dr.ahalan

dr.ahalan

Emlékek a zsilipnél

2020. október 20. - dr.ahalan

 

Ezt meg kellett ma nézni, gyönyörű lett, végre, végre! A zsilip! Sok évtizedig volt lezárva, elhanyagolva, most végre szánt rá a város pénzt, energiát. :)))))

Gyerekkoromban rengeteget jártam erre, itt kellett átkerékpároznom édesapuhoz a hajógyárba, a zsilip melletti ártéri erdőben tanultam meg korcsolyázni, apuék hokiztak a fák között, én meg bukdácsoltam boldogan, és bámultam a sekély jégben a befagyott békákat, halakat. :)))

Egyszer még egy kis csukát is láttam, nézett szemrehányóan. A hideg kirázott tőle, sokáig álmodtam szegényről, és attól kezdve nem ettem meg a halászlét, ha tudtam hogy csuka is van benne. 

Minden nyáron sátoroztunk édesapuval a Kádár-szigetnél, ő tavasztól őszig kint volt, az egész szabadságát ott töltötte, aztán onnan járt be motorcsónakkal dolgozni. Ma kimentünk a Futrinka utcába is, ott volt a kisbolt stéggel... Ott vettük a kenyeret, a sört, meg nekem a végtelen mennyiségű cukorkát, nápolyit, Márkát. :))))

Napi étel volt a hal. Halászlé, vagy pörkölt. Sült hal... Ponty, és mellé angolna, azokkal sokat játszottam. Kígyóbűvölőt. :)))  És kecsege! Hogy az micsoda gyönyörű hal! És micsoda ízek voltak azok! Édesapu híres halfőző volt fiatal korában, a sátorhelyen mindig állt 4-5 sátor, és naponta jöttek vendégek… A barátai, kollégái. Hoztak alapvető dolgokat, vizet, kenyeret, házikolbászt méterszám, szalonnát, gyümölcsöt, Klárikának csokit és ajándékokat…  és ettek… :)))

Volt erdőm sok-sok állattal, és hatalmas zátonyom, gyönyörű gyerekkorom volt énnekem. :)))

Aztán jött a kamaszkor, és jobban kezdtek érdekelni a fiúk, a diszkó… :)))

Ez a nap az emlékek napja volt, az idén kicsit korábban mentünk, de Gábormama, aki minden évben megköti a koszorút, csak most volt itthon, úgyhogy előrehoztuk a napot.

Barangoltunk egy kicsit a belvárosban, meg mindenfelé. Rengeteget változott a város, szaporodnak a szökőkutak, valakinek ez a dilije. :))) 

Mondjuk a pad, ahol először csókolóztam… Hát az még mindig ott áll. :)))

A hajógyár romjaihoz se nyúltak hozzá, most kikötő van a romok között, yachtoknak. Csak a főépületet pofozták ki, a műhelyek, raktárak ott állnak üresen, roncsként. Furcsa érzés volt. :(((

És persze hoztam haza kalocsai paprikát egy évre, és bajai halászlétésztát…. Pesten nincs, és a karácsonyi halat Horrorka a fejemre borítaná nélküle. :))))

Azon meglepődtem… Sokan hordanak maszkot, pedig állítólag a városban nincs koronavírus, bár ezt a polgármesterasszony a face-en erősen cáfolta. :)))

Aztán a múlt héten járt nálam a kéményseprő, kéményt ellenőrizni. Aranyos pasi, már tavaly is őt kaptam ki, maszkban jött, a lábára is húzott védőt a lakásajtóban, a kéményen és a konvektoron kívül semmit nem fogott meg, és amíg kitöltötte a papírokat… beszélgettünk. Azt mondja a járvány eleje óta elképesztő módon romlott a lakosság mentálhigiéniás állapota, és mutatta a kezét… Egy emberke megharapta! Nagyon komolyan! :)))

Ráadásul erősen fogynak a kéményseprők, képzés gyakorlatilag nincs, és azt hiszem ez nem vicc!  :(((((

Hát így… Holnap lesz miért drukkolni, közben fotózni szeretnék, meg házat tartani, már ha oda tudok figyelni. Biztosan a telefont fogom bizgerélni percenként, hogy csörögjön már! :)))

Aztán majdcsak péntek lesz egyszer! :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr7616248346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.10.20. 23:41:51

Fura telefonbeszélgetés utazás közben...
Te! És tényleg! Van vagy 6-7 regje! Megint magához beszélget, és hirdet! Pasiként! Lelkesen! Hát van fórum, de lejön... Nagyon gáz! Magával beszélget megint...

Hát igen. Viccesnek is lehet látni. Én a kor előrehaladtával inkább szomorúnak látom a jelenséget. Szánom, detélleg... Micsoda öregkor ez, micsoda mélymagányos kétségbeesés... Ahol már nincs önkontroll, nincs szégyenérzet, ahol már csak az a fontos... Bármi áron, mint fuldokló a szalmaszálhoz... Még! Még egy kis törődést, akár csak virtuálisan is! Csak még egy kis kedves szót! Vagy akár durvát, bántót is... Csak érezzem még hogy élek... Hogy tudomást vesz a létemről valaki valahol...

Azt hiszem ez végtelenül szomorú... :(

Qouple Ray 2020.10.21. 07:42:35

első!:)
ismét bebizonyosodott, ez egy másik kávéház.
akkor és úgy rúgnak gólt, még 10 emberrel is, amikor csak akarnak.
sajnos ez a realitás.
talán az ukránok ellen majd jobban megy......
pénteken ünnep.....és az új bonamassa is megjelenik, vasárnap lujzibébi keresztelője.
zsezsgés van.....

Qouple Ray 2020.10.21. 15:23:02

dicsak,dicsak.........

"
Szildi
Szildi
Admin
2 órája

Mai idézet, a hírhedt hölgytől.

“Te! És tényleg! Van vagy 6-7 regje! Megint magához beszélget, és hirdet! Pasiként! Lelkesen! Hát van fórum, de lejön… Nagyon gáz! Magával beszélget megint..”

aztán jön a jellemzés, a sajnálkozás, persze negatívan, de nem derült ki az akire céloz– a kor miatt lehetne rám is-, de mivel sehol nem vagyok pasiként regisztrálva, nem is beszélgetek magamban, nem is hirdetek.. vagy mi , tehát cáfolva.. Itt aztán ha akarnám sem lehetne, mivel az ip címem logolja a WordPress, azonnal adminként jelezne egy új regisztrációt is..Mint ahogy kidobja a Nick névvel, akik több névvel vannak itt, de ezt csak az üzemeltetők látják. Mondtam sokszor, hogy hülye mindenhez. Régen is ezt csinálta, telefonbeszélgetés a barikkal, ahol az oldal vagy tagjai voltak a témái. Egy normális naplója végére a sokat sejtető megjegyzés, illetve hazugság terjesztése.. ugye ismerjük, most is ez megy nála, valamivel éltetni kell cirkuszának a kedvelőit.. mert semmi nem történik vele, otthon döglik és azon agyal mit lehetne még valakikről bedobni, más témája nincs is, már lassan 15 éve.."

dr.ahalan 2020.10.21. 16:40:03

@Qouple Ray: Mondom! Kényszeres elmebeteg, beugat mindenbe, fontoskodik, magyarázkodik, pedig a kutyát se érdekli.
Ehhez a történethez meg pláne semmi köze, nem róla van szó. Azt ő csak szeretné! :)))

Ámbár hogy ha már rákanyarodott a témára... Én emlékszem még rá, amikor volt egy cafe 46 éves férfi nick... Ennyit az igazmondásáról ennek az izének. :)))

Qouple Ray 2020.10.21. 20:59:24

"
padreemeritus
padreemeritus
2 órája

Na még ez is!!!

“Rendkívüli támogatást kaphatnak a holokauszt túlélői a német államtól a koronavírus-világjárvány miatt – írták német lapok. A magyarázat szerint ugyanis a túlélők fokozottan veszélyeztetett csoportot alkotnak, nemcsak magas életkoruk miatt, hanem azért is, mert “a náci diktatúra idején elszenvedett üldöztetés révén” sokan eleve egészségi gondokkal küszködnek.”

Itt kiemelném a magas életkorukat!!"

szerencsétlen fasz!!!!

dr.ahalan 2020.10.21. 22:20:56

Ahogy dédikém mondta: Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

A legmocskosabb, legrasszistább kamu oldal volt mindig, meg is lett az eredménye.

www.rasszistamocskok.hu

dr.ahalan 2020.10.22. 00:46:49

Jujjj! El is felejtettem! A péntek ünnepnap, Gábor már holnap jön a "játszóba"! Micsoda öröm! :)))

Kicsit jobban rá kell hajtanom napközben, de bánja fene! :)))

Ma csak felszaladt gondterhelten egy ebédre, neki tetszett a tejfeles-borsós csirke, nekem nem annyira. Horrorka szerint ez csak egy csóri, kamu borsós tokány volt... És tényleg! Legközelebb disznóhússal! Szakácstudományában messze felülmúlta már az anyját, kétségtelen! :)))

És a nap boldogsága? Horrorka levizsgázott, nagyot lépett, és már megy is tovább, új célok, új iskolák, rákapott a tanulás ízére, nem tudom ezt kitől örökölte... :)))

És ha holnap délelőtt összekapom magam, mindent megháztartok, és lerendezem a manapság igen silány, koronavírus-terhelt céges aktuált... Akkor délután bevásárolunk, és bekuckózunk, és jöhetnek végre a gyöngyök, ékszerek, bizsucskák. HÉTFŐIG! :)))

Ezt meg kell ünnepelni, a face-en láttam, az én jó öreg bajai diszkósom, és régi-régi haverom, a Szunyi osztotta meg velünk, bajaiakkal... Csodás évek voltak, ez is egynyári sláger lett, tomboltunk a sziget csücskében, a nehezen megközelíthető Kalapban. Jött a kompos a kiabálásra a kézzel, dróton húzott tákolmánnyal, és áthúzott minket. Az ára egy bélás volt. Bronz kétforintos, vagy alu forintból kettő. :)))

Persze a kompot mi húztuk, az öreg akkor már mata részeg volt, így szerettük. Nagy tisztelője volt édesapunak, mindig el is mondta! Na! Te a Markos Karcsi lánya vagy! Megismerlek ám! A hajógyárban dolgoztam én is, aztán jött a csúz, meg a nyugdíj... Ezt a kompot is a gyár adta, la! Megélünk belőle a nyugdíj mellett, az asszony sose dolgozott, tudod... Az öregeket ápolta, megnyomorodtak a háborúban így-úgy. Mind a négy. De sokáig éltek, oszt enni meg kellett... Jó ember az apád, ő intézte... Menj kislányom, én nem árullak el, menj mulatni! Ésszel ám! :))))

Baja. Emlékek. Zenék... :)))

Mondjuk arra nemigen emlékszem, hogy azon a nyáron ki volt az aktuális szerelem... Vagy kik voltak. :)))

www.youtube.com/watch?v=s36eQwgPNSE

Qouple Ray 2020.10.22. 06:27:03

"
padreemeritus
2 órája

Észrevettem ám valamit, mégpedig a Boráros téri bárisnyá blogjában!! Bukta van és megint nem lekváros!!!:):):):):)

Meg lehet figyelni, hogy a szövegben a sorok közötti hézag váltakozik, ahol az élményeiről ír, ott kisebb a távolság, ami arra enged következtetni, hogy az egy bemásolt rész egy korábbi irományból, tehát nem egy időben íródott a többi szöveggel!!!

Melyik a helyes édesapuhoz, vagy édesapámhoz???

És az örökké visszatérő kérdés: De HOL van az édesanya???"

szerencsétlen fasz!!!!

Qouple Ray 2020.10.22. 07:39:58

@Qouple Ray:
"
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
18 perce

Észrevehető az is, hogy innen másolja a hsz-t a drága barija, hogy legyen valami téma ott is.. ebből áll az oldala.. sehol-senki, hozzá sem szól, mert már nem vállalják fel azt amit évek óta művel. A hűtő feltöltéséről, meg a G-mama ellátmányáról meg nincs mit írni, folyamatosan kiderül, hogy eltartott minden szinten."
szerencsétlen fasz!!!!

dr.ahalan 2020.10.22. 07:53:41

@Qouple Ray: Ez megint vidám reggel! Hézag! HÉÉÉÉZAG! Elképzeltem, ahogy a három büdöske méricskéli a monitort kínjában.... Nicsak! Ez egy héééézag! :)))

Jó nagy marhaság. Nem hézag. ENTER! Nekik is van, csak még nem találták meg. :)))

Öregkori szenilitásnak tudom be... :)))

Héééézag! Nagyon röhögök.... :))))

Ami viszont szomorú, az... Hát... És nem csak Tatán van ez így. :((((

444.hu/2020/10/22/akiket-a-halal-kozelebe-sodort-az-elfuseralt-jarvanykezeles

Qouple Ray 2020.10.22. 08:16:49

énmártikám nagyon virgonc, nagyon él! képek, furfangos kérdések, pici francianyelv oktatás, és a közelgő 64. születésnap. sok boldogságot énmártikámnak!!!
az öreg veszprémi linda, a csikóbőrös qlcs őrzője áhítattal szívja magába az 5 perc figyelmet is.......
a legunalmasabb a közpina ........téma nélkül, kiközösítve........naplemente.
a free szégyene, az impotens bozgor, a tanulatlan , fogatlan sittes, szavak nincsenek rá......
de, a 78 éves bébi ( aki még felvenné a bakot, pedig porzik már , mint a szahara) még rámozdul.......

és az oldalon vidáman megélnek a pénzlehúzós, adathalász kurvák.......büntetlenül......
"megszokhattuk, mindig csak nagyokat szól, főleg hülyeséget, vagy hazugságot.."

dr.ahalan 2020.10.22. 08:58:31

@Qouple Ray: Te! Ugyanezt, ugyanígy írtad le hat éve... öt éve... négy éve. :)))
Ott semmi nem változott. Ugyanaz a néhány divatjamúlt, ósdi, senkinek nem kellő arc, ugyanazok a lepusztult alakok. :)))
Meg gondolom néhány tucat friss kamu, hogy legyen némi penészmentes mozgás is. :)))

De a legfontosabb, hogy HÉZAG ne legyen! Mert a szabályzatot be kell tartani! :))))))))))))))))))

Qouple Ray 2020.10.22. 09:14:25

@dr.ahalan: az én olvasatomban új értelmet nyert a "na,mi a hézag?" köszönés!!!:):):):):):)
és mától a bergendy, rés a tetőn c. száma így szól:
Van egy HÉZAG, van egy HÉZAG a tetőn, ez csúnya dolog, ahogy mondják. De azért soha nem hagyom én, hogy ezt is jól betapasszák. Hiszen még annyi HÉZAG van a Földön, mért ez kerülne a sorra. Ezért én egész életemben az ágyból nézek a Holdra. Nem baj, ha a szél fúj a HÉZAGON, s télen nincs melegem. Mindig szabadon ki-be járkál ..."

:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.22. 13:55:15

@Qouple Ray: Hézagos szép napot, nekem csak a dilatációs hézag jutott az eszembe... :)))

A szobámat valamikor egy kivitelezőre bíztam, galéria, ablakcsere, padló, festés... Rém lusta és lassú volt, és amikor végre készen lett, és át akarta adni... Hát nem volt küszöb! :)))

Mondom... Ez a lik meg itt mi a fene?

Aszongya pofátlanul: DILATÁCIÓS HÉZAG... :O A SZOBÁBAN! :)))

És akkor majdnem nekimentem! :))) De aztán végül csak hangosan mondtam pár tucat csúnya szót. :)))

dr.ahalan 2020.10.22. 23:53:23

És végre! Elhelyezkedés, Gábornak szuszogása, hangulatfény, olvasólámpa, füstölő illata. :)))
És pizsivariációk!

Október van, nyáron pólóban, vagy lenge izében alszom, sokszor anélkül. Nagyon meleg az én lakásom, alig kell fűteni télen is... Mindegy.

Ha ősz, akkor pizsi. A pizsamákat Gábormamától kapom vagy 15 éve. Bolondos, dilis, pasztellszín darabok, rajzokkal, glitterrel, én szeretek télen reggelente kávé, zene mellett abban dolgozni, hetente kimosok többet is, ezért elférnek az újak, és újak.. :)))

És Gábormama vadászik a legőrültebbekre... Kapom karácsonyra, szülinapra. Már rengeteg van! :)))) Én meg variálom őket. Lilát a zölddel, a rózsaszínt a világoskékkel. Ma szemüveges egér pink háttérrel, hajában masni... De lehet hogy maci. Ki tudja manapság! :))) A naci meg almazöld. Rém rondák együtt! :)))

Takááács! Már megint olyan harsogó vagy, mint egy neonreklám! Ugye nem akarod bemesélni, hogy ezt a libacar színű borzadályt az édesanyám vette? Becsempészted! Anyósharcra készülsz? Összekülönböztetek a rakott cukkini receptjén? :))))

A pizsik nem makulátlanok. A Gábor kedvence a főbe lőtt mókus, szívecskével.... Hát... Parázs esett rá a cigiből, pirinyó lyuk égett széllel. :)))

Te Takács! Ni már! Lelőtt valaki? :)))

A mi kis titkaink. A mi kis ezer apró titkunk...

Hihetik persze sokan hézagnak, hazugságnak... Mi Meseországnak hívjuk.

Sokáig azt hittük, hogy Meseország mindenkié... Mások is hitték.

Én már régen tudom, Meseország nem mindenkié... Ki kell zárni onnan a hamisokat, ki bizony!

És akkor Meseország élhet tovább.

A többi meg... Kit érdekel? Meseországban minden van.

Kint meg nincs semmi. Se egészségügy, se igazmondás... Tolvajlás van, hazugság, leskelés és ármány. Nácizmus. Rasszizmus. Kirekesztés. Elvándorlás. Piszok, bűz, mocsok. Sásdiné...

Pandémia, bugrisok, mocskos, sose cserélt, hat hónapja az áll alá tolt maszkok. Van még mulatós zene, idióta dallamok, szavazós krumpli, lapos hús... Én azt gondolom, hogy a mai világ iszonyú. :)))

Szerencsére nem az én világom.

És igaza van DúróD-nek... Meseország nem mindenkié... :)))

És akkor jöhet még egy füstölő, szellőztetés, egy kis skandináv krimi, aztán alvás... Jössz már Takács Bálint?

Mindjárt! Detélleg! :)))

Qouple Ray 2020.10.23. 10:36:58

mindig is mondtam, a közpina a legnagyobb szarkeverő!!!!!
"
Szildi
Szildi
Admin
9 órája

“Kint meg nincs semmi. Se egészségügy, se igazmondás… Tolvajlás van, hazugság, leskelés és ármány. Nácizmus. Rasszizmus. Kirekesztés. Elvándorlás. Piszok, bűz, mocsok. Sásdiné…”
————————————————————————————————-
Jól látom, a nevem újra kiírva.. a többi asszociáció, becsmérlés, rágalom sorozata.. ok
No,akkor mentjük, megy a többihez, majd fizet, ha ennyire hülye.. már jobban nem érdekel..
A zsigereiben ivódtam, nem tud nélkülem élni, miközben a saját életéből veszi a mintát, a nagy fantáziája szüleményeit.

Nálam mi van.. gyönyörű rend, klassz család, sikeres gyerekek, unokák ( a kisebbik ma tette le az angol nyelvvizsgát- előrehozott lehetőség-), a nagyobbik be jár az egyetemre, reméljük csak nem lesz ebből baj vírus ügyben. Nem lehet mit tenni, ez van.
A kertemben gyönyörűen megeredt az új gyepszőnyeg, ma itt volt a vejem és lenyírta, ezzel le is zárult az ez évi projekt nyaraló témában. Éppen készen lettem a konyha és ezzel kapcsolatos beszerelésekkel, az is összeállt. Még pár kellemes nap lehet, és lassan lezárom télire, mert ugye két helyen elég nehéz tartózkodnom és a rezsi sem lenne kicsi. Bár, ehhez hozzá vagyok szokva, hiszen az egész életem az örökös jövés-menésről szólt. Ingatlanok bérbeadásával, ezzel azok üzemeltetésével foglalkozom már kb. 15 éve, ez egy vállalkozásom, ami sikeres. Szegény férjem, nagyon elcsodálkozna, meddig fejlődött, amióta eltávozott.. de szeretem is csinálni.
Magánélet, szerintem nem tartozik senkire, ki szuszog az ember mellett, privát ügy.. no, de ha nincs miről írnia, érthető. Fogalma sincs normális családi életről, hiszen nem is gyakorolta soha.. Azt is mindig elfelejti, hogy nem hasonlítható össze egy-egy korosztály, akik ugyanazt átélhettük a megfelelő időben, legfeljebb nem írogattuk ki egy nyilvános felületre..Főleg aki jó házasságban élt, mint én is, akinek igazi családja volt, nem egy ” cégtársa”. Jól ismerjük, hogy minden amit ír magáról, csak a fantáziája szüleménye, amit szeretne..tényleg, de egy kamu az egész, csak álmodik a nyomora.
Miközben én pedig sejtelmesen jót mosolygok rajta, de más nem tartozik rá, és nem is publikus.. ..

csatolom az egyik “kamu” rezidenciám mai fotóját..
IMG_1686(1).jpg
IMG_1685.jpg
1
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
1 órája

Most jól értettem, hogy azzal vannak elfoglalva, hogy ki szuszog melletted az ágyban?

Qouple Ray 2020.10.23. 10:39:12

"Én mindig egy cuki párként gondoltam rátok,,,,,," emlékeztek még a loveu.eu-n miket okádott sugárban hónapokon keresztül???????
most meg a feje a vq végbelében!!!
a gálám fordul ki az ilyen parasztasszonyoktól!!!!!!!

Qouple Ray 2020.10.23. 10:46:11

"Meg lehet nyugodni! Vannak az Ildikó körül titkos hódolók....." :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
hááát............igény lenne rá 78 évesen is, hiába száraz a kút:):):):):)
megy még a fexik-terpeszt:):):):):):):):):):):):):)
de, most őszintén.....ki az aki egy ekkora kályhát begyújtana, beizzítana?????? ( a kis sallaigyereken kívül, viszont róla tudjuk, impotens, fogatlan, és meleg!!)
titkos hódoló:):):):):):):):):):):):):):):):):):) sírok hangosan.
örül ha a bugyiját le tudja tépni magáról a budiban,,,,,,,,,:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.23. 12:21:23

@Qouple Ray: Vastag volt a mai beugatás, majd elolvasom... Vagy nem. :)))
Úgy látszik csúcsra járnak a vén csontok. :)))
Kis őszi nyugtalanság a senkinek nem kellő gagyi caron. :)))

dr.ahalan 2020.10.24. 00:04:17

@Qouple Ray: Cuki pár! Bahaltam! Én láttam őket... Cuki pár! Bruhahahaha! A sűrűn használt elvtársnő sok pénzt kaphat a vén bűzös borztól az ilyen közé tett bérblogger-biszbaszért... :))) Cuki pár! Két nyugger, akik nekirontanak a békés vásárlóknak a piacon! Cuki pár! :)))

Az egyiknek lötyögött az aszott testén a megörökölt ruha, a másik meg igazgatta a damilhaját, és próbált talpon maradni a szélben a negyven kilójával... Őket cuki párnak emlegetni ma, tíz évvel később is... Több mint ízléstelen. :)))

Közpunci majd mesélhet a valóságról, és biztos lehet benne, a férje valós peranyagokból fogja megtudni, milyen féle-forma, bizony sűrűn látogatott barlangú asszony kakukkfiókáit neveli, és jut is az eszembe... Ki is az eltartott? :)))

Micsoda ócska, selejtes népek ezek ott bezárva abba a virtuális pöcegödörbe! :)))

A mai nap viszont izgalmas volt, a tüntetés kapcsán majd lenne szavam, de most elmenek aludni. Este sokat mászkáltam a Bart Bonte oldalon, játék közben beszélgettem. Jó kis magyar közösség alakult ki, csupa értelmiségi... Ugyanez igaz a paraméter.sk-n... Az amerikai Népszava oldalán, és egyre több és több hasonló fórumra lelek, magyar buborékokra, kapcsolati tőkecsoportokra... Jó ez így. :)))

Holnapra zellerkrém-levest tervezek jó fűszeresen, és csípős csirkemell csíkokat burgonyapehely panírban, új változat! :)))

Gábor meg Rejtőt olvas. Illetve együtt olvasunk Rejtőt. Sok éve nem volt rá időnk, elővettük. :)))

Vanek úr jelenleg bevonult, és értetlenkedik. Imádjuk Vaneket! :)))

És rémségesen sajnáljuk azokat, akiknek nem adatott meg soha Vanek úr. :)))

Qouple Ray 2020.10.24. 10:05:36

na, a cuki pár, a kiszáradt meg az impotens valamint az elmaradhatatlan dörgölőző, szarkeverő közpina.
"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
16 órája

Ki ne ismerné M.Klárát a bdsm tudósítót, ugyanaz pepitában, lehet a B.mama nem tudja. Valaki felvilágosíthatná, hogy egy normális családból hová került az egy szem jól nevelt fiacskája.. Én ha ilyen nő lenne a fiam körül, biztos elkergetném, mind a kettőt, nem még ellátni őket a munkám gyümölcsével…
0
Válasz
padreemeritus
padreemeritus
Reply to Szildi
16 órája

Az egész brigád egy liberális, kommunista söpredék!!!
0
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
16 órája

Messziről jött ember azt mond amit akar

dr.ahalan 2020.10.24. 13:37:41

@Qouple Ray: Jó téma, beszélgessünk a bdsm-ügyben. Igen, sokat írtam az ügyben, és nem csupán a pedofilokat gyűlöltem mindig, nem csak azok ellen szóltam.

A virtualitásban rengeteg a beteg gondolatú, perverz mocsok...

Aszott, ráncos vénasszonyok, akiknek a nyakráncaiba már beette magát a kosz... Kamerán leskelnek csorgó nyállal maszturbáló tiniket, és mutogatják őket boldognak, boldogtalannak. Ismerünk ilyet.

Vannak bűnözők, akik a szexet csak drogos nővel, anális erőszakkal tudják elképzelni.

És elmebeteg családanyák, akik válogatás nélkül közösültek boldoggal-boldogtalannal, undorító nemi nyavalyákat terjesztve, és ezzel családokat téve tönkre...

Vannak beteges zaklatók, bokorban bujkáló, leskelő agyi sérültek.

Hát igen. Sok-sok cikket írtam. Nem szégyellem, és szerintem az olvasó, ha van gyereke, férje, akkor meg tudja ítélni, hogy ki mennyit ér a történetben. :))))

Qouple Ray 2020.10.25. 13:26:55

borongós őszi időben , de megkeresztelték ma délben a harmadik l-öt is. lujzibébi nagyon jól tűrte, nem sírt, nem ordított, nem hisztizett. egy angyalka volt....
a kismérnök úr ( aki a nemzetközi és magyar mérnöktársadalom teljes jogú tagja, és már több mint egy éve közgazdász is!!) valamint a menyasszonya voltak a keresztszülők.
néhány kép hamarosan elérhető lesz a csoportban.
..és akkor ezek után még egyszer megnézem a tegnapi lila verést!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.25. 22:50:19

@Qouple Ray: Harmadik L-hez is szívből gratula, a lilaveréshez IS! :)))

dr.ahalan 2020.10.26. 00:48:18

Kifújt a hosszú hétvége, ennyi volt. Szerettük ezt is. :)))

A megszokott evés-ivás-film-könyv-zene-izé... Nem publikus dolgok mellett nagyrészt a politikáról és a járványról szólt...

Fura kérdések! Detélleg! Miért nem tesztelik nálunk a hullákat? Miért nem boncolják a koronavírusos halottakat? Miért nem stimmelnek nálunk a számok, statisztikák a hivatalos hírekkel? És egyáltalán...

Baján megnyitották a járványkórházat. Baján hétfőn még mindenki azt hitte, nincs beteg a városban. Egész nyáron boldogan utcabáloztak, táncikáltak maszk nélkül. A betegeket elvitték valakik, valahova. Biztosan nem korona. Öregek. Nem lehet látogatni őket. A koronavírus miatt...
Meghaltak! Szegények! Akkor örököltünk? De jó...

Szerintem iszonyú, ami történik... Baja város koronavírus oldala 2020 július óta nem frissült. A polgármester mentegetőzik, nem kap tájékoztatást, nem kap pénzt, nincs rendes orvosi ellátás, nem tudja ki halt meg, kiket vittek el, most megszállják a katonák a várost, nem védekezés lesz, nem maszk és kézfertőtlenítő.

Fegyverek lesznek, terepszín ruhák, megfélemlítés és erőszak.

Szenvedés, kín, halottak. Bosszú, mert Baja nem akarta többé a megfélemlítő, aljas tolvaj fideszes városvezetőt... Magyarország 2020....

Gondolom még sok-sok városban ugyanez a helyzet. Egészen elképesztő! :O

És a koronavírus több lett, mint gondoltam.

De ahogy Jókai mondotta vala...

"Nincs olyan helyzet, aminek okos ember hasznát ne tudja venni. "

Egyébként érdekelne még... Hézagügyileg mi a helyzet odaát, az igazoltan deviáns, szexuálisan aberráltak bezártak oldalán? Vannak kutatási eredmények az írásaim hézagmutatói tekintetében? Mit mutat a vonalzó? :))))

Qouple Ray 2020.10.26. 14:01:21

a közpina és az aszott ajkú tartalmas diskurzusa......
"
Blablabla
Blablabla
Reply to padreemeritus
4 órája

Mi van? Ez attól retteg, hogy valamilyen zárt helyre kerül?
Ildikóról is mindig azt hallucinálja, hogy bezárták a gyerekei
Nagyon beteg!
Meg ez a szex téma is nagyon becsípődött nála! Ugye aki nem csinálja, az folyamatosan dumál róla.
Szegény! És még a frizuraja is olyan semmilyen
0
Válasz
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
2 perce

Mindenki magából indul ki, a saját vízióját vetíti másokra, vagyis tudja, hogy pont neki lenne helye ott és valószínű a szex is hiánycikk nála (kinek is kell egy debella-Ella)"

az egyiket a rendszerváltás óta nem gyakta meg senki ( pedig igény lenne rá a mai napig is, a másik meg 3 gyereket sózott egy vadidegen nyakába.........mondjuk, ehhez azért elég nagy balfasznak kellett lennie. igaz, akinek az anyján kívül még nem volt nője..........megértem:):):):):):):):):):) fiatal, életerős férfiember, picit túlsúlyos, és egy elhasznált HÉZAG, esélytelen volt mégis a közös gyerek..........ez elszomorító)

dr.ahalan 2020.10.26. 15:26:51

@Qouple Ray: Gülüke, a nagy répafacsaró, meg az ő öreg barátnéja, aki még nyolcvan évesen is állandóan a szexen csámcsog nyáladzva, és közben abban bízik, hogy horogra akad még egy csövi, aki megpiszkálja. No hiszen! :)))

Qouple Ray 2020.10.26. 16:46:38

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Szildi
28 perce

mai olvasatom a lomha, igénytelen kinézetű kurafitól, aki mindig a saját köreiből veszi az információit:

“az egyiket a rendszerváltás óta nem gyakta meg senki ( pedig igény lenne rá a mai napig is, a másik meg 3 gyereket sózott egy vadidegen nyakába………mondjuk, ehhez azért elég nagy balfasznak kellett lennie. igaz, akinek az anyján kívül még nem volt nője……….megértem:):):):):):):):):):) fiatal, életerős férfiember, picit túlsúlyos, és egy elhasznált HÉZAG, esélytelen volt mégis a közös gyerek……….ez elszomorító)”
———————————————————————————————-

nemtom, ki a 80 éves, esetleg a q-ja, de biztos tudja, ha ez a szokása.

az pedig, hogy van aki örökbe fogad, nevére vesz gyereket, mert valamiért neki nem úgy alakult az élete és az, hogy szereti, fel is neveli, taníttatja, ez csak becsülendő, sokkal inkább, mint aki az aktuális nőjével, vagy a cégtársával tartatja el magát.. no komment, azt hiszem erről ennyi elég..
0
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
15 perce

Kikérem magamnak! Éekkel ezelőtt volt picit túlsúlyos!
Kicsit sikerült hízlalnom rajta!
A többi szóra sem érdemes!
Egy savanyú, nikotintól sárga szakállú bácsitól pont ennyi az elvárás…védi a kopasz bariját na! Igy sikerült neki
0
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to Szildi
9 perce

Ez egyik aktuálulis nője ott vinnyogott évekig magában az eu-n, azt tudtad?
Hogy mennyit vihogtunk rajta, az ostoba bejegyzésein. a baráti köréből mondta valaki, hagyjuk a nőt, kettyós
Nem kell ám a papa firkálmányait komolyan venni! Irtam már, hogy nagyon kis pici pontok ők, semmi jelentőségük"

" aktuálulis":):):):):):):):):):):):) pont így beszél az,akinek épp tele a szája:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.26. 18:13:56

@Qouple Ray: Már megint milyen ocsmány szavú, ordenáré ez a Rüszmi! Piha! Undorító, ahogy viselkedik. Biztosan megint betütükézett, és azért vonyít ennyire...
Nem csak meztelen, maszturbáló fiatalokat leskel meg mutogat, de mindenki szexuális életébe beleüti a mocskos orrát. Pfujj! Iszonyú lehet ilyen méltatlanul megöregedni...

Qouple Ray 2020.10.26. 21:59:26

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
17 perce

Tuti, azok bizony.. kocsmában nőt fel, milyen más példa lenne is előtte.."

nőt (sic!) fel...:):):):):):):):):):):):):):):)
tanulatlan suttyó, és még siket is:):):):):):):):):):):):)
és ez a főnök!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.26. 23:34:06

@Qouple Ray: Főnök? Sose volt főnök. Tanulatlan parasztlány az akasztói tanyavilágból, , írni, olvasni nem tud, szülőgép, cseléd volt egész életében, öt deka vajra is úgy kellett pénzt kérnie.
Öregkorára a megkuporgatott, örökölt, összeharácsolt lóvéból vett magának egy vén csövest.
És kapott egy társkeresőt, ami mondjuk nem volt rossz. Elkúrta, vastagon.
Az idióta moderátoraival, a náci haverjaival, a jogtudatlanságával, a millió hazugságával, a törvénytelen szabályzataival, a kitiltásokkal, a kredit- és naplólopásokkal, adatcsalással, a török hackerrel... az egész trágya szarral.
Tönkrement. Megérdemelte...
Most évek óta kucorog azon az ingyenes kamu caron, amit fenntart fogcsikorgatva, csak azért... MERT!

És itt kuncsorog, lóg a hátsónkban, visítozik és fröcsögi az ordenáré disznóságait, kotorászik a zsebünkben, azon jajong, hogy ki szexel még és hogyan... Ezen élvezkedik és csámcsog két fosás közt...

Undorító. Egyszerűen undorító. Mindig is az volt. És mélységesen bánom, hogy a magam liberális módján egyszer régen szóba álltam vele, és szerettem a free-t... De legjobban azt sajnálom, hogy annyi sokszor megsajnáltam, és hagytam magam visszakönyörögni. A kígyót az első kitiltásomkor kellett volna eltiporni. Még a tojásában. Nem gondoltam, hogy élete végéig lóg majd a hátsómban, mint valami undorító virtuális galandféreg...

Sokak szerint szerelmes. Már gúnyrajz is született. Majdnem elhánytam magam tőle... :)))

Hát... Minden baj elmúlik egyszer, dédikém ezt vallotta.

Így, vagy úgy... :))))

NŐT FEL... Atyavilág!

Mondom! Részeges analfabéta, kétségbeesett magányos szerzet, akit néha rossz állapotában fektetik... Néhány napig őrzik keserűen, kötelezően, aztán engedik megint. Élni szeretnének... Értem én... Csak hát... Nem kellene bezáratni? Nem lenne itt az ideje? Most tényleg... Én a magam részéről kezdem megunni ezt...Már régestelen régen nem vicces és nem humoros. BETEG!

Qouple Ray 2020.10.27. 06:40:11

"... végig sem gondolom amit írni akarok, már átvitte, persze, javítás nélkül...."
nos, akkor nézzük mit is ír átgondoltan, javítás nélkül, 7 óra hendikeppel.

"Az Aha, M. Klárika a kocsmáros, bdsm szakértő leírta az önéletrajzát,, majd holnap kielemezem, mivel minden csak kitaláció, hazugság a köbön..

Persze, az irigység nagy Úr, ezért csinálják, a tunyaságban,, pénz hajtásban (ami most nem nagyon jön nekik) kimondottan nekik szántam, had egye őket a fene… mert velük ellentétben, én csinálom ebben a korban is, amit ők még fiatalon sem bírtak volna, mert mindent ingyen szeretnek megkapni.. persze bevételük sem volt soha, ezért fáj neki 3000 ft. kredit vesztés (ami csak a hibájából történt) mert mindig ki voltak centizve.. folyt köv.
Egyébként újra én vagyok a főnök, megy a háttérben a rendbetétel, van mit, a free újra a legjobb oldal lesz..de nem lesz ingyenes és kredit osztogatás sem lesz.. remélhetőleg, hamarosan elkészül..ez ami nem rajtam múlik, de a többi igen. Az tuti, hogy Enverfélék szűrve lesznek, van rá módszer, azt is remélem , hogy addig megkapják a büntit is..hivatalosan is kizárhatok lesznek, aztán indul az elszámoltatás a hitelrontókkal.. szóval van cél, mindent megcsinálunk , elindítva.."

elmondanám az agyba-főbe doktoráltnak, hogy a had, az minimum a II. ukrán hadsereg:):):):):):):):):):):):):):)

"Egyébként újra én vagyok a főnök, megy a háttérben a rendbetétel, van mit, a free újra a legjobb oldal lesz..de nem lesz ingyenes és kredit osztogatás sem lesz.. "

újra!!!:):):):):):):):):):):) érted??? újra!!!:):):):):):) a macskahugyos homokozó parancsnoka.......újra:):):):):):):):):):)
mintha eddig nem........:):):):)
és hogy a legjobb lesz????? ÚJRA????:):):):):):):)
meg fizetős!!!!! ÚJRA:):):):):):):)
mert a bevétel NULLA!!!!! ÚJRA!!!!:):):):):):):):):):)
na, majd kiderül, ki jön, ki marad????? ki ír naplót????? ÚJRA!!!:):):):):):)
ki nyalja továbbra is a seggét.........?????:):):):):):):)

azért véssük kőbe, a mai napon, 2020.10.27-én :
Minden felhasználó 1843
ez lesz az origó!!!!!

amúgy meg zsetem, szumma kumla ude:):):):):):)
..és első!!

dr.ahalan 2020.10.27. 08:46:46

@Qouple Ray:

1. Természetesen hazudik. Mint mindig. Állandóan.
2. Álmodik a nyomor.
3. Szánalmas. És unalmas. Levakarhatatlan. PIACVEZETŐ! :)))

Qouple Ray 2020.10.27. 09:11:40

@dr.ahalan:
szívesen ajánlom a figyelmedbe , mert sosem lehettél főnök, travolta jános és szléter krisztián akció remekét, a HÉZAG a pajzson c. usa filmet.
az egyik tárolóban meg is találod!
jó szórakázÁst!!!!

"
Blablabla
Reply to Szildi
18 perce

Szerintem még a hazugságait se kellene cáfolni

dr.ahalan 2020.10.27. 10:12:03

@Qouple Ray: Micsoda nevetséges, hónaljszagú vergődés... Miért nem csinálnak vele a kölykei valamit végre? Detélleg! :O

Folyamatosan hülyét csinál magából nyilvánosan...

Filmtippet köszi! :)))

Qouple Ray 2020.10.27. 12:25:39

tényleg elmeháborodott!!!!
nincs ideje visszaolvasni, javítani:):):):):):):):)
meg kellett volna tanulni rendesen, de hát erről szó sincs!!!:):):):):)
meg az ahalan kérkedik:):):):):)
a vénasszony soha!!
nem tudjuk tőle a sok kecót, a rengeteg bevételt, az új bútorokat, a raklapos hintapalintát......:):):):):):):)
idióta!!!!
"
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
3 órája

Persze mindenki tudja, aljas söpredékek, akiknek nincs mivel foglalkozni.. semmiben nem tudnak felmutatni semmit, csak egy szgép előtt tunyulnak egész nap.. most tudtam visszaolvasni, mert telefonon bizony hibás lehet, soha nincs időm ellenőrizni, csak utólag. Örökké jövök-megyek intézkedem, vezetek, szakikkal tárgyalok stb., elvétve jut időm ide benézni.. mint pl.most. Ettől nagyobb örömük ne legyen, csak kérkedjenek.. Attól még aljas, szemét társaság, semmivel nem tudnak kiemelkedni a pöcegödrükből..
Az A. lánya foglalkozna a pszichopata anyjával, keresne már neki egy orvost.. de majd a bíróságon kérni fogjuk a szakvéleményt, az lesz az első, hogy állapítsák meg a kórismét, csatolva a Bélája próbálkozását, akinek ugyancsak gyanús lett már régen..(egyik régi naplójában saját maga számolt be róla)."

sajnálom a kissallaigyereket, hogy megdöglött a répája, mert ha legalább félmafla lenne, aládörrenthetne a vénasszonynak:):):):):):):)
megrecsegtethetné a csípőprotézisét:):):):):):):)
vagy szájbaáldozhatná:):):):):):)
az análpápa:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.27. 12:55:37

@Qouple Ray: Jó. Leírta ugyanazt a szart kétezerszer már. Továbbra se érdekelnek se a hazudott, se a valós kecói. Nem értem, miért nekem üvöltözi... Ott van a népe, mesélje nekik. :)))

Más irányvonalak mentén éltük az életünket. Szerencsére. Nálam az ember megítélése a valós értékei mentén történik. Intelligencia, fantázia, humorérzék, becsület, elfogadás, valós élményanyagok, tudás, produktum, és még sorolhatnám.

Az én olvasatomban ő egy értéktelen, nagyon szegény lény, aki tőlem a minimális tiszteletet se várhatja el, hiszen ezeknek a kincseknek abszolút híján van. Ez akkor is igaz, ha nekem csak egy öröklakáskám van... Semmi köze hozzá.

De ha feltesszük a kérdést, hogy miért lóg mégis a seggemben a nap 24 órájában tizenöt éve, akkor csak egyetlen helyes választ találhatunk, azt hiszem. :))))

Ehhez nem kell szakértő. Csak józan paraszti ész. :))))
süti beállítások módosítása