dr.ahalan

dr.ahalan

Vírusveszély Velencében

2020. február 24. - dr.ahalan

 

Izgalmas hétvége volt, először a Gábor nyavalyásodott meg, szombaton olyan zöld volt, mint egy marslakó. És tüsszögött, trombitált. Naná, hogy mára rajtam is kitört. :))) 

Szerencsére van angyaldokitól csodaszerünk, majdnem mindenre. :))) 

Annyiban is más volt a hétvége, hogy bár sose játszom a telefonomon, de most letöltöttem egy szuper cuccot... Igazi fejtörős, agy kell hozzá. Szóval játszottunk együtt. Aztán beizzottak a barátok, unokatesók is, jöttek-mentek a tippek, élveztük. :))) 

És persze a világ dolgaira is ránéztünk. :(

Megdöbbentő fotók, elképesztő intézkedések, a koronavírus elérte Velencét és Bolognát is. Félbeszakították a karnevált, rengeteg az elmaradt rendezvény, bezárják az iskolákat, az üzletekben kifosztott polcok, először a paradicsomszósz és a kész tészták fogytak el... Aztán megcsappant a sajtkínálat, és az olívaolaj-készlet. Maszkot már csak a feketepiacon lehet venni. :(

A vírus hatása a gazdaságra? Visszaesik a turizmus, a tőzsdék zuhannak, a légitársaságok bajban, Kína már most hatalmas károkat szenvedett el, a leállt gyárak munkásai nem keresnek semmit, a kínai üzletek elnéptelenedtek az egész világon.

Horvátország is óvintézkedéseket jelentett be, erős a gyanúm... Az idén se Olaszország, se a horvát tengerpart nem lesz nyaralási célpont. :((( 

Hogy vidámat is hozzak, régi naplóm, 2010. Kezdődött az előszoba-konyha-fürdőszoba felújítása. :))) 

 

Kivételes mesterek ezek, már fél nyolckor verték az ajtót szorgalmasan. Pillanatok alatt becsomagolták a mindenfélét, bugyit ragasztottak a wc-re is, aztán nekiláttak kaparni. Aztán bevadultak, most már düffögve verik a falat... Szerintem már régen átlyukadtam a szomszédhoz, de nem merek kinézni rájuk... :O

Közben jött egy vaterás vevőm, döbbenten nézett körül. Hellyel kínáltam, jobbra egy rózsaszín wc-kefe, balra rálátással tisztítószerek, egy rém randa polc... istibizi lefestem! No meg két szalmakalap, bennük csokoládépapírok, kagylók, és Nelli mama gyöngyös retikülje. Rend a lelke mindennek! 

Kínáltam hideg kávéval, sajnos a mikrót is túszul ejtették a kaparós emberek... Nem kért. 

Jönnek a lakónénik is szorgalmasan érdeklődni. A Józsi már kétszer mászott le a létráról elképedve, hogy ki tudjam nyitni az ajtót. Klárikám! Hoztam egy kis süteményt, kínáld meg az urakat is. Csak egy kis meggyes! Tudod! Az a tejfölös fajta, amit úgy szeretsz... Nem kell még pisilni? 

Kajám semmi nincs. Elfelejtettem... Tényleg jól jött a meggyes pite, azt ettem túrórudival és mentolos cukorkával. Ebédre talán keresek egy kevéske kókuszchips-et... Ott lesz valahol a télikabátok és a köntösök alatt.

Közben itt lógok a neten, intézem a vaterás ügyeimet. Levelezget hozzám egy csaj, vett valami filléres bizsut... Okos! Aszongya bartelezzünk, nekem feltétlenül szükségem van saolin-papucsra, csak nyolcezret kell ráfizetnem. Levonja a lánc árát... az nyolcszáz! :)))

És győzköd ezerrel... Na megnéztem a papucsot! Testvérek közt is megér vagy kétezret. www.hulyenekneznek.hu.

És még csak negyed 11 múlt. Mi lesz még estig? :O

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8715490312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.25. 08:10:02

első!:)

megjöttek a fotók a versenyről:):):) ha tudom, átmásolom.

a hullaházban már csak egy virrasztó van:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.25. 08:58:30

@Kálmán Barna Mikorka: És mekkora nagy büdös bunkó! Micsoda társadalom legalja! Többet hittem zsírpofiról... :)))
De a lényeg, a gazdáknak ez tetszik. Ezért tartják az oldalt, ebben lelik gyönyörüket, ezzel járnak össze.
Mamácska és az ő kicsi fia... Piha! :)))
Menek nézni a fotókat! :)))

Voltam 2020.02.25. 18:50:21

:)

"Szildi
2020.02.23. 23:22

Megbeszéltük, véget vetünk a “hírek” részlegének is, tehát búcsúzok lassan. ........... Sajnos, itt ez a felület ki lesz kapcsolva hamarosan."

Ezzel most mi van, és mekkora időintervallum az a "lassan" és "hamarosan"? :D
Lehet, hogy még hónapok múlva is ott fog virítani, hogy "hamarosan"?
Persze addig még a szegény, szerencsétlen, szánni való, elölről, hátulról agyba-főbe doktorált nénike sok "okosságot" fog megosztani velünk, amikor majd ismét tudálékosra issza magát. :D

"Szildi
2020.02.23. 23:22

Remélem megtalálja mindenki azt a helyet, ahol a továbbiakban kifejtheti a véleményét, olvashat, emlékezhet."

Én pl. itt emlékezem a freere: Nyugodjék békében! Élhetett volna még szegény, ha jobb gazdája lett volna.

:)

dr.ahalan 2020.02.25. 21:25:06

@Voltam: A "hamarosan" náluk azt jelenti, hogy SOHA. 2018 májusától azzal hülyítették a tagokat, hogy HAMAROSAN készen lesz az új web-es felület. :)
Ez a hattyú halála is csak arra volt jó, hogy a tagok visszamenjenek könyörögni, meg a hátsó fertályban lafatyolni. Csak ez mint látjuk... elmaradt. :)))

A free simán lehetne ma is piacvezető, végig ott voltam, láttam a hibákat sorban, a téves döntések egész tömegét, amik a halálához vezettek. Totális hozzá nem értés vegyítve gonoszsággal, cezaromániával, és még sorolhatnám. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.26. 06:29:55

@Voltam: ELSŐ!
Tudom, nem a reklám helye, de sírcsokor, és koszorú rendeléseket felveszek!!
a gyászszertartásra Bibliák, énekeskönyvek bérelhetők, gyertyák jutányos áron!

amúgy meg ZSETEM, szumma kumla ude, flakkon, és számban a hatodik kecó!
:):):):):):):):):):):)

Tiszai Attila 2020.02.26. 15:37:34

"Megbeszéltük, véget vetünk a “hírek” részlegének is, tehát búcsúzok lassan. ........... Sajnos, itt ez a felület ki lesz kapcsolva hamarosan."

végképp elkeseredtem! :D
ezzel most olyan sokk ért, hogy ide a vodka már nem elég!
néznem kell valami erősebbet! :D

Tiszai Attila 2020.02.26. 15:42:43

de legalább csinálná is a kiszárad testű összeaszalódott vén varangy!
de nem, ő nem fogja megtenni ezt soha, ebben biztos vagyok!

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.26. 17:20:41

@Tiszai Attila: nem fogja megtenni, mert ő csak óv minket, vigyáz ránk, nem akarja ránk szabadítani a fogatlan törpe sittest, mert már előre tudja, hogy itt a másodperc tört része alatt le lesz verve.......szét lesz szopatva, el lesz fenekelve, kicsúfolva megalázva , megpofozva.....
:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.26. 17:53:21

@Kálmán Barna Mikorka: Biztos lehetsz benne, ha megjelenik, kapom az értesítést, és már vágom is kifelé, mint macskát carni. Elég sokszor bepróbálkoztak már a Zsírpofival. :)

Voltam 2020.02.26. 18:06:54

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Ennél sokkal komolyabb a helyzet.
A szegény szerencsétlen, elölről, hátulról agyba-főbe doktorált, szánni való nénike belátta tervezett tette súlyát, és annak lehetséges következményeit, miszerint két életet tehet vele tönkre. (Azt nem írom, hogy két emberi életet, hiszen egy agyatlan, fogatlan, hajatlan, sittes bozgorról, és a rettenetes farpofájú valagszájról van szó.)
Tehát két élet mehet tönkre, ha véget vet a hírek résznek, akkor a fogatlan, agyatlan bozgort végképp az alkoholizmusba taszítja, hisz azon az oldalon és a kocsmán kívül más szociális kapcsolata nincs a világgal. Az oldal híján még több időt töltene a kocsmában, és végleg elmerülne a fél deci kevertek, olcsó sörök és "tőtött" cigik világába, ahonnan már csak a detoxikálóba vezet út.
Ha a rettenetes farpofájú valagszájtól vonja meg a társadalmi érintkezés ezen utolsó mentsvárát, akkor az a mély magány okozta depresszió könnyen átvált pasi horgolásba, sírva, picsogva ajándékot kilincsre akasztásra, amely állapotból már a legjobb klinikai szakpszichológusok sem biztos, hogy ki tudják hozni, és ha nem sikerül, akkor marad a zárt osztály.
Tehát mivel a nénike okos, megfontolt, előrelátó, és nem csak a hatodik kecót veszi a szájába, hanem a dolgokat is alaposan megrágja (Szegény Atibácsi), ezért belátta, nem szabad ezeket a lényeket magukra hagynia, hisz felelősséggel tartozik értük. :D :D :D

:)

dr.ahalan 2020.02.26. 22:35:47

Összefoglalva: Elköszönt a tagságtól. Azaz a kettő szem izétől... Sírós-megható búcsúzás után ugyanott folytatja. :)))
Curvák, prolik, kecó-gecó... Mintha mi se történt volna! :)))

Hát ez már szerintem igen erős agyi történés. Ez már nem a megszokott mentolleves elborulás, nem az unalomig ismert beteges hazudozás. Ez sokkal több. Valami nagy baj van az emeleten, én mondom! :)))

dr.ahalan 2020.02.27. 00:06:27

És röhögjük hárman, ami történik... Átírta, módosította, finomította, beleírt még 2-3 minősíthetetlen mocskot... Aztán törölte az egészet, és betette az eredeti nagyhalál-monológot! Rém nyugtalan agónia!
Reggelre meg is lesz a nyolcadik kecó, és felsorakoznak a Mömax, Ikea és Möbelix áruházak számlái. Jön a sztárügyvéd, és mindenkit fejbe gór egy számlával! Ezt természetesen előre megbeszélte a bíróval, mielőtt megyünk a böribe. :))))
Bizonyítható, a lányom már 17 évesen netezett! Ez pedofília, írva vagyon! :)
A grabancunk is el lesz kapva, mert ugye aki olvas, ír, alkot, szeret és szeretve van, az kretén. Köztudott! :)))
Kikéri magának, hogy könyvet olvasson! Kosztolányi? Tiltani kell! :)))
Könnyfakasztó röhögések voltak ezek ma este, felidéztük a nagy baromságokat közben... Mert a fotóaparát! Bruhahahha... A tesóm! A Gabi! :)))) Neki már megküldték a végzést, zárt tárgyalás volt! Kimondta a bíró, jogos a "szkatofil", a "véres vatta", és a fikafos is. Jogszerűen curvázhatja, alázhatja a meglopottakat! :))))
Muszáj lesz írnom egy admin-zsírpofi top50-et, azt hiszem! :)))
Anyag van hozzá bőven, csak szét kell nézni itt. A naplómban. :)))
Köszönet a másolásokért Mikorkának. Kincset fognak érni! :)))

dr.ahalan 2020.02.27. 00:23:27

Egyébként te öreganyám! Most, így... Még a te kis agyaddal is! Gondolkozz el egy kérdésen. Nem lesz nehéz! Meg tudod csinálni! :))))
Szerinted a Bozgor-Zsírpofi duó... Neked segített megmenteni a free-t... Vagy engem akart kinyírni a free halála árán is? Ugye? :)))
Én élek. Az oldal nem él.
Ez az eredmény öreganyám. Pedig szóltam. Sokszor. Csendben, kedvesen, becsülettel, szeretettel.
Ennyit akartam mondani.

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.27. 05:55:06

első!:)
nulla óra negyvennyolc, finnanszírozás (sic!) seggszáj( már sokadszorra) szarszag.....
már nekem kellemetlen....

"Szildi
2020.02.27. 00:48

Addig működik itt minden , amig kedvünk tartja, saját oldal, saját finnanszírozás, senkinek semmi kóze ehhez, foglalkozzon a csődbe ment borboltjával, aminek akkora feneket keritett.
A másik hét vicce, hogy szólt és “ szeretetből “ oh, mindjárt leszakad nála ( újra a plafon), de szerencséje, hogy öreganyámnak szólitott. Viszont, az magas, hogy lehet valaki ennyire hülye, hogy egy személyt összemos egy oldallal. No, kérem ez a pszichikai kórkép, amire azt mondjuk, hogy szegénykének elment az esze.

Felvilágosítható mindenki, aki eddig nem vette volna észre, hogy a free él és élni fog, legfeljebb nem a trollok kedve szerint, aminek már százszor leirtuk az okát. Ennyi és semmi több, aki szerencsétlen az egész életében az és az is marad. Ha nincs más gondolata egésznap, mint egy oldalon rágódni, úgy kell neki.
Bye- bye"

".... hogy a free él és élni fog...." by, vlagyimirova iljicsova özv.dr.szildiova dr.(74)

"PadreEmeritus
2020.02.24. 20:00

Nektek nem kell segget csinálni a szátokból, mert már úgy születtetek, seggszájjal!!! :):):):):):)"

kínos......nagyon kínos..........:):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.02.24. 09:41

Veletek MI lesz, hogy az Ildikó elveszi tőletek a “babaruhát”???:)))))))"

hűűűű de kínos.........:):):):):):):):):):)

"Mert aki hazudik, az csal,
Aki hazudik, az lop,
Hazudni, csalni csúnya dolog!"

dr.ahalan 2020.02.27. 07:42:12

@Kálmán Barna Mikorka: Jóóó reggelt! :)))

Hát ez az agónia tényleg egyre kínosabb! És még nincs vége. A free élt, és élni fog! Kész vagyok! :)))
Nagyon röhög az Aha! :)))

Voltam 2020.02.27. 08:05:54

:)

@dr.ahalan:

Azért "ez se semmi":

"PadreEmeritus
2020.02.26. 14:56

Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja!!! SOHA NEM FELEJTÜNK!!!!
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz"

Írja ezt olyan valaki, akinek az apjából a "kommunista" rendszer csinált embert, mert az azt megelőző rendszerekben esélye nem lett volna arra, hogy diplomát szerezzen.
A "kommunista" rendszer alatt is csak estin, vagy levelezőn.
És persze ő maga is a "kommunizmus" (ami soha nem is volt) áldozata, hiszen itt a diktatúra galád módon munkást faragott belőle, és kordában tartotta a bűnöző hajlamait. Ezért disszidálnia kellett, hogy ott válhasson igazi bűnözővé, majd börtöntöltelékké, így teljesítve ki a szocialista (!) Magyarországon elnyomott hajlamai által predesztinált életútját. :D :D

:)

dr.ahalan 2020.02.27. 08:35:48

@Voltam: Szívemből szóltál! :))))

Azt a finom iróniát is értem a szavaidban, ami arra utal, hogy az ilyen kétes egzisztenciájú, kis tudású társadalmi söpredékek nem tudják, nem is értik, hogy mi volt a különbség a kommunizmus és a szocializmus közt. :)))

Áldozat! Persze! Aztán hazajön vénségére rajtunk élősködni, meg belepofázni mindenbe. Mamika és kicsi fia kedvencének. Piha! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.27. 08:55:09

egy a lényeg:
soha nem felejTÜNK!

:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.27. 09:57:19

Behaltam! Női ruhagyár! :))) Ez volt annyira jó, mint a hidegtál, detélleg! :)))
A témához kapcsolódva! Ha jót akarsz derülni, akkor nyisd meg egymás mellett a csúcstali fotóját, meg a Rákosi arcképét. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.27. 10:42:29

@dr.ahalan:
"..... apám estin végzett az ELTE jogi szakán...":):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
és így lett doktor szaki:):):):):):):):):):):):):)
a női ruhagyár pincéjében:):):):):):):):):):):):):):):):):) ahol két komcsit bújtatott:):):):):):):):):):):):):):)
dr.sallai-schindler:):):):):):):):):):):):):):):)

hangosan sírok:):):):):):):) a kis sallaigyerek már 3 évesen a kommunizmus áldozata lett. alig várta, hogy disszidálhasson és ott tisztességes, becsületes bűnözésbe kezdjen:):):):):):):):):):)

szerintem ezek idejárnak a lófaszért!!!:):):):):) a tóni meg a Zildi:):):):):)
saját fiNNanszírozásban:):):):)

dr.ahalan 2020.02.27. 12:58:26

@Kálmán Barna Mikorka: Valóban nagyon szórako(S)ztató délelőtt volt. :)))

dr.ahalan 2020.02.27. 23:50:49

Élni a virtualitásban veszélyes. Sose tudod mikor kapsz jobbról egy Mömax-számlával, balról egy Zsírpofi-féle betűbactatással. Carották fenyegetnek, közpuncik egyik nap szerelmetes, kézzel írt képeslapot küldenek, másnap odaát kuncsorognak szállásért. És akkor még ez is! Komcsik bujkálnak a pincében, és ez biztos! Meg van beszélve a bíróval! :O
Ezért barnaszájú! És szerintem a török hac(k)ert is pincében bújtatott kommenyisták küldték, akik elől három évesen a svédekhez kellett menekülni. Szomorú sors ez kérem!
Még a lánykát is értékesíteni kellett, a szírek nem mohamedánok, hanem szőke, kék szemű keresztények. Minden más egyéb Soros-féle hazugság! :)))
Egyébként a free-t is a Soros tette tönkre! Detélleg! Békaemberek érkeztek, és megették a Zildi becsületét ebédre. Ő meg megtette őket moderátornak hálából. :O
Aztán azok elhatalmasodtak a privát adatok felett, és visszaéltek mindenfélével!
De ezért is az Aha a hibás! Meg az Enver!
Ennyit árt a liberalizmus! Meg hogy Kosztolányi! Költészet! Könyvek! Undorító! :O
De majd ők megmutatják, meg bizony! Ők lesznek a győztesek! :))))
És lesz piacvezetés, Kánaán, gálaest, limuzinok, és piros szőnyeg.
Szerencsés esetben zs.zs. tud majd még két lábon járni, az orvosok csodát tudnak tenni a kábszeresekkel... Alig vannak már odaát, de mégis jönnek a hírek, szálldosnak a pletykák, tényleg kell a tömegeknek a cirkusz. :)))
Mamahotel? Tényleg? :)))) Ejnye! És dettéleg! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.28. 07:23:27

első!:)
ma este retro buli a női ruhagyár pincéjében, komcsikkal, hidegtállal valamint tiszteletét teszi a megválasztott munkástanács elnöke, dr. sallai-schindler szaki!
az est házigazdája a babaruhás nájlon hajas!!
:):):):):):):)

Voltam 2020.02.28. 07:44:08

:)

A női ruhagyár pincéjében rendezett buli kedves vendégeit lófejből főzött halászlével várjuk, az est hangulatát az "Egyhúronpendülők" nevű egy személyes zenei szocialist brigád biztosítja. A rendezvény színvonalát lampion díszítéssel és jelszavakat tartalmazó szalagok kifüggesztésével emeljük, melyek közül a fő helyre (A kommunistákat bújtató munkástanács elnökének feje fölé.) az fog kerülni, melyen a "SOHA NEM FELEJTÜNK!!" szöveg lesz olvasható két sarló-kalapács között vérvörös betűkkel, amennyiben nem felejtjük el kitenni. :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.28. 08:31:47

@Voltam: arra azért fel kell készülni mindenkinek, hogy a svédasztal és büfé elkerített, stewarttal őrzött helyen lesz kialakítva, mert tarjÓnból is várok vendégeket , és a beléptetésnél átvizsgálják a bő lebernyegben érkezőket.
üditőitalokat flakkonban szolgálják fel, z est végén mindenki névre szóló mömaksz, ikea, migért szálákat kap.
tombola is lesz!!!
a fődíj egy új, igényes, multifunkciós, olasz csaptelep lesz!
10 óra után a meghitt ünnepséget, az előre megbeszéltek szerint, spontán a nyóckeresek szétverik.

( remélem, a bújtatott két komcsi apu mellett fog vallani, mert különben 8 kötjel 10 év is kinéz.)

:):):):):):):):):):):)

Voltam 2020.02.28. 09:49:54

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

De egy "szemét kommunista agyad" van neked, hogy mindig a leghülyébbet csúfolod, gúnyolod!
:D :D :D

:)

dr.ahalan 2020.02.28. 10:29:09

A tombolán a fődíj egy kávézás a hírhedt trióval. Második díj hatszáz kredit! :)))
Lesznek lampionok, és Zildi művésznő elszavalja a "Hej ti proli curvák... " kezdetű népi költemény első hat versszakát. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.28. 11:22:18

@dr.ahalan: igenám, de a frejben egy kv 600 kredit!!! nem vagyunk beljebb, bár a gesztus méltányolandó!!!
az erősen megdoktorált művésznő az est folyamán még egyszer előadja a "Hej ti proli curvák... " kezdetű népi költemény első hat versszakát, mert soha nem emlékszik,miről is beszélt/írt 10 perce!!!
és lesz densz!!
smuncikával, levegőbe dobálós, valamint a rengeteg diplomás tarjónival, hadd essen ki a krémes még lebukás előtt!!!

ahogy a hangulat engedi, lesz az est folyamán sztriptíz, ha erősen figyelünk, felbukkan dr. öveges a teljes valójában, szemüvegben, függőón üzemmódban!

@Voltam:
sosem tagadtam!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.28. 12:09:02

@Kálmán Barna Mikorka: Ne feledjük! Éjfélkor fellép Elek Icu!

www.youtube.com/watch?v=7NxI5CtVpMc

Smunci vokálozik. :)))

dr.ahalan 2020.02.28. 14:57:15

@Kálmán Barna Mikorka: Atyaúristenésazösszesszentek! Tényleg jobb lett volna, ha egyszerűen fejbe lősz! Borzasztó! :OOOOO
Rosszat fogok álmodni! :O
süti beállítások módosítása