dr.ahalan

dr.ahalan

Májusi lidérchangulat...

2020. május 09. - dr.ahalan

 

Tényleg! Pederek is egy lidércékszert!:))) 

Azzal kezdem, hogy végre teljesen május van, a piros gyümölcsök hónapja, a szülinapok,  a gyöngyvirág hónapja. Az én hónapom. :)

Ma már ketten mentünk bevásárolni, persze ahogy kell. Maszk, kézfertőtlenítő. :)

A karantén-üzemmód roppant pénzbarát, rengeteg pénzt takarítottam meg, a Gábor sose vásárol össze hülyeségeket, csak ami a listán van, de ma én kitomboltam magam, szükségem volt egy halom intimebb ruhadarabra, mindenféle édességre, egy felakasztható rózsaszín rácsos kosárkára a konyhába a mikroszálas törlőkendőknek….  és még jó néhány teljesen értelmetlen és felesleges vacakra. :)

Már egy gramm vattacukor se volt itthon! És a karamellák doboza is alig kotyogott!

Elherdáltam a heti ékszerbevételt. :)

Ámbár legyünk őszinték, a Gábor ma is felajánlotta a kártyáját, és igazság szerint az, hogy valaki gáláns, és kényezteti a párját, az az én olvasatomban kicsit se szégyellendő. És az a nő, aki el tudja érni, hogy évtizedekig kényeztessék… Hát annak sincs mit szégyellenie. Aki ennek az ellenkezőjét vallja… Na az úgy él, és úgy jár, ahogy. Mint látjuk. :)))))

Ők azok, akik még az Isztambuli Egyezmény elutasítását is sóvárogva nézik… Bárcsak náluk is lenne még kan, aki számolja a pénzt, és veri az asszonyt! De hát… Ugye… Hogy is van? A Jóisten x-re játszik? Öt deka vajra is pénzt kérni? Fiatal, szép, okos, szeretőt eltűrni? Verve, csalva, kidobva lenni?  Ez volt a nagy mirtuszmámoros cél? Detélleg? :)))

Megindul az élet végre, indulunk mi is szép lassan, óvatosan. Már tudni lehet kézen-közön… innen-onnan…nagyjából, hogy mi történt, és mi történik valójában, fel lehet mérni mit lehet megtenni, és mit nem. :)

Maszk, fertőtlenítő meg minden más is van mindenhol elég, egyre olcsóbb lesz majd, és sok esetben lesz része még jó ideig a mindennapjainknak.

Rengetegen maradnak továbbra is home office-ban, nem csak a vírus miatt, hanem mert jó, költséghatékony, és működik. Csodás appok születtek, a telcsid a titkárnőd, szól és a világ bármelyik részéről ott vagy értekezleten, átutalsz, megvitatod, megszerkeszted, csatolod, dolgoznak a számítógépek, kettőt klikkelsz, kész. Már meg is jött a pénzed. Sok minden átalakul majd, de talán nem is baj. :)

Mondjuk nekem kicsit félelmetes. Lem-en nőttem fel... :))) 

Arra a kérdésre még mindig nem kaptunk választ, miért nem kaptak/kapnak a magyar orvosok rendes maszkot, védőfelszerelést, ha tonnaszám vásárolja, és szórja a világba a kormány, mint bolond pék a lisztet… És miért kellett kiüríteni azt a több tízezer ágyat, és halálba küldeni az embereket? :O

200.000 munkanélküli, jelentős részük jövedelem nélkül, tele tartozással, éhes gyerekekkel. Tényleg közmunka, vagy katonaság? Ennyi az alternatíva? Döbbenet… :O

Persze nem az én ügyem…:)

A matek érettségi viszont nagyon vicces volt, a magyar se volt sokkal nehezebb. Régen ez majdnem teljesen általános iskolai anyag volt. Mindent tudtam. :))

Az oldalas meg elfogyott. Vastag borsbundában sütötte ez a Gábor, csak úgy omlott le a csontról. Ahogy ez az ember a sütéshez ért! :)))))

Egyébként nagyon várja, hogy nyisson álmai iskolája. Kitalálta, ha már vannak, akkor ő bizony személyesen is akar játszani azokkal a böhöm szörnyűségekkel! Meg is mutatta a neten. Hát mondom… Szép piros. :(

A másik meg fityisznarancs színű. Nem tetszik! :(

Lüke vagy Takács Bálint, ki ne mondd! Nincs rózsaszín! Nem is lesz! :)))))

És miért nem? Esetleg napsárga? Banánzöld? Na… az biztosan van! :)))))

Más érdekesség nincs, illetve ahogy nyitnak a galériák, butikok vidéken, úgy kérik az ékszert, emeltem az árakat, mert bár iszonyú raktárkészletem van gyöngyből, szerelékből, összeharácsolt antik mindenféléből… De nagyban monopolhelyzetben vagyok, hülye lennék nem kihasználni egy kicsit. :)))

Tíz éve gyűjtögetek, rendelek, az első húsz kilós láda Kínából, Amerikából 168.- forintos dollárárfolyamon érkezett, üveg és kő gyöngyökkel… Még kb. 80%-uk vár. :)))

Aztán még sok-sok láda érkezett. :))

A magyar gyöngyboltok nagy része azóta megszűnt…

A készítők pedig beállnak egy, vagy két stílusra… Van aki üvegékszert önt, más gyöngyöt fűz. Nálam minden van. Drótékszer, fűzésből a legnehezebbek. Raw és peyote. Féldrágakövek. Velencei, indiai, kínai kézzel készült lámpagyöngyök. Kristályok. Formabontás. Dili dolgok. Szerelőpálcás mindenfélék. Antik cuccok új köntösben. :)))

És pár nap múlva megint egy elképesztő  statisztikának leszek a tulajdonosa. Gábor már megvette a pezsgőt! :)))

Na jó… Dicsekedtem egy kicsit. Csak hogy bosszantsam… Mert igaz, és mert belesárgul a két magányos, vén bütykös varjú. Majd lesz ám öklendezés holnap, figyeld csak meg! :)))

Epepanaszok tekintetében kérd a kezelőorvosod… kmh… izé… vagy gyógyszerészed segítségét! Hihihi… Bruhaha… :)))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4515672894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.05.09. 00:58:45

És a nap poénja! Gábor megébredt... Naplót írsz? Életem legszebb korszaka volt, amikor a "pagettizabáló" kitiltott a free-ről. Az a szerencsétlen félkegyelmű... Gyere már aludni! :)))

Orsós Rafael 2020.05.09. 11:19:28

olvasta valaki a világhírű svéd író Johan Henrik Kellgren remekét , a Barangolás a kumlai faszerdőben-?
a kis vérző valagú, nyomorult kissalaigyerekről szól:):):):):):):):):)
ahogy a cellák rejtekén keresi a migráns vesszőket, különösen figyelve az arab, afroamaerikai és szerb felhozatalra!:):):):):):):):)
benedek elek ültette át magyarra a művet.............:):):):):)

dr.ahalan 2020.05.09. 13:33:36

@Orsós Rafael: Ma valahogy olyan gyengécskék odaát. :)))
A kecónyanya kényszerpihin van? :))) Proliszünet? :)))

Orsós Rafael 2020.05.09. 16:45:01

"Szildi
2020.05.09. 14:15

Megvagyok. Elfogyasztottam az első kávém, a kis saját kertes rezidenciámban.. Szuper vétel volt , itt ülök a hintaágyban , és csicseregnek körülöttem a madarak, szép lassan visszaidéződik a régi életem . Ez a milliő ami nekem eddig hiányzott , mert mindig családi házban laktunk, de mert túl nagy volt, eladtuk és akkor ez jó megoldásnak is tünt. Szeretem a tetőkertes lakásom is, de a zöld természetes környezetet , a fákat, a bokrokat, az friss oxigéndús levegőt semmi nem pótolja. Bár lesz majd mit csinálni, hogy az izlésemnek megfelelő legyen. De majd szépen sorban, minden meglesz oldva, virágágyás, mini konyhakert, mint anno, csak a megfelelő méretben, amit győzni is lehet munkával. Ezt is megértem, mindenkinek hasonló jókat kívánok, sziasztok."

"milliő" :):):):):):):):):):):):):):)
özvegy doktor és az ő "izlése"

gyógyszerész (asszisztens) és az ő 6 év orvosi egyeteme!!:):):):):):):):):)

proli:):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.05.09. 20:17:29

Megvagyok ám, csak a hétvége munkásabb, mint a hétköznap a bótban... ott két vevő közt mindig van idő. Viszont itthon reggel és este munka, nappal meg napozás közben olvasás. Pont leszarom a netet és mindent, ami zizivé teszi az embert. Ma reggel csináltunk a csemege szőlőnek és a kivinek futópályát, ami a teraszt fogja árnyékolni. Délelőtt egy kis unokázás (videó mindjárt a csopiban) és egész nap olvastam az én kis udvaromban, a rengeteg virágom közt (képek a fb-on), most meg locsoltam. Már kikelt a sütőtök, az uborka.... gyönyörűek a paradicsom és paprika palántáim, de már minden a földben ( bab, burgonya, zőccség, répa.... minden na! ) Ma itthon ebédeltem, de már délután itt volt a lányom, hogy holnap mindenképpen menjek hozzájuk ebédre is, meg úgy egyáltalán.... Ki is találtuk, hogy reggel elmegyünk, megnézzük Gyálon, hátha lesz piac, akkor jól bevásárolunk minden nélkülözhetetlen és nélkülözhető cuccost. :))))))
Más: Tényleg azt hiszi a vq, hogy bárki is elhiszi a netre felnyomott meséit??? :))))))) Olyan jót röhögtem rajta, hogy a Sára azt hitte jött valaki. :)))))

Vezek Elek 2020.05.09. 21:08:38

@dr.ahalan: Első kv.... negyed háromkor. :)))))) Najah! :))))) Kertes rezidencia, meg hintaágy! :))))) Még mindÉg annyira röhögök, hogy kiesek a zágyamból!!!! :D :)))))))))))))) Édes, jó Istenem! ez a vq teljesen hülyének néz bennünket??? Hazudik reggel, hazudik délben, hazudik este.... :))))))))))))))))))

Vezek Elek 2020.05.09. 21:27:53

@dr.ahalan: ".....Ezt is megértem...." :))))) Megjegyzem, én ezt 26 évesen megértem. :))) Akkor volt először saját tulajdonú, kertes, családi házam..... amihez sem családi, sem házastársi segítségem nem volt. :)))) (Ja és nem is örököltem!!!) Ezt a vq 78 évesen elérte.... végre!!!! :D:D :D Hurrráááá, hurrráááá..... háromszoros hurrráááá!!!! :)))))))

Vezek Elek 2020.05.10. 02:49:33

"Szildi
2020.05.09. 21:32
A buta Klrasszikáknak, hányat mutassak?, mert kiforgatja amiről írtam, (ez az x-ik amit most vettem), de jobban provokálni nem tudnak, infót sem adok. Egy fotót azért mutatok, ami bizony az enyém volt és nem örökség, hanem a munkánk eredménye. A Patika házról majd E-ke informálja, mivel az is családi ház volt. A sors elintézte, még időben eladtuk, lett belőle több lakás, gyerekek is segítve, ami az elmúlt időben a legjobb megoldás volt."

"Klrasszikáknak"????? - az meg mi????
"Enyém volt,... munkáNK eredménye "- 26 évesen pedig az enyém volt, a munkáM eredménye, ugye érzed a különbséget!!!
"A sors elintézte, még időben eladtuk" - Az enyémet nem intézte el semmi és senki, akkor adtam el, amikor akartam.
A gyerekemet pedig nem azért segítem, mert jó megoldás, hanem mert imádom őket. :))))))))))))
Képet pedig, ha nekem is bizonyítási kényszerem lenne, a netről annyit szedek le, amennyit csak akarok, ugyanis az semmit sem bizonyít. :))))) De erre még nem jött rá szerencsétlen vq. Feszt pakolgatja más konyhabútoráról, házáról, kertjéről, vagyonáról a képeket, azt vizionálva, hogy az övéi. :))))) háton pörgős hihihihihi, meg hahahaha..... meg bruhahahahahaha is!!!! :))))))))))))))

Orsós Rafael 2020.05.10. 05:41:04

ismeritek bizonyára a mondást, miszerint nagyot akar a szarka, de megest be van baszva!
nos , az alja proli troll, a vén curva olyant alkotott, hogy a fal adja a másikat.
nézzük:
"Szildi
2020.05.09. 21:32

A buta Klrasszikáknak, hányat mutassak?, mert kiforgatja amiről írtam, (ez az x-ik amit most vettem), de jobban provokálni nem tudnak, infót sem adok. Egy fotót azért mutatok, ami bizony az enyém volt és nem örökség, hanem a munkánk eredménye. A Patika házról majd E-ke informálja, mivel az is családi ház volt. A sors elintézte, még időben eladtuk, lett belőle több lakás, gyerekek is segítve, ami az elmúlt időben a legjobb megoldás volt"

Klrasszikáknak.....?????????????????ez meg milyen nyelven íródott???
C-3PO 16 millió nyelvet beszél, de ezt ő sem érti!!!:):):):):):):)

"ez az x-ik" ( ejtsd: ez az ikszik) hogy mi van??????????????
és akkor én vagyok a proli faszfej?????? naneeeeeeeeeeeeee......

amúgy gratulálok, hogy 78 éves korára elérte , szánthat újra..................egyedül.
de, ki megy majd elöl???????
mesélj még vén proli, iszom a szavaidat!!!!!!
:):):):):):):):)

ma van a III. Nemzetközi 3L Nap!!!
terepkerékpár, erdei séta, homokozóban pisis pogi készítés, jégvarázs vár építés, majd asztali foci európa bajnokság!!!
képek lesznek, ígérem!!!

Orsós Rafael 2020.05.10. 05:42:29

@Vezek Elek: bocsánat, nem olvastalak, csak később, de látom , 1rugó:):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.10. 07:45:44

majd amikor a vérbíró megkérdezi a gyógyszerészt, hogy ezt miért tűri/engedi/tapsol hozzá, akkor majd nagyon érdekelne mit fog összevissza hablatyolni.
mert hogy lecsukatom emiatt a vén riherongyot, az tuti. ( lementettem magamnak, viszem az ügyvédemhez.)
a börtöntöltelék csak a nőkkel mer így beszélni, jellemző.....................hesszelőnek is szar volt.
és ő arabozik???????????????????
ejnye ejnye.
de szívesen szájbakúrnám egy öntöttvas kerti paddal!!! kétszer.

"PadreEmeritus
2020.05.10. 06:29

Hú az anyám, nagyanyám, a SZOPtikuss még hajnalban tombolva verte a klavit, pontosan 02:49:33-kor!!!:-))))))) Előadta magát, idézem: “- 26 évesen pedig az enyém volt, a munkáM eredménye, ugye érzed a különbséget!!!” Mégis hogyan, akkor nem lehetett olyan sokat keresni a Rákóczi téren, vagy a kocsisoron, talán Dubajoztál???:))))))))))) Akkor azért vannak a lányodnak arab vonásai!!!:-)))))))
26 évesen kápéra kibasztad a mellényzsebből egy kertes ház árát a munkád gyümölcsként mi????:-)))))))))))))
Benyaltál egy bélyeget és hallucináltál, vagy beittál abszintből???
Hirtelen rád szakadt a magány súlyos terhe, a depresszió, az arab felmenőkkel rendelkező lányodékon és unokádon kívül más nem látogat!!! Jut eszembe mikor megy hozzád a fikafos druszád meglátogatni??? Kéne neki egy olvasószemüveg!!!:):):):):):):)"

Vezek Elek 2020.05.10. 08:32:16

@Orsós Rafael: Ez a roggyant farú szarzsák arabozik nekem, amikor Kumlán naponta többször szopatták az arabok, a veje és az unokái is arabok!! :))))))))))))))) Nagyon röhögök!!! :)))))) Meg ez a kretén, hontalan, hazátlan, fogatlan (az arabok a fogait is kiverték, hogy ne fogazzon :)))))), nincstelen senki beszél nekem benyalt bélyegről, meg abszintről, amikor több barátnőjének fizette a cuccot, a bulikban meg ez a szarházi aludt el tátott szájjal.... szóval jobb lenne, ha saját háza táján söprögetne a gnóm bácsi.... jaaa! hogy neki nincs sajátja???? Szopás! :)))))) Háza sincs!!!! :))))))))))))))) Esze sincs :)))) és úgy látom, tükör sincs az albiban :))))) Mindenesetre jót nevettem.... mit nevettem hahotáztam ezen a szánalmas szarkupacon :)))))
Ja igen! és engem látogat a családom IS... ezt a mélymagányos migráncsot ki látogatja????
Na pápuszi, megyünk Gyálra. :))

Orsós Rafael 2020.05.10. 09:05:24

hát, a bővítmény sem különb!!:):):)
"Szildi
2020.05.09. 21:32

A buta Klrasszikáknak, hányat mutassak?, mert kiforgatja amiről írtam, (ez az x-ik amit most vettem), de jobban provokálni nem tudnak, infót sem adok. Egy fotót azért mutatok, ami bizony az enyém volt és nem örökség, hanem a munkánk eredménye. A Patika házról majd E-ke informálja, mivel az is családi ház volt. A sors elintézte, még időben eladtuk, lett belőle több lakás, gyerekek is segítve, ami az elmúlt időben a legjobb megoldás volt.
Ah, ha tudnál többet, akkor rájöhetnél milyen marhaságokat írogatsz, de nem érdekelsz, nyomd csak a klavidat, akkor is vidéki tanyasi paraszt q. vagy, elég infó az amiről a híred kering,( amire van szemtanú is). Ne keverj a saját korpád közé a vályúdban, soha nem ilyen közegben éltem. Annyi megjegyzésem, hogy 26 éves koromban én már rég, orvos feleségként két gyereket neveltem, családi házzal rendelkeztem. A többi, nem tartozik rátok, még ha alaposan megtudnám a feltételezéseid cáfolni, akkor sem , kár provokálni.
E-ke nyugodtan fenyegessen, eddig csak leköpni akart, meg tolvajozott, megsúgom, egy bejegyzésért mindig annak a írója felel, mint ahogy azért is amiket pl.ő leírt, ami közjegyzővel mentett , hitelesített anyag. Már nem kell mást csak , begyűjtve, csatolni a sziporkáit, hiszen hivatalból van azonosítva, hőzöngjön kedvére. A bíróság csak arra lesz kíváncsi ami miatt kénytelen ilyen trollokra időt, energiát szánni és annak megfelelően ítélkezni. "

tényleg ez az érdem? orvos FELESÉGKÉNT(!!!!) ergo, nem orvosként!!!! nüansznyi a különbség , de van.
26 évesen 2 gyerek???? mit mondjak, ehhez volt esze:):):):):):):):)
( más sem!)
és akkor hogy járt egyetemre??:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.10. 09:41:32

Ásítós, nyújtózós szép nyári reggel. :)
Látom bevadultak odaát az ápoltak. :))))
A vén szotyori hantázása mondjuk továbbra se érdekel senkit, engem meg pláne. Nem tűnik fel neki, hogy légüres körülötte a tér? Csak le akarja tolni az emberek torkán a sosevolt hülyeségeit... Idétlen!

Hogy a Mártantalok undorítóak és bűzlően ocsmányak azt megszoktuk. :)))

Na de mi ez a becézés? Ez új! Mintha homok lenne a fogaim közt.... Mi ez? Kikérem magamnak, hogy engem egy ilyen beteges, perverz kukkoló, egy ilyen kivénhedt ráncos kerítőnő becézgessen! Nem őriztünk együtt libát az akasztói trágyadomb tövében, azt hiszem. Piha! :))))

Vezek Elek 2020.05.10. 16:33:00

@Orsós Rafael: Ez volt minden tudománya! :)))))) Széttette a lábait egy orvosnak, gyerekeket potyogtatott, hogy biztosítsa a jövőjét. És még mindig nem érti a különbséget a kertes házunk volt és a kertes házam volt között. :)))) Volt a férjének, amibe belerakta a valagát. Tudok, amit tudok... és persze tanúm is van rá. :))

@dr.ahalan: Miért??? Szerinted a "Klrasszikáknak" az becézés? Én ki sem tudom olvasni :))))))

Más: Jól bevásároltunk Gyálon. Szerintem ha kisbusszal mentünk volna, azt is telepakoljuk. :)))
Délben a lányoméknál sütkéreztünk már megint, .... azt hiszem a jövőhéten bográcsolok egy jó kis körömpörit, mert már unom grillezett húst, sajtot, zőccségeket.
Délután folytattam a könyvet, amit olvasok, de most kell egy kis pihiszünet, mert már megint sikerült közel 800 oldalas könyveket vennem és rendesen izomlázam van tőle. Náray Zarah trilógiájának az első kötetéből már csak 30 oldal van vissza, de fáj a derekam a hason fekvéstől, ülve meg olyan nehéz tartani, hogy belefáradok. :))))))Nehéz ipar ez a kutúra,.... szerintem sokan ezért nem űzik. :))))))

Orsós Rafael 2020.05.10. 18:31:39

megjöttem, jöttünk!
csak ismételni tudom magam, a 3L-vel töltött minden perc feledhetetlen.
megrendeztük a rugós foci európa bajnokságot, egyet lázár, egyet én nyertem, de mindketten erősen fogadkoztunk, a következő alkalommal jobbak leszünk.
és a nagy szám, ádámmal, hajnival, katával elkezdtünk készülni az idén elmaradt, de jövőre megrendezésre kerülő XXI. nyári olimpiai játékokra, erőemelésben.
( fotók a csoportban nemsokára!)
a palacsintaevő versenyt ismét lucababaegypontnullanagyapaszemefényevalentyinatyereskova nyerte 2 és fél adaggal!!!
( ez ebéd után történt, nagy gratula a lánykának!)
a legkisebb Lö, háááááááááát ..........rá nincsenek szavak. szerelmes vagyok.
7.5 hónapos kilenc kiló, szőke kék szemű éss már magyarul gagyog, sikongat!!!!
summa summarum, nagyon jó nap volt!!!!

Vezek Elek 2020.05.10. 18:48:28

@Orsós Rafael: De jó volt olvasni, hogy milyen volt a napotok! A kisvekni igencsak jó húsban van!! :)))) Várom a képeket!
Hááát mi sem unatkoztunk. Én is úgy lefárasztottam Lucababakettőpontnullaamamiegyetlenónodihenriettáját, hogy délután 1-kor lefektettem és 6-kor írta a lányom, hogy felébresztette, hogy nehogy éjjel kukorékoljon. :))))
Jók is ezek a napok, nincs hozzáfogható érzés, amikor az unokáddal lehetsz, aki imád. :)))

Orsós Rafael 2020.05.10. 19:16:42

@Vezek Elek: 5 perce telefon, lázár!
- papa! megnyertem a harmadik meccset, gólt sem rúgtál!
én: de hát ott sem voltam, ez így nem ér!
lázi: itt hagytad a bábuidat a focipályán!!!

most komolyan, ilyenkor ne szarjam össze magam a boldogságtól?????
:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.10. 22:25:15

@Orsós Rafael: @Vezek Elek: Nagyon-nagyon szeretem az unokás történeteiteket! Köszönöm! :)

dr.ahalan 2020.05.11. 00:31:00

Egy vidám hétnek megint vége, kissé megdöbbenve néztük a történteket. Vidéken elszabadult az őrület, házibulik, Baján piac, strandolás, ünneplés, vége a járványnak... :O
Hát... Jó... Ahogy gondoljátok! :)))
Barátaim unszolására benéztem az origo-ra... És tényleg! Hurráoptimizmus, Kex együttes, Karácsony egy geci, Soros is geci... Küld ide egy csomó tesztet! Mindenki látja, mire megy ki a játék! Észen kell lenni magyarok! Majd mi megmutatjuk! És lám, a statisztikák! Alig pár ember lélegeztetőgépen, pár száz beteg, jól vannak... Müller Cecília! Moss kezet! Azonnal! :)))

A valóság? Már az origo is megpedzi... Igen, itt volt, itt lehetett. Esetleg! Iszonyatos, bizonyított adatok tűntek el, nagyon sokan meghaltak... Nem bizonyítható, nem tesztelték őket. Most se tesztelik... Karácsony meg ugrál, kellenének az adatok!

Minek? Aki meghal, az meghal. Aki meg túléli, meg akit kiszűr az Úristen, az megmarad...
Tudjátok! Aki a kamu Berhidai Márta szerint x-re játszik! Az az Isten! :))))

Az angyaldokinak köszönhetően felfogtam a nyájimmunitás, a keveseknek nyújtott buborékvédelem értelmét. Élveztem az előnyét, és kapkodtam (kapkodom) befele a csodaszereket... A kiütések helyén a lábamon fura, puha szőr nő.

A magyar meg lazul. Van elég kórházi ágy, elég lélegeztetőgép... De úgyse lesz rá szükség! Detélleg! Továbbra se tesztelnek, sokan majd köhögnek, az öregek meghalnak hatvan felett... Tök jó, üres a kecó! Lehet érte marakodni... Ismerjük az ilyesmit, ugye! :))))

Mindenesetre! Maradj otthon!

De persze nem maradsz...

Mert te jobban tudod... Persze! :)))

Igazság szerint én is alig várom, hogy nyisson a bolhapiac! És a tengerpart! Megtehetem. :)))

Én már megtehetem. És ennyi nekem jelenleg elég. :)))

Orsós Rafael 2020.05.11. 05:39:01

első!:)
megint hazudott, mert kiderült, jogosult!!!
"Szildi
2020.05.10. 21:16

Rendet tettem, jogosultan. Vajon a másik oldalon megteszik, vagy nem? a kötelessége annak lenne, aki “szerkeszti” blogját. No, de “lássuk a medvét”! Bár akinek az irománya hitelesítve és az “alkotója ” azonosítva lett, annak már édes-mindegy, hogy törölve lett, vagy sem."

remélem, itt, nem kerül törlésre semmi, igaz, nekem is beazonosította már a rendőrség, a szolgáltató, a baráti kör, a vénasszonyt!
és neki már édesmindegy, hogy törlik e vagy sem a mocskosságait.

az internet nem felejt.

dr.ahalan 2020.05.11. 08:28:26

@Orsós Rafael: Persze hogy jogosult. Hazudik megint, mint ahogy szokott.
Most kitakarított, de nem ússza meg a sok-sok éves moderálatlan szemétséget. Itt minden megmarad.
Sunyi, gyalázatos, gyáva, aljas tolvaj.

Orsós Rafael 2020.05.11. 10:17:01

@dr.ahalan: pont mint a pincsije a kissallaigyerek!!!!
a zsák meg az ő foltja!!!!

dr.ahalan 2020.05.11. 22:44:27

@Orsós Rafael: Szerencsétlen Szutymók Népi Zenekara. Magányvokál. Kakamatyi és a két visító tojó trió. :)

dr.ahalan 2020.05.12. 00:42:31

Régen mennyit játszottunk, amíg a vén mocsok tönkre nem vágta... Milyen sokan élveztük! Aztán jött a levél, már az animátor ír játékot, két játék nem kell... Ennyit közölt a rohadék, nem köszönte meg hogy kitaláltam, csak úgy ellopta az ötletet.
Az eredmény szánalmas volt, az animátor kérdései hibásak voltak, az eredményeket elcsalta, még azt a két fillérnyi kreditet is... és csak halkan jegyzem meg... Hivatalos oldalon közjegyző kellett volna a játék eredményeinek ellenőrzéséhez, míg egy magánnapló játékaihoz nem. :)
Aztán jött a dagadt fogatlan izé... Na! Az a rózsaszín hajú dagadt pedagógus förmedvény, amolyan adminkedvenc... Az is írt játékot, és mindig megnyerte a másik, az a csóró, akit a Kakamatyi fuvarozott a kezelésekre a férjével, és aki feszt fotózgatta volna a borboltot, ha megtalálta volna... :)))
Akkor is nagyon röhögött az Aha, ott a Török ajtajában! És mekkora nagy üzlet lett a fonódó villamos botrányos építése kapcsán megvett, és mostanság eladott ingatlan, ugye... :)))
Emlékszik valaki? Mi volt a nickje ezeknek a vérgenya szerencsétleneknek, akik aztán úgy ki is ugrottak az admin szoknyájából, mint anno az akasztói tanyán a bolhák, ha rájuk fújta a "permetölést"
Szükség lesz rájuk, már persze a bűnszövetség okán. Kellenek tanúnak, de nem emlékszem a nickekre! Kellenek fotók, face-linkek, igazi nevek, akár itt, akár a csopiban. E-mail, telcsi, sms, mindenfene. Előre is köszi! :)))

Vezek Elek 2020.05.12. 07:30:04

@dr.ahalan: Lady-re gondolsz, a tarjóni háromdiplomásra??? :))))))))))) BL-né, majd a csopiban megírom.

dr.ahalan 2020.05.12. 08:52:00

@Vezek Elek: Ja! Az lesz az, meg a barinője, köszi! :)

dr.ahalan 2020.05.12. 09:02:30

És nézeget álmélkodva körbe, nem is érti! Olyan, mint aki sunyi laposat szellentett, aztán néz a többiekre felháborodva, ártatlan szemforgatással, kitől származhat a bűz... :)))

Pl. mi köze más tagokhoz is, milyen alapon meri egy mezei tagként kifogásolni, bárki naplózó tevékenységét, ha az akkori “ közösség” kellemes időtöltéset szolgálta, segítette.

Azon az alapon merem kifogásolni, hogy a te tagjaid kellemes időtöltését vagy három éve az szolgálja, hogy embereket aláztok meg, többek közt veled együtt a régen halott dédikém vagináján, halott édesapám spermáján csámcsogtok és élvezkedtek. Becsületes embereket kurváztok, proliztok, fikafosoztok, náci jelszavakat harsogtok, és még sorolhatnám a bűneidet. Soroljam? Tételesen?

Nézzen már rád orvos, detélleg... :)))

Vezek Elek 2020.05.12. 09:24:06

@dr.ahalan: Melyik barátnőjére gondolsz, a vörösdémonra, a kecsói takarítónőre?

dr.ahalan 2020.05.12. 09:29:35

@Vezek Elek: Igen, tényleg! Valami kórházban takarított. Köszi! Tanúként jó lesz. Hiteles, elegáns, jól fog mutatni. :)

Vezek Elek 2020.05.12. 10:51:47

@dr.ahalan: Jaja! Az volt a nagy spanja. Amikor a szakállas tanerő írta a kvízkérdéseket, mindig a vörösdémon, meg a nebcsike és a hasonszőrű bandája nyert. :))))) Nem is volt egy csöppet sem feltűnő!! :))) Ja, de! :))))
Más: Most olvasom, hogy azt hitte a vq. hogy te is törölni fogod a mocskait innen??? Miután mindannyiunkat elmondott mindennek??? Itt legalább időrendben, dátummal megvannak a kedves kis posztjai. :)))) Ez tényleg nem normális! :)))

dr.ahalan 2020.05.12. 10:58:07

@Vezek Elek: Eszem ágában sincs törölni semmit, sőt! Javaslatra ezután minden mocskot lefotózok, és lesz helye. :))) Szép, mutatós, kiemelt helyen marad meg az örökkévalóságnak! :)))
Messze túlmentek már minden határon, és nagyon jól tudják, most olyan dologba futottunk bele, amit már nem lehet kivédeni. Okkal vállalta magára sok év hazugság után a moderátorságot, de hiába terel már... :)))

Orsós Rafael 2020.05.12. 11:12:26

én ezerszer elmondtam nektek, mindenkinek, hogy ez a nő egy kretén!! ( és akkor még líraian fogalmaztam)
a szövegértése nulla!!!
továbbmegyek, ha elolvas egy mondatot, mire a végére ér, elfelejti az elejét!!!
( csak hogy végezhette el ennyi ésszel az ELTE gyógyszerész szakát?????? két gyereket nevelve!!!!
vagy megint megbarnult a száJJa??)

"Szildi
2020.05.12. 07:03

Érdekes, vagy inkább a legújabb agymenést olvashattuk.
1. De kit és kivel mer azonosítani? Pl Animátor, soha nem volt cég tag, soha nem volt alkalmazott, egy tag volt mint ő, aki inditott egy játékot. Nem tudunk róla, hogy a hölgynek bármihez több joga lett volna, vagy védjegyzett játéka lett volna, ezáltal sérelem , vagy törvénytelenség érte volna. Ha egyikhez engedely kellett volna, akkor az ővéhez is, de neki minden “ lopás” kb igy igaz a többi “ elmélete “ is.
2. Pl. mi köze más tagokhoz is, milyen alapon meri egy mezei tagként kifogásolni, bárki naplózó tevékenységét, ha az akkori “ közösség” kellemes időtöltéset szolgálta, segítette.
3. Mi az, hogy az “admin” szoknyája alól stb. fuvarozta kórházba” stb.. ki és kit? megint ez a személyeskedő, és törvénytelen azonosítás, a beteg fantázia tobzódása, tényleg röhejes.
4. És úszit, zaklat, toboroz, persze tudjuk, hogy magát kellene védeni, mert túl sok amit volt művelt az évek során, sok a vaj a fején. Részemről azonositva a személye, hatósagilag is és bizonyitottan, pl. a régi ügyvedi felszólítással , hogy figyelmeztetve is lett. A mostani írományával, csak ezt erősíti meg, hogy rászállt egy oldalra, annak tulajdonosaira , évek óta becsmérli , zaklat, hitelt ront, stb. I"

kritikán aluli ez a banya!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.12. 11:52:05

35 perce ezen röhögök, de komolyan:

" És úszit, zaklat, toboroz....."

ÚszIt:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
toboroz:):):):):):):):):):):):):):):)

gyógyszerész ( asszisztens):):):):):):):):):):):):):):):)

youtu.be/eDMuCoc_6PE

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.12. 12:13:22

@Orsós Rafael: Ma tényleg nagyon gyenge... Terel, mellébeszél, hadovázik, de érzi hogy bizony car került a palacsintába. :))))
Úúúúúúszit! A nagy nyelvújító! :))))

Vezek Elek 2020.05.12. 12:27:26

@dr.ahalan: Az én Úszim pedig itt nyŰszít olvasva ezt a sok baromságot! :)))))

Orsós Rafael 2020.05.12. 15:06:06

a képmutatás, a pofátlanság csimborasszója!!
mivel ide _objektív okok miatt - fotót nem tudok beilleszteni, ezért betűhűen bemásolom a svéd retek hazaáruló legújabb okádmányát:

"adj kalapácsot egy magyar embernek
egy országot épít vele.
adj kalapácsot egy muzulmánnak
egy civilizációt lerombol vele
adj kalapácsot egy bal liberálisnak hazaárulónak
odaadja egy muzulmánnak!!"

nomármost, ki is vett részt tevőlegesen az ország építésében???
a retek börtöntöltelék kivitte svédba a kapott kalapácsot
és most jön a lényeg:
odaadta a vejének........

a retek bozgor megest a faszerdőben bolyong!!!
hogy nem szakad le a pofájáról a bőr!!!
a gálám fordul ki az ilyen agymosottaktól!!!!

"PadreEmeritus
2020.05.12. 13:50

Jaj, hát én vittem 3-4-szer a Ladyt, alias Gizust kezelésre a kardiológiára, de neki nem lehetett ott a férje, mert akkor már özvegy volt!!!
Nagyon nagy baj van nála a toronyban, még ő titulál dagadtnak másokat, besza-behu, ő meg egy karcsú, filigrán, jó alakú szexi nő!!!:-))))))))))))))))) Ja nem!!! Egy hányadék a kinézete és a jelleme is!!!!"

írja mindezt a törpe fogatlan impotens kopasz "nemhiábaszületett"!!!

a heartbreaker!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.05.12. 15:24:38

megint vérzik a púzója a törpe hazaáruló , kalapácstolvaj reteknek.

"PadreEmeritus
2020.05.12. 14:03

Na és a nagy tudású agytröszt, alias SZOPtikuss írja: “Miután mindannyiunkat elmondott mindennek??? ” És ők téged, meg engem, meg másokat????????? Micsoda szarkupacot hordott össze ott a szél!!!!:):):):):):):):)
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2020.05.12. 14:13

Olyan ronda vagy szkatofil, ha az ókorban születsz Spártában, ledobtak volna a Tajgetoszról!!!!:):):):):):):):):):)"

Orsós Rafael 2020.05.12. 16:42:22

"PadreEmeritus
2020.05.12. 14:52

Pubikám, csak nem itt lógsz naphosszat és iszod szavaim??:):):):):):) Még egyszer: a vőm NEM arab, NEM muzulmán, de csak mondjad, ez is jelzi a mínusz intelligenciádat!!!!
NE felejtsd el beszerezni a kovácsoltvas kerti padot!!!:):):):):):) Diplomával (állítólag) virágot árulni a Váci út sarkán az ám a karrier, diplomás dada kell!!!:):):):):):):):)"

1. igaz, nem arab, nem muszlim, muzulmán. elnézést a tévedésért!!!!:):):):):):):):):):):)
2. az az "állítólag" sok mindent megmagyaráz:):):):):):):):):):):):):):):)
mint a gazdádnál ( aki ugye most rommá szopatott, mert a sok okosságodat eltüntette, mint jogosult!:):):):):):):):):) ) a "csak egy tipp":):):):):):):):):):)

írj még, csendes a faszerdő, rád vár még a macika is!!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2020.05.12. 20:15:58

@Orsós Rafael: Megmosolyogtattál! :)

A rüszmeteg oldalán meg már megint vastagszik, bűzlik a trágya, mondom én! Perverz! Ezt élvezi! Gerjed a mocskos, kakis szavakra. Pfujj... :)))
süti beállítások módosítása