dr.ahalan

dr.ahalan

Veszélyes hulladék

2018. január 13. - dr.ahalan

 

Végre péntek, Gábor alszik, zsákmányoltunk egy gyönyörű oldalast, annak sütésében nagy spiller. Erősen fokhagymázza, és borskéreggel süti. Isteni kaja lesz! :)

A nap nagy híre az volt, hogy Horrorkát öröm érte, és ennek én is nagyon örültem. Nem szeretem, ha szomorú valamiért, akkor nekem is ott a gombóc a torkomban, valami genetikai hiba lehet ez, talán nem is gyógyítható. :)

Arra nem tudtam neki válaszolni... hogy valaki miért tiltotta le a face-en. Az én gyerekem... Nohát! Sose bántott senkit. Sokkal nyugisabb anyagból van gyúrva, mint az anyja. :) 

Elfogyott a folyékony mosódióm, és csodák csodája! Már a Tesco polcain is ott van. Ha nem muszáj, nem mosok vegyszerrel. Jó érzés, ma is adtam két másodperc életet szegény természetanyánknak. A Dunát már megöltük, a tengerekben tizedannyi a hal, az óceánok sekély részei már elhaltak, nálunk már télen is meleg van, és mi még mindig atomerőművet építünk, és tiltjuk a napelemet. Borzasztó... És hiába minden, a pénz beszél, a suttyó paraszt meg önti a világba a sok mérgező anyagot, górja ki a műanyag pelenkát, zabálja a sok káros anyagot, és kurvára nem érdekli, hogy az unokája gyerekeinek már nem lesz semmi oxigénje. :(

Ahogy Fehér Klára anno megírta az Oxygénia című regényében, amit persze nem olvasott senki, mert minek... Lehet Blikket is olvasni, meg ingyenes újságot. Van benne rejtvény is, HALLOD? És a Tv! Az nagyon jó! A Muzsika TV! Meg a sorozatok! Tudod! Adélió és Izétudja... Mekkora szerelem! Alain Delon megvan? Ma jelent meg a cikk, hányingere van ettől a világtól, nem sajnálja itt hagyni. :)

Mélységesen egyet tudok vele érteni. 

Most őszintén! Az én régen imádott erdőmre nem kellene ezt a táblát kitenni? Még véletlenül arra jár valami egyenes ember, oszt baj éri... Fejére dől egy omladozó fal, esetleg lepotyog a kamu felhőről, vagy kifosztja valami svéd sakál. Az már biztos... Minden egyes napért két napot sápol már Bonefang, És igencsak maga alatt van, nem érti. Majd megérti valamikor. Fájni fog neki. :)

Hogy kicsit belenyúltam. Itt-ott-amott :)

Gonosz az Aha, nagyon gonosz. Nem szereti a rossz embereket sehogyse. :)

 

Mellesleg van egy fura kérdésem. Zs. programozóról tud valaki valamit? Merthogy a magyar piacon már régen nem jegyzik, az egyértelmű. Nyoma sincs a neten a munkáinak, az én rendszergazdim ezer találaton ott van. :)

Vele kapcsolatban csak aggasztó céghírekre találok hosszas, rafinált böngészés után. Érdekes... :)

Hát igen. Minden csillag leáldozik egyszer... Nagy szemforgató, sajnálkozó sóhaj. :)

(Közben röhögés... Mondom! Gonosz az Aha! És még szóvá is teszi! A kis rohadék! :) )

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2213570607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R2D22 2018.01.13. 07:51:47

zsé pogromozóról azt lehet tudni, amit a jóóóóóóóóóééééééééééééédesanyja mond. de, az viszont ezer százalékig igaz, úgy van.
megírta, kúrva jó háttérmunkát végez, és nemhiába válogatták be a munkáját a legjobbak köz.
ez tény, mert a ringyaja megmondta.
és nem nyit vitát.

az, hogy a free szar, döglődik, akadozik, agonizál, nem működik, senkit sem érdekel, különösen zsé pogromozót nem, mert hát hisz ebből élnek.
akik meg még fizetnek is ezért, meg még szóvá is teszik ( ó, egek!!!) azok egytől 1-gyík (by, puncsa) szopjanak lóT ( by, lucababa)

a tábla helyesen: VESZÉLYES HULLA TÁROLÓ!

Tiszai Attila 2018.01.13. 08:07:31

zsé programozót azért nem leled, mert ő csakis egy gigaprojektben vesz részt, ott ad bele mindent.
nem aprózza el magát a srác mindenféle himihumi programozási alapismeretekkel, ő egyből a szakma csúcsán kezdett! :D :D :D XD

R2D22 2018.01.13. 09:54:10

himihumi.............

bepiszkítottam:):):):):):):):):)

dr.Léda 2018.01.13. 12:29:59

Hüjjjjjjjék. :D:D Gigalájk.:D:D

dr.ahalan 2018.01.15. 00:10:37

@R2D22: Ez jó. Elkészíttetem a táblát. Zs. programozó meg egy századik senki a szakmában. :)

dr.ahalan 2018.01.15. 00:11:31

@Tiszai Attila: Bocsi, egy referenciát tudok. Elkészítette a török-magyar társkeresőt. Hatalmas tolongás lehetett! :)))))

vaksieger 2018.01.16. 20:42:57

engem is le/kitiltottak a facen. :-( (ha hiányoztam volna valakinek, ez az oka)

dr.ahalan 2018.01.16. 22:53:34

@vaksieger: Mást is. Gyere más, igazinak tűnő névvel. :) De kiírtam a csoportban, hogy tiltottak. :)
süti beállítások módosítása