dr.ahalan

dr.ahalan

Szivárványos ősz

2020. október 13. - dr.ahalan

 

Azt hiszem ezt a könyvdaráló DúróDét most a guta ütögeti, szivárványszín kekszeket gyárt az Oreo, limitált kiadás, kereskedelmi forgalomba nem kerül. :)))))

Manapság minden jóérzésű ember szivárványos, folyamatosan adok el ékszereket én is, a Benetton a hagyományai szerint megint odatette magát az ügy mellé, érdemes rákeresni a képekre, Benetton 2020. :)))))

Valahogy a nyolcvanas években azt hittem, hogy színesedik a világ, a kilencvenes években boldogan jártunk az Action bárba, a Capellába, a Limo-ba. Már egy sincs nyitva közülük, és erősen úgy tűnik, egyre többen vannak a szürke, meg fekete gondolatúak. A fantáziátlanok. :)))

Egy meleg barátomnál olvastam, a meleg mozgalmakat az AIDS zúzta le, a szürkék uralmát a koronavírus fogja. :))))

Hétvége után zűrös hétfő, és ma kényelmes kedd… Semmi érdekes. :))))

Mondjuk múlt pénteken kedvet kaptam kicsit vásárolgatni, Kik, Pepco… Csak úgy szerettem volna megkaparintani pár vidám, színes értelmetlen biszbaszt… Filctollat, noteszt, édességet, fehérneműt, pólót, rózsaszín „nemtommicsodát”… Nem sikerült! :(((

Mindkét helyen olyan tömeg volt, hogy nemhogy távolságot nem lehetett tartani, de a sorból se lehetett kitüremkedni. Letolt maszkok, sivító gyerekek, a Kik-et teljesen ki is hagytuk, de a Pepco-ban ráfaragtunk.

Nagyon olcsó és vidám gyerekrucikat árulnak, és ilyenkor, fizetés után… Jönnek az anyukák. Vásárolnak. Harmincat, negyvenet, gondolom szomszéd gyereknek is, ovistársnak…Vagy eladni.  Nincs ezzel baj, elvileg az egyik pénztár erre van, a másik a normál vevőnek…

Aha! Mert pont köztük nincs bugris, mi?

Akartam egy pólót. Álldogáltunk egy ideig a sorban, elöl anyuka… Hiába szóltak neki a másik sorról. Ő csak pár ruhácskát vett. (Volt vagy húsz, de mindegy…), aztán amikor végre mind bekerült a szatyorba, akkor elővett vagy 5-6 rongyocskát, hogy ezeket visszahozta! :O

No… Aki már látott ilyet, az tudja. Garantált húsz perc. Vagy fél óra!!!! Legszívesebben felrúgtam volna, vagy belevertem volna a fejét a falba elegánsan… Ráadásul a kicsi hangosan sírdogált a babakocsiban, a nagyobb gyerek meg vagy üvöltött, vagy az orrát szürcsögte. :((((

Pókhasú, bikanyakú apuka meg nem ám a csemetéit halkította, vagy valami… Álldogált közönyösen az asszonyka mellett, és sedergette a mobilját… Maszk állig letolva.

Hiába, no! Az én olvasatomban bugrisok.

Mondjuk ha adtam volna nekik három kiló krumplit, vagy egy zacskó „retyópáááájpört” , akkor előreengedtek volna… :)))))

Micsoda szégyen ez is! Közpénzből csaklizott maszkokkal, tekercselt papíráruval, meg krumplival vett szavazatokkal, láncszavazással is alig tudott nyerni a Koncz Szerencsen egy általam szintén igencsak megvetett jobbikos ellenzéki jelölt ellen.

Közben a járvány durvul egyre sebesebben, Gábor unokatesójának a fia beszedte, de megúszta majdnem tünetmentesen… Neki három hét karantén, mert a második tesztre egy plusz hetet várni kellett. A család nem került karanténba, őket nem tesztelte senki, jártak a dolguk után, és semmiféle kontaktkutatás nem volt.

És Magyarország továbbra se tesztel érdemben.

Rettenetes lehet ma pedagógusnak lenni… :(((((

Hát ennyi mára, holnap fotózás, és elvileg a Gábor jön ebédre, tökfőzelék. A tököt is enni kell, szerencsére imádjuk, és közben Gábormama lelkesen és bőkezűen küldi, hozatja a Mirákulum kincseit. Helyhiánnyal küzdünk az összes fagyasztókban, tele vannak a polcok a Gáborék kamrájában, lecsók, paradicsomlevek, savanyúságok, lekvárok, szörpök, ajvár és rengeteg befőtt, házi tészta készül nagy mennyiségben, játszanak a drágák, nekik a munka a játék, a siker a játék, ahogy a szőlő, a csepp borászat volt sok-sok évig. :)))

Közben olvasnak, incselkednek egymással a maguk nyelvén másoknak érthetetlenül, nyolcvan év…:)))

Fura dolog, tudnak a szemükkel, némán beszélgetni egymással. Már mi is tudunk a Gáborral, pedig erről sose beszéltünk. Egyszer valaki észrevette… És tényleg! :)))

Nemsokára hazajönnek a mesevilágból télire. Ebbe az undok, zord magyar valóságba… A mellettük szétvert, legyilkolt ligetet fogják majd látni naponta. Maszkos, szürke embereket… És rengeteg bugrist.

Remélem hamar eljön majd a tavasz, és mehetnek megint. Vissza. Oda. Ahol a boldogság lakik. :)))

Ahol majd sárgállik a kankalin, lilul az ibolya, zöldellik az erdő, piroslik este az ég alja a kékség után, narancsszínben kél a nap, és teljes lesz a szivárvány.

Ahogy minden jó embernek dukál. :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1216238494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qouple Ray 2020.10.14. 07:53:30

első!:)

még pár nap és mesélek.

dr.ahalan 2020.10.14. 10:45:46

@Qouple Ray: Kíváncsian várjuk! :)))

Qouple Ray 2020.10.14. 13:17:05

ha már a társkereső rész halott, ha már a surmókat a többiek is leszarják ( kivéve énmártikámat!) ha már nekik is szégyen a főfalon látványosan segget nyalni/nyalatni, akkor visszaállt a régi rend, mehet az okádás!!!!
szegény szerencsétlen, szánalomra méltók........

"
padre69
Reply to Szildi
2 órája

Ma már bőszen bugrisozott, Magyarország legfőbb bugrisa, a bajai tanyavilágból Pestre emigrált gumicsizmás gémeskútkezelő, az elhízott emse!!!:)))))))
Aztán előbukkant a Grál lovag is, még pár nap és mesél!!!!:))))))))
Azon nyavalyog, hogy a városban nem lehet közlekedni, hát miért nem jár biciklivel, hiszen tuti kamugerire szavazott, aki szétkúrta a városi közlekedést a biciklisávjaival????
Ez annyira hülye, hogy a Parlamentben lenne a helye az ellenzék közt!!!:)))))))

Dicsértessék!!!
0
Válasz
Blablabla
Blablabla
Reply to padre69
27 perce

Az igaz, gyalog nehezebb bárhova eljutni.Aki csak akkor ül kocsiba, mikor viszik a seggét, az csak nyavalyogjon"

dr.ahalan 2020.10.14. 17:16:33

@Qouple Ray: A vén, szerencsétlen Rüszmi, az ő piacvezető társkeresője, meg az ő elegáns, úri barátai.

Vicces. :)))

Qouple Ray 2020.10.15. 07:18:03

pöce gödör (sic!) :):):):):):):):):):):):)
"
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
13 órája

Nehéz neki a sejhaj, plusz pánikol is, a proli királynő, a kurafi barijával.. kimondottan elit társulat, a pöce gödörben"

szólt a rozoga girhes........a tanult, az elit......:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.15. 08:18:01

@Qouple Ray: Nem tud elkussolni innen, kényszerbeteg, a vak is látja. :)))
Pánikolni meg neki kellene ezer okból is. :)))
Magányos, elhagyott, senkinek nem kellő elaszott tojó, se becsülete, se esze, se... se... se... Egy "NOMANY" :))))
De mint tudjuk, majd jön neki a FÉNY! :))))

Qouple Ray 2020.10.15. 11:03:57

a két híres indián, Kiszáradt Rés és halott Répa:):):):):):):):):) ...és néha benyal még a közpina:):):):):):):)

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
16 órája

Nehéz neki a sej-haj, plusz pánikol is, a proli királynő, a kurafi barijával.. kimondottan elit társulat, a pöcegödörben.
Érdekes, soha nem ismertem volna meg, ha nem jön az oldalra, azóta sem lehet lerázni, ne írjon nyilvános felületen, akkor tuti nem olvassa senki.. (de akkor mit csinálna, honnan lenne a közössége, a sok senkinek nem kellő hasonszőrű barijait vajon mi érdekelné, mit másolnának, min csámcsognának évek óta , tönkre menne a nagy sikerű blogja)
0
Válasz
padre69
padre69
Reply to Szildi
36 perce

Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi okból tűntek el a régi csatlósok, a bérhányók, SZOPJkibarbie, a debella könyvelő, a tiszai attila, és hát a SZOPtikuss, hogy párat említsek!!! wahahahahahahaha

Dicsértessék.
0
Válasz
padre69
padre69
Reply to Blablabla
36 perce

Jogsi nuku neki, arra hülye, hogy letegye!!:))))"

dr.ahalan 2020.10.15. 11:42:28

@Qouple Ray: Imádom ahogy ez a kiszáradt pöce azt vizionálja, hogy beugathat más emberek naplózási szokásaiba. Valójában már sok éve egyet tehet a szabályzatával, meg a torzó, primitív, elmaradott oldalával.
Felhelyezheti oda, ahová gondolom. :))))
Persze ezt nehéz neki elviselni, értem.
Hogy miért nem ápoltatják? Na azt nem értem! :)))

Qouple Ray 2020.10.15. 13:00:50

csak hogy értsétek: azért rossz a helyesírása, mert kevés az ideje:):):):):):):):):) de, este visszanézi, javítja:):):):):):):)
( amikor már szétröhögtük magunkat rajta, és javítottuk!!)
persze az igazi okról hallgat a Száraz Rés ( indián javasasszony) sík hülye, ostoba , tanulatlan. nemhogy középiskolát, egyetemet nem végzett ( csak hazudta!!) szerintem a "nyóca" is alig van meg neki!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

" szildi 1 óra, 25 percek óta

Sajnos, rossz a helyesírásom- ennek is oka van, de sokszor nagyon kevés is az időm, éppen csak beszólok és este vagy amikor újra visszanézem, ezután javítom. De ez nem ok arra, hogy ócsároljanak, becsméreljenek, rágalmazzanak. Fogalmuk sincs azoknak akik csak a “véleményüket” hangoztatják, hogy mivel jár egy oldal üzemeltetése, annak folyamatos fenntartása, főleg régebben, amikor egy szerver millióknál kezdődött, és volt kb. 15, az azzal járó költségekkel (havi díjak, rendszergazdák, stb.).. Olyan nagy lett egy idő után , hogy azt már nem lehetett családilag működtetni, miközben egyre jobban a viták, az alja népség lepte el, akik ugye mindent ingyen szerettek volna. Ez pedig folyamatos frissítés, újra programozás hiánya miatt nem ment, elavult, így könnyen találtak “rést”, amit meg is hekkeltek. Ami végül is nem tragédia, mert nem is ment, jó ha két kredites volt még rajta, (de ez annál a cégnél elérhető, akiken keresztül ment az előfizetés, felénk, mindig utólag volt a számlázás). Tehát bizonyítható, hogy kárt nem szenvedett senki (aki akkor befizette, előtte bőven kapott tőlem előre, mivel a St. barinője, mindig kunyizott neki, volt oka rá). Aztán, hogy mi miből van, ahhoz meg tényleg senkinek semmi köze, mint ahogy ahhoz sem, hogy mit látott amikor itt járt nálam, mert ez a világ legaljasabb dolga, visszaélni a bizalommal.
Válasz

Szildi adatlap képe
szildi 1 óra, 21 percek óta

egyébként ugyanaz ment itt az oldalon, amit folyamatosan moderálni kellett, éjjel nappal, állandó felügyelettel, ami manapság úgy elterjedt, ez az alja, proli stílus, az egymásra hordás, becsmérlés,, -ugye ismerős, nekem nagyon is.. elromlott a világ, sajnos"

dr.ahalan 2020.10.15. 14:18:37

@Qouple Ray: Érthető. Analfabéta, vacak volt a marketingstratégiája, üzletileg félhülye, a programozás nem sikerült, jogi háttérre sajnálta a pénzt. Ide jutott. Eddig is tudtuk...

De most ki a bánatos franc kérte, hogy magyarázkodjon? Tényleg azt hiszi, hogy érdekel valakit? :)))

Az ellopott kreditekről, a török hackerről, a jogtalanul kitiltott tömegekről persze nem beszél, és a fiatalokról se, akiket meglesett és mutogatott fűnek-fának vihogva a tudtuk nélkül, kamszex közben, ugye? :))) Ejnye! :)))

Qouple Ray 2020.10.15. 14:37:56

@dr.ahalan: ".......mint ahogy ahhoz sem, hogy mit látott amikor itt járt nálam, mert ez a világ legaljasabb dolga, visszaélni a bizalommal...."
érted? az természetes hogy leskelődik, folyik a nyála, de az, hogy ezt te elmeséled az a világ legaljasabb dolga.
azért nyitnék egy vitát ez ügyben, hogy mi az aljasabb, Tisztelt Bíróság.

de, mejd a 100 Éves Kút nyilván elmagyarázza!!!
doktor doktorovics orvosov:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
és az ő 6 elemije:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.15. 16:05:26

@Qouple Ray: Hogy ő mennyi aljas, hazug, szemét dolgot, hazugságot és mocskot bírt kitolni magából? Tudjuk... 72 és fél tonnát. :)))

Ennyi bűnnel élni embert még nem láttam. :)))

Qouple Ray 2020.10.16. 07:38:40

első!:)

...és folytatódik a szaga:):):)
"......Ahogy olvasom tovább gusztustalanodik, rágalmaz. Amire hivatkozik, majd az ügyvédem elmagyarázza neki, ő pedig bizonyíthatja, hogy egy oldal üzemeltetőjének mihez van joga és mi a kötelessége a saját felületén. Állandóan ezt szajkózza, de arról mély a csend, hogy folyton a St. faggatták, mit láthat, mesélje el nekik mik zajlanak a háttérben. Mik is? a nyilvánosság előtt volt minden, nem is tudjuk mire lett volna bármelyikük annyira kíváncsi. Ip-ket nem látott, email címeket sem, senkiről semmi más személyes adat nem is volt. Amikor nála voltam, semmi más témájuk nem volt, csak mit lehetne megtudni. Ezért volt a nagy barizás, E-el az élen, azt hitték, hogy üzemeltetői joggal rendelkezik. Megölte őket a kíváncsiság, van rá bizonyíték elég. Rágalmaz, aki azért ment el házi szervezésű “bulikba”, hogy utána letámadja, kibeszélje , becsmérelje akinél járt, pl. BellAni, nálam, Huncutka.. tanulság, aki egy ilyen proli senkit beenged, az ráfázik. Nem magyarázkodom, csak cáfolom a szemétséget, a bűnöm az, hogy egyáltalán szóba álltam egy ilyen beteg agyú, proli rohadék féreggel (pedig, hogy óvtak akik előbb megismerték).
idézem: ”
Ennyi bűnnel élni embert még nem láttam. :)))
Ugye nem baj, hogy ezt is csatoljuk pont az ő “bűnlajstromához” mint újabb bizonyítékot.

De a legnagyobb “bűnöm”, hogy egyáltalán valaha csináltunk egy társkereső oldalt, miután egy ilyen szemét embert nem vágtam ki véglegesen, visszaengedtem az oldalra, és még meg is bíztam benne.

Ahhoz pedig a hatóságon kívül semmi köze, hogy hogyan áll egy céges feljelentés, hol áll egy nyomozás, még az ügyvédjének sem adnának felvilágosítást, nézzen utána, mert sült hülye ehhez is."

édes Istenem, mennyire ostoba!!!!
:):):):):)

dr.ahalan 2020.10.16. 09:04:20

@Qouple Ray: Hablaty, mellébeszélés, megszoktuk. Unalmas. A fontos kérdéseket kerüli, mint ördög a tömjént, csak okádik a világhálóra szerencsétlenül a kamu, használhatatlan torzóba zárva. :)))
Kaffog, vonyít, és teljesen levakarhatatlan, és végtelenül unalmas ennyi sok év után.
Mondjuk én undorító, visszataszító jelenségnek látom.
Piha!... :)))

Qouple Ray 2020.10.16. 10:32:18

@dr.ahalan: kiszáradt hús!!! - mondta Fürge Ujjak törzsfőnök, majd ellovagolt a naplementébe........

dr.ahalan 2020.10.16. 12:53:03

@Qouple Ray: Jajjj! JAJJJ! Eszembe jutott a szivárványt pisilő indián! Mit nem adnék azért a képért! Már arra se emlékszem melyik nagyeszű tette be a naplójába... A Carotta? Vagy az az izé... A Gésaönizé? :)

Qouple Ray 2020.10.16. 15:57:48

@dr.ahalan: eredetileg én, de csak a zene miatt!!:):):):):):) szájmon és gárfild ment alatta:):):):) én sem találom azóta sem.

dr.ahalan 2020.10.16. 23:24:46

@Qouple Ray: Feledhetetlen kép volt, komolyan! :))))

dr.ahalan 2020.10.17. 00:29:41

És péntek! :)))

Tényszerű leszek, és tömör!

1, A színészpalánták kitartanak, a tömeg védi őket, a hatalom a legmocskosabb módszerekhez folyamodik. Olvass 444.hu-t!

2, Gábor megjött, olvas az ágyban... Orosz kémkrimit. Jellemző! :)))

3, Új és új receptekbe szeretek bele. A jövő hétre beterveztem a tejfölös-borsós csirkemell-csíkokat olasz tésztával. Gluténmentes, spenótos. Mármint a tészta. :)))

4, Járt nálam kéményseprő. Róla külön írni kell, egy élmény volt!

5, Átmentem angyalcsinálóba... Karácsony jön, kérik vevők, barátok, az angyaldokinak is küldök egy halommal, osztogassa a betegeknek kedvére. Megérdemli. :)))
Különös dolog... Amikor az első láda üveg- és kristálygyöngyöt, szereléket rendeltem Kínából, küldtek ajándékba 1000 angyalszárnyat. Régen volt, valamikor... Talán 2013? 2012? Még most is látom... 186.- Ft volt a dollár váltóárfolyama Kínában. Csak úgy mondom...:)))
Vertem a piacot a gyöngyboltokban egy angyalszárny 100-200.- forintba került, divat született. :)))
Mindegy... :)))

6, A járvány tombol, a bugrisok maradtak bugrisok, ma láttam egy csajt, neccharisnyát kötött az arcára. NECCHARISNYÁT! Kinek van ma még neccharisnyája? Nekem mondjuk volt, de mivel vagy tíz éve kihajigáltam minden szúrós-csípős harisnyanadrágot, harisnyát, harisnyatartót, minden hasonló biszbaszt... Mondjuk néhány nyári ruhácskát kivéve... Hát nem vagyok képben a divatot illetően... :)))

7, Bulvár. Unalmas, ugyanaz, #hazudik#nyomoronc#iszákos#kreditlopó#szarazoldalad#hajadismilyen... By Enver! :)))

És nyolc!
Rakott krumpli holnapra összeszerelve a hűtőben. Csak a tejfelt kell rákenni! A leves is kész, illetve máról maradt... HÉTVÉGE! :)))

És ti ott... Nem lehetne, hogy mondjuk egy pár napig félretennétek az Aha-rágcsálást? Sok-sok éve tűrlek benneteket. Sok-sok éve nem vagyok rátok kíváncsi. Semmi helyetek az életemben, és hidd meg Admin...

Volt lehetőséged.
Sok-sok értékeket felmutató, neked segíteni akaró szakembert, sok-sok értelmiségi fórumozót tiltottál ki, vagy tiltottak ki a seggnyalóid. A jogszerűtlenek. Huncutka, aki százezrekkel meglopott engem. Általad. Csak úgy mondom... De beidézhetjük bátran az alkesz Stibit, akár a wiko-t is... Az eredmény? Nézz az oldaladra ma, és érd be vele... Ezt érdemled, ezt kaptad.... Húzz már el innen! Már ahhoz is sajnálom az időt, hogy leírjam ezeknek az embereknek a mocskos dolgait... :)))

Lassan 15 éve koslatsz a nyomomban. A betegem vagy. Nem fogod fel! Minden írásomat elmented, kinyomtatod, fenyegetsz börtönnel, követsz oldalról oldalra, zaklatsz, állandóan feljelentgetsz, megtámadsz piacon paradicsom vásárlása közben, nekem ugrik a csöves eltartottad a jó doki lötyögő ruháiban, hát bocsi! Volt véres vatta, és végeláthatatlan a bűnlajstromod...

Tudod... Sok évig jól szórakoztam, hiszen ártani igazából sose tudtál.
Sokáig, nagyon sokáig voltál vicces kis virtuális figura. Ahogy ugráltál, kiabáltál, ahogy fontoskodtál, és betiltottad a bulikat... Tudod! Nasca! Ahogy élted a magad kis képzelt világát!
Mondom! Ártani sose tudtál. Gyengécske és butácska vagy te ahhoz még a nyomoronc életű, félművelt bérbloggereddel együtt is.

Mára viszont meguntunk benneteket. Ez van. Nem szeretlek benneteket. Sokszor elmondtam. Nem megyek felétek. Undorodom tőletek. Világosan elmondtam, leírtam sokszor.

A kérdés egyszerű... Mi a bánatos jó franc okán lógtok még mindig a seggemben?

SOHA, DE SOHA NEM LESZEK RÁTOK KÍVÁNCSI 3D-ben! És kész! :)))

Qouple Ray 2020.10.17. 12:47:34

"padreemeritus
Reply to Szildi
3 órája
Ez már nem kabaré, ez már cirkusz a javából!! Én fetrengtem és a hátamon pörögtem, úgy visítva röhögtem!!! Az a rész is tetszett nekem, ahol írja, hogy kidobálta a harisnyáit, meg a harisnyatartóit!!! Elképzeltem magam előtt a képet, ahogy a harisnya a térdéig alig ér fel, harisnyatartót meg külön csináltatni kell neki, hogy körbe érje!!!:))))))))))
A homár csicskája, a Sancho Panza meg minek másolja át szakadatlanul neki, amit mi itt egymás közt beszélünk, ezt nem vágom!!!
Elhatalmasodott rajta a degeneráció!!! A másik, meg a barma azt hiszi, hogy valaki is vágyik itt arra, hogy 3D-ben találkozzon vele (velük) :wpds_mad: 
0
Válasz
Szildi

Admin
Reply to padreemeritus
29 perce

az elit bdsm q-és q-fik társasága, ők kezdték, üzengettek, becsméreltek, rágalmaztak, személyiségi jogokat sértegetve, stb.. most kifogásolja hogy példaképek lettek .. ,
De a többi bari, hogy elbújt, pedig le vannak adva nyomozásra, ahogy tudom az ügyészségnél van az ügy, remélem felgöngyölítik, azonosítják őket az ip címeik alapján. Egy beruházó elleni pertársaságban vagyunk, akik kb. 120 millát csaltak el.. kb. egy éve hallgattak ki, azóta is folyik a nyomozás, kb. így kerül ez az miénk sorra, ami volumenemében egy pitlák ügy.. pár év és meglesz.. de eltűnni már senki nem tud, Nick neveket hiába váltogat.. Ezért látják az üzemeltetők az ip címeket, sőt kötelezően muszáj is nekik, pont az ilyen net trollok és a net szélhámosok miatt.."

dr.ahalan 2020.10.17. 14:41:52

@Qouple Ray: Már megint egy halom lócitrom, amit irkál a vén büdös satrafa. :)))
Hazudik. És lopós is. Kész. :)))
De majd jön a FÉNY neki! :)))

Qouple Ray 2020.10.18. 07:11:00

nem ért ez semmit, szellemileg le van épülve már évek óta ( ennek ellenére egy társkeresőn kelleti magát, pávatánc) fizikailag szintén nem egy erőemelő, egy villamosra nem tud már egyedül felszállni.......
hihetetlenül ostoba, primitív, tanulatlan, proli.
és csak mondja, mondja, évek óta ugyanazt szajkózza, és nem veszi észre magát. ő a hibátlan, a makulátlan, a szűz, a követendő példa.
ja, nem....

( érdemes figyelmesen, aprólékosan átolvasni az újabb, kibővített szarzuhatagát...........)

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
18 órája

az elit bdsm q-és q-fik társasága, ők kezdték, üzengettek, becsméreltek, rágalmaztak, személyiségi jogokat sértegetve, stb.. most kifogásolja hogy példaképek lettek .. ,
De a többi bari, hogy elbújt, pedig le vannak adva nyomozásra, ahogy tudom az ügyészségnél van az ügy, remélem felgöngyölítik, azonosítják őket az ip címeik alapján. Egy beruházó elleni pertársaságban vagyunk, akik kb. 120 millát csaltak el.. kb. egy éve hallgattak ki, azóta is folyik a nyomozás, kb. így kerül ez az miénk sorra, ami volumenemében egy pitlák ügy.. pár év és meglesz.. de eltűnni már senki nem tud, Nick neveket hiába váltogat.. Ezért látják az üzemeltetők az ip címeket, sőt kötelezően muszáj is nekik, pont az ilyen net trollok és a net szélhámosok miat

Mai friss hsz. “hazudik. És lopós is. Kész. :)))”.. remélem ezt is tudja majd bizonyítani, konkrétan..
Kérdezném?
Mert miért lennék hazudós?
Az, hogy eltartott, ezt is saját maga írta le, hogy a B, bankkártyáját használja,de mióta személyesen ismerem, nem is vitte semmire. Állítólag ma is ugyanúgy szállíttatja magát, nem tud egyedül közlekedni. Az hogy egy elhízott “dagadék” ezt láttuk többen is.. Hogy hülye a joghoz, nem ért semmit, csak becsmérel, rágalmaz, leselkedik, hogy fantázia szüleményei vannak, többnyire mások kárára.. soroljam. ezt is tudom bizonyítani. Az, hogy zaklat több éve, hogy kibeszéli kiszínezve kinél mit látott, vagy infóhoz jutott, ezeket is saját maga írta le, de tudják róla sokan. Hogy személyes adatok után kutat,
(pl az én adószámom) ,cégünknek abszolút hitelrontója, folyton infókat, felhasználva céges eseményekről, (török, free stb..) ez mind bizonyítható. Többek között, privát, személyes információkat, lejárató céllal osztogat a nyilvános a blogjában, pl. férjem, párom, lakásom, betegségem, korom, életmódom kiteregetése úgy, hogy ehhez soha nem járultam hozzá, mégis nyilvánosság előtt csámcsogott rólunk.. Kb. 12-13 éve levakarhatatlan rólam és a cégünkről, mindez bizonyítva mentésekkel, ügyvédi felszólítással, közjegyzői hitesítéssel. De akkor ki is a bűnöző? csak azt kapja vissza a reakciókkal, amit érdemel és még így így kesztyűs kézzel bánunk vele, sokkal többet érdemelne.
Ráadásul,kérdezném, ki is a lopós, pl.aki becserkész az oldalról megismert tagokat, hogy kölcsönöket kérjen, vagy elfogad juttatásokat, pénzeket, amit soha vissza nem ad, sőt elméletet gyárt hozzá, hogy neki az miért is járt. És ez nem egy havi kredit ára (1500 ft).. hanem százezrekre rúgó összegek voltak, no, erre lennék kíváncsi erről mi a véleménye. Remélem betudja bizonyítani konkrétan miért vagyok én “lopós”.. és azt is, hogy mihez volt jogcímem, azokkal szemben akik “lecarták” az elfogadott szabályzatot. Sajnálom, hiába rikácsol, a választ kell adnia, már nem ússza meg.."

kiemelném : " Többek között Bdsm tudatosító volt, saját maga közölte nyilvánosan, és aki ennyire szakért hozzá, nem kell nagy fantázia, hogy űzhette is, vagyis egy kocsmás büdös qva ez egyértelmű. "
szerényen megjegyezném ennek a kiszáradt aggszűznek, hogy nem minden sportújságíró volt válogatott focista vagy olimpikon, esetleg élsportoló.......már ha érti.
és hogy ki a büdös kúrva?????
a nyájas olvasóra bízom.........döntse el!!!

dr.ahalan 2020.10.18. 10:52:57

@Qouple Ray: Beleolvastam. A teljesség igénye nélkül... :))))

Nem ő írta. És már megint nem aludtak éjszaka. Itt ette őket a fene megint. Mint évek óta mindig. :)))

Egyébként ugyanaz a tömény, irigy epe, ugyanazok a vastag hazugságok, ugyanaz a rasszista, elmebeteg szófosás. Semmi fantázia... Minden ugyanaz. Nulla, zéró, unalmas. És nagyon átlátszó. :)))

Szerintem tényleg az olvasó dönti el... :))))

Qouple Ray 2020.10.18. 12:48:46

az alvó etna újra kitört!!!!
"Új hsz-em: aztán ki a fene írta volna, talán Te, aki ennyire hülye, aki addig nem jut el, hogy a fenébe tudna más a saját regisztrál oldalába belépni, bár lehet, hogy nála lehet.. Talán együtt szerkesztik a blogját a barikkal, ha jól értelmezem, mint anno amikor a lánya nevében írogatott, belépve, a régi oldalon.. No, megállapítható, megint csak magából kiindulva veszi a példát, bár lehetne “kamu” is az egész személyem, szerinte.
Ha tudná, milyen jó dolgom van, milyen szuper emberek vesznek körül, milyen klassz családom van és barátaim.. megenné a fene, vajon azokra mit hordana, mivel zaklatná őket, mert a világon vannak és sikeresek, boldogulnak, amiről még fantáziálni sem tud, mert nem volt benne része soha.. nem is lesz…
Bye- Bye"

új hsz-em (sic!) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) háeszem:):):):):):):):):):):):):):)

"
Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
42 perce

persze az igazságom tudja is, de akkor mivel éltetné a blogját, a sok hüle (én is) olvasója ezért megy oda, mi a fenét tudott újra kreálni, fantáziálni.. Aki normális az tudja hova tenni, legfeljebb jól szórakozik, de ha ez kell a népnek tessék kapják, soha jobb szórakozásuk ne legyen.. Józan ésszel én is tudom, hogy még elolvasni sem kellene, sőt reagálni sem, de mivel már giga hosszú, elindítottam a polgári peres eljárást. Az ügyészség még nem reagált, csak kiadta nyomozásra, (engem már behívtak) ezért kell a további bizonyíték. Nézzük miket hord még össze, a két kolompos, Klárika és és a Gyurcika, minden megjegyzésüket csatolok, ezeket már hitelesíteni sem kell, mert azonosítva vannak a hatóságnál a polgári nevükön."

megjegyzésem: engem is behívtak a hetvenes évek elején, közepén, igaz, csak 11 hónapra!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.18. 12:54:20

@Qouple Ray: Erősen terjeng a mentolszag. :))) És nem nyugszik... :)))
Egyszer azért tisztázni kellene, hogy mi a célja ennek a toprongy néninek ezzel a töménytelen sok hazug mocskolódással. Mert 15 év alatt nem ért el semmit vele. :))))

Ha pedig céltalanul önti az ocsmány, hazug szennyet a netre ennyi sok éve, akkor ez bizony elmebaj a javából. Szerintem. :)))

dr.ahalan 2020.10.19. 00:13:33

Ezt a hétvégét is elbúcsúztattuk, ennyi volt. :(
Sok minden belefért, ablakmosás, filmek, zenék, hírek, hírek és hírek, sok-sok politika, jó kaják, és összebújás. Ennyi...

Mozgalmas hét várható, Gáborpapáék hazaugrottak pár napra, az egy szem unoka itthon van Angliából, intézni valója akadt, látni akarták. Nagy volt az öröm! :)))

Szóval holnap ebéd Gábormamánál, és gurulás mindenfelé... Ők meg húznak is vissza a csodavölgybe még egy kis időre. Jól teszik. :)))

Aztán a héten vidéken is lesz elvileg izgalmas jelenésünk... :))))

A járvány tombol, Franciaország, Olaszország szigorít, mi alig csak... Bugrisfölde. Tényleg nem értem én a járványtagadókat sehogy se... Állandóan azt látom, hogy az influenza, meg az is gyilkol, és olvasom az idióta összeesküvés-elméleteket... Hogy a zsidók, meg a többi rasszista okádékot... :(

Mit nem lehet ezen érteni? Ez nem múlik el, mint az influenza, ép elmével bíró embernek ez a tantusz leesett már tavasszal. Híreket kellett volna olvasni, vagy kellene olvasni... Az influenzára kismillió gyógyszer van. Erre nincs. Jó darabig nem is lesz. Egy se. Legalábbis nem itt, és nem neked... És nem egy nátha, nem egy kis kellemetlen izé... :(((

Tényleg nem jó! Hidd el! :O

Van még a jó öreg elmeháborodott bagázs. Mondjuk nem semmi, amit a vénasszony és a Gyűlölködő Múmiák Szakszövetkezete kirittyentett! Köszönjük Ray kollégának a helyi tudósítást. :)))

Remekül megmutatkozott, hogy kik zaklatnak kiket, milyen idővallumban, milyen terjedelemben, milyen minőségben, milyen helyesírással, és milyen intelligenciahányadossal... :)))

Jómagam 15 éve vagyok szenvedő alanya a történetnek, sok-sok pénzemet lenyúlták, 12 évi naplómat lenyúlták, elmenteni se tudtam. És most figyelj! A főmúmia, aki írni, olvasni se tud... Többször az én írásommal, naplómból lopott fotóval csillog és villog! :)))

Annak a három-négy embernek, aki még belép néha a funkció nélküli, teljesen kamu oldalára. :)))

Természetesen egy szó se igaz az ide átmásolt mocsokból... Ahogy sose volt. :)))

Megőrül attól, hogy olvastok. És nem mentek oda... Tényleg! Miért nem mentek oda? Ismerkedni, barátkozni... Majd lesznek funkciók is biztosan! Valamikor! Sohanapján! Vagy mi... :))))

Qouple Ray 2020.10.19. 08:36:21

első!:)
nézzük a két doktor (orvos) ma reggeli első antráját, diagnózisát:

"
Szildi
Admin
Reply to Szildi
1 órája

vedd már elő a régi hszt- gondolom megvan, többször kitéve..

” magam 15 éve vagyok szenvedő alanya a történetnek, sok-sok pénzemet lenyúlták, 12 évi naplómat lenyúlták, elmenteni se tudtam.”

A cégtől kaptad ami ugye a kitiltásoddal elveszett. Majd ezt is bebizonyíthatod, de megsúgom, nekünk minden elszámolásunk, kezdetektől megvan.. Olyat követelsz amit nem is lehetett volna utalnod, nem volt rá lehetőség, mert csomagok voltak. Hazudozó hülye némber.. legalább gondolnád meg amiket írogatsz. Nem tárhely volt az oldalunk, miért nem mentetted a naplód,, ezt se érteni, ha ilyen felületes voltál, csak magadnak köszönhetted.
Milyen képeket használok fel tőled,? a konyhám, a teraszom?, ez is nagyon érdekes, álmodozik nyomorod, a végén, majd még a nevem is a tiéd lenne? Dr.A… a proli királynő, akit egyre betegebb lesz..
bye, bye.. dolgozzál inkább."

"
padreemeritus
padreemeritus
1 órája

Megint nagyot szólt a jövő év orvosi Nobel-díj várományosa, a Boráros téri zsíros emse!!! Egy kis helyreigazítás nem árt, tehát figyelj!!!
1: Az influenza ellen semmilyen gyógyszer NINCS, csak oltás van ellene, amit én ma be is adatok!!!
2: A covid19 ellen pedig már van több gyógyszer, ami nagyon jól működik, engedtessék meg, hogy idézzek egy cikket ezzel kapcsolatban!!!
” A súlyos betegeknél jók a vérplazmakezelés tapasztalatai – jelentette ki a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatója a közmédiának nyilatkozva.
Vályi-Nagy István kiemelte: a vérplazma kezelés egy elsősorban súlyos betegeknél alkalmazott passzív immunizálás, amelynek lényege a koronavírus elleni immunválasz átadása olyan betegeknek, akiknél ez hiányzik. Közölte: a vérplazmakezelés sok súlyos betegnél meggátolja az állapotromlást és azt, hogy a betegek intenzív osztályra kerüljenek. Emellett az intenzív osztályon, ahol nem csak vérplazmát, hanem más gyógyszereket is adnak, szintén jónak bizonyult ez a terápia – tette hozzá.”
Továbbá van még két készítmény, ami szintén hatásos, a favipiravir a betegség korai szakában hatásos, míg a remdesivir intravénás gyógyszer, amit a súlyos állapotú betegek kapnak.
Olvassál és tájékozódj B+!!!!:)))))))))) wahahahahahahaha"

dr.ahalan 2020.10.19. 15:13:37

@Qouple Ray: A két szuperzseni, meg az újabb hazugságok! :)))
Olvashatnának néha híreket, annyi rálátásuk sincs a világra, mint egy mindkét szemére vak kacsának a pocsolyára. A remdesivir a WHO szerint is kamu... :))) Saját jogon! :)))

A banya meg hazudik. Mint mindig. Nettóban. :)))

Egyébként megjöttem. :)))

dr.ahalan 2020.10.19. 23:36:16

Azért ez kemény nap volt!
Reggel elrobogtunk bankba, meg mindenfélét intézni, délelőtt beestünk Gábormamáékhoz... Csodás ebéd, cuppogós körömpörkölt. Imádom, hatalmas kedvenc!
És tökleves!
Nem ám krémleves! Olyan mint a húsleves, sok zöldséggel, csodafinom, Polcz Alaine receptje. :)))
És nincs benne hús... :)))
Ebéd után beszélgettünk egy jót, aztán bevettem magam a konyhába. Elmosogattam, letisztítottam a tűzhelyet, rendet raktam... Amióta a Gábor meg az unokatesója új vállalkozásba kezdett, azóta nemigen jutok át.
A szingli pasi konyhája meg... Hát nem hagyhattam Gábormamára sehogy
se. :)))

Aztán itthon kitört az őrület. Céges meló is jött, telefon, e-mail, ki vállalja... Szerződés, kapkodás... És akkor három láda csodavölgyi mindenféle. Alma. Rengeteg alma... Édesburgonya. A leveszöldséget blansírozni, fagyasztani. Főzz egy kávét, köszi... Menj haza, legyél a szüleiddel, megoldom... Detélleg! :)))

A paradicsom egy része kuka. Hatalmas cukkinik. Ki kell takarítani a hűtő alsó rekeszét... Nem férnek el.
Sehogy se...

Édesburgonya... Batáta. Ma akkor az lesz a vacsi.... Hámoz, szeletel vékonyra, sütőpapír, tepsi... só és bors. Isteni. :))

Még van vagy négy kiló... :P

A káposztákat nem kértem... A hagyma is ráér.

Meggybefőttek. Cseresznyebefőttek. Csereberélt méz. Ételízesítők. Szárított gyógyteák, napon szárított fűszernövények.

Mire mindent a helyére tettem, elrendeztem... Lett majdnem este tíz óra. :)))

Fáradt és boldog az Aha...

És holnap elvileg menni kell... Oda, messzire, a múltba. :)))

Igen, évente egyszer menni kell... Majd elmesélem. :)))
süti beállítások módosítása