dr.ahalan

dr.ahalan

Csodák pedig vannak!

2019. szeptember 27. - dr.ahalan

 

Igenis, a kövek csodálatosak. Nagyon szeretem a köveket, és ma is vissza kellett mennem abba a nagyon nem hirdetett  nagykerbe... Egyszerűen muszáj volt! :)))

A képen egy szett része, leopárd jáspis gyöngyök, és mennyi ősi életke kövesedett meg a medálban... :)

Kövek... Rengeteg kövem van! Van kézzel faragott kövecském Karthago romjaiból, hol van már az a kéz ami faragta... van darabkám a piramisokból, van tündérkövem az Adriáról,  és igenis csoda volt, ahogy a Golgota egy darabkája elém gurult Jeruzsálemben, a Via Dolorosa-n. Van rengeteg féldrágakövem, ásványom, gyöngyök, rögök... Mind egy-egy csoda. :)

Hoztak barátok követ, kavicsot, korallt a világ számos országából, mindenkitől azt kunyerálom... Egy kavicsot. :))) 

Tudom. Dilis az Aha... Meg kit nézel hülyének te retek. :)))) 

Pfűűűű! Nehéz napok voltak! 

Gábor se állt meg, én se álltam meg, hétfőn letalpaltam minden kötelezőt, doki, könyvtár, trafik, lottózó, gyógyszertár, bevásárlás... Kedden és szerdán meló és meló, de KÉSZEN lettünk! Szeptember cégesen lezárva, minden kifizetve, elutalva... Most lesz jó élni! :)))

Gábor már este elrobogott a mirákulum-völgybe, délelőtt megtömtük a hűtőt, és mint említettem... Kifosztottuk a nagykert. :)))

Négy nap bekuckózás, gyöngyök és élvezetek. Thai kaját terveztem, meg pulykanyaklevest sok zöldséggel, rizstészta vermicellivel, ami egyébként cérnametélt, csak így jobban eladható. :))) 

És jöhetnek a filmek, a zenék, a könyvek... Vérben tocsogós skandináv krimi, és a nyolcvanas évek magyar novellistái... A nyolcvanas években kevés idő jutott rájuk, állandóan buliztam, rohantam, üzekedtem, fontoskodtam mint vállalati osztályvezető, szerveztem millió jó dolgot, vállalati üdülőt takarítottunk a KISZ-es srácokkal, egy hétig tomboltunk Balatonszárszón... Vertem az asztalt a kommenyisták irodáiban, kiabáltam az igazamat, aztán leesett a tantusz, mekkora átverés az egész... Pont bevezették a személyi jövedelemadót, a havi fizetésem alig volt elég kajára, albérletre. Másnap már beálltam a pult mögé a sármos, vicces, de teljesen faragatlan szeretőm kocsmájában, és egyetlen nap alatt kerestem annyit, mint lelkes és tiszta lelkű vállalati tündérkeként egy hónap alatt. :)))

Sose felejtem el a pillanatot... Akkor nagy pénz volt ötvenezer forint, vállalati üdvöskeként annyi pénzt költöttem a főiskolán, ösztöndíjam volt, szabad vásárlási keretem szakkönyvre, csőtollra, francia ceruzára... És készpénzben vágtam oda az asztalra, a megdöbbent igazgató a halszerű szemeivel se köpni, se nyelni nem tudott. :))) 

Aztán megnyíltak a kapuk, lehetett vállalkozni! 

Istenem! Mennyi, de mennyi mesélni valóm lenne még! :))) No majd egyszer... :)))

Fura világ volt a nyolcvanas évek, én nagyon szerettem. :)))

A kilencvenes évek meg... Hát igen! Amikor elvált a szar a májtól. Nagy összességében véglegesen győzött a szar, ahogy elnézem... :)))

Mindegy, túl sokat írtam úgyis... Bulvár nulla, radír, kikiabálás a mocsárból, gyönyörű élet, hukkk... ezenyócáztag...hukkk... elmeorvos...hukkk... kecóm, curvák, prolik, mind takarodtok...hukkk... a bör...hukkk... tönbe! Sztárbloahhhhügyvéd! Megmontam! Hukk! Meraszabály...hukkk... zat! :))))

És persze bye-bye! És hihihi! A cég bevétele éves szinten két millió alatt. Hová tűntek az adatok? Kihez kerültek? Indult egyáltalán nyomozás? Létezett valaha a török hacker? Miért és hogyan lettek kitiltva emberek? Hogyan lettek kiválasztva a moderátorok? Mi alapján fértek hozzá emberek százezreinek adataihoz? Privát képekhez, telefonszámokhoz? Kérdések, amikre SOHA nem fogunk választ kapni... A bűnös család hallgat, és szívja kéjesen a tomószart... Meg más egyebet, mint köztudott. :))) 

Van ott kérem minden, mint a vurstliban! Kínai horoszkóp, csodát ígérő társkeresés, zsenizsé! Megmutatják a fogatlan, kopasz törpét, és fellép Miss Bigass! Világmegváltás! Szenzáció! :))))

Csak érdeklődő nincs mondjuk... :)))

Vicces bagázs! És még mindig ott ugrálnak a porondon. Naponta rájuk nézek, és mindig megmosolyogtatnak. :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr5915174026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.27. 06:34:24

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!
és ISNO COMMENT meg bybymeghihihi és újabban bruhahahahahabruhaha.

dr.ahalan 2019.09.27. 08:50:05

@Kálmán Barna Mikorka: A Mártantal duó lecsapott a Pasolini-témára, mint gyöngytyúk a takonyra. Élvezkedés volt éjszaka, gondolom most hallottak (olvastak) róla először. Micsoda undorító népek! Detélleg! A bugrisok. :)))

Vezek Elek 2019.09.27. 09:43:37

Húúú ez gyönyörűűűű! Nem tudtam percekig levenni a szememet a képedről. Imádom!

Én a nyolcvanas években férjhez mentem, építkeztem, szültem, gyereket neveltem (egyedül), és elváltam. A kilencvenes években pedig nagykanállal faltam az életet, a férfiakat... gyönyörű időszaka volt az életemnek és közben persze gyereket neveltem és köztisztviselőként szolgáltam a népet.

Most egy kicsit nosztalgiáztam... hmmm, ha én egyszer elmesélném a klubban!!!! Lenne csodálkozás :))))

dr.ahalan 2019.09.27. 10:06:14

@Vezek Elek: Aki egy kicsit is merész volt azokban az időkben, annak mindent lehetett, minden elérhető volt, megszerezhető. Horrorka nem is érti... Nyolc óra munka? Buli minden nap? Nézi a fotókat... és nem érti. El kell azt egyszer mesélni druszám! :)))

dr.ahalan 2019.09.27. 10:08:59

Öreganyám, a kopasz, szarimádó törpeuszkárod megint nagyon szemtelen! Most szólok, fájni fog ez a moderálatlan fikafosozás, szkatofilozás neked megint... Csak úgy mondom! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.27. 10:52:58

@dr.ahalan: nem kell neki szólni, ha tovaszáll a dájána mámor, akkor felbukkan, és mint egyszerű felhasználó, törli, picsán rúgja az ölebét:):):):):):):) cserébe megnézheti öveges profot :):):):):):)
ez már a vég, nincs mese!!!
szerintetek a kis sallainak áll még a bré??:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.27. 11:02:01

@Kálmán Barna Mikorka: Bré-ügyben nem nyilatkoznék, bár tudjuk... Régestelen régen elhalálozott, és a kókuszfagyit se tudta kellőképpen kinyalni a tölcsérből soha. :)))
Az eredmények magukért beszélnek. :)))
A damilhajas meg szerintem belendül a hétvégén, sokat fogunk szórakozni. :)))
Mert mint tudjuk, az oldal azért van fenntartva. A mi szórako(S)ztatásunkra. :)))

Vezek Elek 2019.09.27. 16:33:09

@Kálmán Barna Mikorka: Nem értem, miért kell ennek az ostoba, szarházinak a farkával foglalkozni??? Kit érdekel? Téged igen? Valahogy engem nem foglalkoztat egy fonnyatag, működésképtelen, csupán hugyozásra használt bőrcafat.

@dr.ahalan: Én is hallottam anno a "nagy lepedőakrobatáról"! :))))) Mit gondolsz miért ugrik mindig minden pletykára??... pl. hogy én kit, mikor, hogyan szoptam, vagy nem szoptam le???? , hát mert őt már kb. egy évtizede senki sem.... :))))) Irigykedik és a szex hiánya miatt lett ilyen frusztrált, rosszindulatú, szemétkedő. Hallottam, hogy mit vált ki az emberekből a szeretet, az érintés, a szex hiánya. Hát én ki is tolom még remélem vagy 20 évig, hogy ezt megérezzem. :)))) Aztán lehet fröcsögni, óbégatni, pont leszarom az ilyen senkiháziakat. :)))

dr.ahalan 2019.09.27. 16:52:22

@Vezek Elek: Minden szavaddal egyetértek, én is kb. húsz évvel számolok... :)))
Viszont engem szórakoztat... No nem ez a félnótás, hanem a mögüle kikaffogó gyáva, sunyi kamucar vergődése. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.27. 17:27:28

"Kedves freeloveosok! Hosszabb idő után jelentkezünk. Egy majdnem 1 éves fejlesztés eredményét szeretnénk bejelenteni."

"PadreEmeritus
2019-09-27 10:05

Na és azok a kövek!!! Gyönyörűek ájulni valók, teljesen kielégítették a szépségérzetemet!!!:)))))

Közben meg szar, ócsó, kínai, műanyag, bóvli!!!!:))))))
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2019-09-27 15:56

Az is tök életszerű, amit ír a fikafos!!!! A 80-as években, ha jól tudom cirka 5 rugó volt az átlagbér. Akkoriban pár 100 ezerért lakást lehetett venni!!!!:))))) De ő kicsapta az 50 rugót az asztalra, mint paraszt télen a taknyát!!!:))))))))))

Takács Bálint már megint kit nézel hülyének kis retek????? Bruhahahahahhahahaahhahahahaahahahaaaaaaaaaaaaaaa"

társkereső oldal:):):)
vezető társkereső oldal!!:):):):):):):):):)
és a tagsága:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.27. 17:41:40

@Kálmán Barna Mikorka: A párocska ma különösen aktív! :)))
Viszont eszembe jutott valami, erről az ötvenezerről. Már régóta akarok valamit kérdezni tőled, az akkori barátom veresi volt, kíváncsi vagyok, hogy ismered-e. :)))
Azt hiszem ma is ott él...

dr.ahalan 2019.09.27. 17:44:18

Műűűűanyag bóvli! Most olvasom! Vigyorgok! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.27. 18:11:42

@dr.ahalan: mindenkit ismerek!! az akkori barátodat, a pistát is!! még ma is jó svádájú.
megnősült, gyermekei, unokái vannak már......

dr.ahalan 2019.09.27. 18:14:07

@Kálmán Barna Mikorka: Ne őrülj mán meg! Megnevettettél! :)))
Majd megbeszéljük... :)))

Vezek Elek 2019.09.27. 20:56:48

Ma én voltam a SOROS.... nálam landolt az unokám. Játszottunk, berregtünk, sok mindent tanultunk (pl. hogy mit mond a paci (nyi-ha-ha), aztán fürödtünk, vacsi,.... és már minden csendes. Nem is gondoltam még tegnap, hogy mennyire jó, ha csend van, de mennyivel jobb, ha lógnak rajtam, összenyálaznak, és mikor meglátnak, tapsolva sikitják, hogy mamiiiiiii! (13 hónaposak vagyunk.) Szerintetek mikor vegyem elő a diavetitőt? Szerintem még nem értené.

dr.ahalan 2019.09.27. 21:31:02

@Vezek Elek: De jó neked! Ilyenkor tündériek! :)
Szerintem a diavetítő még korai... De majd a Mikorka megmondja, tanulmányt írhatna unokatapasztalatokról. :)))

Vezek Elek 2019.09.28. 06:51:39

@dr.ahalan: Igazad van, majd a Kálmi megmondja. :)))
Ma nem nagyon leszek, mindjárt jönnek a szerelők (ma nem dolgozom). Szereltetek be klimákat, mert idén azzal fogok fúteni. Ha bejön és befűti rendesen a kéglit, akkor jövőre napelemeket is telepitünk hozzá... úgyis elektromos autó lesz a következő autóm (természetesen SUV, már nagyon hozzászoktam, hogy nem a földre kell leülni, ha beülök az autóba). Na pápuszi!

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.28. 09:14:35

azt írja éhomra a svéd buzigyökérbűnöző, a fogatlanimpotenssenkijesincs svéd diplomás:

"PadreEmeritus
2019-09-28 08:58

“Szereltetek be klimákat, mert idén azzal fogok fúteni.” klimákat és fúteni B+???? A címeres ökör megint nagyot írt!!!:)))))))))))
A fikafos meg mint nagymama szakértő!!!:))))))))) Ezen is kifeküdtem!!!"

naponta égeti rommá magát a svéd diplomájával együtt!!!
inverteres klíma!!
nem ismerős?
nem hallott róla??
nem csodálkozom.......
csak megint kifeküdtem a címeres ökrön:):):):):):):):):):):)

kissallai!! áll mégg a bré????:):):):) haraxol rá , hogy óránként vered???:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.28. 09:35:57

@Kálmán Barna Mikorka: Először is a jó kurva anyjuk a fikafos. :))) Nagyon be vannak indulva a Mártantalok, szerkesztik szorgalmasan a bőregérnek a híreket, meg az oldalnak a bitófát. :)))
Ámbár nyilván hiába, a halottat teljesen felesleges felhúzni, csak büdösödik.... :)))
Klíma? kit nézel hülyének, te retek? Arabok nem tanultak Magyarországon, a gluténérzékenység a gyomor betegsége, garnéla és emlőstej... A féldrágakő műanyag bóvli. :))))
Totál elborultak már agyilag... Klímával fűteni? Ugyan már! Olyan nincs is! A napelem is csak valami futurisztikus kitaláció. És klímaváltozás sincs, az is csak valami beteges para. :)))
Elhalt agyú zombik azok odaát. Mind a hárman. :)))) Viszont rém szórakoztatóak, az már igaz. :)))

Tiszai Attila 2019.09.28. 09:43:11

@mikorka: eh, az egy büdös bogár, agy nélküli vegetáció!

@ v.elek: mióta városi teLepjáróm van azóta szinte kipattanok a gépjárművemből, azelőtt a régi gépből meg két karolással kászálódtam ki, volt úgy,hogy előbb körülnéztem, nem látnak-e és azután másztam ki a járműből. ma már nem így van, most kilépek, frissen, fiatalosan!:D

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.28. 10:06:15

@dr.ahalan: vegyük sorra:
1 úriasszony nem beszél csúnyán, nem trágárkodik!!!
2. úriasszony nem köpköd, nyel!!:):):):):)
3. majd a denevérasszony, aki sima felhasználó, és tartalmas életet él, és akkor ír ide, mikor kedve szottyanik(!!!) majd a mámor után rendet tesz:):):):):):):):):)

@Tiszai Attila: ritkán szólsz/írsz, de akkor az leadja a hifit!!:):):):)
volt szerencsém látni Klári SUV-ját ( és Klárit, töPPször is!!) azt kék mondjam, ő létrán mászik be a nyugati iNport autójába. kiszállni nem láttam, de szerintem még egyszer sem ütötte meg magát ( nagyon) földet éréskor :):):):):):):):):):):):)
nekem egy libafoszőőőd 601-es trabim van, igaz, 81 óta nem tudtam kiszállni belőle, a laptop az ölemben viszont. hajnikám az ablakon keresztül táplál........:):)

Vezek Elek 2019.09.28. 10:12:01

@Kálmán Barna Mikorka: Szerintem simán csak a helyesirási hibába kapaszkodott bele, igaz, ez a végbélnyúlvány nem azért ir helytelenül, mert nincs hosszú i-je, hanem, mert amúgy is egy ostoba tuskó.

@Tiszai Attila: Mióta én is beülök az autómba és nem le, azóta nagyon kecsesen siklok ki belőle. :)))

Jelentem az egyik klima már kész,.... nagyon ügyesek, végre egy mesterember, akivel meg vagyok elégedve. :))

Vezek Elek 2019.09.28. 10:22:09

@Kálmán Barna Mikorka: :))))))) Egyszerúen imádlak!!! felröhögtem... az emberek (a munkások) meg csak néznek, fogalmuk nincs, mit vihorászok én itten???
Én is láttalak már töPPször, de nekem strandkorlátkék szinű trabi rémlik... időközben átszinezted, esetleg átültél másik járgányba?? :)))

Vezek Elek 2019.09.28. 10:35:23

@Vezek Elek: Az ú-t, meg az ű-t azért keverem, mert angol klavim van, és ezen minden máshol van, minrt a magyaron, én meg vakon irok, igy aztán soxor elirom, mint pl. az előbb is az egyszerúennél.... de hát ez legyen a gyagyás, kreténnek a legnagyobb öröme. :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.28. 10:39:36

@Vezek Elek: az a baj, nem a számozott rébened volt rajtad, azért a színtévesztés!!!
:):):):)
sosenem volt kék trabim, fradista vagyok!!! kismaflám:):):):)

elkeTőpontnullát szerintem az alábbiak szerint nevelgesd.
1. az aranycsapat tagjainak nézegetése, nevük betanulása.
2. a fradi '67-es bajnokcsapatának nézegetése, nevük bemagolása.
3. zsozé murinnyó élete, kívülről!!!
4. barátkozás elébb a 4-es, később az 5-ös focilabdával.
lövések gyakoroltatása, szigorúan a kertben, de a pinceablak előtt.......
5. szotyola, ill. tökmag szaxerű kibontása a két metszőfog használatával.
6. ebéd után, alvást színlelve, a dabasi sportcsarnok körbejárása.
7. este, fürdés, kosztolás után, bábozás, mesélés, de semmi diázás!! ( az a rudi reszortja)
8. ha már értelmesen, artikulálva, hangsúlyosan, tisztán beszél magyarul, lehet hívogatnia engemet, van e még elfekvő mesekönyvem, benedek elek beszt off, meg hasonlók......
TILTOTT DOLGOK EBBEN A KORBAN:
tv
a "hajrá Lilák!" szlogen megtanulása
szótfogadni écsanyának, écsapának!!!!!!!
spenótot megenni első szóra!! ( előbb a konyhát összeköpködni, a csempét összekenni)
sárát basztatni:):):):)

még gondolkodom, mert rengeteg tanácsom van még......:):):):)

Tiszai Attila 2019.09.28. 11:12:38

@mikorka: hajdanvolt ifjúi, titáni koromban velem is megesett néha, hogy a szándékoltnál tovább ültem a fater, tört fehér színű, 601-es típusszámú kétüteműjében.
leginkább akkor történt meg velem ez a csúfság, mikor a mellettem ülő leány cicijét megsimogattam, s ettől felállt a kukim(ez akkortájt meglehetősen sűrűn előfordult ám), a lány meg otthagyott.
az ülés tolókája meg nem működött. :D
akkor bizony sokáig szótlanul ültem ott, kiverni nem mertem mert mégiscsak apám autója volt!

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.28. 11:20:50

@Tiszai Attila: szipogok, hangosan szipogok!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):)
a nagy Vörös ilyenkor azt mondja: marhabaromááááááááááááááááááááááááááááááálat!!!!!:):):):):):):):):):):)
( egy l-el!!):):):)

dr.ahalan 2019.09.28. 11:26:17

@Tiszai Attila: Egyszer valaha régen a barátnőmmel autóversenyeztünk. Ki milyen kocsiban... Petting egy pont, befejezett szeretkezés két pont. Nyugati autó 1,5-ös szorzó... Ő nyert, de csalt. Szerinte a ZIL-ben smárolni nem volt petting. :)))
És a hajnali villamost se engedte beszámolni! Felháborító! :(

Vezek Elek 2019.09.28. 11:57:19

@dr.ahalan: Nekem egyszer volt megboldogult frissen vált koromban egy félbehagyott eksönöm a dunaföldvári Duna-parton egy autóban. Utána minden alkalommal megkiabált a pasi, tök mindegy, hogy hol voltunk, utcán, boltban, esküvőn.... hogy jobb ha tudom, hogy csak Beethoven irt befejezetlen szimfóniát, jövök neki egyel. :))) Utána soha nem mertem a vége előtt kiszállni. :))))) (persze vele soha nem fejeztük be azt a szimfóniát. :)))))))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.28. 13:07:42

ezek már hencegésnek számítanak!!! szerintem........:):):):):):)
majd jön a bőrkerág, és rátok pirít!!!
szemérmetlen perszónák!!!!!!

:):):):):):)

Vezek Elek 2019.09.28. 14:15:02

@Kálmán Barna Mikorka: Köszönöm a jótanácsokat! Az első 6 pontot nem is értem, igy hát kihagyom. (tudvalévő, hogy rühellem a focit) az uccsó kettőt igérem, betartom. A tiltásokat sem tudom betartani, mert Luca2.0 imádja a penótot, úgymint az anyja és az öreganyja is. A lilákosat a fentiek miatt ignorálom, a szüleinek meg fogadjon csak szót, ez alap.

Bubcika 2019.09.28. 14:56:34

Hogy tudod megnézni mit írnak ott???? Nekem nem sikerül.

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.28. 17:01:05

PadreEmeritus
2019-09-28 16:42

Na és HOGY tudtam elfelejteni a könyvelők eldorádóját, a Lédát???? Ejnye már tomo!!!! Vele is mi lehet, úgy aggaszt a sorsa,
mint a hintalovat az ellés!!!:)))))))))))))))

Na csak kicsaltam egy kurva anyátokat a magasan képzett, necces diplomás fikafostól!!!:))))))) Imádom, mikor kiakadsz, mint
a hajszálrugó!!!:)))))))))

A szkatofil, meg annyira érdeklődik az erekcióm után, szerintem neked vannak gondjaid vele, majd lekezelem a ribidet!!:)))))))))

dr.ahalan 2019.09.28. 18:07:22

@Kálmán Barna Mikorka: A piacvezető társkereső portál legfrissebb hírei, üdítő és vidám olvasmányok, intelligens, hibátlan stílusban... :)))
Legalja... Bűzlik. Pfuj!

dr.ahalan 2019.09.28. 21:56:20

Gyönyörű! Régen láttam ennyi mocskot egyhuzamban, nem hiába a mondás: Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. :)
Lefotóztam, aztán két óra múlva megint, hogy nincs moderálva. :)))
Remek anyag, majd időnként élek vele itt-ott. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.29. 07:00:48

"Szildi
2019-09-29 01:21

Frissíteni kell időnként, és akkor nem ragadsz be, de legalább mindenki látja, hogy ha a rosszindulat párosul a mocskolódással az hova vezet.. A butaságodnak ha hangja lenne, mindenkinek fül dugóra lenne szüksége a környezetedben. Nincs külön törvény, ugyanaz vonatkozik minden oldalra, tehát ha itt moderálást követelsz, akkor tedd meg a saját kimondottan irodalmi tartalmat közvetítő blogodban is."

1. 2019-09-29 01:21!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. " fül dugóra lenne szüksége...."

ISNO COMMENT!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.29. 08:37:02

@Kálmán Barna Mikorka: Ez egy idióta! Nem érti! Ez egy magánblog. Az meg egy szolgáltatás! Kb. arról van szó, hogy ha a Bigass, vagy a Kakamatyi otthon rikoltozik náci indulókat egy szál pendelyben eszelősen, ahhoz senkinek semmi köze.
De ha ugyanezt egy étteremben teszik, vacsoraidőben, és az étterem tulajdonosa ezt engedi, sőt támogatja... Hát mit nem lehet ezen érteni?
Hajnal fél kettőkor!
Tütüke volt megint biztosan. :)))
De a lényeg az, hogy este benéztem az app-ra! Lesz mit mesélnem róla! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.29. 09:39:43

@dr.ahalan: megkérnélek tisztelettel, és már nem először!! ne beszélj csúnyán ( ez az én privilégiumom!) és ne csúfold a puzzle arcú, köntösosztogató bőregeret!! egyáltalán nem idióta!!!!!!!!!!
csak SZEFO-s:):):):):):):):):)
és nem volt tütüke, csak nem fáradt el a nap végére, nem volt olyan mozgalmas, tartalmas, stöbbi, mint ahogy szokott lenni. ...és éjszakába nyúlóan hallgatta canada (sic!) ( by fogatlan, nemállmárabré, törpe sittes) legismertebb exportcikkét, anka pált, é az ő örökzöldjét, diaNNát!!:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.29. 10:14:46

@Kálmán Barna Mikorka: Ez mestermunka volt, már-már szónoklat! Imádom! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.09.29. 10:35:52

"PadreEmeritus
2019-09-29 10:27

Ha a hülyeségnek hangja lenne, akkor ő lenne Maria Callas!!!:)))))) Annyi esze van, mint egy szöcskének lobotomi után!!!! Valami
tönkretette nála régen a homloklebenyt!!! Neki is indulnia kellett volna a Budapest főpolgármesteri címért, mert idiótább mint az a
másik három jelölt együtt!!!:))))))

A SZA BAD VÉ LE MÉNY NYIL VÁ NÍ TÁS HOZ VA LÓ JOG!!!! Ezt ismételgesd magadban!!!:)))))))))"

" lobotomi ":):):):):):):):):):):):):):):):):)
minden napra, minden beírásban egy sziporka:):):):):):):):):):)

megint kifeküdtem a címeres ökrön:):):):):):):):):):):)

kissalai, hallom ismét vétkeztél, és a bibliai Onan bűnébe estél, és magodat a földre hintéd!
ja, mag nem volt......:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.09.29. 10:57:01

@Kálmán Barna Mikorka: Nem baj, ha nem érti. Buta mint a tök. :)))
Szabadon nyilvánít? Egy szolgáltató nevében? Hírek címszó alatt? A nevükben, és hozzájárulásukkal? Megteheti. Az engedélyükkel az én fotómmal hirdeti magát egy nemzetközi társkeresőn? Megteheti.
És én is szabadon nyilváníthatok véleményt, és szabadon felléphetek a bőregér és kicsi fia bizonyítható és valós bűnei kapcsán.
Ha egy elmebeteg kutyát a gazdája ráenged néhány emberre, akkor a gazdát büntetik nyilván.
Van még kérdés? :))))

Voltam 2019.09.29. 15:38:09

@Kálmán Barna Mikorka:

" lobotomi "

Ez nagyon jó! :D :D
Sőt, így:
loboTomi
még jobb.

Nálam mától ez lesz a sittes, fogatlan, bozgor tomo neve, mert ettől jobban semmivel nem lehetne érzékeltetni az agyatlanságát. :D

loboTomi rulez!!!! Aki szumma kumla ude végzett Kumlán :D :D

:)
süti beállítások módosítása