dr.ahalan

dr.ahalan

Emlékezések

2019. november 03. - dr.ahalan

 

Nagyon hamar elment ez a pár nap, kipihentem magam, mécsesek égtek, emlékeket is volt időm nézegetni, mennyi sok ezer fotó, mennyi szép történet! És milyen sokat temettem én már! :(

A képen az első, szigorúan tiltott free-s buli, négyen már elmentek. Két szomorú koszorút vittem két frissen ásott sírra. :(

Dio közlekedési baleset okán tűnt el az életemből. A temetésén sok százan voltunk Sopronban, ő a képen a szürke pólós, tetovált angyal. Emlékét a Horrorka vállán tetoválás őrzi, amolyan lelki tanácsadója volt kamaszkorában. :)))

A jeges szélben, a vacogó tömegben egy barát hangszert vett elő, és hibátlanul elfújta az Il Silenzio-t.

Puncsa (Thabita) temetésén is ott voltam, szintén ítéletidőben... Tömegével jöttek haza mindenhonnan Európából a tanítványai, álltak a sírok közt rengetegen... A legjobb barátnőm volt. 

Édesapura is sokat gondoltam, igazán derűs nosztalgiával... Találtam egy halom megsárgult fotót a nyári dunai nyaralásokról. A nevelőapám és édesapu igen jó haverok voltak, voltaképpen kollégák, sok volt a közös program, ami akkor, abban a kisvárosi létben igen nagy pletykacunamit kavart. Szerintem még ma is kavarna. :))) 

Édesapu úgy vízisízett, mint egy kisisten. :)

Fotók halakkal. Hatalmas halakkal. Aha kislányként, egy méteres angolnával, mint kígyóbűvölő... Találtam fotót dédikéről. Lakó nénikről. 

Ma már alig van hal a Dunában, és se nevelőapám, se édesapám, se lakónénik. Elmentek régen, el... :(

Azért kedves hétvége volt, a kedvenc gyerekkori kajám már nem kedvenc gyerekkori kajám! Életemben először találkoztam nyers fejes káposztával... Valahogy kimaradt! Hogy az milyen gonosz, eluralkodó szerzet! A kis ártatlan gömböcskéből egy fazék lett! És tele a mélyhűtő reszelt, nyers káposztával! Cvekkkkkkedlinek! :)))

És nem, nem tottyan össze, mint a lecsó! Stabilan tartotta magát! Az első nap még ízlett... Aztán két adagot lefagyasztottam, ezzel le is zárult életem káposztás korszaka... :)))

Mi volt még... Fűztem ékszert, eladogattam. A lányok mennek adventi vásárra. Van árukészletem? Nincs... 2011-ben még százszámra pedertük az Ildivel a gyurma ékszereket, ma már kinek van arra ideje... :)))

Érdekes... Néztem a fotókat, tíz éve mennyivel bátrabb ékszereket mertem készíteni! Zuhatag nyakékeket, alternatív vadságokat. Azóta sokkal többet tudok, de kevesebbet merek. Öregszem. Nem baj. Jó ez így. :))) 

Hát ez van... 

A bulvár nem sok, elcsendesült a nagy epeokádó damilhajas sárkánygyík. Nem is részletezném, minden el van téve gondosan... De ezt a magyarázatot azért kiemelném, miszerint:

Meztelenül kamszexelő fiatalokat maszturbálás közben puncival, kukival a tudtuk és beleegyezésük nélkül rendszeresen bámulni, őket vadidegeneknek perverz módon mutogatni nem törvénytelen, mert a funkció be volt ágyazva a HIVATALOS programba... Nota bene! Még jelentősége lesz! :)))

Még érdeklődnék ártatlanul... Mikor kapom vissza a hat évi ellopott kreditpénzt? És a 12 évi naplómat? A játékokat, novellákat? :)))

Hát ítéljen mindenki kedve szerint. Mert bizony a tények igen fránya dolgok! :))) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr7915286568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vezek Elek 2019.11.04. 07:28:38

Első! :))))
"Szildi
2019.11.04. 01:29
Újra és újra provokál, és még mindig a free (téma hiánya ), nincs nap, hogy ne az oldallal foglalkozna.. hát, igen .. nagyon jól csináltunk valamit.

Remélem akikről kitette a fotót, hozzájárulásukat adták a nyilvános megjelenítéshez .

Akkor nézzük, most mivel is provokált. Mindenkori freelove ÁSZF- ből idézet:

“Felhasználó a közzététellel lemond a tartalom feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a késobbiekben erre alapozva nem támaszthat. Felhasználó az általa feltöltött tartalom tekintetében ingyenes, nem kizárólagos, területi korlátozás nélküli, határozatlan időre szóló, az adott idopontban ismert minden felhasználási módra kiterjedő felhasználási jogot enged Üzemeltetőnek, kiemelten a tartalom többszörözésére és nyilvánossághoz való közvetítésére., stb–stb-..

de volt külön is egy naplószabályzat is, (az is megvan!)

Ráadásul senki nem igért örök tár helyet, (mint ahogy semmi sem örök) , plusz nem volt szellemi termék a folyton reklámozó, mindennapi emésztéséről, üzemeltetők, vagy kipécézett személyekről szóló provokáló mocskolódó naplói sem.
Az, hogy miért nem mentette le a saját irományát időben, azt számolja el magával, és ne egy nyilvános blogban keresse a felelőst. És mi az, hogy lopás, akkor lopják innen is azokat a tartalmakat amiket ide írunk? Röhej, de hogy lehet ennyire hülye, hogy alap fogalmakkal sincs tisztában..
Kredit, vajon, melyik?, az ami már rég lejárt, (mivel csak egy havit lehetett az utolsó időkben venni). De erről meg van a szolgáltató kötelező nyilvántartása, pl.mobilcégeknél visszaellenőrizhetően. Azt meg ugye, amit a Zs. 12 éve véletlenül manuálisan egy nullával ajándékként el írt, ( amennyit soha venni sem lehetett), bizalmat szavazva meghagyta?. Nem tudta , hogy egy pszichopata került a tagok közé, aki azóta is zaklatja az üzemeltető, tulajokat. Szelavi, ez van, jó tanács, óvakodjatok az ilyenektől, mert először benyalják magukat, kifürkésznek, infókat szednek, majd a következménye hasonló helyzet lehet.. Sajnos én belefutottam.. Nagy hiba volt visszaengedni, sajnos veszélyes üzem a net..

Be kell jelentkezni a válaszadásh"

Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de rosszul emlékeznék, hogy amikor csak havi előfizetést lehetett eszközölni a freen, mi már régen ki voltunk tiltva??? Nem csak nicknév alapján, hanem IP cimmel??????? Már megint ez a hazudgálás!!!! :)))))

dr.ahalan 2019.11.04. 08:04:01

Vezek Elek: Látom hogy hozzászóltál, de eltűnt a bejegyzés. Valami gebasz volt, nem én moderáltam. :)))
Hogy a banya megint mosakszik? Megszoktuk. Csak valahogy a kérdésekre nem válaszol soha egyenesen. Elmos, terel, hablatyol, hadovál. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 08:15:30

harmadik!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

ÉN EGY OSTOBA, TANULATLAN VÉN FAROK VAGYOK, DE VALAKI MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM ÉRTHETŐEN!
( az én primitív szintemen, ha lehet.)
ha napok, hetek, hónapok évek óta mást sem publikál, hogy tartalmas, gazdag életet él nap mint nap, ha a nap 24 órájában rohangál, tesz vesz, lefoglalja magát, akkor hogy a vérvörös retekben nem fárad el hajnali fél kettőre, és van ideje faszságokat okádni tonnaszám!!????
mert a felkapaszkodott ( és ottmaradt) ( by, özv, dr. / elöl-hátul, saját jogon!!!!/ sásdinéni) csapos, ugye, egész nap hentereg, semmiit sem tesz le az asztalra, dologtalan here, aki ccsak eszik, iszik, sz....rik, valóban nem fárad el, neki van ideje éjfél körül leírni az általa fontosnak tartottakat.
és engedjétek meg nekem, hogy ma reggel ne elemezzem, vesézzem ki az újabb faszságait, az orbitális helyesírási hibáit ( dr. özv. sásdinéni, gyógyszerész) mert már nekem kellemetlen:):):):):):):)

más:
luca1.0 tegnap kérte, hogy mostantól annának hívjuk!!:):):):):):):):):)
jégvarázs.......:):):):):):):):):):):)

és vannak nyitott , kék szemű , képem a legkisebb L-ről:):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 08:17:29

@Vezek Elek: "Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de rosszul emlékeznék, hogy amikor csak havi előfizetést lehetett eszközölni a freen, mi már régen ki voltunk tiltva??? Nem csak nicknév alapján, hanem IP cimmel??????? Már megint ez a hazudgálás!!!! :))))) "

ez pontosan így volt, jól emlékezel!!!
és a tolvaj bőregér, tőlem több mint 3000 kreditet vett/lopott el!!!
ez tény!!!

dr.ahalan 2019.11.04. 09:03:02

Csak halkan jegyzem meg, azt az ÁSZF-carságot, annak összefirkált, jogilag is sánta módosításait soha senki nem fogadta el, egyszerűen nem is volt olyan funkció, a változásokról a tagságot nem is tájékoztatták. Úgyhogy azt a toldott-foldott irkálmányt nyugodtan fel lehet dugni oda, ahová gondolom. :)))
És tényleg! A török hac(K)er ügyében mi az ábra? Feljelentették egyáltalán? Ja... Nem! Miért is nem? És hová tűnt sok-sok ezer ember privát adata, levelezése, e-mail címe, fotóanyaga? :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 09:09:41

@dr.ahalan: ...és az új, a piacvezető társkeresőn, a nemzetközin (sic!) , ahol az időben regisztrált tagok örökéletet kaptak:):):):):):):):), ahol mára már minden megszínt, kivéve a bűnözőt, a közpinát, a bőregeret, ahol egy felölet sem használható a klasszikus ismerkedésre, társkeresésre, a bőregér, a sittes, a közpina seggnyalói használják szősőnek, ahol a HÍREK rovatot politikai tartalmak, személyeskedések, trágárkodások megjelenítésésre használja , használják, persze, az "egyszerű tag" (sic!) ( by, parókás bőrkerág) tudtával,beleegyezésével, támogatásával.

és nem meri megszünetni, mert fosik a retektől, és belehalna ő maga is ha nem hányhatna ott ahol akar.
pedig még csak 75 éves!!!:):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 09:13:01

szősőnek = szócsőnek
megjelenítésésre = megjelenítésére
megszünetni = megszüntetni

bocs, korán van még, siettem, meg szétbasz az ideg:):):):)

dr.ahalan 2019.11.04. 09:18:12

@Kálmán Barna Mikorka: Jól látod a helyzetet, ez egy közröhej. :)))) És rém szórakoztató! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 09:35:37

@dr.ahalan: nekem is tetszik ez a haláltánc:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.04. 09:45:18

@Kálmán Barna Mikorka: És ne feledjük, az egész már régóta csakis és kizárólag rólunk szól. Senki másról, és semmi másról. Olyan, mintha a kertünkben lenne egy kicsike kis állatkert és cirkusz, ahol a bohóc csak nekünk ugrál, a sakálka csak nekünk üvölt a rács mögül, és ha kedvünk van, akkor rájuk nézünk. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 11:18:51

"Jó, egy kis kiegészítés. Ide az írhat, aki akar és akkor amikor kedve van hozzá, éjjel-nappal, nincs moderálva senki, csak ha az Ászf alapján, muszáj. Amit egy regisztrációkor kötelezően el kell fogadni,(régen és most is) senki nem léphetett be anélkül, de egy troll semmiképpen nem felülbírálhatja felül, legfeljebb nem lép be, ha kifogása van, ennyi a joga. A saját Ászf-t mindig az oldal üzemeltető határozza meg, amit belépéskor kellett egyetlen egyszer elfogadni, különben be sem léphetett volna, evidens? Persze, máshol “verni a csalánt” ,olyan mint eltartani magát, de ezt a felfogást már ismerjük. A többi megy ahová kell, főleg arra voltak kíváncsiak, ki az és hányszor írja le polgári nevem, hol és milyen szándékkal, (nekem csak bemásolva tovább kell küldeni). Attól tartok kissé többe fog nekik kerülni, mint az ajándékba kapott, elveszett kredit, bár, erre is volt utalás az az eredeti szabályzatban, meghatározva. Ráadásul, nem a teljes adatlapjuk volt tiltva, hanem esetleg a “mi jár a fejedben”, vagy “napló” részlegből, ennyi és semmi több.
Kedves E-ke, foglalkozz a saját életmódoddal, az hogy ki mikor pihen, vagy mikor nem, úgy gondolom ehhez aztán végképp nincs semmi közöd. Akkor írok ide amikor jól esik, akkor dolgozom, amikor kell, persze nyugdíjas is vagyok és “csak” 72 éves, a többi az én dolgom.
Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal, akik aktívak, nem mindenkit adnak be egy elfekvőbe, (mint Te az anyád), mert utálod az időseket.. "

két apró kiegészítés:
1. frajdeditke, tudtán kívül megírta a frankót, idézem betű szerint:
"...,olyan mint eltartani magát....."
igen, jól írtad bőregér, a mai napig eltartom magam!!!!:):):):):):):)

2. őszintén mondom, mindenkinek, ha a sors úgy hozza, olyan "elfekvőt" kívánok, ahol édesanyám élt......

és ez betűről betűre hazugság!!!!
"... nem a teljes adatlapjuk volt tiltva, hanem esetleg a “mi jár a fejedben”, vagy “napló” részlegből, ennyi és semmi több."

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.04. 11:35:18

" ki az és hányszor írja le polgári nevem"
ezt írta özvegy dr. sásdi gyuláné, aki nem egyszer, nem kétszer, hanem ezerszám írta , ő közszereplő, rá más szabályok vonatkoznak!!!
akkor ennek folyománya, hogy mostantól senki nem írhatja le pl. dr. orbán viktor, gyurcsány ferenc, dr. polt péter és még folytathatnám, polgári nevét!!!!!!
zárójel, tudomásom szerint, de igazítsatok ki ha tévedek, egyikük sem lopott kreditet!!!!
:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.04. 11:53:44

@Kálmán Barna Mikorka: Ip-t tiltott, teljes adatlapokat. Nem egyet, nem kettőt. Rengeteget. Olyanokat is, akik meg se mukkantak. Csak neki nem tetszettek. Pofára. Például Horrorkát. Vegytiszta hazugság amit ír. Totálban.
Ritka rosszindulatú satrafa, az már biztos! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.05. 07:50:06

első!:)
és mától új beköszönést alkalmazok ( javasolom átvenni!!):
"Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal, akik aktívak...."
( szerintem zenével van tele a rádió, de most ezen ne akadjunk ki!!:):):):):):):):):):)

folytatás.
"Látom, nem tudod abbahagyni, akkor felvilágosítalak. Az ügyvédeknek és nyomozónak nem az a véleménye, (nem viccből adta át a Bíróság az ügyészségnek) ráadásul soha nem írtam le sehol, hogy “közszereplő” lennék, ( ezt csak Ti írtátok eddig is le és a saját védelmetekben használjátok) egészen más fogalom egy cég hivatalos dolgozója (erre hivatkoztam), aki végezte a dolgát. De köszönöm, hogy prominens személyekhez hasonlítottál. Kreditet senki nem lopott tőled, csak kaptál, de majd szépen mindent bebizonyíthatsz.. Bye-Bye"

szerintem pedig de, viccből:):):):):):)
( már ha igaz az állítás!)
legyen az ügyészségnek is jó napja ne csak a bíróság nevetgéljen a hasát fogva hónapok, évek óta!
közszerepló...........ezerszer leírtad, a saját kezeddel, emlékezek, emlékezünk rá páran. a terror veszélyre hivatkozva vallottad be, neked jogod van a leveleket olvasni, a csetszobában leselkedni.
és ezt telefonba nekem is lemondtad.
ne hazudj, felesleges!!!!!
kredittolvaj!!!!
több mint 3000 kreditemet nyúltál le!!!
visszakereshető a szervereken.
csak nehogy sort kerítsek rá!

dr.ahalan 2019.11.05. 08:49:05

@Kálmán Barna Mikorka: Bizony! Többször is leírta, közszereplő, hivatalos személy.
Ennél a vénséges penészvirágnál romlottabb, mocskosabb embert még nem hordott a hátán a Föld, már régen fel kellett volna jelenteni a kicsi fiát, mert engedi tombolni egy nemzetközi társkereső hivatalos híroldalán őt is, a bűnözőről már ne is beszélve... :)))
Két éve zaklat minket, fenyeget nyilvánosan börtönnel, bíróval, kurvázik és kurafizik, alkeszozik és prolizik, én már pszichopatának is vagyok többszörösen titulálva.
Szerencsére valójában ártani nem tudnak, szórakozni lehet rajtuk. :)))
Most megint ügyész meg nyomozó? Hová lett a közjegyző? Letélakolt? :)))
Sakálkának már október 2.-án ítélet volt a kezében, zárt tárgyalás volt, nem? Leírta!
Komolyan mondom, nagy hülyét csinálnak belőle... Amíg a közpunci abriktolta, addig csak bugyuta volt, de a mostani bérbloggere egyre vadabb dolgokat írat le vele. :)))
És igenis, leírom újra, nekem is azt mondta, azért kutakodik a privát cuccok közt, azért leskel és mutogat a tudtuk és beleegyezésük nélkül meztelen, szeretkező fiatalokat vadidegeneknek, mert a terrorelhárítás őt külön megbízta, felhatalmazta... Nem is értem, miért veri most a tamtamot? Tényleg erre a bűnére büszke? Miféle perverz gondolatvilág ez? Undorító, detélleg...

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.05. 09:41:32

"PadreEmeritus
2019.11.05. 09:36

Esküdj!!! Ez a rohadék képes volt beadni a saját anyját az elfekvőbe???? Ha ez igaz és már miért is ne lenne az, akkor a rohadék
titulus rá dicséretnek számít!!!! Na várjál, fikafos elvtársnő is repülni fog oda, ha megéri azt a kort, mert hogy béla és a lánya sem fogja kikaparni alóla a fekáliát az tuti!!!:))))))))

“Dobj a farkasok közé, és én falkavezérként térek vissza!!!”"

dr.ahalan 2019.11.05. 09:46:28

@Kálmán Barna Mikorka: Ki adta be az anyját az elfekvőbe? Mi ez a marhaság már megint? :O

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.05. 09:52:14

PadreEmeritus
2019.11.05. 09:47

1 azaz egy percen belül!!! KI is figyel KIT????:):):):):) Bruhahahahahahahaha
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2019.11.05. 09:49

“Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal, akik aktívak, nem mindenkit adnak be egy elfekvőbe, (mint Te az anyád), mert utálod az időseket.”

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.05. 09:53:26

@dr.ahalan: én!! nem tudsz olvasni? szöveget értelmezni???
anyut beadtam az elfekvőbe, mert utálom az öregeket!!!:):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.05. 14:07:21

" ahogy nekik ez jól esik" (sic!) :):):):):):):):):):):)

itt csak szemer kill, csepereg:):):):):)

"Szildi
2019.11.05. 13:44

Ki is a közszereplő, nézd meg Wikipédiát, ott tájékozódhatsz, de egy részét ide is másolom:
“közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladat szerűen alakítja vagy alakította”. stb..
És vajon, minek nevezik egy cég hivatalos dolgozóját, mint pld. admin, ez talán mégsem ugyanaz a fogalom..
Gondolom, erre majd a bíróság fog reagálni, hogyan lehet egy cég dolgozóját, akinek egyik feladata a szabályzat betartatása, azt x éven át a polgári nevén alázni, becsmérelni, rágalmazni, de nem sorolom, elég ami be lett adva..
Ez ugyanaz a kötözködés, mint pl. az ip lista, amikor azt firtatták, hogyan láthatta azt is az üzemelő, most pedig, az újabb, hogy milyen alapon látja a saját oldalán zajló folyamatokat, (mert szerintük nincs joga). De vajon akkor kinek, talán nekik, akik folyamatosan hol az admint- moderátort faggatták, folyton kíváncsiskodva, mint ahogy E-ke hivatkozott is rá, hiszen válaszok előtt kérdései voltak. Bizony, ebből is látszik, hogy csak egésznap itt figyelnek, csak henyélnek és tolják az okoskodásukat, amivel bizonyítják a minden alapot nélkülöző hozzá nem értésüket. De üzemeltessenek végre egy olyan oldalt, amit reklamálnak, mert így nagyon hiteltelenek, mutassák meg szerintük hogyan kell.
Persze a buta hölgy, akiről jól tudjuk, ő lenne a ma született bárányka, akit jogtalanul “bántok”, mert nem csinál semmit. Bár, igaz csak egyfolytában becsmérel, rágalmaz, és nap-mint nap zaklat, hazugságokat híresztel, amit kb. min.10 éve csinál (hányszor írjam le mik vannak a birtokomban bizonyítékként). Persze, biztos ő jobban tudja, hogy mi a helyzet, hol tart az ügy, őt hívták be kihallgatni és volt közjegyzőnél, sőt be is adott helyettünk mindent.. Szegénykék ( a minden tudók) csak fenyegetve vannak, mert nem becsmérelhetnek az idők végezetéig kedvükre, úgy ahogy nekik ez jól esik, pedig ez a szokásuk és hobbijuk .
Hát nem, ennek véget vetünk."

ISNO COMMENT!

dr.ahalan 2019.11.05. 20:12:41

@Kálmán Barna Mikorka: Na! Átolvastam. Jók felhabosítva feltolta ugyanazt a cart. Megyünk a böribe.
Egyébként igen.
Sokat témázunk róla, mint a cég adminjáról, mert gyalázatos, aljas, meglopott sok-sok embert, visszaélt a privát adatokkal, perverz módon leskelt ruhátlan fiatalokat, a rábízott hatalmas adatbázissal nem tud elszámolni, és lóg a nyakunkon, követ mint egy hűséges házőrző, nem lehet tőle megszabadulni. Fenyeget, káromkodik, prolizik, alkeszozik, hazudik, és hazudik, és hazudik.
Ennek tényleg véget kellene vetni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.06. 07:04:07

első!:)
Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal!!!!

remélem láttátok a cselszit!!!
eszement egy meccs volt.
a barca vitt, a valenszia a liverpúl hozott.

:):)

dr.ahalan 2019.11.06. 09:44:54

Elképzeltem ahogy üvölt a kis barna bőrös Szokol rádió, kotyog a kávéfőző, klottyan az első mentollé aprócska üvege, terjednek az illatok, elnyomják az undok öregszagot és kezdődik a tánc... Hogyaszongya! Kislány a zongoráááááánál! Fehéééérebb az orgonánál! :))))
Retro rááááádió! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.06. 10:08:50

@dr.ahalan: ha már idézel, pontosan idézz!!!!
kislány a zongoránál, fehér eb az orgonán áll.........
:):):):):):):):)

És amíg élsz többé nem felejted el
Ha egy luxus lakosztályt itt kiveszel (megveszel)
Oh, well
Menthol, menthol, menthol!

:):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.07. 07:29:50

első!:)
Hallgasd pl. a Retro rádiót, tele van az én korosztályommal!!!!
:):):):)
tegnap este színház, és nagy szopás a tippmixen.
majd hétvégén......
süti beállítások módosítása