dr.ahalan

dr.ahalan

Fények és árnyékok

2020. július 15. - dr.ahalan

 

 

 

 

Azt hiszem ideje megtanulnom kezelni ezt a naplófelületet, eddig csak a laza-egyszerű érdekelt, de most a képek miatt átnéztem a lehetőségeket. Hát nem semmi! Itt aztán mindent lehet! :)

Szóval az első kép egy szívküldi. Valakitől, valakinek. :)

A másikat én fotóztam szombaton. Kíváncsi vagyok kitalálja-e valaki, hogy merre jártam. :)

Néhány hete olvastam az épületről egy cikket, és nem akartam elhinni. Már elhiszem. Magyarország egyik jelképe, egyik fontos épülete üres, le is van zárva, tiszta rom az egész. Törött szobrok, graffitik. Gyom, szemét, sitthalmok. Az ablakokat rácsokkal zárták le, de azokat már régen szétfeszegették. Gondolom a hajléktalanok. :(

A kézműves pavilonok és a kajáldás bódék mind zárva, koszosak, kopottak. Ember alig jár arra, pedig a külföldi turistáktól tavaly még a parkolót se lehetett elérni… Itt lehet meglátni, hogy mekkora károkat okoz a koronavírus, meg a kormány. :(

Nekem nyugis hetem van, de a Gábor szegény megy, megy, rohan, és sosincs vége. De azt hiszem imádja ezt az új céget, úgyhogy amíg hétvégén nem dolgozik, addig csinálja csak. :)

A hét szomorúsága: Elment Bogdán László, Cserdi polgármestere. Csodálatos ember volt, nagyon tiszteltem.  A face-en én igen kevés csoportban vagyok benne, és az ismerőseimet is ritkítom erősen, mégis annyi sok tőle búcsúzó írást találtam, hogy tizedét se tudtam elolvasni. Képtelenség volt! És jönnek folyamatosan az új megemlékezések most is.

Hihetetlen, mennyien szerették! Egyszer láttam egy tüntetésen, millió ember akart a közelébe férkőzni, ő meg csak mosolygott mindenkire…

Legyen neki könnyű a föld!

Na! A tüntetésekről jutott az eszembe! A narancsos székház előtt gyülekeztünk, én csavarogtam a tömegben, ismerősöket kerestem. Gábor lecövekelt egy lámpa alatt, utál tülekedni…

És akkor rengeteg kamerás, mikrofonos ember kezdett felém rohanni üvöltve. Döbbenet, iszonyú rémület… Mit akarnak ezek? Mit csináltam? :O

Hátranéztem, és ott állt mögöttem a Gyurcsány. Hogy az az ember milyen hórihorgas! :)))

Erről meg az jutott az eszembe, hogy mekkora beszédet dobott a Dobrev a parlamentben! Óriási volt! :)

Aztán az van még, hogy hétfőn reggel jött két munkás srác, és újra ásni kezdték a gödröt. A már visszagórt, és ledöngölt földet… Délig áskálódtak, aztán lekoccoltak. Szóval most megint van gödör, de mozgás azóta semmi. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr3516008252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.07.15. 23:56:17

Szavak nélkül... És hidd el! A nácik táncot járnak, a tánc pörög... Látod-e? Látod.

MEGHALT A SIKERES, JÓ CIGÁNY! A BŰNTELEN!

A szégyentelenek örömünnepet ülnek. Holnap majd a náci Bozgor-Zsírpofi páros is közzéteszi a maga örvendező írását.

www.youtube.com/watch?v=ptefpmjmBtk

dr.ahalan 2020.07.16. 00:03:09

És én ezzel búcsúzom tőled Laci...

www.youtube.com/watch?v=OtsUA8Go4Pg

Szerettünk téged.

dr.ahalan 2020.07.16. 08:31:45

@Qouple Ray: Éééés igen! A Citadellát néztük meg, az van teljesen lezüllesztve. Külön érdekesség, hogy a parkolóban nem szólnak, nem mondják hogy zárva van, külön ember segít bedobálni az automatába a pénzt.
Még egy dolog érdekelt minket, mekkora zöld felület van még a pesti oldalon.
Hát... Szinte semmi. Igazuk van a környezetvédőknek. Még sejlik zölden a Városliget, de pusztítják azt is szorgalmasan, mint köztudott.

dr.ahalan 2020.07.16. 23:18:21

Fura nap, ezer hírrel. :)
Elgurult a kisgömböc Brüsszelbe, kíváncsian lesem, hogy mi fog történni. :))))
Még mindig ömlenek az írások a face-en a cserdi polgármester halála okán.

Rendelésem érkezett, koszorúslány garnitúra, hat ékszerszett, hat pasztell színben a ruhákhoz igazítva, házasulók meleg fiúk. Szivárványsor lesz... Istenke éltesse őket! :)))

A koszorúslányok leszbi és biszex csajok. Imádni valóak! :)))

Pert nyert a magyar állam ellen az elsőként perelő transznemű Strasbourgban.

A teljes augusztus 20. elmarad! Se átkozott, gyűlölt tűzijáték, se undorító légiparádé nem lesz. :)))

Hétfőn nyit a könyvtáram. Jobban örültem volna, ha a könyvtár előbb nyit, mint a stadionok, de mindegy... :)))

A nyári fesztiválok elmaradnak, a turizmus továbbra is kampeca... (By Jar Jar Binks :))) ), hatalmas tömegek bevétel nélkül, munka nélkül, segítség nélkül, éhező gyerekek, eladósodott családok.

Tiborc elcsóreszolt kastélyszállójában egy éjszaka több mint százezer forint. :)))

Félpanzióval! :)))

Én egy ilyen kastélyban a hetvenes években 450.- forintért nyaraltam egy hétig. Teljes ellátással! :)))

Osztán vannak zárt tárgyalások, böribe menések, Bíró"SS"ágok, állítólagos cinkos nyomozó is van... Lófacmaci! Az van! :))))

Meg a te bűneid. Rengeteg bűn.... Szeretnéd, ha felsorolnám újra? Esetleg meséljem is el mindegyiket megint és megint?

Bolond, bolyongó lélek vagy már te admin, Kapaszkodsz még a virtuális pöcegödrödbe, már fel se fogod a valóságot évek óta....

Voltam 2020.07.17. 10:54:44

:)

Az imént hallottam, hogy az eszement öregasszony már megint perrel fenyegetőzik.
Mostanában ugyan jól elvagyok a zongorámmal, meg a kottáimmal (sőt, ha összejön rá a pénz, veszek egy sokkal komolyabb zongorát), de alig várom már, hogy ki legyek terjesztve Vezek Elek kartársnőre, mert akkor egészen biztosan úgy beterjesztek neki, hogy még a füle is kétfelé áll majd. ;) :D
Az alázós szexre gerjedő, eszetlen, dugatlan vénasszony meg majd nézegetheti a nyolcvanas évekből megmaradt CSÉB80 reklámnaptárjában,hogy mikor volt utoljára megdugva.

:)

Qouple Ray 2020.07.17. 17:19:53

@Voltam:
"No, már hiányzott a társadalom megbecsült “kulturált” tagja, aki a blogban bemutatja mivé tud lenni egy Nick név mögé bújva amikor osztja az észt, egyből az óriások közé tartozónak érzi magát. Konkrétan azonosított személynek üzenget, fenyegetőzik, minősít. Semmi akadálya, hogy beidézzük és megmagyarázhatja a feltételezéseit. Pl ki- kit mikor és hol dugott meg, elmesélheti milyen alapon érdeki mint abszolút magánügy, vagy mi a véleménye a nála idősebbekről, mire fel céltáblája a nemi életük, stb nyilvános oldalon. Érdekes lesz egy állítólag “pedagógus” vallomásából végig hallgatnunk, biztos élvezni fogja mindenki.
A bejegyzései stílusa, mondanivalója csak alátámasztja, hogy mire lehetett képes, ami indokolttá tette a régi oldalon is a tiltását.
Olyan rendesek vagytok, köszönök minden hasonló bejegyzéseteket, becsmérléseitekkel, minősítéseikkel, fenyegetőzéseitekkel csak megkönnyítitek a dolgunkat. "
"Szildi
2020.07.15. 21:30"

na, voltam kolléga neked már harangoznak!!!
kampó, véged van!!
a nap sem süt rád többet!!!
kivívtad az "alázós szexre gerjedő, eszetlen, dugatlan vénasszony " haragját!!:):):):):):):):):):):):):):):)
és akkor még nem is említettem a bakját, a hazátlan, retekmigránsféreg svéd törpét, mert lehet, bevédi.....
de, tudnod kell, rám számíthatsz, bármikor ráadom a bőzendorferedet a törpe kommunista hazaárulóra!!!!:):):):):):):):):):):)

Voltam 2020.07.17. 17:58:17

@Qouple Ray:

Mit izgat engem a napsütés akkor, amikor Vezek Elek kartársnővel leszek együtt a hűvös cellában, ahol a napi háromszori meleg étkezés helyett a napi háromszori forró szex lesz a menü. Ha éppen akkor jön a világvége, amikor összekulcsolja a lábát a derekam körül, az sem érdekel, hisz elképzelni sem lehet annál szebb halált. :)

:)

Qouple Ray 2020.07.17. 18:16:39

@Voltam: na, ha ezt elolvassa a rüszmeteg ( és tuti elolvassa!!) akkor feltépi az ezeréves sebeket, és emlékezni fog a háború előtti időkre, mikor még ő is kulcsolt!
ha mást nem, kezét az imára.
:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.17. 19:12:50

Ó jesszasz! Vért pissantott a két elhagyott, benőtt lövészárok, de akkor is megalkottak a trágyadombon egy hatoldalas fenyegetőzést meg mocskolódást. És akkor mi zaklatjuk a rüszmit... Ugye? Na majd meglátjuk! :)))

dr.ahalan 2020.07.17. 19:13:46

@Qouple Ray: Az a kulcsolás még a boldog hatvanas években volt szerintem. :)))

dr.ahalan 2020.07.18. 00:27:35

És végre péntek! Undok őszi idő, nem mentünk semerre. A Gábor gyorsan bevásárolt, oszt kész! :)
Bekuckózás következik! :)))

Kérte rüszmike a listáját, hát lássuk! Itt jegyezném meg, a sokáig moderálatlan véres vattát azért beépítettük, rámutatván az oldal folyamatosan és egyértelműen hosszú ideig fenntartott jogszerűtlen és fogyasztókat megtévesztő, bizonyíthatóan rosszhiszemű, zaklató magatartására. :)))

Magyarul a te mocskodra. :)))

A rasszizmus támogatása. Nácizmus eltűrése. Hatalmas kreditpénzek ellopása. Tömegek kitiltása előre megfizetett szolgáltatásból ok nélkül. Szellemi termékek eltulajdonítása. Adatvédelmi törvény sorozatos, tömeges megsértése. Tízezrek privát adataihoz való hozzáférés biztosítása ismeretlen, virtuális seggnyaló moderátoroknak. Nők kifosztóinak támogatása, bűnözőkkel való folyamatos bratyizás. Becsületes emberek börtönnel, vagyonelkobzással való nyilvános, évekig tartó fenyegetése. Kukkolás. Levéltitok folyamatos megsértése. Virtuális zaklatás. A pedofília eltűrése. A holokauszt-tagadás eltűrése. Becsületsértés. Halottgyalázás és kegyeletsértés. Fotókkal való visszaélés. Millió hazugság. Ocsmányság, trágárság... És persze a török!

Persze ezek már elévültek. Nagyrészt. Nem képezhetik a per tárgyát. De befolyásoló, és bizonyítható tényezők.
És a szereplők tanúként idézhetőek. Minden szottyadék, alkesz, Stibi és Gyuláné. Szép kis felvonulás lesz! :)))

Hehe.... :))))

Qouple Ray 2020.07.18. 07:12:27

"Ma leirta amit éppen ő a tarsaival művelt az oldalunkon, annyi a különbség, hogy a fantazmagóriáját velünk ellenében bizonyitani sem tudja. De kíváncsian várjuk a tanuival egyetemben, ha érdekli egyaltalán a biróságot a konkrét becsületsértő polgári peres beadványon kivül bármi. Jobb ha tudják, minden állítást, rágalmakat bizonyitaniuk kell. A céges per ezután fog jönni, készüljenek, azokkal is akik ebben a hadjáratban résztvevők voltak, hiszen magukat fogják a tanuskodással azonositani. Végre nem Nick nevek mögül , hanem igazi személyként kell vállalniuk magukat. Ugye, pl. voltamkáról kiderül, hogy tényleg törpe vagy sem, a drusza meg hány kilót is nyomhat, ja meg a szőke ciklon is remélem ott lesz, csak melyik Nick nevére fog hivatkozni, és cigány lányka vajon, tenyleg az? kiváncsi is vagyok rájuk, végre lesz szemelyes adatuk, amit állitólag elloptunk. Remélhetőleg megtudják adni pl. mivel kellett regisztrálniuk, mi az amit egy üzemelő, pl. Üv. a saját felületén nem láthat. Azt is, hogy melyik moderátor, kit- mit láthatott, mi az amivel pl az Ahat és Envert traktálta, milyen adatokhoz fért hozzá, milyen priusza lehetett amiről kellett volna tudnunk, hogy ne adjunk neki moderátori státuszt. Lehet egy Nick neves erkölcsit kellett volna kérni? Érdekes lesz, az is amikor kiderül a mobilosoktól, szolgáltatójuk elszámolásaiból hogy mennyi is volt az a hatalmas ténylegesen megvásarolt (! ) kredit káruk. Mivel ezek hivatalos nyílvántartott elszamolások, adatok, bizonyithatóan vissza nézhetők. Na, nem sorolom, a nárcisztikus hajlamú hölgyemény hülyesegéből elég volt mára. Jó éjt, ha valaki még itt olvas."
"Szildi
2020.07.15. 21:30"

idióta!!!

Qouple Ray 2020.07.18. 08:49:17

"Jól írod E-ke, idióták vagytok egytől-egyig."
"Szildi
2020.07.15. 21:30"

"... unom már őket, van nekem mivel foglalkozni, ami érdekesebb.. bye-bye"
'Szildi
2020.07.15. 21:30"

kiderült, nincs jobb dolga, főleg nem érdekesebb!!
seggszájú!!
idióta!!!

dr.ahalan 2020.07.18. 09:20:05

@Qouple Ray: Persze hogy nincs jobb dolga. Évek óta ez az élete. Bactatni, fenyegetni méteres írásokkal minket. Cigányozik, prolizik, ocsmánykodik.
Az úriasszony... Reggel, délben és éjjel a fenekünkben van, a vak is láthatja. :)))

Qouple Ray 2020.07.18. 09:59:35

@dr.ahalan: nyugtasson a tudat, az ő seggében meg a tar svéd hazaárulóretekmigránsbörtönlakó!!!!
melyik a jobb???:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.18. 10:14:49

@Qouple Ray: Jujjj, pfujj, piha! :))))
Madarat tolláról! :)))

Vezek Elek 2020.07.18. 10:48:24

Csak egy kérdést szeretnék feltenni így futtában (voltamkámra később térnék vissza, ha több időm lesz):
A freeloveon nem szűnt meg az a felület, ahol az állítólagos lejárató hadjárat volt a vq. és az oldala ellen???? :O Mert akkor hogy is van ez???: "de mivel megszűnt a felület,( loveu fórum) tárgytalanná vált, (ez volt az indok). "
Tényleg futok, csak ezen megakadt a szemem. :)))))

Qouple Ray 2020.07.18. 12:26:10

@Vezek Elek: apró kiigazítás: a loveu.eu FÓRUM oldala van felfüggesztve, visszavonásig. ( ott olvasható)
a free viszott a török hacerjózsa áldozata lett, én sem értem , hogy ez a birka mit is akar?
summa summarum, idióta, értelmi fogyatékos, de gyógyszerész:):):):):):):):):):):):):)
amiből csak a gyógyszer igaz, mert esze az nincs.
:):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.07.18. 13:26:59

"PadreEmeritus
2020.07.18. 09:01

Igazán örülök, hogy a szerény személyem beleégett a selejtes szürkeállományukba!!!
Nem számít mit írnak rólam, már nem érdekel, a fő, hogy gondolnak rám, nem vagyok elfelejtve!!!
Köszönöm a törődést!!!:-))))))))) wahahahahahahaha
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Szildi
2020.07.18. 12:24

Örök életű leszel,mint a free is. Csak azt nem tudják felfogni, hogy mi a különbség cég ellen vagy polgári személyek elleni rágalmazásról, becsmérlésről, amik ugye rég közjegyzői mentésben van. Úgy tűnik, pontosan ők nem értenek semmit, keverik a szezont a fazonnal. A régi oldal nincs, de folyton arra hivatkozva becsmérelnek, rágalmaznak, mint polgári személyt, egy olyan oldalon ami jelenleg működik, elég nagy látogatottsággal, (no, ez lesz a sérelmi díj alapja), mivel ha valaki mások becsmérlése alapján akar sikert halmozni, annak ára van."

kéthüJe!!!!

Qouple Ray 2020.07.18. 13:33:59

"Szildi
2020.07.15. 21:30

ah.... unom már őket, van nekem mivel foglalkozni, ami érdekesebb.. bye-bye

Csak elolvastam.........."

:):):):):):):):):):):):):):):):)

ott ül a gép előtt hajnal óta, fogyaszt, beszórakozik, és epét hány......
lehet, csak egy tipp ( by, gyuláné) kamozik közben az el nem feledett hazaárulóreekmigránsfogatlanimpotens törpével:):):):):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.07.18. 13:41:56

"...... egy olyan oldalon ami jelenleg működik, elég nagy látogatottsággal....."
"Szildi
2020.07.18. 12:24"

akkor hogy is van ez az európai vezető társkereső portál dolog????
nem látogatják???
régebben naponta olvashattuk az új létszámot!!!:):):):):)
ja, hogy az is már valótlan volt????:):):):)

tanácsom: érdekesebb témákkal kell feldobni a HÍR oldalt:):):):):):):):):)
nem a svéd retekmigránskommunistafogatlantöpeimpotenskommunista bemásolt szélsőjobboldali okádásaival.
jaaaa, hogy ez nem megy????
így jártál banya, elkúrtad!!

dr.ahalan 2020.07.18. 13:55:12

@Qouple Ray: Totál értelmetlen marhaságokat halmoz egymásra, elszakadt már a valóságtól régen... Ha jól sejtem harmadik napja nem alszik, csak tolja, tolja. Szerencsétlen... :O

Qouple Ray 2020.07.18. 16:17:11

", “elkurtátok”, inkább ez a helyes,..."
nem banya, nem. sajnos nem ez a helyes. a KÚR hosszú ú, már ha érted, mire célzok.
megest tátott szájjal szaladgálsz a faszerdőben:):):):):):):):):):):):):):):)

"Marhaságokat “halmozni” " azt csak te tudsz, te iskolázatlan, lássuk az újabbat:
"bele fecolni ":):):):):):):):):):):):):) a nyelvújító gyógyszerés doktor:):):):):):):):):):):):):)
belefeccöl
szleng szótár 9 oké, 1 gáz szleng szótár
Energiát, pénzt, időt stb. rááldoz valamire, valakire.
(hogymondom.hu/showslang.php?slang=belefecc%C3%B6l)

ugye, ez megest egy orbitális baromság????:):):):):):):)

"E-ke, “elkurtátok”, inkább ez a helyes, de van helyette másik, ami nem nektek opció, hál’ Istennek. De lehet a webes is újra lesz indítva, ha végére érünk a pernek,(a régihez hasonlóan), miután megtanuljátok, hogyan lehet hitelt rontani, rátok nézve súlyos következményekkel, egyébként nem éri meg bele fecolni súlyos összegeket.
Marhaságokat “halmozni” fantáziálni, amit valóságként él, meg csak egy beteg agyú képes, de mint tudjuk az ilyeneknek nincs betegségtudata, ezért gyógyítani sem lehet, remélem egy kis “bünti”-vel észhez tér majd (bár nem volt neki elég az ügyvédi felszólítás sem, ez az éltető eleme). "
(Szildi
2020.07.18. 12:24)

dr.ahalan 2020.07.18. 16:52:24

@Qouple Ray: Hogy írni, olvasni nem tud, azt tudjuk. Biztosan a "kurta" szóra gondolt a nagyeszű. :)

Azt már nem is mondom, előre olyan ítéletet kiabál világgá, sokadszorra, ami nemhogy meg sem született, de az eljárás se indult el.
Mindezt egy híroldalon. Nem magánblogban! HÍROLDALON! Fenyegetőzik, embereket zaklat folytatólagosan.

Ennyi. :)))

Tudatlan, tanulatlan tök... :)))

Vezek Elek 2020.07.19. 14:16:54

Nos, hát megérkeztem. Elnézést, hogy ilyen ritkán vagyok itt olvasható, de tényleg sok a feladat. (Hála Istennek!!!)))) Szóval tegnap reggel sokáig ágyban töltöttem az időt. (érti, aki érti :D ). Utána a három grácia, (három generáció) beültünk az autóba és meglátogattuk a szülővárosunkat, jópár régi barátot érintve. Nagyon jó volt sétálni a Duna-parton, ott, ahol felnőttem, ahol a lányom töltötte a gyerekkorát. És külön élmény volt látni, hogy a Duna ugyanolyan hatással van az unokámra, mint anno ránk is. A turisták bennünket fényképeztek, mert előadtuk élőben a mesét, ahol a répát húzzák ki. Úgy történt, hogy a korláton himbálózott az unokám, akit elkaptam, hogy nehogy leessen, erre a barátnőm elkapott engem, akit a férje, akit a lánya, akit a lányom, akit a másik barátunk.... stb. Egészen pontosan 10-en álltunk egymás seggét fogva. Ne tudjátok meg, milyen sikerünk volt. :)))) Még tapsot is kaptunk:))))) Hiába na! Mindig tudok emlékezetes dolgokat művelni odahaza. :)))) Máig emlegetnek,... beleégtem egypár ember memóriájába. :))))) Ettünk egy méltán híres helyi fagyizóban fagylaltot, a barátnőmékkel a nap végén sütögettünk és természetesen medencéztünk. (Szerintem egypár ember még emlékszik arra a képemre, ahol monokiniztem.... hát tegnap ugyanott, ugyanúgy történt minden.... sok minden változott az évek során, csak mi nem :)))))
Ma pedig az itteni barátokkal halászlét bográcsoltunk. Nagyon jó lett ez is, de egy kicsit elfáradtam, most le fogok pihenni.
De:
Tartozom Voltamkának a válaszokkal. Láttam, olvastam, milyen nagy a szája így, a messzeségből, de innen üzenem, hogy ha tartani akarja a böriben velem a napi három (cca. 1,5 órás) eksönt, akkor kösse fel a gatyót, mert jó passzban vagyok! :)))))
A vq-nak pedig üzenem, hogy mivel még nem látott az életben, ne a külsőmmel foglalkozzon, ne arra legyen kíváncsi!!! Fogalma sincs, milyen vagyok. Hiszen én sem a póthajával, a riadt, ürge szemeivel, a nyeszlett testével, a negyed gyomrával, a rüszmeteg lényével foglalkoztam eddig, hanem az ostobaságával, a tudatlanságával, a primitívségével, amit minden megnyilvánulásában megerősít, alátámaszt. Szóval úgy is mondhatnám, hogy olyan témában vitázzon, támadjon, amiben rendelkezik fegyverrel. Vagyis: Szellemi párbajt fegyvertelen emberrel nem vívok!!!!! Egyszerűen kevés hozzáM!!! :)))))

Qouple Ray 2020.07.19. 18:34:57

@Vezek Elek: túl azon, hogy ez nagyon teccett, ahogy szoktam volt mondani, leadta a hifit ( kár hogy a vékú egy betűjét sem érti) azért megjegyezném szerényen, a monokizés nem nagy cucc, tegnap délután én is pőre felsőtesttel voltam.:):):):):):):):):):)
és hogy mikor keltem ki ma az ágyból? fedje jótékony homály):):):):):):):)

( érti akinek mondom)

:):):):):):):):):):):):)

más:
lujzibébi fejére az édesanyja pálmafafrizurát varázsolt , jó igaz, csak két centiméter magas, de akkor is pálmafa:):):):):):):):)
lázár szerint bohóchaj:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.20. 00:12:10

@Vezek Elek: @Qouple Ray: Nagyon szeretem olvasni a hétvégi beszámolóitokat! :)
Druszám! Egyszer azt olvastam valahol, hogy a Duna mellett felnőtt lányok azért az élet nyertesei, mert a folyó megtanít az úszással együtt a lebegésre, a szerelemre, és a veszélyes sodródások túlélésére. Lehet benne valami. :)
Én most is naponta a Dunát nézem. Kell nekem. :)

dr.ahalan 2020.07.20. 00:55:12

Hétvége vége. Pocsék egy időjárás volt! Hülye egy nyár ez, és hülye ez az egész év. Nem szabadulunk ettől a koronavírustól sehogy se, hát ez a különbség közte, meg egy sima influenza közt. Mégis mennyien tagadják!

A sok bugris... Borzasztó! :)

A politika is érdekesen penderedett, Orbán elment a kis hátizsákjával szétverni Brüsszelt. Szánalmasan kelebólált az aulában, láttam a videót. Mindenki beszélgetett, nevetgélt egymással, csak a mi hősünk pillogott bénán, elfordultak tőle, kirekesztették, ő meg csak császkált egyedül a flufferjei nélkül magányosan. :)

Persze... Sokba fog ez nekünk kerülni.

Mindegy.

Látom odaát fektetés van az ezerharmincadik, több napos elmeháborodott kirohanássorozat után. Pihentetik egy-két napig, aztán megint ránk engedik, és kezdődik megint minden... Nyüszít, vonyít. Per. Becsületsértés, rágalmazás, megbeszélt ítélet, zárt tárgyalás, prolik, kurvák, kurafik, cigányok. megveszlek kilóra...
Kecógecó...

Mindig ugyanaz. Ez a napló azt hiszem két és fél éves. Előtte a loveu is tartotta magát vagy egy évig, de addig járt a nyakukra, amíg felfüggesztették a fórumot/naplót. :)))

Magam se tudom, hogy hány oldalon követett már, hány oldalon zaklatott, hány oldalon jelentett fel. Rengetegen. :)))

Régestelen régen azt hitte, hogy úrnője egy meglehetősen nagy virtuális portálnak, százezreknek, zsarnok volt, becstelen és undorító. Vastagon elkúrta. Hosszú ... Detélleg!
Mára eltűnt mindenki mellőle. Sok-sok tízezer ember. Már el is felejtették. Évek óta csak az ő bűze, a kutyája naponta termelt cara szaglik ott. De kitart!

A régen kihűlt ágyban reszket a kis aszott, csonka testével, már régen nincs mire vágyni. Egy urna a ronda komódon, mellette elsárgult vázában műanyag gyöngyvirág.

A telefon már régen elnémult. És nem veszi fel senki... Téblábol. Lesi a monitort. Hátha mukkannak azok odaát! Kortyol néha...

A végleges mélymagány őrjítő tudatának falán csak a leírt, megélt hétköznapok iránti gyűlölete tud átütni... Gyöngyök? Unokák? Színek? Filmek? Könyvek? Barátok? Poénok? Szex? Hazudnak! Mind hazudnak! Sógornő? Micsoda hazugság! Eltartottak, prolik, cigányok, kurvák!

És jön valaki... És ez jó! Megmosdatják. Illatos a fürdővíz. Pirula. Végre álmos... Alszik. Telnek a napok... és erőre kap.

Kezdi újra. Rátapad a monitorra, terjed a mentol illata, és dupla borravalót kap kiszállító, amióta megharapta.

Anyukát be kellene záratni. De mégse lehet... Egyébként meg a trombita fontosabb. Mesevilág... És a kínai horoszkóp is fontosabb.

Áhhh! Majd a zsírarcú fluffer gondoskodik róla a háttérből! Bevállalta! Meg az a kopasz kis izé...

Vacak egy helyzet, én mondom! Hehe... :)))

dr.ahalan 2020.07.20. 01:18:03

És máris megugrott a zsírpofi, mert azért ugye nem hisszük el, hogy a beájult, félig analfabéta admin sikerítette fel ezeket a cizellált mondatokat a netre:

"Rossz hírű tagokkal, mint a szoptikuska nekem sincs dolgom, nem a világom, nem is volt soha, eszem ágában sincs vele vitázni. Bizonyíthatóan elkezdett azonosítva vén curvázni, a koromra, a kinézetemre, eü.helyzetemre gúnyolódva, becsmérelve, az egész életem munkájára utalva, rosszindulatúan, ismeretlenül minősíteni. Minden hsz-ben célja, azonosítva polgári személyemmel becsmérel, lejárat nyilvános oldalon, egy troll aljas csapattal összefogva.
Idézem:póthajával, a riadt, ürge szemeivel, a nyeszlett testével, a negyed gyomrával, a rüszmeteg lényével foglalkoztam eddig, hanem az ostobaságával, a tudatlanságával, a primitívségével, amit minden megnyilvánulásában megerősít, alátámaszt. Szóval úgy is mondhatnám, hogy olyan témában vitázzon, támadjon, amiben rendelkezik fegyverrel. Vagyis: Szellemi párbajt fegyvertelen emberrel nem vívok!!

No, Ezekről majd mesélhet nem vitázva, hanem konkrétan lesz lehetősége válaszolni, hogy mire is alapozza az információit, ha állítólag nem is ismer, milyen fegyver, milyen szellemi párbaj, ki vív és kivel? én veled?, mikor és hol? a számomra észrevétlen maradhattál volna örökre.
Ja , persze amikor nincs érv, csak az örökös becsmérlés, jó lenne hogy elhallgassak, törődjek bele, amit műveltek,és ezért lennék ostoba,mert nem hagyom annyiban? hát nem, akkor legyek az, Ti meg majd a törvényszegők, ha ez kell nektek, és vita nélkül. Csatolva a többi anyaghoz, mint újabb becsmérlő bizonyíték, holnap megy a bíróhoz ez is, kiterjesztve a polgári neveddel."

Márta, te totál elborultál. :))))
Detélleg!
Ennyire lecarnak a lányaid? Nem veszik észre? Nagy baj van az emeleten... Hát mit fáj neked druszámKlári boldogsága? Miért bactatod? Es egyébként is... Mit művelsz? Hét évig követted, kukkoltad a Gábort, hogy megtudd... hol lakik. Itt látlak a Borároson folyton... Elég volt, azt hiszem. Már hiába mondom, hogy eddig, és ne tovább. Már régen nagy a baj veletek. A fejetekben van a baj, vastagon...

Qouple Ray 2020.07.20. 06:29:44

"Rossz hírű tagokkal, mint a szoptikuska nekem sincs dolgom, nem a világom, nem is volt soha, eszem ágában sincs vele vitázni. Bizonyíthatóan elkezdett azonosítva vén curvázni, a koromra, a kinézetemre, eü.helyzetemre gúnyolódva, becsmérelve, az egész életem munkájára utalva, rosszindulatúan, ismeretlenül minősíteni. Minden hsz-ben célja, azonosítva polgári személyemmel becsmérel, lejárat nyilvános oldalon, egy troll aljas csapattal összefogva.
Idézem:póthajával, a riadt, ürge szemeivel, a nyeszlett testével, a negyed gyomrával, a rüszmeteg lényével foglalkoztam eddig, hanem az ostobaságával, a tudatlanságával, a primitívségével, amit minden megnyilvánulásában megerősít, alátámaszt. Szóval úgy is mondhatnám, hogy olyan témában vitázzon, támadjon, amiben rendelkezik fegyverrel. Vagyis: Szellemi párbajt fegyvertelen emberrel nem vívok!!

No, Ezekről majd mesélhet nem vitázva, hanem konkrétan lesz lehetősége válaszolni, hogy mire is alapozza az információit, ha állítólag nem is ismer, milyen fegyver, milyen szellemi párbaj, ki vív és kivel? én veled?, mikor és hol? a számomra észrevétlen maradhattál volna örökre.
Ja , persze amikor nincs érv, csak az örökös becsmérlés, jó lenne hogy elhallgassak, törődjek bele, amit műveltek,és ezért lennék ostoba,mert nem hagyom annyiban? hát nem, akkor legyek az, Ti meg majd a törvényszegők, ha ez kell nektek, és vita nélkül. Csatolva a többi anyaghoz, mint újabb becsmérlő bizonyíték, holnap megy a bíróhoz ez is, kiterjesztve a polgári neveddel. "
"Szildi
2020.07.18. 12:24"

ez tényleg fegyvertelen!!!!!
:):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.07.20. 09:06:29

@dr.ahalan: Hmm.... én még ezt nem olvastam, nem hallottam, de tényleg lehet benne valami. :))) Tény, tudok lebegni, élvezni az életet, a túlélésben is jeleskedtem már párszor az életem során. A szerelmi életem pedig..... hmmmm.... no comment. (kacsintós smiley)

Na! Úgy látom megint ki/fel/beterjesztenek. :)))))) Idióta! :)))))))))))))))

Vezek Elek 2020.07.20. 09:16:15

@Qouple Ray: A vq idézetéből csupán a lényeg, az " eddig sem a" maradt le. :)))))))))))))))) Ez tényleg értelmi fogyatékos!!!! Na erre már csak azt tudom izenni neki, hogy hitelt érdemlően kell bizonyítania, amiket állít rólam. :)))))))))))

Más:
A mi Lönk nem visel el semmi gumit, csatot, masnit a hajában. De édes lehet a Lujzibaba az antennájával. :)))

Qouple Ray 2020.07.20. 10:50:50

@Vezek Elek: em antenna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PÁLMAFA FRIZURA!!!!!
kis pálmafa, na.........:):):):):):):):):):):):)

más:
nem először írom,mondom, a riadt tekintetű, duplán doktor és duplán özvegy sem írni, sem olvasni, sem szöveget értelmezni, sem kifejezni nem tudja magát.
hihetetlenül ostoba........
és ahelyett, hogy kussolna, még neki áll feljebb.
majd a pulpituson...........megnézem,meghallgatom.

Voltam 2020.07.20. 18:02:52

@Vezek Elek:

A "milyen nagy a szája így, a messzeségből"-re csak azt tudom mondani, hogy ez vica versa is érvényes, és a szám nem csak nagy, hanem minden egyéb nagyszerű dologra is felettébb alkalmas. Mely állításomat bárki hitelesen alá tudja támasztani, akinek már volt alkalma kipróbálni. Persze azokkal nem csak így a távolból üzengető, hanem kézzel fogható kebelbarátságba kerültünk. Tehát amikor nem csak "hangember", hanem okos nagylány leszel, és nem azt akarod, hogy a gatyómat kössem fel, hanem sokkal inkább, hogy rólad húzzam le a bugyit, akkor derül ki minden. Az is, hogy ki az, aki csak itt ilyen nagyon bátor, és ki az, aki bátran veti bele magát a sikolyok tarkította csatározásokba. ;)

A másfél órás szex pedig nem az, ami számomra kihívást jelentene, hisz ennél már sokkal többet szexeltem.
Igaz, harminc év alatt, azaz, 25-55 éves korom között. (Még az sem kizárt, hogy összesen volt két óra is. :D :D :D
Tehát az életfogytig alatt, hisz ennél kevesebbet úgysem kapunk szörnyű nagy vétkünkért, bőven meg lesz az a másfél óra. (Heti 3X117 másodperces felosztásokban.) :D :D :D

:)

Vezek Elek 2020.07.20. 18:58:34

@Voltam: Olvasva a soraidat már nem is örülökannyira neki, hogy odaígértem neked a hab testemet mint kiterjesztett. Lehet, hogy még Ahalannal is jobban járnék. :)))))) Ki tudja? még átlovagolhatok a lányokra is, ha ilyen lesz a felhozatal a böriben, mint amit felvázoltál az imént. Már csak abban reménykedem, hogy a vq. most ugyanúgy segget csinált a szájából, mint mindig, hátha nem kell megbolygatni a nemi identitásomat. :)))))))

Voltam 2020.07.20. 19:45:30

@Vezek Elek:

Csak szólok, ha lányokat akarsz meglovagolni, ott nincs "nyeregkápa", tehát pont a lovaglás lényege veszik el. ;)

Egyébként pedig: Ugyan már! :D
Te is csak beszélsz, beszélsz, ahelyett, hogy kipróbálnálak. ;)

És ne felejtsd el, én is kérhetem, hogy inkább az Ahara/ba terjeszkedhessek ki/be, aztán te meg majd jól ott maradsz a hoppon. :D :D

Vagy marad neked Qouple Ray barát, akinél a negyven másodpercben benne van az előtte zuhany és az utána cigi is. :D :D

:)

Qouple Ray 2020.07.20. 19:49:20

@Voltam: a mondat helyesen: negyven másodpercben benne van az előtte zuhany és az utána cigi és a elbeszélgető, kiértékelő is!!!!

két nagydé

Voltam 2020.07.20. 20:00:44

@Qouple Ray:

Valamint az aktusról készült videó freudi elemeket figyelembe vevő empiriokriticista elemzése is.

:)
süti beállítások módosítása