dr.ahalan

dr.ahalan

Új őrület

2018. január 15. - dr.ahalan

 

Izgalmas hétvége volt, voltunk bolhapiacon, de az eső miatt alig lézengtek. Aztán bejártam az ékszeres nagykereket, tele vagyok új anyagokkal, és itt az új őrület, megérkeztek az öntőformáim resin (ékszergyanta) készítéséhez. :)

Ez még nem az enyém, a netről szedtem le, de már száradnak az én tengeri életképeim, steampunk csodaságaim is. Lesz mit mutogatni. :)

A resin nagyon komisz, nehezen dolgozható anyag, a férfiak epoxigyantaként ismerhetik, ez most finomabb változat, víztiszta csoda. :)

Csak a fantázia szab határt, már vagy ötvenet felskicceltem. Boszorkánypetyerka fekete csipkedarabbal, varázsfűvel, pénzzel, zsurlóval. Szakácsnőknek babérlevél, bors, szegfűszeg, kömény, koriander. Retro. Régi két forintos, régi bélyeg, kártyanaptár darabja. Cukorkák. Zizi. Előtte lefújom hajlakkal, nem ázik át! Okosaha... :)

Karácsonyra karácsonyfadíszek. Pirinyó élethű Betlehem. Téli tájak. Nosztalgia... :)

Filmmániásoknak filmkocka. Eredeti diafilmből. Fotó, kis díszítéssel, glitterrel, flitterrel. Millió rajongónak, millió témában. 

Mindig gyűjtögető voltam, most értelmet kap a sok apró, hasztalannak tűnő bigyó. Kagylók, drágakőmorzsalékok, kövek, kavicsok, régi ékszerek, pénzérmék, préselt virágok, picurka csont faragások, törött, értékes porcelánok csodamintával, imádni fogom. :)

Minden csoda mentve lesz. Közjegyző se kell hozzá. :))))

Ott lesz mindörökké egy-egy víztiszta resin medálban. Például a római kori pénzek... Aki azzal fizetett, talán látta Jézust. Ugye? :)

Ott lesz egy-egy darab a piramisokból. Karthago köveiből. A Golgotából. Végtelen lehetőség... :)))

Mi volt még? Sütött a Gábor oldalast, isteni lett. De ez nem disznó lehetett, hanem mamut. Holnapra is marad... Holnaputánra is. Felét Gábormama befogadja. Nagy megkönnyebbülés! :)

Néztünk filmeket, hallgattunk zenéket, istentelenkedtünk is kicsinkét, lehet várni a jövő hétvégét. :))))

A Veszélyes hulla(dék)lerakóban mi a helyzet? Látom nagy a hőbörgés, az a három ember még produkált négy kamusakált magának, elbeszélgetnek, nagyrészt saját magukkal, Bonefang tiltakozik a reklamációk ellen, minden van, csak szolgáltatás meg jogkövető magatartás nincs. Ott a legjobb, minek annyit levelezni, meg játszani? Képet feltölteni! Piha! Fizetni, fizetni! Aztamindenit... Dübörög a buli falmentén, délután kettőtől hatig. Párválasztó táncválasztó. Zenél Bergendy elvtárs, és népi zenekara. :)))

Jókat nevetek. :))) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8913576275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.Léda 2018.01.15. 06:50:06

Napi sztori a kreditlevonás. Öt napja. Szenzációs.:))))))

R2D22 2018.01.15. 07:26:06

kompenzálva fog lenni!!!! (sic!)
ha minden működik majd.
de, addig fizess.
és ne reklamálj, ha kihúzom a lábam egy órára!!!!
vágod? B+!

dr.ahalan 2018.01.15. 22:35:45

@R2D22: Már most kompenzál. Úgy szórja az alja népnek a kreditet, mint bolond pék a lisztet. Szánalmas...

dr.ahalan 2018.01.15. 22:36:36

@dr.Léda: Szépen fogy az oldal. :)
süti beállítások módosítása