dr.ahalan

dr.ahalan

Függőségek és finomságok

2020. május 17. - dr.ahalan

 

Olyan villámgyorsan tűnik el egy hét, hogy pillogni sincs ideje az ember lányának. :)

Most olvastam egy rettenetes írást, mennyire lettek függőek a magyar emberek a karantén ideje alatt. Borzasztó! Face, drog, pia, gyógyszer, cigi... :O

Szerencsére én csak gyöngyfüggő vagyok, és már nyit a kedvenc cseh márkaboltos dillerem is. Fogytán a 0,18-as speciális damil. :)))

Ja! Tényleg! Cigizem is... :)))

Először is a pék-projekt. Mondjuk kezdjük ott, hogy ez az élesztő-cucc… Hát nem szeretem a szagát, na! Aztán az a sok pepecselés, a tészta ragad, elmosogatni utána kész szenvedés. Nem lesz kedves elfoglaltságom. :)

A zsemlék szépek lettek, első nap finomak, második nap ehetőek… Harmadik nap kuka. Nem éri meg, de játéknak jó volt. :)

Vége a kijárási korlátozásnak, de a járványnak még nincs. Szerintem még jó darabig nem is lesz, úgyhogy megbeszéltük a továbbiakat.

Nem megyünk az idén bolhapiacra, a tengert is kihagyjuk, viszont a Gábor az adatok ismeretében, és szigorú szabályokkal… készül a csodavölgybe. :)

Célszerű javallattal éltem, akkor menjen, amikor beérik a cseresznye. Két hatalmas fánk van fent a dombon, a mi házunknál, alig megközelíthetőek. Kaszálni kell az utat, de még így is felér egy hegymászó túrával felbaktatni… :)))))

Strand, fürdő értelemszerűen az idén felejtős, de beterveztünk néhány izgi kirándulást, és néhány baráti találkozást. Még ez is több, mint amit az elején reméltünk. :)

A mostani gazdasági válság viszont brutálisnak mutatja magát, reméljük átvészeljük.

Még nem kellett igazán a tartalékokhoz nyúlni, és adósságunk sincs. :)

Volt még szülinapozás, megkaptam a wok-ot, alig várom hogy kipróbáljam. :)

Igazán nemzetközi hetet tervezek, mivel a zsálya megérkezett, hát jöhet a saltimbocca, és hétvégére a thai csodaság. :)

Rengeteget politizálunk… A kisgömböc tényleg nem mert elgurulni Brüsszelbe, hooogyisne! Ott hullottak vastagon a kokik és sallerok! :)

Viszont a munkanélkülieknek lesz új közmunka-program. Állítólag… Havi két fityingért lehet majd engedelmesen utcát sepregetni… Vagy várja a fiatalokat a honvédség. Ennyi… És lehet felvenni megint hitelre hitelt. Már akinek adnak. :)

Tájékoztatás járványügyben… Nyunyóka! Amit el kell csenni!

Biztosan olyan a nyunyóka is, mint a migráncs. A déli határon már hatszázat láttak. És a pomogácsok is jönnek! Meg a tüftürüffök! Jönnek, és elveszik a munkádat! Ami úgysincs! Rémálom! :)

Igyekszünk mulatságosnak látni… Nehezen megy! :)

Az viszont rémhír, hogy az ellenzéki hangon naplózókért, posztolókért eljön a fekete autó. Nem fekete. Ezüst... Szolgálunk és védünk! Aha... Kit? :)

Viszont minden idők legdrágább tűzijátéka lesz augusztus 20.-án. Remélem tőlem minél messzebb. :(

A forint gyengül, a nyugdíjak meredeken kezdenek elértéktelenedni, az árak másznak felfelé.

A Lurdy házban rengeteg kiürített, bezárt üzlet, nagyrészt butikok.

A nemzetközi sajtóban a koronavírus ellenére Orbán hibrid rezsimje mindenhol állandó téma. Az egész világon... 

Ilyen remek országban élünk! Detélleg! :))))))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1215704318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.05.18. 00:16:15

Közben csak halkan jegyzem meg. Teljesen lenyúlták már a Balatont, a teljes építőipart, a teljes idegenforgalmat, minden kastélyt, és minden üdülőt, szállodát, ahol a csóró üdülhetett valaha... A csóró ne üdüljön, hanem dolgozzon! Gürizzen, hogy nekik több legyen.
És ha a csóró kérdez, akkor persze Soros, meg öt kiló krumpli... Tessék! Szavazz rám! Ne hallgass a büdös, gusztustalan liberálisokra! Hiszen magyar vagy! Én is magyar vagyok! Pont olyan, mint te! Nem kell a te gyerekednek iskolába járni! Minek? Dolgozzon, imádkozzon, csenjen nyunyókát, vegyen fel hitelt hitel hátán, miért is kellene neked a tudás? Fárasztó, unalmas... Nézd! Van helyette mulatós zene! Na ugye! Mennyivel jobb, mennyivel kedvesebb! Szórakoztat. Megmozgatja a lábat. Szép és érthető..
Ezek meg jönnek Gogollal, József Attilával! Meg ez az izé... Orwell! Métely! Pusztulat! Kormányellenesség! Jelentsd ha hallasz róla! A face-en! Na aggódj! Azonnal eltakarítjuk!
Ezek zsidók. Fikafosok. Kurafik. Mocskos prolik! Szkatofilok! Liberális Soros-bérencek! Könyveket olvasnak! Filmeket néznek! Művészfilmeket! És értik is! Vágd pofán őket! Takarodjanak!
Te MAGYAR vagy! Büszke magyar! Nem olvasol, nincs is rá szükséged. Elég, ha engedelmes magyar vagy... Hát erről szól manapság a közmédia, és természetesen a maszkmester admin oldala... :)))
Szerintem vicces.

Orsós Rafael 2020.05.18. 05:23:23

első!:)

olyan, de olyan hétvégém volt, hogx majd belerokkantam.
a 3 Lö, a 3 csíkbogár.
tombolás volt felsőfokon, de nyertem:):):)

kulturális ajánlóm:

www.facebook.com/michael.moimeme/videos/2543243242422225/

Vezek Elek 2020.05.18. 08:32:22

@Orsós Rafael: Nem csodálkozom, hogy kikészít a három Lö, engem az egy is leamortizált. :))))

Honnan a túróból veszed ezt a rengeteg sz@rt? Komolyan mondom, SOHA többé nem kattintok egyetlen videódra sem. :P

Orsós Rafael 2020.05.18. 08:51:44

@Vezek Elek: nagyon sokféle zenét kedvelek, gyűjtök.
neked is nyitottabbnak kéne lenni.
:):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.18. 14:27:22

@EszteLenke: :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

"Te vagy, aki érdekel,
Te vagy, aki jó nekem,
Te vagy, aki mindig kell:
Meghalok, hogyha rám nézel!
Meghalok, hogyha rám nézel!"

dr.ahalan 2020.05.18. 23:12:57

Keveslem az unokás beszámolókat itt is, a csopiban is. :)
Szolgálati közlemény! A sas felreppent! :)))

A zene tényleg borzasztó, rettenetes! :)))) Megnevettettél!

dr.ahalan 2020.05.19. 00:00:09

Fekete hétfő vége. Volt minden! Úgy robbant be az üzleti élet, hogy még mindig szédülök tőle... Reggel még békésen írogattam a borítékokat a vevőknek kávézás közben, aztán a Gábor belenézett a cégesbe... Meló, sürgős, azonnal!
Jó... De mikor fizetnek? Majd... Nekik se fizetnek, azoknak se... Majd! Jó. :)))
Güri. Enni is kellene... Egy kis parasztos krumplileves. Telefonok...
Ügyfélkapun jelszócsere kell. Könyvelő. Cseréli... Bonyolult... Hogyaszongya. %+"MaKosguba65... Persze más, de a lényeg érthető.
Kötelező. Nem jó. Nem működik. Neki működik.... Második próba. Harmadik! Végre! :)))
Rohantunk Gáborral kétfelé... Nekem Mester utca, gyógyszertár, e-recept. Orvosi maszk... Egy ezressel kevesebb, mint a múlt héten! 2600.- tíz darab. Nemsokára ezer alatt lesz! :)))
Délután háznak a tartása, ágyneműnek mosása, pihenésként csacsogás Horrorkával, jönne végre. Csacsogás barátnővel... Totál elfáradtam! :)

Azért ma ez a Varga Judit odatette magát!
Amolyan Fidelitas-csecsen nevelődött klón, se szégyenérzete, se becsülete. Úgy hazudik, és úgy pofátlan, ahogy a banán érik. Nagy, kövér fürtökben... És még az aszexuális Kövér nőgyülöletét is megmagyarázza azután, hogy megcsinálták a műbalhét Brüsszelben, persze parancsra! :)))
Hozzá akart szólni... Hogy szóból értsünk, ez pont olyan, mintha a takarító néni sipákolna a magyar parlamentben, hogy nem hagyják szót emelni, pedig mennyire drága az apjuk szívgyógyszere... :)))

Azért hajat moshatna néha... :)))

És ahogy a Deutsch kinéz! Az a zsíros, felpüffedt arc! Az a zsíros haj! Szinte érezni rajta a szagot... Egész Európa undorodik tőle... :(

Ezek vagyunk mi, magyarok! Meg kell mondanom... Szégyellem, hogy magyar vagyok. :(

Persze nem is vagyok igazából magyar. Vagyok szerb, sváb, bunyevác, cigány és olasz keverék. Magyarországon éltem egész életemben, a magyar nyelvet beszélem. Becsületes magyarként fizettem a közösbe mindig mindent. Tengernyi sokat...

Már nem akarok magyarnak lenni. Rossz vérű nép ez, gyűlölködő, műveletlenségre, árulásra, tömeggyilkolásra hajlamos, a történelmét ismerem. Nem, azt hiszem nem vagyok magyar.

Pedig szerettem magyarnak lenni... Csak valahogy mostanság a magyarok... Nem szeretik a becsületes, művelt magyarokat. Detélleg! Átjönnek, átjelentkeznek Romániából, kétszer szavaznak büszkén... Magyarul nem is tudnak sokszor. Vannak vagy egymillióan! :)))

Régen nagy támogatója voltam a székelyeknek, Horrorka "bébisintére" is erdélyi lányka volt, a Noémi... Nálunk volt bejelentve, nálunk lakott... Mondjuk becsapott, meglopott, átvert. Ennyit a székelyekről.

Van kérdés? :)))

Orsós Rafael 2020.05.19. 07:06:13

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

"Szildi
2020.05.18. 23:27

Egy nyilvános blog szerkesztőjének mai irománya, szép, nem mondom, osztani érdemes, valaki felfigyelhetne már rá, az ilyen hazánkban élősködő , a neten gyalázkodó “magyar állampolgárra” aki a nemzetünket is gyalázza. Nem szokásom bemásolni, de ezt muszáj dokumentálni
Tehát, olvassátok, Ahalan-t, ilyen egy hazaáruló."

AGYMOSOTT!!!

dr.ahalan 2020.05.19. 08:51:08

@Orsós Rafael: Nem esett róla szó napok óta, és ez fájt neki, megugrott. A nagy magyar! És még mindig bele akar pofázni, hogy ki mikor és mit ír a blogjába! Az ő szabályzatát mindenhol be kell tartani, az egész világon! Majd ő megmutatja!
Grabancnak elkapása! Prolik, kurvák! Kecó-gecó! :))))
Beteg egy elme. :)))
És levakarhatatlan ő is... :)))

Orsós Rafael 2020.05.19. 09:12:43

@dr.ahalan: értelmi fogyatékos!
hazug, seggszájú.
kreditlopó.
orvosfeleség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.19. 09:22:33

@Orsós Rafael: Véleményem szerint már kora reggel ott tipródott a kapitányságon, és sipákolt, csukják mán le ezt a ronda Ahalant! És mutogatta! Nézzék meg! Megszegte a szabályzatot! Nagyon vigyorgok, detélleg! :))) Donna Pagetti, ahogy a Gábor nevezi... :)))
Egy dolgot mindenesetre bizonyítottnak látok.
Hogy kizárólag és csakis politikai alapon moderált, tiltott ki embertömegeket, lopta meg őket.

Orsós Rafael 2020.05.19. 10:43:16

tudod mivel dicsekszik az impotens kissallaigyerek?
az én farkam verhetetlen!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

2020.05.19. 10:55:08

@dr.ahalan: Azt mondja, nem szokása bemásolni :)))))))) Ááááá, tényleg nem alig várta, hogy írjál valamit és azonnal reagáljon rá. Egy dolgot viszont nem értek! Hogy tudta bemásolni az irományodat, ami 2020.05.19. 00:00:09-kor íródott, Szildi 2020.05.18. 23:27-kor? :))))) Lehet, hogy te másoltad ide? Vagy mi??? :O

dr.ahalan 2020.05.19. 11:23:12

@Orsós Rafael: Most látom! Megint moderálták a szerencsétlent? Kikapott? :)))

dr.ahalan 2020.05.19. 11:25:59

@EszteLenke: Tényleg! Valahol döccenés van térben és időben. Lefogadom, hogy náluk van a hiba, úgy car az egész, ahogy van. :)))
Egyébként mindig rá van cuppanva a monitorra, mint a tapadókorong. Les, szaglászik, nyomtat, menteget, keresgél, nyomoz, feljelent, ezt csinálja 15 éve. Ez az élete. :)

2020.05.19. 11:41:04

@dr.ahalan: Szerintem ő kérte a verést:)))))))

2020.05.19. 11:43:14

@dr.ahalan: A sast elkaptam, majdnem visszarepült :D :D Írtam amott. :))))

dr.ahalan 2020.05.19. 12:01:10

@EszteLenke: Teljesen ketyere napom volt tegnap! Micsoda szerencse! :))))))

2020.05.19. 13:27:31

@dr.ahalan: Remélem, csak én voltam ilyen szerencsés!! :)

Orsós Rafael 2020.05.19. 17:24:02

dübörög a gazdaság! tegnap óta- igaz, egyelőre csak rövidített nyitvatartással - újra csereg a kassza!!
juh héj!!!!:):):)
elég sok a teendő, ma is volt két kanyarom, de legalább kapok pénteken fizetést:):):):):):):):)

és akkor még nem beszéltem a hétvégéről,amikor is az asztali labdarúgó európa bajnokság második fordulóját fogom lejátszani Lázár Messzivel!!!!
az öregebbik lö lány meg a győztesnek gyöngy karkötőt fűz addig hajnallal, iNport gyöngyből:):):):):):):):)
ja, és a kisebbik fiam ma 30 éves!! a kis mérnök és már közgazdász úr ( aki a magyar és a nemzetközi mérnöktársadalom teljes jogú tagja!!! benne van a diplomájában!)
szombaton tortafújó, tortaevő, tortadobáló délután lesz!!!:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.19. 18:38:14

@Orsós Rafael: Ezek igen vidám hírek! :)))
Harmincasnak boldog szülinapot kívánok, Lázinak pedig hatalmas győzelmet! :)))

Vezek Elek 2020.05.19. 20:05:38

Én most akkorát aludtam, mint ide Lacháza. :)))) Nekem nagyon bejön ez a rövidített nyitvatartás. Délután van időm mindenre... pl. aludni.:)))) Hogy éjjel mit fogok csinálni, azt nem tudom, de már tettem lépéseket a megoldásra. :))))
Hétvégén én is Lucáztam, a gyerekek szülinapoztak barátoknál, ahova én is hivatalos voltam, de én csak a délutáni alvás után, az esti fürdetésig voltam bulizni az unokámmal. Hááááát mit mondjak? Elvittük a sóóót. :))))) Nem volt nehéz villogó cipőben, motoros bőrszerkóban, műanyag motoron, halálfejes nyálkendőbe öltöztetve. :))) van egy videó is róla, de kicsit illuminált állapotban volt a cameraman és hol egyenesen, hol oldalvást, hol fejen állva kell nézni, de üsse kő, felteszem a csopiba. :))))

dr.ahalan 2020.05.19. 22:32:45

@Vezek Elek: Übercukker az a videó, imádtam! A kamerahasználat pedig egészen újszerű... :)))

dr.ahalan 2020.05.19. 23:00:08

Bekukkoltam, hogy szembenézzek a hatalmas tömegekkel, akik meghelyeselték a szánalmas vénasszonyt. Ahogy várható volt, nulla ember... :)
Aztán majd a hazaárulást meg kell ám magyarázni a bíró előtt is. :)))

És hogy legyen meg a mérleg másik serpenyője is, ne feledjük a bűnlajstromot:

A rasszizmus támogatása. Nácizmus eltűrése. Hatalmas kreditpénzek ellopása. Tömegek kitiltása előre megfizetett szolgáltatásból ok nélkül. Szellemi termékek eltulajdonítása. Adatvédelmi törvény sorozatos, tömeges megsértése. Tízezrek privát adataihoz való hozzáférés biztosítása ismeretlen, virtuális seggnyaló moderátoroknak. Nők kifosztóinak támogatása, bűnözőkkel való folyamatos bratyizás. Becsületes emberek börtönnel, vagyonelkobzással való nyilvános, évekig tartó fenyegetése. Kukkolás. Levéltitok folyamatos megsértése. Virtuális zaklatás. A pedofília eltűrése. A holokauszt-tagadás eltűrése. Becsületsértés. Halottgyalázás és kegyeletsértés. Fotókkal való visszaélés. Millió hazugság. Ocsmányság, trágárság... És persze a török!

Orsós Rafael 2020.05.20. 06:51:24

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!
és orvosfeleség!!!:):):):):):):):):):):)
"Szildi
2020.05.20. 05:20

Megkukkoltam én is a hölgy tömény agymenését, remélem mindazt amit leírt, hitelesen bizonyitani is tudja majd, mert ez a lényeg. Úgy látni, magas lesz a becsmérlés, rágalmazás , hitelrontás elleni kárigény. Az pedig, hogy ki és kit hányan olvasnak, egyetértenek , vagy sem egy véleménnyel, ahhoz fűznek kommentet vagy sem, annyira nincs köze, mint pl. “ eszetlenkének” sem, ahhoz, hogy mikor olvas bárki, bármit egy nyilvános oldalon."

".....olvassátok, Ahalan-t, ilyen egy hazaáruló."
(Szildi
2020.05.18. 23:27)

agymosott!!!
hazug!!!
tolvaj!!!

dr.ahalan 2020.05.20. 08:38:07

@Orsós Rafael: Szeretem ahogy ez a becstelen, vén kopaszvarjú századszor is a világba kiabálja saját elmeháborodott véleményét, miszerint ő minden mocskot elkövethet, senkinek semmi köze hozzá, mert a lényeg a szabályzat, amit mindenkinek be kell tartania. Aki nem engedelmeskedik, az fizet, börtönbe megy, ezt ő megbeszélte előre a bíróval. Már nem is tudom hány éve harsogja a szerencsétlen. :))))
Persze érthető hogy megreccsent!
Nem elég neki a számtalan kudarc, gyász, betegség, de jött ez a fránya járvány is, ugye...
És akkor megvilágosodott! Milyen boldog volt! Biztosan itt a világvége, mindenki megdöglik, de neki majd jön a FÉNY! :))))
Oszt azóta eltelt megint negyed év majdnem, és lófac se jött. Nemhogy a FÉNY! :))))
Hogyan is kell? Bruhahahaha! Hi-hi-hi! Bye-bye! :))))

Orsós Rafael 2020.05.20. 09:28:00

@dr.ahalan:
ahogy a művelt orosz mondja: RECCS IGYOT!!!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.20. 10:05:10

@Orsós Rafael: Vagy ahogy Horrorka mondaná a maga megvető fintorával: Na! Ez kész! :))))

2020.05.20. 10:42:34

@dr.ahalan: Most, hogy így leírtad, tényleg tanulhatna a múltjából. A sors nem kegyelmezett neki, figyelmeztette épp eleget, hogy vegyen vissza, nem jó az út, amin jár, de nem tanul, nem vesz vissza, sőt tetézi a szemétségeit. Hullanak mellőle az társak, egészsége egyenlő a nullával, egyre demensebb, de nem áll le. Tipikus megkeseredett, rosszindulatú öregasszony, aki úgy jelenik meg lelki szemeim előtt, mint amikor még busszal jártam iskolába és a töpörödött, vérgenya, törtető öregasszony, aki legutoljára ért oda, de mindenkibe belekönyökölve, letaposva, jajveszékelve, káromkodva először akart felszállni a buszra. Az ilyeneket soha nem engedtem magam elé. Viszont azt, aki megállt hátul, mert nem akarta magát megsebesíteni, összenyomatni, azt én vittem legelőre, utat csinálva neki. Hát a szildikefélék megérdemlik azt a sok szart, amit kaptak és még kapni fognak a sorstól. A mamám szavaival élve, a JóIsten nem bottal ver.

Orsós Rafael 2020.05.20. 11:07:23

@EszteLenke: tetszett az írásod!! és szerintem is igazak a jelzőid!!!!

dr.ahalan 2020.05.20. 11:23:52

@EszteLenke: Érdekes dolog ez, láttam én itt a házban mindenféle vénasszonyt. Voltak nagyon szerethetőek, és voltak elviselhetetlenek. Aztán ugye nem kell mondanom, kiknek adatott meg a méltóságteljes, tiszteletreméltó vég. :)))
Ennyire gonoszsággal átitatott, gyalázatos, aljas szerzet azért nem volt egy se.
Ez még az utolsó napjaiban is szemétkedni fog. Néha sajnálom.

2020.05.20. 11:55:00

@dr.ahalan: Én az ilyeneket nem sajnálom, megérdemlik a sorsukat!

Orsós Rafael 2020.05.20. 12:06:19

@dr.ahalan: még a végén kiderült, hogy a svédretekmigráns meg a hazaáruló orvosfeleség együtt bujkáltak nálatok a pincében a német brikett mögött, és a kis házioltáruk előtt térgyepelve imádták a felcsúti maradonát :):):):):):):):):):):):):):):):)
és mos várják a FÉNYt:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.20. 18:16:48

"
Szildi
2020.05.20. 16:38

EszteLenke
2020.05.20. 10:42:34
@dr.ahalan: Most, hogy így leírtad, tényleg tanulhatna a múltjából. A sors nem kegyelmezett neki, figyelmeztette épp eleget, hogy vegyen vissza, nem jó az út, amin jár, de nem tanul, nem vesz vissza, sőt tetézi a szemétségeit. Hullanak mellőle az társak, egészsége egyenlő a nullával, egyre demensebb, de nem áll le. Tipikus megkeseredett, rosszindulatú öregasszony, aki úgy jelenik meg lelki szemeim előtt, mint amikor még busszal jártam iskolába és a töpörödött, vérgenya, törtető öregasszony, aki legutoljára ért oda, de mindenkibe belekönyökölve, letaposva, jajveszékelve, káromkodva először akart felszállni a buszra. Az ilyeneket soha nem engedtem magam elé. Viszont azt, aki megállt hátul, mert nem akarta magát megsebesíteni, összenyomatni, azt én vittem legelőre, utat csinálva neki. Hát a szildikefélék megérdemlik azt a sok szart, amit kaptak és még kapni fognak a sorstól. A mamám szavaival élve, a JóIsten nem bottal veri
————————————————————————————————————————————–
Azta, de jó, hogy ennyire ismeri a “sorsom”, kíváncsi lennék hogy honnan vesz ilyeneket.. Mert biztos vele “homokoztam”, lehet, gondolom min. 15-20 év közöttünk. Nem látott soha, nem beszéltünk, de ő feltételezve “véleményez”, a butája. Na, tényleg komolyan igaz, aki korpa közé keveredik, az ilyen szemét disznók kikezdik. Mert volt egyszer egy oldal, ahol a “játszóterük”megszűnt, ezért rágalmazzák az egyik tulajt, akiről van némi infójuk. Majd szépen kiszínezve, a saját környezetükből vett mintákkal, a saját életük alapján, ráhúzzák, amit gondolnak, amit tudni vélnek, illetve szeretnék ha hozzájuk hasonló lennék.. Miközben élnek eltartottként a lerohadt környezetükben, vagy a tanyán és most agyon unva magukat, bővítik a regisztrált Nick neveket, mint ahogy nagy gyakorlatuk volt ebben régen is.
Kedves “eszetlenke” -tényleg rád illik a neved-, ha neked ez a szórakozásod, hogy ismeretlenül kikezdesz embereket, és ez boldogít, akkor tényleg egy szerencsétlen, sajnálatra méltó, de nagyon magányos boldogtalan ember lehetsz. Mert ilyeneket csak azok csinálnak ismeretlenül, egy Nick név mögé bújva, akik valahol nem találják meg a maguk helyét, nincsenek kibékülve a sorsukkal. Ezért keresnek maguknak lehetőséget, hogy amit másoktól kapnak, továbbítsák, mert valamivel elégtétel kell nekik is az élettől. Az Ahalan és az Enver, mindent megtett, az évek során, hogy polgári peres eljárás alapján magyarázatot adjanak arra a sok becsmérlésre, rágalomra, amit elkövettek, előbb-utóbb sorra is kerülnek. Ennyi és semmi több, minden irományuk , hsz-k magukért beszélnek, van belőle elég bőven.
Egyébként, legyen nyugodt mindenki, aki ha megél egy kort, megöregszik, sőt egyedül is maradhat. Ráadásul meg is betegedhet, akár meg is halhat, mert képzeljétek van ilyen, senki nem örök életű. Hogy kit, mikor ér el és hány éves korában, senki nem tudhatja előre. Bizony vannak, olyanok is akik súlyos betegségből felépülnek, sőt túlélnek komoly un. halálos betegséget is. Sok mindenen múlik. pl. genetika, életmód, szerencse stb… Viszont, annál aljasabb cselekményt el nem lehet képzelni, amikor valaki tudja, hogy árthat pl, egy újabb stresszel, vagy verbális bántással. A szememben akik ezt tudatosan csinálják, ők a világ legocsmányabb teremtményei és bizony ide sorolom az drága Ahalant és társait. Ha valaki bűnt követ el, éppen ezek a személyek, és mint “emberek ” megbuktak.
Egyébként soha nem “buszozta”, sem régen, sem most, a sorsom mindig biztosított jobb lehetőséget, tehát megkímélem, a fantáziájától. Ráadásul még most is vezetek, nem vagyok kísérőre- eltartóra, utalva, mint egyesek.

dr.ahalan 2020.05.20. 18:48:40

@Orsós Rafael: Ezt az értelmetlen, idétlen zagyvaságot megint nem a félnótás hozta össze, hanem a Zsírpofi, megismerem a szürke, unalmas stílusát.
Mellesleg ha már... Ki is az eltartott?
Megvető, unott legyintés! :)))

Vezek Elek 2020.05.20. 19:22:39

@dr.ahalan: Már megbocsáss, de mi az a "buszozta"???? Ez megint a vq egy eddig nem ismert kifejezése? :))))) a többi felett udvariasan elsiklok. :)))))
Ha tényleg nem a vq írta, hanem a seggnyaló, zsírpofi, akkor neki is javasolnám a helyesírásjavító programokat! :)))))

dr.ahalan 2020.05.20. 19:28:10

@Vezek Elek: Két szánalmas vén mamó. Károgjanak csak! :))))

Vezek Elek 2020.05.20. 19:40:18

"PadreEmeritus
2020.05.20. 17:33
Hiszen van aki még a jogsit sem tudta letenni, de diplomás!!! Olyan kamugeri szinten mozoghat!!!:-)))))
Lehet, hogy ez az EszteLenke, nem más mint az az eszetlenke, aki a freen is ott volt, szögedi és ha jól emlékszek Edit a keresztneve, van két gyereke és szemüveges. Ezt jelentették a kémeim!!!:-)))))))))))))))))

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz"

Öööööö, a jogsit hova kell "letenni"??? Azt nem megszerezni kell? Mondjuk én letehetem, de ez már feltételezi, hogy megvan... nem?
"EszetLenke" :D ?????? Ilyen nicknév hol található????
"emlékszek".... akkor nem emlékszem, ugye??? :))))))

Pedig ez nem volt valami nagy szösszenet! :)))))))))))))

Hmmm.... és ez a kretén javítgat másokat! :)))))) Hátonpörögveröhögök... de nagyon! :))))))))

Orsós Rafael 2020.05.20. 20:02:05

@Vezek Elek:
"Ezt jelentették a kémeim!!!:-)))))))))))))))))"

na, a gyökér hazaáruló börtöntöltelék megest alkotott.

szerintem ismét szétfeszegették a farpofáit, hogy a fosóját megkínozhassa valami imperiál méret......

két agymosott fasz!!!
a szildi meg a kis(retekmigránshazaárulóbozgorimpotensfogatlan)sallai gyerek!!!

wahahahahahahahahawahahahahahahahahawahahahahahahahaha

dr.ahalan 2020.05.20. 20:03:00

@Vezek Elek: Dübörög odaát a sötétség. :)))

Vezek Elek 2020.05.20. 20:27:06

@Orsós Rafael: Jól van na! Neki vannak kémei..... nekem meg van eszem, meglátásom, megérzésem, intelligenciám, .... érzelmi is. :)))) Ergo nem kell, nyomoztatnom, elég elolvasnom egy szöveget. :))))

dr.ahalan 2020.05.21. 00:26:24

Hűűű! Ez zűrös nap volt megint, de sebaj. Céges munka kész, adóbevallások elküldve, adó átutalva. Imádom hogy itthon dolgozom, és rengeteg költséget elszámolhatok. :)

Jártam érdeklődni bizonyos ügyben, aztán kimentünk a Nagycsarnokba. Alig lézengett pár ember, de mindent kaptunk. Mondjuk az árak az egekben, de bánja fene... :)))

Az eper csudijó az idén, és tele fagyasztó hússal, a zöldséges rekesz pedig zöldséggel. Gábor is itt van, ő még megy egy-két helyre a héten, de nálam elvileg kezdődik a hétvége! :))) Jöhetnek a gyöngyök! :)))

Az emberek nagy része, mondjuk 80-85%-a betartja a járványszabályokat, maszkot hord, távol áll... De a maradék bugris borzasztó! Beletipornak az ember privát szférájába, egymás hegyén-hátán tipródnak a kocsmák teraszán maszk nélkül... Akartunk egyet kávézni, de aztán kihagytuk. :)

A túloldali bolond bagázs jogi sántaságai most nemigen érdekelnek, ugyanazt kerregi a két jogtudatlan satrafa évek óta. Unalmas... :)))

Mindenesetre ez a "Betegvagyokmégisbántotok" kártya visszataszító és undorító.

Idén vége lesz a pernek? De jó... De azért ugye nem baj, ha kicsit lépek az ügy érdekében? Türelmetlen is vagyok, bizalmatlan is... :)))

Főleg ez a diploma ügy lesz kínos az asszonyságnak, kinek van, és kinek nincs... :)))

Végül egy kis cukker apróság! Hogy mik vannak... :))) Nézd végig, érdemes! És okuljon belőle, aki nehezen, vagy semmiből se okul... :)))))

A bolond, agresszív vénasszony! :)))

www.youtube.com/watch?v=38y_1EWIE9I

És akkor tegyük fel a kérdést? Kinek van sütije? Vagy igaza? Ugye.... :))))

Orsós Rafael 2020.05.21. 05:56:44

"Szildi
2020.05.20. 21:48

Akár lehetne is, bár ha jól emlekszem,, elég zűrős , konfliktusokkal teli , problémás élete volt, a naplói alapján, , ami magyarázatot adhat, “ ha belém rúgtak, tovább adom” tip. hozzáállásnak.. Mert, eü. szakemberek által is igazolva, hogy ismeretlenül, olyan emberek “ támadnak” ( magukat nem azonosítva), akiknek az élete szerencsetlen,, sikertelen, szükségük van valamiféle kielégülesre, mert így érzik magukat “ valakinek”. Részemről, akikről lemerem írni a véleményem, , azokat azonosítattam, már egy nyomozás folytán (személyes kihallgatáson). Ez egy feljelentési folyamat része, mert a polgári nevemen, -amihez egy cég adminjának semmi köze- , évek óta becsmérelnek,. .A sérelmeik ellen, akkor kellett volna lépniük, és a cég ellen, amikor azok megtörténtek. Pl. mi az, hogy a “ szabályzatom” , ami ugye egy cég joga, még szép, hogy azt egy üzemeltető, határozza meg, saját priviilégiuma. Ha valakinek nem tetszik, az egyet tehetett volna, nem fogadja el, igy be sem regisztrálhatott volna, mert nem volt kötelező senkinek a tagság. De nem, ők, az adatvédelmi törvény abszolut megsértésevel, állandóan keverik a “ szezont a fazonnal” , egy cég oldalát egy privát személlyel,, ráadásul még a privát infóikat kiszínezve, becsmérelnek , rágalmaznak, lejáratnak . Olyan állításokkal, hazugsagokkal, , ami a fantáziájuk szüleménye, de arra alkalmas, hogy un. rossz hirem keltsék, mert nekik egy élet , egy ember amolyan játékszer. No, kerem ez nem igy megy, az idén biztos a végére érünk a perrel, és a több éves becsmérlés nagyon drága játék lesz nekik."

lemerem (sic!) írni: "priviilégiuma" :):):):):):):):):):):):):):):):):) "buszozta":):):):):):):):):):):):):):):):):)

wahahahahahahahahawahahahahahahahahawahahahahahahahaha

orvosfeleség!!!!
gyógyszerész!!!
SOTE!!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.21. 07:44:37

"Részemről, akikről lemerem írni a véleményem, , azokat azonosítattam, már egy nyomozás folytán (személyes kihallgatáson). " Na szóval rólam számtalanszor "lemerte" írni a véleményét, de soha, ismétlem SOHA semmilyen "személyes kihallgatáson" nem "azonosítattot" :)))) (hú de nehéz ilyen szar helyesírással írni!!!) Szóval ne hazudgálj (sic!)már megint öreganyám, mert mint korábban írtam, a JóIsten nem bottal ver!!!! :))))

A lángosképű, mangalicának pedig innen üzenem, hogy nézegetheti a képeimet,... öröm számomra, hogy ekkora érdeklődéssel kíséri az életemet, hogy kiteszek egy képet a közösségi oldalamra és azonnal elemzi. Jól látta a nincstelen, hazátlan, házatlan, fogatlan, hajatlan, agyatlan, magányos senki, hogy volt időm edzeni és biztos, hogy nagyobb a bicepszem, mint az övé... sőt egy fejjel magasabb is vagyok, fogam is legalább 25 db-bal több van mint neki, sőt hajam is nagyon jól érzi magát a fejemen, nem hullik. :))))) Ne izguljon, van rá igényem, pénzem, időm, hogy foglalkozzak a kinézetemmel, nem úgy, mint ő. :)))))) Ráadásul szerető család vesz körül, valamint a baráti köröm is igényli rendszeresen a társaságomat. Úgy, hogy nézegesse csak az oldalamat, leskelődjön csak továbbra is, kommentelje bátran... egy kedves ismerőm szerint akkor lesz végem, ha már nem beszélnek rólam, nem foglalkoznak velem,... tehát hajrá! :))))))

dr.ahalan 2020.05.21. 08:56:51

@Vezek Elek: Azt hiszem egy dolog világos és egyértelmű mindenki előtt.
A vén tojó HAZUDÓS!
Nagyon-nagyon hazudós. :)))
És becstelen. Szégyen nélküli. Aljas. Gonosz. Sunyi. Mocskos. Perverz... És minden egyéb. :)

2020.05.21. 11:42:53

Azt írja a börtöntöltelék: "A második: “Jól látta a nincstelen, hazátlan, házatlan…” Elég B+ egyszer leírni!!!:-))))))))) wahahahahahahahaha"
Javasolom, hogy keresse fel szemorvosát, látszerészét, vagy egyből inkább az OPTIKUSÁT :)), mert a hazátlan nem ugyanaz, mint a házatlan. :D bruhahahahahaha, hihihihi :)))))

Orsós Rafael 2020.05.21. 11:57:45

azt írja a kumlai spermatartály :"A második: “Jól látta a nincstelen, hazátlan, házatlan…” Elég B+ egyszer leírni!!!:-))))))))) wahahahahahahahaha Fel volt baszva az agyad rendesen!!!:-)))))"

több dolog is aggaszt.
1. kinek is van felbaszva az agya már hajnalban???
2. ki nem lát jól?
3. kinek a szövegértése egyenlő a nullával?
4. kinek ajánlanám fel legszívesebben a nemi szervemet fogmosás után????

Ne is törődj vele, eddig is tudtam, egy 6 osztályos suttyó vagy!!!! kumlai(svéd!!) diplomával kikarózva!!!!
retekbozgorhazaárulóimpotensfogatlanfasz!!!!!

wahahahahahahahahawahahahahahahahahawahahahahahahahaha

áll még a bré???
álmodsz még pináról???

wahahahahahahahahawahahahahahahahahawahahahahahahahaha

csaBdosom a térgyem!!!!wahahahahahahahahawahahahahahahahahawahahahahahahahaha

Orsós Rafael 2020.05.21. 13:08:28

"PadreEmeritus
2020.05.21. 11:27

Igen, azt beszoptam, hogy verd bele tudod kibe és tudod midet!!! (ÁSÓ):-)))))))))))) De MIÉRT nem fókuszálsz inkább az elsőre??? Mert ott igazam van és a ritka hajú egy hülye????:):):):):):):):):)"

De MIÉRT nem fókuszálsz inkább a záró kérdésemimre???

áll még a bré???
álmodsz még pináról???

ne terelj!!! állj ki, és válaszolj!!! nem szégyen ha impotens buzi vagy:):):):):):):)

wahahahahahahahahawahahahahahahahahawahahahahahahahaha

Orsós Rafael 2020.05.21. 18:15:49

"PadreEmeritus
2020.05.21. 15:52

A ritka hajú bedobott egy kis dauert, hogy dúsabbnak látszódjon, pedig kopaszodik!!!:-))))))))))) Forró vizet a kopaszra!!!!!:-))))))))))"

hááááát a kissalaigyerek megest a faszerdőben ólálkodik, pedig ott les rá a nagy veszély, leforrázzák a tar koponyáját!!!!
megint díptrót a pacitól!!!!
ezmekkora1fasz!!!:):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.21. 19:09:59

@Orsós Rafael: Hagyd a picsába ezt a vén buzit! Higgye csak, hogy kopaszodok... mindenesetre több hajam van, mint neki, meg több fogam, több ingóm és ingatlanom, több diplomám, több boldogságom, több szeretetben eltöltött időm... és még reggelig sorolhatnám. Nézegetheti a fb. oldalamat, láthatja.... Egye csak a sárga irigység... ha ötször újraszületne, akkor sem érne fel a bokámig se. És ezzel túltárgyaltuk ezt a szerencsétlent. Tényleg nem érdemel több szót ez a hányingert keltő nyomoronc.

dr.ahalan 2020.05.21. 19:15:47

@Vezek Elek: Tényleg hagyni kell a szerencsétlen nyomorultakat. Találtak megint valamit, amit rághatnak évekig, mint kutya a csontot. :)))
Azt hiszik, attól kevésbé lesz magányos, sikertelen, szomorú, fantáziátlan és sikertelen a tyúkszaros életük. :)))

Vezek Elek 2020.05.21. 20:16:14

@dr.ahalan: ....no meg sikertelen is! :)))))

dr.ahalan 2020.05.22. 00:39:18

Összenézegettem itt a jogi dolgokat, hát nem semmi ez a "főjogász"! :)))
A kérdés az volt, milyen perrel, vádponttokkal zaklat, fenyeget minket az idióta... Visszanéztem. Van itt minden, mint a céllövöldében. :)))
Az azonosítás ugye egy régen volt, elutasított ügyben történt két éve... Azóta volt nyilvános társkereső híroldalán lekommunikálva... Hogyaszongya! Céges bűnügyi feljelentés, céges per, polgári peres eljárás, magánvád, sima polgári per. Becsületsértés, zaklatás, rágalmazás, hitelrontás, és még a többi csemege. Bíróval előre megbeszélt ítélet, amit leírt, publikált, zárt tárgyalás, csak neki megküldött határozat, ítélet és/vagy végzés.
Ezt mind állította a satrafa... Nyilvánosan, nemzetközi társkereső híroldalán megjelent cikkben.
És van még dédikém moderálatlan vaginája többször, édesapu véres spermája szintén többször, a fotómmal való folyamatos visszaélés nemzetközi társkereső portálon... Diplomám nyilvános, moderálatlan eltagadása, folyamatos zaklatásom és követésem, a lakóépület többszörös meglesése, fotózása, a fotó, pontos cím, személyes adatok közzététele szintén hírértékkel a portálon, folyamatos megtévesztési kísérlet, egyben zsarolás az állítólagos elfogadott, de hiteltelen SZABÁLYZAT kapcsán, , és még mennyi, de mennyi minden! :)))
Nem, én nem ígérem, hogy az idén a végére érünk. Jövőre se... Azután se! Majd a zsenizsé viszi tovább. :)))

Mindenesetre publikálni fogom. Kényelmesen. És kigúnyolom. Ahogy nekem tetszik...Ahogy eddig is. Én ráérek. :)))
Nem fogsz unatkozni öreganyám, azt garantálom! :)))

Természetesen van út kifelé ebből a szörnyűségből. Igazságnak hívják. Megbánásnak. Bocsánatkérésnek. Őszinte hangnak. Kárpótlásnak.... Megbirkózol vele? Lefogadom.... még biztosan nem. :)))))
Vonyítasz te életed végéig, gonosz és hazug minden sejted...

Mindenesetre egy kis 2013... Amikor először lebuktál, matattál a magánlevelezésekben, ezt eddig hatan tanúsítjuk...

admin 2013-05-13 11:42:10

még annyit közlök itt a nyilvánosság előtt, mindenről tudok anyagot bemutatni/de csak hatóságnál fogom/, az összes nicked anyaga meg van, pld. tudok prezentálni, hogyan döntöttetek arról, hogy éppen kit kellene innen kinyírni, rászállni.. hátha elmegy a kedve az egészről, többed magaddal egymást biztatva..stb.. mert mint szolgáltató vannak események, és mint üzemeltető, szolgáltatónak éppenséggel mindezek gyanúja esetén , ezeknek mentése az egyik feladatom.. de ezt majd a megfelelő helyen fogom bemutatni és igen, felelni kell minden egyes oldal elleni "károkozásért".
Mert mi nem szórakozásból működünk, hanem hanem komoly befektetéssel és havi üzemlelés kötelezettségekkel egy gazdasági társulatként.. amit egyes tagok úgy gondolták, hogy majd az ellenünk történő szervezkedéssel szépen tönkre vágnak, csak úgy jó kedvükből, amolyan jó szórakozásként..
Ez nem így megy és nekem mint az oldal tulajdonosának vannak mindezek bizonyítására jogaim és kötelezettségeim , nem csupán egy moderálási lehetőség.. akkor lehetne szövegelni, ha én ezeket eddig itt nyilvánosan közzétettem volna...

Persze ez nem lehet peranyag, régen elévült. Csak egy kis bizonyság az olvasók felé, már akkor mennyire geci voltál. Ugye? :)))

Hogy a kívülállók is értsék.

Hogy a videochat oldalon a fiatalok kamszexét megmutattad nekünk kérés nélkül, a tudtuk és beleegyezésük nélkül... ahogy mutogattad csorgó nyállal... Hát azt már elismerted, ezen már nincs mit megbeszélni.

Indul a mandula. :)))

Orsós Rafael 2020.05.22. 08:34:57

eddig sejtettem, tudtam, de reménykedtem nem igaz, de mára világossá vált : ELMEBETEG!!!!

"Szildi
2020.05.22. 07:25

Olvastam a hölgy éjszakai “agymenését” , ami hemzseg a jogi hozzá nem értéstől,. De újra és újra zaklat, fenyeget, akit évekkel ezelőtt is már ügyvéddel kellett felszólítani ( ami elég hiteles) , mert akkor is nyilvános oldalon polgári nevemen becsmérelt, rágalmazott stb.. Hány éve is csinálja ? először kikezdte a tagokat, majd később megismerve a tulajokat, adminokat, folyamatosan műveli. De nem az oldalt jelenti fel, hanem annak egy tulajára szállt rá, polgári személyként megnevezve, és összekeverve egy általa nem hivatalosan azonosított céges adminnal, aki bárki lehetett.
Kifogásolja, hogy egy oldal üzemelője esetleg többet láthatott, mint ő tagként. Kész röhej, hát biztos, mert az akkori admin nem győzte moderálni és menteni a minden éjszakai ámokjait, ahol ugyanúgy mint a mai blogjaban, becsmérelt, zaklatott, rágalmazott, uszított az üzemelő, vagy éppen fent lévő admin ellen. Ehhez mindig talált hozzá hasonló, sértett, csatlakozó moderalt, tagokat is., akiknek elég volt egy személyeskedő irományuk utani tiltás. Persze, hogy ezeket az üzemelő menti es őrzi, jogosan, éppen ilyen esetekre, hogy ha jogi macera indul, bizonyitható legyen . De a hölgyecske, errről tovább fantaziálva azt hirdeti, hogy privát szférában érte sérelem. Vajon milyen, milyen adata volt meg egy regisztrált tagnak, a Nick nevén kivül, illeve mi lett saját akaratán kivül megjelenitve, vajon honnan tudhattuk, hogy pl ki az Ahalan , aki M. Klára, fennen kiírta tóbbször is saját magát megnevezve. Minden a nyilvános felületen zajlott, onnan lett mentve, ami éppen elég bizonyiték, amikor valaki arra használná fel, mint tag az oldalt amit éppen másokkal szemben sérelmez. Abszolút megsértve az oldal szabályzatát, ahol erről külön pont rendelkezett, hogy milyen következményekkel jár. De majd ő, mint tag kreál magának elfogadható szabályzatot, ami alapján, neki mindent lehet. Pl. beregisztrálva személyeskedni, tagokra rászállni, uszitani, több oldalon hitelt rontani, privát levelekkel zaklatni, gyanúsitani, tolvajozni, rossz hirt terjeszteni, hiszen neki ez az igazsága. ( mindenről mentéssel rendelkezem), bizonyithatóan az is, hogy ki ment es ki után, (már az iwiwtől kezdve zaklatott) . De visszatérve az első mondatokhoz, ez egy polgári peres eljárás, ahol személyes becsmerlés es olyan nagy foku emberi hitelrontás, rosszhír keltés zajlott,, ami bizony peres útra lett terelve . Sajnos, sok éve húzódik, ( igen , volt egy zartkörű bírósagi határozat, ami a loveu oldal miatt lett elutasítva, mert az ottani üzemeltető levette így a bírósag nem talalta hitelesnek, – eszem ágában nincs hazudozni, minden itt van hivatalos értesitésben, kb erre számithat az is aki a regi free oldalra hivatkozik. )
Visziont a hólgy, összemossa a fantáziáját egy oldal adminjával, akit ugye hivatalosan be kellene azonosítania. Sőt hivatkozik olyan tartalmakra, amik már évek óta nincsenek fent, pl, megszünt rég az-a felület, vagyis nem tud hitelesen igazolni semmit. Egy bírósági pernek feltételei vannak, arra hagyatkozik ami jelenleg is hiteles, mesékre, 10 éves , bizonyíthatalan dolgokkal nem foglalkozik, de fenyegetéssel, zaklatással igen. Írjál csak pubikám, minden leirt szavad nekem aranyat ér, amit bőven megfogsz fizetni kártérítésként, mert nekem elég menteni innen az irományaid, összefügg a perrel, hitelesítve vagy polgari neveddel személyesen és a blogod is, aminek a szerkesztője vagy…
Ui. telóról írok, lehet hibás, mert közben egy másik kecómban vagyok, ( a 6 közül) , mert nekem ilyen a sorsom, mára lezarlak, majd ha nem leszek túl fáradt, benezek este, vajon mit művelsz, mivel gyűjtöd nekem a kárteritendő brjegyzéseidet. Ne feledd a céges ezutan jön, már annak a beadványa is készül es az is sorra fog kerülni. Bye-bye"

azért hibás a bejegyzése mert a 6. kecójában van!!!

és én vagyok a faszfej!!!!!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.22. 08:48:57

@Orsós Rafael: Értelmetlen katyvasz, hatvan kiló hablaty, mellébeszélés, fingreszelés. Pont. :))))
Majd meglátjuk. :)))

Orsós Rafael 2020.05.22. 09:08:46

@dr.ahalan:

atrophia cerebri

ennyi!!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.22. 10:00:05

@Orsós Rafael: Ez persze lehet igaz, és hivatkozási alap, akkor egy személyben az ügyvezető tehető felelőssé... Szerencsés helyzet. :))))

Orsós Rafael 2020.05.22. 10:17:53

@dr.ahalan: bizony szerencsés. az értelmi fogyatékos , az elöl hátul diplomás úgy hazudik, hogy a szeme sem rebben. évek óta.
ő egy szent!!!!:):):):)
én a pulpituson majd csak egyszer és egyet kérdezek, ki bratyizott a tagsággal, hogy ide jutott/juttatta az oldalát???

aztán majd terelhet, hazudgálhat, magyarázhat........

Orsós Rafael 2020.05.22. 10:31:00

nézzétek a csopiban a sokdoktoros 80 éves bőregeret, és az ő szellemi szintjét. az imént kaptam megbízható forrásból!!

dr.ahalan 2020.05.22. 10:32:09

@Orsós Rafael: Ha hazudik, az neki nagyon nem lesz jó. :))))

Orsós Rafael 2020.05.22. 10:47:24

@dr.ahalan: shzerintem, a pulpituson, mikor a törvényszolga majd a bibliára teteti a kezét, hogy az igazat, csakis az igazat..blablablabla, akkor is szemrebbenés nélkül is hazudik, és beállítja magát szűz máriának, teréz anyának, mindennek, csak felelősnek nem!!!
mert ő orvosfeleség!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.22. 10:53:16

@Orsós Rafael: Ebben én is biztos vagyok. Sőt! :))))
Csakhogy egyetlen apró hazugság is elég, és attól kezdve nincs megállás. Borul a fejére az egész vagon car. :)))

Orsós Rafael 2020.05.22. 10:55:00

@dr.ahalan: szerintem az elmúlt cca. 15 évben egy igaz szava sem volt!!!!
számtalan példát tudnék sorolni.
csak én................
és akkor a többiek még meg sem szólaltak.....

dr.ahalan 2020.05.22. 10:58:37

@Orsós Rafael: Ahogy meg lett fogalmazva, ez most a bőség zavara. :))))

Orsós Rafael 2020.05.22. 11:37:17

@EszteLenke: nem, nem. rosszul látod. ő most unokázik, délután horgol bakot, és csak esténként szokott ejnyézni, mikor megküldik neki lektorálásra az átiratokat:):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.22. 14:29:23

@EszteLenke: megint olyan kérdést tettél fel,amire nem tudom a választ!!
még az is lehet, ölébe ültetve mesél neki:):):):):):):):):):):):)

más:
újabb, nagyobb pakk érkezett most moldáviából!!!!
két napig tuti elleszek vele:):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.22. 16:55:29

@EszteLenke:
"PadreEmeritus
2020.05.22. 07:55

Kopaszodó nőszemély, egy lóf*szt vagy te egy fejjel magasabb nálam és ha még az is lennél, ez legyen életed legnagyobb sikere ezután!!!:-))))))))))))"

tényleg egy fejjel kisebb nálad????:):):):):):)
be is szarok, tényleg törpe:):):):):):):):):):):)
és mindenki elhitte hogy nordikus típus mert svéd!! szálfatermetű, szőke:):):):):):):):):):):)
mondtam én, póniember:):):):):):):):):):):):):):):)
a macit is állva mélytorkozza:):):):):):):):):):)
akkora lehet mint a fütyim:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.23. 06:18:38

@Orsós Rafael: Nálam tényleg egy fejjel alacsonyabb, de hogy EszteLenkénél mennyivel alacsonyabb, nem tudom. :O
süti beállítások módosítása