dr.ahalan

dr.ahalan

Fa, tücsök és bogár

2020. október 06. - dr.ahalan

 

Egy régi kedves vevőm vásárolt nálam a minap, váltottunk pár mondatot, és küldött egy igen kedves fotót magáról, a lányáról és az anyukájáról. Mindhárman kiskobold ékszert viselnek rajta. :))) Nagy öröm az ilyesmi! :))))

Valljuk be, teljesen el vagyok maradva a tervezett dolgaimmal, ez a hét valahogy nehezebb lett a vártnál, ráadásul ma a fél délelőtt elment erre a nyilatkozat-hülyeségre… A NAV kérte, beküldtem postán, jött az e-mail, papíron nem jó. Digitálisan… Telefon a könyvelőnek, ő azt nem tudja, mert a melléklet pdf…  Telefon az ügyintézőnek Egerbe, aszongya E-papíron… Az meg mi? :O

Megnéztük, megértettük, megtanultuk, elintéztük, a fél napnak annyi. :(

A hétvége viszont jó volt, szombaton kirándultunk a Hajógyári szigetre, még egy nagyot csatangoltunk az őszben. Élveztem, de kérem! Egyetlen padot találtunk! Ki látott még ilyet? Nincsenek padok! :O

Amíg fiatal voltam, addig észre se vettem. :)))))

Vannak viszont bogárhotelek, nagy divat manapság. Mondjuk a Csodavölgyben már akkor is sok volt, amikor még nem volt divat. :)))

Vasárnap a Gábor karbantartott. No nem engem, hanem a lakást. :))))

Felfúrta a csőbilincseket a kéményekre, kitisztította a mosógépet, és „kivízkőtelenítette” a csapok csöveiben a szűrőt. A konyhai már iszonyúan hörgött, csuklott, hozta rám a frászt… Most meg lazán beterít vízzel egy-egy óvatlan mozdulatomkor… :)))))

Ma a Gábor itt ebédelt, vadlazacot sütöttem, illetve én csak pácoltam, serpenyőileg ő sokkal profibb. :))))

Szóval itt tartok most, kedden este.

Horrorkával jót csacsogtunk ma, van az én gyerekemnek humora, megnevettetett. Többször is! :))))

Holnapra fotózást tervezek, és új kísérleti ételt… Csípős csirkemell csíkokat burgonyapehely bundában, tepsiben sütve… Életem párja lesz a tesztalany. Legfeljebb hazafelé beugrom a Mekibe Takács Bálint! Pukkaggyámeg!!!!” :)))))

Járvány! Mennek, mennek felfelé a számok, a tesztszámarányos fertőzöttség több mint 14%. A WHO szerint 5% felett vészhelyzet van… :(

Hát itt nincs…

Aranyos sportot látok a téren. A buszvezetők (persze nem mind…) figyelnek, és ha valaki maszk nélkül akar felszállni, annak az orra előtt becsukják az ajtót. Rém vicces jelenetek ezek, és akad, aki nem érti! :))))

Tegnap láttam egy távoli ismerőst a face-en. Megkapta… És neki is volt háromféle kiütése az ötből. Nem fogom fel, Magyarország miért nem publikálja azokat széles rétegeknek?

Miért nem huhog róluk a csodálkozó bagoly? Hiszen sokkal könnyebben, hamarabb felismerhető lenne a betegség… A lázmérőzés is hülyeség, a lappangási időszakban a fertőzött fertőz, de nincsenek tünetei. Értelemszerűen láza se… Sokaknak később se.  Áhhh! Mindegy. Nem az én dolgom. :(((

Legyen ez a „mimagyarok” problémája, akik most lelkesen tapsikolnak ahhoz, hogy gyakorlatilag a szegény megyékből orvoshiány esetén átvezénylik majd a jó dokikat a gazdagokhoz… Mint a bakákat a katonaságnál. Gyanítom, nem sok orvos fogja tűrni, még kevesebben maradnak, hiába a beígért „MAJD” béremelés azoknak, akiknek a pártaparátus gondolja…Mellé még az eltiltás a másodállástól, a magánrendeléstől, a hálapénztől? Most? Pandémia idején? Sok hónapot kell így is várni egy vizsgálatra, műtétre sok esetben éveket.

Mondok egy példát. Angyaldokink jó ember, ment amikor menni kellett, a magánpraxis, az akupunktis rendelések a felére csökkentek. Ment sürgősségi osztályra két pénzért, mert erre esküdött fel. És dolgozik hónapok óta éjjel és nappal, és most ezt kapja?

EZT? Tényleg? Mehet mondjuk Debrecenbe albérletben kuncsorogni? Haptákba állni? Ha vezénylik? És csukja be a csodarendelőt, felejtse el a sok évig tanult keleti csodagyógyászatot? Hagyja cserben a sok száz (vagy ezer???) életmentett betegét? Rákosokat, migréneseket, hátfájósokat, tüdőbetegeket, lelki trippereseket? Hát… Remélem nem teszi! :O

Péntekig még hármat kell aludni. :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr3216230198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.10.06. 23:41:57

És elment Eddie Van Halen.
Legyen neki könnyű a föld...

www.youtube.com/watch?v=wLx3-9JorHk

Qouple Ray 2020.10.07. 06:28:05

örökre beírta magát a rock aranykönyvébe.
youtu.be/L9r-NxuYszg

amúgy , első:):):)

dr.ahalan 2020.10.07. 09:52:03

@Qouple Ray: Jesszum! 3:05-től 4:50-ig kirázott a hideg, felállt a hátamon a szőr... Elképesztő! :O
Sokat, nagyon sokat kell még megismernem a zene világából...
De valaki elindított, az is valami. :)))

Qouple Ray 2020.10.07. 13:41:00

az impotens fogatlan börtöntöltelék, a krémes és franciasaláta lopó, és a 78 éves elől hátul, agyba-főbe doktorált proli ( szumma frí!!!) mikor egymás valagában vannak meleg szarig:):):):):):):)
"
padreemeritus adatlap képe

padreemeritus közzétett egy állapot frissítést

3 óra, 45 perc óta

Egy kis gasztronómia!!:))) A szoptikuss kitette a képet a vacsorájáról, ami steak lazac, erre mit ad Isten, a Boráros téri bárisnyá, a druszája

éjfélkor megírja, hogy ő meg vadlazacot vacsorált!!!:))))))))) Életszerűűűűűű!!!! Hú de röhögök!!!:))))))))) Mi a a hiba a tálalással a képen????
Hogy a lazacot NEM bőrével felfelé, hanem fordítva kell a…
LAZAC
lady1 kedveli ezt a · 3 Hozzászólások
lady1 adatlap képe
lady1 2 óra, 53 perc óta
Azé’ azt a kotsonytálalást ( ITT KICSIT BEZAVART A KORA DÉLELŐTTI PÁLINKA!!)nehéz elfelejteni, ami anno szerepelt a régi freen. Blöáááá
Válasz
lady1 adatlap képe
lady1 2 óra, 20 perc óta

kotsonya…na…

dr.ahalan 2020.10.07. 14:02:35

@Qouple Ray: Ó a szerencsétlen ostoba népek ott a zárt osztályon! Sokan ettek a napokban lazacot, akciózták egy csomó helyen. Mi az Aldiból hoztuk... És örülnek a témának, mint majom a farkának!
Ennyi a csórók élete. A leskelődés. :)))

Qouple Ray 2020.10.07. 17:08:13

Szildi
Admin
1 napja

kamu az agyad, az összes fantáziád szüleménye, szeretnéd csak ha igazad lenne, -hazudozó , kamu királynő
,
Oh, “szegény szerencsétlen szánalomra méltó vén idióták!” van aki magáról írogat .

...és igen!!!! megint leokádta magát a magatehetetlen vénasszony!!!!:):):):):)
felgyött az epe:):):):)

" padreemeritus 2 óra, 9 perc óta

De most nem ari-bari???:)))) Ha nekem egy étterembe így tálalnák a lazacot, hozzá vágnám a pincérhez, tányérral együtt!!! A paraszt ennyit sem tud!!!"
a hol kérdésre a válasz ragja -ban, -ben!!!!
a sittes paraszt ennyit sem tud!!!!:):):):):):):):):):):):)
a bélelt zsebű tarjóni , a szép arcú (sic!) meg lapít mint merga a fűben!!!!!!!:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.07. 18:12:16

@Qouple Ray: Büdöske néni, és az ő barátai! :)))
Piha! :)))

dr.ahalan 2020.10.07. 23:21:16

Ez megint cudar nap volt, korán keltem, fotóztam, aztán ebédre jött a Gábor. A kaja jó volt... kicsit még finomítani kell a recepten. Kis olívaolajat kell keverni a tojáshoz, akkor kevésbé lesz száraz. :)))
Délután pedertem három ékszerszettet megrendelésre, meg egyet a Meskára, közben telefonok, sikerült a műtét, nem volt baj... levelek, szegény zsályabokrocskámat is vissza kellett vágni, teljesen elszáradt. A konvektort is ki kellett takarítani, bármennyire is meleg ez a lakás a tömérdek napsütéstől, azért a hétvégén már befűtünk azt hiszem. :)))
Közben hatalmas botrányokat látok a face-en... Orbán megint vastagon megosztotta a társadalmat, hat rétegben gennyes az orvostörvény, kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből... :O

Azért ez a hálapénz érdekes téma. Nekem sose volt ellenemre, amíg ELFOGADTÁK, MEGKÖSZÖNTÉK, és NEM KIKÖVETELTÉK...

Arról is lehetne beszélni, hogy hálapénz-halmozás és előre gondoskodás nélkül hogyan élhetne meg a sok tanulatlan, ostoba, soha nem dolgozó, értéktelen, megözvegyült orvosfeleség? Ugye? És akkor a pereputtyról nem is szóltam. :)))

Vajon miből futná pisis homokozóra, ilyen-olyan csövi szeretőkre, bozgor-migráncs barátokra, bérbloggerre? He? Az öregkori, semmittevő kisnyugdíjból biztosan nem... A vállalkozás meg... Hát... Izé... Vastagon szaglik, valljuk be! :))))

Hogyan is kell mondani? Ez az! Bruhahahaha... És Hihihi. És Bye-bye! :))))

Qouple Ray 2020.10.08. 06:46:50

" ....miből és milye van...."
háááát......iskolából kevés!!!:):):):):):):):):)
milye:):):):):):):):):):):):):):):)
büdös, tanulatlan proli!!!!:):):):):)
"Szildi
Admin
6 órája
Megszólalt, az ” okoska” tehén, akinek fogalma sem lehet az életről, hiszen mindig valaki tartotta, hol a bdsm partnerek, hol mint kocsma tündérkeként borravalóból vagy manapság a mindenkor “áldozatának” a bakkártyáját használva. Lehetne ezekről fantáziálni, (őt utánozva), hogy miből és kiből élhet, az aki egész nap csak a saját rehabilitációjára van utalva.
A szerencsétlen aki naplózva, hülyíti a közönségét, míg a mások közben tényleg dolgoznak, haladnak valamire, aminek látszata is van. Sajnálni kellene, mert ennyire izgatja, másnak miből és milye van, de nem tud mit csinálni, csak minősíteni, biztos ezért veri a sorsa keményen és még mi vár rá a pokolban."

"
Szildi
Admin
5 órája
"...... nagyot nőt a füvem...." :):):):):):):):):):):):):):):):):)
tanulatlan büdösbunkó:):):):):):):):):):):):)
nőt:):):):):):):):):)
neki meg egy lankadt farkú bakot:):):):):):):):):):)
az kéne a hüvelyszárazsága ellen:):):):):)

Egy kis infó, csak neki, képzeld a héten kész az ez évi 3-ik konyhám (ugye ez annyiszor új kecót is jelent), és mind megvan, éppen az okoz gondot, hogy nagyot nőt a füvem, vennem kell egy fűnyírót, amit tavaszra terveztem. Kb ilyen gondjaim vannak, minden befektetésem működik még ebben a vírusos gazdasági helyzetben is..(nem tudom mennyi másnak a hálapénze, de minket soha nem vetett fel anno, de ő biztos jobban tudja)"

dr.ahalan 2020.10.08. 08:52:26

@Qouple Ray: Sokat NŐT? A MILYEVAN? Biztosan NO MANY! :))))
Néha elgondolkodom... Milyen lehet egyszerre lenni hazugnak, becstelennek, aljasnak, meg műveletlennek? Meg közröhej tárgyának... Szerencsétlen vén kotlós! :)))

Qouple Ray 2020.10.08. 09:04:52

@dr.ahalan: proli!!!!!!
tanulatlan proli!!!!!
:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.08. 09:30:30

@Qouple Ray: És milyen sötét! Te jószagú rezeda! :)))))
Gagyika néne. :)

Qouple Ray 2020.10.08. 12:28:37

Szildi
Admin
Reply to Candice
2 órája

...... egyszerű akus géppel elszórakozom, nem nagy a terület szerencsére, jó kis “sport”.. ennyi pont kell is."

már akus (sic!) gépe is van :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
proli!!!!!!
tanulatlan proli!!!!!
:):):):):):):)

Qouple Ray 2020.10.08. 12:31:04

"Szildi
Admin
Reply to Blablabla
2 órája

.... ezek a világ legszerencsétlenebb emberei, mert ha lenne dolguk, elfoglaltságuk, akkor nem lenne idejük itt lesni egyfolytában."

:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.08. 13:11:06

@EszteLenke: Ezt csodásan megfogalmaztad, köszönöm! :)))

dr.ahalan 2020.10.08. 13:15:16

@Qouple Ray: Micsoda végletes agyi leépülést jelez, ahogy sok-sok éve azt vizionálja, hogy köztünk mindenki szerencsétlen, meg eltartott.
Ő, aki szerencsétlen, és amióta ismerem, még sose dolgozott egy percet se, és értelmes dolgáról se igen tud beszámolni. :))))
Gagyika néne. :))) Aki "NOMANY AKUS NŐT MILYEVAN" ! Saját jogon! :))))

dr.ahalan 2020.10.09. 00:10:01

Ma este meghalt egy ember a téren. Már sok tragédiát láttam itt harminc év alatt, de ez megrázó volt.
A mentők úgy nyolc körül érkeztek szirénázva, pont velem szemben álltak meg, a megállóban. Kinéztem, akkor már egy fehér pulcsis, maszkos valaki próbált újraéleszteni egy fekvő testet.
A mentők átvették, előkerültek műszerek... És nyomták, felváltva... Bizony harminc percig.
Aztán láthatóan feladták.
Közben megérkeztek a rendőrök, a polgárőrség. Jött a tűzoltóság, paravánnal elkerítették a helyszínt.
Jelen pillanatban csak két rendőr őrzi...
Várják a szállítót.
Szomorú.
Ami megdöbbentett, az az emberi közöny.
Az újjáélesztés alatt több száz ember elment az eset mellett. Néhányan megálltak néhány másodpercre. Volt aki oda se nézett, futott a buszhoz, vagy a mobiljára meredt.
Négy suhanc óvakodott oda, fotókat akartak lőni, de a rendőrök elzavarták őket.
Egy részeg felborította a paravánt, a rendőrök igazoltatták...

Eszembe jutott egy eset. Kb. 10-12 éve volt... Egy hajléktalan fagyott meg a padon, a protokoll ugyanez volt.
Tömegek állták körül, mindenki igyekezett segíteni, millióan telefonáltak, és az én lakónénijeim forró teát vittek le termoszban a mentősöknek, rendőröknek.

Ennyit változott Magyarország az elmúlt tíz év alatt...

És még emlékszem! Bizony élesen emlékszem a cikkre 2010-ből!

"És az ország zombik földjévé fog válni, zárkózz be a sajátjaiddal, a saját buborékotokba. Alkossatok kapcsolati tőkecsoportokat! Az embereket elbutítják, lebeszélik az igényeikről, elveszik tőlük a közösségi tereket, elvágják őket egymástól, hazug hírekkel, demagógiával rombolják majd az elméjüket, tilos lesz minden egyedi, minden színes, minden fantáziadús, aztán lerombolják az egészségügyet, hogy végül csak ők maradjanak, és a nem gondolkodó, őket kiszolgáló olcsó és egészséges rabszolgáik...! Mindennapos és unalmas lesz a halál, az emberi szenvedés. Eltűnik majd a tolerancia, a nagylelkűség, nevetséges szó lesz a becsület, átalakul minden. "

Persze nem pontos idézet, csak emlék, de neves sci-fi írót idézett akkor a cikk megalkotója.

Sose felejtem el, alig néhány nap telt el a Fidesz megválasztása után, és a szabad, mindenki számára nyitott oldal, ahol bárki bármit publikálhatott, ami nem fasizmus, nem gyűlölet, és nem bűncselekmény... MEGSZŰNT!

És azon a napon az addig burkolt, moderált náci oldalakon elömlött a náci szar.

Tudjuk.

És tolják, és tolják, és tolják... :))))

Már bűzlenek az erőlködéstől...

És halálosan meg vannak sértve, hogy nem látjuk őket szívesen. Elvagyunk mi a magunk köreiben. Detélleg! :)))

És nem értik, nem tudják feldolgozni, megemészteni, lenyelni.

Ebből az írásból se értenek majd semmit.

Pedig meghalt egy ember.

A teste itt fekszik tőlem 30 méterre órák óta...

És a hülye vén picsák hajnal kettőig azon fognak agyalni és izgalmatoskodni, hogyan vágjanak vissza az Ahának.

Ha nem ma, akkor holnap... :)

Qouple Ray 2020.10.09. 07:14:40

@dr.ahalan: a tanulatlan proli megest megfogta a magját........énédesistenem, hogy lehet valaki ekkora szellemi toprongy........
"Szildi
Admin
12 órája

De jól jellemezte önmagukat, ki is aki folyton “vizionál” , lenne tippem, akikre illik ez a tevékenység, már jó régen.
Csak egyik mai példa:

“neki meg egy lankadt farkú bakot:):):):):):):):):):)
az kéne a hüvelyszárazsága ellen:):):):):)”

más témája szinte nincs is,folyton ilyenek járnak az agyában, de hogy bírja egy ilyen alak mellett egy ki egy normális nő? undormány az egész pasi, brrr.. de ha ilyen “hüle”, úgy kell neki, no comment.

Sajnos, az élettel jár, hogy meghalhatunk is, bárhol, még az utcán is, de miért kell ebbe politikát,pl. nácizást belekeverni?, bizonyíthatóan beteg elméjű aki ilyenre képes."

Qouple Ray 2020.10.09. 07:21:02

a mélymagyar svéd börtöntöltelék, és a St.Péter (sic!)

"Telefonálni??? Kinek, a St Péternek???:))))))"
:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.09. 08:33:00

@Qouple Ray: Na ez az! Senki nem osztott lapot ezeknek a társadalmi és szellemi hulladékoknak, de csimpaszkodnak belénk, itt hemzsegnek a nap 24 órájában levakarhatatlanul... Undorító, büdi, kellemetlen népek. :)))
Céltalan életek, nullák. Soha nem alkottak semmit, nincs se céljuk, se értelmük, nincs hobbijuk, nincs munkájuk, a zenét nem értik, a filmet nem értik, könyv sose kerül a kezükbe, a művészettől undorodnak, a szex egész életükben valami elviselhetetlen undort jelentett, csak az összeharácsolt fillérkék okán boldogok néha.
Becstelenek, bugyuták, és végtelenül pofátlanok ezek az egyszerű népek.
Nem tudom mivel érdemeltük ki a figyelmüket, de úgy jönnek utánunk sok-sok éve, mint hűséges, loncsos házőrzők. Vicces jelenség. :))))

Qouple Ray 2020.10.09. 08:41:57

@dr.ahalan: most, hogy említed.....nem tudom miért, de beugrott egy néhány napja újranézett filmélményem.
tarantínó kventin, becstelen brigantikja.
kenyeres pista főszereplésével
:):):):):):):):):):)

az öreg dupla doktornŐnek egy felnőtt adag vagisant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.09. 09:24:55

@Qouple Ray: Most hogy említed... Hogy az mekkora film! Érdemes lesz előkeresni! :)))
A Rüszmi meg tehet egy szívességet. Hiába vonyít a zárt, ingyenes gagyi torzóján sok-sok pénzért, lengetheti már a kamu szabályzatát, senkinek nem tud keserűséget okozni régestelen régen.
Mondjuk ebbe bele is zakkant vastagon, látjuk. :)))
Szegíííínyke! :)))

Qouple Ray 2020.10.09. 10:15:16

@dr.ahalan: az őszbe csavarodott csősz becsavarodott!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.09. 23:06:12

@Qouple Ray: Ez be. Teljesen! Tényleg aktuális lenne valami otthonféle, ahol felügyelik.
Bár talán mintha kevesebb csordogálna a mentolléből, mostanság kevésbé ordenáré, kevésbé ocsmány. Majd keresgélek is az "adminmocska" mappából pár írását, és felelevenítem, micsoda alpári aljasságokat és hazugságokat jelentetett meg a híroldalán.
Csak hogy ne felejtődjék, és az új olvasók is lássák, hogy miféle szerzetek ezek. :)))

dr.ahalan 2020.10.09. 23:40:32

A világ legfinomabb dolga a péntek este minálunk. Tele a hűtő, már kerestem fűzésmintákat, válogattam filmeket, zenéket... Minden ügy lezárva, elintézve a hétre, Gábor már szuszog az ágyban, csend van. Jóféle csend. :)))
Még recepteket akarok keresgélni, a jövő heti kajákhoz... :)))

Még egy kis politika. Állandóan támadva vagyok, nem olvasok kormánypárti lakájmédiát. Ez nem igaz... Nemrégiben a Pesti Tv-be is belenéztem, ugyanaz a car, demagóg, elmosó, undorító, hazug kommunikáció...

Nézzük csak! Origo! Rendkívüli hír! Donáth beszélt többször is Jourovával, ítéljék el Magyarországot...
Igen, beszélt! Miért? Tilos? Nem... Na ugye...:)))
És nem Magyarországot, nem a magyar népet árulta el, csak el akarja érni, hogy az uniós pénzeket ne a Lölö, meg a vejkó lophassa el, hanem jusson már belőle a magyar embernek is... Ugye? Szerintetek én mennyire tudnék sikeresen indulni a patyolattiszta cégecskémmel egy magyar pályázaton?
Még egy rokkanttól elcsaklizott trafikra se pályázhatnék, mert értelemszerűen nem vagyok párttag...
Szimpatizáns se!

A lakájmédia TV2-n meg a celebek táncikálni fognak...Beharsogta az Origo... Hát azt pont úgy lecarom, mint a két lábon járó jószágot, meg a kamu babakocsit, ami begurult az úttestre. Hülyeség, hazugság, humbug.

Most pont a Meseország mindenkié mesekönyv első kiadására pályázom, az fontosabb. Van a családban, akinek sikerült megszereznie! És jön a második, harmadik... századik kiadás is.. Mert Meseország mindenkié. Kiegészíteném...

Minden jó szándékú, becsületes, toleráns, elfogadó emberé.

A becsteleneket, a nácikat, a rasszistákat, a hazugokat, a demagógokat, az aljasokat... nem látjuk szívesen.

Ez a mi szép, színes, csillogó és csodálatos buborékunk. :))))

De persze jönnek, és dörömbölnek, és vonyítanak, és igyekszenek elszívni tőlünk mindent... Még sose sikerült... Ja de! Kreditet... :)))

Betudtuk jótékonysági veszteségnek... :))

Olvassatok 444.hu-t. Hvg-t. Telexet! Szépen megizmosodtak, detélleg! Ők az elrabolt Index híríró csapata, akik hősként felmondtak... Nagyon hamar kaptak befektetőket, úgyhogy itt vannak és folytatják!

Olvasd őket, támogasd őket, ha nem vagy zombi.. Márpedig biztosan nem vagy zombi, ugye? :)))

telex.hu/kult/2020/10/09/konyvkiadok-egyesulete-duro-dora-mintha-nem-is-tudna-mi-van-a-konyvekben-csak-daral-es-vag

dr.ahalan 2020.10.11. 23:39:54

Hétvége lezárva. Csendes volt, kedves volt, a mienk volt. Szerettük. :)))

Gábor pénteken kint járt a Lehelen, mitől lett háromszoros ára a sertéshúsnak? Alig több mint egy kilós oldalas háromezer forint? :O

Amikor Lölö sertéstelepét tuningolták fel, akkor ezer alatt volt kilója...

Na meg a könyvdarálás! Meg égetés, szabdalás, továbbra is! Dórikát, ezt a náci szerzetet ütögetheti a guta, az Oreo szivárványszín kekszekkel jön, a Benetton is hozza a megszokottat, a Meseország mindenkié köteteire rekordot dönt az előjegyzők száma, már fordítják millió nyelvre. :)))

A face hökkent egyet a kormánypárti nyomásra, de még bírja... Az új ördögi terv, a csodálkozó Hazug-Varga szépasszony találmánya... Akit a fityisz-trollok felnyomnak, azoknak a face azonnal függessze fel az adatlapját. Aztán majd valamikor a fityesznyák bírák eldöntik, hogy ki maradhat, és kit lőnek ki az űrbe. Ezt hívják totális diktatúrának...

Mondjuk mi már ismerjük az ilyesmit, ugye... A szabályzatot be kell tartani! Egyébként mindenki megy a böribe... :)))

Amikor kis silány agyú lények próbálnak nagyot alkotni... Sikerül is nekik, le is gyűrnek a maguk alattomos módján tömegeket. De valahogy az erkölcs, az igazi érték... Az emberi normalitás, a gondolkodó elme, az értéket hordozó ember mégis kitör a mocskosság hálójából, és egyre magasabbra emelkedik...

Történelmi tény.

Az kissé aggaszt, hogy háborúk kezdődtek ugyanezekkel a szarságokkal. A keresztes háborúk... A világháborúk. Mindig jött egy vírus, aztán a válság... Jöttek a vírustagadó bugrisok. A nyerészkedők. A POLITIKUSOK!

Érdekes világ jön, és akkor még a bugrisokról nem is meséltem... :)))

De két napon belül lesz nagy napló, istibizi!
süti beállítások módosítása