dr.ahalan

dr.ahalan

Hétfői horror

2020. március 16. - dr.ahalan

 

Érdekes napok ezek, sose gondoltam volna, hogy átélek hasonlókat. Olyan gyorsasággal történnek a dolgok, hogy szinte nincs is idő másra. Hírek, telefonok, kétségbeesett emberek. :(

Belátom, szükségesek, és kellenek ezek a korlátozások, a baj sokkal nagyobb, mint ahogy a jó magyar érzékeli, de vajon mi lesz ezekkel a jövedelem nélkül utcára tett tömegekkel? :O

Horrorkának még van munkája, sőt! De vajon ennek örülnöm kell? Tömegközlekedik, egész nap vív a vérbunkó vevőkkel, több B+-et kap naponta, mint "jónapot-ot". Hiába jön, ömlik az áru, a megvadult preppertudatúak mindent elvisznek, szombat estére nem maradt egy tekercs klópa se, ma eltűnt a fogkrém, és szinte minden tisztítószer... A beosztottjai rettegnek, el-elmaradoznak... :(

Kérdések vannak, válaszok nincsenek. Mi lesz a hajléktalanokkal? Mi lesz a menekültekkel? Miért nincs fertőtlenítés sehol? Még az orvosi várókban sincs... Olaszországban természetes. Mindenütt. Hivatalokban, megállókban, köztereken.

Itt csupán 1600 tesztet végeztek el eddig, hiába kérik az emberek, elküldik őket. :O

Miért nincs maszk? Miért nincs gumikesztyű? :O

Megtárgyaltuk a Gáborral a helyzetet... A gyöngyös magánvállalkozásomat azt hiszem jegelem egy kicsit. Problémás a posta, a vevők meg... Hát inkább vesznek egy zsák krumpli, mint nyakéket. Ez van. Raktárra fűzök, karácsonyra. :)))

A közös cégecskénk hozott már két munkát ebben a hónapban, még nem kell jegelni. De az egyik partnerünk ma kifizetett becsülettel, és közölte, holnaptól bezár. Öreg szülei vannak neki is, az üzlettársának is, ők gondoskodnak róluk, nem kockáztatnak... :(((

A Gáborék új cége még hasít, de egyre nehezebb ott is a helyzet, azt hiszem. :))) 

Súlyos, spirálisan lefelé tartó gazdasági válság jön az elemzők szerint, romló forinttal, hatalmas munkanélküliséggel, nyomorral, azt követő erőszakos bűnözési hullámmal, amit tetéz a lezüllesztett egészségügy kilátástalansága. :O

Hogy milyen hatása lesz annak, ha tömegeket elzárnak a külvilágtól? Hát ez is érdekes kérdés, főleg a motiválatlan, veszélyeztetett korosztályú, mélymagányos, céltalan egyedek esetében. Főleg amikor tompa az elméjük, nem mutatnak érdeklődést a házon belül élvezhető kultúrára, hobbijuk sincs... Ajvé! :O

Azt hiszem látni fogjuk. :)))

Majd kivesézem. :)))

Aztán ugye hány házasság fog tönkremenni? Mi lesz az ismerkedni vágyó fiatalokkal? Mit kezdenek a bulivágyukkal, a hormonjaikkal? :O

Mi lesz a már eladósodottakkal? A még életben lévő devizahitelesekkel? Mi lesz a Csok-os tömegekkel? 

Rengeteg kérdés...

Én ezután csak ritkán mehetek utcára. Ez van... Meg vagyok tiltva! :))) A Gábornak muszáj. Igyekszik elhitetni velem, hogy ő erős, egészséges, edzett, óvatos és megfontolt negyvenes. Mondjuk tényleg... :))))

És megy. Ül a nap nagy részében az autóban, intézi, tolja, beszerzi, letárgyalja, megbeszéli, leszervezi. Bejön a lakásba, átöltözik, megmosakszik, nincs puszi Takács Bálint! Na jó... A fejed búbjára. Ütemtervek, forgatókönyvek, fertőtlenítők, maszkok, Gáborpapa két doboz sebész gumikesztyűt is beszerzett valahogyan... fegyelem. :)))

És hogy valami vidámat is írjak... Ma azt hallottam, hogy valaki motoz a bejárati ajtó rácsán. :O

És motoz, és motoz... Aztán a lábtörlőt rángatja... :O

Ajtó ki, rémült takarító... Mindent fertőtlenítünk, hetente. A rácsokat, korlátokat, liftet. Nem te kérted? :)))

Ja! De! :))) 

És ma eszembe jutott a dédikém. Lehet rajta röhögni a székletdeka-függők portálján, de tényleg így van! 

Szóval Dédike sokszor mondta, hogy addig veri majd csalánnal az angyalokat, amíg le nem küldik nekem életemet segíteni vagy Gábrielt, vagy Szent Antalt. Annyit térdepelt ő a templom kövén, hogy vastagon joga lesz...

Szent Antal nem ért rá. Detélleg! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr715528476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.17. 07:54:26

első!:)
( önkéntes karantén, második nap)

nyitó:
"Szildi
2020.03.16. 22:21

Az Enverkét látom nem érdekli az adatvédelem, személyes neveket osztogat meg,, nem tud már mit kezdeni, szóval, ilyen hülye, buta ember tényleg ritka példány a földön. Egyébként a reklámért köszönet. Majd a lájkolóik megláthatják, hogy milyen egy olyan oldal mint a Csirip és milyen a botrány blog közötti különbség. Már sokszor írtam, hogy van aki értéket képvisel és oszt meg, van aki a szemetet, de lehet hasonlítani, magáért beszél minden. Jól lejáratják folyamatosan magukat. Kifogására, pl. miért nem a saját termelt pl. növényét köti csokorba egy virágos, milyen dolog, hogy másét használja fel, ha sarkítjuk a témájukat. Egyébként senkinek nincs tiltva, hogy csináljon magának egy hasonló oldalt és azt üzemeltesse."

szegény, szerencsétlen, szánni való desert!!!:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.17. 08:43:03

@Kálmán Barna Mikorka: Már megint nincs képben, olyan buta, de olyan buta, hogy az már szórakoztató.
Szerzői jogokról nemigen hallott még.
Amit ők csinálnak, az lopás. Vastagon. Jogsértés. Erősen. És még carul is csinálják. :)))
Virágot árulni nem lopás.
Ezt még ő is megérti tán a borsónyi agyával. :)))
De lehet hogy nem érti meg... Szerencsétlen félnótás ő is. :)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.17. 09:33:20

"PadreEmeritus
2020.03.12. 15:55

A tények: 18 fertőzött 0 halott, ezekből 9 külföldi két angol és 7 iráni, de Kunhalmi Ágnes szerint világjárvány van
Magyarországon!!!:-)))))))) Szerintem évfolyamtársak voltak az egyetemen a szkatofillel, mind a ketten az Ecserin vették a diplomájukat!!!:-)))))))))))))"

"PadreEmeritus
2020.03.17. 08:21

Hú de van ám para!!! Már a fos is befosott!!!:-)))))))) Hát ha a béla kint rohangál, attól még elkaphatja ám, mert csak “negyvenes” és megfertőz téged, te meg szinte mindenre allergiás vagy!!!:)))))))))))) És horrorka tömegközlekedik??? Neki sincs kocsija és jogsija???
És mi van Balázskával önkéntes karanténban van??:):):):):):):)

Újpest, mama és a lánya mennek egymás mellett, mind a kettőnek a torkán van lehúzva a szájmaszk!!! Szóltam nekik, hogy “csókolom az úgy szart sem ér”!!!:-))))))) Szóval, mi lenne, ha ez a járvány is olyan lenne, mint a pestis volt??? Akkor felébredtél egészségesen és este már el is temettek!!!! Gőzerővel fejlesztik az oltást és az ellengyógyszert, megoldják, NO PARA!!!!

Hallottad, hogy a 100.leggazdagabb
magyar több száz milliót ajánlott fel
az egészségügynek…?!
Mert én sem…!
Jó példával elől járva a Gyurcsányék kezdhetnék, ne csak a hazaárulás legyen előttük, hogy rohadjon le a kampós cserpákja!!!:-)))))))"

csak smételni tudom magam, ez a retek hazaáruló törpe migráns mekkora egy barom!!!!!

dr.ahalan 2020.03.17. 10:38:17

@Kálmán Barna Mikorka: Ez tényleg elmebeteg... 100 millió? Ha a lenyúlt magánynyugdíjakat visszaadnák, azt a 3000 milliárdot, akkor egész Európa meg lenne mentve. Mit akar ez a szerencsétlen matematikai lótrágya 100 millióval? Az fejenként tíz forint... És miért pont a Gyurcsány?
Totál elszálltak már agyilag, és még csak a kezdet kezdetén járunk! Mit fognak ezek a világ szerencsétlenjei alkotni az elkövetkezendő hetekben? :)))
Rém szórakoztató lesz, én mondom! :)))

dr.ahalan 2020.03.18. 00:02:34

Most látom, ez már megfelelően Zsírpofi-bosszantó időpont, jó ez az írásra! :)))

Azért is lementem. Levittem a szemetet, és elsétáltam a Mester utcai "mentes" boltba. Van minden, lesz is, nyitva lesznek, no para. Mindent fertőtlenítenek, gumikesztyű, maszk... Az almás pite ma egészen finom volt! :)))

Gábor tesója szerzett néhány maszkot. Szűrős, FFP2. Jutott nekem is. Horrorkának szolgálati közlemény! Ha kevés a mostani, egyet visz a Gábor, csak csörögj! :)))

Kevésnek is örülni kell most. :)))

Úgy döntöttem, hogy nem leszek prepper-őrült... Nem, nem vásárolunk fel semmit. Igazság szerint minden van. Gábormama telefonált, tele a fagyasztó, tele a kamra, együk már, évek óta mondja... Lekvárok, lecsó, húsok, rengeteg zöldség, kézműves fűszerek, most végre hasznuk is lesz. :)))

Nem, pugingport, rücskös zizit, zselés cukrot nem tud termelni... De érdekes kihívás! Utána fog nézni! :)))

Ma üveges lecsót ettünk tojással, belekarikázott kolbásszal. Talán főiskolásként ettem utoljára ilyesmit. Múlt pénteken láttam meg a Tesco-ban. És nem volt rossz! :)))

Gábor ma bement a munkahelyére. Aláírni. Utoljára. Home office. Illetve holnap még bemegy... Üres íróasztalok, kiürült közösségi terek. Találkoznak kéthetente egyszer. Istenke éltesse a virtuális lehetőségeket! :))))

Nem lehet tudni, hogy meddig lehet kiküldeni az embereket az építkezésekre. :(

Közben néztem filmeket, és persze könnyű nekem karanténban lenni. Csak kinyitom az ablakot, és valamiért méregzöldben pompázik a Szabadság-szobor, az orrom előtt folyik a Duna, két drón is úszik a légtérben, mentőautó sivít, taxisok veszekszenek, morog a busz, élet van körülöttem! :)))

Iszonyú lesz azoknak, akik körül nem lesz élet. Mélymagányosnak lenni az elkövetkezendő hetekben maga lesz a pusztulás. Maga lesz a halál.... Jó ez így. Mindenkinek érdemei szerint adatik, ahogy dédikém mondta vala.... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 07:06:21

első!:)
jelentés a karanténból:

" Ezt ígérte Jézus: “ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.”

.............és jön a FÉNY!

:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.18. 08:35:39

"Egyrészt szükségletükön felett vagyon után törtetnek, s ezzel elvonják a felebarátaik elől azt, ami őket megilletné. Pénzüket gazdagon berendezett házakra, cicomázásra, autóra, nyaralásra költik ... olyan dolgokra, amelyek tönkreteszik az egészséget és lealacsonyítják a lelket. A nélkülözők és éhezők kiáltásai Isten elé jutnak, míg a többiek vagyont harácsolnak össze az elnyomás és a csalás minden eszközével."

Berosáltam! Most akkor mi van? Kecó-gecó? Kiverem a szemeteket lóvéval? Prolik, curvák, eltartottak! Hat ház, nagy vagyon? Kreditlopás, mi? Tömegek hülyítése, meglopása, átverése? Na látod! Kopogtat már a patás ördög megint! Sűrűn jár az tefeléd! Parázhatsz öreganyám! :))))

Úgy kellett! :))) :P

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 08:59:15

"PadreEmeritus
2020.03.18. 08:37

NEM, fikafos én nagyon jól tűröm az izoláltságot, van gyakorlatom benne, mikor még csak előzetesben voltam 3 hónapig semmivel és senkivel nem érintkezhettem, csak a személyzettel (smasszer) és a nyomozókkal!!!:))))))))))) Tudod a rutin!!! Bruhahahahahahaha
De kezdjük az elején!!!

Ha már levitted a szemetet, te miért mentél vissza???:-)))) Mégis mi a f@szom az a pugingpor???:-))))) Ejnye már hát a bárcadiplomás hogy véthet ilyen hibát:):):):):):):)
Csak áradáskor láthatod a Dunát, az első emeletről, már megint kit nézel hülyének takács bálint???:)))))))))))))))
És már megint a dédike okossága, aki annyit térdepelt a templom kövén, hogy kérges lett a térde!!!!Bruhahahahahahaha"

..és mondá az Úr: hibát vétettél sittes,mikor a smasszert és a nyomozót is meghágtad, orálisan kényeztetted. ezért a Végítélet Napján, a portásfülkében ülő Péter nem enged be a Paradicsomba!!!!
az Idők Végezetéig a pokolban fogod tölteni, és napestig recskázhatsz!!!
.....in aeternum.

:):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 09:03:16

@dr.ahalan: vége a kolbászlásnak, a mömakszban a flancolásnak, pénzszórásnak, fosóláz van, meg térgyepelés a kis házi oltár előtt, hol Enver képe előtt hányja magára a keresztet!!!:):):):):):):):):):):)

Et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris, et ne nos inducas in tentationem, sed libera nos a malo. Amen.

dr.ahalan 2020.03.18. 09:08:01

@Kálmán Barna Mikorka: Először is! Teljesen látom a Dunát is, a Gellérthegyet meg pláne. :))) Kakamatyi is kezd erősen gyengülni, felgyorsul a mentális leépülés náluk, látható... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 10:38:38

@dr.ahalan: nem tudom miért veszed át te is a mérhetetlen hencegést!!!! a gellért hegyet én is látom, igaz, fel kell mennem a padlásra!:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.18. 10:53:34

@Kálmán Barna Mikorka: És akkor én hencegek? ÉÉÉÉN? Szegény bozgor egész életében vágyott egy padlásra, te meg így az orra alá tolod... Gonosz vagy! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 11:05:37

@dr.ahalan: mint olvashattad feljebb, a bozgornak nem én, hanem a smasszer, a nyomozó tolta hajszálpontosan az ORRA ALÁ!!!!
már ha érted,mire célzok:):):):):):):):):):):):):):)
nincs is foga emiatt:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.18. 11:25:17

@Kálmán Barna Mikorka: Már értem! A teljes gyönyör okán nem kell az... Kipöckölték neki. Lehet hogy fájt. :O

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 11:31:46

@dr.ahalan: fight ( ejtsf, fájt) de ő így szereti:):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.18. 20:09:29

"Szildi
2020.03.18. 17:17

A primitív prolik nem bírnak leállni, most amikor a fejükön a vész akkor is csak szemétkedni képesek. Majd fentről megkapják ami illeti őket........."

" Ezt ígérte Jézus: “ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.”

.............és jön a FÉNY!

szegény,szerencsétlen, szánni való ............

dr.ahalan 2020.03.18. 21:27:37

@Kálmán Barna Mikorka: Megint bátorrá mentolozta magát a vén szotyori. Az úriasszony, aki írni-olvasni alig tud, viszont kicsit hazudós, kicsit lopós, és elmeháborodottakkal és börtöntöltelékekkel bratyizik. :))))
És szepeg, ha kiröhögjük. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.19. 05:17:43

"Szildi
2020.03.18. 23:57

A szerencsétlen és szánalmasak az eltartottak, a lusta prolik, akik mindig másokon élcelődnek, mert, hogy tükör nincs náluk azt rég tudjuk ,de más se és már esélyük sincs semmire. Szép világ jön rájuk, örüljenek ha még lesz kit levenniük, -ami az igazi lopkodás, amikor más munkájából akarnak éveken át megélni. De mi lesz ha kifogy az “eklézsia”. Számíthatnak rá."

" Ezt ígérte Jézus: “ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.”

.............és jön a FÉNY!

szegény,szerencsétlen, szánni való ............

türelem, már nem sok van hátra!!!

Voltam 2020.03.19. 08:17:05

:)

Hihetetlen! Egy pillanatra nem figyelek oda, és az agyatlan, fogatlan, még nálam is alacsonyabb, tehát törpének is méreten aluli, sittes, buzeráns bozgor máris járványügyi szakemberré fertőtleníti magát a kocsmában.

A szegény, szerencsétlen, elölről, hátulról agyba-főbe doktorált, szánni való nénike pedig már nem is porcelán elefántban, hanem egyenesen home office-ban utazik, és (Most figyelj!), és igazi farizeusként a wikiről lopott (Mert hát a wiki csak tudja. :D )hitelméleti kérdésekkel (Ha ezt szegény Lojó atya megérte volna.:( ) bombázza az egyetlen kappan által látogatott , ronccsá silányult oldalát, amit ugye a saját bejelentése szerint meg fognak szüntetni. (Mindenki annyit ér, amennyit a szava.)
De a csúcs mégiscsak az, hogy hiába a "saját jogon" doktorátus, amit a patikába betévedő orvosok cipőjén térdelve szerzet, hiába a "gyönyörű home office, azért egy mondatot még mindig nem tud értelmesen leírni. (És nem, nem helyesírási hibáról van szó.)
Lássuk!
"A szerencsétlen és szánalmasak az eltartottak, a lusta prolik, akik ......."
És most nézzük mondattani szempontból helyesen:
Szerencsétlenek és szánalmasak az eltartottak, a lusta prolik, akik .....
Persze tudjuk, neki már a tanyasi osztatlan iskolában is rossz volt a vallása, de ezt a szorgalmával kompenzálta, és bent maradt délután is, biztos, ami biztos alapon pedig még a pedellusnak is szét tette a lábát, hogy az is jól "megkorrepetálja" a katedrán, természetesen elölről-hátulról, orrba, szájba. Érthető, ha aztán ezzel a rutinnal később jól ment a térden állva doktorálás, és lőn is eredménye. :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.19. 08:43:42

@Voltam: "........ tanyasi osztatlan iskolában is rossz volt a vallása....."
hát, barátom, nem tudom szebben leírni, de, bepisáltam!!!!:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.19. 09:09:55

@Kálmán Barna Mikorka: Szerencsétlen, vén, aszott siketfajd! Már nem csak a virtuális végbéloldal hullt ki alóla, de ott van bezárva, magányosan, rémülten a rózsaszín cellájába. Öregen, betegen, reménytelenül, kiszolgáltatva annak, amit elévetnek. :)))
De még mindig visít, ordibál gyűlölködve. Mi mind meg fogunk halni, és MAJD utána megyünk a böribe. Megbeszélte a bíróval! :)))
És rossz a vallása! Na ezen én is nagyon röhögtem! :)))
És jön a FÉNY! Mindjárt! :)))))
Bruhahahaha! :)))) És hihihi! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.19. 10:15:54

"A törpe szeretne magasra kapaszkodni, de nem megy neki, erőlködik, okoskodik, miközben egyre jobban bemutatkozik, hogy milyen egy alja, nulla ember lehet, aki feltételezése, piszkos fantáziája alapján “megállapításokat” tud írni számára ismeretlen emberekről, hát, gratuláljunk neki. Igen, “ Voltam “ az lehetsz a valóságban is, ha ilyen maradsz, a sorsod utolérhet megérdemelten.
Nem csoda, hogy megérett a vilag a tisztulásra. "
(Szildi
2020.03.19. 10:11)

" Ezt ígérte Jézus: “ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.”

.............és jön a FÉNY!

szegény,szerencsétlen, szánni való ............

türelem, már nem sok van hátra!!!

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.19. 14:05:48

"PadreEmeritus
2020.03.19. 11:42

Bruhahahahaha wahahahahaha!!!:-))))))) Barom voltam, te csak fél egyig írjál, mert egyre hülyébb leszel!!! Kirúgtak a spermabankból, mikor ott dolgoztál, mert lebuktál, hogy iszol munkaidőben!!!:):):):):):):)
“amit a patikába betévedő orvosok cipőjén térdelve szerzet” legújabb sziporkád nyelvtanfasiszta gyűrűsféreg!!!:))))))))))))

Nagy baromállat szerzet vagy!!!:))))))))))))))"

""A törpe szeretne magasra kapaszkodni, de nem megy neki, erőlködik, okoskodik, miközben egyre jobban bemutatkozik, hogy milyen egy alja, nulla ember lehet, aki feltételezése, piszkos fantáziája alapján “megállapításokat” tud írni számára ismeretlen emberekről, hát, gratuláljunk neki. Igen, kissallai-schindler , az lehetsz a valóságban is, ha ilyen maradsz, a sorsod utolérhet megérdemelten.
Nem csoda, hogy megérett a vilag a tisztulásra. "
(Szildi
2020.03.19. 10:11)

vilAgos??????

:):):):):):):):):):):):):)

.............és jön a FÉNY!

de, előbb a migránshorda okoz neked végbélrepedést!!!!:):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.19. 16:44:05

friss!!!
az ízinet kft vezetősége, a koronakórságra való tekintettel elengedi a tagdíjak, kreditek fizetését a Bezárt Oldalon, ahol amúgy sem lehet regisztrálni!!
:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.19. 23:44:05

@Kálmán Barna Mikorka: Menj már! Nyányika néni már komoly pénzeket ígér a Répásnak egyetlen mukkanásért, ahogy a Zsírpofi-híradó jelenti. Zsenizsé szórlapokat osztogat a Blahán, piacvezető társkereső, segítsétek meg az anyukámat! Minden ingyen! A csirpegésre egy kilkk, egy forint a foghiányos gargamörcsei öregek megsegítésére! :)))
Fogjunk össze magyarok! Piros-fehér-zöld! Ne hagyjuk, hogy a koronavírus elmossa, gyengítse Trianon fájdalmát! Hajrá magyarok! Nézzetek, olvassatok lopott híreket, lopott fotót, és igen... Piacvezetés! Free! Ingyen kredit, ingyen anyukám bölcsessége! :)))
Megbeszélte a bíróval! :)))
süti beállítások módosítása