dr.ahalan

dr.ahalan

Néma Ahának...

2020. február 28. - dr.ahalan

 

Mindent bedrótozok, imádom! Kristályok kivételesen sárgarézben, a többi ékszer mind vörösréz ruhát kapott, iszonyú mennyiség van a tekercsen, több száz ékszerre lesz elég. :)))

A héten igyekeztem kiheverni ezt az ötnapos nyavalyát, hát tényleg brutális! Mára nagyrészt jól vagyok... de a hangszálaim totál beadták az unalmast! Valami mutálós vartyogás jön csak ki a torkomon. :))) 

Ebből akupunkti lesz! :)))

Gábort elzavartam Gáborpapával a Mirákulumba. Ha még két napig ápol, abba biztosan belezakkanok! Feküdj le, hova mászkálsz már megint, edd meg a levest, ezt vedd be, azt vedd be! MOST! Még mindig nincs lázad? Biztos? Azért mérjük meg! Idd, amíg forró! Sok méz van benne... :O

Otthonról is fél óránként felhívott, ugye nem álltál neki fűzni... Áááá! Nem! :)))

Az orrom meg nyúlt előrefelé, mint Pinocchio heftije! :)))

Szóval most szabad hétvége van, és drótozás! :)))

Ami rossz, hogy bizony ez a Koronavírus már 50 országban felbukkant, elképesztő gyorsasággal spriccel szét a világban. A magyarok is nekiláttak a spájzolásnak, érdekes jelenség! :))) 

Na jó! Én is hordtam haza kis tartalékot alapvető élelmiszerekből. Nehogy elfogyjon! Rücskös zizi, kakasnyalóka, zselés cukor. :))) 

Ennyi mára, és egy kis napló 2010. Kedves történet volt... És emlékszem! Ebbe is bele lett kötve. Naná! :(

Egyébként nyugodt nap volt, a göngyölt csirkemáj mellé sütöttem zsírban kacsamájat is, imádom! Hagymával, paradicsommal, paprikával!   

Most egy pár napig az lesz a vacsi. 
 

A hentes tegnap nagyon aranyos sztori volt, biztosan nem fog sokaknak tetszeni, de nem érdekel. 
 

Fiatal, nagyon szép arcú, de teljesen mosolytalan, komor, elutasító roma srác. Tökéletes udvariassággal szolgál ki, de a szeme valami iszonyú. Azé az arab pincér gyereké, a Khaledé volt ilyen, aki sokat mesélt nekem a Koránról Egyiptomban, és természetességgel közölte, hogy a nagy vágya... hogy öngyilkos merénylő legyen, és ezzel dicsőséget szerezzen a családjának! 
 

Szóval a hentes kimérte a kétfajta májat... Aztán gondoltam megkérdezem meddig kell sütni, sose csináltam még ilyet kacsából! Nem vagyok valami húsértő szakácsnő... 
 

Komolyan mondom, elképesztő volt a változás! Ahogy megenyhült, meglágyult az az arc, ahogy hitetlenül nézett rám, aztán elmosolyodott gyönyörűen, és elmondta hogyan süssem. És olyan hálás volt, hogy... nem cseszegettem, hanem gyarló és tudatlan emberként tőle kértem tanácsot! 
 

És belegondoltam... hányan és mi módon alázhatják meg nap mint nap ott a nagyáruház pultja mögött. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615496548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.02.28. 23:56:43

És igen! Milyen régen megfeledkeztem róluk! :)))
Ma benéztem a Kvízpartra, a nagy játékaim még futnak, iszonyú nagy látogatottsággal... Velence, Munkácsy! Bélyeggyűjtés. Hát igen! Ki mire büszke, ugye... :)))
A kvízírás jogára pályázni kell, megnyerni azt dicsőség. Három havi munka, kutatás, ellenőrzés, tesztelés, fotós, képanyag... Egyetlen fillért se kapsz érte! Csak bactatást. Nívó! :)))
És akkor ma azt láttam, hogy sok-sok tízezer tanult ember játszik vele, élvezi... És megköszönik. :)) És jönnek újak, és újak. Felnőnek, olvasnak... :))) Nézik, látják a világot, gyönyörködnek benne! :)))
Gondolkodnak!
A kvízparton is AHALAN.
Semmiért nem adnám ezt az érzést... :)))
Neked öreganyám ott a portál segglyukában, a végvonaglásodban, a könnyes búcsúdban SENKI nem köszönt vissza. Felfogtad? Nulla ember! :)))
Pedig be tudnak lépni. És mégse... Ugye? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.29. 08:05:02

"Szildi
2020.02.26. 23:13

Megbeszéltük, véget vetünk a “hírek” részlegének is, tehát búcsúzom ........"

"Szildi
2020.02.27. 00:48

Addig működik itt minden , amig kedvünk tartja, saját oldal, saját finnanszírozás,......."

és zárás után, a lehúzott redőnyök mögül még kihallatszik az erőtlen vonyítása a két csöves vénembernek, természetesen saját finnanszízozásban (sic!) ........
folyik a bélsár gazdagon a szájukból, ücsörögnek magányosan a saját romjaikon, a bűzben.....

"PadreEmeritus
2020.02.29. 04:40

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/88010573_2696092013793610_5627003355055259648_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=5b7eaf&_nc_ohc=TZZbgID9lvEAX99LZcT&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=f9d71e4da9dfc7d207b4dea6652ae952&oe=5EF2D0BC

Nem hagy nyugodni az a gondolat, ha valóban szar a kormány és mélynyomor, meg éhezés van, akkor KI a tököm vásárolta fel
szinte mindenhol a tartós élelmiszereket???? Jaj már értem, biztos ellopták, mert szegények!!!:))))))))))))

Nagy kéjes érzés vett hatalmába, hogy dögrováson voltál fikafos!!!! A sors is mindig döntetlenre játszik, de télleg!!!
Már régen nem volt ilyen kemény erekcióm!!! Bruhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Szildi
2020.02.29. 07:54

Örülök a sikereidnek és remélem Te is bandád is elhúz végre innen, foglalkozz magaddal.."

".......aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!,,,,,"
( Nagy Ferenc előadóművész)

dr.ahalan 2020.02.29. 09:00:00

@Kálmán Barna Mikorka: Nahát! Ez kedves! A bozgor az én tüsszögésemre, meg az orrfújásom gondolatára matyizik? Kissé beteg dolog, de bánja fene! Sokkal jobb, mintha a barna emlékű száján vinnyogna. :)))

A damilhajas mitől nyugtalan, meg közönséges már megint? Persze! Tudjuk! Ő csakis bűnözők, írástudatlanok és elmebetegek társaságában mutatkozik szívesen, és szerintem innen senki nem is vágyott a társaságára. Fontoskodik megint céltalanul? Érdekes... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.29. 09:16:30

második, kibővített, átdolgozott remekmű, a seggszájútól, aki tartalmas életet él, nem ér rá, minden szabadidejét a szerető családja körében tölti.
vagy csak itt les,mint az ártéri paréj:):):):):):):):):):):):):):):)

"Szildi
2020.02.29. 07:54

Örülök a sikereidnek és remélem Te is bandád is elhúz végre innen, foglalkozzatok magatokkal.
Egészen más világban élek, eltartott nihilek, otthon lustálkodásból életmű dijasok nem volt és nem is lesz nyerő soha a társaságomban."

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.29. 09:19:20

@dr.ahalan:
a kis sittesnek ( négy fog, nem túl magas, rongyos ánusz) utoljára kb. 14 éves korában volt/lehetett kemény erekciója, de akkor is rányitott az édesanyja:):):):):):):):):):):):):):)

Voltam 2020.02.29. 09:26:26

:)

Akárcsak Mikorka barátom, én is beidézem:

"Szildi
2020.02.26. 23:13

Megbeszéltük, véget vetünk a “hírek” részlegének is, tehát búcsúzom lassan. ............... Sajnos, itt ez a felület ki lesz kapcsolva hamarosan. .............
Sziasztok, mindenkinek a legjobbat kívánva, elköszönök."

Javaslom mindenkinek, figyelje a dátumot!
Három nap. Krisztusnak ennyi elég volt a feltámadásra, a szegény, szerencsétlen, elölről, hátulról agyba-főbe doktorált, szánni való nénikének pedig még arra sem, hogy valóban elköszönjön.
Még hogy "Isten malmai lassan őrölnek.". :D :D

:)

dr.ahalan 2020.02.29. 09:33:16

@Kálmán Barna Mikorka: A bozgornak a drogos csatakanca idejében se állt fel, ez köztudott. Le is koccolt tőle... Bár azt mondták akkoriban, hogy leginkább az bosszantotta, hogy filléres volt, beosztós, még a gurigás papíron is megszámolta a lapokat, egy eresztés, három lap. Nem több! :)))
Borravalót sose adott, ajándékot sose vett... Olcsó kaják, csapvíz. Mondjuk én is undorodtam mindig az ilyen pitiáner alakoktól. :)))
És igen. Ők egy társaság, egy faj, egy vér. A kávézós trió. A maradék... Nem is értem, mi a téma. Ki a franc akar a társaságukban lenni?
Senki. :)))

dr.ahalan 2020.02.29. 09:40:59

@Voltam: Dehogy köszön ő el! Ez tartja életben.Ez a virtuális maradvány segglyuk. :)))

Voltam 2020.02.29. 10:14:28

:)

@dr.ahalan:

Na jó, hát írta, hogy lassan. Kb., ahogy az életének a folyása is történik. Reggel felkel, szép lassan, kibotorkál a járókerettel a WC-ig szép lassan, aztán, ha még időben elérte, akkor megkezdi a lassú ürítést, és így tovább, szép lassan mindent.
Mire ezekkel végez, már is dél van. Hogy rohan az idő és még fel sem volt ideje öltözni. Lassan nekikezd kapkodni, és ripsz-ropsz röpke 2-3 óra alatt már fel is húzta a harisnyáját. Egy kicsi délutáni szundi után jöhet a nadrág, és hopp, máris elszaladt ez a tevékeny sürgés-forgásban töltött nap is.
Hát csoda, ha a free torzójának a torzójára is csak éjszaka van ideje benézni. Lassan! :D :D :D

:)

dr.ahalan 2020.02.29. 11:09:07

@Voltam: Nem szeret kapkodni. Majd 2028-ban moderálnak egyet, és 2032-ben lassan lekapcsolják az egész hóbelevancot. Addig meg FINNANSZÍR van. :)))
Szüksége van a társaságra, és neki már csak a bozgor van. Meg kell azt becsülni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.29. 11:24:33

megfejtettem a nagy barizás okát a sittes ( négy fog, mély növés, lógó pöcs) és a (z állandóan tartalmas életet élő, elfoglalt) műhajas között!!!

ezt figyuzd!!

www.facebook.com/MuzMuz-105202810844122/

ezt kreálta zs. pogromozó, az oldal kezelője.......
érti aki érti.
de, szerintem a cellaribi is itt adta el a jányát a muszlimnak!!!:):):):):)
és a kör bezárult!!!
énmártikám meg vadul csapkod a sarokban a kötőtűivel:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.29. 11:37:39

@Kálmán Barna Mikorka: Igen csinos, és NATTYON sikeresnek tűnik. Egy ember lájkolta! :)))
Egyébként a Zsírpofi nem köt, hanem horgol. Ahhoz csak egy tű kell. :)))
Ne hamisítsunk történelmet! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.29. 11:43:14

@dr.ahalan: igen, láttam, egy nőihőőőőgy...................a barátnője:):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.29. 11:47:44

kicseppészett felvétel a titkos kecóban rendezett csajos buliról!!!
( csak erős idegzetűeknek, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok!!!))
erősen karikás tizennyolcas!!!

www.facebook.com/zabavabalkan1/videos/377339102859718/

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.01. 13:23:24

na, arről papolok régóa.
a börtöntöltelék, a fogatlan impotens, a hazátlan, a család nélküli, az arab háttér , a betőtött 68 év ide vezetett.
már leszarják mindenhol.
a kocsmában is!
mi marad??
a rács mögüli unalmas böfögés, okádás.....
mindez, záróra után.

de, erre iszik a vendég.......

"PadreEmeritus
2020.03.01. 12:09

Jut eszembe fikafos, mikor mész meglátogatni a druszádat, vagy besértődött, hogy a múltkor, mikor kivetkőzött magából helyre tettétek egy kicsit a gumicsizmás gémeskútkezelőt???:):):):):):)
Ajaj, nem lesz grátisz szemüveg???? bruhahahahahahahaha
Gondolkodtál már azon, ha a bélával történne valami (nem kívánom) de ha mégis akkor ki fogja a zsíros valagadat vinni???"

dr.ahalan 2020.03.01. 14:02:05

@Kálmán Barna Mikorka: ÓÓóóóó! A barnaszájú bozgor, meg az ő Zsírpofija. A két elmesérült, akik csak azért élnek, hogy vadidegenek életébe belepofázzanak. :))) Kéretlenül. :)))
Kozmás élet lehet ez! :)))
A damilhajas kis kedves "nyerő" társasága. :))))

Komolyan mondom hiányoznának, ha megszűnnének! :)))

dr.ahalan 2020.03.01. 23:32:39

És hogy válaszoljak is... A taxi vinne, mi más? :))) Szemérmes vagyok, és van pénzem. :)))
De természetesen szükség esetén vinne a Gábor tesója, Gáborpapa, vinne a Balázs, Gábor rengeteg unokatesója, vinnének a barátok, és vinne a Szalóki bácsi a vén Skodával. Vihet még a telekocsi app, vihet elektromos roller... És vihet a BKV is. :)))
De vajon a bozgort mi viszi, és ki kíséri az utolsó útjára?
Ott a várólisták világában. Vajon mi esélye lesz, hogy megy a mentő? Ha hirtelen kellene... Semmi! Mogyoródra? Disszidens nyugger élősködőhöz? Na majd gondolj rám akkor szépfiú, és áldd a fideszt ezerrel! :))))
Én meg majd adóban befizetem, hogy szétszórnak névtelenül. Belefér, a vendégem leszel... :)))
Egyél még pár jó kaját a svédek eléd vetett pénzéből. Amit a börtönben elszenvedett iszonyú sérelmeidért kapsz. Az influenzámra még egyszer nem lesz esélyed... :)))
Genyózz, szemétkedj még egy kicsit ott a segglyukban, légy büszke a művedre, a domináidra, akik azért... Hát mondjuk nemigen fognak téged ápolni. Azt azért vágod, ugye? :)))
Nincs ember, aki 3D-ben ne undorodna tőled.
A lányodat, és a szír-arab vejedet is beleértve. Senki nem lát szívesen.... :))))
Téged senki nem szeret. Engem meg sokan! Nyelvet kinyújtós smiley! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.02. 06:20:56

első!:)

"PadreEmeritus
2020.03.02. 05:35

Egy nagy és öblös bruhahahahahaha már korán reggel, fikafos jóvoltából!!!:-)))))))))) Fetrengek és a térdemet csapkodom!!!!!
Hát hogyne, mindenki örömtől reszketve várná, hogy kiadd nekik az ukázt, hogy mikor, hova akarsz menni!!! Na, aztán te meg a BKV!!!!:)))))))))))) Neked csak érdek barátaid vannak, addig viselnek el, amíg érdekük fűzik hozzá!!! Mindenki szeret téged!!!! De a legfontosabb ember az életedben eldobott magától a mamád!!! Vajon miért is??? Akarod olvasni eredetiben, hogy a Gabcikád mit írt rólad a Mártinak e-mailban???? Nekem megvan!!!:))))))))

Ne nagyon temess, mert könnyen megeshet, hogy ÉN fogom lehugyozni majd a fejfádat!!!:):):):):):) A te “befizetett” adódból egy fillér sem lesz kifizetve az én temetésemre, ebbe belenyugodhatsz!!!!

Megint megkérdezem, hogy bírod elviselne saját rothadó bűzödet???? Na meg rákérdezek arra is, hogy a druszádhoz MIKOR mész látogatóba, hogy lenyúld egy grátis szemüvegre????:-)))))))))))))))

Szépen lefogytatok ti is ott az alvégen, hárman maradtatok, ill. csak ketten, mert a voltamka nem számít teljes tagnak, ő csak olyan néha be-beugró figura. HOVA lett a szőke debella, SZOPJkibarbie, marlenka süti, tiszai attila, drágaboró (fuck) és sokan mások, most meg még a druszád is???? Hú, de sokan szeretnek!!!!!:-))))))))))))))) Bruhahahahahahahahahahahaha"

:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.02. 07:07:41

@Kálmán Barna Mikorka: Zsírpofi kezd erősen szétcsúszni. Ugyanez igaz nyilván a sittesre is.Tényleg orvosra lenne szükségük. Ennyi a mondanivalóm. :)))
És jóóóó reggelt! :)))
süti beállítások módosítása