dr.ahalan

dr.ahalan

Hamis képek, hazug szavak

2020. január 09. - dr.ahalan

 

Felismered? Én igencsak megdöbbentem, nem voltam ugyan nagy rajongója a sorozatnak, de az ékszerek miatt sokat láttam belőle. Aztán már igen érdekelt a nyilvánvaló történelemhamisítás is... Mindegy! :)

De hogy akit a végén olyan roskatag, beteges vén apókának láttunk... Az a színész ma valójában még csak 44 éves, és mint a fotó mutatja... Hát igen hálás darab! :))) 

Karácsonyi hangulat eltakarítva, befutott az első céges megrendelésünk is, és készültek persze ékszerek. Nekem is aktív ez a hét, Gábornak pláne, mert természetesen megint belevágtak valami új dologba az egyik unokatestvérével. :))) 

Az év első hírei igen szomorúak, akkorát zökkentek az árak, hogy csak néztem, és még hol a vége? Az iráni balhé okán tuti hogy ugrik az olajár, drágul a benzin, vele együtt minden...  Velence meg a nagy áradások után a kiszáradás szélén, a fotók egészen elkeserítőek. :((( 

Olvasni javaslom a HVG-n Székely Csaba cikkét, és megmosolyogtam erősen. "Ateista kakukk ül keresztény magyar tojásainkon."  Érdekes év lesz ez, azt hiszem! :)))

Ééééés holnap ráfordulunk a hétvégére, túrós pitét szeretnék sütni. :)))

Van még a bulvár... ugye... Rövid leszek és velős, és tényleg bocsi azoktól, akik ismerik már az egészet... :)))

Tehát 15 évvel ezelőtt behuppantam egy olyan oldalra, ami elvileg társkereső volt, de akkoriban egyben egy nagyon klassz közösségi felület is. Naplók remek blogmotorral, klubok, fórumok, falak, albumok, chat... Szóval volt minden, amitől az ember jól érezte magát. 

Hamar két részre oszlott a társaság, mi is összeverődtünk, egyforma értékrenddel bíró sokak-sokak... 

És volt az admin. Akkor még nem tudtam ki ő, csak nem értettem. Állandóan belepofázott mindenbe, fontoskodott, nemigen foglalkoztunk vele, aztán jött a döbbenet... 

Egy bulit szerveztünk vidáman, jött a dörgedelem! Az ő beleegyezése nélkül a tagok nem szervezhetnek összejövetelt... Hát mondom! Ez hülye! Vagy részeg... És megtartottunk a bulit. A másik oldal szintén... És nemsokára rá azzal szembesültem, hogy hopp... Kitiltottak az oldalról! Magyarázat nem volt. :)))

(Vagy lehet hogy volt, egy csomó levelet ki se bontottam akkoriban. Nem párt kerestem, csak hemzsegni akartam, írni, bulizni, gondolatot cserélni... :))) )

Rá se igen rántottam, mentem hasonló oldalra, írtam itt is, ott is, amott is. Sokan jöttek velem önként, csatlakoztak újak. :)))

Na de! A szipirtyó nem nyughatott, jött utánunk, ahogy jön még ma is, 15 év elteltével itt kukkol, les, mint a luki nyúl. :)))

Mindenhol feljelentett, bepanaszolt, fenyegette és fenyegeti ma is az üzemeltetést. 

És nyilván egyértelmű, nem csak én jártam így. Sokan, nagyon sokan rövidebb-hosszabb ideig. :)))

Magyarázat sose volt... Csak úgy, pofa alapján. Elég volt egy kicsit liberálisabb világnézet, egy-egy dekoratív külső. Vagy ha egy nő esetleg okos volt... Derűs. Attól megugrott mindig! Csak a szerencsétleneket, butákat és csúnyákat szerette az oldalán látni. :))) 

A talpnyalás nagy előny volt. Örömmel mutogatta a fakó fotóit, ecsetelte az éppen aktuális egészségügyi problémáit, telefonálgatott szerte és széjjel, és ha valaki csak udvarias, rövid válasszal reagált... az elásta magát. De mit tudtam én akkor még erről! Semmit... :)))

Szóval így kezdődött, és a történet mára egészen olyan, mint a tengeri kígyó! Hinnéd? 2007 óta zaklat és fenyeget perrel, bíróval, (akivel előre megbeszélte még a börtönbüntetésemet is!)... :))) 

Folyt. köv. :)))

Kezdődhet a betűbactatás, kíváncsi vagyok a reggeli termésre. Biztosan helytelen a Velence szó. Az egy magyar város. Fejér megye... Magyarul az olasz város Venice... És turhós... Vagy turkás... Vagy turis. Vagy mi... A lényeg a "flakkon" !!! És kit nézel hülyének... MerhogyaGabi... Megazanyád! Gagyi, olcsó műanyag kínai car! :))))

Híroldal, piacvezetés, "megaminden"... Detélleg! Vidám évkezdet! :))) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115401696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.01.10. 00:35:28

Megolvastam. Szerintem a koszlott szobabudi teljesen reális és igaz abban a lepukkadt mogyoródi albérletben... Hogy jön ez például szegény édesapu holtában való meggyalázásához, miszerint véres vatta, meg minden más... Ezért nyilván benyújtom a számlát az adminnál, illetve a kicsi fiánál.. Aki ahogy elnézem... Leszarja a céget is, a munkát is, a végtelenül rossz hírét is. Véleményem szerint kissé erős zöld mámorban leledzik vagy tíz éve... De majd meglátjuk!

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.10. 06:37:54

első!:)

Szildi
2019.12.17. 09:57
"........Tény, ilyen proli eltartottakra nincs több időm, vakarják csak magukat ahol vannak......"

"Szildi
2020.01.03. 12:29
.....az aljas társulatra, több figyelmet, nem óhajtok pazarolni..................."

"Szildi
2020.01.06. 08:36
.........Ma is alig volt időm...... hiszen zajlik az élet........"

"Szildi
2020.01.10. 00:32
.......... Nincs értelme reagálni,...............Szerencsére van más dolgom, van mivel és nem ilyen beteg agyúval kell már rég foglalkoznom."

"......csak magát húzza fel, bár úgy kell neki, majdcsak megüti a guta, hallottam pár ilyenről......."

röf-röf.....:):):):):):):):):):)

Voltam 2020.01.10. 07:04:10

:)

"Aki nem politizál, az azzal politizál." (V. I. Lenin)

Szegény, szerencsétlen, szánni való, alázós szexben elölről, hátulról megdoktorált nénike nem veszi észre, hogy amíg százszor leírja, mivel nem foglalkozik, addig valójában pont azzal foglalkozik.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.10. 08:28:10

"Szildi
2020.01.10. 08:21

Úgy tünik voltam úr is, szeretne egy idézést kapni és bizonyitani, amit állít , ok, járjunk a kedvében, bevonom, tett már eleget érte,. Lássuk milyen “erősek” bizonyos emberek , akik egy Nick név mögé bújva, úgy beszélnek ,( lealázólag) , azonosítható emberekről, hogy a való életben soha nem talalkozott azzal, akiről híresztel . Allítólag a pedagógus társadalom krémje, no, ne csodálkozzunk, hogy ide jutott a mai felnőt társadalom, ha ilyen emberek oktattak. Gratuláljunk neki, most már felálhat a sámlijára, valaki lett ( de csak a trágyadombjukon)."

és akkor a "Szegény, szerencsétlen, szánni való, alázós szexben elölről, hátulról megdoktorált nénike " legeslegújabb szavai, melyet még az iskolapadból hozott magával:

( kössétek be magatokat!!)

"felnőt társadalom"

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
" felálhat a sámlijára"
:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

az ékezet hibák citálásától most eltekintek........de, aki értő olvasó, látja a doktorné alkotását:):):):):):):):):):):):):)

nagy botrány lesz, a totya is megmondta a gőtének, mert a szipirtyó kedvében akar járni vö. bevonta a Tanár urat!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.10. 08:54:12

"Felálhat"... és "Felnőt"... Ez mindent el is mond Már teljesen biztos, igaz írásért és régestelen régen volt buliszervezésért megyek a böribe. Voltamka pedig megint be lesz vonva. Már két éve is be volt... Tavaly is be volt. De most aztán már tényleg! El lesz kapva a grabanca! :)))) Szipirtyó megmondta! A kutya úristenit a fajtánknak!
A szabályzatot be kell tartani! :)))))

dr.ahalan 2020.01.10. 11:51:09

És termelik feszt! Nem elég, hogy a betűbactatás elmaradt, még ez is!
"LE GNOMOZ" ! :))))
Könyizni kellene a bérbloggernek, mert kezd a helyzet nagyon cikinek mutatkozni. Szerintem.... :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.10. 14:15:58

"Nem a telón leírt szöveg a lényeg, hanem a vélemény. Sajnos, nem érek rá annyira, mint az eltartottak, nem nézegetem azonnal vissza ami kimegy, igy lehet hibás, nem érdekel. Ez csak azoknak gond, akiknek semmi dolguk, kínjukban csak ezzel szórakoznak. Ne is legyen jobb dolguk az életükben, mert akinek van feladata, annak élete is van, az nem a neten lóg és lesi, kivel mit lehet szemetkedni. ( ajjaj látom ,most is van elütés, hiba, pl. lemaradt az ékezet, azert se javítok) nya…gem, bye-bye … "

na, akkor egy vélemény: buta voltál, ostoba vagy, az is maradsz!!
igénytelen 4 elemis!!!!
"Sajnos, nem érek rá ..... nem nézegetem azonnal vissza ami kimegy, igy lehet hibás, nem érdekel. "
nem visszanézni kell, TUDNI!!!
aki orvosit végzett, az TUDJON!!!

:):):):):):):):):)

utólagos engedelmével idézném padavanomat, miszerint:
"Szegény, szerencsétlen, szánni való, alázós szexben elölről, hátulról megdoktorált nénike nem veszi észre, hogy amíg százszor leírja, mivel nem foglalkozik, addig valójában pont azzal foglalkozik. "

és ebből a körmondatból kiemelném a "Szegény, szerencsétlen, szánni való, alázós szexben elölről, hátulról megdoktorált nénike ....." szókapcsolatot.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.10. 17:12:53

megoldottam a nem is olyan hatalmas rejtélyt !!!
ma lefényképeztem a diszleksziás szegény szerencsétlen, szánnivaló, két végén is agyba-főbe doktorált autóját.
most már minden világos.......

( kép a bétán!)

dr.ahalan 2020.01.10. 23:31:10

Érdekes. Évek óta napi rendszerességgel letolja az emberek torkán, miszerint ő milyen fontos, mennyi dolga van, mennyire elfoglalt.
Tekintsünk el attól, hogy egyrészt a kutyát se érdekelte soha, meg úgyse hitte el senki... De vajon milyen rettenetes lelki tripper, milyen borzasztó kudarc vezetett ehhez a céltalan hadakozáshoz? Így nyolcvan felé totyogva. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.11. 08:54:24

@dr.ahalan:
első!:)
zsetem , flakkon, és goddagens!!:):)
a néni már senkinek nem fontos, kivéve, a svéd börtöntölteléknek, mert retteg a buzi, mi lesz ha bezárja a szipirtyó a homokozót????
akkor már tényleg egyedül marad a lankadt dr. övegessel:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.11. 13:37:42

@Kálmán Barna Mikorka: Szépen összeillenek ők kettecskén. Zsák meg a foltja. :)

Vezek Elek 2020.01.11. 16:57:53

@Kálmán Barna Mikorka: Valóban nagyon találó a szókapcsolat voltamkától, csak azt nem tudom, hogy ebből ki azonosítható be??? Mert ugye fentebb azt olvashattuk, hogy " Lássuk milyen “erősek” bizonyos emberek , akik egy Nick név mögé bújva, úgy beszélnek ,( lealázólag) , azonosítható emberekről, hogy a való életben soha nem talalkozott azzal, akiről híresztel " Szóval ki vette magára és miért is???? :)))))) Miért nem én, vagy Aha??? :)))) Ha csak azért nem, mert mi "prolik, debellák, curvák, eltartottak, anyátlanok, beteg agyú, aljas társulat... stb" vagyunk.:)))))))

Voltam 2020.01.11. 21:43:25

@Vezek Elek:

A curva életbe! Itt annyi curva van, aki fűvel-fával, de engem mindegyik bokornak néz. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.12. 06:43:46

első!:):)

flakkonos zsetem valamint szumma kumla ugye????

vasárnapi derűs percek, indító:

"Szildi
2020.01.11. 22:33

Elég egyértelmű kire célzott és tény, hogy valaki megbirizgálta az autóm, ezért is mentem a családtagokkal. No, de akkor megvan a “tettes” aki a garázsunkban ólálkodott. Rendben, akkor be is jelentjük, mivel már azonosítva lett azon az oldalon, főleg, hogy nyilvánosan be is vallja. Szuper, minimum egy adalék a “zaklatási” sorozathoz, gratuláljunk neki, bár ilyen hülyét nem nagyon találni a földön, ez egy abszolút tény.."

ez egy abszolút tény!!!:):):):):):):):):):):):):):):)
azért mehetett a családtagjaival ( tegnap még egyedül ment a gyereke(i) kocsijával, csak mondom) mert
1. megbirizgálták:):):):):)
2. jártányi ereje sincs a közel 80 évesnek
3. évek óta nincs jogosítványa

:):):):):):):):):):):)

azért a cselszi, a liverpúl hozott tegnap egy kicsit, a magyar kézis fiúk meg sokat!!!!!:):):):):)
lesz ma génmanipulált királyrák, lupén eresztül:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.12. 09:52:34

"Szildi
2020.01.12. 09:27

Nem lep meg, amiket olvasok, hiszen unalmában csak fantáziál, viziói vannak. A saját családi életéből vesz mintát,, amit másokra próbál átültetni és a végén el is hiszi, hogy minden úgy van amiket hiresztel is. Ilyen ha valakinek semmi dolga, eltartott, végtelenül ingerszegény kôrnyezetben élhet, nagyon szerencsétlen ember az ilyen. Miközben én élvezem az életet, szuper dolgok történnek kórûlöttem, ráadàsul, most kaptam meg újabb 2 évre a jogsimat, nem vagyok ráutalva senkire, tevékeny minden napom. Nem győzök hálát adni a sorsanak, hogy így élhetek, biztonságban, féltő és szerető családtagjaim körében. Ja, és most veszem át a kóvetkező kecómat, aminek indul a jövöhónaptól a felújítása , inkább szépítése, tehát az elkóvetkező félévben, nem fogok unatkozni, ez biztos tény. Az aljasok pedig csak rágják kedvükre a csontot, ettől még semmi jobb helyzetúk nem lesz, nekik ennyi jár az életúkben, mivel többet nem is érdemelnek, a sors igazsagosan osztja a lehetőségeket. Bye-bye, szép napot annak megérdemli."

"Aki nem politizál, az azzal politizál." (V. I. Lenin)

Szegény, szerencsétlen, szánni való, alázós szexben elölről, hátulról megdoktorált nénike nem veszi észre, hogy amíg százszor leírja, mivel nem foglalkozik, addig valójában pont azzal foglalkozik. ( Voltam tanár úr)

:):):):):):):):):)

Voltam 2020.01.12. 10:05:45

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Óóóóóó, MESTER! (Ha már én vagyok a padavanod)

Nagyot csalódtam benned. Nem elég, hogy összekevered a diszgráfiát a diszlexiával, de még birizgálsz is, és ráadásul családtagokét a garázsban, te kis perverz! :D :D :D

:)

dr.ahalan 2020.01.12. 10:41:57

@Kálmán Barna Mikorka: És nyikorogva, csikorogva ugyan, de leírja újra és újra a kis "kivagyi" hazugságait ezredszer is azon a tönkrement, nullára redukált pöcegödör oldalán. Milyen szánalmas... :)))

dr.ahalan 2020.01.12. 11:13:51

@Kálmán Barna Mikorka: Te már biztosan mégy a böribe! A garázsában birizgáltál! És ez biztos! Amíg ő biztonságban, boldogan éldegélt a családja körében. A piacvezető oldalon... :)))
Egyszer már én is majdnem mentem a böribe, mert mertem a koszlott piacon koktélparadicsomot vásárolni. És az zaklatás! Még köszöntem is! A pongyolás csövi majdnem meg is vert! :)))
De a garázsban motoszkálni! Hát hallod! .... :O

Voltam 2020.01.12. 11:30:28

:)

@dr.ahalan:

Meg kell védjem Baráth Barna barátomat.
Nem motoszkált, hanem birizgált. Neked, mint nőnek tudnod kell, micsoda nagy különbség van aközött, ha csak motoszkálnak (körülötted), vagy már birizgálnak is (rajtad). ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.12. 11:43:07

@Voltam: Mindegy. Birizgált is, motoszkált is, ezért már megy is érte a csendőr. És kész! :)))
Egyre bugyutább marhaságokat ír le a szegény szipirtyó, lassan átmegy óvodás szintre. :)))

Voltam 2020.01.12. 11:51:01

:)

@dr.ahalan:

Hidd el, ha én egyszer jól "megbirizgálnálak", úgy, hogy még a füled is kétfelé állna, akkor azt nem kevernéd össze holmi motoszkálással. Tehát egyikünknek sem lenne mindegy. Szegény, szerencsétlen szánni való, elöl-hátul agyba-főbe doktorált nénike meg hiába küldené ránk az általa felállított erkölcsrendészetet, hogy nem tartottuk be a birizgálásra (és csend-rendeltre) vonatkozó ÁSZF-et. :D :D :D

:)

dr.ahalan 2020.01.12. 12:02:25

@Voltam: Birizgálások és motoszkálások tekintetében nem szenvedek hiányt, de nyitott vagyok. Új módszerek, új taktikák mindig érdekelnek. :)))
Látom megkaptátok a magatokét a betűbacó bérbloggertől is, talált új oktatási anyagot a szent guglin. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.12. 12:05:08

@dr.ahalan:

"... a szegény szipirtyó, lassan átmegy óvodás szintre..."
ez persze megest orbitális csúsztatás, mondhatnám, csúfolódás.
nem óvodás szintre megy, évek óta már ALATTA van.
a béka kloákája alatt!!!:):):):):):)
az 5 éves óvodás lucababakirálykisasszonyom okosabb nála, megkockáztatom, a kis leonyod messzi is veri már íkúban.
a törpe fogatlan buziról, aki idén IS elfelejtett nyaralni, találkozni a kis unokáival, ingyen etetni magát az arab vejével, új csadort vinni a lányának, a fiával kezet szorítani, a kd 30 centis aranyerét lobogtatva maga után, na, róla most nem ejtek szót.
azért érdekelne, mikor nemizett utoljára?????????
és kivel???? mert a kis hátpózos misi nagyon eltűnt.......:):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.12. 12:12:47

@dr.ahalan: elnézést, nem akarok hencegni, de én remekül tudok birizgálni IS!!!
és fonák oldalról is megy..............csak mondom:):):):)

bezzeg a kis sallai gyerek..........jó esetben már csak hugyozásra használja, akkor is 10ből minimum hétszer a bugyiba:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.12. 12:14:40

@dr.ahalan: és megtanultam macerálni is.......:):):):):):):):)
vagy ahogy a művelt angol mondja, little birizgésön, át a kerítésön:):):):)

dr.ahalan 2020.01.12. 12:22:07

@Kálmán Barna Mikorka: Ti már nagyon érzitek a tavaszt! :))))

Voltam 2020.01.12. 12:34:59

@dr.ahalan:

Igen, igen, jön a tavasz, és akkor majd te kinyílsz nekünk.
És mint tudjuk, a könyv is ott nyílik szét magától, ahol a legtöbbet hajtják szét. ;) Kálmánka pedig széthajt, abban biztos lehetsz. :D :D

:)

dr.ahalan 2020.01.12. 13:29:47

@Voltam: Kinyílok? Hát mi vagyok én? Kankalin? Vagy gólyahír? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.12. 13:33:36

@Voltam: én már csak pozitív dolgokat mondok!
( most, hogy a nemi gondozóban dolgozom!)

Voltam 2020.01.12. 13:33:37

:)

@dr.ahalan:

Miért? Inkább szárnyas oltár akarsz lenni? :D :D

:)

dr.ahalan 2020.01.12. 13:48:22

@Voltam: Meg szárnyas betét! Persze! :)))))))))))))))))))))))))))

Voltam 2020.01.12. 13:56:43

:)

@dr.ahalan:

Hidd el, a szárnyas oltár sokkal jobb, mert mint minden rendes keresztény tudja, az olyan, mint a nő. Szétnyitjuk, aztán, mikor teljesen kitárulkozott, akkor elé térdelünk, és isten nevében lehajtjuk a fejünk, hogy a nyelvünk "imáival" gyönyörűséget szerezzünk neki. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.12. 14:14:11

@Voltam: Ma nagyon kreatív vagy! :)))))

Vezek Elek 2020.01.12. 22:05:34

Hmmm.... kihúzom a lábam 2-3 napra és minden a feje tetejére állt. A lényeg, hogy voltamkára ismét ki lett terjesztve a bünti, így nem úszhatja meg a közös cellát. Én már nagyon fenem rá a fogam. :))))) Lehet, hogy nem vagyok sem fű, sem fa, csak egy sima bokor, de megfingatom, az tuti! :D A vq dicsekvéseire, öntömjénezésére meg nem kívánok reagálni. Elég lenne, ha leírnám, hogy én mivel töltöm a napjaimat, de nem teszem, nem fogom magamra hívni a hatóságokat.... pl. hogy mibűl van egy újabb kecó... stb. (Azt felejti ez az öregnéne, hogy amit egyszer kitett közszemlére, azt hiába törölgeti, az már úgy marad :))))))Egyébként is nagyon szánalmas már ez a folytonos dicsekvés. Viszont ezen a birizgáláson igen jót mulattam! :))))))))

Vezek Elek 2020.01.12. 22:06:58

Ja! és csak, hogy itt IS megmaradjon:
"

Szildi
2020.01.12. 09:27
Nem lep meg, amiket olvasok, hiszen unalmában csak fantáziál, víziói vannak. A saját családi életéből vesz mintát, amit másokra próbál átültetni és a végén el is hiszi, hogy minden úgy van amiket hiresztel is. Ilyen ha valakinek semmi dolga, eltartott, végtelenül ingerszegény kôrnyezetben élhet, nagyon szerencsétlen ember az ilyen. Miközben én élvezem az életet, szuper dolgok történtek kórûlöttem, ráadàsul, most kaptam meg újabb 2 évre a jogsimat, nem vagyok ráutalva senkire, tevékeny minden napom. Nem győzök hálát adni a sorsanak, hogy így élhetek, biztonságban, féltő és szerető családtagjaim körében. Ja, és most veszem át a következő kecómat, aminek indul a jövőhónaptól a felújítása , inkább szépítése, tehát az elkövetkező félévben, nem fogok unatkozni, ez biztos tény. Az aljasok pedig csak rágják kedvükre a csontot, ettől még semmi jobb helyzetük nem lesz, nekik ennyi jár az életükben, mivel többet nem is érdemelnek, a sors igazságosan osztja a lehetőségeket. Bye-bye, szép napot annak megérdemli…"

Voltam 2020.01.13. 06:05:05

:)

Első. :)

Zsetem, pápuszi és kecó felújítás (Sic!). :D

@Vezek Elek:

Én nem bánom a növényhatározót, csak legyen már meg végre az a közös cella, ahol te lehetsz a szárnyas oltárom. ;)

:)

dr.ahalan 2020.01.13. 08:29:04

@Voltam: Te cudar! Tegnap még én voltam a szárnyas oltárod! :))))

Vezek Elek 2020.01.13. 09:49:44

Hencegi néni kioktatott:)))))) Úgy csinál, mintha más nem tudná a rá vonatkozó szabályokat:)))) Nem ma kezdtem én sem a vállalkozást, évente ellenőriznek is, úgyhogy jobban tenné a vén szipirtyó, ha a saját dolgait rendezgetné, és a birizgálót keresné, mintsem mások dolgába ugatna bele folyamatosan! :))) (nem én hencegek minden írásomban, hogy mim van, milyen javakat örököltem, harácsoltam össze a 80 évem alatt:))))) Nem kicsit szánalmas már amit művel :)))

@Voltam: Könyörögni fogsz te még, hogy különítsenek el bennünket a közös cellából! :))))

@dr.ahalan: Ilyenek ezek a pasik.... csapodárok! :)))) Mindegy, csak darázs ne legyen benne.... :))))

Voltam 2020.01.13. 10:44:26

:)

@dr.ahalan:

Na de hol van az előírva, hogy az ember csak egyetlen szárnyas oltár előtt róhatja le buzgó ájtatosságát?
Mint ahogy az sincs előírva, hogy egy adott szárnyas oltár előtt mindig csak egyetlen ember térdepelhet. Ahogy a szenteltvíztartóba sem csak egyetlen ember dugja bele az ujját. ;) És ettől a szenteltvíztartó még nem lesz kevésbé értékes, mint ahogy az a hívő sem, aki több templom több szenteltvíztartójában is "megmártózik".
Ergo, két szárnyas oltár a minimum, és én sem kérdezem, hogy hány hívő borult már le előttük. :)

@Vezek Elek:

Hidd el, sokkal szívesebben könyörgök az "életemért", mint a szexért. Tehát erőszakolj csak meg bátran, akár naponta többször is. :D :D
Csak nehogy a végén te könyörögj az őröknek, hogy zárják be mellénk harmadiknak Kálmánkát is. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.13. 14:31:15

sokadik!:)
bocsánat, állapotban vagyok, szolgáltató hiba!

Vezek Elek 2020.01.14. 18:58:23

Felkaptam a fejem egy mondaton: "Egyébként nem érdekel, van nekem mivel foglalkozni, ők másolnak innen, senki nem kotnyeleskedik ott náluk." Valóban nem kotnyeleskedik itt senki, csak minden ottani bejegyzés egy itt leírt bejegyzésre, mondatra a válasz.... akkor most hogy is van? :)))))))

dr.ahalan 2020.01.14. 19:11:39

@Vezek Elek: Úgy van, hogy hazudnak reggel, hazudnak délben, és hazudnak éjszaka. És erre nagyon büszkék. :)))
Nem is szól másról az oldal, csak a mocskolódásról, a hazugságokról, meg a vén satrafa öntömjénezéséről. :)
süti beállítások módosítása