dr.ahalan

dr.ahalan

Őrültek száma?

2021. január 26. - dr.ahalan

 

 

Már az utolsók száradnak a bélyeges ékszerekből, jöhetnek a képregényesek.

 

Ez a kedvenc bélyegsorom, 1938, Szent István III. Isteni színek, gyönyörű, részletgazdag képek. Mondjuk nem illene szétszabdalnom őket, de nincs túl nagy értékük, és rengeteg van belőlük. :)))

 

Nagyon nagyot változott a világ bélyegfronton, amikor én kezdtem, akkor reszketve vártuk a bélyegkatalógusok megjelenését minden évben, fizettünk értük országonként 3-4 ezrest. Aztán jöttek a CD-k, és mára már minden bélyegkatalógus fent van a neten ingyen. :)

 

A hét híre pedig az, hogy kinyílott a Gáborék szomszédjában a hóvirág, a hétfőt náluk kezdtük, főztem nekik két napra, ebédeltünk, beszélgettünk, jól esett látni őket, néha azért kell ez is.

 

Már alig várják hogy indulhassanak vissza a Mirákulumba, a hóvirág minden évben az első lépés, már közeledik a tavasz, lehet készülni lassan, listákat írni, magokat venni, ilyesmi. Nagy öröm, főleg ilyen iszonyú, bezárt tél után. :))))

 

Biztonság, erdő, dombok, őzikék, szarvasok, millió virág, szentjánosbogarak, pelék, hatalmas területen szabadon, madárcsicsergés, rengeteg sok madár! Úgy, de úgy irigylem őket! :)))

 

Szóval a kellemes hétfő után jött a zűrös kedd, nekem nem is annyira… Gábornak annál inkább.

 

Délelőtt rohant az építkezésre „játszani”, de délre be kellett mennie a céghez, komoly megbeszélés volt, pont egy éve kezdték a fiúk, most el kellett dönteni az irányt… Alig vártam a telefont, és most örömködés van, lesz okunk az ünneplésre szombaton. :))))

 

Addig viszont még rengeteg dolog van, és meggyes sütit is ígértem magamnak holnapra. :)))

 

A hírekre ma nemigen volt időm, de két dologra rácsodálkoztam, a kommenteken meg jót kacarásztam, az egyik a lófejű Norbi arcoskodása volt, a másik pedig az az elmeroggyanat, hogy Novák asszonyság kormányzatilag akarja megrendszabályozni a nagy tech cégeket, át akarja venni az ellenőrzésüket… Hihetetlen! :)))))

 

És jó volt ma a Somos a Fórumban! Imádom! :))))

 

Neki is megvannak a saját dilinyósai.

 

Na persze egyébként is sokakat küldött padlóra agyilag az elmúlt év, el se tudom képzelni, mennyi ember lett mondjuk depressziós, alkesz, ilyen-olyan más függő, gondolom hatalmas tömegek. Látok elmeroggyantakat bőven a téren is, a face-n is. :))))

 

Aztán ma meg is talált egy, kissé kellemetlen volt, sose voltunk barátok, de bejelölt, én meg udvarias voltam még a kezdeti években, visszajelöltem. Ma már nem teszem szinte senkivel.. Mindegy! :))))

 

Évfolyamtársam volt, jól gitározott. Aztán kész, ennyi volt az infóm. És hogy elvált… Meg fideszes. Jó… Szóval aszongya Pesten dolgozik a lánya, látogatná, alhatna-e néha nálam… Hát ezen elámultam! :O

 

Van a pofáján bőr… Járvány idején! Így pár évtizeddel később! Persze nemet mondtam.

 

Erre panaszkodni kezd, mennyi sok pénz, a szálloda, a benzin… Hát mondom! Ezt nem hagyom ki…

 

-       Mi a bajod a benzinnel? Az olaj világpiaci ára… Ha a kormány nem tolna rá ennyi sápot…

 

Ééééés kikelt magából!

 

-       Mit foglalkozol te nő létedre az olaj világpiaci árával? A nő a konyhával foglalkozzon! Ez volt a baj veled mindig! Azt hitted mindenkinél több és okosabb vagy! A nagyképű bagázsotok! A bulijaitok! Undorító libernyák banda voltatok mindig… Ahogy felvágtatok! Ahogy átnéztetek rajtunk… Az arabokkal is barátkoztatok, látom hogy az ismerősöd a Hocine! Azok mind terroristák lettek! Én akkor is undorodtam tőlük!

 

Hát… Már nem az ismerősöm. :))))

 

Szegény lánya! Szegény volt felesége! Micsoda undorító figurák vannak, detélleg! :)))

 

Hocine pedig nagyon nagy ember lett, Párizsban él, Algériából érkezett hozzánk, és máig tökéletesen ír és beszél magyarul. Ami bizony sok-sok emberről nemigen mondható el ebben a kis nyomorult gyűlölködő országban…

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr916404940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.01.26. 23:43:46

És persze a mai balhé, az eszelős ámokfutás... A képet is megkaptam, természetesen hamisított, meredeken átméretezett. Természetesen a vén rüszmeteg sárkánygyíknak joga volt hozzá. Neki mindenhez joga van a saját oldalán. Szerinte... A moderálatlan véres vattához is. Persze...

Csak néhány adalék.

A fia már kirúgta maga alól ezt a végtelenül szennyes céget, anyukával együtt. Kiszállt a balhéból, dehogy akar ő céges pert... Örül ha lyuk van a seggén a koronavírus okán. Kamu tesztek, kamu bigyók... Ugye?

És még felvázolnám a bűnlajstromot, ugye... Már régen, évekkel ezelőtt se volt aktuális, de valahogy csak itt kotlászik a nyomoronc, és nem lehet tőle megszabadulni sehogy se... Szóval nézzük csak! :)))

A rasszizmus támogatása. Nácizmus eltűrése. Hatalmas kreditpénzek ellopása. Tömegek kitiltása előre megfizetett szolgáltatásból ok nélkül. Szellemi termékek eltulajdonítása. Adatvédelmi törvény sorozatos, tömeges megsértése. Tízezrek privát adataihoz való hozzáférés biztosítása ismeretlen, virtuális seggnyaló moderátoroknak. Nők kifosztóinak támogatása, bűnözőkkel való folyamatos bratyizás. Becsületes emberek börtönnel, vagyonelkobzással való nyilvános, évekig tartó fenyegetése. Kukkolás. Levéltitok folyamatos megsértése. Virtuális zaklatás. A pedofília eltűrése. A holokauszt-tagadás eltűrése. Becsületsértés. Halottgyalázás és kegyeletsértés. Fotókkal való visszaélés. Millió hazugság. Ocsmányság, trágárság... És persze a török!

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 06:51:42

"Szildii
Admin
5 órája

Köszönöm a felsorolást, legalább nem kell újra keresgélnem… leírta tömören.. Remélem minden mondatát hitelesen bizonyítani tudja..pld milyen adatok és szellemi termékek, kreditek lopása történt szerinte. Bűnözök, nők kifosztók, pedofilok konkrét privát személyének hiteles megjelölését is. Ezek által elkövetett bűncselekményeinek úgy szintén hiteles bizonyítása, milyen alapon azonosította őket, honnan jutott privát adatokhoz, (amikor még az üzemeltető sem ismerte). Amennyiben tudomása volt, pl. mire fel nem jelentette, hiszen állampolgári kötelezettség lenne. Bejelentés elmulasztása, mondhatjuk úgy bűnpártolása állhat ezzel vele szemben fent. Nálunk soha nem jelezte hivatalosan. Mi az, hogy moderátorok által megszerzett privát adatok, remélhetőleg tudja ezeket adatokat bemutatni, és azt is ki és hol mit kukkolt jogtalanul. Mihez van- vagy nincs joga az üzemeltetőnek és miért nem tett hivatalos rendőrségi feljelentést, ha az üzemeltető jogtalanul járt el. Soroljuk tovább, ki az aki halottgyalázást művelt (rajta kívül), ki az aki üzletfeleinket, vagy moderátorunkat, megkörnyékezte üzleti információ megszerzése érdekében..Mi az , hogy hazugság? és ki az az török, reméljük ezt is tudja , de majd bizonyíthat a megfelelőhelyen mindent.
Még egyszer nagy köszönet, megkönnyíti folyamatosan a dolgom.. Nem szeretném fenyegetni, de sajnos jobb ha komolyan veszi a becsmérlési, zaklatási, rágalmazási, hitelrontási macerákkal járó jogi következményeket..
Ja, lemaradt a nácizás, de majd elmagyarázhatja azt is.. lehet hülye vagyok , de soha nem tudom mire céloz, de sokszor olvastam nála, facebook, privát levél..stb,, nyilvános vádként.
A fiamról annyit, hogy “carik” az ilyen senki trollokra, de mivel cégtagok vagyunk, rám hagyja mit lépek, én pedig nem hagyom annyiban, erre mérget vehet..
————————————————————————————————————–
akkor lássuk a medvét, kivételesen ide is mentve, másolva

dr.ahalan 2021.01.27. 07:52:15

Jó reggelt. Mik történtek megint az éj leple alatt! Érdekes... Pedig aludni jó, már persze ha valaki egészséges elmével bír. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 09:10:44

@dr.ahalan: carik (sic!) rá...................:):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 09:12:54

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Szildi
30 perce

Ráadásul, ez már annyira lerágott csont, én megértem, hogy fel kellett valamivel “ pörgetni” azt a fránya naplót, de ez is unalmas, Ketten osszák a nem lévő eszüket, az egyik mocskolódik folyton, “ véleményez” minden olyanról amihez nem ért, eü, politika stb,, gusztustalanodva. A másiknak idestova 15 éve csak a kipécézett emberek irományainak másolása, majd a saját undormány stílusában kigúnyolása, mások intim életével foglalkozás maradt. Miközben itt szépen gyűlik a tagság, normális, érdekes mondanivalójuk van..de egy kis különbség, ennek a szerintük “car” oldalnak a javára. Természetesen én is leállok, nem is volt szándékomba előhozni őket, mert abszolút nem érdekelnek. Legfeljebb sikerült kissé felhúzniuk és az igazságérzetem és a halottgyalázás miatt kapott választ a két jómadár. A többit majd elintézi a hatóság, majdcsak sor kerül rá, van sok dolguk, ennél sokkal sarkalatosabb ügyek húzódnak évek óta."

dr.ahalan 2021.01.27. 09:37:23

@Kálmán Barna Mikorka: Hát erről van szó! Azt hiszi a furfangos agyával, hogy megmondhatja mi a lerágott csont. Ki nem lehet vakarni a hátsónkból.
Persze ilyenkor halálosan boldog, foglalkozik vele valaki, legalább a virtualitásban. Mert egyébként... ugye... :))))
Ennél visszataszítóbb figurával még sose találkoztam. :))) Piha! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 09:40:33

"Blablabla
Reply to Szildi
14 perce

Ha valami nem tetszik neki, miért nem tesz ellene?
Ha törvénytelenségről tud, miért nem jelenti?
Érdekes! Én tudtam neked írni privátban és válaszoltál is. Meg tudtam mondani mi a problémám, meg te is. Mégis még mindketten élünk
A legegyszerűbb ordítani, mint egy fába szorult féreg.
Kis poros lyukból kikiabálni, enni, enni, lélegezni….
Szildi
Reply to Blablabla
4 perce
így akar “érdekes – népszerű” lenni, erről szól az élete, hogy valakikre szórja az saját “igazságát”, vagyis vádol, becsmérel, zaklat, amíg tényleg le nem állítják azok akinek jogukban áll. Már kb 10 éve amikor ügyvédi felszólítást kapott, akkor kellett volna jobban meghúzogatni a hajacskáját.. de nem gondoltam, hogy ennyire beteg.

Szildi
Reply to Szildi
1 perce
Én barom, beengedtem a privát életembe, itt egy fotóm, ahol látni, hogy le nem lehetett kaparni rólunk, a többit pedg a régi tagok tudják, hogy meg is köszönte.."
:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.27. 09:54:24

@Kálmán Barna Mikorka: Sokba kerülhet neki a szopóolimpikon és tripperbajnok észosztása... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 12:21:03

na, zaksóón!
telik rá:):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 12:37:00

"Blablabla
Reply to Szildi
2 órája
Átkiabálok…
….mert érdekelne pár dolog!
Az én apám az idén lesz 70, ha azt vesszük, hogy sokkal jobban tartja magát, mint a túloldali tata, akkor a papi is minimum 70. Na! Miért vénasszonyoz le egy 72 éves embert, aki ráadásul mentalitásban, életszemléletben, még a fizikai dolgokban is sokkal fiatalosabb. Igaz nem jár rock koncertekre….de jár máshova! Láttam én már róla nagyon sok képet a világ különböző tájairól, de a hétköznapokban se ül meg egy helyben.
Apropó! Honnan ered a pletyka, hogy a fia bezárja? Én most már ezt is szeretném tudni! Van e alapja, vagy mindenki magából indul ki, és mikor az ő édesanyja 70 lett, úgy bezárta, hogy a műanyag lakat is rárohadt?
Én láttam az Ildikó irodáját! Én is akarok egy olyan kis sarkot! Pont nem érdekelne, mikor , ki zár be egy olyan lakásba, mint az övé, pláne az újba!
Miért kiabálják az lassan már 15 éve, hogy egy bolond vénasszony tombol a neten, akit ugyan bezártak a gyerekei, de a netet azt nem vették el tőle!
Huuuuu…..még nagyon sok kérdésem lenne! Aktivizálhatja magát a másik oldal( mind a két ember) , tényeken alapuló firkálmányokat szeretnék!
0
Szildi
Reply to Blablabla
2 órája

az nem lenne érdekes nekik, ott csak a szemétkedés a nyerő..Az úr bezárta , -ha így helyes megfogalmazni tőlük vettem ezt a meghatározást-tényleg az anyukáját, erről tudok, állítólag meg is halt azóta..
A másik pedig otthagyta az édesapját a “rokonokra” , kb. évente egyszer meglátogatta, ezt maga írta le, vagyis sokat nem törődött vele.. De akit érdekel vannak a szülőhelyén források, járjon utána.. engem jobban nem érdekel, ez magánügyük ..
Last edited 2 órája by Szildi

Blablabla
Reply to Szildi
2 órája
Ne te válaszolj! ők! De tényekkel!
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
1 órája
ok.. várjuk meg a színvallást.. tényleg mennyi éves lehet már.. kb. 15 éve képben van.. és azt is hová vagyok én bezárva, honnan rúgott ki a fiam..pl meg a többi amiket az állapotomról híresztelget
Blablabla
Reply to Szildi
Remélem nem abba a lakásba vagy bezárva, amit eladtálSzildi
Admin
Reply to Blablabla
azt se tudnám melyiket válasszam, jelenleg van több igaz, bérlőkkel telítve.. és még kettő ahol jövök-megyek– úgyhogy, majd kitalálom hová zárjanak be . éppen most számolom a rezsiket, amiért mennem kell ma, plusz órák leolvasása, mert van ahol kéthavonta kötelező leadása van a portára, Úgy unatkozom időnként.
Last edited 1 órája by Szildi
Blablabla
Reply to Szildi
1 órája
Nem tudnak ezek semmit! De nem is baj!
Túl sok lenne a beszűkült kis tudatuknak, ha mindent tudnának!
padreemeritus
Reply to Szildi
2 órája
Bizony, egy kép többet mond 1000 szónál!!!! Már akkor bőven vágó súlyban volt!!!:))))))))) Te, hogy nézhetnek ki egymás mellett a kígyóvállú bélával???:))))))))))))))
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
1 órája
mint a Zoro meg a Huru
padreemeritus
padreemeritus
1 órája
Eljegyzés
2020. augusztus 21.
a.halal.masodik.fia De ki az első???:))))))) A hungarista, fankadeli rajongó, beszarok!!!:))))
Na ezt hogy bontottad le magadban retek???:))))))))
12032036_827214124062447_3176777861920103324_n.jpg
Candice
Reply to padreemeritus
1 órája
Biztos nagy buli volt, boldog családi körben!!!! Ja, nem!!! :-))))))
Jajj, nagyon röhögök! :))))
Ilyen ez a FB! Nem lehet eltüntetni az első regisztrációnál használt nevet! :-)))))
Hej, ha nékem ilyen vejem lehetne! Ja, nem! Pffff! :-))))))
padreemeritus
Reply to Candice
1 órája
Passzolnak egymáshoz, a véres szájú ballibsi és a hungarista!!!! B+ visítok, és KITARTÁS!!!!:))))))))))
Candice
Reply to padreemeritus
1 órája
Vicces dolgokat produkál az élet, igen! Jót tesz az immunrendszernek! :-)))))
padreemeritus
Reply to Candice
54 perce
Végül is a lányát döngeti, nem őt!!!:):):):):):)
KITARTÁS!!!!"

dr.ahalan 2021.01.27. 13:49:49

Ó, a díszes bagázs! A sok dologtalan élősködő. :)))

Azért az mindig megmosolyogtat, amikor ezek a fura egzisztenciák nagyot képzelnek magukról, és noha soha eszembe se jutott velük kapcsolatba kerülni, de kommunikálnak, kérdéseket fogalmaznak meg, és azt gondolják magukról, hogy választ kapnak. Na még csak az kéne! Piha! :))))

Ez kérem a részükről az én olvasatomban bugyutaság és együgyűség. :)))

És akkor most felteszem a kérdést. Jelen állapotban kik zaklatnak kiket? Ugye? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 14:27:08

@dr.ahalan: nekem az tetszik erősen, ahogy énmártikám él, kivirult, hozzászól, csillogtatja műveltségét ( tudod, vakok közt.......etc,etc)
a szombathelyi napraforgó ügyesen keveri a lapokat ( elmúltak már azok az idők,mikor felajánlkozott a retekmigránshazaárulómélymagyarnak a nyugdíjáért.....)
és hát a rüszmi......ahogy fosik, olyan gyorsan töröl mindent..........
:):):):):):):):):)
szívesen olvasnék tőlük pl. kit mikor döngettek meg??? vagy húzták meg mint a hatos anyát?????
vagy csak annyit, mikor volt nem színlelet orgazmusuk, vagy a sittes répája mikor tüsszentett utoljára?????
amúgy a legaljasabb dolog a gyerekekkel foglalkozni. mondjuk, ez intelligencia kérdése.
de azért elgondolkodtató , kinek a lányát is fűrészeli egy magas, délceg, skandináv fiatalember........
ez csak úgy eszembe jutott, detélleg.
és zaksŐŐn:):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.27. 14:39:47

@Kálmán Barna Mikorka: Na majd pont ez a fogatlan bozgor fog megbosszantani! Annyi esze sincs, mint egy hintalónak. Meg se érti a fogalmakat, úgy mint jó ízlés, elfogadás, tolerancia. Kb. olyan, mint amikor egy ló potyodékol. Kellemetlen, büdös, de jelentéktelen. :)))
A güzüke ugyanez nőneműben. Legalja... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 14:49:28

"
Blablabla
Blablabla
15 perce

Jajjjjj csak nem megy a hiszti, hogy a pereputty került szóba??? Na! Igy már nem vicces, csak mikor olyan családját piszkálod, aki @arik a nagy gombóc fejedre pereputtyostól együtt???
Hehe….így jártál!
Beszéld meg a vejeddel a szívfájdalmad! Ja! Hogy azt nem érdekli! van ez így!
Majd a tata megvigasztal, úgyis ott lohol mindig a valagadba!"

szégyen ez a nő!!!!!!!
valagadba (sic!)

:):):):):)

dr.ahalan 2021.01.27. 14:54:06

Most meg azt vizionálja, hogy szívfájdalmam van? :)))
Hát jó... Mingyá meg is szakad. :))) Persze! :)))

Micsoda primitív népek, detélleg! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.27. 18:22:02

terel a banya, csak terel:):):):):):):):)
kifogytak a sárkányos köntösből!!:):):):):):):)

"
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
4 perce

most értem haza, látom megy a műsor.. minek kezdték el, főleg akiknek vaj van fején… hülye prolik, a tatának az égvilágon más témája nincs csak ki, hogy, kivel mikor kúrt utoljára, biztos nosztalgiázni van kedve.. ahogy mondják éhes disznó, makkal álmodik.."

:):):):):):):):):):):)
nem éhes makkal is disznókat álmodom:):):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.27. 20:10:26

@Kálmán Barna Mikorka: Harmadik napja fröcsögi a bűzlő epét alvás nélkül, valami nagy trauma érhette, hogy ennyire ki van készülve.
Elképesztő ez a rothadó gonoszság, ez a végtelen becstelenség és aljasság...

Emlékszel? A járvány kezdetekor azt vinnyogta, hogy meg fogunk dögleni, neki meg majd jön a fény. Hát ugye nem az jött...

Mindenesetre jól szórakoztam ma! :)))

dr.ahalan 2021.01.27. 23:44:31

Érdekes nap volt ez, tényleg mulattatott. :)))

A kérdés költői. Ki zaklat ebben a történetben kit? Látható, bizonyítható és olvasható. :)))

Az is egyértelmű. hogy a rüszmi írásait mikor írta ő, és mikor a bérbloggere. Jókat nevetgéltünk rajta. :)))

Valóban dőreség volt tőlem, hogy hagytam magam lefotózni az aszalt maradékkal, de annyira törleszkedett mindenkihez, annyira kérte a fotókat, hát hagytuk. Nem csak én, sokan. Vissza is élt velük vastagon. Köztudott, látható. Igencsak gátlástalan fajta. :))))

A prolizást már nem is említem. Volt ez már durvább is... Prolizik. Ez a mániája, megőrül, öklendezik, a diplomás nőktől. Meg az orvosszeretőktől. A fantáziától. A színektől. A zeneértőktől. Az orgazmus megélőktől... Na azoktól meredeken undorodik... :)))

Milyen fura tréfája a sorsnak, utolsó éveiben a támasza és segítője nem más, mint egy fehérmájú riherongy, akiről azt mondták... Idézem! "Annyi nemi szervet szopott le rissz-rossz kocsikban, gazos parkolókban , és annyi kórságot szedett be, hogy jobban fertőz, mint a "sosekeresd-i dögkút"...

Tudom, nem szeretik az őszinte szavakat sem. Milyen érdekes! :)))

Pont azért gömbölyödött ki ez a mocskolódás-cunami, mert szerényen megjegyeztem... Én nem szoktam hazudni. Ők meg vastagon, minden nap. Ugye?

15 éve az egyetlen érvük, támadási felületük, hogy igen... Szeretek enni, és nem vagyok sovány.

De valahogy mégis ők azok, akik nem kellenek senkinek. Kapaszkodnak egymásba a virtualitásban, 3-4 szerencsétlen, magányos karanténőrült.

Baj esetén egyik se nyitná rá a másikra az ajtót. Járvány előtt is ez volt a helyzet...

Szerencsétlen virtuálpofázók. Majd lezuhannak a gép elől, és vagy megtalálja őket valaki bomlás előtt, vagy nem.

Ez a nagy büdös helyzet...

Én viszont sokat haladtam, megint elindítottam valamit, a visszajelzések jók, és persze lehet nyugodtan úgy élni, hogy van aki szeret, gondoskodik rólam. Fiatal, szép, és becsületes. Hát persze hogy nem tetszik... Rabszolganők, kenyérpénzért véneknél kuncsorgók, özvegyi nyugdíjból, összeharácsolt örökségből nagyarcú vén múmiák, meg persze a vénségére hazakkullogott svéd nyögdíjas, ez a náci bozgor, a hontalan, akinek itt, Magyarországon kuss van...

Most tényleg! Még mindig itt tartunk...

Én már régestelen régen, sok-sok éve elmondtam. Nem akarok velük se barátkozni, se ismerkedni.Undorít a jelenlétük... Detélleg!

És mégis itt vannak. Fotózzák a házunkat, engem, ellopják az adataimat, visszaélnek a fotóimmal, zaklatják Horrorkát, a párját, a párja családját , a Zsírpofi hét évig leste bokorból, és bombázta szerelmi üzenetekkel a Gábort, és szerintük én vagyok a geci, mert ezen jót röhögök, és megírom...

Akkor ki is az őrült? Most komolyan... :)))

És még egyszer felteszem a kérdést!

Ki zaklat kit? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.28. 05:38:03

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
4 órája

Ez a……. nem nevezem már meg– megint miket híresztel, megáll az ész. Vájkál magán életekben, feltételez, becsmérelve tagokról az agymenéses fantáziájával, majd híresztel. Ez csinálta régen is.. megírt egy viszonylag jó naplót, majd odabiggyesztett általa feltételezve lebecsmérlő meséket tagokról, akik kitudja miért, de a bögyében voltak . Embereket beazonosítva, olyan információkat amihez nemhogy semmi köze nem lehetett, hanem kimondottan, rágalmazási kategória volt . De az is érdekes, ki a fene kérte, hogy csimpaszkodjon, képzelhetitek milyen amikor egy ilyen Ursula, lehúzza az embert, no, de valahogy kibírtam .. Fotókkal, ha betudja magát azonosítani, reklamáljon a google map-nél. Senki nem élt eddig vissza rajta kívül semmivel.. Nekem megvannak a lakásomról, férjem munkahelye felé írányuló nyilvános fenyegetései vagy, a céges partnereinktől üzleti információk kiszedése, (még le is írta.. dokumentálva). Annyira nem emlékszik semmire, pl. a csimpaszkodós képről sem tudja hol történt.. Egyedül ő az ki aki adatokat halászott, információkat gyűjtött, majd nyilvános oldalakon azonosítva megbántott tagokat, és ma is folyamatosan ezt műveli. Nagyon jól megfogalmazta az egyik tagunk a kérdéseit, amikre választ várunk. Pl.mindezeket a rágalmakat amiket leír, honnan vette.. kitől kapott bárki nemi életéről, vagy bűnözéséről, tolvajlásról, pedofíliáról, rasszizmusról konkrét információkat. Hogyan tudta ezeket az információit az oldalunk tagjaival azonosítani, amikor itt csak Nick nevek voltak és bárkit csak hatósági bejelentés után, nyomozással lehetett az üzemeltetésnek is. Szóval, nagy bajban lesz a hölgyemény, várakozik egy akta, amikben ilyen kérdések lesznek, és állampolgári kötelezettsége lesz csak a tiszta, bizonyítható igazat mondani. Várjuk ki a végét, addig pedig ha van esze, “eldugul” a barikájával egyetemben..
0
Válasz
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Szildi
4 órája

lemaradt, semmiféle bértollnok nincs, nem is volt, amikor időm van jobban figyelek, plusz nem érintős eszközön írok.. Bár ezt neki nehéz belátni, hiszen régen folyamatosan bejárt naplókba, és mindenki magából indul ki., ezt is tudjuk.."

dr.ahalan 2021.01.28. 07:22:52

@Kálmán Barna Mikorka: És tolja. Negyedik napja, alvás nélkül. Nem semmi! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.28. 07:57:06

@dr.ahalan: nincs aki derekasan lefárasztaná éjszaka!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.28. 17:38:57

@Kálmán Barna Mikorka: Vehetne magának egy kis berregő masinát, és akkor nem itt kotlászna éjszakánkánt kényszeresen 15 éve. :)))
Én meg most tudtam meg, munkát keresek... Először azt hittem részeg, vagy eltévesztette a telefonszámot. Aztán megértettem! :)))

Szerencsétlenek megint benéztek valamit. :)))

Egyébként ha munkát keresnék, az miért lenne szégyen? Ez de fura... Na persze érthető. Aki tehetségtelen és büdös neki a munka, az tehetségtelen, és büdös neki a munka. :))) Ezzel nem lehet mit kezdeni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.28. 18:13:14

@dr.ahalan: én is munkát keresek már 15 éve, pedig engem eltartanak.
:):):):):):):):):):):)
a remegő/berregő masinából tudtommal nincs akkora méret, mint amekkorára szüksége lenne. vagy csak hálózati, és lássuk be este, éjjel a radiátor mellett vergődni, hörögni nem a legkellemesebb.
:):):):):):):):)
bezzeg a vazsmegyei bazedowos minden nap megkapja a nagy Q-t!!
nagy nulla, kis farokkal:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.28. 18:29:50

@Kálmán Barna Mikorka: Alakítsunk szocialista brigádot! Lehetnénk ingyen strandon pénztárosok.
Bár mostanság rügyszámlálókat is keresnek már. :)))
Meg borsókockázót! :)))

dr.ahalan 2021.01.29. 00:19:08

Bepótoltam a tegnapi (szerdai) elmaradt munkákat becsülettel, büszke aha... :))) Holnap már csak porszívóznom kell, előszobát felmosni, habban fürdeni, illatba burkolózni, és jöhet a hétvége... Még egy ékszert meg akarok fűzni, jó célra megy, nagyot akarok alakítani! :)))

Korlátozások megint egy hónapig... Aztán majd megint, és megint. Céltalanul, oktalanul.

Persze kellenének. Az ingyen parkolás, meg az éjjeli kijárási tilalom nevetséges és marhaság. A fiatalok így is buliztak, nyolctól reggelig. A házban is, hallottam.
A könyvtárak zárva tartása vérgenya dolog, az ajtót nem lehet becsukni a metrón csúcsidőben, láttam a fotókat. És akkor pont a könyvtárak. Tényleg? :O

A kiskocsmák mellett burjánzó fideszes trafik-kocsmákról már ejtettem szót.

Az engedélyezetlen, Orbán-erőszakolt kínai vakcinát meg nem fogja beadatni magának értelmes magyar. Legfeljebb a síkhülye denevér odaátról, meg a hatalmas népe. Mind a három elmeroggyant... :)))

Remélem! :)))

Az orosz vakcina se jobb. Nem az van az üvegben, amit bevizsgáltak! Na remek! Akkor az a megoldás, hogy nem vizsgáljuk.

Egy városnyi a halott... Eddig.

Közben hivatalosan is Magyarország lett Európa legkorruptabb országa.

Detélleg!

Hogy mentálisan milyen állapotban lehet a lakosság, azt megtapasztaltuk élőben, 2D-ben... Ez most a bezárt, valóban karanténozott magányosok állapota. Eddig bírták ép ésszel. Gondolom ez nagy tömegekre igaz... Borzasztó!

Vidéken kicsit még mindig jobb a helyzet talán. Vagy nem tudom...

Mindenesetre holnap péntek, bevásárlás, bekuckózás, és jó lesz! :)))

És lehet hogy az idén se lesz tenger. De olyan sokszor megadatott! Velence, Pula, Gran Canaria, Jesolo. Egyiptom.

Több mint húsz évig, évente néha kétszer-háromszor is. Örülni kell az emlékeknek, beszélni róluk. Rengeteg van, és soha nem volt időnk elővenni őket... Írni kellene róluk végre, mesélni, esetleg visszamenni. Most ez a cél. :)))

Igazság szerint már régestelen régen ezekről kellene szólnia ennek a naplónak.

De mindig jönnek, beugatnak, most képzeld! Sok-sok éve! Minden nap...

És Isten látja a lelkemet... Én mindig csupa jót akarok írni, és akkor jönnek ezek a tirpák, rajtam lógaszkodó, levakarhatatlan gusztustalanságok... És én olyan jól elszórakozom az esztelen, bugyuta gyűlölködésükön, hogy elmaradnak a vidám, derűs írások... Detélleg! :)))

Mert mekkora vicc már a Zsírpofi, meg a boncolt múmia gyűlölet-tombolása... PIACVEZETÉS! 4 tag! Bruhahahaha... :)))

Kilincsre tekert ajándékok, kuksolás a bokor mögött, a borbolt leskelése... Mennyi sok megröhögni érdemes izé... Detélleg! :)))

Pedig Pula sokkal érdekesebb. Csak az a múlt. Ezek meg itt nyomulnak folyton a seggemben, és imádkoznak az égiekhez szerencsétlen magányukban, hogy lehessenek érdekesek annyira, hogy szót ejtsünk róluk.

Mert akkor még érzik, hogy élnek...

És mi mindig megsajnáljuk őket. És tényleg... Olyan viccesek szegények!

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 05:25:31

első!
zsetem, szumma kumla ude, :):)
kiböjtöltem, megszületett 2021. január mondata:

".... az ő telója nem játsza le a 4 pixeles filmeket...."

:):):):):):):):):):):):):):)
tényleg csak a viledázásra jó.........:):):):):)
no és persze záksŐn!!!:):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 08:45:52

"Candice
Reply to padreemeritus
21 másodperce
Szerintem a “gyűlölet-tombolás” pont nem itt van.
Candice
2 perce
Szerintem a “gyűlölet-tombolás” pont nem itt van."

" Candice 5 napok, 15 órák óta

Nyugi, csak akkor “szállok be”, ha van miért! Évente kb. egyszer, na sag’ schon! "

nagy úr a magány!
és még én azt gondoltam, több esze van.
tévedtem.

:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 08:48:18

ÁTDOLGOZOTT, JAVÍTOTT, MEGFONTOLT VÁLTOZAT:
"Candice
10 perce
Üzenet a hobbitnak: “Gyűlölet-tombolás”??? NEM! Az a TE műfajod! Én egyszerűen csak kiröhöglek!"

" Candice 5 napok, 15 órák óta

Nyugi, csak akkor “szállok be”, ha van miért! Évente kb. egyszer, na sag’ schon! "

évente egyszer........:):):):):):):):):)
ejnye, ejnye énmártikám!!!:):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 09:02:13

"
Candice
Candice
Reply to Candice
3 perce

Kár ezen rugózni, mártonandriska, az a FreeWall-ra vonatkozott! Hány bejegyzést (!) (nem kommentet!) látsz ott tőlem? A szabályaimat ÉN határozom meg, amúgy is bármikor megváltoztathatom. Nem kell senkitől engedélyt kérnem rá. Bocs!"

Évente kb. egyszer, na sag’ schon! ":):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 09:04:46

folytatás.
"Mostanában kedvem lett nyilvánosan meggúnyolni a hobbitot. Nah!"
Évente kb. egyszer, na sag’ schon! ":):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.29. 09:08:21

@Kálmán Barna Mikorka: Jóóó reggelt!

Milyen feszült szegény! A szabályokat meg ő hozza meg már, nem a rüszmi. És a szabályokat be kell tartani! Benne van a szabályzatban! :)))

Évente egyszer!

Mert ő csak röhög. Elképzeltem, ahogy kucorog a bokorban. Itt is kilóg a cigányszoknya, ott is kilóg, közben les mint a lukinyúl, kezében kis kilincsajándékok, és röhög mint Mardel. :))))

Vidám ez a reggel! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 09:34:10

"
Candice
Reply to Candice
5 perce

Hogy ééén feszült lennék??? Ellenkezőleg! :))) Épp most képzeltem el a hobbitot, amint a horrorszobából leválasztott kis ablaktalan lyukban – amit nagyképűen fürdőszobának mer nevezni, holott megfordulni sem tud benne -, “fürdik a habban” az ülőkádjában. Ezek az ülőkádak a világ legviccesebb teremtményei. Direkt hobbitoknak tervezték őket! :)))))"

dr.ahalan 2021.01.29. 09:37:20

@Kálmán Barna Mikorka: Hát én mondjuk bőven beleférek abba is. :))))

Csak a hegyomlásnyi trolloknak kell medence. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 12:04:00

"Blablabla
2 órája

Ez hogy működik egyébként?
Vénségére kidobják a szűrét, az új asszony a valagát elhagyja, hogy eltartson egy herét, a mérnöktársadalom teljesjogú tagjai pereputtyostól @arnak a fejére……és akkor jön az ötlet! Idegen nőket fogok vegzálni!
Valahogy így mehet ez!
Te! Figyelemkoldus!
0
Válasz
Szildi
Szildi
Admin
1 órája

Hogy mik nem történtek amire ide benéztem, (mindig későn fekszem és későn kelek is, hozzászoktam , ez az életformám). Kezdek képben lenni az új bejegyzések alapján. Szerintem a lényeg és a véleményem, hogy az újabb “cunamit” a troll banda kezdte (téma hiánya és naplója nézettség visszaesése lehet az oka). Az itteni tagoknak javaslom, akikre céloznak, ne is hagyja magát senki ezektől a nulla, semmi emberektől rágalmazni, hazugságokat terjeszteni. Még ha tiszteletre méltó életűek lennének, mondanám, hogy nem kell reagálni, de mint ismerjük őket, lusta eltartott trollok. Képelhetjük milyen unalmas lehet az élet, még egy otthoni “wellness”-re sincs lehetőség, pedig saját előadásban oly sikeres, oly sokra vitte, önfényezés alapján értékes emberek..
Részemről most azon agyalok, hogyan is állítsam össze a napom, mert kissé besűrűsödtek megint a dolgaim (x órakor konferencia megbeszélés, aztán folytatódik másfelé is a munka tovább). Szerencsére olyan “üzletágban” vagyok érdekelt, aminek nem befolyásolja a működését semmiféle járvány, csak a személyes megjelenéseket kellett minimumra csökkenteni. De így dogozik mindenki a családomban, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, senki nem unatkozik, megy az élet, ahogy a helyzet megköveteli. Nekünk kimondottan jó ez a home office formula. Remélem a többségnek is így megy a sora, megtalálja a számítását , van munkája és egészségesen átvészelik ezt borzalmas mai helyzetet"

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 12:05:24

"
padreemeritus
5 perce

Meg halljátok, aszongya, hogy felmossa az előszobát!!!:))))) A MIT????? Abból van leválasztva egy konyhának nevezett valami!!!:))))))))))) Ezt olyan mondta, aki járt nála, nem csak pletyka!!!!

Minden alkalommal a bélának kell kiszednie a zsírosbödönt egy feszítővassal a fürdőszobából és akkor még nem említettem a seggtörlést, hátulról a nem ér oda, elölről, meg a nagy bele miatt nem, akkor mi marad???:))))))) Megy béla és kitörli neki!!!!:)))))))))

Na meg szeret enni, de én zabálásnak hívnám, hurrá megint péntek, jaj de jó, béla bevásárol és mehet a nagy zabálás!!!:))))))))) Volt egy ilyen olasz film is, mikor halálra zabálják magukat "

dr.ahalan 2021.01.29. 12:31:29

@Kálmán Barna Mikorka: Érdekelne, hogy a rüszmeteg sárkánygyík soronként, vagy szavanként fizeti-e a mocskolódó bérbloggereit és más egyéb gorilláit. :)))

De a legjobb, hogy üzletágban érdekelt! Saját jogon! :))) Tényleg szórako(S)ztató! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 13:04:25

"
Candice
Candice
Reply to padreemeritus
57 perce

Nincsen előszobája! Abból lett a konyhája! Egy leválasztott kóceráj az egész.

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 15:41:37

"
Candice
1 órája

Ugyan már, (sárgaszakállú) királyfi! Rólad az a hír járja, hogy nálad mindig FÉL HAT (!) van! :-)))))
0
Válasz
padreemeritus
padreemeritus
Reply to Candice
1 órája

Csak rá kell nézni, ha már elbírja az ember a látványt, hányás nélkül!!!:):):):):)"

pityergek!!!:):):):):):):):)
a 2.25-ös pepsi személyeskedik:):):):):)
meséli az impotens retekmigránsbűnözőnek!!:):):):)
és együtt mulatnak:):):):):):):)

énmártikám, énmártkám, ideje lenni újabbat horgolnod......
legalább.

Kálmán Barna Mikorka 2021.01.29. 16:35:40

"
Candice
Candice
Reply to padreemeritus
45 perce

“Ideje lenni?” – emiatt ugyan kár volt törölgetni és javítgatni! :))))"

igen, elütöttem egy betűt, nem figyeltem, hiba volt, elnézést kérek érte.
akkor most már előkerültek a horgolótűk?????
újra talpra állt a felborult gigant pepsi????:):):):):):):)

dr.ahalan 2021.01.29. 23:12:33

@Kálmán Barna Mikorka: Tééényleg! A horgolt Andriska, akinek mindig más színű volt a haja, a szeme, és más a kocsija... Mindig elfelejtette, hogy mikor mit hazudott. :)))
A free legnagyobb kamusa volt, magának udvarolgatott, és sose kellett senkinek. Még a pénzéért se... :)))

dr.ahalan 2021.01.29. 23:49:02

Péntek, jókedv... PÉNTEK! :)))

Gábor megjött viszonylag korán, kicsit nagyobb bevásárlást eszközöltünk, nem kaptam rózsaszín habpamacsot mondjuk, ez igen sajnálatos. :))) Habizét! Na! Amire rányomod a rózsaszín tusfürdőt, és felhabzik... Ami nem a szivacs... Mindegy! :)))

Minden mást kaptunk, olyan hosszú volt a lista, mintha a rüszmi bűneit soroltam volna fel... :)))

Az van még, hogy új világítást szereltettem a lépcsőházba, kiszedettük az összes régi vezetéket, most modern fénykockák világítanak, imádja mindenki... A járvány nagy előnye, hogy mindenki fizeti befelé a pénzt, de se pályázni, se igazán beruházni nincs kedvünk. On-line lakógyűlés, halmozódó tőke, jó ez így... :)))

Ami meg itt volt? Hát ez igen-igen szomorú.

Az őrültek...

Mélymagányba, sikertelenségbe, kudarcokba, filléres gondokba belefáradt rettegő arcok. És jött a karantén, és sose lesz vége, már nem bírják. Már nincs remény, nincs idő, nincs semmi. És emlékek sincsenek... Elcseszett élet van, szenvedés van, fájdalom, csalódottság és megcsalták, kihasználták, átverték.

Értem én... A zsírbunkó virtuálparasztot természetesen a jobb helyekről kiteszik. Ostoba, megvezethető élősködő.Mondom! Virtuális lószar. Van aki befogadja, mert az ő fajtája, az ő népe...

Aztán van a Zsírpofi... Azt hittem kigyógyult kissé. Sokan többet gondoltak róla... (Én nem!) Nem gyógyult ki. Lappangott, és kitört, mint a Vezúv. Az utolsó méltóságát is elveszejtette, és nem is sorolom fel, hogy mi lett... :)))

Maholnap hetven...

És az ügyészség is! Hát miket nem írogat!

Kilincsajándékot az ügyésznek! Azonnal! Detélleg!

A lakáskámat pedig imádom. Imádok Budapest szívében élni, imádom a Dunát, imádom a nyüzsgést, a lemenő Napot a budai hegyek felett, reggeli kávé közben a Gellérthegyet, és imádom a konyhácskámat is, és az előszobácskámat is, az undok neonokkal..

Támadási felület?

Lópikula...

Néhány szerencsétlen, ruppótlan, eladósodott vénség próbál még élni.

Kicsikarni, hogy törődjenek velük. Merthogy egyébként... Hát igen! :)))

dr.ahalan 2021.02.01. 22:49:29

És megint mögöttünk egy hétvége, meg már egy hétfő is szerencsére. :)))

Manapság a politika tűnik izgalmasnak és érdekesnek, forrong az egész világ, még az egészséges elméjű tömegek is tiltakoznak a logikátlan és észszerűtlen korlátozások miatt. És persze a populizmus ellen. A diktatúrák ellen. A tolvajok ellen. A hazugok ellen. Mindenütt. :)))

Az USA már győzött, talán... talán... :)))

Nagy magasságú tolmácsunk meg tollat lopott, rajtunk röhög a világ megint. Szerintem nem lopott, mert később írt vele, de a mohó kapzsiság és a gúnyos megjegyzés bejárta a világot. :)))

És egy cikkajánló:

444.hu/2021/02/01/a-gazdasagvedelemre-szant-penzek-76-szazalekat-ellopta-a-kormany-2500-milliard-forint-nem-az-emberekhez-hanem-orban-viktorhoz-meszaros-lorinchez-tiborcz-istvanhoz-es-sleppjukhoz-vandorolt

Kálmán Barna Mikorka 2021.02.02. 13:52:03

első!:)
énmártikám a nyelvújító:
"...vígan elhéderol ..."
:):):):):):):)
"elhéderol "(sic!) – emiatt ugyan kár volt törölgetni és javítgatni! :))))

dr.ahalan 2021.02.02. 15:49:30

@Kálmán Barna Mikorka: Ugyan már! Előfordul... ebben a korban... :)))
süti beállítások módosítása