dr.ahalan

dr.ahalan

Enrico, a letagadhatatlan!

2020. június 08. - dr.ahalan

 

 Ez volt a heti kedvenc, a gyógyító csodakő, a hematit mindig kell... :)))

Egy hétvége megint elfogyott, elég vacak idő volt, úgyhogy nem kirándultunk, és a vacsoravendégünk is eltolódott egy héttel, ergo ettünk, ittunk, politizáltunk, heverésztünk, erkölcstelen dolgokat műveltünk szent házasságon kívül, és megnéztünk végtelen számú filmet. :)

Ez volt a heti kedvenc, elvitték. Indul a meska is kínkeservesen, rossz a vezetés, rossz a marketing... ismerjük az ilyet... Mindegy. :)))

Érdekes téma volt a horrorfilm a Dyatlov-katasztrófa okán, Gábor persze sokat tudott az esetről, meg utána olvastunk. Hihetetlen, hogy mik történnek a világban! :O

Ma aztán jött az „undokhétfő”, vásárolni is menni kellett. Rögtön meg is ütött a guta!

Dél előtt 1-2 perccel értünk az üzlet elé, voltunk jó sokan, várakoztunk… Aztán dél után pár perccel kicsoszogott az utolsó néni is, és beengedtek… Jó, bár logikátlan. Lihegtek a nyakamba a tülekedők, hol volt két méter? Sehol...

Az üzlettől tíz méterre kocsmaterasz, ott fröccsöznek, söröznek a helyi vénlegények, meg egy halom fiatal, egymástól fél méterre. :(

Teljes káosz van, komolyan mondom. A kocsmákat megnyitották, de a könyvtárakat zárva tartják. Vajon miért? :O

Júniusban se kapják meg az egészségügyi dolgozók azt a kis plusz pénzecskét, amit beígértek nekik nyár elejére. Miért kap ugyanannyit az első vonalban becsülettel dolgozó orvos, ápolónő, mint a falusi körorvos asszisztense, aki nem is látott beteget, vagy nem is dolgozott? És miért nem kap a patikus, aki az első vészidőben mindenféle védőfelszerelés nélkül szolgálta ki a koronavírusos betegeket? Érthetetlen… És mi a helyzet most a nyunyókával? :)

Mit keres Orbán Lukasenkánál, ennél a bevallott sztálinista diktátornál? 2010 óta egyfolytában nyitunk kelet felé, már az összes kommenyista tetű a haverunk, de csak a pénzt lapátoljuk hozzájuk, a magyar nép még nem látott egy fityinget se arról, ugye…

Annyi munkahely lesz, amennyit a járvány tönkretett: Na hol vannak? Sehol… És ez csak a jéghegy csúcsa. :(

Borzasztó ami történik…

Végül egy kis zene-emlék. :)

Még a harmincas éveim elején jártam, amikor megismertem Enrico-t. Egy barátnőm hívott fel, idegenvezető volt, gyere el velem egy vacsorára a Síposba! Egy tucat olasz pasi jön, vén majmok, de baromi gazdagok, nőket nem akarnak, kurvákat pláne nem, kellenél segíteni… Hát mondom! Bakker! Egy szót se tudok olaszul! :)

Nem szaporítom… Elmentem. Egy fura figura ült mellettem, a tornacipőjében nem volt pertli, olyan dús, fekete haja volt, hogy megőrültem tőle, és egyfolytában hülyéskedett. :))) Nevetés, röhögés, fuldoklásig, mutogatás kézzel-lábbal. :)

Még két napig kísértem őket, nem… nem volt szex, szóba se került. :)

Viszont rengeteg pénzt kaptam a végén, nem is számítottam rá, rémülten tiltakoztam, és megkérdezte… Akarok-e olaszul tanulni. Hát mondom. Siiii! :)

Aztán még most is a barátom, de soha többé nem fogadtam el tőle egyetlen fillért se.

Szóval másnap este megcsörrent a telefon. Csak egy-két mondatot mondott. Leírtam úgy-ahogy. Azonnal vettem szótárt… Lefordítottam úgy-ahogy. Valami olyan volt… Come stai? Sono Enrico. Oké? Io sono… Tu sei?  Este válaszoltam úgy-ahogy. Rendszerint hibásan. :))) Nagyokat nevetett.

És hívott. Minden áldott este. Nyolc évig… Utálta, ha nem talált itthon. És én tanultam az olaszt. Csodaklassz játék volt, közben többször jártam nála kint Bolognában, természetesen Horrorkával is, és később Gáborral is… Életem legszebb meséje Enrico volt. :)

És az első zene, amit még az internet előtti időkben megértettem… Az a L’italiano volt. Toto Cutugno. Rém büszke voltam magamra… :)))

(Tudom, hogy rém gagyi zene, na! Nem köll beszólni! ) :)))))

Már egy éve ismertem Enrico-t, amikor szembesültem vele, mekkora hatalmas ember. De nem biztos, hogy ezt el szeretném mesélni. :)

Kit nézel hülyének te… Ugye? :)))

A Gábor a minap azt mondta, hogy Enriconak én vagyok a nyunyókája… Hát mondom! És neked mi vagyok? :))))

Nézett rám vigyorogva… Soroljam? Takács Bálint! Most tényleg! Soroljam? :))))

Hát mondom… Beszéljünk inkább másról. Jövő heti kaja? :)))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1515755744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.06.09. 00:07:11

Ma nem mukkant a kredittolvaj? Gyengélkedik megint? :)

Orsós Rafael 2020.06.09. 10:05:22

első!:)
"Szildi
2020.06.09. 08:11

Az “agyad’ gyengélkedik, és a tolvaj az aki mondja , aki visszaélt az “ajándékkal”, hülye proli."

szerintem csak hőemelkedése van ( de ha végbélbe mérjük /aminek rettenetesen örülne!/ akkor 5 tizedet le kell vonni) de, mint tudjuk, a hőemelkedés mivel jár, gyanús......nem véletlenül tartják maguktól távol........kopogtat a KOVI-20 :):):):):):):):):)
amúgy meg nevezhetjük bárhogy, tolvaj.
ez tény.
ajándék kredittel nem lehet visszaélni.
ha visszaveszi, akkor az tolvajlás.
tőlem több mint 3 ezer kreditet lopott el!! ez tény.
európai vezető társkereső oldalon, a HÍREK oldalon az a fő téma, a vén 80 éves a rezidenciája (sic!) erkélyéről fotózgat........:):):):):):):):):)
erős lehet az ammónia szag, ha már egész nap az erkélyen tartózkodik:):):):):):):):):)
peluscsere:):):):):):):):):):):)

úgy hallottam a sittes hazaáruló diplomás svéd a hétvégén megy ruha/köntös próbára.....:):):):):):):):):):):):):)
reménykedik, hogy a parókás 78 éves ne vegyen be többet 15 centinél!!!:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.09. 10:44:32

@Orsós Rafael: 15 centi? Túlértékeled, messze túlértékeled. A free legszottyadtabb minije címet köztudottan neki osztották minden évben. :)))

És miből gondolod, hogy erkély? És csak két rissz-rossz fotót látok valami gyomokkal. Vehetne már egy legalább középszintű fotóaparátot, vagy egy rendes telót. :))))

Orsós Rafael 2020.06.09. 11:18:51

@dr.ahalan:
vakegér!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)
"Szildi
2020.06.08. 22:09

A másik, az erkélyemről a szuper, madárcsicsergős kert látványa. "

dr.ahalan 2020.06.09. 11:49:19

@Orsós Rafael: Az ilyen infókra nemigen szoktam időt szánni odaát. Mondjuk a kutyát se érdekli szerintem. Gyom, és kész. :)))

Orsós Rafael 2020.06.09. 14:47:15

"Szildi
2020.06.09. 08:11

Az “agyad’ gyengélkedik, és a tolvaj az aki mondja , aki visszaélt az “ajándékkal”, hülye proli.
Meg az eltartott barija, aki folyton meglopta az üzemeltetőt a kredit szerző csalásokkal..
Kit érdekelhet, ugyan már, állandóan innen másolnak, véleményeznek, ami kifejezetten az irigységet tükrözi. De biztos nagyon érdekes amiről ők írnak, amiről tájékoztatják az “olvasókat”. Felettébb érdekfeszítő, amikor leírja, megint otthon henyélt egész nap, mert soha nem megy sehová, lehet jó, vagy rossz idő, tök mindegy, max. gyöngyös vagy a mentes boltba. Csak otthon döglik egész nap, évek óta ezt olvasni a beszámolóiban, soha egy kirándulás vagy kulturális program. Mi lenne az ilyenekkel ha nem lenne tv és internet, még jobban megbolondultak volna a semmittevésben. A kert olyan-amilyen, ahogy megvettem, teraszépítés is folyik éppen, egyelőre nem is lesz jobb, de majd meglesz, lényeg, hogy még így is élvezem, van levegő, napfény, zöld, természet"

a vén rüszmeteg egész nap az erkélyen tanyázik, lehet, a hatodikon:):):):):):):):) semmit nem csinál, se pelenkát nem cserél, se nem olvas, se nem (tud már ) kirándulni, itt veri a nyálát egész nap. a temetőben meg a sírjai olyanok amilyenek.
szégyen ez az öregasszony!!!
na, de majd az impotens seggnyalója alávág!!!!
ja, .....nem:):):):):):):):):):):):)
kredittolvaj!!!

dr.ahalan 2020.06.09. 15:46:18

@Orsós Rafael: És nem tud elkussolni, kényszeresen belepofázik mindenbe a vén sakál. Nem zavarja, semmi köze, csak sápítozik, vonyít azon a carkupac oldalon. :)))
Szánalmas kreditlopó! :)

Orsós Rafael 2020.06.09. 16:37:43

@dr.ahalan: szerintem elkapta!!!:):):):):):):):):):):)
kreditlopó!!!

dr.ahalan 2020.06.09. 17:31:59

@Orsós Rafael: Azért ez vicces. Állandóan arról vartyog, hogy itt nem dolgozik senki, pedig valójában mindenki dolgozik, pénzt keres, adózik.
A másik oldalon meg lehet nézni... Mindnek büdös a munka, és mindig is az volt.
Ergo: ELMEROGGYANT! Nem? De.... :)))
A kultúrába már bele se megyek... Se írni, se olvasni nem tud. :)))

Orsós Rafael 2020.06.09. 18:18:52

"PadreEmeritus
2020.06.09. 17:00

Enrico a digó!!!:-))))) Emlékszem arra a korszakra, akkor voltak Pesten a digós ribancok, akik csak olaszokkal ismerkedtek és egy meleg vacsiért és egy pár nylonharisnyáért feküdtek!!!:)))))))) De őt nem fektették le, csak mindig másokat, neki szórták a lét lalára, csak úgy!!! Persze!!! Már megint kit akar ez hülyének nézni ez a balga némber, Pestre disszidált vadparaszt???:-))))))))
Akkor nem hetente ő volt az első a nemibeteg gondozóban!!!! Az araboktól, meg olyan trikót kapott, amit itt a magyar orvosok még nem is láttak!!!:-)))))))))
Más. Volt olyan is, akiket elüldöztek a freeről, és mielőtt törölték magukat, de még volt sok kreditjük és az ő kérésére, akiket az illető megjelölt szét lett osztva!!! CSAK is kizárólag a szkatofil 3000 kreditje került ellopásra!!!:-)))))) MILYEN 3000??? Húzzál már el a retekbe!!!:-))))))))
Tegnap megint tanultam valamit!!! Hogy az Öveges professzor eredetileg piarista szerzetes volt, biztos tanította a voltamot is!!!:-)))))) wahahahahahahahahahahhahahahahha"

két kérdésem lenne a büntetett előéletűhöz:
1. mikor volt erekciója, de olyan férfias????? ( a szexre nem kérdezek rá, mert tudom, az évek óta érdeklődés hiányában elmaradt)
2. milyen íze van a gazdádnak????

wahahahahahahahahahahhahahahahhawahahahahahahahahahahhahahahahha

szerencsétlen két farok:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.09. 18:35:56

@Orsós Rafael: A segélyezett megint beugatott a nagy tudásával! Idióta! :)))
Ezek a szerencsétlenek már annyira régen nem kellenek senkinek, hogy el se tudják képzelni, hogy léteznek normális emberi kapcsolatok. :)))

dr.ahalan 2020.06.09. 23:19:46

Végre láttam Horrorkát, jött ebédre, és itt volt délutánig. Rendet rakott a telefonomban, hozott rengeteg mindent, nagyon elit kézfertőtlenítőt, illatokat, arcmaszkokat, kencéket, habzó rózsaszín mindenféléket. De legjobban neki magának örültem.
Hiába beszéltünk szinte minden nap, az az érzés, ahogy ülünk, és beszélgetünk... Mi ketten! Hát az megfizethetetlen! :)))
Holnap pedig jön a Gábor, és ráfordulunk a hétvégi találkozóra. Izgalmasnak mutatja magát. :)))

Bulvár is volt bőven, de ezek rettenetesen fantáziátlan népek, évek óta ugyanazon az unalmas ösvényen haladnak. A sakálmúmia letol egy prolit, egy élősködőt, meg egy csálé, "kutyasehiszi" - "kutyátseérdekli" kecógecót, nem zavarja a monotónia, a retardált bozgor hátszéllel hozza megszokottat, bűzölgés a vénség gusztustalan vágyai okán, szkatofil, fikafos, a szokott kakahalom, élvezze... Kitnézelhülyénekteretek... Már nem is tudom hányadik éve. Mindig ugyanaz. :)))

Volt ma vendégünk itt. A megszokott kamu beszóló, kibactam. :)))
De mennyire érdekes ez! A kor előrehaladtával bizony butulnak el a kislányok erősen. :)))

Anthont szeretjük. Martint nem szeretjük. Fel köllene már fogni! Elmebeteg! :)))
Világ ostobája... :)))

dr.ahalan 2020.06.10. 18:32:24

Lehet hazudni, de minek? Sunyi, bujkáló, gyáva, kamuzós, szarkeverő, pitiáner, leskelődő ócska szar bérblogger. És pont. :))))
Ostoba! Ekkorát zakózni! :)

Orsós Rafael 2020.06.10. 19:30:00

@dr.ahalan:
nem volt stílusos????:):):):):):):):):)
pedig megmondta a vénkúúrva, van stílusa, ő is ilyen társaságban forgott mindig, azért ért ennyire hozzá:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.10. 19:44:41

@Orsós Rafael: Nem, nem hiszem el, hogy a jó ízlésű úriasszonyok bűnözőkkel bratyiznak, meg mindenféle kakis dolgoknak örülnek. :)))

dr.ahalan 2020.06.11. 00:06:42

Törtem a fejemet... Miért is kellene nekem a Balázst vendégül látnom járvány idején? Nem értettem... Intelligens népek még ma is minimalizálják a kontaktokat, ugye... :)))
Meg egyébként is! Nem megvenni akarja Horrorkát, ahogy az araboknál szokás, hanem szeretni... :)))
Aztán leesett a tantusz! A Berg-Bozgor páros szerint nincs is világjárvány! Világba kiabálták! :))) Hát persze!
Ahogy nem fertőtlenítettek orosz katonák az olaszoknál. Pedig de. Nem tanult nálunk a nyolcvanas években sok ezer arab, és ázsiai hallgató. Pedig de. Nincs diplomám. Pedig de. Kettő. :)))
Sötét lyuk a lakásom. Pedig nem. :)
A testvérem meg Gabi. Pedig nem. :)))
Hát... Nem túl okos népek, ezt be kell vallani. Nemigen tájékozódnak a világ dolgairól... Amolyan egyszerű népek, ahogy ez a munka nélkül élő, erős honi érzelmeket felvállaló, ápolatlan külsejű, rosszfogú lumpenproliknál lenni szokott.
Sajnos sok-sok éve rám ragadtak mint a szurok, és nem tudom őket levakarni sajnos.
Én kérek elnézést az olvasóktól. :)))
Javasolni velük kapcsolatban csak Madách örökbecsű szavait tudom:

"Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog."

És kérem ezzel az egy bölcsességgel le lehet élni egy életet! Én mondom! :)))

És nézzük csak meg, mik történhetnek!

1, Belekötnek Madách helyesírásába, nem vevén tudomást az akkori rendről. Történelem se létezik, mi az hogy MÚLATTATNI??? Kit nézel hülyének, te retek? :)))

2, Madách is egy retek... Kosztolányiról szegényről ezer éve harsogják, Radnóti halálán mennyit csámcsogtak élvezkedve! Háttérből vokálzene, kecógecó. :)))

3, Jön egy nap hallgatás, tanakodás, izgatott telefonálás, addig talán elfelejtik a népek... Ez a büdös Aha! A kurva anyját mán! :))) És megint volt egy izgalmas napjuk, törődtem velük. Azt nagyon szeretik! :))) Mélymagányos törődéskoldusok.

4, Megjelenik egy új rémségesen gagyi-csálé fotó az unalomig ismert Kleopátra-lyukról.

5, Proli, eltartott, curva, cigány, zsidó, kommenyista...

6, A satrafa kikönyörög a közpuncitól jó sok pénzért valami értéktelen cart, hogy tereljen. Mondjuk Répás jobban meg tudott nevettetni, kérjük vissza! Felajánlom neki mind a húszezer... IGEN! HÚSZEZER, azaz kb. hat évi ellopott kreditpénzemet, meg a reszli pár ezret is... És lecarom, hogy zsenizsé hóthülye matekból, de ez is hazugság, mert a vén hülye nem ismeri a nullákat, ahogy a betűket se, mint köztudott...Zsenizsé sose olvasott blogokat, az egészet lecarta, köztudottan egy dolog érdekelte egész életében. Egy bizonyos zöld dolog... FŰ, fa, vagy virág. Esetleg más alternatíva. Zöldpárti. Maholnap ötven... Gyereket nem nemzett valamiért. Lébecol a virtualitásban, mint vasorrú bába a mágneses erőtérben... Mindenesetre a húszezer, az bizony húszezer... És az összes többit meg én fizettem, ugye. :)))

(Ha már intimkedünk, és belebeszélünk a gyerekeink magánéletébe... Ugye? Beszéljünk még a kamu kínai horoszkópról is? Tényleg? A maszkokról esetleg? Lehet választani ám! Na rajta! Detélleg! :))) )

Hát nem mulatságos? De! :)))

Mindig ugyanaz. Meg lehet tenni a téteket! :)))

Orsós Rafael 2020.06.11. 11:45:45

az özvegy doktor orvosfeleség doktor özvegy stílusa:

"........Bemásoltam, tegnapi levél a “lyukból”, lehet neki fantáziálni.
Azt sem értem mi köze az emlegetett családtagokkal, hogy jön egyáltalán az agyába. Kinek képzeli ez a proli curva magát, röhej, foglalkozzon a saját lánykájával, meg Béluskájával, és meg nem született ivadékokkal. Egy percig se gondolja, hogy bárki közösséget vállalna akár egy mondat erejéig vele, lenézi, megveti, egy aljas féregnek tarja, az egész családom.
Arról senki nem tehet, hogy milyen körülmények között született, tanyán, vagy egy kocsmázó , vagy kitudja milyen lepukkant környezetben, de amit már maga művel arról igen, minden leírt szavával, mint rég beazonosított !!! személy felelni fog."

európai vezető társkereső oldalon!!!!!!!

dr.ahalan 2020.06.11. 12:06:43

@Orsós Rafael: Az akasztói tanyavilág szülötte, saját jogon munkakerülő kredittolvaj. A levakarhatatlan... Hát ennyit róla. :)
Csúnya világ lenne, ha ezek a népek velem egy közösségben lennének! Piha! :)))

Orsós Rafael 2020.06.11. 13:24:02

"El vagy tévedve, soha nem voltam akasztói, nem is tudom honnan veszi, biztos álmodta. Éppen őt nem lehet innen levakarni, senki nem másol tőle, csak ő és az E-ke, senki nem nyomoz utána, csak ő, mint ahogy a példa mutatja.. a bizonyíték ott van..
Szildi
2020.06.11. 09:24"

hogy nem szakad le a pofájáról a rüszmetegnek a 7 hámréteg!!!
még hogy nem másolnak!!!!

csak kitörli a vékú!!!
de attól még az másolás!!
beszari idióta pelenkás bajkeverő!!!!

:):):):):):):):):)
seggszájú kreditlopó!!!
:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.11. 15:10:29

"A kredit-csaló pofázik és egyfolytában másol. Mi van nincs meló megint otthon döglesz a gép előtt, egész nap, miközben a H-ka gürizik, hogy eltartson, kaptál már “társkártyát” is–
Szildi
2020.06.11. 09:24"

szerencsétlen baszatlan!!!
ki is van a gép előtt egész nap átázott pelenkában??:):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.11. 15:12:03

dicsak dicsak!!!
előkerült a másik gyuláné is?????:):):):):):):):):):)

"
PadreEmeritus
2020.06.11. 12:57

Persze, addig nem nyugodott, míg ki nem nyomozta milyen néven fut a Márti a facén!!!! Most olyan kis boldog, de ez legyen a legnagyobb öröme a hátralévő életében, meg az se baj, ha rászakad a mennyezet a sok hazugságai miatt!!!"

kicsi a világ!!!:):):):):)

dr.ahalan 2020.06.11. 17:44:49

@Orsós Rafael: A francot se érdekli a neve annak a szerencsétlennek. Csak valaki megkérdezte, hogy hívják, és kiderült, hogy kamu neveken élte a free-s életét. Aztán mivel elég sokan (rengetegen) haragszanak rá, hát megugrottak az emberek, és hamar kiderült, most is férfinéven kamuzik.
Hazug, kamu elmeháborodott. Egy zsírarcú ártány, megérdemlik egymást a másik két becstelennel.

Mi viszont nagyot csavarogtunk. :)

dr.ahalan 2020.06.12. 00:21:29

Hát akkor nézzük:

Szildi
2020.06.11. 20:24
Kiderül ki nyomoz és ki után, ennél nagyobb bizonyíték nem is kell. Ráadásul törvénytelenül azonosít is nyilvános oldalon. Az E-ke , gondolom a pelenkás, lehet prosztata gondjai vannak, az ő korában ez már aktuális ( annyiszor általa emlegetett orvos feleségként van ilyen tippem) , tehát, ha ennyire foglalkoztatja a pelenka téma, valószínű magából indulhat ki.

Gyalázkodik, ki nem hagyná... De milyen orvosfeleség az, aki nem tudja leírni az orvosfeleség szót? Vicces! :)))
Több mint tíz éve zaklatnak, hazudoznak rólam, követnek 3D-ben. Meguntam. És igen, bár eddig nem érdekeltek a szerencsétlenek, de mára annyira túllőttek a célon, hogy bizony kénytelenek lesznek ezt-azt elviselni. Esetleg talán nyomozást is... És akkor mi van?
Lehet tenni egy szívességet! :))))

Éééés igen! Mindenki lecarja az unalomig ismert Kleo-lyukat a szűk, gagyi heverős szobácskával! Mindenki a Márta disznóságait akarja számon kérni ezerrel. Óránként hullanak ki a közös csontvázak, és a kérdéseket fel fogjuk tenni, és igenis meg fogjuk kérdezni, ott, a bíró előtt. Miért tetted te, és miért tette ő.

Orsós Rafael 2020.06.12. 08:57:23

első!:)
én az öregasszony bugyijából teát főznék!!!!!
:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.12. 09:30:47

@Orsós Rafael: Majd jól beazonosít, csak sokat ugrálj! Oszt hozza a plugint, meg a szabályzatot, elkapja a grabancodat! :))))
A Gyulánék nem ismernek kíméletet! :)))))

Orsós Rafael 2020.06.12. 10:07:30

@dr.ahalan: én meg aszondom, hinthet egy slampos puszit a porzómra!!!!
ammóniaaranka:):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.12. 17:19:15

érzem a szagukat!!!!!:):):):):):):):):)
ammóniaaranka és szarostóni:):):):):):):)
az egyik ki van száradva a másiknak meg nem áll:):):):):):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.06.12. 10:43

Rasszizmus az USA-ban!!! 1979-ben a haverom a feleségével elutaztak Svédből Kaliforniába nyaralni. Ott béreltek egy autót és azzal utazgattak, egy éjjel eltévedtek és a haveromnak elfogyott a cigije. Találtak egy bárt és beléptek, hogy ott megvegyék. Nos, az egy feka bár volt, csak rossz arcú négerek voltak bent vagy 60-70-en. Fél perc sem telt el és már is valaki megfogta az asszony seggét!!! Odavergődtek a pulthoz, persze közben ment a szöveg nekik, mikor kifizették a cigit a csapos csak ennyit mondott: “go the fuck are from here”!!! Magyarul tűnjetek a picsába!!! Halálfélelmük volt!!!

WHITE LIVES MATTER!!!!
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

Szildi
2020.06.12. 16:09

Mi lenne ha az A.-t befizetném közéjük, úgyse megy az idén nyaralni, egyidejüleg megkapná a kárpótlást is az ingyen ajándék kreditekért,, plusz jól érezné magát, hiszen rajong ezekért a “ más szinűekért”. Még bmutathatná a BDSM tudását, tapasztalatát is. Kisérőnek a másik bariját, pelenkákkal ellátva. Mi az nekem, , hiszen annyi régi tag jól járt már velem, egy ide vagy oda, mit sem számít."

dr.ahalan 2020.06.12. 18:51:24

@Orsós Rafael: Mondom hogy betegesen perverz az öregasszony, állandóan a BDSM-en csámcsog, úgy illegette magát az oldalon a sm-es fiúknak, hogy kész gusztustalanság volt.
Undorító, miért nem csukják már be egy öregotthonba az ilyet? Rég ott lenne a helye! :)))
süti beállítások módosítása