dr.ahalan

dr.ahalan

Puszi nincs!

2020. július 10. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, cseh üvegtekla gyöngyökkel, gyöngyhímzett izékkel. És véééégre péntek! :))))

Tele a hűtő, Gábor felkészült a hússütésre, imád új és új recepteket kipróbálni, és tényleg nem csinálja rosszul. Ma estére már rittyentett egy fűszeres vadlazacot, mellé egy kis speckó vörösbor… Isteni volt! :)

A hét legjobb napja a csütörtök volt, délután kint jártunk Kamaraerdőn, a sógornőm ott örökölt egy hétvégi telket. Rengeteg munkájuk lesz még vele, de már most meseszerű azzal a sok-sok zölddel, a kis utcácskákkal, a rengeteg állattal, nem is gondolná az ember, hogy még Budapesten van. :)

Szóval ott töltöttük a délutánt, puszi nincs. :)) Volt viszont diós süti, és barackos tápiókapuding. :))))

Jó volt végre találkozni! :))

Aztán elkanyarodtunk sushi-t enni, szóval igen elégedett voltam. :)))))

A vírus pedig terjed, de Magyarországon persze nem… Csak minden máshol. „Hisziapiszi” :))

Horvátországba pont most indulnánk, ingyen kínálgatták az apartmanokat, csak valami pici takarítási pénzt kérnének, de jól döntöttünk. Maradunk itthon. Most mekkora szívás lenne, Horvátország szigorít. Nem lenne jó most ott lenni. :)

A nyári program Budapest lesz. Rengeteg helyen nem jártam évtizedek óta, Gábor ismer érdekes helyeket is, amikről nem is tudtam… ki kell használni a turistamentes időszakot, már csinos listánk van. :)))

A gödör-ügy! Egy hete betemették, valamennyire letömörítették a földet… És mindent hátrahagytak. Se beton, se aszfalt, se semmi. Azóta se láttam munkást. :)))

Így mennek a dolgok mostanában.

És megjelent az Indexért kampányoló, siránkozó pársorosom. Büszke Aha! :))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr715994484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.07.11. 00:23:30

Valahogy... fuldoklom. Virtuálisan.
2010-ben szomorúan vettem tudomásul, hogy a Fidesz első dolga volt két nap alatt lesöpörni azt az amatőr hírfelületet, ahol az olvasottság után kaptunk pénz, és a médiatörvény által behatárolt területen belül szabadon írhattunk. Voltak minőségi követelmények, helyesírási elvárások, de jó volt....
Aztán jött a pusztítás.
Bekuckóztam ide. Az Indexre. Ez volt a mi kis értelmiségi buborékunk... Mi 2010 óta buborékban élünk.
Boldogan. Összekapaszkodva. Már aki...
Most azt látom, hogy támadják az utolsó buborékokat is, sokan közülünk elmenekültek. A könyvelőm, Gábor unokatesói. Az én tesóm, a barátnőm. Anglia, Málta.Németország, Spanyolország.

Az unokák már a magyar szót se fogják érteni.

És akkor egyszer csak nem lesz Index se már...

Mindenkinek Origót kell olvasni, és gyáva népek leskelnek... Már nem lehet lesétálni a Balaton partjára, mert mindenhol kerítés van most is, fizess! Nem a tiéd!

Proli, curva, kurafi... Megveszlek kilóra! Kecógecó!

Orsós Rafael 2020.07.11. 14:18:33

"Szildi
2020.07.11. 10:53

nekem az újabb fantázia vagy hazugság tűnt fel, amikor szeretne egy “sógornőt” -az álmaiban- és bekerülni egy polgári családba, (mint proli BDSM szakértő, ) akit szégyellnek, elkerülik, mert lehúzza őket. hi-hi"

írja mindezt az a paraszt, akinek a karácsonyi ajándéka az volt, hogy kivitték a köves útra:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.07.11. 08:04

Minden kulturált ember tudja, így én is, hogy van egy ökölszabály!!! Szárnyashoz, halhoz, rákhoz, tenger gyümölcseihez CSAK FEHÉR száraz/félszáraz bor dukál!!!
Vadhoz, marhához, bárány/birkához pedig VÖRÖSBOR!!! Csak a bugris vadparasztok keverik ezt össze!!!:-)))))))) wahahahahahhaha
Figyi, fogd meg a söröm!!!:):):):):):):):):):)"

kulturált ember nem rabol bankot, nem lövöldöz a plafonba........:):):):):):):):):):):)
kulturált embernek van foga, áll a bréje, van nője, van családja........
legalábbis törexik rá:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.11. 17:44:27

@Orsós Rafael: Na! Megugrott a vén szotyori? :))))) Milyen idióta, hát mifene fantázia kell egy sógornőhöz? Elég általános dolog... :)))) Rengeteg embernek van. :)))

Vezek Elek 2020.07.11. 20:27:29

@dr.ahalan: Én speciel sajnálnám, ha megszűnne ez a hely. Szeretem itt kezdeni napot, elolvasni pár blogot, míg megiszom a reggeli kávémat. De gondolom, ezzel nem csak én vagyok így, hiszen látjuk a csoportban is, meg az odaát(k)oknál is a reagálásokat.
Sajnálom, de mostanában teljesen behavaztam. Megint én voltam a valaki, aki vittem a hátamon az üzletet, meg a két, illetve három ház ügyes-bajos dolgait. Valamint belevágtam az évtized üzletébe is, ami aztán végképp leköti minden szabad percemet. Ügyvéd, hivatalos dolgok egy része letudva, már csak szervezés kérdése és lehet tarolni. :)))) Nemhiába na, pénzből lehet még több pénzt csinálni. Persze, nem tenne ez boldoggá, ha nem tudnám, hogy miért is vágtam bele. Nekem bőven elég, .... sőt!!!!.... az, amit az üzlet biztosít, de hát célok nélkül nem élet az élet. :))))
Ma itt volt nálam Luca2.0egyetlenszememfényedumagéphosszúkatinka, aki nem óhajtott kijönni addig a medencéből, míg nem nőtt úszóhártya az ujjai közé. :)))) Behordott minden játékot, minden fellelhető dolgot és órákig lefoglalta magát. Főztem egy nagyon finom csorba levest (erdélyi barátnőmtől tanultam) meg egy csirkemájas rizottót, amikből annyit evett a törpilla, hogy csak az ágyig jutottunk el. :)))) A lányom mikor reggel itt hagyta, azt mondta, hogy sehol máshol nem alszik, ne is próbálkozzak. Ehhez képest 2,5 órát szunyáltunk együtt. Hát semmi, ismétlem semmi nem ér annyit, mint ezek az együtt töltött órák, napok.... ahogy ette a fekete szedret egyenesen a fáról és fülig-köldökig csupa fekete volt, ahogy mosta a hátamat a csöpp, pici, puha kezével a medencében, ahogy belecsimpaszkodik a nyakamba és puszilgat.... ahogy az ágyon, egymás mellett, hason fekve megmutatta a kedvenc mesekönyvét, ahogy..... ááááá reggelig folytathatnám. De nem teszem, mert azért lemerültem mint az elem, elteszem magamat holnapra. Holnap egy kis helyi kirakodóvásár, össze-vissza vásárolok megint egy csomó cuccot, amire talán semmi szükségem.:)))))) Délután egy kis tárgyalás az üzletfelekkel, akikkel együtt fogjuk a vacsorát is elkölteni. Jó pihenést, kellemes vasárnapot annak, akinek gondolom!! :)))

Orsós Rafael 2020.07.11. 23:01:42

"Szildi
2020.07.11. 10:53

nekem az újabb fantázia vagy hazugság tűnt fel, amikor szeretne egy “sógornőt” -az álmaiban- és bekerülni egy polgári családba, (mint proli BDSM szakértő, ) akit szégyellnek, elkerülik, mert lehúzza őket. hi-hi , lehet, “pedofil” szakértő is? kitudja kiket “szakértett” anno."

új nóvum..........................nyakó istván után szabadon.
a szutyok kurva szintet lépett!!!

dr.ahalan 2020.07.12. 10:12:15

@Orsós Rafael: Szánalmas múmia, csácsog a rendellenes nemi vágyain... Visszataszító. :)))

dr.ahalan 2020.07.12. 10:13:11

@Vezek Elek: Ezt megint jó volt olvasni! Honnan a csudából van neked ennyi energiád? :)))
Szép vasárnapot! :)))

Orsós Rafael 2020.07.12. 11:14:23

@dr.ahalan: olvass a sorok között! amióta luca2.0 nagymamája tele van ájlávjúval, energiával!!!
:):):):)

dr.ahalan 2020.07.12. 13:21:48

@Orsós Rafael: Az jóóó! Nagyon jó! :)))))

Vezek Elek 2020.07.12. 19:21:00

@dr.ahalan: Hogy honnan?.... Passz! Lehet, hogy Orsós kartársnak van igaza, lehet, hogy nem. Ami biztos, azt vettem észre, hogy azok az emberek tevékenyek, akikre szűkség van. Akik magányban, elfeledve élnek, azok bűzlenek kívül-belül.... azok fröcsögnek mindenkire. Nekem van még jó pár évnyi tervem, munkám,.... remélem, fitten, mozgékonyan, jókedvben tartanak!!! :))))

dr.ahalan 2020.07.12. 19:33:45

@Vezek Elek: Úgy legyen! :)))
Lehet hogy ha nekem lesz uncsim, akkor én is ilyen energiabomba leszek. :))))
Persze most se unatkozom soha. :))))

dr.ahalan 2020.07.13. 00:10:31

Ez a hétvége is elfogyott, kicsit több Gyulánét láttunk a Borároson, mint szerettünk volna. Libbent a fardagályon a nagyvirágos cigányszoknya, láttalak! :))))
Mondtam is a Gábornak... Fűszeres marhasült, veresbor, megfelelünk a bugrisoknak előírt bor-etikettnek, elégedett lesz veled a zsírorcájú imádód... Nézett rám mérgesen.
- Ne vigyorogj Takács Bálint, olyan vagy, mint a tejbetök. Az utolsó két talpas borospoharat éljük fel, el kell menni az Ikeába... Kétbalkéz vagy, pár év alatt 16 poharat gyilkoltál le! :))))

Voltunk még kirándulni kicsit, de az majd naplótéma lesz úgyis, kis magyar megdöbbentő... :))))

A Nyunyóka visszatér, új évad várható a M1-en! A vírus támad, de nálunk persze nem, ááááá dehogy!
Kell maszk. Nem kell maszk. Van járvány. Nincs járvány. Mi azért betartjuk a szabályokat, és kész...

Megint és újra a bugrisok döntik el, hogy merre tovább.

Az ilyen izék... Undorító, svéd segélyen, meg a magyar államon élősködő lopakodó, dologtalan vén bankrabló nácik.A mélymagányosok. Meg az ő perverz vágyakat ápoló, támogató és kiszolgáló úrnőjük, aki kamszexelő kamaszokat (gyerekeket) leskelt itt, az én gépemen, a tudtuk, és beleegyezésük nélkül. És ezt géppel, tanúval bizonyítani tudom! Bizony! :((((

Ocsmány egy világ ez, és a Balatonon ma egy picinke vízhez, parthoz jutásodért majdnem öt darab ezrest kell leszurkolnod, harminc darab ezres egy kis árnyék, ételt, italt nem vihetsz be, átkutatnak.

Mondjuk én gyerekkoromban sokat nyaraltam a Balatonnál. Ingyen. Mert jól tanultam.

Meg voltak táborok... Két fityingért.

Aztán később fémvázas hátizsákkal jártam a Balatont. Stoppal, sátorral, bandával...

De ezt az embertelen lopást, ezt az undorító fosztogatást... Két kis adag rántott hús rizzsel... Hétezer forint! És még le is alázzák a kisnyugdíjast!

Orsós Rafael 2020.07.13. 07:27:22

"Szildi
2020.07.12. 23:57

idézzük és mentsük is: Ahalan blog. 2020,július 13. “aki kamszexelő kamaszokat (gyerekeket) leskelt itt, az én gépemen, a tudtuk, és beleegyezésük nélkül. És ezt géppel, tanúval bizonyítani tudom! Bizony! :((((”

Hát ez nagyon jó volt, nem gondoltam, hogy aki egy rágalmazási per előtt áll ennyire szuper hülye legyen, még nyilvánosság előtt le is írja szerencsétlen. Tehát elszólta magát, hogy az ő gépén, mik is lehetnek., megnyitva? mentve? mert ha nem admin-üzemeltető volt, (akinek éppen az a dolga, hogy az ellenőrizze mi folyik az oldalán),, akkor ez egy vallomás, hogy éppen ő az aki “les” mindenkit, valószínű pedofil hajlamokkal.. de majd bizonyíthatja, a saját gépén ha ott van, sőt kérni fogjuk mit őriz és honnan. Fogalma sincs, hogy mihez van joga egy üzemeltetőnek, (de honnan is lenne, az se tudja eszik vagy isszák) akinek éppen az a dolga , hogy szűrje ki az általa üzemeltet site-ról az aberráltakat , abszolút jogosan “les”, hogy a szavával éljek, sőt kötelessége.. Köszönöm az infót."

ettől a poszttól kedvem támadt megfürdeni egy kád hajszárítós vízben!!
idióta barom!!!

dr.ahalan 2020.07.13. 09:04:11

@Orsós Rafael: Évről évre egyre ostobább, egyre sötétebb. :))) Az idő nem a barátja. :)))

Orsós Rafael 2020.07.13. 10:03:11

@dr.ahalan: szerintem a börtöntölteléktől várja az utolsó kenetet, mielőtt megnyílik neki az ég, és elvakítja a fény!!!
és akkor ki is a pedofil????
marhabaromáááálat!!!!

dr.ahalan 2020.07.13. 10:29:38

@Orsós Rafael: Neki kötelessége volt leskelni, idegeneknek mutogatni a meztelenkedő kamaszokat. És leírja! Nem szégyelli, nem tagadja!
Nem ért már a világból semmit. Lehet hogy sose értett... Mindig is várta a FÉNYT!
A sötétségben... :)))

Orsós Rafael 2020.07.13. 19:59:06

"Bizony a kötelessége egy adminnak, egy üzemeltetőnek, a hozzád hasonlók kiszűrése, figyelése, eltávolítása, szabályzat és egyéb trollkodások miatt. Ez az amit neked is a saját blogodban kellene, nem pedig még fokozni a becsmérléseket, törvénytelenül személyes adatok közlését, polgári neveket kiírását stb. De majd a bíró megmagyarázza, mi a dolga annak, aki bármilyen jogon nyilvános oldalt szerkeszt, vagy üzemeltet a neten (bár lehet ehhez több ész kellene, mint amennyivel rendelkezel). Felelni fogtok minden leírt ocsmányságért, csak végig kell az olvasni azt a sok becsmérlő, buta, tényleg aberrált stílust is , amit pl.a régi Kálmán Mikorka- most Orsósa Rafael Nick neveken produkáló hsz. bejegyzéseiből is olvasni a blogodban."

közel 10 évig nem bírt kiszűrni!! megértem, a kamsex érdekesebb volt.
arra lehetett nyálat csorgatni.........
felelni fogsz érte banya!!!!!!!

dr.ahalan 2020.07.13. 21:30:52

@Orsós Rafael: Hát igen! Engem 2007 óta zaklat, üldöz, fenyeget. Levakarhatatlanul.
És másokat is.

Igen. Valaki el lesz kapva. :)

dr.ahalan 2020.07.13. 22:22:58

Megint bőven csorgott a mentollé, ez vajon milyen nyelven akart íródni? Mert nem magyarul, az biztos. :)))
Hihikére kortyolta magát valaki megint? :))) Jogilag tyúkszem. :)))

Szildi
2020.07.13. 19:35
én is csak nevetek rajtuk… ahogy szenvednek a “vádjaikkal” amit persze bizonyítaniuk kell majd, hitelesen..

dr.ahalan 2020.07.13. 23:49:49

És kétségbeesett javítgatás, megjött a bérblogger, rendbe tette a dolgokat... Amennyire tudta. Hát mondjuk ő se egy nagy jogtudó, de mindegy. :)))
Beszéljünk lényeges dolgokról, csak úgy mellesleg...
Ha már BDSM, amin csácsog a vén varjú folyton... Beszéljünk róla! Csak tisztán, őszintén!
Ma divattéma. Pedofília... Egyszer az admin közé tette, tudomása van róla, hogy a lányom már 17 évesen netezett. Ez szerinte pedofília...
Akkor is ezerrel fel akart jelenteni, le akart csukatni, és megbeszélte a bíróval az ítéletet... :))))

De nézzük csak a tényeket!

BDSM oldalon évekig üldöztünk egy pedofilt. Rút testű, beteg elméjű ember volt, egy butácska cigánylányt kényszerített virtuális mindenfélére... Később az admin által támogatott Bellani bulin találkoztam a lánykával is, végülis boldog volt, túl a 18. évén... Ápolónő lett belőle, és a wiko fia vette el.
Miután az apja betanította az alázatos szexre, és megtanította neki az egyszerű matematikai műveleteket...

Akkor a kislány még nem volt 14 éves!

Általános iskolába járt!

De egészen egyszerűen idézzük be a szereplőket. :)))))

Aztán hogy az elmebeteg wiko mit művelt a free-vel... A pederbotránnyal! Mennyi sok naplózót gyalázott le a csalásokkal...Meg is lett az eredménye, meg lehet nézni. :)))

A Zsírpofi úgy udvarolta körbe a Wagon-ban, mint egy királyt! Néha harmincezerért vedeltek, mesélte a pincér, és nevette az Aha... Fura történetek ezek, néha viccesek, sokszor szomorúak... De a tény, az tény. Mélymagányos szerencsétlenek, dologtalanok, igazából eltartottak, céltalanok, hobbi és siker nélkül élők. A társadalom szemetei, üvöltenek valami bűzös trágyahalmon.

Nekem meg igazam van, és lesz.

Ennyire egyszerű.

MONDJ NEMET A PEDOFÍLIÁRA!

Orsós Rafael 2020.07.14. 06:16:46

"Az Orsóskának nincs érve, szenved, de, hogy fog, amikor kiderül róla, mivel töltötte az általa is elismert 10 évet, amit hasonló stílusban trollkodott, ártott ahol csak tudott a tagjainknak. "
(Szildi
2020.07.12. 23:57)

"Szildi
2020.07.13. 19:35

én is csak nevetek rajtuk… ahogy szenvednek a “vádjaikkal” amit persze bizonyítaniuk kell majd, hitelesen..

dr.ahalan 2020.07.14. 07:19:12

@Orsós Rafael: Milyen iszonyúan szánalmas, ahogy kivisít éjszakánként abból az évek óta üres, mindenki által elhagyott segglyuk oldalból.... Egy nyolcvan felé battyogó lepusztult nyanya, meg az ő tagsága, a másfél méteres vén hazaáruló bozgor. Magyarul meg egyik se tud. :)))
"megfelelőhelyen..." :)))

Orsós Rafael 2020.07.14. 07:34:19

@dr.ahalan:
"bemutatva lesz és hitelesen." (sic!)
:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.14. 07:43:11

@Orsós Rafael: Még csak most lesz beadva, bemutatva? Évek óta fenyeget perrel, bíróval előre megbeszélt ítélettel, zárt tárgyalással, csak neki megküldött végzéssel embereket. Szerintem vastagon elmebeteg. De majd kiderül. :)))

Orsós Rafael 2020.07.14. 09:03:33

@dr.ahalan: többször leírtam már, értelmi fogyatékos, sem írni, sem olvasni nem tud, ezáltal a szövegértése is a bányász béka valaga alatt van valahol.
egy dologhoz ért, magát piedesztálra emelni, emeltetni.
és a széttaposott lepke formájú picsáját nyalatni........
egy idióta, primitív, elmeháborodott , megalomániás kivagyi vén hülye.
egyszóval: SZENTASSZONY!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.14. 09:42:26

@Orsós Rafael: Igazad lehet. Már régen nem tudja koordinálni magát se térben, se időben.
Folyamatosan kommunikálja a jó dokit, mint a perben szereplő tényezőt, pedig szegény ember vagy tíz éve halott.
Most meg azt mondja... NA UGYE! :))) Az is pedofília, hogy van nekem a Gábor. Aki ugye kb. ötven éves. :)))
Döbbenetesen rossz állapotban lehet szerencsétlen damilkontyos... Múlnak az évek, már régen kikopott a köztudatból, de még mindig azt hiszi, hogy piacvezető oldala van. :))))
És JÖN A FÉNY! :))))
Istenem, milyen szánalmas végvonaglás! Remélem ettől megkímél a sors!

Orsós Rafael 2020.07.14. 09:47:45

@dr.ahalan: na, ott a bizonyíték!!
"Mindenre utalva a beadványban, sok minden csatolva, a többi bizonyíték majd ahol kell bemutatva, elég nagy a paksaméta."

ezt beszoptad klárikám!!! majd bebizonyítja, hisz nagy a paksaméta, hogy a tőled jóval fiatalabb gabent elloptad az óvodából, elébb etetted-itattad, kebleden melengetted ( az akkor még kis kígyójával együtt!!!!) majd mikor már cseperedett, aranyszőrű báránykaszerű fanszőre sikeredett, attól a pillanattól kezdve szexrabszolgának használod, sanyargatod, kihasználod, alig hagyod kibontakozni, az életet élvezni, csak a magad örömére gondolsz!!!
és akkor majd a bíró megmondja a tutit!!!:):):):):):):):):):)
a banya meg csak sír a padon, hogy őt egész életében csak girincre vágták az epedán, és még a baszófába sem kapaskodhatott soha!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
klárikám, neked annyi, leboxolt a rüszmeteg!!! megásta a sírodat!!!:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.14. 10:02:29

@Orsós Rafael: Szórakoztató reggel ez, nagyon ott van a szeren a vénasszony, csúcsra jár. :))))
Én meg így jártam! Várom a gyámügyet, elveszik tőlem a gyerekeket, az már biztos. Mindkettőt... A banya elintézi, reppen elfelé Horrorka (30) és Gábor (50). És leírja, és nem is érti miért röhögik ennyien. :))))
Azért meg külön mehetünk majd a böribe, mert jártunk a jó doki rendelőjében állítólag. Tizensok éve... Én ugyan nem, de majd ő perre viszi! Már az ítéletet is megírta!
Tényleg szerencsétlen... Már régen be kellett volna záratni, vagy felügyelni... El se tudom képzelni, milyen lehet a környezete, hiszen a paksaméta igaz. Láttuk. Ha csak mukkanunk, ő azonnal nyomtat, ment, másol, iktat, lefűz, tárol. Betegesen. Így él időtlen idők óta, rátapadva a monitorra, mint a tapadókorong. :))))

Orsós Rafael 2020.07.14. 10:07:18

@dr.ahalan: nem tapadókorong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rátapad a monitorra, mint az algaevő harcsa!!!!
:):):):):):):):):):):)
özvegy doktor Ancistrus

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.14. 10:18:24

@Orsós Rafael: Kicsordult a könnyem, detélleg... Elképzeltem! :)))

Orsós Rafael 2020.07.14. 10:28:20

@dr.ahalan: tanulmányozzad a lexikonokat, szakkönyveket, leírják részletesen, nincs foga, csak szív !!!!
ezt szereti a sittes benne:):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.07.14. 10:36:28

Én, mint utólag kiterjesztett hangosan felröhögtem a ma reggeli ostobaságán.... tényleg nem tud magyarul.
"Mindenre utalva a beadványban, sok minden csatolva, a többi bizonyíték majd ahol kell bemutatva, ..."
Hogy lehet valaki ekkora analfabéta? Se fogalmazni, se írni, feltételezem beszélni sem tud a saját anyanyelvén. Tényleg bölcsebb lenne, ha hallgatna!!! :))))

Orsós Rafael 2020.07.14. 14:17:15

"Elmentünk egy bárba a barátnőmmel. A helyiek hangos megjegyzéseket tettek felém, hogy pedofil vagyok, pedig a barátnőm 21 éves, én meg 40 vagyok.
Teljesen tönkretették a 10 éves évfordulónkat! "

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.07.14. 21:22:15

"Szildi
2020.07.14. 19:07
A mocsok, gerinctelen férgek, a proli brigádtagok, ők akik nem tudnak semmit értelmezni, de majd az ügyvédem elmagyarázza nekik , amire utalva lett , nem fejtem ki itt jobban.
bye-bye

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni."

Hihihihi..... hahahaha..... bruhahahahaha.... nem írom le neki helyesen, hadd gondolkodjon a hibáin! :)))))

Orsós Rafael 2020.07.14. 22:07:50

@Vezek Elek: megfejtette!!!:):):):):):):)
"Szildi
2020.07.14. 19:07

A mocsok, gerinctelen férgek, akik nem tudnak semmit értelmezni, de majd az ügyvédem elmagyarázza nekik, amire utalva lett, nem fejtem ki itt jobban.
bye-bye"

a proli brigádtagokat ütötte a mocsok, gerinctelen férgek!!!!:):):):):):):):):):):)
így értelmezte a 78 éves primitív, aluliskolázott doktor özvegy szentasszony!!!:):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.07.14. 22:20:08

@Orsós Rafael: Meghát!!!!.... kétszeris! :)))))))))))))))))))))

dr.ahalan 2020.07.14. 23:03:38

Sokat segített ma a múmiaanakonda, ha minden nap "bye-bye" meg "hi-hi-hi" szintre mentolozná magát, akkor az lenne a mennyország. :)))
És hogy milyen ordenáré, ocsmány volt már megint? Hát igen... Én biztos vagyok benne, hogy egy úriasszony még véletlenül se kommunikál ilyen alpári módon, piha...
Így tudod kik beszélnek szerintem? Az akasztói padlós kocsmában az egyfogú, dologtalan, lezüllött, műveletlen, piszkos nyakú, pálinkaszagú kivénhedt posztkommunista ribancok, akik alól a rendszerváltás után kicsúszott a talaj. :))))
Ja... Tényleg! :))))
Szegénykék... :)))

Orsós Rafael 2020.07.15. 06:44:55

"Szildi
2020.07.14. 19:07

A mocsok, gerinctelen férgek, akik nem tudnak semmit értelmezni, de majd az ügyvédem elmagyarázza nekik, amire utalva lett, nem fejtem ki itt jobban.
A hölgyemény, házszámot tévesztett, a bajai emlékei tódultak fel ma neki, a “gyerekszobája”, tényleg nagy “c—ban van és ez lényeg
A “sz”optikus druszája, pedig foglalkozzon a kupis környezetével, tegye rendbe a tanyáját, diétázzon, mert esetleg nem fér be az ajtaján.
bye-bye"

"PadreEmeritus
2020.07.14. 22:40

Azt is mi fehérek mutattuk meg nekik, hogy kell lemászni a fáról!!!:-))))
Lewis Hamilton F1 világbajnoka azt mondja, hogy Angliában el kell távolítani a rasszizmushoz kapcsolódó embereket ábrázoló szobrokat és emlékműveket. Ha tanulmányozta volna a történelmet, tudná, hogy a Mercedes (a márkanév, amelyet ő használ) Hitler kedvenc fekete autója volt, és egyik szponzora Hugo Boss, a stylist aki a fess náci egyenruhákat tervezte és gyártotta. Valószínűleg a pénznek (amiből túl sokat kap) nincs színe. Neki meg esze… Egy képmutatás az egész “black life matter”! Behányok!!!"

forrás: trágyadomb
szerzők: szutyok és köpedelem

európai vezető társkereső portál:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.15. 08:01:51

@Orsós Rafael: Erről beszélek. Az intelligencia, a stílus nem az erősségük. Konkrétan zsírbunkók. Az ember lánya undort érez ezektől a förmedvényektől... Piha! :)))
Ezért lettek vénségükre mélymagányos nyomorultak. Kinek kellenének ezek a szánalmas, beteg elméjű szerencsétlenek? Senkinek. Egyértelmű... Lógnak rajtunk évek óta kínjukban.
Ideje megszabadulni tőlük. :)))

Orsós Rafael 2020.07.15. 08:25:36

@dr.ahalan:
". Kinek kellenének ezek a szánalmas, beteg elméjű szerencsétlenek? "
egymásnak!!!
de különösen a 75 éves vénasszonynak az impotens, börtönviselt fiatal fiú!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):)
még úgy is, hogy tudja, elszállt már a férfierő a fütyijéből:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.15. 08:40:27

@Orsós Rafael: Jó. Ezt elfogadom. Zsák, meg a foltja... De azt még magyarázd meg nekem kérlek... Ezek a szerencsétlen szerzetek miért csimpaszkodnak belénk? Miért nem tudunk tőlük megszabadulni? Világos és egyértelmű! Nem akarunk velük kapcsolatba kerülni, nem kedveljük őket, nem ugyanazt a társadalmi réteget képviseljük, nem egy az értékrendünk, nincs bennünk semmi közös. Nekünk ők nem kellenek, nem vagyunk rájuk kíváncsiak se...
Akkor miért lógnak rajtunk? A vén szotyori ezért fenntart egy oldalt magának, a mélynövésű bozgornak, meg a rejtett zsírarcnak... Hogy még ott legyenek a virtuális térben, ahol senkinek nem kellenek már.... Mi a jó nekik ebben? :)))

Orsós Rafael 2020.07.15. 09:51:33

@dr.ahalan: a napi 5 perc figyelem.
:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.15. 10:13:28

@Orsós Rafael: Érdekes amit mondasz.... A kérdést nekem tette fel valaki néhány hete, de nem tudtam válaszolni.
Idézem... Ilyen masszív üggyel még nem találkozott! A vénség 13 éve koslat a fenekemben. A másik kettő is sok-sok éve. És neked is...
Még ha valami celebek lennénk! Vagy politikusok... De nem.
Érthetetlen. :))))

Orsós Rafael 2020.07.15. 12:03:23

@dr.ahalan: az egyik leírta, közszereplő. a másik deklaráltan büntetett előéletű.
kell ennél több???
nem!!!
ja, de.......:):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.15. 23:32:54

@Orsós Rafael: Volt ő már minden! Celeb, hivatalos személy, közszereplő, de a legnagyobb húzása az volt, amikor megbeszélte a bíróval az ítéletet. És sétált be hozzá a bíróságra a bizonyítékokkal. Trécselni. Zárt tárgyalás volt, neki megküldték az ítéletet, és/vagy végzést. Állítólag! :)))

LEÍRTA!

Ezért vagy elmeháborodottnak fogják nyilvánítani, vagy bűnözőnek. Olyan nincs, hogy jogállamban ezt meg lehet tenni. Leírni! Nyilvánosan! Egy nemzetközinek és piacvezetőnek hirdetett társkereső híroldalán! :)))

Anyucit és a kicsi fiát... Bizony! :))))

Qouple Ray 2020.07.16. 08:01:49

"Szildi
2020.07.15. 21:30

ah, levettem mert unom már őket, van nekem mivel foglalkozni, ami érdekesebb.. bye-bye

Csak elolvastam, a fantáziája megint túlteng, soha sehol nem írtam le azt amit állít. Egy zárt tárgyalás volt, ahová senkit nem hívtak be, postán értesítettek a végzésről, mert a Nick nevekkel, a Birósság nem foglalkozott. De a hölgy fantáziál, meghazudtolna, állandóan provokál (az ügyvédem szerint zaklat), ez is a rágalom hadjáratának a része. Hogy újra be lettek adva, már konkrét nevekkel, csak maguknak köszönjék. Nem hinné az ember mint állampolgár, hogy büntetlenül lehet ezt csinálni, tízen-éveken át, (mert egy beteg elme üldöz ), vagy boldogtalan, nulla emberek sportja. A személyek már azonosítva, várjuk a pert, a végére járunk."

Istenbarma:):):):):):):):):):):):):):):):)
úgy hazudik, mintha könyvből olvasná, még a képek sem zavarják.
mindenkit hülyének néz.
volt egy álmon álmom az éjjel.
megnyílt az ég kapja, kiragyogott a háromszög, benne a Mindentlátó Szem, a kapuban Péter bá' aki előtt ott kuncsorgott a diplomáját lobogtatva ( miről már tudom, jó esetben is egy nyóócosztályos végbizonyítvány!) és aa kiáradó fényben egyre hangosabban győzködte a portaszolgálatost, neki itt a helye, vállalkozást indít, sok pénzt ölt bele, indítaná a HeavenFreeLove-ot:):):):):):):):):):):)
azt nem említette, hogy a nap 24 órájában leskelné webkamon keresztül a pőre puttókat, a meztelen üzekedő angyalkákat:):):):):):):):):)
a baj az, hogy mire meghallottam volna Péter bá' döntését, felébredtem.

csak egy gondolat: milyen ügyvéd az,aki nick neveket ad be a bíróságra, hogy hozzon ítéletet az ügyükben????:):):):):):):):):):):):):):):)
és tudom is már a választ: nem olcsó, de mohó:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.16. 08:39:18

@Qouple Ray: És BÍRÓSSÁG! Két "S"! Szigorúan! Mert felsőbb körökben, ahol ő mozog, ott így írják. Egyértelmű! Saját jogán doktor, igenis! A szabályzatot be kell tartani, álmodni meg egyenesen tilos. Nem tudtad? Rendetlen! Már biztos, hogy mégy a böribe! Teljesen biztos! :))))

Qouple Ray 2020.07.16. 16:56:31

"Az nevesincs újabb arctalannak, aki biztos soha nem ütött el egy betűt sem, de ha nincs újabb érv akkor legyen elégedett. Valószínű lesz még ilyen örömben része, másféle ne is jusson neki. A témádról pedig annyit, hogy a kivánságod visszaüthet, lehet neked előbb beteljesül amiről álmodtál. Annyi különbséggel, hogy az ilyen írigy, másoknak ártó senkiknek, remélhetőleg a pokol kapuja nyílik meg.
Soha nem egy ügyvéd dolga az azonosítás, az hatósági feladat, de mivel megszünt a felület,( loveu) tárgytalanná vált, (ez volt az indok). Mivel nem hagyták abba, újra beadtuk a folyamatos becsmérlő, sziporkáikat, amit már kiadtak nyomozásra és azonositotta is őket a hatóság. A nyomozó – aki kihallgatott- szerinte is indokolt, jogos a per a beadvány alapján. De mint tudjuk, Isten malmai lassan őrölnek, ez van. "
"Szildi
2020.07.15. 21:30"

megszűnt a loveu???????
berondítok íziben:):):):):):):):):):):)
csak rá kék kattintani és él!!!!!
megint mekkorát hazudott a rüszmeteg :):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.07.16. 17:49:42

@Qouple Ray: Nem emlékszem mikor írt igazat. Szerintem soha... :)))
Persze hogy működik a loveu, és ha már hazug ember, meg sánta kutya... Ne feledjük, hogy ott ő caffe nickkel, mint 46 éves férfi hülyítette a jónépet. Ugye... Kamuhercegnő. :)

Qouple Ray 2020.07.16. 17:59:10

@dr.ahalan: hamarabb utolérhető mert sánta!!:):):):):):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása