dr.ahalan

dr.ahalan

Szivárványos június

2021. június 15. - dr.ahalan

 

 

Ma nem kellett szivárványszínű képet keresnem, ebbe szaladtam bele… Európai parlamenti képviselők tiltakoznak a magyar homofób törvény ellen. :))))

 

Még csak kedd van, de már totál elúsztam. Olyan hirtelen lett egy csomó intézni való, hogy csak nézek kifelé a fejemből bután… Gábor se tud segíteni, egész hétre bevállalta a forgatást, aludni is alig van ideje, most pont kaszkadőröket reptetnek két dinóra kötött kötélen… :))))

 

Horrorka is szintet lépett, új fiú a láthatáron…  Érdekes ez is. Tízéves kora óta minden döntést maga hoz az életében, és csak akkor adok tanácsot, ha kéri… Az előző fiú kapcsán kérte, elmondtam, máshogy döntött. Nem volt belőle gond, kedves fiú volt, és Horrorka saját maga akarta megpróbálni, milyen egy jobbos eszmét valló, a hagyományos családmodellt szem előtt tartó sráccal élni… Mert ugye a szerelem! :)))) Nem bírta sokáig, maradnak haverok. :))))

 

Az új fiú már sokkal inkább a mi fajtánk, kreatív, őrült dolgai vannak, és igen eszes. Még nem sokat tudok róla, majd meglátjuk… :)))

 

Más. Szóval nagyot ütött a megszavazott törvény, egészen elképesztő! Közepes intelligenciával is belátható, milyen őrült károkat okoz majd, hogyan nyomorítja majd el a mástudatú kamaszokat közvetve és közvetlenül is.

 

Aztán ugye a tiltólista! Például nem nézhetnek a gyerekek Harry Pottert? És még ezrével sorolhatnám… Jó. Egy gyerek ne nézzen Búcsúmulatságot, Meg Priscilla, a sivatag királynőjét, a Philadelphia se gyerekfilm, de azért álljon már meg a menet! :O

 

És a Lánchíd felújítása, és a Blaha felújítása… Hány évig is ígérgette a Tarlós? El se kezdte soha. Kocsis Máté egészen komoly ódákat zengett a Blaha megújításáról, de persze semmi nem lett belőle. Maradt minden Karigerire, aki neki is lódult. És kik kritizálják napi rendszerességgel? Na kik? A Tarlós meg a Kocsis. Így megy ez minálunk. :((((

 

És ha már film, akkor a háttérben egész nap megy A szolgálólány meséje. A sorozat… Amikor néhány éve először végignéztem, akkor is megdöbbentett a párhuzam, főleg a kommunikációt illetően, de mára ez olyan szinten visszaköszön a mindennapjainkban, hogy őrület! :O

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4616594716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.06.16. 22:44:20

Szerda is letudva, igazán elégedett vagyok, ebédfőzés, fotózás, Gábornak tálalás, délutánra-éjszakára ment a forgatásra... Szóval majdnem egyenesben vagyok! :)))

Érdekes dolog, mennyire más az amerikai szemlélet, a film amerikai, a stáb nagy része is, de a forgatási területen mindenki stábtagnak számít. Összehasonlítva a magyar mentalitással... Elképesztő! :O

A Gábort egy hét alatt ma tesztelték harmadszor. Természetesen ingyen és bérmentve.

A helyszínen mindenütt kézfertőtlenítők, állandó a takarítás, fertőtlenítés, külön emberek figyelnek a maszkviselésre. Maszkok természetesen korlátlanul ingyen.

A stáb jólétéről is gondoskodnak, nem kell uzsit vinni, meleg üdítőt kortyolni a hátitasiból. Mindenkinek egyformán rendelkezésre áll egy kisebb svédasztal meleg étellel, és ingyenes a büfé. Üdítő, ásványvíz, jég, szendvicsek, sokféle kávé, és még csoki is van. :)

A dinó bérleti díja nem kevés egy napra. Hat számjegy... Jövő héttől áll a forgatás két hétig, de azt kérték, mindenki hagyja ott a gépeket. Fizetik! :)))

Hát... Ehhez képest a magyarok se tesztet, se maszkot nem kapnak a munkahelyeken. Vagy csak elvétve... Tömegével mondanak fel az egészségügyi dolgozók.

Gileád. Nem csak nekem jutott az eszembe A szolgálólány, két helyen is olvastam róla ma, és a barátnőm is pörgeti borzongva, hitetlenkedve a párhuzamon. :O

Ennyi mára, elfáradtam. Még a holnapot kell végigcsinálni így... vagy úgy. Aztán a péntek már könnyebbnek tűnik. :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.17. 06:05:59

első!
kísértem fortunát.
eddig minden nap nyertem, hol sokat, hol kevésbé sokat.
és a tampának be kell jutnia a döntőbe!!! nagyon drukkolok nekik.
egészen más: lezajlott a két nagy ballagás, hajnalka kinyúlt, nagyot teljesített, lesz kalács, lágy kenyér, nyaralás, satöbbi.:):):):):):)
..és közeleg az olimpia!!!!!!!!!!!!!!!

Khinem Saar Yale 2021.06.17. 17:45:07

na, ahogy látom, olvasom, a félkegyelmű megest berongyolt tátott szájjal ama bizonyos erdőbe!!!!
:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.06.17. 20:03:50

@Khinem Saar Yale: Hajnalka egy energiabomba szerintem... :))) Ballagóknak gratula! :)))

dr.ahalan 2021.06.18. 23:22:00

Azt hiszem ezt a péntek esti érzést nem cserélném el semmiért a világon! A jól végzett munkák öröme, a nyár, a következő két nap ígérete... Csodás! :)))

Úgy tűnik, a Gábor is szabad lesz hétfő reggelig! :)))

A csütörtök kemény volt, főztem is, sütöttem is, takarítottam, aztán délután jött a csodafiúcska... Boyleres. Sok-sok éve jön évente-kétévente, már szinte családtag! :)))

Még az apukáját kerestük meg anno vízkőügyileg, most kerregés-berregés-csöpögés miatt hívtuk őket. Hogy múlik az idő... Apuka anno azt mondta a viszonylag új szerkezetre, vigyázni kell rá, ez volt az utolsó stabil, extra Hajdú széria. Kitart majd húsz évig!

Most a fiú megjavította, vízkő, mindenfene... Tessék gondolni rá, lassan le kellene cserélni, rozsdásodik bent... Baccus! És tényleg eltelt húsz év! Döbbenet! :O

Szóval csere... Jó, nem ügy, de utána a festés, azóta minden festésnél csak körbefestették... és akkor már tényleg neki kellene ugrani az egész fürdinek ugye... Brrrr... Utálom előre! :))))

Idegeimet csillapítandó Gábor elvitt a titkos kakasnyalóka-diszkontba... Elfogyott az Őrült Tehén sós karamella, azt pótolni kellett! Beszereztem még nagy mennyiségű poharas vattacukrot, idétlen ízű üdítőket, mindenféle gluténmentes rágcsákat, a Gábor szörnyülködött... Szeret szörnyülködni... Ez mi? EZ MIIII? Puncs ízű energiaital? Már a doboz is utálatos... Rózsaszín! Ezt te megiszod? :O

Hát... Nem biztos. De megkóstolom. Szeretek mindent, de mindent kipróbálni az életben... :)))

Fura volt ott Budapest balkánján újra megfordulni. Mennyit is éltem ott? Elsős koromtól ötödikes koromig... Még ott vannak az utcák, ott a bolt, ott az iskola. A ház is biztosan ott van...

Érdekes arcokkal találkozunk ebben a fura üzletben... Az ásványvíz világánál belibbent egy húsz év körüli, nagyon dekoratív, agyonaranyozott, műkörmözött roma lány, két aprócska kislánnyal, akik anyunak szólították... Volt velük még egy szőke, agyontetovált, hasonló korú nő. Abszolút aranyosak voltak... :)))

Telefon csörgött, a barnábbik csaj felvette... És tökéletes angolsággal elmondta, hogy az édesapja jelenleg tárgyal, de visszahívja... Később még láttuk őket beszállni egy csúcskategóriás BMW-be, a csaj rutinnal kirongyolt a parkolóból, a gyerekek nyalókáztak, és még ahhoz is volt kedve, hogy visszamosolyogjon ránk... :)))

Ilyen is akad még arrafelé...

Szóval péntek. :)))

Sok mindent kell megbeszélni, sok zenét kell meghallgatni, sok filmet kell megnézni, sok hírt elolvasni... És menni is akarunk, és ölelni is kell idő, és bulizni... Csak kettő nap. Nem több! :)))

És akkor az a kettő nap kiragyog, felértékelődik, meseszerűvé válik, mint anno a kislakás... Érdemes érte küszködni, dolgozni, túlélni, és igenis jövőre már mehetünk a tengerre... Az idén is mehetnénk, de olyan sokszor mentünk már... Ki kell ezt bírni, a járvány még itt van, a szállodák lerongyolódtak, ígérnek fűt-fát. Látom a pusztulást.

Mindenesetre péntek este van. És ez jó... :)))

Pápuszi! :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.19. 06:38:52

@dr.ahalan:
első!:)
tegnap beütött az első tragédia, melgibzonék kifosztottak, pedig olyan szépen indult minden.
talán ma.......
rajta vagyok az ügyön, nagy pénzeket mozgatok meg!!!!:):):):):):)

Khinem Saar Yale 2021.06.20. 06:49:43

a tegnapi nap margójára.
"......Hát nem cuki, az a rész a legjobb, hogy a fika megállapította, hogy a cigoj tökéletes angolsággal beszélt!!! Mert ő is, mint kemugeri eredetiben olvassa Shakespearet!!!:):):):)

És mi a közös még a fika és kamugeri közt??? Egyiknek sincs jogosítványa!!!:-))))))))))"

én is feltennék egy kérdést:
és mi a közös a 73 éves rüszmeteg doktor ( és persze elől is!!) és a kumlai 4 osztályos hontalan agymosott között??
egyiknek sincs aktív nemi élete!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2021.06.20. 09:03:15

@Khinem Saar Yale: Zsírpofi beköltözött a törpe bozgorcsicska naplójába? Nincs új a nap alatt. :)))

Istenem, de szánalmasak! :))))

Khinem Saar Yale 2021.06.20. 11:24:56

megszüleett az év mondata, tőle, aki saját akaratból (sic!!!) érettségizett ( állítólag). ajánlom figyelmes olvasásra, majd a végén kiemelem az újabb gyémántot.

"
szildi
Admin
Reply to padreemeritus
2 órája

Az én unokáim már nem is néznek , csak angol adásokat, mint ahogy fiam is, folyton az angol nyelvű oldalakról tájékozódnak, de ehhez kellett pár év tanulási idő, emelt szintű vizsgák. A páromnak is is felsőfokú nyelvvizsgája van több nyelvből, mint pld.- angol, orosz- ezek még a nyugdíjat is emelik, ami nem utolsó szempont. Tehát meglehet tanulni itthon is kitartó szorgalommal, több nyelvet is, ma már nem kuriózum és használható is. Nem úgy mint anno a 60-as években, amikor hiába érettségiztem (saját akaratból) nem volt nagy lehetőség használni, Alapnak jó, pl. egy külföldi kiránduláson mégsem tudják eladni az embert. Hajrá mindenkinek, az angol ma már vezető “világnyelv”, lehet vannak a fentiekben írtak között is értelmes emberek. Az ilyen lufikák pedig csak tátsák a szájukat, minden téren lemaradottak,( ismerve a saját beszámolóikat). E-ke pedig megint “disznókkal” álmodik, vajon honnan tudja kinek milyen a nemi élete, talán magáról veszi a példát? Jót nevettem, ilyen egy hülye senki. Mi már befizettünk Ciprusra, reméljük addig nem lesz már semmi probléma és a Balatont sem hagyjuk ki. Mindenki annyit kap az élettől, amit érdemel."

"Az ilyen lufikák pedig csak tátsák a szájukat,..."

tátsák....!!!!:):):):):):):):):):):):)
az érettségizett dupla doktor:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

ciprus, meg balaton:):):):):):):):):):):) nemizés meg NULLA!!!!:):):):):):):)

szerencsétlen félkegyelmű!!!

dr.ahalan 2021.06.20. 13:07:38

@Khinem Saar Yale: A félkegyelmű megint meghúzta a mentolos butykost, dől belőle a hazugság. :)))
Nem nyugszik a beteg elméje... Még hogy érettségi! Persze! :)))
Az Ecseriről, mi? :)))

Ne feledjük anno azt hazudta, hogy saját jogán doktor. Meg Cafe 46 éves diplomás férfi... A nagy igazmondó! :)))

dr.ahalan 2021.06.20. 23:51:00

Őrült ez az én lányom, este kilenckor indultak a Balatonhoz egy kis éjszakai fürdőzésre! :)))

Mondjuk pont abban a korban van, még lehet őrültködni, bulizni, végre azt teszi... Én tízszer annyit buliztam fiatalon, mint ő. Persze össze se lehet hasonlítani a nyolcvanas évek szabadságát a mostani szörnyűséggel.

A hétvége megint elfogyott, amit lehetett, azt belesűrítettük, kis fagyizás, kis találkozás, szóval minden jó... Mindegy. Sok lesz még remélem! :)))

Tetszik amit a politikai csoportokban látok, olvasok, tényleg kezd kinyílni az emberek szeme, és imádom, ahogy a mi politikusaink bátran, őrizet nélkül mennek a nép közé, járják az országot... míg Debrecenben a Fidesz tagjai fegyveresekkel körülvéve, fekete ponyva mögött gyáván sunnyogva közlekedtek. :)))

A világ szégyene megint az ország, a homofób törvény okán, aminek sokan tapsolnak. Általában alacsonyabb intelligenciaszintű, tudatlan emberek persze, gondolom a szexuális fantáziájuk se mérhető pozitív számokkal. A szex nekik valami apró ürítés apának, szerda este tíz perc... Anya meg túléli, muszáj. Kész... Fogalmuk sincs. Nyilván...

Egy történet a kilencvenes évek végéről. Horrorka még kicsi volt, Gáborról még nem tudtam. Pali anyu és a párja egy megszeppent kölyökkel állítottak be, valami rémes helyről kaparták fel, megszökött otthonról. Tizenöt éves volt, megszökött otthonról. Koszos volt, éhes, és nagyon meleg... Teljesen. :)))

Kis falu, lebukott, az apja attól kezdve sajátságosan gyógyította, ütötte, verte, gúnyolta, kurvához vitte... Ahogy ez lenni szokott. Nem bírta, megszökött.

Megetettem, fürdött, aztán boldogan legózott Horrorkával... De mi legyen vele?

P. és L. egy meleg közösségben éltek, egy hatalmas lakásban, oda nem vihették, lakott ott egy csomó fura alak... Erdélyi srácok, nappal egyetemre jártak, éjjel kurválkodtak, hogy legyen mit enniük... Hát nem volt oda való ez a gyerek, na... :)))

Nem volt más megoldás, felhívtam a szülőket... Az apa szóba se állt velem, büdös pesti kurva, a béledet ontom ki, hozd vissza a fiamat, ne pofázz, ha én beszélek! Az én kölyköm! Akkor verem, amikor akarom... Na jó... :(((

Anyuka tárgyalóképesebb volt... Be kell fejeznie az iskolát. Az a baj, hogy kevés a lány a faluban. Nem HOMRÓSZECUÁLIS az én fijam! Sokat olvas, jár könyvtárba, engedjük azt is. Hosszas tárgyalás volt. Nem is próbáltam eltéríteni a hitétől... Megfenyegettem. Hatósággal, a falu elöljárói ellen indított eljárással, az mégse lehet, hogy ütnek-vernek egy gyereket... Nem olyan világot élünk. Én hazaküldöm a fiút, de ha még egyszer kezet emel rá az apja, ha még egyszer éheztetik, akkor nagy baj lesz...

Ígért, sírt szegény asszony... Nem volt más megoldás. Tényleg nem. Gyámügy? Ugyan már... Ismerjük... De fegyvernek jó volt! :)))

Másnap hazavitték a fiút, előtte megbeszéltük. Hetente telefonálunk. Voltak kódszavak. Segítünk a bajban. Csak három év! És jöhetsz... :)))

Egy ideig telefonáltunk. Vagy ő hívott minket. Eltelt a három év. Pali néniék figyelték. Én csak a mediátor voltam... Ő akkor egy volt a sok-sok százból, vagy talán ezerből, akiket ütöttek, vertek a másságuk miatt...

Most a homofób törvénynek köszönhetően sokszorosára nő majd a bátor, agresszív, saját gyerekét "átnevelő" tudatlanok száma...

Közben ugye azt a fideszes szélhámost, aki a sunyi ALAPTÖRVÉNYT írta, amibe ezt be lehetett ágyazni... Konkrétan a Szájer. Nevezzük nevén a gyereket... Azt a szütyőjében droggal, hiányos ruhában kapták el Brüsszelben. Razzia elől menekült egy járvány okán teljesen illegális meleg orgiáról... Az ereszcsatornán. :)))

Aki azt mondja, hogy ez így rendben van, az elmebeteg... Persze okkal... Nézzük csak! Górcső... Vannak ugye a beszólóim... Azt az oldalt az a félkegyelmű admin fizeti, aki a virtuális hatalom minden bűnét és mocskát elkövette. Ebbe bele is halt az oldala... Hivatalosan százezrek, egyébként tízezrek lehetnek a sértettek. Nem az én ügyem, de az már igen... Maga mutatta meg, az én saját gépemen, adminként camszexelő fiatalokat bámul... És csorgott a nyála! Undorító! Fideszes... És nem tudok megszabadulni tőle!

A mélynövésű, hazaáruló bozgortörpöt már nem is említem. Neki se szavazati joga, se semmije... Csak úgy natúrban fideszes a svéd államon, és rajtunk élősködve. Eltengődik valami cselédszálláson Mogyoród határában, vagy hol... Egyébként bűnöző. Börtöntöltelék. Súlyos szexuális hagyatékkal... Csak úgy lóg a seggemben vagy tíz éve... Fideszes.

Szeretnék bízni benne, hogy jobb, szebb kor jön.

Kicsit napról napra nő az esély... Kicsit.

Mi addig jól elvagyunk a magunk buborékában.

Khinem Saar Yale 2021.06.21. 08:08:47

Irjál csak Kedves Ildikó ( kedves, törölve!), kell a perhez minden hasonló nyilvános bejegyzésed..

"
szildi
Admin
Reply to padreemeritus
7 órája

No, a fika agyát is ellepte a köd, de nem baj, remélem minden bizonyítani tud, amiket híresztel jó szokása szerint. Majdcsak felfordul egy dühös pillanatában, már egyre jobban ez irányba halad. Ahogy látni egyre gyűlölködőbb, kell neki az ellenségkép, mert képtelen felfogni mennyire senki, egy nulla féreg… Irjál csak Kedves Klárika, kell a perhez minden hasonló nyilvános bejegyzésed.. Egyébként semmi közöd ahhoz ki milyen pártállású, ha jól tudom demokráciában élünk, mindenki szabadon dönthet. Ezért engedik meg neked is förmedvényeidet.. bár inkább a Hárshegyen (ha még megvan) kellene már kezeltetni téged."

vö. jelzők, jelzős szerkezetek, fenyegetések, átkok.

"...a hülye fel sem fogja......"
"
padreemeritus
Reply to Szildi
57 perce

A Boráros téri emse nem fogta vissza magát, én akkorát derültem az egészen, az angyaldokitól véletlen agyzsugorító gyógyszert kaphatott, vagy már a kezdettől sem volt neki sok agysejtje!!! Én az utóbbit tartom valószínűnek!!!

Ez a beteges buzi imádat, ami körbeveszi, olyan cuki és persze most is volt neki egy tanmeséje ezzel kapcsolatban!!! A hülye fel sem fogja a pedofil törvény lényegét, ugyanis senki nem fogja a buzikat üldözni, nem úgy mint a 60-as és a 70-es években (régi szép idők) nem tilos buzinak lenni!!!!

Ha akarom két hét alatt vissza honosítom magam és akkor tudok majd szavazni, itt is és Svédországban is, mert akkor kettős állampolgár leszek!!!

Szerinte a nyugdíj az élősködés, ha nem dolgoztam volna semmit, mint amennyit dolgoztam, akkor csak az alapnyugdíjat kapnám, ami ma 9000 korona netto. Ezzel szemben több, mint a duplája ennek az összegnek és benyalhat nekem bő nyállal a csontkeretesembe!!!!:):):):):):):)

Kitartás és pálpusztai!!!"

szegény szerencsétlen agymosott impotens bozgor:):):):):):):):):):):):):):):):)
visszahonosítja magát:):):):):):):):):):)
a legmagyarabb magyar lesz:):):):):):):):):):)
farka halott, nője nincs, az iksz a lényeg!!!!:):):):):):):):):):)

Khinem Saar Yale 2021.06.21. 08:17:07

@Khinem Saar Yale:
"Ha akarom két hét alatt vissza honosítom magam ...."

a diplomás retek ( svéd főiskolai végzettség!!!!) összetett szavai.......:):):):):):):)

dr.ahalan 2021.06.21. 08:50:27

@Khinem Saar Yale: Igen, pont erről beszélek. Primitív írások, fröcsögés, hazugságok, gyűlölködés... Nulla féreg? Proli? Curva? Semmi érv, semmi tény. Bűzlő mocsok. Írástudatlanság. A statisztikák se fontosak nekik. Nem is értik mi az... Képtelen állítások, ordenáré viselkedés... :))) Köszönöm a prezentációt! :))))

Egyébként szerintem az idén csak egyszer voltam dühös... Ritka vendég nálam a méreg. Szerencsére. :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.21. 09:04:27

@dr.ahalan:
dr. half-hearted :):):):):):):):):):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása