dr.ahalan

dr.ahalan

És az Árgyélus mindenkit meggyógyít. Ugye?

2020. november 10. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, Nelli mama leszakadt kristálycsillárjából. A háborúban kapott belövést a ház, akkor landolt a zongorán, a fa megóvta a kristályok nagy részét. … Teljesen elfelejtettem, lent volt a pincében ez is egy rém koszos, elfeledett dobozban. Most van vagy hat-nyolc kiló kristályom. :))))

Jó nagyot fordult a világ kereke egy hét alatt, és a híreket féltő, gyöngyfűzős, egyedül molyolós hétvége után erre még rárakódott egy rémes hétfő, és egy nehéz kedd is, de túljutottam rajta. :))))

Mondjuk elég igazságtalan vagyok, végül is bejött néhány közepes céges munka, aminek köszönhetően talán nyugodtan ráfordulhatunk a karácsonyi készülődésekre, le tudjuk zárni ezt az iszonyú évet is baj nélkül, és ez azért nagyon nagy szó manapság. :))))

Gábor a Mirákulumban volt a hétvégén, és a héten gyakorlatilag minden napját az autóban tölti, rengeteg ügye összefutott. Mondtam neki, hogy kezd hiányozni… Nekem kell főznöm a reggeli kávét már sok napja! Meddig lehet ezt elviselni ép lélekkel? :))))

-       Nem gondolod, hogy nagyon el vagy kényeztetve Takács Bálint? Ne vegyek fel melléd egy baristát?

-       Áááá, ne! Jó nekem a régi is… Öreg ember nem vén ember! Igazán… :)))

(Hat évvel fiatalabb nálam mondjuk… :))) )

Na meg volt ugye a lomtalanítás! Akkora dombot építettek fel a ház előtt a takarítók, hogy magam is meglepődtem. Gondosan, fekete zsákokban halmoztak, de persze jöttek a lomvadászok, és mindent gondosan kiöntögettek, helyhiány miatt nagyrészt az úttestre, rend a lelke mindennek. :)))

Volt káromkodás ezrével. :))))

Az viszont feltűnt, megfogyatkoztak a hokedlin ücsörgő, kincset őrző potrohos arcok, inkább fiatalok jöttek gubizni, jól öltözött párok, meg kisgyerekesek. Persze igazuk is van, ha nem lennének tele a napjaim, akkor szétnézhettem volna a pincében, rengeteg széket, polcot felújíthattam volna, és eladhattam volna aranyárban a meskán, nagy divat most úgyis az újratervezett, egyedi antik cucc. :))))

Nagy izgalom volt még az amerikai választás, lecsengett… Most lehet mosolyogni a Trump-lee hisztijén, a nej blődségein, mik fognak még kiderülni ott is, ajvé! :))))

Aztán ugye a járvány. Hirtelen, kapkodósan itt vannak az új korlátozások, vastagon megkésve, a legnagyobb bajban, ahogy ezt előre jósolni lehetett. Kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményhez lesznek ezek elégségesek. Azt nehezen hiszem el, hogy az a kis mocsok vírus elijed attól, hogy az önkormányzatok alól kicumizzák az iparűzési adót, hogy azok belerokkanjanak. :(

Nagyon el lett engedve ez az egész, és még rengetegen vannak bugrisok mindenfelé, akik azon hupákolnak, hogy ez az egész kamu, politikai manipuláció, ők csak normálisan akarnak élni, hát honnan a jóisten könyökéből szakadt ki ennyi idióta? :(

A kutatók meg! A dölyf! Minden ország maga akarja megtalálni a csodavakcinát, de az eredményeket mind őrzi… És egy se ereszkedik le a kínaiakhoz az évezredes tapasztalatért és tudásért. Lelkük rajta… :(

Igazán nem könnyítettek az új szabályok se a nyugdíjasok, se a munkavállalók, se a vállalkozók terhein. Nincs se segélyezés a munkából kiesetteknek, nincs ingyen maszk a pedagógusoknak se, nincs ingyen teszt, nem engednek el se járulékokat, se hozzájárulásokat, se valódi adókat, nem csökkentik az Áfát, nem vállalnak át bérterheket. Ahogy a világban szinte mindenhol teszik. Viszont büntetnek. Hát… Van egy markáns véleményem! :))))

És a bankok! Nincs nap, hogy ne keringenének körülöttünk mindenféle hitelajánlattal. Látják az összefonódó céges dolgokat, földhivatali adatokat, és egészen elpofátlanodtak. :)))

És nem értik meg, hogy a NEM, az NEM… :( Nem kell! Utálom a hitelkártyát. Folyószámlára se kell… Nem, nem akarok lakást felújítani. Ajándék biztosítás se kell! Vásárlási utalvány se!

Csemegekosár seeee! Áááááá! :O

Ami viszont a maga elítélendő módján is muris, az a lakáskocsmák és bögrecsárdák új megjelenése. Baján és környékén mindig is volt divatja, leginkább azok nyitották meg fű alatt a házukat, akiknek szőlőjük volt, de persze a bögrecsárdában van minden más is a boron-fröccsön kívül. Méregerős házi pálinka, fura ízű szörpök, forralt bor, ukrán cigi szálanként, mindenféle más érdekesség is, gondolom… Lehet bagózni, nem kell maszkot hordani, maga a boldogság! :)))

Ja! Persze nem! :)))

Ennyi mára, péntekig még hármat kell aludni, vigaszul szolgálhat, hogy az édességes polcot már rendbe tettem a karácsony jegyében, és találtam egy doboz levendulás-mandulás lokumot. Ajándék volt, elfelejtődött. Hát cudar finom… Izééé…. Volt. :)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr3416281450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.11.10. 23:19:30

És hogy valójában mennyire elszabadult a pokol? Olvas 444.hu-t. Vagy hvg-t. Ne hagyd magad elbutítani, mert hidd meg nekem... Az maga a halál.
És egy kis zene, ma leltem a kincstárban.

www.youtube.com/watch?v=MBZ9I_qh6vI

Qouple Ray 2020.11.11. 07:13:46

első!
lemaradt egy sö betű!!
jobb ha én szólok, mint a hazátlan trumpista, kinek sem erekciója sem foga!!!
( mondjuk, neki is énmártikám segít!!)

:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.11.11. 07:50:05

@Qouple Ray: És tényleg, köszi! :))))
OLVASS! Javítva... :)))))

Legalább volt valami örömük ebben a vérzivataros időben. :)))

Qouple Ray 2020.11.11. 10:33:59

a anulatlan, suttyó 4 elemis, agyondoktorált legújabb kioktató mondattöredéke:
"... lehagyott egy “ s” betűt (sicc! )...."
nomármost, a sicc!-et talán a macskáknak monjuk, a (sic!) egészen mást jelent.
de, ezt egy tahó gyógyszerésztől már el sem várom, viszont kiröhögöm, hangosan!!!:):):):):):):):):)

mosolyra húzódik a szám, ahogy elnézem, ahogy a közpina dörgölőzik, vergődik, próbál benyalni a trumpistának:):):):):):):):)
szánalmas.

dr.ahalan 2020.11.11. 12:57:54

@Qouple Ray: Már megint itt liheg a büdöske? Mikor jön már neki a FÉNY? Saját jogon? :)))

dr.ahalan 2020.11.11. 23:24:14

Ez megint izgalmas nap volt, Gábor megnézte a dinoszauruszokat, jött lelkendezve kávézni, te... magasabban van a fülke, mint a te fejed... És klíma is van, meg számítógép vezérli. olyan, mint egy okostelefonos játék. :)))

Hát mondom... Remek! Majd nyáron beköltözünk a fülkébe. :)))

Ott fogok gyöngyöt fűzni, jóóó? :))

Délelőtt fotóztam, sütöttem méregerős csirkeszárnyakat ebédre, aztán házat tartottam. Semmi különös. :)))

A politika már annál csípősebb. Hogy tegnap éjjel mit tarolt Orbán, arra már nem is mondok semmit. Ezrek halála nem érdekli, de az állam vagyonát menekíti saját zsebbe a kamu alapítványokon át, meg mentené a haveri kört, de nincs hová menekülni, Trump bedőlt, Putyin alig mutatja már magát, az Unió erőteljesen osztja rá a sallerokat... Próbálkozik. :)))

Átírta a választási törvényt egyetlen éjszaka alatt, de továbbra se oszt egyetlen maszkot se ingyen a sok-sok millióból, amit aranyárért megvett tavasszal... És a járvány kegyetlenül tarol ebben az elhanyagolt, elbutított országban.
Ahogy tudni lehetett...

És ma este tízkor kikönyököltem, szívtam egy kis Duna-illatot... A téren néhány megfáradt munkás várt a buszra. Az aluljáróból bulizós fiatalok... Maszk semmi, kézben piás üvegek... Buszra fel, maszk nélkül. Kortyolnak, röhögnek, jön a buszvezető, nem szól, nem hív rendőrt, elindul... Hát így.

dr.ahalan 2020.11.12. 23:37:35

Vajon hogyan lehetséges ez? Gépfegyveres, terepruhás rémisztő alakok Magyarország utcáin. :O

Mondjuk megfélemlítésről nem beszélhetünk, az emberek teljes nyugalommal szambáztak ma is fel-alá a Mester utcában maszk nélkül, a sarkon, ahol az a botrányos hotel-építkezés folyik... egyetlen emberen se volt se maszk... Mondjuk más védőfelszerelés se nagyon! :(((

Kormányközeli projekt, elképesztő amit művelnek. Tábla, figyelmeztetés nélkül lezárják az Angyal utcát akár órákig. A szomszéd ház kerítését egy éjjel lerombolták, lezúzták a kertet, a földszinti lakások teraszait, árnyékolóit... Zaj, por, egészen elképesztően gagyi megoldások, és két éve tart... :(

Pletykálkodtam egy kicsit a "mentes" boltban... Két halott, két arc elment a régiek közül. Mindkettő 30 éves haverság volt, elvitte őket a kór... :(

Vajon meddig bírja még az egészségügy? Egy nap? Három? A haldoklók rokonai már bemehetnek, segíthetnek ápolni. A beteg gyereket is lehet látogatni... Olaszországban a parkolóban, saját kocsijukban fekszenek a betegek, hordják nekik a segédápolók a tesztet, oxigént, infúziót...

Nálunk meg mi a fontos? A csonka családok, a mások eltiprása, pfujj! Az apa férfi, az anya nő... Nem, nem ismerem el! Szívesebben látnék nevelkedni gyereket a meleg barátaimnál, a leszbikus ismerőseimnél, mint annál a likas zoknis fószernél, aki olcsó prostikkal szórakozik egy yachton a lerongyolt nép pénzén... Vagy aki 19000 pedofil képen élvezkedik. Vessetek meg érte... :)))

Ömlik a szenny, és akkor kiemelkedik valaki. EMBER!

Fel szoktam venni az ATV-n a Fórumot, és ha van időm, akkor megnézem. Néha rém vicces, máskor mélységesen szomorú. Aztán a minap elkezdtem követni a face-en Somos Andrást...

Az embert. Aki segít. Detélleg! Kilakoltatottaknak szerez lakást, pénzgyűjtést szervez hol ennek, hol annak, végtelen nyomoron segít, és ír, és publikál, százszor láttuk tüntetéseken személyesen is közvetíteni, hóban és fagyban, állandóan feljelentik, cseszegetik, fenyegetik, és nem adja fel. :)))

Szeressétek, kövessétek Somos Andrást, és ha igazat akartok tudni a világról, akkor olvassatok HVG-t, 444.hu-t, és persze Telex-et!

És igyekezzetek túlélni! Rém szomorú karácsony lesz ez, örüljetek ha van társatok, ma az a legnagyobb érték. Ha van kibe kapaszkodni, ha van kihez hozzábújni éjjel, és ha van aki segít a bajban.

Maradtam tisztelettel! :))))

dr.ahalan 2020.11.14. 00:13:50

Ééééés péntek! Két hét után megint itt a Gábor, még olvas valamit az ágyban, mindjárt rám szól úgyis. :)))
Ma délelőtt elrohantunk az Ázsia Centerbe, sikerült megelőzni a karácsonyi tömeget. Megvettem a Mikulás-édességeket, öt csomag extrém kávét, nagyot hozott a piacra a Segafredo... :)))

Gáborpapa várt minket ebédre a legendás rakott kellel, bekeverte a kedvenc szószomat, tejföl, chili, só, bors, édes-nemes a színe miatt... Holnapra is elég lesz lelkem, már elővettem az ételdobozokat, vigyétek. :)

Gáborék udvarába, meg a szomszéd kertekbe az agyongyalázott ligetből mókusok érkeztek. Kergetőznek, néha felnéznek az erkélyre... Te ki vagy? Ugye te nem bántasz? :)))

Rengeteg a madár. Kell majd mindenféle etető-készség... Ahogy minden évben... :))

Horrorka megküldte a karácsonyi kívánságlistát.. Novellát szeretne, csak neki, csak róla. Nekikezdtem. Kordokumentum lesz róla, a felnőtt Horrorkáról, üzenet és mese az utókornak. Mondjuk az esetleges unokáknak... Szösszenetek.

A gyerek Horrorkáról már sokat írtam, a Frászkarika meg is jelent... Ez most valami új lesz. :)))

Közben Gábormamáéknak is írás készül karácsonyra, 1964... Akkor házasodtak! Az esküvői fotókat már elcsórta a Gábor, újság lesz, valósághű, antikolt papíron.. Lesznek korabeli valós cikkek, fotók, és köztük az ő legszebb napjuk, mint világszenzáció.. :)))

Mert írni jó...

Ha lenne egy kis időm, akkor pénzért szívesen megírnék ilyesmit másoknak is... Mennyire szép munka lenne, detélleg! :))))))

Kortörténet. A szó elszáll, az írás megmarad...

Hmm... Ezzel az ötlettel azt hiszem foglalkozni kell...

Most mindenesetre menek aludni... Péntek van! Hozzá lehet bújni! :)))

dr.ahalan 2020.11.16. 00:01:28

Megint elszaladt a két percnyi hétvége, imádtuk a csirkés cukkinit, felvettük a listára. Zenék, filmek, élvezetek, borospohár csendülése, füstölő illata, kis titkaink felemlegetése, a mi kettőnk szombat estéje... Jó volt. :)

Dolgozom gőzerővel a Horrorka íráson. Élvezem az írást, nem az undorító nyilvános hírek okán kell írnom, nem a véres vattát, meg a hazugsághalmazt kell cáfolnom. Isteni érzés! :)))

A járványhelyzet persze rettenetes. Olvastam a csopikban a beszámolókat kórházi állapotokról, 6-8 órás fuldoklásról a tesztelésre várva étlen-szomjan... A COVID-os kórtermek belülről leszerelt kilincséről. Olvastam orvosok kétségbeesett, tiltott írásait...

Láttunk pénteken temetőbe besorjázó rengeteg jégkocka-szállító autót.

A matematika nem stimmel sehogy se... És még mindig vannak, akik tiltakoznak. Milyen világjárvány? Bruhahahaha... És kikéri magának! :O

Szomorú országnak lesz itt szomorú karácsonya, már ha lesz karácsony egyáltalán... Bár... 56-ban is volt karácsony. 45-ben is volt karácsony. Budapestnek meg szerencsére egész évben van KARÁCSONY... Szegény! Annak is egész évben rágják a máját, undorító népek... :(

Erkölcsileg nem megfogható, hát a pénzt veszik el tőle. Amit eddig Tarlós elcsaklizott, azt neki nem adják oda, és kész. Probléma megoldva. Tíz éve züllik, mocskolódik el Budapest, zülleszti a Fidesz tovább. :(

Szóval közeledik az advent, fura, nyomasztó advent.. De ADVENT! :)

És Gábormamáék ma visszaszöktek a Mirákulumba még pár nap boldogságot lopni. Megtapsoltuk és megkoccintottuk őket... :))

Qouple Ray 2020.11.16. 09:13:50

...és az elmaradt/beígért mese:
nov. hatodikán késő délután megállt a ház előtt egy nagy autó, benne 3, 30 körüli fiatalember, akik meghozták minszkből a legújabb dózist. háromszáznégy (304!!) darabot.
segítettek behurcolkodni, mert közel 50 kiló volt.
és tegnap délutánra végeztem a feldolgozással, napi kb. 4-6 órai intenzív munkával.
holnaptól már csak a katalogizálás, értékesítés marad. és természetesen a szakmai értékelés.
előreláthatólag ez sokkal hosszabb időt vesz majd igénybe részemről, de ez boldogságos elfoglaltság.
ez volt az oka - többek között - a szokottnál több hallgatásomnak!!
:):):):):)

Qouple Ray 2020.11.16. 09:16:24

egy kis közélet.
ritkán politizálok nyilvánosan, de ennek a jegyzetnek minden egyes betűjével egyetértek.
"Hardy Mihály jegyzete:
Vajon elgondolkodtak-e már azon, hogy miért kell ebben az országban mindent titokban csinálni? Hogy miért kell a kormány minden lépését hétpecsétes titokként kezelni, eldugni a kíváncsi szemek elől, vagy harminc évre titkosítani? Hogy miért 23 óra 59 perckor kell váratlanul benyújtani egy újabb, szabadságot korlátozó törvénycsomagot? És miért kell másnak, egy koalíciós kesztyűbábnak benyújtania mindezt? Miért szégyelli az első számú ember – a saját agyszüleményét? Vagy talán ő is érzi, hogy ez azért egy újabb arcátlan lépés, amit jobb, ha rábízunk a tömjénszagú keresztény fővadászra? Szóval mivégre ez a mérhetetlen nagy titkolózás?
Mert – gondoljuk csak végig – mikor és miért is titkolózik az ember? Két esetben. Vagy akkor, ha valami bűnös dolgot művel és el akarja kerülni a büntetést, vagy akkor, ha maga is szégyellne ezzel a dologgal kiállni a nyilvánosság elé. Vetítsük ki mindezt mondjuk… Magyarország kormányzására. Itt van benne 9,7 millió jobb sorsra érdemes ember és lassan fogalma sincs arról, hogy mi is zajlik körülötte.
Tíz éve megy a nép hülyítése, egy percre sem áll le a kormányzati maszlag-futószalag. Néha már az a benyomása alakul ki a jámbor szemlélőnek, hogy ezzel a néppel tényleg mindent el lehet hitetni és mindent meg lehet csinálni. Még most is, amikor rettentően nagy a baj.
Ellentétben a tavaszi időszakkal, most már a szó szoros értelmében naponta valóban százasával halnak meg az emberek a járványban. És nagyon kérem, magyarázza már el valaki, hogy a koronavírus elleni küzdelemhez miért is fontos a közpénzek magánalapítványokba irányítása? Hogyan segít a lélegeztetőgépre kapcsolt betegeken, hogy 100 milliárd forintnál is többet pazarolunk el a nívótlan köztévére? Mi köze a járvány megelőzéséhez annak, hogy a gyermek anyja nő és az apja férfi, meg hogy keresztény szellemben nevelkedjék? Mi köze a koronavírusnak a választójogi törvény újabb megbuherálásához?
Az iménti lista korántsem teljes, de mind a bűnös szándékra, mind a szégyenre akad benne példa bőven. Legtöbbször a kettő kéz a kézben, együtt jár. Hát emiatt ez a nagy titkosítási igyekezet, hogy rejtsünk el mindent a kíváncsi szemek elől! Mert még a végén kérdéseket tennének fel a magyar emberek az elköltött milliárdokról. Egy olyan világban, ahol már egy gombóc fagyit sem lehet venni anélkül, hogy az adóhivatal azon nyomban ne szerezzen tudomást róla. Az állam és az állampolgár messze nincsenek egy súlycsoportban, itt csak urak és alattvalók vannak.
Unalomig ismételt a svéd példa: minden adat közérdekű, ami közpénzen keletkezett és az állampolgárnak igenis joga van tudni róla. Kivétel a honvédelem, a rendőrség és a diplomácia, itt muszáj a titkosság. Minden mást joga van megtudni az állampolgárnak és ez a svéd példa ragadós. Finnugor rokonainknál, az észteknél is transzparens minden döntés, akár kormányzati, akár települési szinten születik. Ráadásul éppen az észteknél már valós időben elérhető minden adat a polgárok számára a digitális államigazgatásnak köszönhetően. Miközben légvonalban alig 1400 kilométer választ el bennünket az észtektől, addig – ami a kormányzás színvonalát illeti – fényévnyi lemaradásban vagyunk tőlük. Pedig ők harminc éve még rubellel fizettek és sarló-kalapácsos volt az útlevelük. Mostanra nekik joguk van hozzá! Nekünk meg, miért nincs?!
Kormányzás címén be kell érnünk egy kissé gyűrött, fehéringes, homlokráncolós produkcióval, miniszterelnöki videó formájában a Facebookon. Igazán beírathatná valaki őt néhány szemeszterre a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, hogy legalább hihető legyen az előadás. Ja, nem, bocs, éppen most zárták be az SZFE-t is a kultúrtüzérek…
Szóval nálunk, nagyipari méretekben zajlik a népbutítás, a miniszterelnöki hakni-brigád az M1, a TV2 és a Kossuth Rádió stúdiói között ingázik. Mert ezekben a minimálisnál is kisebb az esélye annak, hogy komoly kérdéseket tennének fel. A-kategóriás hollywoodi produkció helyett nekünk be kell érnünk egyszerű, falusi népszínművel, már ami a kormányzás színvonalát illeti. Hát, nem egy Oscar-díj esélyes produkció…
Jut eszembe, Hegyeshalomnál, a határon befelé, azért ki lehetne tenni egy táblát: a titkolózás a koronavírus járvány alatt is zavartalanul üzemel!"

Qouple Ray 2020.11.16. 09:34:46

"
padreemeritus
padreemeritus
Reply to Szildi
19 napja

Csak ez a dolog lenne a megoldás a számukra!!!
( a kép mellékleten egy náci tiszt, a szöveg: Hátravinni, agyonlőni)

padreemeritus
padreemeritus
16 napja

Bemutatom a nemzet egyik legnagyobb főgecijét, szegő petikét!!!
( a mellékelt képen szegő péter)

padreemeritus
padreemeritus
Reply to padreemeritus
16 napja

A rohadékot…
AGYONLŐNI.jpg
( a kép mellékleten egy náci tiszt, felirata: Hátravinni, agyonlőni)

padreemeritus
padreemeritus
Reply to Blablabla
2 napja

Inkább szívjon gázt!!:)))))

padreemeritus
padreemeritus
3 napja

Somos András, már a neve gyanús volt, de mikor megláttam a képeit egyértelművé vált,hogy szereti a libát!!!:))))))

nos, ezt hívják kinézet rasszizmusnak, kirekesztésnek.
szalonzsidózásnak.

ilyenkor ezért hiányolom énmártikám "ejnye!"-jét.
mert bármekkora nagy barik, bármennyire is összejárnak kávézni, épeszű ember emellett nem mehet el szó nélkül.
majd a megfelelő helyen a kis szabó lány , a dupla doktor, elmagyarázza, mit keresnek ilyen bejegyzések, napi szinten, az európai vezető társkereső oldal HÍREK rovatában.....
hogy miért engedi, tűri, tapsikol hozzá ????
hogy miért nem bassza ki ezt faszista börtöntölteléket az oldaláról???
csak tippjeim vannak:
1. minden egyes betűjével, bejegyzésével mélyen egyetért
2. fél, retteg tőle.

végül is mindegy, elmagyarázza, ha tudja.
de addig is nyalatja a betyárkörtés farpofáit a sittessel, a közpinával, a veszprémi lindával.
énmártikámban még van egy pici tartás.
ki tudja meddig tart ki????

dr.ahalan 2020.11.16. 10:11:01

@Qouple Ray: Undorító, mocskos bagázs. Ennyi a mondanivalóm. :)))

Qouple Ray 2020.11.16. 11:36:15

és lám.
magom termékeny talajra hullott, mint a bibliai onané a sivatagban, a kis tanulatlan, dupla doktor, szabó gyerek, kitakarított!!!
vö. szopatta az ő tóniját:):):):):)
még szerencse hogy időben mentettem,archiváltam, és már az ügyvédnél, közjegyzőnél , bíróságon, ügyészségen van!!!
:):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.11.16. 14:18:55

"........
Természetesen a tagjaink zaklatása is téma lesz.. mivel azonosítanak, személyes üzeneteket küldözgetnek.. itt nincs senki úgy emlegetve, hogy ki-kicsoda, hová való, hol él, milyen politikai nézetének kellene lenni. Mindenki azt ír amit akar, úgy vesz részt az oldalunkon és olyan témákban ahogy neki jól esik.(mint írtam mindenki felel a saját irományaiért, a választott Nick neve alatt, amit hatóságnak van csak joga azonosítani, -mint ahogy már részemről megtörtént a két mákvirág felől, ami évekig is tarthat.. megsúgom ). Itt nincsenek Mártikák, veszprémi stb.. azonosított tagok, vagy bűnözők.. ezeket mind bizonyítékokkal kell nekik majd alátámasztani, milyen alapon azonosítottak eddig bárkit nyilvánosan, neveznek pl.bűnözőnek, börtöntölteléknek (vajon, mi alapján igazolják).. érthető végre? Egy regisztrációnál a cégünknek nincs joga senkiről személyes adatokat lekérni, vagy erkölcsi bizonyítvány, mindenki egyforma eséllyel lehet tagunk. Javaslom tanulmányozzák az adatvédelmi és ÁSZF rendelkezéseit sürgősen.

Egy kis infó a butácskáknak: egy Nick névazonosítás mindig az üzemeltetővel való, hatósági megkeresésnél kezdődik, mivel ip címet kell hozzá produkálni.Tehát, várjuk az Úr, megbízott ügyvédje által, a nyomozó hatóság megkeresését, hogy melyik tagunkat szeretné perelni, ki legyen hatóságilag azonosítva, természetesen a 30 napos határidő betartásával( nálam landol ez a kérelem..)..."

régóta sejtem, a Hőőőgy kispályás......de, hogy ennyire.
ez a vég!!!
az Úr , a sittes Úr permanensen fasisztod, náci tartalmakat publikál ( ez nem bűn!) , a Hőőőgy ezt zaklatásnak veszi ( ez bűn!! égbekiáltó!!) és mindezt tűri, engedi, elnézi, tapsol hozzá, na, ez megint nem bűn!!
és mindezt egy deklaráltan európai vezető társkereső oldalon, a HÍREK rovatban!!!
ha ez nem bűn, akkor mi az?????
ha ez nem bűn, akkor mi az eres fasznak törölte a Hőőgy???
mert beszart!!!!!

majd nézem, ahogy a bíróságon remegő térdekkel, akadozó nyelvvel, saját magát hugyozza-fossa össze!!

dr.ahalan 2020.11.16. 14:46:23

@Qouple Ray: Hűűű, a múmia megugrott megint... :))) Az az igazság, hogy jogilag teljesen analfabéta, rengeteg baromságot leírt már.
Mindenesetre én azt vallom, aki a saját oldalán rasszista, náci írásokat enged megjelenni, az maga is náci. És erről fogunk is beszélgetni nyilván.

Qouple Ray 2020.11.16. 15:31:15

@dr.ahalan: én meg azt vallom, nincs addig ezzel gond, amíg a megfelelő fórumokon beszélgetnek egymással a hasonszőrűek, de amíg egy európai , vezető társkereső portál a platformjuk, az picinyet vérlázító.
és ezt nem érti a kis szabólány.
de, majd kimagyarázza...........
ha tudja:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.11.16. 23:24:37

@Qouple Ray: Nem csak a nácizmusról kell itt beszélni, van a vén, lerongyolt cégű büdösnek ezen kívül még ezer bűne, amiről mesélnie kell majd. :)))
Például a török hacker... Én azt állítom, hogy soha semmiféle nyomozás nem volt, feljelentés sem volt, senki nem is hisz már neki természetesen.... Átbaszott több tízezer embert, ellopta, ki tudja mire használta az adataikat. Meg persze a kreditpénzt... Tőlem százezreket.
Tőled is...
És figyelj! Ez az elmebeteg még beugat! A senkinek évek óta nem kellő kamu társkeresőjéről! :)))

Komolyan beugat! A három-négy fős tagságával.

A társkeresőből, ahonnan már a józan észre mégiscsak néha nyitott Zsenizsé is kifarolt, már nincs maszk-business, és nincs együtt nyomulás anyukával.

Hatalmasat buktak, nagy beégés volt. Így embert még nem járatott le anyja a saját gusztustalan és perverz vágyai okán... Érdemes lesz írnom róla, azt hiszem megér egy naplót... Vagy legalább egy hozzászólást. :))))
süti beállítások módosítása