dr.ahalan

dr.ahalan

Üzenet a karanténból

2020. március 26. - dr.ahalan

 

Két jó hírrel kezdek, mindkettő örömforrás volt. :)

1, Készen vagyunk a kvízzel, mind a 600 híres embert beazonosítottuk, remek szórakozás volt. Mondjuk a végére nagyon durva dolgokat toltak fel, üzletembereket, rappereket a világ minden tájáról. :))

Külön köszönöm annak a négy régi free-s tagnak, akik bekapcsolódtak! :)))

2, Gyógyul az ózonlyuk, regenerálódnak a korallok, látványosan tisztul a Föld, Velencében a kristálytiszta lagúnákban megjelentek újra a hattyúk, az Adrián egyre több a delfin. Tudom, iszonyú az ár, amit fizetünk érte, és nem az fizeti, aki a kárt okozta... De én akkor is örülök. :)))

Harmadik hetem a karanténban. Mivel még önkéntes, így talán nincs akkora súlya, hisz bármikor kimehetek még, és tényleg előttem van egy mozgalmas tér, a Duna, de a hatásokat már vastagon megfigyelhettem. :)))

Már a harmadik napon észrevettem, hogy mennyire könnyű elcsábulni a lustaság vattacukorszerű finomsága felé. Úgy éreztem, hogy minden ráér, biztonságban vagyok anyagilag, az angyaldokiban bízhatok, úgyis válság jön, a Gábor remek háttér, viszonylag stabil jövedelmeink vannak, lesz hús még évekig az asztalon, vannak tartalékaink, van valutám, van némi aranyam, Horrorkának van kivel összekapaszkodnia... És jöhet egy kis lazulás. :)

Ez nagyon-nagyon téves út!

Figyelem a milánói, bergamói blogokat... És megdöbbentőek! A kezdeti hurráoptimizmust ezen az úton a depressziós, pánikos időszak követi, a bizonytalanság gyilkos dolog, és nagyon könnyen be lehet  zuhanni a virtuális zombiságba. :)))

Mondjuk látunk ilyet odaát hármat is nap mint nap évek óta... Hogy mi tesz az elmével! :)))

Szóval szabályokra van szükség, nem volt nehéz felismerni. 

Szerencsére nem vagyok face-függő, sőt! Ki nem állhatom! Ennyiből könnyebb volt a dolgom. 

Szóval szabályok... Vasárnap délután megírom a karanténlistákat. Ez három lista. 

1, Megtervezem az ékszereket egy hétre előre. Nem sokat. És nem kötelezően. Kényelmesen... Ki tudja, hogy mikor lesz piac, érdeklődés, vevő? De ha van kedvem... És van kedvem! :)))

2, Kitalálom a menüsort A-B variációban, hogy a Gábornak minél kevesebb, lehetőleg csak egy, vagy két helyre kelljen mennie bevásárolni. 

3, Összeírom egy hétre előre azokat az apró-cseprő teendőket, amiket mindenképp el akarok végezni a következő héten a napi rutin, háztartás, esetleges céges munka mellett. Ezek olyan kis elfoglaltságok, amikre SOSE jut idő valahogy. Egy-egy fiók rendbetétele, galérialépcső lemosása, egy bélyegalbum berendezése, vagy mondjuk a bejárati ajtó, vagy ablakpárkány fertőtlenítése. Iratok, fotók szkennelése, könyvek válogatása, macik tisztítása... Heti 20-25 ilyen tétel, és nem fogok unatkozni hónapok múlva se. :)))

Ahogy leírásra kerülnek, úgy kötelességgé lesznek valahogy. :))) 

Egy napom:

Későn fekszem, későn kelek. Mint mindig. Én így szeretek élni, és kész. :)))

Reggel kávé, blog, hírek megkukkolása, egy (de csak egy!) Mahjong, egy Cafe Soliter. 

Két hírablakot megnyitok, egész nap tálcán vannak. Ez ma a 444.hu, és az Index voltak. 

(Amíg lehet még... ugye...)

Aztán elkezdem a napot. Mindig megy film, vagy zene, rengeteget beszélek telefonon, Horrorkával naponta, Gáborral naponta többször, és hívjuk egymást keresztbe-kasul. :)))

Olvasás egy-másfél óra. :)

Délután habos kávé, extra hírolvasás, blog. :))) Fél óra...

Na jó! A blog kapcsán sokszor elcsábulok... :)))

Lassan ettől is búcsúzni kell úgyis. :)))

Késő délután egy, és csakis egy KIJUTÓS JÁTÉK! Csodát tesz! Logika, feladványok, megdobja a memóriát, sikerélményed van percenként. Jó dolog! Az időmúlatót javaslom, rengeteg igényes pálya van fent! :)))

Aztán este lehet egy kicsit lazulni. Hírek, blogok, levelek.

És holnap már péntek, és jön a Gábor. A hűtő már telepakolva, sütni is szeretnék... Vagy esetleg készítek puncskrémet. :))) 

Talán palacsinta. Vaníliakrémmel! :))) Célszerű, annak a Gábor a mestere! :)))

Nem azért vagyunk külön, mert muszáj. Lehetnénk együtt... De mi így szeretjük egyébként is, és a kockázatot is így csökkentjük jelenleg. Van abban valami csodaklassz, ahogy várni lehet... Több mint húsz év után! Megfürdöm, átöltözöm, egy kis parfüm, Lou-lou... Jön. Hoz meglepit, szia Takács Bálint! Mostanság leveszi a bakancsát, papucsot húz, kezet mos, átöltözik, fejbúbpuszi... :)))

Karantén. Még van mit tanulni...

Igazság szerint rengeteg, hatalmas a baj, és nem térnék ki arra, hogy mekkora lesz, és milyen mocskos politikai érdekek mentén történnek a dolgok. Már régen nem az én dolgom.... A mi népünk karanténban, vagy karantén-közeli életben fog élni még sokáig. Ez van...

Sokan nem értik. El se jut hozzájuk az infó. Ha eljutna, akkor se értenék. Néztem videókat. Múlt hetit... Moszkva tér. Riporter kérdez... Ő nem, nem fertőződhet meg. Egy kis orrfújás? A politikusok csinálják. Buli van haver! :(

A kormány szerint azért nincs maszk, mert nem kell. Egészséges ember ne hordja... Ki ma az egészséges? Azt a teszt talán eldönthetné. De nem, nem tesztelünk. 

És nem is hordják az emberek...

Hát... A mi népünk hordja. És maradunk otthon. 

A többi nem a mi dolgunk egyszerűen.

Mi 2010 óta élünk buborékban, csak valahogy akkor se vették tudomásul az emberek... Kiröhögték. Értelmiségiek, libsi izék, fura fazonok. Nééézd má Sanyi! A hülyék! Bruhahaha! Kosztolányi! Na beszarok! Prolik! Curvák! Aggyá még egy felest! Hogy méééé nem dugja fel a dédikéjének! Maszkot hord a barom! Detélleg! Hogy néz már ki? Az idióta! Bruhahahaha... 

Olaszországban napi 6-700 halott. Hatvan tisztességes, hívő pap halt meg eddig. Mert fogadalmuk volt, mert a   hitük és valódi szeretet éltette őket... Mert embernek hitték a bugrisokat, és talán igazuk is volt... Valamiféle emberszerű lények, mint a...

Nem, nem írom le, hogy kikre gondolok...

Szóval karantén, holnap jön a Gábor, és szombaton új, és biztonságos dolgokat fogunk játszani. És remélem nagyon sokat fogunk megint nevetni. :))))

Ennyi. :)))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8515561752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.27. 07:27:24

első!:)

ma ki kell merészkednem területre, árubeszerzés , és hajnalka névnap.
kap új maszkot, efefpékettest:):):):):):):)

"Szildi
2020.03.26. 20:26

No, nézzük a híreket, sajnos van mit, vajon, meddig fog tartani ez a háború az emberiség ellen. Elszaporodtak a férgek, túl lőttek egyesek már mindenen. A nagy szólásszabadság, a nagy liberalizmus, a stílus ide vezetett, a trollkodásból is elég lett, megjött a figyelmeztetés, aki nem tanul, annak lehet későn lesz. Törvényszerű ami történik, elege lett a Mindenhatónak, rendet tesz. "

folyománya: a nemadmin, nemtulajdonos, nemüzmeltető csaksimatag, kitiltotta a svéd törpe bűnözőt, mert mióta Istenhez fohászkodik a banya, a fogatlan kussol, nem mer, nem tud ellentmondani neki!!!!
így múlik el a világ dicsősége, Isten áldásával!!!
elege lett a Mindenhatónak, rendet tesz. .....:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.27. 07:56:52

@Kálmán Barna Mikorka: Hajnikát az Istenke éltesse, vegyél neki csokit is! Sok csokit! :)))

Mámeg melyik mindenható nyerte a kört? Melyik Istenhez mantrázik, mormol ma a piacvezető múmia? Mi újság a bagót tüdejű halálmadárral? :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.27. 08:02:41

@dr.ahalan: a vágott piac összedőlt, cserepest kap, meg csokit, meg egy új maszkot.
a nagyfőnökhöz mantrázik:):):):):):):):):) de, rajta már az sem segít!!!!
még pár nap, és a hotel atka is bedől.
:):):):)

dr.ahalan 2020.03.27. 08:10:06

@Kálmán Barna Mikorka: Ha léteznek valamiféle lakások, akkor az car ügy lehet. Naponta azzal ébred, hogy milliókat veszített, és a költségei nőnek. Ehhez még a becsődölt oldal, a tönkrement cég, a félresikeredett app, a magány, a reménytelenség...A rohadék Aha is itt van, pofáznak az E-kével folyton! És járvány is ráadásul, meg a BAGÓT TÜDEJŰ HALÁLMADÁR! Sok lesz ez neki, meglásd! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.27. 08:24:19

@dr.ahalan: higgy nekem. a toronyszobában motoz egész nap és fosik.
leteszik az ajtaja elé a kosztot, és ennyi.
inkább az öreg animátorral kéne foglalkoznia,mint a bloggal.
de nem érti, nem fogja fel, csak epét hány!!!!

dr.ahalan 2020.03.27. 08:36:08

@Kálmán Barna Mikorka: Azzal már szerintem nincs mit foglalkozni...
Hogy epét okádik? Azt csinálja 2005 óta. Akkor rácuppant a monitorra, és azóta odapenészedett. Az eredmény pedig látható! PIACVEZETÉS! Az van ezerrel! Tagok száma kettő és fél. Egy kiöregedett közpunci, és egy büntetett előéletű, másfél méteres migráncs. És persze a Temártid a kis pufi arcocskájával. Mint tanácsadó. :)))
És ott a piac szélén, a padláson készül a járványra. Magányosan, rettegve. Várja a FÉNYT! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.27. 08:47:13

beöltözök Kafanderbe, és kimerészkedek a fényre!!!! a sikeres vadászat után visszatérek!!!!

addig is: BAGÓT TÜDEJŰ HALÁLMADÁR!:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
és eüben dolgozó (sic) albérlő:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.27. 08:58:19

@Kálmán Barna Mikorka: Szerencsés utat harcos! :))) Az erő veled van! :)))))

A BAGÓT TÜDEJŰ HALÁLMADARAKAT kerüld el! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.27. 10:29:42

@dr.ahalan: életem kockáztatásával beszereztem a meglepetés ajándékot, nem volt olcsó, még szerencse, hogy az eltartóm fizette!!!!:):):):):):):):):):):):):):):)

A BAGÓT TÜDEJŰ HALÁLMADÁR meg fent, a toronyszobából kuvikkol, egyre gyengébben!!!!:):):):):):):):)
a felhők mögül előtűnő háromszögben a SZEM már egyet kacsintott!!!!
:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.27. 12:16:58

@Kálmán Barna Mikorka: Akkor jöhet a bekuckózás, ünneplés! :))))
A csokit nem megenni ám! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.27. 12:43:48

"Szildi
2020.03.09. 22:58
......... forduljanak fel ........"

"Szildi
2020.03.26. 10:45

Nem kívánok senkinek ...... rosszat..........."

na, ki a seggszájú??? a hazug??? he??????

dr.ahalan 2020.03.27. 14:00:50

@Kálmán Barna Mikorka: Soha nem ismertem még olyan embert, akinek ennyi sok bűne lenne, mint neki. Az a temérdek átkozódás, a moderálatlan mocskok, a hazugságok... Meg a többi. Borzasztó lehet! :O

dr.ahalan 2020.03.28. 00:25:36

Mivel a nyányika hajlott kora, és a kialakult, kétségbeejtő és rémisztő helyzete okán feledékeny lett, ezért szívesen felidézem neki a bűnlajstromot. :)))

A rasszizmus támogatása. Nácizmus eltűrése. Hatalmas kreditpénzek ellopása. Tömegek kitiltása előre megfizetett szolgáltatásból ok nélkül. Szellemi termékek eltulajdonítása. Adatvédelmi törvény sorozatos, tömeges megsértése. Tízezrek privát adataihoz való hozzáférés biztosítása ismeretlen, virtuális seggnyaló moderátoroknak. Nők kifosztóinak támogatása, bűnözőkkel való folyamatos bratyizás. Becsületes emberek börtönnel, vagyonelkobzással való nyilvános, évekig tartó fenyegetése. Kukkolás. Levéltitok folyamatos megsértése. Virtuális zaklatás. A pedofília eltűrése. A holokauszt-tagadás eltűrése. Becsületsértés. Halottgyalázás és kegyeletsértés. Fotókkal való visszaélés. Millió hazugság. Ocsmányság, trágárság... És persze a török!

Ezen túlmenően szívesen vesz, és tetszésével tüntet ki az oldalán olyan tartalmakat, amelyek rég elhalt szeretteim (Édesapám, dédikém) maradványaival képzelt undorító és beteges szexuális tartalommal bírnak.

Ugyanez igaz a fekáliát, annak fogyasztását említő nem kevésbe visszataszító tartalmakra.

Van még kérdés?

Beteg elmék azok odaát, jól látható... :)))

És csakis ezeknek a beteg írásoknak tartja fent az oldalt. Meg persze a saját mentolszagú hörgéseinek. :)))

Viszont írjuk javára a BAGÓT TÜDŐŐŐŐJŰ HALÁLMADARAT, az Armageddont, meg a FÉNYT! A Gáborral jókat nevetgéltünk este. :)))

És figyelj egy kicsit Márta! Ez nem vicc! Nagyon elborultál, kezdesz nem viccesnek, megnevethető eszelősnek lenni. Sok évig eltűrtünk, de eddig, és ne tovább! Ez a fenyegető papíralapú levél kicsit több volt a soknál.... Állj le!

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.28. 15:44:33

sajnos énmártikám megest mátébabázik, zoézik ( amit nagyon helyesen tesz) ergo nem figyel, így születnek orbitális faszságok az önerőből agyondoktorált kreditlopótól:
"Szildi
2020.03.28. 12:50

A Mö…tól rendelt, már működik, az ujabb kb egy hónap múlva lesz készen, remélem letudják szállítani, a gépek már megvannak. Még készül ( pótrendelésre ) a csőtakaró, mert ez a bútor felszerelése után derült ki, hogy kell. Kb félévet vártunk a megrendelés teljesitésére, most kitudja mennyi idő lesz. "
Zárójel: az eredeti bejegyzésben a Mömax szó szerepelt, aztán rászólt zsenizsé, hogy nem ponzorált a tartalom, így lett Mö......
1. ujabb:):):):):):):):):):):):):):)
2. letudják szállítani:):):):):):):):):):):):):):):)
3. félévet vártunk:):):):):):):):):):):):):)
4. teljesitésére:):):):):):):):):):):):):)
5. kitudja mennyi :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

és akkor ki is a proli??????
szegényszerencsétlenszánnivaló:):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.28. 15:51:48

"Szildi
2020.03.27. 21:28

Mi lesz ha teljes kijárási tilalom lesz és Béluskának választania kell hol tartózkodik? a csicska helyzet nem indok.."

az lesz csak az igazán csicska helyzet, ha teljes kijárási tilalmat hirdet ki az Osztályfőnök.
akkor ugyanis összeomlik a gazdaság, senki sem dolgozik, senkinek nem lesz bevétele, az eü-ben dolgozó albérlőnek sem, nem tudja fizetni a hotel atkát, felkopik a banya álla:):):):)
ha kijárási tilalom lesz, a parókás rosszcsont bezárva éhen pusztul a toronyszobában, mert nem lesz aki ellássa:):):):):):):)
de, ugye még csak részleges korlátozások vannak, így a banya alatt elég 3 naponta az almot cserélni, lassan megszokja az ammónia illatot.......
"Törvényszerű ami történik, elege lett a Mindenhatónak, rendet tesz" csak pelus nem cserél:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.28. 16:35:33

@Kálmán Barna Mikorka: Analfabéta vén potyka... :)))

Egyébként jellemző erre a mocskos gondolatú izére... Még mindig a Gáboron nyányog, de eszébe se jut aggódni mondjuk az öregotthonok lakóiért, vagy a kórházi dolgozókért.

Egyébként tökéletes tervünk van minden esetre, a Gábornak pedig a közös, ide bejelentett cégünk az egyik munkahelye. Szabadon jöhet-mehet, de ide is költözhet, ha ahhoz van kedvünk. :)))

Középső ujjacska bemutatása a ráncos vakondnak! :P

Ő meg majd várhatja az önkormányzati grízes tésztát remegve. :)))

A padláson. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.28. 19:53:16

"Szildi
2020.03.28. 17:55

Mi van E-ke, aki ideges, nem akkor lép be amikor szeretne. Tippem, picit magadra maradtál?, leszaladt a párod megsétáltatni a kutyust (ha még erre sem vagy képes, ejnye ). Amiről írtál, éppen nálad fog bekövetkeztetni, abban a korban vagy ami a férfiakra jellemző (bár, ez igen nem illik rád), és jöhet a prosztata ügy, ami azzal jár amit vizuálsz. Nekem ilyen gondom nincs, anyagiakban sem omlik össze nálam semmi. Jó befektetéseim vannak, amik értékek maradnak és átvészelnek ilyen helyzetet. Stabil bérlőim vannak, de ha nem lesz, na bumm, akkor mi van, előrelátó voltam, így baj sem lehet. Van célom, pénzem, szerető család vesz körül, nem vagyok egyedül, egész jól telik ez a karantén, bár a grízes tésztát nem szeretem. Dolgom van annyi, hogyha félévig tart akkor sem unatkozom. Legfeljebb benézek időnként és szórakozom a kínlódásaitokon, amikre majd kénytelenek lesztek magyarázatot adni, előbb-utóbb.
A-ka, most még mászkálhat, de a B-nak egy teljes szigornál tök mindegy hol a cégszékhelye, oda sem mehet akkor, őt meg gondolom nem viszi púpnak a szülei nyakára, (ha van esze). No, akkor mi lesz vele, még jobban begárgyul a nihil életében, lehet neki előre fantáziálni, most elő veheti ezt az adottságát.. Más kérdés lenne?"

dr.ahalan 2020.03.28. 20:11:28

@Kálmán Barna Mikorka: Mondjuk szögezzük le! Jelen helyzetben ugyanazt teheti a pénzével, mint a szabályzatával. A magányból úgyse tudja kivásárolni magát a szerencsétlen. És nem tud végigenni egy jó, háromfogásos ebédet se soha többé. :)))
Szerintem a szex is kilőve örökre, olvasni nem tud, és tényleg ott fog kucorogni a karanténban a padláson, rémülten, rettegve, hónapokig...
Már most se bírja, napok óta tolja az ampullákat, hülyeségeket ír valami zombi nyelven, egyetlen öröme már csak a végbéloldalon belepofázni mások életébe. Vartyog, ordibál, rázza a rácsot. Hiába. :)))
Ő már csak egy virtuális öreg vírus. Karanténban. Szórakoztató. :)))
Érdekes lesz megfigyelni, mit tesznek majd az elméjével a hetek, hónapok. :)))
Mindenesetre kijárási tilalom esetén én BIZTOSAN nem leszek egyedül. :)))
És te sem.
Ettől van úgy begőzölve ez a butykosvarjú. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.29. 07:03:51

"Szildi
2020.03.28. 21:35

Látom, ma nincs szent vagy szex szombat, nagyon ráér a hölgy, szokásától eltérően fent lóg a neten. A Béluska (valószínűsítve) sincs mellette, egyedül van , de egyébként sem párja, csak cégtársa, akinek máshol van rég a helye. Ha jó az infóm, állítólag, nem nézte jó szemmel a családja sem, hogy egy proli curvával keveredjen a csemetéjük. Jó, tudjuk már, nem kell senkinek, még a BDSM szakértésből is ki öregedett, hiába, mindenki felett eljár az idő. Látni, hogy egyre jobban beleőrült a free-be és a az üzemeltetők elleni gyűlölködésébe. Mi lesz, ha se munka, se pénz, csak egy ócska lakhely, ahol még ablakot sem lehet nyitni. Nem kell hozzá koronavírus, ez lesz csak igazán csak az argameddon számára."

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.29. 08:40:55

szájensz fiksön?????:):):):)

Látom, ma sincs szex, nagyon ráér a hölgy, fent lóg a neten. Az Animátorka (valószínűsítve) sincs mellette, egyedül van , akinek máshol van rég a helye. Ha jó az infóm, állítólag, nem nézte jó szemmel a családja sem, hogy egy proli curvával keveredjen . Jó, tudjuk már, nem kell senkinek, még a BDSM szakértésből IS kiöregedett, hiába, mindenki felett eljár az idő. Látni, hogy egyre jobban beleőrült a free-be és a gyűlölködésébe. Mi lesz, ha se munka, se pénz, csak egy ócska lakhely? Nem kell hozzá koronavírus, ez lesz csak igazán csak az argameddon számára.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.29. 10:56:09

Atyavilág! Kezdődik a totál elborulás a hölgyeknél. Zsírpofi TÉNYLEG azt vizionálja, hogy a G. már megint az övé? Nem is voltam online! :)))
Felolvastam neki... Aszongya őt ne bélázza ez az izé, mert véletlenül gégén rúgja. Nagyon utálja a két bolond, vén satrafát. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.29. 14:00:50

@dr.ahalan: aszonta gégén rúgja ??????
az a csepp ember?????
hát én most megpusztultam a nevetéstől:):):):):):):):):):):):):):):)
a 76 éves banyát már a rúgás SZELE is föld alá teszi:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.29. 15:23:04

@Kálmán Barna Mikorka: Most azon töröm a fejemet... Mi a francért ne lehetne nálam kinyitni az ablakot? Milyen elmebeteg kitaláció ez már megint? Majdnem egész nap nyitva van... Már minden zöld, illata van a Dunának.
Egyre durvább dolgokat képzelegnek! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.29. 15:30:08

@dr.ahalan: unalom a köbön, a grízes tészta megtette a hatását.
egyedül nyammog, nem kotor senki a bugyijába, pelenkát is ritkábban cserél, csak a dianás tüske fogy:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.29. 16:06:19

@Kálmán Barna Mikorka: És akkor ez a megoldás? Vagy temiattad viszket a bugyijuk, vagy szegény Gáboron nyáladzanak évek óta. Undorító rusnya múmiák, detélleg! :)))
Beadott nekik alaposan ez a karanténhelyzet, alaposan megtréfálja őket az elméjük. :))))
Nem lehet kinyitni az ablakot! Becarás! :)))

dr.ahalan 2020.03.29. 21:01:15

Sötét agyú, mélynövésű kis kopasz bugris nem érti... :)))

www.youtube.com/watch?v=Nxw3mkWa7Q4

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.30. 09:18:08

első!:)
zsetem és itakdalse:):)

"PadreEmeritus
2020.03.29. 14:32

Ó te balga béla, csak nem birkózószart ettél, hogy ilyen erős vagy??? KIT akarsz te gigán rúgni??? Egy dologra megkérlek, komolyan, hogy szólj nekem mikor és előttem csináld meg, mert meg szeretném nézni jó???? Úgy látom beléptél a szkatofilok népes táborába béláim, aranyapám!!!:-)))))))))))) Ja igen erős jános vagy, te edzetted a Kozma utcai fiúkat, hencegett egyszer a turhafosod!!! wahahahahahahha
Turhafos te meg nem veszed észre már, hogy a Márti magasról szarik rád???? Olyan kevés vagy nála, mint az Ukrán határon a legális cigi!!!:):):):):):):)"

nyílt levél zsanklód fan béla úrnak!!
kedves béla!
örömmel értesültem elhatározásodról, miszerint nyilvános gigán rúgást tervezel a közeljövőben.
a kialakult helyzetre való tekintettel, remélem időben igényelek jegyet ( a kopasz, fogatlan törpe börtöntöltelékkel együtt) mert az osztályfőnök betiltott minden 500 fő feletti szabadtéri rendezvényt.
szóval kérnék egy db teljes árút a ringhez minél közelebb.
bízom benned bélám, az akadályt simán veszed, hamar legyőzöd a csúfolódókat úgy, hogy még csak át sem izzad a brúszszpringtines pólód.
remélem zárásként, felhívod a nézők közöl a ringbe a svéd homoerotomán arkan kapitány lovasát, és rajta is végrehajtod a beígért mozdulatsort.
jelezném előre ( mintegy tanácsként) a törpe sittesnél ez a lábmagasság a svájcisapkája leveréséhez vezet csak ( ismétlem inkább mély,mint magas a törpe!!) és akkor a nézők legnagyobb örömére előbukkanik (sic!) a tar búrája.
ha mindettől meg akarsz kímélni sokakat, és valóban a rémülettől mozgó ádámcsutkája a célpont, akkor nem kell olyan magasra emelned a gojzervarrott durábel bakancsodat!!!

telt házat, és sikeres előadást kívánok neked!!!!

jut SZMbe, a felvezető (sikeres) rúgások után a felborult műhajas parókáját úgy fogják a segéderők kihúzni a véres homokon a ringből, mint a madridi lasz ventaszból a bikát?????
:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.30. 10:22:10

@Kálmán Barna Mikorka: Megmosolyogtattál! :)))

Szép forgatókönyv, de azt gyanítom, hogy a G. nem is tud róla, hogy létezik ez a másfél méteres nyugger bozgor, aki most kommunikál hozzá, mint egy idióta. :)))

A Zsírarcút is csak azért jegyezte meg, mert az meg hét évig bolyongott a Ligetben, hogy kilesse hol lakik. Az azért tetszett a hiúságának, gondolom. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.30. 12:24:43

"PadreEmeritus
2020.03.30. 10:29

Nagyon erőltetett vagy szkatofil, izzadságszagú, egész éjjel vöröshagymát aprítottál???:-)))))))))))

A turhafos meg egyedül volt, a kis ratyi elhúzott megnézni mi van a vén komcsi ősökkel!!!:-)))))))))"

azt írja a törpe, izzadságszagú.
pedig, ha tudná, ha járt volna elemibe, ez csak az ilyeneknek,mint nekem például, ujjgyakorlat.
bezzeg neki..........új gyakorlat.........lenne.....

de, tudjuk, egy tanulatlan, ostoba, agresszív náci fasz.
elmúlt dél, megest bezárva, egyedül, a halott répájával..........

:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.30. 13:37:22

@Kálmán Barna Mikorka: Tudtam hogy egy tudatlan, műveletlen bugris, mondjuk sose tagadta. Egy bunkó... De ennyire hogy lehet sötét? Fogalma sincs, mi a karantén lényege, mi a kontaktok csökkentésének a jelentősége, nem marad otthon, lecarja kit fertőz agyon, hát jó... Bugris, mint a dominái...

De bakker! Azt feltételezni, hogy a G. lerobog hosszú hétvégére, betelepszik a szigorúan steril Mirákulumba, behurcolja a nyavalyát... Hát az olyan végtelen tudatlanságot sugall, hogy elképesztő. :O

Az unokái, a lánya miatt se aggódik. Ott vannak a svédeknél szinte minden védelem nélkül egy tradicionálisan higiéniátlan arab környezetben... Eszébe se jut.

Egy papucsállatkának több esze van, én mondom! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.30. 17:21:24

"PadreEmeritus
2020.03.30. 15:47

Azért ujjgyakorlat neked szkatofil, mert azóta recskázol, nem sok nőd lehetett azzal a kinézettel a gyerekeid anyja meg látássérült lehetett, vagy épp akkor nem találta a szemüvegét!!!:):):):):):):):)

Megint nagy hülye vagy turhafos, mert én NEM vagyok karanténban és én is betartom a korlátozott kijárást, ha tudni akarod, mint már írtam nekem van gyakorlatom a bezártságból, amúgy meg nem vagyok bezárva!!!:)))))))))))))))))))

Nagyon kedves, hogy aggódsz az unokáim miatt, de hidd el JÓL vannak, te csak magaddal törődj, mert mint tudod Isten mindig X-re játszik!!!:-))))))))))))))))))))))))"

kétségtelen a törpe 6 év hendikeppel indul, ugyanis míg ő kumlán migránsokkal, fekákkal, aráberekkel párosodott, orálkodott, az alatt az idő alatt én - mondjuk úgy - nem!!:):):):):):):):):)
megest beszaladtál a faszerdőbe tóni, ahelyett hogy édesapád példáját követnéd, és a női ruhagyárban (sic!) bújdokolnál:):):):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása