dr.ahalan

dr.ahalan

És akkor folytatom... :)

2018. január 03. - dr.ahalan

 

Nap vége, akkor egy kis irkafirka, ahogy ez lenni szokott. :)

Érdekes nap volt, leselkedőkkel és birodalmi lépegetőkkel, no meg melódiával persze. Sokszor rácsodálkozom, milyen borzasztó lehet annak az élet, aki nem élvezi a jól végzett munkát. 

Volt egy félbeszakadt bejegyzés a felégettetett oldalon, ma megnéztem kíváncsian a tényeket. Aztaaaa! Nem gondoltam volna, hogy a társkereső üzemeltetése ekkora hatalmas üzlet! Főleg ha van hozzá befektető, szaktudás, és persze emberi hozzáállás. Mennyi drága TV-reklám, mennyi sok óriásplakát, és micsoda hatalmas nyereséget könyveltek el ezek a cégek! Hát igen...  Ezt nevezem! :)

Ha társat keresnék, akkor tudnám hova menjek. 

De folytassam a mesét ugye... Szóval Bonefang beköltözött erdejébe, és szivárogtak a lakók sorban. Még csenevészek voltak a fák, de már madarak daloltak rajtuk, jöttek az állatok mind, és jöttek a varázsvilág lényei, elfek és manók, koboldok és tündérek. Én is akkor jutottam oda, vállamon a rongyos koboldtarisznyával, emlékszem. Március volt, és hideg volt, de sütött a nap, víg kedélyem volt, messze tájról, a fáraók földjéről érkeztem, tele volt a lelkem a csodával és szépséggel. :)

Nyárára szépen megszaporodtunk az erdőben, de Bonefangról mit se tudtunk, fogadott helytartóit láttuk csak, nyájas szóval invitáltak minket, ingyen volt minden, kis kuckómra egyszer hat évi bért is utaltatott egy titkos jótevő. Berendezkedtünk hát bátran, nem tudván mi vár ránk. 

A bajok akkor kezdődtek, amikor egyre élesebben kettévált az erdő társadalma. Egyik részen álltak a szörnyetegek és vérengző vadállatok, méretüknél fogva egyre nagyobb teret foglaltak el az erdőből, és mivel a helytartók is mind válogatott történelmű szörnyetegek voltak, hát bizony sose lehetett igaza ott a szelíd népnek. :)

Hogy kik voltak ők? A varázsvilág tagjai, meg persze minden szelíd vad, madarak egy része, pillangók, őzek, nyulak és voltak még halak is, és sokan voltunk, sok közös tulajdonsággal, szerettük a derűt, a táncot a hatalmas Fórum-tisztáson,  nevetés hallott mindenhonnan, és játszottunk a Hold fényében, és csodavilág volt. :)

És Bonefang még mindig rejtőzött. Lesett a felemás szemeivel gonoszul, profilozta az erdő lakóit, csattogtatta a rút agyarát, csorgatta élvetegen nyálát, gyűjtötte az információkat, a helytartók szállították azokat engedelmesen.

Nem szégyellett szeretkező tündéreket se meglesni a nagy lapulevél takarásából, és szerelmesek üzeneteit halászta ki a csermelyből. Így telt a nyár, és észre se vettük, kevesbedett a víg nép, a félénkebbek elmenekültek az erdőből a vérfarkasok üvöltése okán, vagy a halálbaglyoktól rettentek el. 

És jött az ősz. De erről majd holnap. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8713548171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remusz 2018.01.04. 12:37:44

a mese az én igazi világom, itt mindenhová eljuthatok, és bűntelenül visszatérhetek.

Remusz 2018.01.04. 13:32:46

@SurpriseBarbie: jó, persze hogy jó, csak épp a vér, meg a szex kevés benne. :D :D :D

SurpriseBarbie 2018.01.04. 13:37:34

@Remusz: várjuk csak ki a végét ! ;)

dr.Léda 2018.01.04. 13:43:33

Nem vagyok egy irigy típus, két dolog kapcsán azonban mélységes sárgaságba esem. Az egyik az ilyen írói véna, a másik a gitározás.:) Az ilyen tehetségekre mindig irigy leszek!

Remusz 2018.01.04. 14:15:21

@dr.Léda: ügyesen ír, ezt elismerem, de én meg nagybőgőn tudok virtuskodni! pl. beleugrani. :D

dr.Léda 2018.01.04. 14:25:40

@Remusz: Mindenki jó valamiben.:)

dr.ahalan 2018.01.04. 23:01:33

@R2D22: Köszönöm! Én látom ki vagy! :) Más nem látja. :)

dr.ahalan 2018.01.04. 23:02:07

@dr.Léda: Ne hozzál zavarba. Tele van hibával. :) Csomag indult ma. :)

dr.ahalan 2018.01.04. 23:03:01

@Remusz: És lefogadom, tudsz villanykörtét cserélni. Én meg nem... :)
süti beállítások módosítása