dr.ahalan

dr.ahalan

Keresztények, avagy mit szólna Jézus?

2019. november 28. - dr.ahalan

 

Már most fáradt vagyok, erősödik a prés, de tényleg már csak pár perc, és jön az advent. :))) Állítólag hóval indul, és én imádni fogom! :)))

Őrült 24 nap várható, beosztott idővel, listákkal és rohanásokkal, mégis ezt a hónapot szeretem legjobban... Na jó, a májust kicsit jobban. :))) 

Mindenesetre holnap már itt lesz a Gábor, alig várom! Nem csak bekuckózás lesz, munka is akad majd a hétvégén bőven, a nagytakarítás első lépésén már túl vagyok, rendet raktam az édességes szekrénykében, őrület hogy mi tud felhalmozódni egy év alatt. :))) 

Most Samui kókuszchips-et eszegetek, imádom. Még jó hogy megtaláltam, januárban lejár a szavatossága. 

Horrorka szaladt fel ma egy órára csacsogni, a Balázs így, a Balázs úgy... Állandóan mennek, szombaton Szentendre, és voltunk fent a Várban, és nézd banya... Ezt tőle kaptam! Boldog az én gyerekem, de majd megnézem magamnak azt a Balázst alaposan. :))) 

A Benetton kép nem ok nélküli... Amit az imént olvastam odaát megint! Undorító! Felháborító! Megint cigányoznak, rothadó lelkű, rasszista népek azok, látható. Csak hozzászólásba másolom be, és igen. Ez is egy "bizonyos réteg"... :))) 

Az arctalan manipulátoron gondolkodtam még. Voltaképpen zseniális. Rágyógyult a gazdatestre, kihasználva a gyenge akaratot és elmét, az alacsonyabb értelmi szintet, és elérte amit akart. Milyen sok éve tudja a kezében tartani azt a csepp agyat! ! Neki semmi nem drága, csak szavak kérdése... És hová jutott az ügy? Hová? Még a szavakat is tudom:

" Juttasd őket börtönbe! Szívem, ez a te harcod, magadnak tartozol vele! Csak győzhetsz! Tudod, mindenben segítek! " :)))

Ki fogja véreztetni, ahogy az oldallal tette. Fogadunk? 

A végére pedig egy kis listát tartogattam, a teljesség igénye nélkül. 

A rasszizmus támogatása. Nácizmus eltűrése. Hatalmas kreditpénzek ellopása. Tömegek kitiltása előre megfizetett szolgáltatásból ok nélkül. Szellemi termékek eltulajdonítása. Adatvédelmi törvény sorozatos, tömeges megsértése. Tízezrek privát adataihoz való hozzáférés biztosítása ismeretlen, virtuális seggnyaló moderátoroknak. Nők kifosztóinak támogatása, bűnözőkkel való folyamatos bratyizás. Becsületes emberek börtönnel, vagyonelkobzással való nyilvános, évekig tartó fenyegetése. Kukkolás. Levéltitok folyamatos megsértése. Virtuális zaklatás. A pedofília eltűrése. A holokauszt-tagadás eltűrése.  Becsületsértés. Halottgyalázás és kegyeletsértés. Fotókkal való visszaélés. Millió hazugság. Ocsmányság, trágárság... És persze a török!  Gondolom sok mindent kihagytam, a lista bővíthető lenne még hajnalig. 

Neked mi jut még az eszedbe? :))) 

Egyébként a fotó zseniális... Mert lehet Pinocchio bármilyen színű, ítéltessék meg egyenlő mércével, ne bőrszín alapján, bizony! Én ezt hiszem, és kívánok minden keresztény, fehér embernek ötszörösen olyan adventet és karácsonyt, amilyet megérdemel. :))) 

Éééés indulhat a betűbactatás, terjedjen a mentolillat, akkor is advent lesz! ISNO COMMENT! :))) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1415329894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.11.28. 23:43:37

És a szennyfolyam és hazugsággyár ma esti kiadása, friss hírekkel:

PadreEmeritus
2019.11.28. 21:42
Hazudsz, még hogy ti jó viszonyt ápoltatok, beszarok, na meg a fél cigány pasid, aki átbaszott téged, lehúzott mennyivel is 80 rugóval??? Bruhahahahahahahahahaha Láncdohányos primitív egy fazon volt, egy témához tudott hozzá szólni a pálinkafőzéshez!!!
Amiért meg elmentem, nem volt más, mint, hogy a legtöbb már picsa részeg volt és nem találtam élvezetesnek a további ottlétet. “Uri nő” (sic!) létedre disznó részeg voltál!!!:)))))))) Ma is pontosan tudom, hogy mennyit ittam, két kupicával, egy sört és éjfélkor egy fél pohár pezsgőt, szerinted ettől matta részeg lettem!!!! Nagyon finom töltött káposztát csinált a Mary, én vittem egy nagy hidegtálat, amit én rendeltem meg és , még te is toltad a disznó fejedbe, szal hagyjuk az Ibolykát!!!! Büdös retek paraszt vagy!!!!

És HOL voltál retek, mikor kórházba került Mary??? HOL???? A kórházba is vittem neki egy nagy tál rákos szendvicset, mikor a Gyöngyivel meglátogattuk az egyik alkalommal!!!! Ásd el magad, hányok tőled szaragyú!!!!:))))))))))

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

PadreEmeritus
2019.11.28. 21:47
*javítás: félcigány:))))
Amit leírtál, attól szegény Mary forog a sírjában!!!

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

Szildi
2019.11.28. 22:41
Hogy mik ki nem derülnek, mondjuk én elhiszem, hogy így lehetett. Személyesen nem ismertem ezt a “optikus” hölgyeményt, de nekem is bemutatkozott, ahogy nekem is, gusztustalanul beszólogatott, minősítgetett, azóta is. Pedig csak rá kell nézni, láttam a fotóját, hát katasztrofális szegényke..

És ezt bizony lassan 15 éve teszik. Százakkal, talán ezrekkel. Napi rendszerességgel. Igen. :(((

dr.ahalan 2019.11.28. 23:58:37

Hogy egy kis vidámság is legyen a rájuk hangolt... Hmmm... Hát meglehetősen gyomorforgató dolgok okán... Előre is elnézést kérek, mai röhögés volt... :)))
A szkatofilozást, évek óta szájba székelő ajándékosztást százaknak azt hamar megfejtettük. Egyszerű képlet a maga borzasztóságával... Hát megtették vele. Ritka az ilyesmi a kulturált országokban, de néha vannak olyan bűnök, viselkedési anomáliák... ahol elszakad a cérna a börtönőröknél is, és félrenéznek. Én csak tudom, dolgoztam börtönben. :)))
De ma azon filóztunk... A fikafos vajon honnan jött? Milyen rettenetes trauma okán születhetett meg ez a szó... Hát. Vannak elméletek. Pfujjpihakinemondd! :)))
Nagyonhülyevagy! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.29. 07:43:24

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

RÁJÖTTEM A MEGOLDÁSRA!!!

ha fél gyomrod van, ha sztk-s műhajat hordasz, ha rákos szendvicset veszel/viszel a kórházba, ha egy kórházi ágyban fekvő , lelógó fél lábról készítesz halálpontos jellemrajzot, akkor te a mi kutyánk kölyke vagy!!!
amíg ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkezel, proli, analfabéta, curva (sic!) , kurafi, elhízott faszfej vagy!!!!

ISNO COMMENT:):):):):):):):):):):):):)

( AJÁNLOTT SZAKIRODALOM:
Szildi
2019.11.28. 22:41
Hogy mik ki nem derülnek, mondjuk én elhiszem, hogy így lehetett. Személyesen nem ismertem egyiket sem, de ez az “optikus” hölgyemény nekem is bemutatkozott, ahogy gusztustalanul beszólogatott, minősítgetett és azóta is. Pedig csak rá kell nézni, -láttam a fotóját-, hát katasztrofális, mint a híre is szegénykének, igazi jellem lehet.)

dr.ahalan 2019.11.29. 08:44:39

@Kálmán Barna Mikorka: Remekül összefoglaltad a lényeget. Mekkora parasztságok már ezek? Felhánytorgat egy haldoklónak vitt szendvicset, egy régvolt buliba vitt hidegtálat... Csoda hogy a számlát nem fotózta le, és nem tette fel. Pitlák örs, detélleg... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.29. 11:22:49

"PadreEmeritus
2019.11.29. 10:33

Persze, hogy igaz, nekem sosem kellett kitalálni, vagy kreálni történeteket, mert én ott voltam, megéltem!!! Érdekes módon a
nagy barinő (SZOPtikuss) már a fasorban sem volt a következő szilveszterkor, meg az elő-karácsonyi bulin sem, meg az azt követő rengetek római parti buliban sem, mikor a Mary szülinapját is ott ünnepeltük. Meg a városligeti piknikeknél és a csónakázásnál sem volt már jelen!!! Egyszer nem hagyta el a száját a neve!!!!

Fikafosnak meg üzenem, hogy NEM kérkedek, csak a tényeket írtam le és akkor még a Mary nem haldoklott, ebből is látszik, hogy
a leghalványabb fingod nincs a dolgokról, megint jár a fantáziád és kreálod, a sok valótlanságot!!!!
Egy buta Pestre disszidált hülye paraszt vagy!!!!!"

csak egy észrevétel, az nem lehet hogy a klári egyszerűen csak megundorodott a törpe , impotens, fogatlan társaságától??? mert ahogy én ismerem, jár máshova, másokkal IS!
arról nem beszélve, ő is ott volt az ominózus bulin, ergo, megélte ő is.
és hogy kinek hiszek inkább? szerintem ez evidens........
egy kép ezerszer többet mond egy szónál.......:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.29. 12:27:33

@Kálmán Barna Mikorka: Akkor nézzük a való világot. Én látom a csopiban a fotókat, és látom hogy a druszám mennyi helyen jár, mennyi sok ember veszi körül.
Az orál-anál bántalmazott kis kopasz törpére meg a kutya nem nyitja rá az ajtót évek óta. A domináinál annyit se ért el az évek alatt, hogy leüljenek vele egy kávéra, pedig már kérgesre koptatta a nyelvét.
Ezek azok a bizonyos makacs tények ugye... :)))
Még mindig a felhánytorgatott hidegtálon röhögök, 2867.- HUF.... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.29. 12:40:19

@dr.ahalan: azért mert a műanyaghajas bőregér megszüntette a bétát (IS) még nem tudhatjuk teljes bizonyossággal, hogy nem járnak e össze???
mert mi van , ha kiderül?? mi van, ha lebuknak és (megpróbálnak) nemizni is?? he??
:):):):):):):):):):):)
vagy mi van, ha kiderül, egy kávé mellett egymást pelenkázzák??? mert ugye a kis sallaiból hullik a végbélsár, és a bőrkerág záróizmai, szimmeringjei sem a régiek már????
látom magam előtt a két dagobertet, haspólóban, nagy , pelenkás bugyiben, üldögélnek a kínai dumbó árnyékában, és szürcsölhetik az akciós maláta levet!!!:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.29. 12:50:50

"PadreEmeritus
2019.11.29. 12:18

SENKIT nem akarok meggyőzni semmiről, én csak leírtam az igazat, aztán annak hiszel, akinek akarsz szkatofil!!!:)))) Én előre nem tudtam, hogy a SZOPtikuss ott lesz, mikor beléptem, tágra nyílt szemekkel eszméltem fel, mikor megláttam disznó fejét, kócos fogait és debella testét!!! Már akkor sem volt szomjas!!:)))) Átkarolta a derekamat, bűzlött az izzadságtól, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte, “mond tomo, miért utálsz te engem??” Szó szerint. A válaszom az volt, nem utállak, csak ki nem állhatlak és kiszabadítottam magam!!!
Na aztán a pasija a csúcsragadozó néven elhíresült bunkóka, aki láncdohányos volt, nekem semmi bajom a dohányosokkal én is dohányzok csak a lárikának a reglapján ki volt emelve, hogy CSAK nemdohányzó férfi jöhet szóba!!:)))))))))))))) Szegény pára ájulásra itta magát és akkor történt meg, míg ő édes álmát aludta, hogy a Mary benyitott a másik szobába és ott találta lárikát félreérthetetlen pózban egy pasival!!!:)))) Ezt Ő mesélte el és ha akkor Ő hazudott, akkor most én is, de én mind a két kezem a tűzbe rakom, hogy Mary NEM hazudott!!!! Csak maradj továbbra is naív hülyegyerek, jól áll neked!!!:):):):):):)"

nem tehetek róla, de LÁTOM (!!!!) a jelenetet, vizuális typ. vok:):):):):)
balról, a függöny takarásából hirtelen előlép a művésznő, izzadtan, nem szomjasan, hirtelen átöleli a pozitív főhős derekát, mélyen a szemébe nézve felteszi a metafóráktól hemzsegő, költői kérdést, miszerint:" “mond tomo, miért utálsz te engem??” külön, kihangsúlyozta az egy dét!!!:):):):):):):):):):):):):)

én mind a két kezem a tűzbe rakom, hogy Klári NEM egy dével mondta, mert tudom/láttam a boltjában a rengeteg eladó dé betűket.
:):):):):):):)

szerintem ez a te bajod törpe, ez bassza a csőröd, hogy " Mary benyitott a másik szobába és ott találta lárikát félreérthetetlen pózban egy pasival!!!:)))) " - hogy ennyi év után, ennyi fáradság árán nem sikerült bejutnod a legjobb huszonnégybe.......:):):):):):):):):):):):):) hogy a táblára kerülés, a pontszerző hatodik hely, életed végéig csak álom marad!!!:):):):):):):):) bezzeg kumlán, te, mindenki menyasszonya, arkan kapitány vad lovasa..............ezzel dicsekedj!!! egy bizonyos rétegnél ez geci nagy tett!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2019.11.29. 17:00:19

:))))))) Na! Ideértem én is és komolyan mondom, ritkán röhögtem ilyen jót! Hogy is mondják? Mindig az kiabál, akinek a háza ég... valamint mindig az nevet, aki utoljára nevet... hát ja! Én nem bizonygatok semmit, nem ér annyit ez a gennygóc. :))))) Kiröhögöm és ennyi. :)))))) (Azt azért megjegyzem, hogy etikátlan egy halott szájába adni ki nem mondott szavakat, én nem tenném soha,.... de volt véleménye a gyagyásról is vastagon). És most megyek, élem tovább sanyarú életemet!
Ahának és Mikorkának pedig egy nagy ölelés! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.29. 17:35:12

fogy a tárhely, sok a felhasználó, a tag, a fizetős tag (MENNYI IS PONTOSAN????? rég láttuk már a jelenlétit:):):):):):):):):):):):)
fogy dájána, terjeng a mentol.......
fogy a türelem, de azért beszúrunk még egy bekezdést, hátha átcsúszik.....:):):):)
"Szildi
2019.11.28. 22:41

Hogy mik ki nem derülnek, mondjuk én elhiszem, hogy így lehetett. Személyesen nem ismertem egyiket sem, de ez az “optikus” hölgyemény nekem is bemutatkozott, ahogy gusztustalanul beszólogatott, minősítgetett és azóta is. Pedig csak rá kell nézni, -láttam a fotóját-, hát katasztrofális, mint a híre is szegénykének, igazi jellem lehet.
Nem csoda, hogy egymásra találtak, az egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz, a kitűnő “brigád”.
E- kiigazítva, egyáltalán nincs gyomrom, ha lenne hánynék tőled, de így legalább ezt megúszom, hajam viszont van, bár parókám is (sok nő visel ilyet frizura helyet, mert egyszerűen jók). Viszont nem vagyok elhanyagolt megjelenésű, elhízott debella, vagy mint láttam és hallottam, hanyag megjelenésű, eltartott ficsúr."

nekem szép nagy tárolószervem van, és nem vigyázok az adagokra, mennyiségekre, úgyhogy van mit hányni tőled műhajas bőregér!! és öklendezem is rendesen:):):):):):):):)
szeretnél te ilyen ficsúrt.........nem kell pelenkázni, fess, életerős, okos, van saját zorrós köpenye, és az ágyban egy ördög:):):):):):):):):):):):):):):):)

neked csak egy börtöntöltelék ( fogatlan, impotens, törpe, szavahihetetlen, megbízhatatlan, lógó fütyijű) jut.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2019.11.29. 19:07:04

@Kálmán Barna Mikorka: Ideültem, hogy irok valami frappánsat, de ahogy leért a fenekem a kanapéra, csörgött a sütő, hogy kész van az ódalas, amihez egy ilyen snassz pénteken hagymás burgonyát készitettem, ubisalival... úgyhogy hiv a természet.... meg a kedvesem, aki már épp megteritett. Igen, nekem is van tárolószervem és ki is tömöm jobbnál, jobb falatokkal. Nektek itt szép estét, azoknak amott meg mindazt, amit nekem is kivánnak! :)))) Pápuszi! :)))

dr.ahalan 2019.11.29. 23:04:30

Már nem is számolom, hány napja rothad a gép előtt. :)))

Szildi
2019.11.29. 18:52
A francot érdekli az adottságod E-ke, ilyen pasikkal soha szóba sem álltam, messzire kerültem a típusodat, nem ilyenekből állt a társaságom. A férfiasságod, csak egyedül a párodra tartozna, nem is értem mire fel kérkedsz egy blog oldalon ezzel, ki a francot érdekel. Ha a párod így is eltart, elnézi, ez legyen a szerencséd, bár megérdemelnéd, hogy felvilágosítva legyen, aztán bizonyítgasd csak neki, hátha értékelné is.
Más, ma voltam a Herbaházban, és láttam laktózmentes “Zizit”, bár lehet nem újság, csak gondoltam ha már olvasva vagyok, akkor leírom, mert rögtön az cipóképű jutott eszembe róla.

Na nézzük öreganyám! Ebben a blogban nem tiltott a nemiségről beszélni, te nem ugatsz bele, jó? :)))
Azt ott a fapi.a.hu-n beleteheted a szabályzatodba, mielőtt feldugod magadnak.
A Zizi meg eleve laktóz- és gluténmentes, mint köztudott. Te zseniális vegyész, te... :)))
Lassan írom, hogy megértsd. Csak puffasztott rizs, és cukorbevonat. Tehát nincs benne se tej, se liszt. :)))
Saját jogon elöl-hátul ostoba... És tudod ki a cipóképű? A faludbéli sánta halaskofa nénikéd, aki kubikosokat kényeztet a kocsma mögött. Az a cipóképű! :)))

dr.ahalan 2019.11.30. 00:27:01

@Vezek Elek: Hát druszám úgy van ez, bárhonnan nézzük... Ti is jól éreztétek magatokat ma este, az Enverék is, és mi se panaszkodhatunk ugye... Tele az egészséges gyomrunk, mi ma olasz étkezési hagymával ettük a salit, megkedveltük. :)))
A te lányod is boldog, az enyém is. Magyar földön keres magyar pénzt, magyar párt ölel, és nem kell a földet nyalnia a pénteki nagy imán. Allahu akbar! :)))
Szerintem tökéletes adventet kezdhetünk, és ez sokkal, de sokkal több... mint amit a sors azoknak odaát megadott. Így van ez rendjén. :)))

Vezek Elek 2019.11.30. 05:42:30

@dr.ahalan: Jóóóóó reggelt! Felébredtem és kiszaladt belőlem egy hangos kacaj, mikor arra gondoltam, hogy miket hordott össze a gyagyás tegnap. Jól indul a napom, megvidámitott,... na!!! :)))) És ahogy gondolkodtam eszembe jutott még pár apró részlet az ominózus buliról, ime: Határozottan emlékszem!!!!, hogy azon a szilveszteren nem ittam egy kortyot sem, mert ott még úgy tudtam, hogy várandós vagyok!!!! A gyagyás pedig akkor távozott, amikor bepróbálkozott minden nőnél, (még nálam is!!!!) de sajnos mindenki lerázta magáról, és kerültük, mint valami fertőzést!!!!! Ezután taj részegre itta magát és elsomfordált!!!!! Egyelőre ennyi jutott eszembe!!! Remélem jó sok felkiáltójelet tettem, hogy elhiggyétek, hogy én az igazat, csakis a szintiszta igazat irom, még ha fáj is az igazság némelyeknek!!!!!!! :)))))))))

Egyébként pedig induljon nektek is olyan jól a napotok, mint nekem! ;) Csók a családnak! Jaaaa! jut eszembe, ma 33 éve, hogy megszületett egyetlen, gyönyörű, okos gyermekem, úgyhogy ma (ismét) nagy kanállal eszünk, miközben szétgyúrmázom az unokámat. Hát én igy tengetem a tyúkszaros életemet:)))))))) Legyetek jók, ha dugtok!!! (ez is most jutott eszembe, hogy nagyon sokáig igy köszöntem el a freefalon.... isten bizony!!!!!!! :))))))))

dr.ahalan 2019.11.30. 09:25:21

@Vezek Elek: Óóóóó! Lánykádat Istenke éltesse, és szerintem itt minden olvasó nagyon jól tudja, hogy ki ír igazat, és kik azok, akik úgy hazudnak, ahogy a banán érik. Nagy, kövér fürtökben. :)))
A hidegtálon már a Gábor is röhög... :)))
Az idő pedig gyönyörű. Mi kell még? :)))

dr.ahalan 2019.11.30. 09:31:34

És most látom! Milyen finom, elegáns és előkelő megint odaát a hangnem. Az úri népek híroldalán! Piha! :)))

Vezek Elek 2019.11.30. 09:32:07

@dr.ahalan: Köszönöm, átadom neki! Most még dolgozom egy-két órát, aztán indulhat a dorbézolás!! :))))

Még az is eszembe jutott, miközben jöttem a dógozóba, hogy a gyagyás az egyik fikuszt nézte slozinak és belehugyozott, de közben elvesztette az egyensúlyát és fejjel beleesett a hugyos virágföldbe. !!!!!! Aki nem hiszi, járjon utána!!!!!! :))))))

Vezek Elek 2019.11.30. 22:42:45

@dr.ahalan: És azon hogy röhögne a Gábor, ha tudná az igazságot, hogy egy kb. 20x35-ös tálcán 6 db. szedvics volt, mint hidegtál. :))))) Olyan, amit én kb. 5 perc alatt dobok össze. :))) Szóval ne rugaszkodjál el, amikor pár száz/esetleg ezer forintra gondolsz!!! :)))))) Ééééés ez most tényleg komoly! Én nem hazudgálok, mint amott..... ismertek! :)))

dr.ahalan 2019.12.01. 11:06:20

@Vezek Elek: Pont ez a vicces benne. Én ugyan sose találkoztam vele, csak lóg rajtam a virtualitásban valamiért... De rém vicces, ahogy felemlegeti a hidegtálat, amibe BELEETTÉL! A szájaddal! :)))
És már akkor téma volt, hogy ez a filléres alak, aki soha nem ad borravalót, és mindenből a legolcsóbbat, a leggagyibbat veszi.. Beállított azzal a kis vicces hidegtállal.
És ennyi év után felhánytorgatja. :)))

Vezek Elek 2019.12.01. 12:47:05

@dr.ahalan: Amiben téved, mert NEM ETTEM BELE a szaros szendvicseibe, miért is tettem volna, amikor volt ott rendes kaja is???!!!!! :))))))) Úgy látszik mégsem jó a memóriája... mondjuk nem csodálkozom, az ő korában.... :)))))))

Voltam 2019.12.01. 16:34:09

:)

"Blablabla
2019.12.01. 15:55

.............. be tudott volna folyásolni .............
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz"

:D :D :D :D :D :D

Az ember mindig azt hiszi, nincs lentebb. De van!

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.12.02. 08:04:51

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

tegnap lucababa, lázi-bázi, lujzika (hencegnő)
fradi győzelem
karácsonyi ajándékom felkutatása, bontogatása, élvezkedés

ma
gyedmaróz megérkezése
a moszkvai meleg hengersor újbóli beüzemelése, a termelékenység emelése, év végi hajrá......

dr.ahalan 2019.12.02. 14:00:10

@Kálmán Barna Mikorka: Remélem beöltözöl majd! És lesznek fotók! Lécci, lécci, lécci! :)))

Vezek Elek 2019.12.02. 20:17:46

Én sem tudom, hogy miről beszélnek itt egyesek .... nem is tudok hozzászólni. Magas ez nekem, mint kiskacsának a mozdonylépcső. A focihoz meg elviek miatt nem szőlok. Maradok az érthető szó mellett... nem szeretem, ha valami nem egyértelmű!!! :)))))
Isteni volt a hétvége!!! Kár, hogy kevés van belőle évente.... barátok, család együtt... röhögés, emlékek felidézése... hmmm. ... imádom! De mindjárt itt a Télapó ... aztán a Luca... aztán a Karácsony.... meg minden... A december a kedvencem... nincs időm magamra, mindig van valmi más, valami jobb, valami szeretettel teli, valami családi.... és ez igy a jó!
süti beállítások módosítása