dr.ahalan

dr.ahalan

Kis őszi sanzon...

2020. szeptember 16. - dr.ahalan

 

Kis őszi sanzon, cseh üveg gyöngyökkel. Elvitték. Rohannak a napok, már ősz van, előre utálom, komolyan! És milyen szomorú ősz ez! :(

Persze lehet vidáman is megélni, szombaton délután kimentünk Kamaraerdőre paradicsomvámpírkodni a sógornőmhöz, meg egy kicsit élvezni az erdőt… Mindegy. Már indultunk, Gábor zárta az ajtót… Hallottam, hogy a folyosó másik oldalán az általam nem nagyon kedvelt Gy. matat az ajtaján… Odakukkoltam, rakta ki a piros cédulát. :O

Na mondom! Te is beszedted?

Aszongya nem. Semmi baja… Azzal fogja magát, és levágtat, ki az utcára zsebre dugott kézzel, maszk nélkül. Este, amikor jöttünk haza… Még nem volt otthon. :))))

Így persze nemigen fogunk mi megszabadulni a Covid-tól. :((((

Aztán az SZFE! Az ügy ott tart, ahol… De többeknél olvastam annak az idióta fidesznyáknak a történetét, aki hangos libernyákozással, büszke mocskolódásokkal, letépkedte a padokat elkerítő piros-fehér szalagokat, majd elégedetten letottyantotta a hátsóját a frissen felkent lakkba. :))))

Van új gödrünk! Az állandó olvasó talán emlékszik, a nyáron két hónapig ásták, ásták a gödröket a téren az „elektronyosok”, de nem találtak semmit… Most újra kezdték, kb. másfél méternyire az első gödörtől. :)))) Őrület! :))) Semmiféle közmű nincs azon a részen, de nem adják fel. :)))

Aztán még mindig a vírus. A gebasz egyre nagyobb, gazdaságilag is, és már senki nem számíthat semmi könnyítésre, segítségre a szeretett vezetőktől. A beígért munkahelyek helyett egyre többen és többen kerülnek utcára, elfogytak a lakossági tartalékok, és akkor mi a különleges intézkedés? Na mi? Zárjanak be a szórakozóhelyek 11 órakor, hordjon mindenki maszkot a buszon, és „csak” húszezer forint a teszt… Csúnya káromkodásokban gondolkodom. :)))))

Más érdekesség nincs, a Gábor rohan, dolgozik, tanulja a hatalmas játékait, ma már ült is az egyiken, nagyon élvezte! Én is teszem a magam dolgát, és várjuk a hétvégét. Ennyi! :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr9016203930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.09.16. 22:38:45

Hogyan hülyít, félemlít meg a hazudós TV... :)))

www.youtube.com/watch?v=52azSdh2-ts

dr.ahalan 2020.09.16. 23:40:19

Igazából el se hiszem. Bezárult a free, és ahogy hallom... végre megszabadultam zsírpofitól, aki hét... MONDOM 7 évig követte a Gábort, mert egyszer valaha beleszerelmesedett... És megszabadultam az őrült admintól, a folyamatos csesztetéstől, évekig rólam vartyogott, volt ott véres vatta, börtönnel, bíróval előre megbeszélt ítélet, török hacker, ellopott adatok, millió törvénysértés...
Persze attól még a jogi ügyek folytatódnak... :))
Csak valahogy ők nem lettek fontosak senkinek.
Kit érdekel pár szutymó? Senkit se....
Én meg végre írhatok naplót megint! Mindenhol! Szabadon! És ez mekkora öröm, detélleg! :)))

Qouple Ray 2020.09.17. 06:20:27

első!:)
"
Szildi
Szildi
Admin
9 órája

talpraesett lányod van, ez számomra rég kiderült,, csak az anyák ilyen “aggódok”

én már rég aggódok.......:):):):):):)
nem lesz ennek jó vége....:):):):):)

dr.ahalan 2020.09.17. 08:08:27

@Qouple Ray: Így is böszmeség, úgy is böszmeség... Mondjuk az ikes ige mindig magas volt neki, mint nyuszinak a farzseb. :)))
Ezért jó a zárt osztály. Így kevesebben röhögik ki. :)))

Qouple Ray 2020.09.17. 11:38:06

alblokk:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
az elfüstölt vagina legújabbja:):):) alblokk:):):):):):)
a kétszeres doktor:):):):):):):):)
"
Szildi
Szildi
Admin
14 órája

Ez az Enver,, vagyis H. György régi “nyalizó”, aki min. napi 20 órás ‘aktív” tagunk” volt anno, a mai “véleménye” rólunk,( alblokk, sértegeti a tagokat), miközben itt eszi a fene most is.

Idézem:

‘@én csak azt várom mikor kezdődik a tánc, mikor kéri(k) fel valaki(k) a petrezselymet áruló közpinát, mert szivárog vissza az összes csókosa.
mikor szólítja meg énmártikám…….
mikor ajánlja fel a nemiszervét étkezésre a zsíros képű nagytudású Zsigoló?????
mert gyarapszik, él a fal:):):):):)
a krémeslopó pedig megszépült:):):):):):):):):):):).

majd folytatta:

@: Ezek szerint visszareppentek a sok könyörgésre a mindent ingyen akaró leimisták. Borítékolni lehetett. Jó ez így, a zárt osztályon. Ott nem tudnak ártani. :))) Kloákanyalintás reggel nyolc és tíz között. :)))
Karotta is hazatalált? És a Vicsori? :)))

Tapsoljunk neki"

mert mint tudjuk, ő nem jár ide, és pláne enm másol!!!!
hazug picsa!!!:):):):):):)
a kihalt szemétdombon már csak a közpina nyalja a valagát, a többiek leszarják, kiröhögik.
közel 80 évesen még bagzana:):):):):):):):):):):9
seggszájú kredittolvaj!!!!!

"
Szildi
Szildi
Admin
10 órája
ahalan 2020.09.16. 23:40:19

Igazából el se hiszem. Bezárult a free, és ahogy hallom… végre megszabadultam zsírpofitól, aki hét… MONDOM 7 évig követte a Gábort, mert egyszer valaha beleszerelmesedett… És megszabadultam az őrült admintól, a folyamatos csesztetéstől, évekig rólam vartyogott, volt ott véres vatta, börtönnel, bíróval előre megbeszélt ítélet, török hacker, ellopott adatok, millió törvénysértés…
Persze attól még a jogi ügyek folytatódnak… :))
Csak valahogy ők nem lettek fontosak senkinek.
Kit érdekel pár szutymó? Senkit se….
Én meg végre írhatok naplót megint! Mindenhol! Szabadon! És ez mekkora öröm, detélleg!

………………………………………………………………………………………………………………
Bemásolva a legújabb fantazmagóriája..Hol zárult be a free?, most kezd feléledni Szerintetek ez a hölgy normális? már többszörösen bizonyította hogy van valami baj nála az “emeleten” .
Eltudom képzelni mennyit agyalt, hogy befolyásolja az őt olvasó régi tagokat, a szokásos hazudozással."

eltudom:):):):):):):):):):):):):):)
primitív, tanulatlan .......meg gyógyszerész:):):):):):):):):):):)
viledával sétafikáló gyógyszerész:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.09.17. 11:52:23

@Qouple Ray: Amíg rácsok mögött visítozik az a kétes bagázs, addig lecarom pont. :)))
Annak már kevésbé örülök, hogy itt eszi őket a fene egész nap. :(((

dr.ahalan 2020.09.17. 23:35:52

Ma 15:30-kor bekopogott, és megérkezett az ősz. Ajándékba hozott egy kis barátságtalan vihart, aztán bágyadt napsütést. Rossz lett tőle a kedvem. :(((
A Gábor tanult ma délután otthon, néha felhívott.
- Szerinted tényleg tudnom kell, hogyan működik a földgyalu olajozásának javítása? Nincs is földgyalunk...
- Hát... Szerintem nem kell tudnod...
- Kár. Pedig tök egyszerű! A kis pöcköt jobbra tolod, akkor jobbra olajoz jobban. Ha balra, akkor balra... Igaz hogy csak a szerelő nyúlhat a pöcökhöz... :)))
- Akkor meg nem mindegy? Ne foglalkozz a pöckökkel!
- Pedig milyen izgalmas szó... :))))
- Meséljek?
- Meséljél!
- Egyszer volt egy pasim, a Nagykőrösi konzervgyárban ismertem meg... Ott voltunk építőtáborban, azt hiszem ezt már elmondtam. A Limbó-hintó éve volt, imádtunk táncolni, és imádtunk élni... Aki nem fosta össze magát a nap közben összeevett májkrém-forrázott őszibarack-paradicsomlé-üzemi ebéd kombótól, az megjelent a helyi kocsmákban. :)))
- Helyes gyerek volt, amolyan kisinas a vezetőség mellett, divatos cuccokban, csókolóztunk vadul, ígértünk örök szerelmet... De a lakcíme! Bakker! A lakcíme... Nagykőrös, Pöcök dűlő! Ezen mindig elröhögtem magam, és egy idő után nem válaszoltam a leveleire....
No nem a Pöcök miatt... Csak unalmas volt. Egynyári hangulat.

-Ezt még nem hallottam. Új darab... A te egynyári szerelmeid... Khmm...

- Menjél tanulni! Nebuló! Irkapecér! :))))

És holnap jön majd a tételeivel, a sporttáskájával, a morgásaival. Megyünk bevásárolni, és igenis bekuckózunk, és 23 éve nem tudjuk megunni a mi bekuckózásainkat. 23 éve élünk külön... Sok évig béreltük a szülei lakása melletti kislakást játszótérnek, és amióta Horrorka kireppent... Azóta itt élünk, nálam.
Amikor karantén volt, akkor teljesen. Jó volt.
Most várunk kicsit egymásra. Ez is jó. Boldogság-koncentrátum... Detélleg! :)))

dr.ahalan 2020.09.18. 23:22:09

Ekkora böszmeséget még ország nem követett el!
Reggel szeretett O1-ünk kórházban kezdett, kérdezte a fiatal dokit, van-e elég lélegeztetőgép?
Az meg kimondta... Az van. Csak kezelő, technikus, szakápoló nincs hozzá! :(((
O persze közbevágott, gondolom a kisdoki hamarosan mehet az osztrákoknál munkát keresni. Megjegyzem... Ötször ennyiért. :)))

Hét hónap! Ennyi idő alatt nem volt idejük oktatást levezényelni a méregdrágán felvásárolt ki tudja milyen lélegeztetőgépekhez! Ennyi munkanélküli mellett! És még most se keresnek rá embereket...

Az infláció meg sokszorosa az európai átlagnak. Csak úgy mondom... :)))

Mindenesetre Gábor megjött, szokás szerint, mint minden pénteken... Ilyenkor már húzza a lóbőrt.
A héten még edzeni is akadt egy kis ideje, megcsodáltam a megint megserkent izmait. Rém vékony figura, mint a Zórád rajzokon a Fülig... Hamar megmutatja rajta az izom magát, és akkor nem nyomja a fülemet a vállcsontja, ha hozzábújok. :)))

Horrorkával sokat csacsogtam ma telefonon. Vizsgára készül, szerelmes, és kikezdték a munkahelyén... Túlságosan jól dolgozik, túl sokan szeretik, túl liberális, minden vevőt embernek néz, és túl türelmes... Hát mit mondjak? Semmit se tudok mondani. Szerencsére a területi vezetőjének is volt gyerekszobája, és nem a fityeszbugris szakon végzett.

Micsoda egy elátkozott, elbutított ország ez, micsoda szerencsétlen nép... Nem értenek semmit.

Jó! Elviselem, elnézem, büdös bugris retkek leszólják mondjuk Kosztolányit meg Radnótit. Oké! Nem kell neked, de akkor maradj te a te világodban, mindenki a maga buborékjában. Lapos hús vasárnap, mulatós nóta, török sorozatok. Mindenféle kamus-üvöltős-majkás népszívatás...Oké. A te életed. Én nem megyek oda, te ne gyere ide! Ennyire egyszerű... Ugye?

Hogy mélységesen megvetlek, és undorodom tőled? Hát az meg mondjuk evidens...

Csakhogy akkor te ne tolakodj bele az én buborékomba, ha én se teszem a tieddel... Ugye?

Annak azért nagyon örülök, hogy a Zsenizsé felismerte a buborék jelentőségét. Attól még anyuka nem fogja megúszni se a véres vattát, se a prolizást. És az általa vizionált, és nemzetközi hírként többször publikált ítélettel és végzéssel is el kell számolnia, el bizony... A török hacker! Na azzal már tudjuk... Baj lesz! :))))

Azzal bizony nagy baj lesz! :)))

Qouple Ray 2020.09.19. 09:18:14

"padreemeritus közzétett egy állapot frissítést

1 óra, 52 perc óta

Gyó reggelit!!! Sajnos szembesülnöm kellett, hogy sunyin, laposan kezd beáramlani a büdös csatornaszag a Boráros térről!!!

És persze szorosan követi őt a csatlósa is a homár elvtárs. Behányok!!!
1 Hozzászólás
Kedvelés Kedvelés
Hozzászólás Hozzászólás

Blablabla adatlap képe
Blablabla 1 óra, 22 perc óta

Én nem látom őket de tuti igazad van, várható volt.
Semmi pánik! Tuti ki lesznek hajítva!"

ugye, két dolog
1. lesz ebből még orális szex......pedig hát.........
2. engem buzis az, aki 6 évig volt szexuális segédeszköze kumlán minden náció rabjainak.............életszerű:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.09.19. 10:49:12

@Qouple Ray: 20 év múlva is rólunk fognak nyüszögni, nekik ennyi az élet. Szánalmas! :)))

dr.ahalan 2020.09.20. 23:09:20

És ennek a hétvégének is vége. :(((
Nagyrészt csend volt, a Gábor tanult, én fűztem. Kis halk háttérzene bejátszott. A zenét azért megbeszéltük... Szombaton kis lazulás, összebújás... A mentők jönnek és jönnek. Ki szirénázva, ki csendben. Sokkal többen vannak, mint tavasszal... :(((

17 mintavételi pont. Már ha a körzeti orvosod engedélyezi, és meg is kapod az időpontot... Akkor esetleg letesztelnek. Ingyen! De csak ha nincs tüneted, és igazolni tudod, hogy kontaktod volt vírusfertőzött!

A virológus szerint BIZTOSAN van koronavírusos azok között, akiket megközelítettél. Az eladó a boltban, a kollégád, a buszon melletted álló, a gyereked osztálytársa, a szomszédasszony.

Európában a legkevesebb teszt, vélhetően a legnagyobb fertőzöttség, a legkevesebb 100 főre jutó szakember, aki a lélegeztetőgépeket kezelni tudja.

Ehhez szuperkupa, meccsrajongók, izzadt tömeg, vírustagadó bugrisok... És szenvedők, és lélegeztetőgépen haldoklók.

Viseld a maszkot! Legyen nálad kézfertőtlenítő! Használd! Ne legyél bugris! Ne hidd el a vírustagadó szarságokat!

Tudod... Én már az elején megéltem. A kiütésekkel együtt! Hidd el! Rettenetes volt! :((((

Nekem jött segítség. Kínából. Neked nem jön.

Qouple Ray 2020.09.21. 08:47:20

első!:)
nagy dolgok vannak alakulóban. ilyen hamar elrepült az idő....
holnap 6 éves lesz fk.L.babakirálykisasszonyvalentyinatyereskovanagypapaszemefényelegújabbantengeriszirén.

nem oly rég, még ott könnyeztem az első unokám születésénél a kórházban, holnap meg már azt fogom hallgatni a mókus csoport főparancsnokától, hogy mi történt a nagycsoportban.

és vasárnap tortázás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meg gyertyafújás.

dr.ahalan 2020.09.21. 23:04:01

@Qouple Ray: Istenke éltesse az aprónépet! Még emlékszem az első unokára! És az örömre... Rohan az idő, tényleg! :)))

dr.ahalan 2020.09.22. 23:13:54

Fáradt az Aha. Majd holnap írok naplót, jó? :)))))

Voltam 2020.09.23. 18:15:12

:)

Most mi van?

Az agyatlan, fogatlan, hazátlan bozgort és az alázós szexre gerjedő süket zongoristát tényleg elvitte a vírus, azért nincs már 20 napja egyetlen egy hozzászólás sem?

Béka poraikra! :D :D

:)

dr.ahalan 2020.09.23. 22:53:14

@Voltam: Zsenizsé bezárta őket egy ingyenes társkeresőbe állítólag. Zseniális húzás volt! :))) Enver regelve van, ő tud többet. :)))

Voltam 2020.09.24. 06:33:43

:)

@dr.ahalan:

El tudom képzelni, hogy be lettek zárva, meg azt is, hogy zseni zsé elhitette a két szakadt bocskorral, hogy az a szép nagy "sárgaház", ahová bezárták őket, az egy ingyenes társkereső, de mi tudjuk, mi az igazság. Nekik meg már úgy sem tűnik fel, hogy egy "ingyenes társkeresőben" miért sétál olyan sok Napóleon a folyosón. :D :D

:)

dr.ahalan 2020.09.24. 08:05:59

@Voltam: Mindegy. Nekik most ott jó. :)))
Mindenki jól járt! :))))

Voltam 2020.09.24. 08:26:40

:)

@dr.ahalan:

Mindenki?????

Úgy látom, te nem vagy tekintettel az ápoló személyzetre.

:)

Qouple Ray 2020.09.24. 08:30:06

zsetem, szumma kumla ude!
lenne mondandóm, de annyi a dolog, hogy majd később reagálok, mindenesetre érdekes.
ma lesz a sátor/színház állítás, a szereplők kiválogatása, a vendégszektor összeállítása, felépítése, és kamerapróba!!!!!
drukkoljatok, hogy zökkenőmentes legyen minden.
lujzibébi 1 éves
lucababakirálykisasszony 6 éves.
meg hát én is betöltöm:):):):):):):):)
a vírus/válsághelyzetre tekintettel, a képek a csoportban, először, fizetősek lesznek.
megértéseteket köszönöm!!!!:)

dr.ahalan 2020.09.24. 08:34:21

@Voltam: A szakszervezet kiharcolta nekik a veszélyességi pótlékot, és havonta sorsoláson vesznek részt. A fődíj egy piknik a raklapteraszon, neves vendégekkel! :)))

dr.ahalan 2020.09.24. 08:35:49

@Qouple Ray: Vattacukor és kakasnyalóka is legyen, jóóóó? :))))

Qouple Ray 2020.09.24. 09:22:16

érdemes ezt a párbeszédet elolvasni:
"

lady1 közzétett egy állapot frissítést

13 óra, 12 perc óta

Raymond nevű gyöngybogár fotóját kb. 10 helyen találtam meg a képkeresővel. Scammer, csaló a szentem.

Voltam 2020.09.24. 09:24:20

:)

@dr.ahalan:

Neves vendégekkel, koktélbárral, és süket zongoristával, aki nem tud kottát olvasni. :D

:)
süti beállítások módosítása