dr.ahalan

dr.ahalan

Büdöske és sáska

2019. július 17. - dr.ahalan

 

Pulán külön élmény, hogy bárhol találkozhatsz állatokkal. A parton végig hatalmas píneaerdő húzódik, csak úgy harsog az egész a kabócáktól. A pillangók hatalmasak, a sirályok szemtelenül elcsórják a kajádat, a strandon sok éve lakik egy nagy gyíkcsalád az egyik fában, mindig náluk táborozunk le... Kijönnek a gyümölcsre, az egyik egyszerűen beszaladt a Gábor összehajtogatott nadrágjába, és összegömbölyödve elaludt. :))) 

Ez a hatalmas sáska meg egészen egyszerűen pózolt nekem, és istibizi... Vigyorgott! :))) 

Nehezen viseltem a hét első két napját, vissza kellett zökkenni. :(

Hétfő. Gábormamáék hazajöttek pár napra, ebéddel vártuk őket. Cseresznye egy szem se termett az idén, de a sárgabarack megbolondult! Iszonyú mennyiségű lekvár, egész télen ehetjük, és sokat ígér a szilva is. :))) 

Aztán munka, munka, munka... Már nagyon hiányoznak a gyöngyöcskéim, alig van idő rájuk...  :(((

Mondjuk egy telefonos letyepetyére azért szakítottam időt, elnevetgéltünk a témákon és a micsodákon. :)))

Ezzel rá is kanyarodtunk a bulvárra, ami vastagon adta magát. :)))

Hogy hazudik a Büdöske, azt régóta tudjuk. Szemérmetlenül, akár saját magát is meghazudtolva, egészen elképesztő hazugságokat tol fel a netre. Azt nem tudom eldönteni, ez a szégyenérzettől teljesen mentes legalja viselkedés az elme betegsége talán? Vagy a lélek rothadt el ennyire? :))) 

Mindenki tudja, Horrorka tag volt, naplózott... Ő tudta a legjobban. És mivel a lánykám mobilról tolja, és máshol lakik... Hazudik? Hazudik! 

Igaz, lop is, csal is, ezerrel sértette mindig is a törvényeket ez a kis Büdöske, ugye? Ma azért megkérdeztem, természetesen hatalmas nagy jogsértés volt mindenféle neten összeszedett, ismeretlen, sokszor bűzlő egzisztenciával bíró "önkéntes" moderátornak kiszolgáltatni több százezer ember elérhetőségét, és privát fotóanyagát. A többiről már ne is beszélve. :)))

És hogy miért Büdöske? Mert az... Ha én lehetek Lufika, akkor ő is lehet Büdöske. Majd találok még ki új és új neveket. Büdi, szagos bükköny, és a többi. :)))

Az megint jó kérdés, hogyan lehetséges... A Mártantal páros megint tolt egy kis cigányozást. 

Tudom, az egy rasszista oldal, rengeteg náci kirohanást láttunk már, bele is döglöttek... De megnézve a felületet... Hát valami undorító. Detélleg! :)))

Ahogy szórják a szart hárman azon a csökött netszégyen torzóból visszamaradt ingyenes, primitív felületen! 

Azért valljuk be... Azért arra büszke vagyok, még mindig csakis rólam, rólunk szól a fáma minden nap! :))) 

És kérem! Az egyetlen ember voltam a free történelmében, akinek a nicknevét kicsillagozta a rendszer! Az AHALAN szót évekig nem lehetett kiírni, egyszerűen nem jelent meg. Csak kis helyes csillagocskák... :)))

Ma szóba került, miért is utált minket mindig is ez a lerottyant varánusz? Most tényleg... Mert bizony gyűlölt minden értelmiségit, liberálisan gondolkodót, fantáziával, derűvel bírót... Hát mert butácska, elnyomott volt egész életében, most még a talaj is kicsúszott a lába alól, az oldal, ahol királynőnek hitte magát... Halott! :)))

A cége? Csak meg kell nézni... Elhiszi még valaki, hogy ő fontos, kell még valamire valakinek? Dehogy... Ahogy a Bigass mondaná... Életszerűtlen. A szeretőjével se csinált túl jó üzletet, hát ül a gép előtt, és lóg ezen a cérnaszálon... Na talán az Aha ír valamit, vagy az Enver, és akkor lehet szemétkedni, hazudni, megmagyarázni, mellébeszélni, terelni, hűűű... de fontosnak lenni! Hajnal kettőkor akár! :))) 

Hogy a cég 2017 óta nem szolgáltat adatot? Az ráér...Inkább leírja századszor is, proli, curva, kurafi.. 

Igazság szerint rém szórakoztató jelenség vagy öreganyám! 

Minden primitívséged és fura szagod ellenére... Imádlak! Mert tudod úgy van ez admin... Embernek még a gyűlöleted ennyire sok sikert és pénzt még nem hozott, mint nekem...  És tényleg! :)))

Majd egyszer ezt is elmesélem, jó? Ha jó kislány leszel... De úgyse leszel.Rossz vagy Büdöske... Detélleg! 

A csontod velejéig romlott, bűzlő, menekülve költöző, elrothadó lelkű és elméjű gonosz szar. Nekem ez a véleményem rólad te admin... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1214957594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.07.17. 01:37:24

Amanda
2019-07-16 23:47
El lehet képzelni , hogy ott is kutatott, éppen a “szép dokik” privát élete után, ezért inkább gyorsan összebarátkozott az asszisztenciával, mert neki muszáj volt tudnia ki a facér, ki nem. Miközben a dokik halálra dolgozzák magukat, az ilyen hülyék azt hiszik, hogy kíváncsiak a hozzá hasonló páciensekre.

Hát édeske! Van egy rossz hírem! A jó dokik szeretnek beszélgetni olyan páciensekkel, akik mondjuk elolvastak néhány könyvet. Ami rólad ugye nem mondható el. Mint köztudott.:)))
A szép szerető témát meg kerülöd, mint ördög a tömjént, ugye?
Pedig de szép szerelem volt! :)))
Igazán! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 06:59:41

gábor gatyájában az alvó gyík!!!:):):):):):):):):):):)
ez nagyon erős kezdés!!!:):):):)

dr.ahalan 2019.07.17. 09:00:23

@Kálmán Barna Mikorka: Hát igen! Mutasd a gatyád, és megmondom ki vagy. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 09:11:06

@dr.ahalan: a gatyám nájki, és egy burmai piton lakik benne!!!:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.07.17. 09:50:08

Magyar mentalitás. A lánygyerekről nem beszélünk. Soha! Az csak kipottyant bajnak úgyis... Ugye? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 10:38:23

@dr.ahalan: úgy mondják, ha kérdezik: van két családom, meg egy lány:):):):):):):)

"Amanda
2019-07-17 09:24

Az alábbit ma olvastam csak el, ami nem baj, mert másolom, éppen ma megyek oda, ahová ez ügyben sokat járok.
Röviden a valóság, a férjemmel együtt járunk már általános iskolában is, pl.az apósom az iskola igazgatója volt, aki jól ismert, mindig viccelve “kismenyem” is voltam neki, (ugye akkor még senki nem tudta, hogy kinek mi lesz a szakmája-hivatása). Az esküvőnk 1969.szeptemberben volt, a fiam 1970 decemberi születésű,, Vajon kell még több bizonyíték Ahalan- M.Klára hazugság , rossz hírkeltés stb..sorozatához? igen neki biztos, mindent bizonyítani kell. Természetesen a szép szeretőt is be kell majd mutatnod, tanúként is.
dr.ahalan
2019.07.17. 01:05:44
@Vezek Elek: Abban az időben valahogy így történt. Az okos dokinak tanuló kiemelkedőnek tetszett, a kommenyista, vezető párttag szülők meg rásózták a buta lányt. Merthogy hasas lett… És ezt a jó doki szeretője mesélte el nekem, még akkor is, ha az admin tüzet okádik a témától. Ez a szegény, szerencsétlen admin! Ugye… Aztán élt, ahogy élt. Szült, nevelt, téglát gyűjtött, elviselte a megaláztatásokat, aztán öreg korára megkapta free királynőségét. Abból meg ez a szerencsétlen car lett… Hát persze hogy beleőrült! Már csak hat perc van hátra az életéből, mi meg nem vagyunk hajlandóak szenvedni! Kiröhögjük mindig! Borzasztó! :)))"

dr.ahalan 2019.07.17. 11:48:30

@Kálmán Barna Mikorka: A dátumokkal mindig hadakozott... Emlékszem, riszálta magát a kanoknak évekig a free-n szildiként, és letagadott vagy 15 évet. Aztán persze lebukott, kiröhögték. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 12:43:03

@dr.ahalan: egyszer, majd, talán......ha adtok/összedobtok némi pénzt ( egy jelentősebb összegre gondoltam, minimum 5 számjegyű, és nem egyessel kezdődik!!) meghívtok egy italkimérésbe egy 500 köPcentis citromos kólára vagy meggymárkára, elmesélem nektek ( tanúkkal megerősítve) hogyan viselkedett a bőrkerág, meg a (z akkor még) snájdig bakja/kitartottja a stibor ( mányoki) bulin.
és utána, hányszor, mikor, és mikért hívogatott engem a ( már akkor is) koros csúnya vénasszony.

Vezek Elek 2019.07.17. 14:09:01

@Kálmán Barna Mikorka: egy kis infót nem akarsz előre csöpögtetni???:)))))

dr.ahalan 2019.07.17. 14:17:09

@Kálmán Barna Mikorka: Én szívesen befizetnék a rendezvényre. Akár meg is filmesíthetnénk! :)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 14:26:46

@Vezek Elek: kis info, kis pénz, 0.5 literes citromos kóla!!!!

@dr.ahalan: nem a rendezvényt kéne ponzorálni, hanem engem!!! mafla!! szövegértés: cuka!!!

és azt ismeritek, hogy a tirpákozó bazedov kóros hogyan ismerkedett meg a mostani férjével????

dr.ahalan 2019.07.17. 14:42:42

@Kálmán Barna Mikorka: Hogy te miket tudsz! Mesélj, hogyan történt? Gondolom Gülüke megmutatta neki a csúnyáját, ahogy mindenki másnak is. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 14:46:24

@dr.ahalan: az kicsit később volt!!!!

ha mindkét előadásomat megrendelitek, olcsóbb leszek!!!

dr.ahalan 2019.07.17. 15:11:49

@Kálmán Barna Mikorka: Ha tudsz mellé prezentálni egy harmadik, ingyen előadást, akkor jöhet az árajánlat! :)))

Vezek Elek 2019.07.17. 15:59:30

@dr.ahalan: én is beszállok pár forinttal, mert nagyon szeretem a pletykákat. :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 16:58:25

@dr.ahalan: rengeteg zaftos, kompromittáló történetet tudok sokakról! és ez nem tréfa!!!

@Vezek Elek: tudtam, éreztem, te megteheted, mert szereted, tehetős is vagy, a sztendapjaimat!!!

amikor 2009 karácsonyán letaroltam az új könyvemmel ( Enver kalandjai szárazon és vízen, első kötet, szárazföldi kalandok) a könyvvásárt , már a kiadók ostromoltak a folytatásért, már az utánnyomást is elkapkodták!!
azóta az a fiókom mélyén lapul, de megfontolom a kiadását!!!

addig is szervezzétek a fizető nézőket, hallgatókat!
nincs az a kis összeg,amivel ne lehetne megsérteni engem.
mert írva vagyon, eltartott , nincstelen kurafi vagyok.
és dagadt faszfej ( by doktor /önerőből, saját jogon/ szagos bőregér)

:):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 18:08:07

Új freelove, alkalmazás és hírek
Kedves Freelove felhasználónk.
Mint már értesülhettél, be kellett zárni végleg a régi freelove oldalt. Az okokról írtam a főoldalon, itt nem szeretném tovább magyarázni.
Viszont, addig is, amíg nincsen kész az új freelove oldal és alkalmazás, addig elkészítettem ezt az átmeneti freelove oldalt, ahol tudtok regisztrálni és az ilyen cikkekhez hozzászólni.
"PadreEmeritus
2019-07-17 17:58

Amúgy meg KI is a kommenyista???? Mocsok FIKAnéni mer kommunistázni???

“dr.ahalan
2019.07.17. 01:05:44
Abban az időben valahogy így történt. Az okos dokinak tanuló kiemelkedőnek tetszett, a kommenyista, vezető párttag szülők meg rásózták a buta lányt.”

Kinek volt a legjobb barátja a főkommunista Harsányi Iván???
A BÉLAPAPÁNAK!!! Már az is egy csoda, hogy a retek megúszta 56-ot!!!!
Az a Harsányi Iván, aki “1950–1954 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Lenin Intézetének történelem szakos hallgatója volt. Kezdetben betűszedő, majd 1954–57 között az ELTE Lenin Intézetének tanársegédje volt. [….] 1963–69 között a Magyar Szocialista Munkáspárt KB agitációs-propaganda osztályának munkatársa volt. 1969–1986 között az MSZMP Politikai Főiskola nemzetközi munkásmozgalom-történeti tanszékének tanszékvezető docense, 1986–1990 között egyetemi tanára volt.”

És KI volt iskolaigazgató ABBAN az időben?
A BÉLAMAMA!!!
Tudjuk, kik kerülhettek fontos beosztásba akkortájt!!!!
A komcsik ÉS PÁRTTAGOK!!!!

Úgyhogy FIKAnéni, KUSSS!:-)) ANYÁTLAN RETEK!!!!"

sallai antal egy orbitális testnedv!!
arabok kancája a cellában!!
arkan kapitány lovasa!!!
a fogatlan szopógép!!!!
:):):):):)

dr.ahalan 2019.07.17. 18:21:00

@Kálmán Barna Mikorka: Büdöske bűnöző bunkó bozgorbirkája belendült. A szabályzatot mindenkinek be kell tartani, csak nekik mégse. Egy kis halottgyalázás itt, rasszista beszólás ott... Gyomorforgató, undorító, bűzlő torzó. :)))
Egyébként tévedett pár évtizedet. És kinek is volt az apósa iskolaigazgató akkor? :)))

Gratulálok sitteske! Megvidámítottál! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 18:27:14

@dr.ahalan: nekem mesélték, hogy mikor a rabok fugázták a farpofái közt a rést, az internacionálét dúdolgatta!!!!
:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.07.17. 18:34:36

@Kálmán Barna Mikorka: Szinte látom ahogy lilult a az a rút feje közben, mint az esküvői videón! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 18:53:57

@dr.ahalan: idegesíthette a dudaszó, az arab népzene.
a háttérben meg a kecskék mekegtek.
megértem.
:):):):):)

dr.ahalan 2019.07.17. 19:06:44

@Kálmán Barna Mikorka: Gondolom a Koránból is be kellett tanulnia részeket, hogy a család leereszkedjék hozzá.
Majd megy nemsokára a lomot vizsgáztatni, akkor meg kelhet hajnalban imához. :)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.17. 20:49:48

a kis sallai gyerek,mikor már a harmadik szombati buliból egyedül megy haza!!!

www.facebook.com/Legjavapontpro/videos/448840102291776/

:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.07.18. 00:21:07

Milyen végtelenül bunkó, primitív, ocsmány írások vannak odaát, pfujjj!
Eltettem emlékbe. :)))
A Büdöske népe.
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. :)))
Ahogyan dédikém mondotta vala... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 06:52:41

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!!

ÖRÖMBÓDOTTÁG!!!
ötszörös szorzó, zőőőőőd a' Isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S1S
Sz1sz
TZs1Kk

nekem elhihetitek!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 07:38:29

Júliusi "jóságok"
( besztoff közpina)

- "Szégyelheted azt a..."
-" palacsintafejedet"

"Kicsit azért elgondolkodtató, milyen lehet az a férfi, aki elvisel egy ilyet, akiben ennyi tömény rosszindulat van."

TZs1Kk

dr.ahalan 2019.07.18. 09:28:51

@Kálmán Barna Mikorka: Mindig is tudtuk, Gülüke egy nagyon egyszerű, tudatlan és erkölcsileg kissé fura illatú izé... De hogy ennyire tapló is legyen... No azt azért nem sejtettem. :)))
Én sajnálom szegény embert, akit ennyire megvezet.

dr.ahalan 2019.07.18. 12:33:15

@Kálmán Barna Mikorka: Oszkáááár tudja, de nem mondjaaaa! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 13:18:12

@dr.ahalan: oszkááááááááááááááááááár! talán tosztááááááááááááááááááááál, hogy így megváltoztáááááááááááááál??????

:):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2019.07.18. 16:15:17

@dr.ahalan: Na most aztán jól megkaptad!!!! Lelufizott a közpina. :)))))))))Meg ismét leretkezett a börtöntöltelék... :))))) Édes Istenem! Tényleg azt hiszik, hogy valakit, bárkit is érdekel ezeknek az emberi selejteknek a véleménye?? :)))) Reheg a vakbelem:)))))) Vergődnek abban a büdös posványban, mint a partra vetett, döglődő halak.... húzza le őket a mocsár, már csak kézfejük látszik ki, de még mutogatnak... természetesen mindig másra.:)))) Szánalmas egy banda,... az már igaz! :))))

dr.ahalan 2019.07.18. 17:42:56

@Vezek Elek: Hát bizony! Egész éjjel sírtam, mint a záporeső! :))))
Az elmeroggyant bozgoron nem csodálkozom, az bekortyol mint a gazdája, nekikeseredik a világnak, és ömlik belőle a trágyalé. Megszoktuk... De ez a görcs Gülüke azért meglepett. Mit erőlködik ezzel a kevéske kis aggyal? Ilyeneket szoktam hármasával reggelizni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 18:58:28

az a baj veletek, nem látjátok a fától az erdőt!!!
két napja kibaszott aktív a tagság!!!!!
miattad, miattam, miattunk:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.18. 19:01:30

nézzétek meg a Szabadúszók c. nagyon nem szokványos francia filmet.
én bepiszkoltam a végére!!!!!!!!!!

SurpriseBarbie 2019.07.18. 19:40:50

Jó estét..ideértem.Látom zajlik az élet :))))))))
Zsuzsanna nem tudom mit szól be, ő sokkal rosszabb bárkinél..
Sittes úgy hülye ahogy látszik .:)))))
Főmami meg továbbra is nagyon okos/ nak akar látszani.Ennyi elég is róluk :)))))
Nos előre haladott állapotban vagyunk lassan, mindjárt mutizok a bétán képet :)))))) De azért wellness is lesz, még mindig belefér ;)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.19. 08:09:34

A long time ago in a galaxy far, far away.

"hihetetlen :D (17.05.26 18:23)
, hogy mennyire vergődik :D megpróbál beszólogatni a maga trágár stílusában és nem veszi észre, hogy a lőtéri sánta macskát sem tudja felhúzni, csak mert ÉRDEKTELEN :D :D :D "
(pearl)

S1S
Sz1sz
TZs1Kk

nekem elhihetitek!!

dr.ahalan 2019.07.19. 09:40:57

@Kálmán Barna Mikorka: Hihetetlen ráérzés! Pont Star wars napokat tervezek. És hogy őszinte legyek... kezd nagyon unalmasnak és izzadságszagúnak lenni az egész bagázs. Az üvöltöző kopasz kis kripli a millió hazugságával, a szart évek óta csámcsogó nincstelen migráncs bűnöző, a mögüle leselkedő undorító hájsegg, meg egy agyonkefélt, ámde végtelenül ostobácska picha. Nem túl izgalmas. :))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.19. 10:44:50

@dr.ahalan: megmondta a Gazda, bocs, doktor gazda IS, hogy mindenki annyit ér amennyije van!!!
akkor vegyük sorra:
a kis sallainak van
-szerető családja, aranyos kis unokái
- sok foga ( jó, nem eredeti, de a mosolya szép tőle)
-gyakori merevedése ( derekában, nyakában)
- diplomája ( jó, igaz, csak svédben jó, azon belül is csak kumlán)
- nője ( mondjuk az mindig is sok volt neki - elmondása alapján - igaz, akkora bráner volt alattuk, mint az alkarom)
- veje ( magas, szőke, árja faj, tüchtig kandináv bennszülött, dúsgazdag, teve és kecske tulajdonos)
- kiemelten magas jövedelme, nyugdíja ( igaz a bank sokat fog belőle, és a rezsi meg a kiráJrák is drága)
- rengeteg papírja, mely bizonyítja okosságát, talpraesettségét ( diliflepni, uniós parkolási engedély satöbbi)
- rengeteg összetett szava ( de még az összeszerelésükön még haláláig dolgozik)

szóval, befoghatjuk a mocskos pofánkat, sehol sem vagyunk.
és a lényeg, olyan múltja van , ami nekünk soha nem lesz, de emberileg kiemelkedő ( by, önerőből elöl - hátul megdoktorált)

Han voltam, a szóló:):):):):)

dr.ahalan 2019.07.19. 11:33:48

Van neki, na mije van neki.... Trallala! Nézzük csak:

- Sikeres, átlátható, tiszta piacvezető vállalkozása
- Feszes testű, egészséges szép szeretője
- Doktori címe, saját jogon
- Fantasztikus sztárügyvédje
- Szépsége és fiatalsága, kirobbanó egészsége
- Gyönyörű, szexi bozontos frizurája
- Becsülete
- Fantáziája
- Vele törődő családja
- Szép és izgalmas emlékei
- Írástudása és műveltsége
- Rengeteg értékes barátja
- És persze... igaza.. :)))

Ja, hogy nem? Óóóóóó! Bocsi! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.19. 11:39:54

áj rimembör elviszpreszli...........ja, nem....

"Szomorú dolog.. (17.08.16 07:54)
...amikor valaki ennyire magára marad. Nincs mögötte senki, aki visszarántsa a valóságba. Amikor a gyerekei szégyenkezve a háttérben maradnak. Mikor "elmegy" az az ember, akinek a hátán felkapaszkodott, és nem marad más, csak a múlttal dicsekedni. Szomorú dolog 70 +-osan a virtuális világba menekülni. Szomorú, mikor az az egyetlen szórakozása egy megkeseredett embernek, hogy a nála fiatalabbakat, sikereseket lesse, mocskolja. :( Dehát van akinek csak ez jut! Biztos ezt érdemli! Lehet csak egy "ötye" klub kellene neki, ahol a korosztájával pletykálhat. Ismerek haláli cuki néniket, akik senkit se bántva elviccelődnek. Mondjuk az is lehet, hogy az ilyeneket még ők is kivetik maguk közül. Szomorú dolgok ezek!:( "

csapter tvó
( nomen est omen)

"Idegeskedés (17.08.16 09:09)
Árt a szépségnek! :) Nyugi! Nem történt semmi, csak tükröt tartanak eléd nálad műveltebb emberek, akik jobban átlátják a valóságot!:) Már megszokhattad volna, nem vagy egy lángész, többnyire csak nálad okosabakkal beszélgetsz. Örülj neki, hogy leereszkednek hozzád, és nem hajtanak el.:) Persze téged elhajtani se lehet, egy pióca vagy...."

harmadik felvonás:

"Gizibanya (17.08.17 10:58)
Kicsit nézelődtem a neten, és eszembe jutott: Ha a szart leöntik 1 vödör csillámporral, megphotoshoppolják valami jobb programmal, akkor is csak szar marad.:) Hiába a giccses szivecskék, kis virágok, rászerkesztett smink, a szar bizony szar marad. :)"

continue

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.19. 11:41:30

@dr.ahalan: kimaradt a lényeg!!
akkora van neki,mint egy fonnyadt kovászos uborka!!!!

:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.19. 12:52:29

@dr.ahalan: Babszem Jankó, született Aljas Kúszóbab!!!:):):):):):)

Vezek Elek 2019.07.19. 14:11:17

"Blablabla
2019-07-19 13:20
Ezek a kismadarak sose bírnak magukkal, mindig csiripelnek

dr.ahalan 2019.07.19. 14:46:45

@Vezek Elek: Büdöske letolta a napi rendszerest? Megyünk a böribe, ő meg nagyon elfoglalt, hűűű dee nattyon! Lófacmackó!
Vén csataló, örül ha heti egyszer a mellékesig eljut baj nélkül. :)
Atyavilág! Már két éve zsibbasztja a jónépet ezzel a zaklatás szöveggel, akkor kezdte tolni a loveu-n! :)))
És bármennyire is hihetetlen, engem személy szerint 14 éve követ mindenfelé a neten, mint egy félnótás lidérc. :)))

Vezek Elek 2019.07.19. 14:56:36

@dr.ahalan: nem csak a büdöske tolta le a napi rendszerest, hanem a közvagina is... Már nem is egyesszám első személyben ír, hanem mint ő és az Ildikó.... de kijaza zIldikó???? :))))) Szóval benyalt a barnáig ma is, ahogy mindig. Hánynom kell tőle.... blööööáááááá! :))))

dr.ahalan 2019.07.19. 15:07:27

@Vezek Elek: Rongyosra tekert Gülüke igen szánalmas, valóban. Összeillenek. Egyiknek is van két agysejtje, a másiknak is, összedugják a fejüket, és ki tudnak nyitni együtt egy halkonzervet. :)))

Vezek Elek 2019.07.19. 15:09:16

@dr.ahalan: Minek nekik a halkonzerv??? Nem büdösek eléggé?? :))))))))

dr.ahalan 2019.07.19. 15:11:51

@Vezek Elek: Mert azt megértik. A spagettiszósszal már bajban lennének. Az túl bonyolult. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.19. 15:23:18

@Vezek Elek: a szefós meg a debil!!:):):):)
nem csoda, ha egyiket sem sámfázzák rendesen........

Voltam 2019.07.19. 15:52:13

@Vezek Elek:

Kizárólag a szinten tartás végett, hogy ne csak most legyenek elég büdösek, hanem később is.

:)

Vezek Elek 2019.07.19. 17:43:49

@Voltam: Jaaaa! Már értem. Jóvanna! Nekem még új az ő világuk, na. :)

Voltam 2019.07.19. 17:53:56

@Vezek Elek:

Ez nem attú van, hogy neked új a világ, hanem attú, hogy nem tudó logikusan gondókodni. :D :D

:)

Vezek Elek 2019.07.19. 19:04:16

@Voltam: Nem baj az! Inkább ilyen logikátlan legyek, mint olyan senkiházi, semmire se való, szarember, mint azok ott, odaát. :)))

Voltam 2019.07.19. 19:16:19

@Vezek Elek:

Ebben tökéletesen egyetértek. Meg hát akinek elég nagy a "tüdeje", annak nem szükséges a logika. ;)

:)

Vezek Elek 2019.07.19. 20:24:03

@Voltam: Meghát.... akár kétszeris! :)))))))))

Vezek Elek 2019.07.19. 20:45:57

"Ha felfogják, ami majd kiderül",.... höhöhööööö:)))))))) Naja... meg azt is, ami nem!! :)))))))

dr.ahalan 2019.07.20. 00:51:01

Mi derül ki? Az ég felette? Egyre szarabb "kecókba" költözik, menekül, húzza a belét. Már régen nincs meg a luxus" kecó", amiben én jártam. A cége igencsak feketelistán van, a meseszerű kurvatanyák meg sehol nem szerepelnek.... Ja de! A fotók alapján a szexoldalakon... :))
A free meg olyan, amilyen. Leáldozott a vén kurvahajhászó vénasszonynak, mindig is a szexből, a mások nyomorából élt. Arra volt kitalálva a free, kár lenne tagadni.
Meg persze azért csinálta a zsenizsé... hogy kényeztesse anyukát. :)))
Mert jó hozzábújni a kis törődött testéhez.. Kis szippantás itt-ott? Gyerek? Család? Ne mááááár! Anyuka finom! Hogy mi van? Milyen százezrek? Anyuka elmondta... Anyukához akarok bújni!
Más meg nem tartozik rám. Anyuka intézi... Bitek és bytok... Mi van? Elfogyott a pénz? Mondjuk pont leszarom... KI AZ AZ AHALAN? :O
Milyen nácizmus? Most mi is van? :))
Hát valahogy így működik zsenizsé a véleményem szerint manapság. Természetesen ezt cáfolhatja ha akarja, de nem fogja. :)))
süti beállítások módosítása