dr.ahalan

dr.ahalan

Piknik a patakparton

2020. július 21. - dr.ahalan

 

Az embereknek nagy szükségük van manapság vidámságra, ez volt a heti kedvenc. Piknik a patakparton. :) Egyik kedvenc vevőm vette meg. :)

Most őrültke ékszerekben gondolkodom, szeretek ilyesmivel kísérletezni. :)

Csendes hétvége volt, sok-sok ékszerrel, kis szombati bulival, az egyforma meghittség jegyében. Nagyon vacak volt az idő, ilyenkor kétszer annyira tud örülni az ember lánya minden eltöltött közös percnek, minden átölelősen alvós éjszakának. :)

A mai nap aztán az élvezetek élvezete volt, a Gábor home office-ban el tudta intézni a dolgait, úgyhogy el tudtunk menni a titkos nagykereskedésbe, és nem csak kő gyöngyöket kaparintottam meg… De meg tudtam venni 10.- forintért darabonként tizenhat rapper nadrágdíszt, ami mondjuk nem divat, de mindegyiken van másfél méter nemesacél lánc, márpedig a nemesacél ára az egekben van. :)

Valami elfekvő árukészlet lehetett, kigórták, hát most van 23-24 méter láncom, 32 csini karabinerem, és kb. fél kiló ezüst színű gyöngyöm. 160.- forintért! :)

Ez volt az év üzlete. :)))

A legnagyobb nehézséget manapság a gyöngyök mellett az erős, minőségi láncalap beszerzése jelenti, még van a kínai utolsó rendelésből… de az se nemesacél. :)

Aztán bevásároltunk, a Szederindából hoztunk haza ebédet, kis pihenés, és rohantunk át a Gáborékhoz. :)

Gábormamáék hazajöttek három napra a Csodavölgyből, ilyenkor hagyomány megünnepelni együtt több szülinapot, és az ő házassági évfordulójukat.

A hidegtálakat én ügyeskedtem össze, a sütiket és a tortát a sógornőm. (Aki nincs is, mint ahogy a két szerencsétlen, beomlott lövészárok világba kiabálta. )  :))))

Nagyon jó volt látni végre a Gábor szüleit, Gábormama napbarnított, és sikkes ősz frizurája van. Csinos, elegáns, méltóságteljes… Szeretem. :)

Volt egy kedves pillanat.

Terítettem. Gáborpapa szólt, az egyik asztalfőre a Tibi ül, a másikra a Gábor ezentúl.

Gábor helye nem változott, de a bátyja nem ott szokott ülni. Hát mondom… Ez milyen megható! Hogy átadod a helyed a fiadnak…

-       Nincs ebben semmi megható lelkem! Így a kutya körbe tud szaladni a gazdájához, és nem ugrik át senkin, nem löködi fel az asztalt, és nem lotyog ki a vörösbor. :))))

Nagy nevetés… :))))

A torta glutén- és laktózmentes franciakrémes volt. Mandulatejjel… A maradékot hazahoztam. Valami isteni! A „nemlétező” sógornőm egy cukrászzseni! :))))

Mondtam neki, hogy karácsonyra felírhatna a kívánságlistára egy lényegesen nagyobb tortaformát… Olyan egész sütőt betöltőt! :)))

Tízkor hozott haza a Gábor, aztán ment vissza.

-       Tudod… Annyira jó, hogy végre ott szuszognak a másik részben! Reggel készítek nekik reggelit… Bár persze hülyeség, anya már régen fent lesz, és a hidegtálakból is maradt elég. Felfogod? Apa nyolcvan éves! Még a hetvenet se dolgoztam fel… Nyolcvan! És ne mondd, hogy a szőlő miatt hatvannak se látszik, tudom… És ma voltak orvosnál mindketten. Makkegészségesek…

Hihetetlen, felfoghatatlan szeretet egy családban .Átívelő történelem, egészen elképesztő sztorik, lenyomozhatóan két évszázadon át. Sikerkönyv lehetne belőle. Nem, nem akarják, hogy bárki is megírja.

Ők csak okosan, bölcsen, szeretetben és vidámságban éltek mindig, és összekapaszkodtak. A fiúkra is ezt hagyják. A becsületet, az összekapaszkodást, az összetartást…

És a családi kapcsolati tőkét.

És ez talán elég a túléléshez. 2010-ben nehezen hittem el. Ma már elhiszem. :)

És ezt a pimasz, igazmondó naplót is megengedhetem magamnak… Hehe. :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8516039800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.07.21. 00:46:35

Szildi
2020.07.20. 12:28
A blogíró fantáziája túlteng mint mindig.
A Balatonszemesi szabad strand évek óta teljesen ingyenes. Az átkosban volt bekerítve, akkor fizetős is volt. Most csak a szolgáltatásokért kell fizetni és a gyerekeknek kialakított wellness részen. Újra hiteltelen a hölgy, mint a többi saját fantáziájából eredő infói is, a legújabb pl. ki írna helyettem?, régi tapasztalatból tudom, hogy neki szokása volt az is, minden második mondata rosszindulat és hazugság.
Figyeljétek meg, bármit cáfolok, és nem tudja kivédeni, nincs érve, akkor azonnal ostobaságra fogja, tovább becsmérel. Ha jól írok, akkor szerinte azt biztos a M. írja, de ezzel támadta eddig a Tomót is .. ez megy folyamatosan a blog oldalán. No, kérem ez is az eljárás része lesz, elegem van sok szemétségből, amivel mint azonosított személyt rágalmaz, zaklat. Hiába provokálod a M.is, van neki jobb dolga, unokázik, ami kitölti az idejét (ilyenkor a legaranyosabbak), nem érdekli a köreidből senki. Ezzel árulod el magad, hogy nincs mivel foglalkoznod, a blogod életbetartása miatt szemétkedsz régi tagjainkkal, mert különben nincs miről témáznod, provokálsz mindenkit, mert egy szerencsétlen , nulla életed lehet. Szerintem fogalmad sincs milyen lehet ‘nagyinak” lenni, de reméljük nem is fogod megtudni, mert az ilyen alja népek jobb is ha nem szaporodnak, legalább tesznek egy szívességet az utókornak.
Bye-bye

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

És valami ajzószert kaphatott a szerencsétlen! Persze attól még a Márta ír helyette, olyan egyszerűen nincs, hogy egyik nap valaki síkhülye, másik nap meg remekül forgatja a szót. Hagyjuk már! Mindenki tudja, majd a bíró előtt bizonyíthatja egy egyszerű, csalhatatlan kognitív teszttel... Felejtős téma, megnyert ügy. :)))

Hogy a Balatonon még az idén van néhány lepusztult szabadstrand? Máshol... Mindenhol százezer egy szoba? Naponta? Ember! Háromszázötvenezer ember vesztette el a munkáját! Semmiféle segélyt se kap! Nulla forintból él a megkövetelt négytagú családjával! Devizahiteles nyomás alatt. Tömegek élnek nyomorban. Kilakoltatások. Éhezés... Félig megszűnt egészségügy... Fel se veszik a telefont! :O

Hát szívből kívánom, és erre erős odds-om is van... Kerülj be a rendszerbe. Vagy ne... Igazság szerint nem érdekel.
Te vagy az az ember, akire senki nem kíváncsi. Csak mi szánunk itt rád szót. Kettő percig... Mélymagányos, fidesznyikes idióta, az vagy.

Senkid és semmid nincs.

Nemsokára egyedül, és rémülten fogsz rádöbbenni, mekkora nagy vereséget szenvedtél. Hogy mekkorát tévedtél... És a végórában senki nem veszi majd fel a telefont. Nem lesznek kedves szavak, nem lesz gondoskodás.... A szeretetet régen kigyilkoltad magadból, ahogy az őszinteséget is.

És fuldokolsz...Ez a mocskos Aha! Ez a szemét! Megint milyen jól érezte magát ma is! Sógornő nincs is! Gábor sincs! Az Aha egy elmebeteg! Ékszerek sincsenek! Kamu, kamu, kamu! Megbeszélted a bíróval! Üvöltesz... Nem lehet, nem történhet meg!

Kilökted, kitiltottad, a szabályzatot be kell tartani! És él a mocsok....

Tombolsz... értem én! És ez igencsak szórakoztat:))))

Qouple Ray 2020.07.21. 09:51:34

"De van, amikor a mobilneten -telefon-tablet és gyorsan reagálok, időm sincs visszaolvasni, mondjuk ez tényleg nem helyes. Az én életformám ílyen, folyton úton vagyok, nem otthon unatkozva, fogalmazom a választ , mert elolvastam es azonnal tudom cáfolni a sok szemétséget. Nem írok olyan könnyedén , mert az is egy adottság, de soha senki nem ír, fogalmaz helyettem. Nem kell azt sem feledni, hogy fáradt is lehetek, főleg amikor este későn érek haza, megszoktam, hogy az első a közösségi oldalak áttekintése. Nem úgy élek mint egy átlag nyugdíjas, sőt, (mondjuk, már kezd is a sok feladatból elegem is lenni). Na, mindegy, szajkózd amit akarsz, tudjuk a fantáziád túlteng, sajnos, nem jóra használod az irói adottságod. Ezért biztos Te fogsz felelni, az általad annyiszor emlegetett “fényben”. De mi lesz ha esetleg előbb kerülsz oda, ne hidd, hogy ilyen csak mással fordult eddig elő, tudok -mint orvos feleség- sok-sok példát. Remelhetőleg előtte még a per lezajlik, ahol majd minden förmedvènyed bizonyithatod.
Most is tableten írok, ami érintős, nem győzöm javitani, eleg kicsik a betűk is, de ahol éppen tartózkodom csak ez van. Ha hibás, majd amikor lap-top kózelben leszek, utólag átnézem es javítom addig legfeljebb lesz miről témázni, hiszen évek óta nincs semmi fontosabb dolgotok. "
"Szildi
2020.07.20. 22:42"

első olvasatra 11 hiba....
bezzeg ha megtanulta volna.....
orvosfeleség:):):):):):):):):):):)
gyógyszerész:):):):):):):):):):)
és nem tud írni, fogalmazni!!!!
6 év egyetem:):):):):):):):):):):):):):):)
nekem meg merevedésem van ismét!!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.21. 11:06:02

@Qouple Ray: Nagyon kacagtató, ahogy azt harsogja világgá, ő mennyire fontos, neki gyorsan kell reagálni, mert milliók lesik a szavát, miszerint curvák, prolik, cigányok... :))) Közben a kutya se kíváncsi rá évek óta. Olyan egyedül van, mint a kiszáradt sivatagi kút. Szánalmas roncs. :)))

Qouple Ray 2020.07.21. 11:39:10

@dr.ahalan:
1 kupac szánalom, egy senki.
pedig valakinek gondolja magát, mert ő orvosfeleség:):):):):):):):):):):):):):):):)
szegény animátor, milyen jól eshetett ez neki........

"Henye Úr, lemaradtál, nagyon ráérhetsz, a párod már biztos dolgozik, nyugodtan kiélheted magad a kedvenc trollkodásodban, másolásokban, ráadásul nagyon sietsz. Sok sikert, de ki dolgozik egy ilyenkor helyetted? nem kellene menni “beszerző” körútra, amíg tart a merevedésed?
No, a kérdés költői csupán.
Bye-bye"

és folytatja tovább az okádást, a nagyon fontos, nagyon elfoglalt, nem az átlagos nyugdíjas életet élő:):):):):):):):):):)
bent ül a toronyszobában, lassan dél, várja a kosztot, lengében, rózsaszín, picit ammóniás, picit sáfrányos "halásznadrágban" és harsogja neki van tabletje, okostelefonja, mindene......
közben meg csak a sittes lóbálja a halott csúnyáját neki a kamerába:):):):):):):):):):):)

játék!!
aki megfejti ezt a mondatot kap egy csókot a műhajas duplán doktor, duplán özvegytől!!!
"..de ki dolgozik egy ilyenkor helyetted?"

:):):):):):):):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.07.21. 11:41:51

folytatja az epeömlést!!!
egyre idegesebb!!!
éhes!!
maga alá senderedett.....
"Bizony, megszokhattad, gyorsan reagálok, de a szánalmas éppen Te vagy, a kinézeteddel, az életformáddal, az előéleteddel, és az agyi defekteddel, valójában mindig magadról írsz. "

és még ő az elfoglalt, a van nekem jobb dolgom is, satöbbi.
jól látszik!!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.21. 12:55:58

@Qouple Ray: Csak úgy fröcsög belőle a keserű epe. Biztosan valami trauma érte megint.
Szagló monitorpenész. :))))

Vezek Elek 2020.07.21. 20:01:48

@dr.ahalan: Aszongya, hogy aszongya....: "Most is tableten írok, ami érintős," :)))))))))))))) Hát igen, a tabletek már csak olyanok,.... érintősek. :)))))))))))))) Idióta!!! :)))))))) Elolvastam az agymenéseit.... hát... romlik az állapota erősen. Szánalmas vénasszony. :))))

dr.ahalan 2020.07.21. 23:45:21

Nap közben nem volt időm híreket olvasni, csak a címeket láttam a potrohos hatalmas győzelméről Brüsszelben... Aztán most látom, olvasom, nézem a fotókat.
És az agymosott hívei elélveznek tőle! :)))

Négy, a kormánya által megszavazott harcból egy felet megnyert, a többit bukta vastagon.

Azt elérte, hogy nem kell jogállamnak lennie, nehézkesen és döcögősen lehet megcsípni, ezután is röhögve lenyúlhatja a Európa milliárdjait, az éhező, válságban, járványban megnyomorodott kisemberek túlélési pénzét. Rombolhatja még tovább az egészségügyet.

És ennek a bugrisok tapsolnak. Amíg egészségesek... :))))

De azért imádlak Mark Rutte! És köszönöm! :)))

dr.ahalan 2020.07.22. 00:22:50

@Vezek Elek: Elmebeteg. Régestelen régen mondom. Perverz, ocsmány vágyakat dédelgető elmebeteg. Bizonyíthatóan és egyértelműen az. Már ha ki merne állni bíró elé. De nem mer... Azért én megpróbálom oda állítani, csak úgy hobbiból. :))))
Persze szerintem igazából ügyvédje sincs...
És már mindenki kiröhögi. A zárt tárgyalással, a bíróval előre megbeszélt börtönítélettel, valami fura álomvilágban él, ahol a kertjeiben nyílnak a virágok, és illatoznak... Ott ül a monitorra tapadva a rákkeltő, szűk lépcsőházú félpanel padlásán, rálátással a Bosnyák téri piac kofabudijára... A számítógépes szobában ablak sincs. Meredten nézi a monitorjait. Hátha mukkanunk. :)))

Az ingatlanosok meg már nem állnak vele szóba! Ezen nagyot nevettem! Érdeklődik, fotózik ezerrel, aztán eltűnik! He-he....

Qouple Ray 2020.07.22. 08:58:51

szegény, szerencsétlen, megest kióvakodott a csatamezőre, csak a fegyverét hagyta otthon:):):):):):):):):):):)
aztán majd ha valaki megsebzi óbégat:):):):):):)
"Szildi
2020.07.22. 07:43

Ez maradjon, pár kiegészítéssel:

Bizony, megszokhattad, gyorsan reagálok, de a szánalmas éppen Te vagy, a kinézeteddel, az életformáddal, az előéleteddel, és az agyi defekteddel, valójában mindig magadról írsz.
Bosnyák, ajjaj, de le vagy maradva, én meg jól szórakozok az agypárlataidon. Mondom mindig, hogy a magad életéből veszed a mintád.
Magány? miről is beszélsz, azt se tudom hogyan osszam be az időm, mikor kivel milyen program legyen, mert folyton lemaradásban vagyok.
Ingatlanos? ez vajon mit jelent, mindent magam intézek, nincs ingatlanosom és nem is lesz, mindenem be van fektetve, ahhoz pedig elég vagyok én vagy a családom. Hülye ábrándozó, de majd ezt is megmagyarázhatod, amikor meg ismered a “nemlétező” ügyvédem. (biztos ezt is a nemlétező G-hoz hasonlította, ez a szavajárása). Tudod mit ny-as-gem, és örülj, hogy támogatom a blogod felé az érdeklődést, mert egyébként a napi emésztésedre, lusta és gyöngyöző életmódodra a kutya nem lenne kíváncsi, beeeeeeeeeee"
és a legnagyobb ( nyakó istván után szabadon: új nóvum) a végén : ", beeeeeeeeeee":):):):):):):):):):):):)
78 éves, állítólag diplomás gyógyszerész, orvosfeleség:):):):):):):):)
az unokáim beszélgetnek így a mókus csoportban, de ők 3 és 5 évesek:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.22. 09:48:09

@Qouple Ray: Látom szorgosan megfésülte az írást a radírkájával. De minek? Itt van bemásolva minden... :))))

Egyébként igen, a valós állapotáról árulkodnak ezek a szenilitást jelző panelek, amikhez makacsul ragaszkodik. Tényleg azt hiszi, hogy kiskamasz, és jól állnak neki. Bye-bye. Hihihi. Beeeee... A becsontosodott téveszméi is sokat elárulnak, évek óta hiszi, és vallja... Megyünk a böribe. A Gábor nem létezik. Neki birtokai és rezidenciái vannak. Személyesen bejár a bíróhoz trécselni. Sikeres a társkeresője. Ő orvosfeleség. Saját jogán doktor és írástudó.

A valóság persze egyértelmű, a piacvezető oldal látható, már ami roncs maradt belőle. Bűzlik. :))))

És nyilván ha lenne körülötte ember, ha lenne bármi teendője az életben, akkor nem lógna a hátsónkban évek óta a nap 24 órájában. Mert neki gyorsan kell reagálni, mert ő fontos...

Igazából persze nagyon szomorú jelenség a maga viccessége mellett. :)

Qouple Ray 2020.07.22. 10:58:27

@dr.ahalan: ‎Miguel de Cervantes után szabadon, a magányos hős, doktor fegyvertelen gyuláné!!!!
a szélmalmok réme:):):):):):):):):):):):):):):):):)
( és hű társa szancsó antal, a fideszes bozgor:):):):):):))

Qouple Ray 2020.07.22. 11:24:44

te jóóóóóisten!!!
tényleg fogyatékos!!!!
"Szildi
2020.07.22. 10:02

Legyen neki egy kis képes infó, ha nem is éppen mai felvételek, itt-ott “ tengetem “ az életem, a fotón az egyik kecó konyha ablak előtti része. Most alakul a másikon a teraszom, utána, ősszel a kert, ami szintén minőségi lesz. Van sok dolgom és nem tudom mi az unalom, bár ezzel kiadásom is, de szerencsére megtehetem. Már csak azt kellene eldönteni, melyiket használjam, vagy kiadjam, de előtte letesztelem."

Qouple Ray 2020.07.22. 11:26:30

azért még 78 évesen is befigyel egy köteg banán a néninél!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.07.22. 12:30:27

"Szildi
2020.07.22. 10:35

Ezt pár perce fotóztam; csend és nyugalom, szeretem ezt a lakásom is. Mind minőségi és olyan helyeken vásarolok, ahol egyre értékesebbek ( soha nem ingatlanosokkal, mert értek hozzá).
Ha kell felújitom, a családban mindenki hozzám fordul tanácsért, ötletért. "

:):):):):):):):):):):)
mindenhez IS ért:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.22. 13:19:05

@Qouple Ray: Ez is tipikus tünet, infantilis bizonyítási kényszer. :)
Szerencsétlen... :)))

Qouple Ray 2020.07.22. 20:00:59

"Szildi
2020.07.22. 18:15

Bizony, bizonyítom is ezzel azt a sok szemétséget, azt a sok félre informálást, aljasságot, amit a nyilvános oldalán rólam híresztel.. Akit a cáfolataim idegesítenek, nem kell nézni és olvasni, ennyire egyszerű , de másról nem tudok beszámolni, nekem jó sorom van, rendben van körülöttem minden. Fele része a családnak nyaral, nálam pedig folyik a felújítás, pl.új konyha is készül (szelavi, de az idén ez a harmadik), és a teraszt is újra építjük.. Ma voltam konyha frontot választani, ami elég fárasztó, mert annyira nagy a választék. Azt sem egyszerű eldönteni, hogy hagyományos szigetelése legyen a terasznak, vagy próbáljuk ki ezt az újabb WCP félét,, árban szinte ugyanott leszek..Ha valamiben lefáradok manapság , akkor ez az , sokat járok utána, és foglalkozok ezekkel, hiszen nem mindegy, akár én, akár majd utódaim , mit néznek hosszú ideig. Valószínű marad a konyhánál a selyemfényű, fehér, a terasz pedig sötétbarna wcp lapokból lesz, mivel találtam egy szakit. A fürdőm is is klassz, wellness hatású, led fénnyel megvilágítva. Jó ízlése volt az előző tulajnak, kevés változtatást kell tenni. Nekem ez lesz mostantól a nyaralóm is, mert úgy gondolom korona vírus ide vagy oda, jobb ha olyan környezetben éljek ( pl.tavasztól-őszig), ahol éppen csak a vízpart hiányozhat,
(ha igényem lenne rá, de nincs), a kert , a jó levegő, a szép lakás, szép terasszal éppen elég. Sok más jó is van körülöttem, de minden nem publikus.
Bye-bye"

minden nem publikus!!:):):):):):):):):):)
nem a francokat. a seggszájú többszöri ígérete ellenére is napi rendszerességgel tolja az infókat,ami nem publikus. várom már az új szerelem beköszöntét is, mert fenyő miki után , látom, hallom, arra is igény van, elbírná még bakot a banya:):):):):):):):):):):):):)
a fegyvertelen hős!!!:):):):):)
az öreg gyuláné:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.22. 20:46:24

@Qouple Ray: Mi vaaan? Mit bizonyított három banánnal, meg két ferde bokorral? :)))

És miért kell neki bizonyítani, magyarázkodni folyton?

Azt például bebizonyította, hogy a "kivagyi" szarságaira a kutya se kíváncsi. :))))

Azt viszont elfogadom, azért görcsöl ennyire, hátha be tud cserkészni megint valami csövest. Nem bírja kan nélkül... Szólhatna neki valaki, hogy a web-es társkeresője kihalt... Még nem vette észre a boldogtalan pára. :)))

Vezek Elek 2020.07.22. 21:00:08

@Qouple Ray: Hányszor, de hányszor mondtam már nektek, hogy akkor és olyan képet teszek ki, hogy mások irigykedjenek, amilyet csak akarok.... lehet az az enyém, a barátnőmé, a szomszédé, sógor, koma jóbaráté.... stb. Ki az a hülye, aki ezt a sok öntömjénezést beveszi??.... a közpunci, talán őt láttam utoljára vq segget nyalni. :)))))) Szóval hány képet akartok és miről???? :))))) Teraszról, radiátorról, művirágról, vagy banánokról? :)))))))))) Igaz, nagyon fáradt vagyok, de egy igazán jót röhögtem már megint ezen a szánalmas fonnyadékon. :)))))

dr.ahalan 2020.07.22. 21:29:11

@Vezek Elek: Engem is megmosolyogtatott. Napok óta nyugtalankodik, nem fér a bőrébe. Aztán amikor kijön az "állapotból", akkor nem győzi törölni a mocskosságait. :)))

Qouple Ray 2020.07.23. 08:07:44

@Vezek Elek: én szívesen megtekinteném a nappaliban lévő festményedet, tudod, Li Fu Csen ( ismeretlen kínai festő) XII. századi alkotását, a "Banánok a teraszon , alattuk az új selyemfényű, ámde sötétbarna járólapokkal" címűt.
És mivel én sem vágyom vízpartra, elég ha felteszed a 33 méteres feszített víztükrű , vízforgatós medencédet, körötte a selyemfényű, ámde sötétbarna járólapokkal, csúszásgátlókkal.
És, hogy totál irigy legyek, legyünk, az előkertedről jöhetne egy fotó a frissen nyíló művirágokról, cserjékről, örökzöldekről.
és tényleg csak félve kérdezem, tudnál mutatni, feltenni valami antik porcelánt, amit az eszéki szabadpiacon szereztél be??? lehet elefántos is, nem bánom, csak már nézhessem a csopiban!!!

:):):):):):):):):):)

addig én keresek a balatoni rezidenciánkról képeket, remek kilátással a kerítésre!!:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.23. 08:53:58

@Qouple Ray: Műanyag, kissé elsárgult gyöngyvirág a randa terítőn... Egy esztétikai élmény volt! :)))
Az előbb láttam a kissé koszos kerítést... Miért fotóz le valaki ilyen szarságot? Kihalt, takarítatlan placc, kutyaszar... Performance? :))))
Egyébként Szemes különösen gennyes város, előbb a "függetlennek" nevezett polgármesterről derült ki, hogy a pereputtya terítette a drogot a környéken, aztán a nyíltan narancsos polgármester mondott le, mert nem bírta idegekkel, neki is sok volt a rengeteg ingatlanmutyi, botrány, balhé. Egyébként se szeretem a Balatont, de Szemes... Na piha! :)))
süti beállítások módosítása