dr.ahalan

dr.ahalan

Ki mennyit kóstál?

2020. január 14. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, elvitték, de azért a január mindig nyögvenyelős ügy kézműves fronton. :)

Kézműves csakra medál kövekkel, és ugyanazok a kövek a láncon is. :)) 

Finom hétvége volt, ahogy öregszünk, úgy kezdjük el egyre jobban értékelni és élvezni a jó perceket, a jó ételt, a meleg, biztonságos együttlétet, a filmeket, a poénokat, a barátokat, ezeknek a napoknak se adnám oda egy órácskáját se milliárd forintért. :)))

Ma aztán menni kellett, millió helyre. Gurultunk. A titkos kőnagykerbe (lecarom hogyan írják, te zsírbunkó! :))) ) is eljutottunk, azt hittem zuhannak az árak, állandóan változik, cserélődik minden, elvégre nekik is január van... de tévedtem. 3-4 jó vételt azért megkaparintottam, egy kis hematitot, jáspisokat, és extrém csiszolt kristály medálokat. :)))

Gyors ebéd, Burger King. :))) 

Délután még a könyvtárba is át kellett caplatnom, aztán jöhetett a munka. :(

Azért telefonos pletyire mindig van idő, Horrorkával is volt mit beszélnünk... (És a Balázs, a Balázs, és ja! A Balázs! :))) )

Összeköltöznek. Nem, nem fogadom be a szennyes-tartót, semmit nem fogadok be. Szóval hogy nektek ne legyen kettő, hát legyen nekem kettő? Még a mesekönyveidet, békáidat és Barbie-bacásaidat is kerülgetem drága egy fiókám! Pedig kirepültél több mint tíz éve! :))) 

Barátnővel is csacsogtunk. És tényleg! Kétféle ember van, meredeken kettéválik a társadalom, más értékrenddel bírunk, másban hiszünk, és bármerre nézünk, soha semmit nem látunk egyformán. :))) 

Én mondjuk imádom, hogy meghallottam, meg- és felfogtam a szót. Bugrisok! :)))

Sose elég semmi. Fillérkaparás élethosszig. És persze a kivagyiság. Megmutatni! Én aztán vagyok valaki! Gagyi porcelánt műkincsnek bemutatni. Gagyi aranyat hordani... Kamu sztorikat lenyomni mindenki torkán, már biztosan irigyelnek! Nagyon irigyelnek! Boldogtalan szerzetek... Pedig ők vannak ám többen! És mégis alig-alig találnak egymásra. :))) 

Én megmondom őszintén, néha szánom őket... :))) Szegény szerencsétlen bugrisok. Mindig többet, és többet akarnak, oktalan vágyódás és gürizés az életük, hol a fillér, hol az irigy tekintet? Sose érnek el semmit. :)))

Kiterítik őket nemsokára, és semmit, de semmit nem élveztek az életből. Nem is értettek meg belőle semmit. Nem volt részük a csodákban, igényük se volt rá...  Nekem ez fura. :))) 

Persze nem az én ügyem, detélleg! :)))

Magunkról nem szólnék sokat. Zene szól, most pont Rieu... Füstölő illata. Egy jó könyv a párnámon. Ma hoztam. :)))

Na akkor a bulvár kerettörténete. Igen...

Szóval az admin keményen beszólt, csesztette a tagokat. Főleg a diplomás nőket, akik kinéztek valahogy. Azokat nagyon gyűlölte! :))) 

Bűne ezer... Szerintem az nagyon durva törvénysértés volt, hogy minden ellenőrzés nélkül moderátori jogokat adott önjelölt virtuális bugrisoknak. Ezek a talpnyalói közül kerültek ki, sose találkozott velük, és jogokat adott nekik. Kényük és kedvük szerint döntöttek a tagok privát adatairól, kitilthatták a tagokat az előre megfizetett szolgáltatásokból, és ma már tanúm van erre. 

Nem, nem lehet elsorolni minden bűnét és mocskát.

Az oldal persze belehalt. Ma valami szánalmas torzó. Regelni nem lehet, de van híroldala ott a semmi közepén, ahol a bűzlő mocsárban még hozzászólhat a kis gnóm, seggében persze a levakarhatatlan gyáva Márta. :)) 

A mai kérdés? Állunk valaha a bíró elé? Én nagyon szeretném!

És akkor mi megyünk a börtönbe. Detélleg! :)))

Hát ez a kerettörténet. És még mesélhetnék halott édesapám meggyalázásáról, mert a kegyeletsértés náluk annyira mindennapos, mint neked a reggeli kifli. Ahogy a gnóm is visszarévedhet a régen volt szkatofil élményeire büntetlenül... Ezerszer is! 

 És akkor ne nevetgéljünk rajtuk szombat este? 

A bugrisokon és elmeháborodottakon? Most tényleg... :))))) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1015408026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voltam 2020.01.14. 05:51:33

:)

Első. :)

Zsetem, pápuszi!

"Hétalvók, hej keljetek most fel,
Frédi jött hozzánk el."

Titkos kecóra gyúrok, ezért kelek ilyen korán. :) Ott lesz a titkos nyitóbuli, ahol Aha is és Vezek is szétnyitja nekem a lábát. ; ( Remélem, ez a nyitóbuli hamarabb megvalósul, mint a szegény, szerencsétlen, szánni való, elölről-hátulról agyba-főbe doktorált nénike beígért nyitóbulija. :D :D )
De veletek mi lesz? Ha folyton sokáig alszotok, ráadásul úgy, mint a róka, akkor soha nem lesznek titkos kecóitok, pedig, csak annyit értek, amennyitek van. :D :D :D
Bezzeg, ha lenne legalább egy lepusztult "albitok", meg egy "puncicsabdátok", "roki" igazolvánnyal meg diliflepnivel, és részegen az orrotokba dugdosnátok a cigit a kocsmában, na akkor igen, akkor mindjárt hasznosabb és főleg értékesebb tagjai lehetnétek a társadalomnak. :D :D Akkor érnétek csak valamit. De így, délig alvósan? :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 06:31:35

kettedik!:)
zsetem, flakkon, diszlekszia, és egyéb állatfajták!

"A hajnali szél háztól házig szalad,
Mindenkiről mindent tudni akar,
Képeket rajzol a homokba,
Könnycseppet a fáradt arcokra.

Aranyló késsel vágja szét az éjjelt,
Úgy űzi el a megnyúlt árnyakat.
Fehér kezét az ajkadig nyújtja,
Megérkezett a hajnali szél.

Az éj kezéből kilopja az órát,
A fejed alól kihúzza a párnát.
Sápadt lánggal izzik mögötted,
Hamuvá válik minden álom."

www.youtube.com/watch?v=w4menFNwj6w

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 06:34:29

"Bár, már többször le is lett írva, mindenki annyi, amennyit az életében elért, és nem a máséban villog (pl.lánya vállalkozásában, vagy a lakás maffiától szerzett lakásában........." vagy a jó doktor örökségében.......

vagy ahogy a közmondás is tartja: bagoJ mondja verébnek, az asszony ingatag!!!

dr.ahalan 2020.01.14. 08:49:28

@Voltam: Gondolod? Ezen múlik? :))) Ááááá! Én nem hiszem... És te sem hiszed. :))))
Te pont olyan anyagból vagy gyúrva, mint én. :)))

dr.ahalan 2020.01.14. 08:53:27

@Kálmán Barna Mikorka: Táááááátrai Band! Muszáj meghallgatni! Nahát! :)))) Imádom a zenére hangolt agyadat, még sose mondtam, detélleg! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 09:21:52

"Szildi
2020.01.14. 09:09

Ügyvéddel és közjegyzővel van ma találka, egy kvíz kérdés, vajon mi lehet az oka?"

csak egy tipp: voltam tanár úr bevonzása, kedvére tevés:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

nekem Dr. Vogt Gábor Tanár úrral van találkám, majd ha végeztünk, utána Szabó József ablakos mesterrel van drótom.
egy kvíz kérdés, vajon mi lehet az oka?
:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.14. 09:24:38

És akkor ki is van fura állapotban? :))))

PadreEmeritus
2020.01.14. 09:16
jav. kétliteres* esküszöm, hogy véletlen ütöttem egy szóközt, detélled!!!:))))))

DETÉLLED! És FLAKKON! :)))

dr.ahalan 2020.01.14. 09:26:35

@Kálmán Barna Mikorka: Nekem ma a közös képviselővel, meg egy vevővel van találka. Vajon mi lehet az oka? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 09:55:59

@dr.ahalan: bővített mondatban, példamondatban: két literes flakkon!!!
:):):):):):):):):):):):)

az ötödikes joghallgató, kumlán!!:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.14. 10:02:10

@Kálmán Barna Mikorka: Szépen, jól, magyarul! :)))
Egyébként a mai kvízkérdésre (egy szó, mint köztudott! :))) ) is van válasz... Természetesen a beteges feljelentgetők, utcakémek, besúgók és csőszájú vamzerok sűrűn járnak az ügyvédek, közjegyzők, és más hivatalos emberek nyakára. :)))

Vezek Elek 2020.01.14. 10:09:13

Szasztok! Nekem ma már volt találkám a postással... Vajon mi lehetett az oka??? Levelet kaptam!!!! Nem is akármilyent! :)))) Nem, még nem a várva várt idézést, az még várat magára. :)))) Ezenkívül még találkám lesz jó pár emberkével.... vajon mi lehet az oka??? Majd elmondom, ha nyélbe ütöttük a bótot. :)))))

ui: Nem tudjátok ki él a lakás maffiától szerzett lakásában??? Engem nagyon érdekelne a dolog... lehet, hogy én vennék egyet. :)))))

dr.ahalan 2020.01.14. 10:17:40

@Vezek Elek: Óóóóó! A lakásmaffia! Ez megint a betűbacó, bálnatestű bérblogger bénázása, gondolom... Anno 30 évvel ezelőtt az anyósom eladta ezt a lakást a lakásmaffiának, akkor nagy divat volt. Önkormányzati bérlakás volt, és benne laktunk. Én meg nem hagytam magam, berontottam a polgármesterhez egy újságíróval, nagy lebukások voltak a lakásosztályon, én meg egyszer régestelen régen írtam róla a naplómban. Ennyi... :)))
Ezen csácsognak... 30 év után! :))))

Vezek Elek 2020.01.14. 10:21:52

@dr.ahalan: CsáMcsognak.... jobb, ha én szólok, mint a 4 osztályos :))))
A fenébe, hogy erről is lemaradtam! Pedig úgy vettem volna mondjuk 20 %-on egy kecót! :)))))

dr.ahalan 2020.01.14. 10:32:03

@Vezek Elek: Csácsognak... Madárka, madárka! Csácsogó madárka! Kodály gyűjtés, ha jól emlékszem. :)))
Egyébként jóval kevesebbért vettem, mint 20 %. Az elszenvedett sérelmeim okán jelentős kedvezményt, és sérelmi díjat kaptam. :))) Régen volt. :)))

Vezek Elek 2020.01.14. 11:09:25

@dr.ahalan: No nem baj.... én meg elhéderelek itt a lányom üzletében. Fűtenek rám, van világítás, internet... mi kell még? Nyugdíjas állás. :))))) Igaz, hogy az én örökségemből, az én összegyűjtött pénzemből van, de nekem olyan a viszonyom a gyerekemmel, hogy mindenem ráírattam, mert egy önző dög vagyok. :)))) Nem kell nekem már semmi, csak nyugalom... meg egy kis betevő. :))))

dr.ahalan 2020.01.14. 11:16:24

@Vezek Elek: Hát így lettél eltartott, és még ki is terjesztett a nénike! Most aztán szégyellheted magad velem együtt! :)))
Egyébként a lakásmaffia jó naplótéma, a modern kori módszerekről érdemes lesz írni. :))) Külön köszönet az ötletért a betűbactatónak! :))))
Megszavazok neki cserébe KÉT LITERES FLAKKON-t. Meg egy kis garnélát, emlőstejet, és viheti a Gabi nevű sose volt testvéremet is. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 12:08:47

@dr.ahalan: MODERNKORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vágod? B+!!!!

:):):):):):):):):):)

mert amiről úgy gondolod, hogy jó, az ez az!!:):):):)

youtu.be/Xz4jD01b0hg

dr.ahalan 2020.01.14. 12:26:13

@Kálmán Barna Mikorka: Modernkori. Zsigerből én is azt gondolnám... De az idióták Osiris helyesírása szerint nem. :)))
A Hotel Mentol nekem nagy kedvencem volt anno, akkor jártunk táncsuliba. :)))
Tudsz te rokizni? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 13:04:07

@dr.ahalan: tanultam.
de,mióta chiléből (IS) jeleztek aktív földrengéseket, nem gyakorlom.
de a csippejem mozgása leírhatatlan:):):):):):):)

amúgy megkövetlek........jobb lett volna ha csendben maradok.
az én fejem sem kincses kalendárium:):)

dr.ahalan 2020.01.14. 13:25:13

@Kálmán Barna Mikorka: Jó. Akkor inkább tangózzunk! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 13:26:45

@dr.ahalan: abból is csak baj lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 18:21:45

"PadreEmeritus
2020.01.14. 17:42

Ha valakinek hatalmas valaga van, akkor neked óriási!!!! Mikor ráülsz a rötyire, olyan, mintha a levegőben ülnél, mert a WC nem látszik!!!:)))
És ez még nem is gáz, hanem HOGY törlöd ki??? Előröl a beled van útban, hátulról a nagy segged!!!!:)))))))) Jaj, ha egyszer nem jön a béla!!!!:))))))
lovagló csizma és lovagló nadrág igaz voltam elvtárs???:))))))) CSAK magyarul, hogy 348öavbneortbtpgouthgoőbeqrovnvoe!!!"

előröl:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
a kumlai nyelvész:):):):):):):):):):)
az évek óta erekciómentes:):):):):):):):):)
hát ezért olyan nagy barik a diszeleksziással!!!!:):):):):):):):)
CSAK magyarul, hogy 348öavbneortbtpgouthgoőbeqrovnvoe!!!:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.14. 18:33:14

@Kálmán Barna Mikorka: Nincs is olyan nagy hátuljam. :))) A bálna bérbloggeré legalább kétszer akkora. :)))
12 éve ez a legnagyobb sérelmük. Kakamatyi és az ő társulata, élükön a visító szipirtyóval. A társadalom krémje! Hát persze! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 19:05:24

én pontosan tudom mekkora a hátuljad:):):):)
meg azt is, a sitte lennagyobb baja, nincs nője, nincs erekciója, és már magának sem tud örömet okozni vö.
kezébe veszi "sorsa" irányítását:):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.14. 19:06:08

én pontosan tudom mekkora a hátuljad:):):):)
meg azt is, a sittes legnagyobb baja, nincs nője, nincs erekciója, és már magának sem tud örömet okozni vö.
kezébe veszi "sorsa" irányítását:):):):):):):):):):):):):):):):)

bocs.....

dr.ahalan 2020.01.14. 19:42:24

@Kálmán Barna Mikorka: Ráadásul azt hiszem megjött a nyögdíja, és kortyol. Szesztestvéri közösség. :)))

dr.ahalan 2020.01.15. 01:27:43

És nem fogod elhinni! Alig két napja kutakodom a "modern kori" lakásmaffia okán, és már rá is gyógyult a kis fura bárisnya a témára, márpedig leleplezem, Istibizi! :))))

dr.ahalan 2020.01.15. 01:50:58

És akkor a mai lakásmaffia, ahogy az érintett nyilatkozik előre... Még meg se mukkantam, de már védekezik a bűnös, nyilván már értI, már tudja, rá is töltött kis mentollevet! )))

Szildi
2020.01.14. 22:13
látom, nem sikerült megfejteni, mert csak a “bűnökkel” kapcsolatban tudnak gondolkodni, pedig sok más miatt lehet ilyen ügyekben járni. pl. adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződések, közjegyzői kiköltözési nyilatkozat stb.. (ja, azt se tudják eszik vagy isszák, de honnan is tudnák, hiszen nincs gyakorlatuk.)
Az aktuális ügyről is tájékozódtam, ami még kissé elhúzódik, mivel “voltam” úr azonosítása is zajlik, mint minden, ez is időigényes.

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

Igen. Már tudom hogyan működnek a modern kori lakásmaffiák, és meg is fogom írni. Undor a köbön.

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 06:40:01

első!:)
zsetem, flakkon és tacs!!!:):):):):):):):):)

mert hogy ŐK (vö. szildi kijelentése) nem másolnak innen , oda.
nem töltik ITT a tartalmas, pörgő életüket.
én meg bepiszkoltam:):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.01.15. 01:33

Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a nyilatkozata, ahol elismeri, hogy 10 éve azon ügyködik, hogy a freelove-ot tacsra tegye!!!

Idézem: “Már beledöglött a free… Mit akarsz még? :)))
Tíz éve azt mondtam neked, hogy megnyerem ezt a versenyt, te pökhendi módon kitiltottál.
Sokkal többet nyertem meg.”

És itt a teljes irománya!!!

dr.ahalan 2020.01.15. 00:56:30
És igen! Fura e-mail két napja, telefonszám átküldése, beszélgetés tegnap… Ma. Haragos ember, oka van. :)))
Sose szerettük egymást. Ezután se fogjuk szeretni egymást, de egy dologban egyetértünk mégis. :)))
Iszonyú mennyiségű mentett adata van a kakamatyiról, és ezt vastagon fel lehet használni az admin ellen is. És ez jó. :)))
Sajnos a zsírtestű bérbloggerről nincs infója.
– Hülye vagy Aha? Hol kellett volna nekem egy ilyen hegyomlás? Pedig próbálkozott. Sose akartam a küldött képeire matyizni… Bloáfff!



– És akkor feljelented? Megyek tanúskodni! Komolyan!
– Jó. Megfontolom!
– És tényleg! Ő mesélte el részegen. Nem nekem, hanem ott a bulin. Mindenkinek!
– És ebben biztos vagy?
– Igen, biztos vagyok, és tényleg mondom az adataimat…

Hát ilyen is van. Előfordul néha-néha. :))))
Becsületes ember kissé illuminált állapotban. Átkozta még szegény közpuncit, akit az admin kissé lejegelt a maga visszataszító, és undorító módján… De majd ezt is lehetőségem lesz elmesélni a per kapcsán.

Vagy mégse? Hogy van ez öreganyám? Mikor indul már az a per? Két éve fenyegetsz ügyvéddel, közjegyzővel, bíróval előre megbeszélt, zárt tárgyaláson megszületett ítélettel.

Már beledöglött a free… Mit akarsz még? :)))
Tíz éve azt mondtam neked, hogy megnyerem ezt a versenyt, te pökhendi módon kitiltottál.
Sokkal többet nyertem meg.
És te, kis bugris… te még mindig próbálkozol az elhibázott életeddel, a kamu porcelánjaiddal, az engedelmes, migránsok által a svéd börtönben lealázott büdike bankrablóddal, és persze a zsírmárta felügyelete alatt.

Akkor menjünk a bíró elé? Tényleg? Komolyan? Mert ha nem, akkor életed végéig követelni fogom rajtad is, a kicsi fiadon is a bírót! A jogtudót!
Aki elé eddig nem mertél kiállni.
Viszont hazudtál jó sokat. És loptál kreditet, naplót, adatot, és vastag fotóanyagom van az általad engedélyezett náci, halottgyalázó, és más egyéb undorító tartalomról.
És csak halkan jegyzem meg… Idióta dolog közjegyzőt fizetni. Minden virtuális tartalom, minden mukk és minden török hacker lekövethető a felhőből. Csak valahogy ti nem szeretnétek, ugye? :)))"

megoldatlan rejtély

PadreEmeritus
2020.01.15. 01:33

csak tipp:
1. alvászavar
2. megébredt hugyozni
3. magaslesen várja a "vadat"

ami teljesen kizárható:
zuhanyozik kúrás után

:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.15. 08:08:02

@Kálmán Barna Mikorka: Jóóóó reggelt! :)))) Vadul prosztatás. Csak nem kezelik. Bozgornak nem jár. Kóvályog egész éjszaka, mint gólyafos a levegőben. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 08:47:01

@dr.ahalan:

Seni Super felnőttpelenka, XL méret, 4x30 db
Raktáron!!!!!!!

A Seni Super felnőtt nadrágpelenkát vizelet- és székletinkontinencia esetén egyaránt használhatjuk. Megbízható védelmet jelent mind az akítv életet élők, mind a csökkent mozgásképességű ellátottak számára. XL-es (extra large) méret: 130-170 cm derékbőségre, légáteresztő, 4x30 db-os kiszerelésben. Nedvszívó képessége körülbelül 2600 ml.

ITT A MEGOLDÁS!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 09:12:05

"Szildi
2020.01.15. 09:07

Abszolút fura állapotba jutott a szerencsétlen, nem csoda 15 éven át csinálja, megbomlott már az elméje is."

a vica meg a verza!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.15. 09:12:05

@Kálmán Barna Mikorka: Komolyan létezik ilyesmi? :O
Persze biztosan... De ő ilyenre nem ad ki pénzt úgyse. Borravalót se adott soha senkinek. Viszont egyszer rendelt egy bulira egy picurka hidegtálat. Azt azóta is emlegeti büszkén. Kissé fillérféltő... Még hogy pelenka! Pénzért? Ne mááááá! A slozi benne van a csóró albi árában! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 10:42:32

@dr.ahalan: persze hogy létezik!!
de, mondjuk olcsóbb bepisálni!:):):):)
legfeljebb a terjengő ammóniaszagot ráfogja a macskákra:):):):):):):):):):):):)

Voltam 2020.01.15. 13:00:58

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Mégiscsak te vagy a király!
Csak most, ezt olvasva jöttem rá, hogy mi az igazi oka ennek a nagy állatbarátságnak a részéről. :D :D :D
( Hiába no, aki benne van az élet sűrűjében, annak megnő a lényeglátó képessége. )

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 13:28:35

@Voltam: nagyon sok a kettőspont nagydé!!!:):)
látom bevonzottak, tán a kedvedre is tett!!!
vigyázz magadra, ha eltűnsz, hiányozni fox!!:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 18:14:50

"PadreEmeritus
2020.01.15. 17:39

Na akkor most nézzük meg, hogy általában mikor posztol a fikafos!!!
Tehát: 2020.01.15. 00:56:30, 2020.01.15. 01:27:43, 2020.01.15. 01:50:58 ! Ezek tények és makacs dolgok, detélleG!!!!:))))))))))
És állítólag neked nincs is prosztatád, amiben ma már nem lehet teljesen biztos az ember!!!:-))))))))))

Na és hogy állsz a druszád meglátogatásával, annyira be voltál indulva, vagy csak hangember vagy??? NEM kell ahhoz a béla, szépen felülsz a tömegközlekedési járművekre és azok elvisznek téged Dabasra, egyszerű, mint a barlangrajz!!!:-))))))))))

A lányodék, hogy összeköltöznek ugye nem albiba mennek, mert a Balázskának van egy villája a Rózsadombon úszómedencével és komornyikkal!!!:-)))))))))))

Figyelj inkább oda a vérnyomásodra fikafos, nehogy agyvérzést, vagy agyérgörcsöt kapjál!!! Aggódok érted!!!:-))))))))))))"

írja mindezeket az,aki nem ugrott ki ulmba juszufhuz, az unokái keresztapjához, elfelejtett nyaralni ( idén is) a lányát eladta egy burnuszosnak két ünnepi csadorért, mert olyan oázisa van, hogy minden teve odajár inni:):):):):):):):):)
hát azért ehhez vastag bőr kék arra a fogatlan fejre!!!:):):):):)

sammónia antal :):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.15. 18:37:26

@Kálmán Barna Mikorka: Megjöttem! :)))
A kényszeres napi beleugatás megvolt, látom. :))) Szerintem akkor írok, amikor akarok, és nekik a témában vastag kuss van. :)))
Balázsnak nincs villája, de egy szép kis lakása igen. Komoly ember. Van még állampolgársága, barátnője, becsülete, magassága. És ha mindenki annyit ér, amennyije van, akkor pont ötször annyit ér, mint ez a világalja kakagép. :))) Mert ennek aztán csak virtuális pofája van, meg három szaros gatyája... Mint köztudott! :)))

Voltam 2020.01.15. 19:06:08

@dr.ahalan:

"virtuális pofája van, meg három szaros gatyája..."

Meg van neki "puncicsabdája" (Sic!)
És erről eszembe jutott a régi vicc, miszerint hazaér a férj, és boldogan meséli a feleségének, hogy
-Képzeld, édesem, ma vettem négy olyan gyönyörű Michelin téligumit, hogy ...........
Mire közbevág a feleség.
-Megőrültél!? Nekünk nincs is autónk.
-Miért?? Te is hordasz melltartót. :D

És ez egyrészt nagyon passzol az iskolázatlan, műveletlen, még törpének is méreten aluli, fogatlan, sittes bozgorra. Hiszen minek neki a "puncicsabda"? Másrészt meg nagyon passzol Kálmánka rettenetes farpofájú, valagszáj mártikájára, aki szintén hord melltartót. De minek is? :D :D

:)

dr.ahalan 2020.01.15. 19:10:22

@Voltam: Minek? Hogyhogy minek neki melltartó? Mit tömne ki vattával, amikor mendegél sírdogálni, meg ajándékokat akasztgatni a kilincsre? :)))

Voltam 2020.01.15. 19:21:28

:)

@dr.ahalan:

Mit töm ki vattával? Hát a töltésoldalban hanyatt fekve megszolgált orosz usánkákat.
Egy usánka egy menet. Hát csoda, hogy a kivonuló szovjet csapatoknál több tízezres raktárhiány volt usánkából? :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.15. 19:23:11

gonoszak vagytok!!! a melltartót azért hordják a nők, meg a Zammónia Antal, mert nőies ruhadarab!!!
( meg a hátpózolós kismihály szereti a fogaival lefeszegetni róla.
kumlán ebben aludt, ebben lovagolta arkan kapitányt!)
a banya meg gondolom azért hordja, hogy ne legyen sáros a vége :):):):):):):):):):):)

szegény szerencsétlen bántóan alacsony svéd meleg, oly szívesen a térgyemre fektetném, elfenekelném.
de, eszembe jut, egy beteg, idős embert csak nem bántok, csak nem tornyosulok fölé..........mert hamar megtelik a super seni:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.15. 19:23:15

@Voltam: Extrémet is vállalt, igaz... Azt pufajkáért. :)))
Így már értem az őrületes fardagályt is. :)))

Voltam 2020.01.15. 19:28:04

:)

@dr.ahalan:

Az "extrém" az mit jelent? Rátették a nyeregtáskát, mielőtt a vízhűtéses Maxim géppuskát vibrátorként használták volna? Vagy mit? ( Hadd tanuljak már! :D )

:)

dr.ahalan 2020.01.15. 19:40:49

@Voltam: Erre nem tudok választ adni, az ilyen dolgokat mindig üzleti titokként kezelte. :)))

Voltam 2020.01.15. 19:45:24

:)

@dr.ahalan:

Na, veled is sokra mentem. :D
Ezt nem tudod, azt is bemondásra kellene elhinnem, hogy téged is ugyanolyan anyagból gyúrtak, mint engem, anélkül, hogy előtte jól meg ....., khm, szóval, hogy jól meggyúrnálak, meggyurmáználak.
Nem, nem! Nem hiszek neked. Majd ha kézbe vettem, ami kézbe való, és saját magam tapasztalom az anyaghasonlóságot, majd akkor esetleg. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.15. 20:03:55

@Voltam: Egyszer a szavadon foglak, és akkor majd retteghetsz! Átokfajzat! :)))))))

dr.ahalan 2020.01.15. 20:04:33

@Kálmán Barna Mikorka: Ne legyen sáros.... Kész, behaltam! :)))

Voltam 2020.01.15. 20:21:08

:)

@dr.ahalan:

Én nem a szavadon foglak, hanem valahol egészen máshol, és ettől a rettegés helyett a sikítástól a kéjes nyögdécselésig terjed majd a repertoárod. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.15. 20:40:48

@Voltam: Izgalmasan hangzik. :))))

Voltam 2020.01.15. 20:42:05

@dr.ahalan:

A szomszédok is pont ugyanezt fogják gondolni. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.15. 21:22:39

@Voltam: Sokat tapasztalt szomszédok... Én mondom! :)))

dr.ahalan 2020.01.15. 23:15:14

Mai telópletyi! És tényleg! A damilhajashoz évek óta nem szólt senki. Már persze a kakaszájú, pisiparfümös, mindenhonnan kilökött fogatlan svéd sertésen, meg a közpuncin kívül... Régen se! Persze voltak barátnői, de mennyien! Aztán mind el is tűntek az oldalról, sokan kiregeltek, menekültek előle , másokat ő tiltott ki, mert mondjuk nem akartak beszállni a mocskos dolgaiba, vagy egyszerűen nem nyaltak be csontig, hanem megmondták... Unják ezt a bunkó "kivagyi" dicsekvést, aminek mint tudjuk... tizede se igaz. :)))
Például a Rothschild porcelánnak hazudott termékbemutatón vásárolt, parasztvakítós Churchill-t! És persze nagy szám volt az is, amikor kihirdette... Lakást vásárolt a Várban is, meg a Boscolo Hotelben. :)))
Érdekes, azokat az embereket simán elengedte, pedig ők is ott voltak még sokáig társkeriken... Persze óvatosan. :))))
De ilyen lihegéssel, ilyen fröcsögő dühvel, ilyen habzó gyűlölettel csak minket követ valamiért, és már két éve finanszírozza a gagyi cart csak azért, hogy még egy kicsit figyeljünk rá... :)))
Aztán ma rájöttem. Azok az emberek mind magányosak voltak. Nem tudott nekik ártani semmivel. Legfeljebb betelefonált a munkahelyükre, mocskoskodott a hatóságoknál, de az nem volt érdekes soha. :)))
Ő (és/vagy a bérbloggere) azokat csak parasztnak látta a sakktáblán. :)))
Igazán a tartós kapcsolatokra ugranak rá. Családi kötelékekre... Azokat akarják szétzúzni, és rászánnak ahogy látjuk... évtizedeket is! :)))
Márpedig az van, hogy aki free-s volt, az tudja az igazat. Sokan-sokan... Akik pedig 3D-ben fontosak nekem, azoknak eszükbe se jut olvasgatni a zsenizsé farában eldugott híroldalt, és lefordítani se tudnák... De ha mégis előfordulna, akkor elmesélném. :)))
Persze a létezéséről se tudnak, nem is tudtak soha...
És igaz! Voltak kínos ütközések! Hát... Mennyibe is kerültek ezek pontosan neked te admin? Elmeséled? Ja! Nem? :))))

Voltam 2020.01.16. 07:58:58

:)

Első. :(

@dr.ahalan:

Ha olyan sokat tapasztaltak azok a szomszédok, akkor meg főleg tudni fogják, hogy azok a nyögdécselések, sikongatások izgalmas dolgokból adódnak. ;)

Egyébként mennyire lehet az kínos a szegény, szerencsétlen, szánni való, elölről-hátulról agyba-főbe doktorált nénikének, hogy még az egyébként hemzsegésben is túltengő, ádáz ellenségből kebelbarátnővé váló közvagina is elhagyta az oldalát?

:)

dr.ahalan 2020.01.16. 08:04:46

@Voltam: A szomszéd téma jó téma, majd egyszer talán elmesélem! :)))
Lelécel a damilhajastól mindenki, látható. Elviselhetetlen. :))))

Voltam 2020.01.16. 08:10:04

@dr.ahalan:

Inkább arról mesélj, amikor a gangon összegyűltek a lakónénikék megtárgyalni, hogy az ágyvég, vagy a fejed kopogott-e olyan ütemesen a falon, miközben istenhez fohászkodtál eme szavakkal: "Áááááááááh, óóóóóóhh, óóóóóóhh, Istenem!, még-még!

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.16. 08:19:32

harmadik!:)

megébredt a hugyos, sammónia tóni is:
"PadreEmeritus
2020.01.16. 07:03

“És igen! Imádok éjszaka írni. Törvény nem tiltja… ” Neked meg lókolbász a valagadba!!!:-)))))))))))))))))))"

be is köszönt.
szerintem meg a jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóédesanyjaredváscsúnyáját annak, aki ezt elnézi, tűri, mi több finanszírozza, tapsol hozzá!!!
európai társkereső portál, ahova regisztrálni sem lehet!!!!
bruhahahahahahahahahhahahahahahahahahhah!!!!!!!!!!!!!!

más:
hányzók:
répásmargit
smuncika
feketegyöngy
vicaciac52
zsuzsika ( a veszprémi)
énmártikám
nebcsike
a tarjóni ezer diplomás krémeslopó
...és még sorolhatnám a barinőket!!

"Vár állott, most kőhalom,
Kedv s öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek."

dr.ahalan 2020.01.16. 08:37:37

@Voltam: Szegény lakónénik legfeljebb a muskátlikon, meg a vulkánfíber bőröndön vitatkoztak... :)))
A még megmaradtak pedig bőven kapnak pletykatémát, a ház tele van külföldi fiatalokkal, ezek egyrészt romkocsmázók, másrészt megfejthetetlen származású jövevények. :)))

dr.ahalan 2020.01.16. 08:41:25

@Kálmán Barna Mikorka: Mondom! Ebből a vén satrafából már a minimális szégyenérzet is kipenészedett. Két éve finanszírozza ezt a szart, ami már semmire se jó. Csak azért, hogy a kakiszájú Sallai a világba tudja kiabálni a mocskos, undorító gondolatait, meg a náci szemetet.
És hogy vele még foglalkozzon valaki.
Noooormális? :))))

Voltam 2020.01.16. 08:45:17

@dr.ahalan:

Hiába is próbálod elterelni a szót az egyébként lakógyűlési jegyzőkönyvben is szereplő (és ez a lényeg, hogy két nejlon otthonkás nénike által hitelesített jegyzőkönyvben is szereplő) sikítozós, hangoskodós, fej falnak támasztós hancúrozásaidról, mert ezekért is (meg azokért is, amik nem kerültek be a jegyzőkönyvbe) felelned kell majd a bíró előtt (közjegyző által hitelesítve), mielőtt mégy a börtönbe. :D
Tehát akkor jársz legjobban, ha előtte nekem vallomást teszel, a cselekmény bizonyítóerejű megismétlésével. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.16. 08:57:42

@Voltam: Aha! Aha! És igen! Rátapintottál a gyenge pontomra! Már biztosan menek a börtönbe, szexuális kicsapongások okán... :))) A jegyzőkönyv másolatát csatolom. Mentségemre legyen szólva, a hangszigetelést a szomszédasszony bontotta le az ő oldaláról, és ez nem vicc. :)))

Voltam 2020.01.16. 09:09:29

@dr.ahalan:

A rátapintás ugyan szerepel a terveimben, de célul nem a "gyenge pontod" tűztem ki, hanem több, más egyéb helyet rajtad, bened. ;)
A jegyzőkönyvvel meg nem sokra megyek. Saját füllel kell hallanom azokat az "Aha! Aha!"-kat, miközben erősen kézben tartom a dolgokat.
Ja, és nincs mentség. Azaz, kutyaharapást szőrével. Vagy, hogy egyszerűbben fogalmazzak, velem is és sokszor. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.16. 09:13:01

@Voltam: Ejnye! Pedig pont a PONT a lényeg. Ha már belevágsz az oknyomozásba. :))))
Gondold át a stratégiádat! Pont nélkül nem megy. :))))

Voltam 2020.01.16. 09:16:08

@dr.ahalan:

Természetesen, pont nélkül nem megy, de az ne legyen gyenge, hanem sokkal inkább "G", mert az az alapja a C-nek, a magas C-nek. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.16. 09:29:18

@Voltam: Na igen! A kérdés adott, ki a G? Hol a G? Sz1G? P1G? O1G? És Cééééédééééééééfgéééé... Megaminden! :)))
Elmentem fotózni, pápuszi mindenkinek! :)))) Vidám reggel volt! Köszönöm! :)))

Voltam 2020.01.16. 09:36:57

@dr.ahalan:

Azért a C sem teljesen lényegtelen, mert nem mindegy, hogy Cédé, vagy Céda. :D :D :D

:)
süti beállítások módosítása