dr.ahalan

dr.ahalan

Forró, piros, fröcsög. Mi az?

2021. június 08. - dr.ahalan

 

 

Micsoda hőség van! Imádom! Mondjuk annak azért nem örülök, az UV-sugárzás jóval nagyobb a kelleténél. Én tényleg bírtam egész életemben a napsütést, Egyiptomban mindig olyan feketére sültem, hogy hetekig igazoltattak a rendőrök az aluljáróban. :)))

 

Most meg alig kicsit napoztam, és erősen pirosodom…

 

Szombaton kitaláltam, hogy tényleg menni kellene, aztán ugye még sose főztem lekvárt, tehát elgurultunk a Lupa tóhoz. A tó mondjuk tömegnyomoros, túl mű, túl proccos, felejtős… Be se mentünk, inkább lesétáltunk a Dunához…  De nem messze a tótól van egy isteni „szedd magad” eperföld, úgyhogy zsákmányoltunk egy kevés gyümölcsöt. :))))

 

Tényleg jó buli volt, ki talál a szalma alatt szebbet, pirosabbat! :)))

 

Találkoztunk egy csoport menekülttel (akik ugye nincsenek is itt, ááá, dehogy…), egy zöldséges figura hozta őket kisbusszal, pakisztániak vagy indiaiak lehettek. Szedték az epret szorgalmasan, és lenyűgözött, ahogy óvták a növényt!

 

Ugye most még rengeteg zöld eper van a töveken, vigyázni kellene, de bizony egyes jó magyar asszonyságok úgy tiportak jobbra-balra a sorok közt, mint megátalkodott bölények. :(((

 

Aztán főztem lekvárt! Az is jó játék volt, most van hét üveggel! :))))

 

Ma is sokfelé mentünk, végre eljutottam a cseh gyöngyökért, ez volt ám az élvezet! :))))

 

A város viszont rettenetesen gazos, hiányzik a pénz, amit a kormány elcsaklizott az önkormányzatoktól. :((((

 

Aztán mit olvasok? Híreket… A „kommenyista” kínai hatalmasságok megnyilatkoztak, aki ellenzi, hogy Magyarországon, kínai hitelből, magyar kisemberek pénzén kínai egyetemváros épüljön, az beleavatkozik Kína belügyeibe… Na basszus! Erre varrjál gombot! :))))

 

A pápa meg nem óhajtja meglátogatni se a köpcöst, se a bajszos izét… Erre mi jön le? A pápa KERESZTÉNYELLENES a lakájmédia szereplői szerint! :))))

 

Varga asszonyság, meg az ő megdöbbenése hatszorosan volt nevetséges. :)))

 

Azt hiszem nagyon sokat fogunk még szórakozni a választásokig! Érdekes dolgok várhatóak! :))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr6116586538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.06.08. 22:54:27

És hát igen.... Szomorú, nagyon szomorú összejövetelre készülünk, egy barátunk párját búcsúztatjuk. Ragyogó, okos, fiatal nő volt, csupa izgalom, csupa tehetség... Elvitte a rák, mert nem kapott kezelést a koronavírusra való hivatkozással.

Szóljon érte, hallgasd a szavakat...

www.youtube.com/watch?v=Iry_QLgThtU

Khinem Saar Yale 2021.06.09. 09:32:44

első!:)
a duplán doktor bagzógép újabb két főt üldözött el vagy tiltott ki az amúgy is viharvert, macskahúgyos homokozójának aktív tagjai közül. valószínűsítem, nem nyaltak jól és elég mélyen.
már csak az idióta impotens 70 éves agymosott sünevő svéd, és a net függő vazsmegyei takarítónő maradt.
énmártikámat őszintén megsirattam, szerettem olvasni, a veszprémi iszós megérdemelte a sorsát, pedig ő a seggnyalás professzora!! de, lehet, mióta új bak agyusztálja a duplán doktort, már nem ízlik annyira, mint régen.
szegény, szerencsétlen, 8 osztályos sallaigyerek meg élteti a csúti köpcöst, aztán nem is tud rá ikszet tenni:):):):):):):):):):):)
a svéd fasz!!!

dr.ahalan 2021.06.09. 10:49:00

@Khinem Saar Yale: Hűűű! Mondjuk tényleg szerencse, a bűzös bozgornak vastag kuss van a magyar választáson. Ez így helyes. :)))
A másik ügyben... Komoly összeget tennék rá, a Tripper Manci keze van a dologban, addig susogott, nyítt a öregecske bdsm-cicuskának, amíg az a kedvenc bérbloggerét is kipaterolta. Micsoda ócska népség! Detélleg! :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.10. 14:05:00

a duplán doktor, fülig szerelmes köpönyegosztogató újabb pofátlan csúsztatása:
"
szildi
szildi
Admin
4 órája

Ha valaki törölni akarja magát erről a felületről, annak jogában áll, megteheti bármikor, legfeljebb új regisztrációt csinál. Az oldalunk “ellenségeit” nagyon szívesen eltávolítjuk, de mivel nem tudható melyik Nick név mögött ki lehet, feltételezés alapján nem töröljük, max. moderálásra kerülnek, ha itt aljaskodnak. Tehát Kedves Enver és Aha, keressetek magatoknak másik témát, ne az itteni tagok azonosításával, privát életével foglalkozzatok. Tudjuk, hogy ez lenne a kedvenc hobbitok, téma hiányában, amit igazán sajnálunk, hogy csak a piszkos fantáziátokra vagytok utalva."

"

padreemeritus közzétett egy állapot frissítést

1 hét, 6 napok óta

martonandras100 alias enver, alias horvát gyurikánk!!!

dr.ahalan 2021.06.10. 20:48:15

@Khinem Saar Yale: Ez milyen! Nagy kegyesen beleegyezik, hogy a tagok töröljék magukat. Már megint eluralkodott rajta a cezarománia! :)))
És megint beugat, majd ő megmondja hogy miről írhatunk! A szabályzatot be kell tartani, megbeszélte a bíróval, és biztosan megint megkapta az ítéletet! Hehe... :))) Egy csődtömeg! :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.11. 08:44:27

@dr.ahalan: szemrebbenés nélkül hazudik!!!!!

dr.ahalan 2021.06.11. 10:32:09

@Khinem Saar Yale: Ja... Ilyen szerintem a világon nincs még egy. Azért pumpálja a pénzt egy teljesen gagyi, becsődölt, kiürült oldalba, hogy hazudozhasson és fröcsöghessen kedvére. Ilyet ép elmével bíró ember nem csinál. :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.11. 12:40:28

....és akkor egy újabb magasba köpés, aláállás , és mintha mi sem történt volna.
figyelmesen olvasd!!!!!!

"szildi
Admin
Reply to padreemeritus
44 perce

Hajtogatják a baromságaikat, de pl. honnan tudják ki és mennyiért tartja fent az oldalt, amihez egyébként sem lenne semmi közük. Inkább számoljanak be a saját üzleti tevékenységükről, -amihez mondjuk itt sincs senkinek köze-, de nagyon szeretnek “témázni” , másokat kikezdeni, akkor meséljenek magukról, ha egyáltalán van miről. Ha pedig annyira ismerik azokat a tagokat akik magukat törölték, forduljanak hozzájuk bizalommal.. A freen a legnagyobb ellenségekből lettek a végén barátok, tudok pár példát, akik addig csepülték egymást, majd amikor az üzemeltető ellen közös érdekük volt, egyből puszi pajtások lettek. Új nincs a nap alatt.."

érted már?????
kiemelem, megmagyarázom, !!!!!

"........amikor az üzemeltető ellen közös érdekük volt, egyből puszi pajtások lettek. Új nincs a nap alatt.."

lásd a szombathelyi takarítónő, a közpina, a napraforgóból, valamint a veszprémi barnafejű ( mert ő aztán nyakig volt a vénasszony végbelében!!!) példáit!!!
mondjuk úgy, megest orbitálisat alakított a duplán doktor!!!:):):):):):):)
van valamilyen mondás, talán úgy hangzik, jobb lett volna ha csendben maradtál volna!!!!
#nemolvasittarüszmeteg

dr.ahalan 2021.06.11. 20:04:31

@Khinem Saar Yale: Hehe... Hát igen érdekesen alakulnak a dolgok, ezt kár lenne tagadni. :)))

Barnaszájúakkal én biztosan nem állok szóba, de más igen. :)))) Egyébként elkussolhatna már innen ez a szomorú életű mazomúmia, már régen elfelejtettük volna őt is, ha nem bűzölögne itt reggeltől estig, hanem mondjuk a döglött oldalán beszélgetne a két maradék emberszabású barátjával... De nem! Ő csakis ide tud átvisítani, és azon élvezkedik, hogy észrevesszük. Elmeháborodott! :)))

Már magam se tudom, hány éve lóg a seggünkben. 15? 16? :)))

Mondjuk az hírlik, hogy nincs túl jó bőrben...

dr.ahalan 2021.06.11. 23:40:08

Péntek... Nagyon nehéz hét volt, de túl vagyunk rajta. Jutott szomorúság is, idegbaj is, izgalom is elég, és a jövő hét is nehéz lesz... Mindegy. Megéri. :)))

A politika... Hát az gyomorforgató!

A Fudant erősen megpróbálják lenyomni az emberek torkán, hazudnak népszavazást, de bebetonoznak törvényeket, pfujj, mennyire undorító ez már! :O

Van aztán pedofiltörvény... Aha! A vegzált, bántott, szexuálisan zaklatott kisgyerek fotóját tárolni ugyan pedofília, de a gyerek nem sértett? Baccus... Hát mi? :O

Aztán gyorsan beletoltak a pedofiltörvénybe egy csomó álszent, mocskos tételt, gyűlöletkeltő carságokat megint az általuk gyűlölt másság ellen...

És a melegek mellett újra ellenség lett a menekült, "merasoros"... Mondjuk ha feltenném a kérdést, hogy konkrétan mit tett ellenünk a Soros valójában, akkor egy se tudna válaszolni. Semmit... Na mindegy. :)))

A térdelésről nem tudok mit mondani. Térdel aki akar, és nem térdel, aki nem akar. Nagy különbség van a féltérd és a térdelés közt... Ostobák! :)))

Na és az szja-visszatérítés! Mekkora egy szemétség! Figyelj, számolj! A nyugdíjasok iszonyú állapotban vannak anyagilag, rettenetesen mennek fel az árak. Rengeteg vállalkozó ment tönkre, adósodott el. Bedőltek a devizahitelesek már régen, az utolsójukat is vitte a bank. Tömegek lettek munkanélküliek. A mélyszegénység fokozódott.

Szinte senki nem kapott, és nem kap semmi segítséget. Az nem volt megoldás, hogy a szőke, Katás, nem tartozó taxisoknak elengedtek két fillért... Az csak hírérték volt!

És akkor most! A gyereket nevelő, állásukban JÁRVÁNY ALATT IS DOLGOZÓ! szülők visszakapják a jövedelemadót! Vagy aki sokat keresett, az egy részét... Az kap pénzt, aki eddig se szenvedett hiányt!

A bajba jutottaknak megint csak coki, kuss, fizess! :(((

Azoknak a gyereket nevelő szülőknek is, akik elveszítették a munkájukat... Önhibájukon kívül! :(

Tudom hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, van mit ennem, nem tartozunk senkinek, stabil a helyzetünk, éljük a magunk buborék-életét, kifizetjük majd a Fudant is, ahogy szórjuk bele Paks-ba is az adóforintjainkat... Viszi a tengeri nyaralásomat a félhülye Lölö, besötétíti a hidat a páleszes vejkó...

Még azt is tudomásul veszem, hogy a héten is volt méltatlan gyászunk. Nagy ember ment el a Gábor családjából, rettenetes körülmények között.

Elsiratjuk. Ennyi...

És élünk. Rohanunk, összekapaszkodunk, összebújunk, sokat tanultunk, kivetjük a számítókat, a hazugokat, és közben mi magunk is számítóak lettünk, okosan gondolkodók, bekuckózók.

És olyan, de olyan jó bekuckózni! Bepakolni a hűtőbe a húst. Lefagyasztani a jövő hetet. Kifizetni minden sarcot... És élni. Jókat enni, filmeket nézni, zenéket hallgatni, könyvet olvasni...

dr.ahalan 2021.06.14. 00:22:01

Vége, már megint! Mire is volt elég? Két nap... És még ezalatt is mennie kellett, hívták, írtak neki, telefonált... De azért kimaxoltuk, amennyire lehetett. :)))

Mint említettem, nehéz hét lesz, nekem is lesz tennivalóm bőven, de a Gábor dilis forgatásokra megy a dínóval, éjszakánként is. Mondjuk biztosan tele lesz érdekes élményekkel, régen is sokat dolgozott a filmiparban, azok is hatalmas sztorik, most majd újakat gyűjt. :)))

Minden vasárnap este pár percet rászánok, és körülnézek az aukciós portálokon. Ha látok valami érdekeset, akkor licitálok rá, vagy ha fix ára van és tetszik... Akkor megveszem. Antik ékszert, amit átszabhatok. És könyveket! Fehér Klárát és Szabó Magdát... Persze az alap régestelen régen megvan, a kultuszkorszak könyvei érdekelnek, az ötvenes évek. Ezek nagy-nagy ritkaságok! :)))

Ha egy író akkor írni akart, akkor le kellett tennie az asztalra párthű munkát. Nem volt választás. Kiszabott mennyiségű propagandát kellett írni, és kész... Már majdnem begyűjtöttem mindet. Imádom! Az eldugott kis igazmondásokat, amin átsiklott a cenzúra... Aztán Szabó Magda is, Fehér Klára is nagy rendszerkritikus lett a kommenyista érában, és én ezt mindig nagyon értékeltem...

Aztán jött egy más világ. 2010... Győzött a Fidesz, reméltünk négy év borzalmat. Most 12 évnél tartunk...

Hét nap se telt el, erőszakkal lekapcsolták azt a portált, ahol bárki írhatott cikket. Szerkesztők válogatták, a free-sek talán még emlékeznek Kacorra... (Szegény, már régen nincsen köztünk...) Barátom volt, de igazi fideszes, jó ellencikkeket írtunk, pörlekedtünk barátságosan egymással, ő is megírta a véleményét, én is... Aztán elmentünk sült csülköt enni a Kaltenbergbe... :))) Olvasottság után fizettek két fityinget. Jó játék volt, színtiszta véleményszabadság.

Aztán durr! Egy reggelen nem volt többé szabad a szó...

A legnagyobb pofont az irodalmi portálon kaptam 2010-ben. Megírtam kávé mellett a megszokott kis novellámat ingyen... Teljesen politika-semleges volt! Feltoltam, erre jött a válasz. Ez mostantól nemzettudatú portál! Az írásom bár szórakoztató, de nem tartalmaz magyar érzelmet, nem mutat nemzettudatot... Írjak ezután magyar öntudatú írásokat, téma legyen a hazaszeretet, nemzeti értékeink, történelmünk... Menjanyádba... A nemzetibe! :)))

Ugyanez történt a free-vel is! 2010 után a mocskos, perverz vénasszony bevadult... Meg is lett az eredménye, 2010-ig piacvezető portálja volt. :)))

Most ugyanott tart, ahol az ország... Statisztika! Ennyire egyszerű! :)))

Béka segge alatt...

És én ma is számos helyen irkálok, és beszélgetek, és még kicsike pénzt is keresek az írásaimmal.

Furcsa dolog a történelem, valahogy mindig igazságot ad a jónak, az igaznak... Csak nehéz kivárni persze... :)))

Nem szép, tényleg nem szép kárörvendeni...

Khinem Saar Yale 2021.06.14. 14:04:05

@dr.ahalan:
első!:)
zsetem, szumma kumla ude, kanül=bráner:):):):)
gabenből múvi sztár lett?? gratula!!! az új alen balon:):):):):) vagy inkább zsan kabin????:):):)
megkezdődött az eb, eddig erős nyerésben vagyok tippmixileg, viszont kevesebbet leszek majd ITT.
előre is köszönöm a megértést.

Khinem Saar Yale 2021.06.14. 14:08:14

szövegértés, értelmezés:):):):):):)
általános iskola negyedik osztály:):):):):)
a dupla doktor , a lovervúmen, a rüszmeteg köpönyegosztogató ( ne menjen már kárba, eredeti kínai seJem) újabb agypárlata:):):):):):):)
#édesjézusgyerele

"szildi
Admin
Reply to Szildi
1 órája
De olvasom, hogy a dagadt nagyfejűt sorra utasították el ahol “okoskodni” próbált, nem csak a mi oldalunk kérte meg távozásra, lám-lám fény derül az igazságra. Annyira hiányzik neki az oldal, sokszor javasoltam csináljon már magának és tartsa fent lehetőleg ingyenesen mint üzemeltető.. Majd ott megjelenünk és ontjuk mi is az “igazságunkat”, úgy inkognitóban mint ahogy ide ma is bejár még mindig. Ilyenek miatt lett vége az oldalnak, szépen sorra eltávoztak , ki így, ki úgy (pl.Kacor) a karma szerint ez vár a gonoszokra."

dr.ahalan 2021.06.14. 19:29:52

@Khinem Saar Yale: Áááá, nem lett színész, a dinókat felügyeli, meg nézelődik egész nap. :))))

Büdöske néni, a 70+-os mazocicuska megint beugatott, mondom... Szerelmes belém! :)))
Ez a karma-ügy viszont tetszik. Mindenkinek vastagon fizetnie kell... Nehéz napjai lesznek. :)))

Ha esetleg elfelejtené, akkor szívesen bemásolom ide megint ennek a nyomoronc, sajtszagú múmiának a disznóságait kezdve a pedofil kukkolástól a tolvajlásokig... Becstelen egy izé volt egész életében, és milyen nagyon buta! Te "nagyatyaúristen"! Rettenetesen buta és műveletlen. És ahogy a stílusából is látszik... Hát mondjuk bunkócska is... Szegény. :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.15. 09:20:37

mentsük meg!

"padreemeritus
Reply to Szildi
14 órája
Igen, persze nem admin volt bocsánat!!:-))) Ja igen emlékszek a kacor királyra, az egyik fő hülyére, most Norvégiában van Oslóban!!!:):):):):):):)
szildi
Admin
Reply to padreemeritus
12 órája
Jó a hasonlatod, ott van már elég rég

dr.ahalan 2021.06.15. 10:27:12

@Khinem Saar Yale: Pfujj, undorító vén majom! Ez mennyire jellemző... Halottgyalázás, kegyeletsértés, rasszizmus, homofóbia, gyűlölködés, dologtalan, céltalan semmi élet, tudatlanság, hazugságok, bűnök, ordenáré, ocsmány gondolatok, deviancia... Ezek ők. Látható és olvasható.

És még büszke is rá a félkegyelmű! :)))

Khinem Saar Yale 2021.06.15. 16:22:51

@dr.ahalan: na, ez a jó szó, terjesztem is, félkegyelmű!!!! pontosabban, doktor félkegyelmű!!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2021.06.15. 23:06:28

@Khinem Saar Yale: Tényleg! Ilyet csak félkegyelmű művel! Sok-sok éve öntjük a fejére a saját mocskát. Rajta röhög egy tömegnyi free-s... Meg mi is. Olyan sötét, mint az éjszaka, de nem adja fel. Itt sündörög egész nap, les mint a lukinyúl, , visongat a sok pénzért fenntartott oldalán, ami még ingyenesen se kell senkinek. Curafi, eltartott, ápolatlan, megbeszéltem a bíróval... Nyökögi, kerregi a sunyi lapos hazugságait. Ennyit tud, egy centtel se többet, de már szinte a talpunkat nyalja a törődésért, ez élteti még... Én már nagyon unom... :)))
süti beállítások módosítása