dr.ahalan

dr.ahalan

Karácsonyvárosi szösszenet

2020. június 26. - dr.ahalan

 

Ennél kedvesebb fotót elképzelni se tudok, gondolom rengetegen elmentették Bálint gazda emlékére. Szerettük. :)

Szóval ennek a cudar hétnek vége van, Gábor el tudott menni reggel a Mirákulumba, én ma még egy kicsit házat tartottam, és végre ráfordultam a gyöngyös-filmes-zenélős élvezetekre. :)

Cicákat és Rita papagájt épségben átadtuk a gyerekeknek, a madár nagyon összebarátkozott a Gáborral, beszélgettek hosszan. :))))))

Egy állattal szaporítottam is a lakást, átcsempésztem Horrorka babakori rózsaszín nyusziját, alig néhány hónapos volt, amikor megvettük neki. Bágyadt-bandzsa volt a neve, és ő volt a kedvenc csicsika (nyunyóka) a 23-ból. :)))

Horrorka évekig felébredt a szobájában hajnal négykor, áthordta az összeset hozzánk, befeküdt az ágyba középre, és attól kezdve küzdöttünk a férjemmel, dobáltuk át egymáshoz a dögöket röhögve, némelyik igen kényelmetlen és kemény volt. :)

Most a legizgalmasabb történés a koronavírus erősödése, a nemzetközi hírekben ráborzadtunk a történetekre, rettenetes ami Peruban történik, az amerikai rémálomról már ne is beszélve, de még mindig egész bugris tömegek tagadják a járványt.

A főváros viszont forrong, a főpolgi végre kimondta, harcolni kell Budapestért is, a Lánchídért is.

2014-ig folyamatosan mentünk tüntetésekre, attól kezdve nem. Közönyös, ostoba, agymosott népért nem érdemes. :)

Most majd megint megyünk. :))))) Akkora ordibátorom van, hogy csuda. :)))

Itt kérek mindenkit, hogy a manipulációs kérdőíveket boríték és kísérőlevél nélkül, adatmentesen juttassák el az ellenzéki gyűjtőpontokra!

Aztán van még a titokzatos, nagy GÖDÖR ügye. Egy hete levonultak a munkások, a héten néhányan megjelentek, ásogattak egy kicsit… De érdemi változás nincs. A gödör csúnyálkodik, néha egy-egy részeg belepotyorászik, kihúzzák… A fejleményekről majd tudósítok. :)

Most pedig éljen a hétvégi lazulás! :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4215970276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.06.26. 23:09:29

És a bónusz! Találós kérdés!
Hány órakor kellett felkelnie a zsírorcájú Kamu-Berg úrnak pénteken, hogy 6:27-re ki tudja nyökögni a szürke és humortalan agyából a napi méteres adminmocskot? :)))
A legkisebb odds-ot a "Le se feküdt az elmeroggyant" tétekre állapítom meg. :)))

dr.ahalan 2020.06.27. 00:13:46

És az éjszaka kellős közepén! Éjfélkor a free látogatottsága megugrott, már NYOLC Ip-ről olvassák az oldalt! Piacvezetés! Hatalmas siker! Hárman ők, kettő mi, és tényleg! Három darab egészen új olvasó!
Vajon hány régi tagnak küldte el a linket ez a szerencsétlen? Hánynak könyörgött? Csak klikkelj, létszi... A Répás biztosan megkérte az árát. A közpunci is... De ki a maradék egy szem? Ja! Biztosan a Zsola... Vicces. :)))

Orsós Rafael 2020.06.27. 10:09:37

@EszteLenke:
4-vel!!!:):):):):):):):)
very well:):):):):):):):):)

olyan , de olyan ostoba, hogy szavak nincsenek rá.
és tolvaj is!!!!!

dr.ahalan 2020.06.27. 11:35:34

@Orsós Rafael: Most értettem meg! A 4-vel... Az azt akarja jelenteni, hogy négyesével? Atyavilág! Ezt a sötétséget! :))))

dr.ahalan 2020.06.27. 23:39:31

Magamat idézem, nem is volt régen. Február 11.-én egy szokásos, 3-5 napos tombolás után, ami persze ott van elmentve minden ocsmányságával együtt!

"A rongyos, vén, beteg kofa a bűzlő, bezárt bolt kirakatába költözött, és a rács mögé zárva... Mint valami önkéntes állatkerti sakál... Saját ürülékében fetrengve mocskolni kezdte üvöltve a volt vevőket. :)))

- Tönkretettetek! Prolik! Kurvák! Kurafik! Cigányok! Fikafosok! Lufinénik! Véres vattában életre keltek! Elmebetegek! Mert a BDSM! Megveszlek kilóra! Kecó! Érted gecó? Kecó! Kiverem a szemedet lóvéval! Megbeszéltem a bíróval geccc! Hallod! Megbeszéltem a közjegyzővel is... :O

És igen. Ránézünk, megmosolyogjuk a kofát, meg az ő tombolását. Aztán sétálunk szebb, vidámabb élmények felé. Mi, a meglopottak... :)))

Hát így szól a fáma, és bizony ez az igazság... És hogy nem ő van mögötte? A tompa elméjén ülnek gonosz tort, mások torz gondolatát, gyűlöletét tette magáévá mindig? Hogy ebbe rokkant bele a vállalkozása? Mert meggyőzték? Hát... Így járt. :)))

Szegény, szerencsétlen denevérarcú kofa. "

És milyen szánalmasak ma már! A becsempészett 1-1 helyesírási hibával, ahogy próbál elbújni a Berg úr a kis vézna kínai térdgatyó mögé... Kihullámzik az imádott virágos cigányszoknya a hatalmas sejhajjal, jobbról is, balról is. :))))

És akkor még a számlagyár! Na ajvé! :)))

Vezek Elek 2020.06.28. 18:57:03

Szép, jó napot!

Az úúúúúúgy vóóóóót, hogy az egyik ismerősöm felhívott, hogy van egy lehetősége féláron, last minute, Korfura, Benicesbe....osztottam, szoroztam, szerveztem és utaztam. Egyszer már (20 évvel ezelőtt) voltunk a lányommal egy buszos szervezésben Benicesben, de halálos volt a 28 órás buszozás. Ez, most teljesen más volt. Más, amikor nem kell egy gyerekről is gondoskodnod, amikor egy veled egyidős emberrel utazol, akivel lehet éjszaka is csavarogni, amikor pár óra csak az utazás. Jókat kirándultunk, béreltünk autót, elmentünk Sidariba, Paleokastitsaba. Érdekes, hogy mindenütt más-más a tenger. Egyik helyen homokos, a másik helyen kavicsos, a harmadik helyen szinte agyagos. Legközelebb már az unokámmal megyek :)))) Hazaérve le sem tudtam magamról vakarni. Hihetetlen, hogy egy bő hét alatt mennyit okosodik egy közel két éves (21 hónapos) gyerek. Sokkal többet beszél, szinte kommunikál, már sikerül néha a bilibe pisilni is. :)))
Most már bele kéne rendesen vetnem magam a munkába is, mert óriási tervekkel, ötletekkel tértem vissza, amit még ebben az évben nyélbe akarok ütni. Van miért hajtani, van miért felturbózni az üzletet. :)) A többiről később, ha már lepapíroztuk az ügyvédnél. Most meg megyek mert megállt a mosógép, már a második menet ruhát mosta egyenesen a bőröndből. :))

Majd visszaolvasok, de úgy látom, nem sok minden változott az odaát(k)oknál. :))))

dr.ahalan 2020.06.28. 23:58:59

@Vezek Elek: Szerencsés vagy, ez egy gyönyörű hely, megnéztem a neten! :))))

Mi azt hiszem az idén kihagyjuk a nyaralást, az olaszoknál is, a horvátoknál is elég labilis a helyzet, nem szeretnék két hét karantént... :))) Vagy megkövezést egy esetleges nátha miatt. :)))

De ami még a lényeg! Virágzik a zsályám ezerrel. :)))

Itt semmi érdekes nincs, megyünk a böribe, a három aljadéknak majd jön a FÉNY, fikafoskurvákprolikkecógecó... Szóval a megszokott szürke, lapos netpenész. :)))

Vezek Elek 2020.06.29. 06:04:29

@dr.ahalan: Tényleg szerencsésnek érzem magam. :)) Azt hiszem, még soha nem éreztem jobban magam a bőrömben, mint mostanság. Nem a napi betevőért kell küzdeni, hanem csupán szórakozásból gyarapítom a vagyonomat. :)) És ez nagyon nem mindegy!
A zsályának örülök, habár az enyém még nem virágzik, csak a kakukkfű, a bazsalikom, meg a levendula. Egyáltalán annak is örülök, hogy túlélték a nélkülözésemet. :))))

Látom, a vq továbbra is okádik, töröl, okádik, töröl... ez ám a gerincesség!! :)))))) A vén sittes, meg háááát.... szót sem érdemel!!! :)))))

Orsós Rafael 2020.06.29. 07:16:28

tartalmas, nagyon gazdag hétvégém, hétvégénk volt. ha előhívjátok belőlem, szemezgetek belőle.

dr.ahalan 2020.06.29. 08:36:50

@Vezek Elek: Ezek már csak ilyenek odaát, a maradék trágyadombon. :))))

dr.ahalan 2020.06.29. 08:37:36

@Orsós Rafael: Mesélj! Lécci, lécci, lécci! :)))

Vezek Elek 2020.06.29. 09:21:49

@Orsós Rafael: Naná, hogy kérjük a beszámolót!!!! Szeretném látni a kisveknit, mennyit fogyott?! :D :))))
@dr.ahalan: Szánalmas bagázs! Éééééés hót unalmasak!!!! :))))

Orsós Rafael 2020.06.29. 09:27:47

@dr.ahalan: szombaton 13.00-kor volt kapunyitás.
kezdetét vette ( a már hagyományosnak mondható) a 4. fríláv találkozó.
sokann voltunk. örültünk egymásnak.
( a rüszmeteg kudarchalom majd írja / bár nem etet trollokat!!/ mindezt neki köszönhetem, köszönhetjük. pedig nem.)
rengeteg régi sztori, újabb sztori, és a legeslegújabbak.
én sokakat ismerek, de néha csak tátottam a szám.

este bajnokavatás, csak tv-n keresztül, mert nem tudtam összeegyeztetni a két programot.

vasárnap családi ünnepségsorozat budakalászon, ott találtak borpince-étterem-szabadtér kombót a meghívók.
ha azt mondom nagyon jól sikerült, keveset mondok.
és mire hazaértünk, a cselszi és a mensziti is gazdagon hozott a konyhára.

és végül a kevésbé jó hír: lujzibébi ismét kórházban , talán ma, vagy holnap kiadják.
remélem meggyógyulva,mert ez az egész család hangulatát mételyezi.....

dr.ahalan 2020.06.29. 09:45:45

@Orsós Rafael: Nagy vigyor, jó olvasni az ilyesmit! :))))

Lujzibabának gyógyulást, neked további nyereményeket kívánok, Aha meg zeneileg művelődik és rácsodálkozik a világra. :)))
süti beállítások módosítása