dr.ahalan

dr.ahalan

Hézagok és hazatérések

2020. október 27. - dr.ahalan

 

Egyre szomorúbb ez az ősz, hétvégén nem is mentünk sehova. Csak úgy igyekeztünk kellemesen érezni magunkat. :)))

Nézegettünk fotókat, ez egy igen kedves képem, kétszer sikerült bolhapiacon valóban antik és értékes velencei (muránói) gyöngyöket találnom, ebből a pirosból két nyaklánc készült… Kézzel, tűzben formázott lámpagyöngyök, kézzel írják rá olvadt üveggel a mintát. :)

Az egyik láncot eladtam jó sok pénzért, a másikat hazavittem. Velencébe… Az üvegművesek még azt is tudták, kinek a műhelyében készült. :)))

Kis buta, romantikus játék… A másik lánc árából valutát vettem, pont elég volt egy jó ebédre Velencében, egy pohár borral… Egy kávéházas lazulásra, meg néhány igen értékes lámpagyöngyre, amiből új ékszer készült. :))))

Van még egy színes láncom is, szintén antik lámpagyöngy, azt azonnal meg is vették volna. Londoni öreg pár kapkodott érte a lámpaművész piszkos műhelyében, kedvesek voltak, de nem adtam. :))))

Velencéből több ezer fotónk van, a legtöbb nem is mond senkinek sokat, nekünk mégis kedvesek… Csak egy lépcső. Emlékszel? Ott pihentünk, úgy fájt a lábam… És ez a kávéscsésze a kávéházi asztalon? Milyen szép volt, meg lehetett venni. Meg is vettük. Sose használtuk, annyira apró… :)))

Ajándékozzuk oda az Ilcsinek, az gyűjti a porcelán biszbaszokat… Oké, ajándékozzuk! :)))

Ezt az oroszlános kopogtatót hol fotóztuk… És a tetőkert! Milyen hihetetlen! A tetőkerteket leginkább azért építették a házra, hogy a nők ott száríthassák a HAJUKAT! Meg persze a ruhákat is, gondolom. :))))

Ilyen őszi időkben jó az, ha az embernek sok-sok emléke van. :)))

Kissé visszarévedtem… 25 évesen szültem Horrorkát, mert szerettem volna gyereket. Férjem volt, otthonom. Gyes-gyed. Csendes, szelíd házasság, kis örömök. Kirándulások, szombaton piac, jó kaják, biztonság. Szerettem… De esténként sokat gondoltam arra…Úristen! Mindig így fogok élni? Soha többé semmi buli, őrület, mámor, veszély, vállalkozás, alkotás… Semmi szerető, hódítás, semmi izgalom? :O

Hát ehhez képest mondjuk egészen vad életet élhettem a válás után. :)))

Szegény férjem pedig meghalt. 35 évesen… :(

Szóval jó, ha az embernek akadnak emlékei. :)))

Ha már ilyen rettenetes dolgok történnek, ugye… Híreket olvasva erősen azt gondolom, hogy megbolondult a világ. :(

Sok-sok százalékkal ugrál felfelé a napi halottak száma. Végre elismerték az aeroszolos terjedést, ami ugye… eddig pont úgy nem volt publikálva, mint a kiütések. :(

Szóval nem hülyeség a maszk, bármit is mondanak a vírustagadók, ez a mocsok olyan vígan úszkál zárt légtérben a levegőben, mint pihe a viharban… Nem kell hozzá se tüsszenteni, se köhögni. Elég lélegezni. :(((

Volt még az SZFE-tüntetés. Nagyon drukkolok az egyetemistáknak, de ezzel most nem értettem egyet. Egyrészt ugye a pandémia okán, másrészt mert úgyse érnek el vele semmit. Mi is hiába tüntettünk 2010 és 1014 közt…  (Mekkora hatalmas tüntetések voltak, mekkora bulik! :)))) De ez nem az az ország, ezek nem azok az emberek, akikre hatással lenne az ilyesmi. :(

Az élőlánc más volt, egyrészt ugye minden embernek csak két kontaktja volt a láncban, másrészt még nem hatalmasodott el ennyire az egész gebasz… Ugye… :):

A tanárok helyzete valami egészen kétségbeejtő, akad néhány pedagógus a vevőim közt. Rettenetes dolgokat olvasok tőlük. Félelmetes! :O

Szóval elég cirádás ősz ez, nem kedves nekem… De a rakott cukkini isteni volt, és már tervezem a hétvégi kajákat, valami extrém tepsis-csirkés receptet keresek, és valami sütit is szeretnék sütni. Mondjuk talán csokis-meggyest. Vagy vaníliakrémest. :)

No meg persze hajrá Biden! :))))

 

 

És végül… Egy hézag. :))))))  Szeretettel a zsírpofinak a vonalzóval! :)))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2516260642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.10.27. 23:06:27

Ja! És csak halkan jegyzem meg, valaki megpróbálta feltörni a face-emet... Nem bírt túl nagy tudással, majd megkérdezik. :)))

dr.ahalan 2020.10.29. 00:03:00

Minden öröm felértékelődik manapság, jól van ez így! :)))

Délelőtt fotóztam, aztán a Gábor jött, volt közös ügyünk. Elvitte a postát. Találkozott akivel kellett... Aztán megbeszéltük telefonon többször a bugrisokat, a híreket. Meg a mindent. :)))

Horrorkával viszont jót csacsogtam, jól élnek ezzel a Balázzsal, igen szerencsés fiatalok. Van lakásuk, mindkettőnek jó állása van, tanulnak, és.. amikor tudnak, akkor bekuckóznak. Ma ez a legnagyobb öröm, szomorú világ. :(

Ami viszont tény. A mostani fertőzöttek nagy része részt vett tömegrendezvényen. Táncikált, meccset nézet, tülekedett... Nem is értem. Akkor mit várt? :O

És mit várt a pókhasú? Nézzük a halottak számát? Nézzük... :O

Történik valami?

Nem.

Qouple Ray 2020.10.29. 07:14:46

nocsak,nocsak......

"maxika közzétett egy állapot frissítést

12 órák, 1 perc óta

Sziasztok hogy lehet itt városra keresni??

1 Hozzászólás
Kedvelés Kedvelés
Hozzászólás Hozzászólás

Szildi adatlap képe
szildi 9 órák, 19 percek óta

Nem tudod miről írogatsz itt. Ez a WordPress oldal nem a társkereső webes felülete, ez itt egy közösségi beszélgetős, naplózó oldal.. Itt tagokra keresni nem lehet, Az általad hiányolt fejlesztés az applikációkra történt, ott kereshető adatlap, társ, töltsd le ha van okos telefonod. A webes felületet régi “jó” szándékú tagok tönkre tették,, majd meghekkelték, egyszer az is el fog készülni. Idő és pénz kérdése csupán."

szóval elszólta magát .........nemhogy nem európai vezető társkereső portál........egyáltalán nem társkereső......beszélgetős, naplózós felület.
de, az igazi funkciója: nyilvános seggnyalató, a rüszmeteg macskahugyos homokozója!!!

dr.ahalan 2020.10.29. 08:56:23

@Qouple Ray: Ezt hallottam én is, írtam is. Ugyanaz a semmi, ingyenesen letöltött torzó, mint pár éve. A török után. Csak más a skin... Az ügyvédtől tudom, Zsenizsé cégesen is kihátrált, mégse vállalja fel ezt a szégyenteljes, undorító carhalmot, visszalőcsölte anyukára az egész jogi szirszart. :)))

Mondjuk meg tudom érteni. :)))

Úgyhogy most a büdöske, ez a hervatag virágszál lesz a felelős egy személyben mindenért. Saját jogon. :)))

Qouple Ray 2020.10.29. 11:34:02

"Szildi
Admin
48 perce

Olvasom és mivel nem tilos másolom, véleményezem is (mint ők is, akik a saját irományukért felelősek):

“Úgyhogy most a büdöske, ez a hervatag virágszál lesz a felelős egy személyben mindenért. Saját jogon. :)))”

no, akkor ezt is magáról írhatja, biztos ő felel a B-ja munkájáért, képzeljük el mint pl.ha ing. közvetítő, milyen maximális munkát végezhet.. de ezek alapján egyedül ő felel érte, mert üv. lett..
Egy cégben tagok vannak, de ettől senki nem hátrál ki semmiből.. van aki aláíró, ennyi..de ha ennyit sem tud , akkor az elég sajnálatos.. mindenki a saját üzletrészéig felelős.. bár hallottunk olyat, hogy praktikus okból a nincstelent , vagy tőkével nem rendelkezőt bízták meg, sőt még hajléktalanokat ha erre volt szükség -többnyire csalási szándékkal. Minden további a fantázia kérdése csupán.., bízzuk rá, mert ebben tényleg penge agya van.
0
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
5 perce

Nagyon unalmasak.
Rengeteg ember volt a freen, egyik se volt szent vagy hibátlan, de látszik ki szeretett tényleg ott lenni, és kinek volt egy plusz felület, ahol elterpeszkedhetett.
Nem értem miért nem kértek egyszer se a fiadtól időpontot, és szépen a keménymag kézenfogva odamehetett volna….mert ezek gyáva emberek! Net mögül ajvékolás az megy!
Megértem a fiad sz@rik rájuk, az ilyenekkel a legjobb ezt tenni, de ha normális hangnemben megkeresik tuti meghallgatja a szívfájdalmukat.
Én csak egynek örülök, bármi is volt, aki nekem fontos volt, az hátat fordított ezeknek!
Senki se hibátlan, te se, ezt magad is leirtad, de hogy folyton bűncselekménnyel vádolnak az már túl meg minden határon!
Akit én bűncselekménnyel vádoltam, az megkapta a kis pénzbüntetését, meg a kis közmunkáját aztán ennyi. Rövidre lett zárva…már amilyen rövidre lehetett, de nem ajvékoltam évekig a neten, hogy engem milyen igazságtalanság ért!
Itt meg már tisztára olyan volt az egész, mint egy oviban, mindenki azt akarta, hogy az ovónéni neki adjon igazat. 60 éves emberek ugy viselkednek, mint a gyogyósok.
Nem sunyiba kell irogatno a fiadnak, hogy az anyja ilyen meg olyan! Istenem! Dedó!"

azért szólhattál volna, hogy B " ing. közvetítő" :):):):):):):):):):):):):):):)
és a kezed/tenyered, mint a téglagyári munkásé:):):):):):):):):):):):):):):):)
és véresre vered a B. faszát vele:):):):):):):):):):):):):):)
no, de bezzeg a szildi keze, ápolt, glicerines/vazelines, ráncmentes:):):):):):)
és milyen szívesen verne véresre egy brét!!!:):):):):):):)
csak, hát ......ugye......ki használna egy 75 éves mellső végtagot????
mert a kissallaigyerek répáját véresre verheti bárki, de eredmény nélkül!!!!
meghalt........kész........csak hugyozásra használja........:):):):):):):):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.10.29. 11:36:07

"
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
1 perce

Nem is érdekli, meg tudja kik ezek, akiket folyton fegyelmezni kellett, mert régen nem velünk, hanem a tagokkal csinálták.. no, indulásban vagyok, majd később kifejtem a véleményem (amit szabad nekem is)"

várom......................:):):):)

dr.ahalan 2020.10.29. 11:50:27

@Qouple Ray: Hogy micsoda? Ingatlanközvetítő? :)))))
Ezt megint melyik elhagyott lövészárok álmodta? :))) Marhaság. :))))

Egyébként megint csak hablatyol, mellébeszél, elmos. Mondjuk megint nem kérdezte a kutya se, csak fontos neki beugatni, hogy szó essen róla itt. Már csak ennyi van neki az életből... Törődéskoldus. :)))

A cége meg kiszárított car, nulla foglalkoztatottal. Ő szédeleg már csak benne egyedül.

Ennyit a piacvezetésről, meg az ő sikeres vállalkozásairól. :)))

De hogy ingatlanközvetítő! Ezen jót mosolyogtam! :)))

Abból ma simán éhen lehetne halni. :)))

dr.ahalan 2020.10.31. 00:27:44

És végre péntek! Én kérem annyira, de annyira tudok örülni a péntek estének az iszonyatos időjárás ellenére, mint egy gyerek a szülinapnak. :)))

Voltunk bevásárolni. A rémes helyzet ellenére... És már én szégyellem szóvá tenni... Mögöttem egy alacsony, zsíros hajú öregedő figura, csálé, félig lelottyadt, rém koszos maszkkal türelmetlenül kezdte felgórni a pénztárszalagra a láthatóan csóró és magányos hétvégéjének a petyerkáit... A Gábornak kellett rendet tennie, és az elválasztót varázsolnia az ő olcsó bora és a mi mandarinunk közé... Közben terelt engem a bevásárlókocsi elé, minél távolabb a figurától. :(

Az alak láthatóan nem értette, nézett rémülten a nála másfél fejjel magasabb, és húsz évvel fiatalabb kanra... Most mi a baj? Fogalma sem volt felragasztott jelekről, követési távolságról... Bugris. :((

Voltam olyan merész, és megolvastam a hazug kormánypropagandát, nálunk istenes a helyzet... !
MI VAAAN?
65 bevallott halott... Egyetlen nap alatt! Az otthonukban elhaltakról nincs adat. Hetente több száz. Minden európai híradó, minden hírportál hozza, rettenetes a magyarországi helyzet. Rengetegen kínban, kórházban, támasz nélkül... Ha szerencsés vagy, akkor 3-6 nap alatt kiér a mentő érted. De akkor csak letesztel. 3-6 NAP! HA SZERENCSÉS VAGY! :O

Ha nem vagy szerencsés, akkor ott fulladsz meg mondjuk... Nagyon öregekhez, mindenféle kétes egzisztenciákhoz,hajléktalanokhoz, migráncsokhoz, nem magyar állampolgárokhoz el se indulnak. Fontos menteni az adófizetőt...

De 200 egészségügyi dolgozót átrendelnek Szlovákiába. Mert csak... :O

Nincs intézkedés, nincs lezárás, nincs valós járványkezelés... Nincs információ, és nincs valós tájékoztatás. A menyasszonyt fehér pamutkesztyűben illik köszönteni, és együnk gyümölcsöt. A magyar alma ára... 600-800.- HUF/kg...

És akkor mi a legfontosabb? Az abortusz ellen fellépni, szövetkezni a világ legaljasabb államfőivel. ALÁÍRNI! Gúnyosan vigyorogva...Micsoda elképesztő, öntelt hímsovinizmus, micsoda undorító cinizmus... Pfujj! :(((

És ugye a mi Kövérünk! Szüljük tele... Ratkó Anna FERTELMES bajusszal... Szóról szóra, betűről betűre. Ugyanaz a gondolatmenet, ugyanaz a mondanivaló... Vén bepenészedett sztálinista... Milyen jó, hogy a nyolcvanas években voltam fiatal! :)))

És baccus! Vannak nők, akik szavaznak rájuk. És vannak nők, akik tényleg beérik (beérték) azzal, hogy szülőgépek. És kész. Ennyi az élet. Kéjmatrac, szülőgép, cseléd, szeretőnek elviselője, a megalázott... Ma Magyarországon családon belül simán meg lehet verni a nőt, lehet megerőszakolni, szülésre kényszeríteni, meglopni... És igen! Láttam én már olyan társkereső oldalt, amelyik kimondottan pártolta a nőverőket, nőket kifosztó aljas gazembereket, és képzeld! Egy nő vezette... Egy elmebeteg, az én olvasatomban...

Hát ez van manapság Magyarországon.

Hétvégére a hagyományos húslevest terveztem Mirákulum-zöldségekkel, ázsiai rizs vermicellivel.
Aztán rakott csirkecomb lecsósan.. és esetleg vaníliapudingos puffancs. :)))

Még nem is szóltam! Vagy igen? Azt hiszen nem...

Eltűnt a laktózérzékenységem. Vagy mérséklődött. Szerintem a fertőzés után... Elfelejtettem bevenni a laktázenzimet, nélküle bűnöztem a sós karamelljégkrémet... Nem történt semmi. És azóta kísérletezek... :))) Egy kis tejkaramella itt, egy kis joghurt ott. És semmi... :)))

A gluténnel még nem merem kipróbálni. Az azért sokkal durvább cucc... :))))

Qouple Ray 2020.10.31. 08:37:29

Radnóti Miklós

APÁMHOZ AZ ÉGBE

Apám ott fenn az égbe!
Gondolsz-e néha rám?
Mert én sokszor bámulva a légbe...
Elgondolom, hogy milyen kár...
Hogy ily korán meghaltál... Apám!
Sokszor, ha az élet rögös útjain,
Abba a gyakran emlegetett
Göröngyökbe botlik meg lábam...
Elgondolom, hogy milyen kár...
Hogy nem vagy velem... Apám!
Ha az élet zajgó tengerén -
Irányító, erős kéz kellene...
Hányszor, de hányszor megcsókolnám
A te jóságos, dolgos, de sajnos már holt kezed,
Elgondolnám közben, hogy milyen kár...
Hogy árván hagytál – Apám!

dr.ahalan 2020.10.31. 22:44:36

@Qouple Ray: Elolvastam. Többször is... Köszönöm!

Gyertyák napja...

dr.ahalan 2020.11.02. 00:05:44

Megint eltelt egy hétvége... Mécsesek égtek, és beszélgettünk azokról, akik elmentek. Milyen sokan-sokan vannak már! :(

És közben világszerte berobbant a járvány, kezdődik a tánc...

Kinek a felelőssége? Annak, aki tavasszal azt hirdette, hogy felesleges a maszk. Annak, aki röhögött, bruhahaha... Milyen világjárvány?

Annak aki most is bugris, most se érti. Aki nem visel rendesen maszkot, carik az egészre... Annak, aki stadionokat épít elmebeteg módon, de még egyetlen maszkot nem adott rászorulónak, de hazudik, és hazudik, és hazudik. És lop.

Bárhogy is, de szomorú lesz a karácsony. Ha elengedik a járványt, akkor a halottak, lélegeztetőgépen, kórházban szenvedő tömegek okán.

Ha szigorítanak, akkor a megcsonkított készülődési lehetőségek okán.

És persze a gazdasági válság miatt. 2010 óta évről évre egyre szegényebb a karácsony, egyre kevesebb az adventi fény, egyre kevesebb a hangulat. Most elveszik a maradékot is.

Családok százezrei munka, jövő és fillér nélkül. A bankok persze bólogatnak a moratóriumra, vaskos árat fizettetnek majd érte a hitelesekkel. Az időt új hitelként, inflációval növelt értéken, és elképesztő más jogon meghatározott külön költségekkel fogják felszámolni, és nem lesznek gátlásosak.

Karácsony... Egy kiló minőségi Milka szaloncukor 6.000.- forint.

Mennyit keres egy közmunkás? Mennyi a családi pótlék? :O

Az értékes, tudós orvosok nem fognak behajolni a sunyi és gusztustalan orvostörvénynek. Elképesztő, álomszerű ajánlatokat kapnak a világ minden részéről kérés nélkül is. A fejvadászok már viszik az szakápolókat is.

És közben fuldokolnak a magyar vállalkozások. Én is... Semmi, de semmi segítséget nem kapunk, a NAV keményen követel és elvár minden járulékot, adót, és elmebeteg külön sarcot. Hozzájárulásokat, átkeresztelt stadionpénzt... Nem egyet, nem kettőt. Tudod mennyit? Százezreket. Havonta. És ebből alig csak valami megy a nyugdíjalapba...

Még élünk. Nem vettünk fel hitelt. Nagyon-nagyon kínálják! A Gáborék cége még nyereséges... A Gáborral közös kis cégecskénk... Hát mondjuk nullán. Az ékszeres magánvállalkozóim? Mondjuk nem sok terheli, de a bevétele alig több, mint egy közepes fizetés ma Magyarországon...

(És ne ugass be vénasszony, látom mennyire ázott el a céged, és tudom mi történt... Kussoljál, jobban jársz! Már annyiszor mondtam... Meséljek a maszkoldalról? Szeretnéd? Nem. Na ugye! :))) )

És közben ősz van. Szomorú, esős őszi napon emlékeztünk a halottakról. Akiket szerettem. Sokat mesélhetnék róluk... De csak egy kis lista...

Dédike, anyám nagymamája. Nagymami és nagyapa. Édesapám szülei. Édesapám. Rudi, a jóképű focista, Horrorka apja. A lakónénik a házban, ahol leéltem az életemet. Hofmann néni, a volt partizán. Varga néni és Varga bácsi. Nelli néni, és az ő fia, a Miki, aki a férjemnek barátja, és esküvői tanúja volt...és Roza mama, aki Nelli nénivel együtt nagymamája voltak Horrorkának. Fekete néni, a zeneszerző özvegye. A Bánkiék, és a fura Butella család...

Vannak még halott barátok... A free-ről. Mennyi sok titok, ölelés, buli, történet... Szerinted. Dio. Puncsa (Thabita) soha nem pótolható barátnőm...

Elmentek. Jók voltak.

Csak a jók mennek el.

www.youtube.com/watch?v=RJXoYJSgYWY

Qouple Ray 2020.11.02. 10:54:25

"
Szildi
Szildi
Admin
38 perce

Ez totál hülye, mit tud ez barom? milyen maszkoldalam van nekem, vagy a cégünknek? semmi közöm, de neki se lenne hozzá, mint ahhoz sem, hogy hogy ki működteti vagy sem…Veszteséges dolgokkal senkinek nem kötelező azért foglalkoznia, hogy a hozzá hasonló ingyenélők tépjék a szájukat, vagy szolgáltatást nyújtson nekik bárki. 
Foglalkozzon a saját helyzetével, várhatóan megkapja a sorstól folyamatosan amit érdemel. A saját privát dolgom rendben, és a családom is biztonságban, mert én nem másokra hagyatkozva vártam a mannát, hanem megteremtettem ami ilyen helyzetek túlélésére kell. De ezekhez sincs semmi köze, hőzöngjön kedvére, sopánkodjon, hibáztasson mindenkit, ha nincs más dolga. (amíg megteheti, de csak amíg ingyen kap mindent).

Idézem, szinte nincs olyan naplója, amiben elő ne szedne, amit itt cáfolnom kell utána, -hiszen tudja mindenki aki olvassa, hogy kire , mire céloz a beteg agyával:

(És ne ugass be vénasszony, látom mennyire ázott el a céged, és tudom mi történt… Kussoljál, jobban jársz! Már annyiszor mondtam… Meséljek a maszkoldalról? Szeretnéd? Nem. Na ugye! :))) )"

Istenem,Istenem!!! borul a bili.......:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.11.02. 11:52:41

@Qouple Ray: Tudtam hogy nem bírja ki... :))))
1, Hazudik
2, Borul...
3, "Nomany" :)))

Qouple Ray 2020.11.02. 13:55:32

"Állítólag hazudok, és mit ha szabad kérdezni?. Bármennyire provokál, nem fogom bemutatni a saját tulajdonjaim, az éves adómat, a bankszámlám.. ahhoz nagyon kicsi senki, hogy ezek ismeretére jogosult legyen.. ezért sem érteni, hogy mi az amit annyira tud vajon.. mondtam foglalkozzon a saját nulla helyzetével, mert az eddigiekkel semmire nem megy, a boltban sem adnak érte neki semmit ingyen, ha elfogy a tartalékja..

Mi az amivel egyáltalán egy proli bdsm szakértő hazugsággal rágalmaz, hogy meri, honnan vannak neki rólam, körülményeimről konkrét bizonyítékai, honnan veszi rólunk az infókat, nagyon érdekes lesz ha mindezekre válaszolnia kell.
0
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
1 órája

Unatkozik.
1
Válasz
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
1 órája

úgy padlóra fog kerülni mint a sicc, csak azt nem tudni hová tette azt a nagy céges bevételeit, amivel úgy kérkedett? Hacsak nem a nevét adta egy bizniszhez, mint üv. ahonnan csak morzsákat kapott, -mint akinek semmi rizikója nincs-. Ezzel felvállalta a felelősséget, de mi lesz ha a cégük csődbe megy.. elviszik a mini vagyonkáját is..( ajjaj, mi marad a végére ha elveszti a pert , miből fog kártalanítani, kezdek aggódni "

..és még mindig nem érti!!!
szegény, szerencsétlen, szánni való vén bolond!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.11.02. 14:30:38

@Qouple Ray: Tényleg szerencsétlen. :)))

Ha az ide átmásolt hazugságait egybefűzném, hosszabb lenne, mint a Háború és béke.
Nekem az a kedvencem, hogy megbeszélte a bíróval az ítéletet, és már meg is kapta postán. Két éve. :)))

No meg ez a piacvezetés is erősen büdösödik. :)))

Szegénynek vénségére jól összeszaladt a bűn, a kudarc meg a pofára esés. :)))

Qouple Ray 2020.11.02. 17:53:43

"Bolond aki mondja, legfeljebb mert reagálok rá, de minden szavam igaz és ez a lényeg.. Foglalkozzanak a saját car helyzetükkel, többre mennének vele.. nem vagyunk és nem is voltunk soha egy térfélen, ezt is tudomásul kellene már venniük..

No,akkor tisztázzuk, Te kaptál Bíróságtól végzést vagy én?, de ezt is bebizonyíthatod, mint a többi híresztelésed (majd a megfelelő helyen bemutatom, de gondolom archiválva lesz ott is).. Persze, hogy olyan hosszú mint amire hivatkozol, köszönve neked, a sok aljas hazugság, hitelrontás, fantazmagóriád miatt, a blogod életbe tartása céljából. A becsmérésekről nem beszélve, de nem úszod meg, egyszer végére érünk, ahol minden állításod megvédheted. Nekem a polgári nevemre hivatkoztál, személyes adatokat kiadva, pedig nem én vagyok a cég, miért nem akkor léptél fel amikor az állítólagos kár ért.. Ja, nem volt miért, mert jól tudtad, hogy miket követtél el, sokan tanúskodtak volna az akkor éjszakai ámokfutásaidról. Persze hogy nem merted mert tudtad, hogy még jobban megüthetted volna a bokád. Szégyenteljes, aljas mocsadék vagy az összes hasonszőrű bariddal együtt, egy abszolút proli, senki . Na befejeztem, fordulj fel a nyomrodban, és készülj a bizonyítékaiddal, ajánlom erősen. Bye-bye"

"....... fordulj fel a nyomrodban...."

az írástudó
a gyógyszerész
a doktor:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.11.02. 18:34:32

@Qouple Ray: Már megint kényszeresen hozzánk gagyorászik?

Bolond likból bolond szél fúj, tényleg igaz. :)))

Senki nem veszi komolyan évek óta. :)))

Saját jogon... "Nomany"!

És milyen mocskos szavú megint! Iszonyú trágár... NYOMRODBAN! :))))

Qouple Ray 2020.11.02. 19:05:54

@dr.ahalan: tagadja, de nyilván ilyen körökben mozgott. mert a többi doktor/orvos/gyógyszerész ( az igaziak!!) mind lenézték, kiközösítették..........maradt neki a francia kisasszonyok:):):):)

dr.ahalan 2020.11.02. 21:39:42

@Qouple Ray: Mindig a legaljával bratyizott az oldalon is, a normálisabbak legfeljebb egyszer-kétszer találkoztak vele, aztán nem hívták többet, elkerülték.

Most is... Hát madarat tolláról, ugye... :)))

Szép kis társaság, mondhatom! :)))

Qouple Ray 2020.11.03. 08:08:06

elkerekedő szemekkel kérdezem, hol a frászkunyhóban lehet "fáradtságot" (sic!) venni?

"
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
9 órája

Azért nem érted miért akaszkodnak rád már egy évtizede, mert a te világod teljesen más, mint az övék.
10 éve üldöznek a baromságaikkal, de soha nem vették a fáradtságot arra, hogy normálisan megkérdezzék ami érdekli őket. Csak támadni tudnak, normális kommunikációra képtelenek.
Miért van az, hogy mi ketten is csúnyán veszekedtúnk, mégis túl tudtuk magunk tenni a hülyeségeken?
Nem fogják fel, hogyha valakinek megvan mindene, az tisztességesen is hozzájuthatott.
Hagyd őket a francba! Nem a te világod ez a banda! Máshonnan jöttél, máshova érkeztél meg, te már megengedheted magadnak, hogy ilyen piti emberekkel ne foglalkozz!
Majd foglalkoznak velük a megfelelő helyen!
Nem kell neked semmit bizonygatni az ilyen embereknek."

a másik agysebész.....:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.11.03. 08:35:27

@Qouple Ray: Mondom én! Madár, meg a tolla... :))))

Ez maradt a vénasszonynak a végére. Egy gülüszemű, elrongyolt erkölcsi hulla. :)))

Abban viszont igaza van, nem egy helyről indultunk, nem egy helyre értünk, nem volt párhuzamos az utunk soha. Ennek tudata számomra igen nagy boldogság, és gondolom ezzel a szemlélettel nem vagyok egyedül. :)))

Qouple Ray 2020.11.03. 11:40:36

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
13 perce

A”másoló diák” most úgy látom nem aktív, pedig a lényeget leírtam, kitettem, de nem meri átvinni, bevallani, hogy mekkora bajban vannak, a sok hazugság, rágalom miatt.. Azok a régi tagok, aki ott olvassák, többnyire ide is jönnek, aki normálisan gondolkodik látja a helyzetet.. Soha nem tartoztam egy ilyen proli társaságba, mint a hölgy és barijai, Szégyenlem, hogy egyáltalán valaha szóba elegyedtem velük, hogy beengedtem az otthonomba.. de, nem sorolom, még szép, hogy nem vagyunk egy fertályon, Isten őrizz ilyenekkel ,elég lesz a Bíróságon viszontlátni őket,.."

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
11 perce

Szegénykéim ha élnének, most jobban elfogadnám a véleményüket, de az Attila is, hogy utálta, amikor csak a nevét megemlítettem, megvetette, a E-vel együtt. miután kiderült, hogy folyton csaltak a játékában is, aljas, szemét embereknek tartotta őket.."

szegény, szerencsétlen!!!
csaltam a játékban?????
be kéne bizonyítani....
ellenberger a mókus őrs , a tarjóni krémeslopóval az élen........
és napokig látványosan örömködtek:):):):):):):):):):):):):)
na, az nem tűnt fel........

dr.ahalan 2020.11.03. 11:59:40

@Qouple Ray: Ma se nagyon tesznek semmit se, két naplopó. :)))

Nálam biztosan sose volt csalás, náluk igen. Bizony.... De ennyi év után már annyira mindegy! :)))

Ami viszont szót érdemel, az az elmebeteg hozzáállás, hogy még mindig ő akarja meghatározni, hogy mi legyen a lényeg ebben a blogban. Itt türemkedik, mint egy undorító gennyes daganat, és nem lehet tőle megszabadulni...

Ez a tény, és ez a lényeg. Az ő hazugságai, hablatyolásai már unalomig ismertek. Senki nem kíváncsi rájuk.

Qouple Ray 2020.11.03. 17:00:48

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
1 órája

Pontosan tőle tudom mit műveltek, amolyan jópofa dologként vezette nálunk be, milyen vagányok voltak, de azt nem tudta, hogy van rá bizonyítékunk is, amikor email formátumban küldözgette a barikainak a megfejtéseket, hátha kapnak ingyen kreditet.. aljas húzás volt.. nekünk meg továbbítva lett, névvel, email címmel.. stb.. nem a saját oldalukon buktatta le magát.. szemét, gazember társaság volt, sajnos."

szóval kiderült az igazság!!
az emailemet, emailjeinket is olvasta a banya, vagy atibá......
így már minden érthető!!!!
de, majd megmagyarázzák a megfelelő helyen!!!!!!!!!

"....... van rá bizonyítékunk is, amikor email formátumban küldözgette a barikainak a megfejtéseket...."

jelezném, elég nagy fasz lettem volna, ha emailen kérek segítséget, vagy adok, mert a telefon egyszerűbb!!!
de meglehet, azt is lehallgatták!!!
majd erre is kitérek.

vén hülye!!!!

dr.ahalan 2020.11.03. 17:45:38

@Qouple Ray: Szuper! Ez most jól jött, saját maga írta le, nem csupán beleolvasott a magánlevelezésekbe, de azokat el is mentette! :))))

Persze elévült, de mától bizonyítható és egyértelmű a becstelensége és megbízhatatlansága! :)))

Szegény... Hát nem az eszéért tisztelik, az biztos! :)))

Qouple Ray 2020.11.03. 20:09:25

"......... akkor mit mosdjak én.. költői a kérdés....."
mivel nem ő a legélesebb kés a fiókban, csak annyit mondanék: lenne mit.......
süti beállítások módosítása