dr.ahalan

dr.ahalan

Tavaszi mendegélés

2020. február 13. - dr.ahalan

 

Szóval elkészültek az első drótékszerek, ezek mindenféle maradék színes kristály gyöngyök, de már tervezem, fűzöm  féldrágakövekkel, és igazgyönggyel is. :))) 

Munka szempontjából laza hét volt, mindennel elkészültem kényelmesen, aztán ma reggel vendég érkezett, délelőtt a Lurdy házban csatangoltunk, vásárolgattunk, tavasszal kell az. :))) Tündéri ruhadarabot kaptam... Lazacszínű. :))) 

A thai kajálda, amit múltkor fedeztünk fel... Hát erősen elengedte magát. Rengeteg rizs, semmi íz, alig hús. Átment olcsó kínaiba, biztosan arra van igény. Ide se jövünk többet... Miért kell elcseszerinteni azt, ami jó? :)))

Az alattunk levő thai étterem is... még mindig szuper, de úgy felvitte az árakat, hogy elképesztő. Még jó, hogy itthon is el tudom készíteni... Na télleg! Ötlet a jövő hétre! :))) 

Délután a belvárosban volt jelenésünk, sütött a Nap, tombolt a tavasz, rengeteg turista császkált, élveztük. És végül igen megnyugtató dolgokat hallottunk. :))) 

És holnap végre PÉNTEK! :)))

A bolhapiac még korai, pedig nagyon várom. Úgyhogy marad a bekuckózás. :)))

Olvasgattam este kicsit a régi naplómat, 2010 tavasza volt, rettenetes telefont kaptam. Horrorka hívott zokogva reggel, bevitték a rendőrségre! Hamis ezressel fizetett a Sparban, a Mekiben kapta, nem tudta, nem vette észre... 

Megbilincselték, kihallgatták... gyere anya! :O

Kitalálja valaki a pontos dátumot? :))) 

Van még a bulvár. Talán először moderáltam az átmásolt anyagot, de annyira minden határon túlment, annyira undorító volt, annyira nem emberi... Ez már nem intelligencia kérdése volt, nem szimpla személyeskedés, nem itt-ott halottgyalázás, piszkálódás. Ez maga volt az állati kirohanás, kivetkőztek már az emberi mivoltukból, és mivel tudjuk a stilisztikai jegyekből, hogy mikor kik az értelmi szerzők, a valódi fogalmazók... Borzasztó állapotban lehetnek, azt hiszem. :O

Persze majd a bíró eldönti. Már ha lesz... :))) 

Mindenesetre azt bizonyítani tudjuk, előre megfontolt szándékkal találkozgatnak, és a telefonos lehallgatásokat kikerülve megbeszélik a stratégiát, ki mikor leskel, ki mikor fotóz, ki mikor kit aláz meg, ki mikor kit zaklat. Egy elmebeteg nyugger bűnszervezet, nem vitás. Mögöttük egy hazug szolgáltatásokat ígérő kamu oldal, egy becsődölt cég, hááát....  Szégyenérzete tényleg nincs a damilhajasnak. :))))

"Nincs olyan helyzet, aminek okos ember hasznát ne tudja venni. " 

Jókai :))) 

Jahhh! És semmiféle ingatlanügynöki, építőipari, lakberendezői adószáma nincs. Csak a régi jó cég van. Negatív információkkal, ahogy elnézem... :)))

Bekukkoltam az ügyfélkapun... :))) Bocsi admin, így jár, aki pórul.... www.hazudjkevesebbet.com... Hidd meg nekem, boldogabb leszel! :)))) 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr915473798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.02.13. 23:58:51

Ja! Jut is eszembe! Rettegve várjuk a Mömax-os számlát! Ami névre szóló! És ha a sittes bozgor fel tud tölteni fotókat... Akkor te is meg tudod mutatni, ugye? Vagy nem? :))) Miért is nem? Szaniter, kanapé, antracit csempe... Lehet hogy kamu az egész? Ejnye! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.14. 05:23:25

www.facebook.com/ingatlanapp/ - 7 (!!!!) követő
www.facebook.com/MuzMuz-105202810844122/ - 1 (!!!!!!) követő

ezek az új cégek:):):):):)
zséprogramozó gyermekei:):):):):):)

ja, és első,mert nyakunkon bálint!!:):):)

dr.ahalan 2020.02.14. 08:33:35

@Kálmán Barna Mikorka: Sikeres Bálintolást kívánok. Mocsok egy idő van... :(((

dr.ahalan 2020.02.14. 10:12:31

Hmmm... Jó kérdés! A folyamatos, kényszeres halottgyalázás valamiféle parafília lehet odaát? És ha igen, akkor melyiké? :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.14. 20:57:44

az első napot túléltem!!!:):):)

dr.ahalan 2020.02.14. 22:20:17

@Kálmán Barna Mikorka: Gratula és kitartás! Akkor majd csilliárd forintod lesz, és veszel nekem kakasnyalókát. :)))

dr.ahalan 2020.02.14. 22:26:03

És a hét vicce! :)))

Szildi
2020.02.14. 11:25
Szóval, akkor már nem csupán az én dolgaimra kíváncsi, hanem már mindenre ami a családunkban található, tehát ilyen amikor kiterjesztett zaklatás van, látható ki az aki próbál törvénytelenül mások nyomába férkőzni..
Nyugi, a fiamnak ezek védjegyzett dolgai, amiket készít másoknak.. valamikor fognak is működni..de van még ezenkívül több is. legalább 10 db…( de mi köze lehetne ehhez valakiknek, szerintetek). Ilyen alapon lehetne csinálni egy kis hírverést az optikáról, a gyöngyösboltról, a virágosboltról, az A-i “dugós” üzleti körútról. Eddig nem foglakozott veletek senki , de ha ez kell, csak hozzátok hasonlónak kell lenni.

EDDIG NEM FOGLALKOZOTT VELETEK SENKI! Ezen nagyon röhögtem, aztán leesett a tantusz! A nagy magyarázkodás mellett a vénasszony elszólta magát, elég erősen... És szerintem sose fog rájönni, hogy miért. Hazudós, kamuzós. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.15. 06:38:21

első!:):)
második nap
harmadik bekezdés:
"Kinézek egy házat,
A hegyek között, mondjuk,
Van mellette egy tó,
Ahol majd kibontjuk
A vitorlát, ha megveszem
Szép pénzért a házat.
Csak hatot kell aludni,
Addig félreteszek párat."

(sika kasza léc)

dr.ahalan 2020.02.15. 13:42:28

@Kálmán Barna Mikorka: Húúú, baccus! Ez se ma volt! :)))
süti beállítások módosítása