dr.ahalan

dr.ahalan

AHA és a paradicsomi teória

2021. szeptember 28. - dr.ahalan

 

 

Rózsaszín elhatalmasodás! :)))

 

És akkor vége a nagy szabadságnak, a Gábor megjött a Mirákulumból, hozott rengeteg finomságot, rögtön sütöttem is egy tepsi édesburgit, nagyon szeretem…. :))))

 

Most mindenből normál mennyiség érkezett, kivéve a koktélparadicsomot, abból egy kisebb vödörrel. :)))

 

És jött még két HATALMAS paradicsom is, a kettő együtt jóval több mint egy kiló… Imádják a paradicsomok azt a földet! :)))

 

Szóval minden klasszul elfért a hűtőben, aztán beszéltem a Gábormamával, fincsi a szőlő, minden szuper, köszönöm szépen… Erre aszongya csak erre a hétre küldte a ládát, hétvégén jönnek haza a nagyjával! :))))

 

Hétfőn postára kellett mennem feladni az ékszereket, úgyhogy csavarogtam egy jó nagyot a Corvin Plázában, és némi pénzt eldorbézoltam a Flying Tiger-ben. Igazán meg tudják vidámítani az ember napját! :)))

 

Szóval jó kis hét volt egyedül, de már egy kicsit hiányzik a megszokott hétvégénk… Lehet várni! :)))

 

Érdekes még figyelni a világ dolgait, sok-sok esemény… A face-en egymás alatt öt fotó, öt cikk…

 

Az első fotó a tálib vezetés, betiltották a szakáll borotválását… Azok az ápolatlan rusnya alakok! Pfujj!

 

A második fotó a főgyilkanesz a perverz vadászati kiállítás megnyitóján, ahogy szerelmesen néz egy leölt állatot… Hát ez is!

 

Milyen dolog ez? Jó… Édesapu is vadászott, de sose öncélúan. Akkor mentek, ha beteg róka volt az erdőben, vagy sérült, veszett állat. Meg ha ritkítani kellett a fácánokat, mert veszélyt jelentettek a termésre. Megettük… De azért nevelni állatok ezreit, majd elengedni, hogy aztán leöljék őket… Már régen be kellett volna tiltani ezt a fajta szórakozást. Szerintem… Barbárság. Bűn.

 

A harmadik fotó vidám… Svájcban legalizálták a melegek házasságát, a képen egy leszbi pár boldog vigyorral szivárványszínű tortát eszik. :)))

 

A negyedik fotón országunk leggazdagabbja, és annak friss arája… Nem fejtem ki a véleményemet! :)))

 

Az ötödik fotón Dobrev… Hát… Azt gondolom tovább nem is kell a témában koptatnom a klavit. :))))

 

Szóval érdekes, fura világot élünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr6616703294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.09.30. 23:03:12

Höhö... És működik az Index-féle felvásárolt fideszes moderáció... Írtam hozzászólást, leteszteltek, és nem jelenhettem meg az előválasztásról írt szavaimmal! :)))
Sajtószabadság?

dr.ahalan 2021.10.01. 22:38:19

És végre péntek, jöhet a hétvége! :))))
Gábor már alszik, rengeteg megbeszélendőnk volt ma, többek közt a mai világ hamisságáról, hogy minden mennyire kiszámíthatatlanná vált... Kamu statisztikák, hazugságok, megváltozott emberek, álszentség. Van itt minden! :)))

Aztán az van, hogy vérvörös kivilágítást kapott ma este itt szemben a Szabadság-szobor, de senki nem tudja miért... :O

Aztán megbeszéltük ezt a Márki-Zay gyereket... Hát nekem nem tetszik, nagyon nem. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. :O

dr.ahalan 2021.10.03. 23:43:07

És vége! :(
Érdekes szeptember volt ez, fura iskolanyitással, rengeteg fertőzöttel, eltagadott járványadatokkal, senkinek nem kellő vadászati kiállítással sok-sok milliárdért, szintén senkinek nem kellő Gyurcsány-filmmel, a világ legnevetségesebb álomesküvőjével... Kampány. Hitelből minden! A nyugdíjasnak nyolcvanezer, a gyerekeseknek hitel, hitel... Adóvisszatérítés! Álomország! Támogatás! Persze! :)))

Majd jövőre visszaveszik a nyugdíjastól, vastagon jelentkezni fog a gyógyszerek árában, a csirkeszárny árában... A hitelt is ki kell fizetni, a kastélyokat is ki kell fizetni. Ugye?

Előválasztás? Ha Karácsony és Dobrev összevonná az erőket... Nem kell ehhez túl nagy ész, nem kell zsenialitás. Egyszerű paraszti ész. Matek... De nem... És MZP? Ki szórt kenyérmorzsát a vasárnapi húslevesbe! Mitől buggyant meg, mitől büdösödik az egész?! Ja! Csak a szokásos O1G... MZP! Pfujjj! Detélleg!
süti beállítások módosítása