nem admin nick-kel, hanem a Szildivel tolja az aljasságait, hiszen most is a Szildi fegyeget biróval, ügyésszel, ügyvéddel, bitóval.... :))))

dr.ahalan 2019.10.02. 20:16:39

@Vezek Elek: Ugyanezt mondom én is. Hogy hazudik megint? Hazudik hát! Igen, írtam egyszer régen a zsenizsének, hogy állítsa le az anyját, de nem válaszolt... Látszik milyen nevelést kapott! :)))
Egyébként is tele volt a mai tombolása hazugságokkal, értelmetlen hülyeségekkel, de most rácseszett, tényleg rá fogok kérdezni, ügyfélkapum van, egy levelet megér, már megtaláltam az oldalt. Oszt majd kiderül, hogy létezik-e olyan, hogy zárt tárgyalás, meg végzés, meg ítélet az érintettek megkeresése nélkül... Persze tudom hogy nem, de akkor is! :)))
Maradjon csak nyoma a tombolásának hivatalos helyen. :)))
süti beállítások módosítása