dr.ahalan

dr.ahalan

Necces-vicces plakátmizéria

2021. szeptember 21. - dr.ahalan

 

 

Kihasználtuk az utolsó meleg délutánt, és vasárnap kimentünk az ARC kiállításra. Mondhatom, igen szórakoztató volt, és maga a park is lenyűgözött, egészen emberi, a sakálok még nem vették észre. :)))

 

Külön kell megemlíteni, 180.- forintért nyaltunk fagyit, hatalmas gombócokat, én gluténmentes kávét és puncsot, imádtam!

 

Az Etele pláza viszont rettenetesen csúnya, minek kellett még egy ilyen szörnyűség, detélleg… :((((

 

Aztán mivel ott volt pár lépésre, megmutattam a Gábornak azt az épületet, ahol a volt barátom presszója volt… mikor is?... Hm. 35 éve. :))) Már megrogyott a teteje is, teljesen üres, ki is égett valamikor teljesen. Szomorú volt látni, erre mondják, hogy az idő vasfoga… Micsoda élet volt ott! :O

 

Tegnap Horrorkával beszélgettünk, ők is látták a kiállítást, öt percre laknak. Azon ötletelnek, hogy ők is beneveznek jövőre az ARC-ra… Jó ötlet, támogatom! :))

 

Ma pedig elmentem hogy leadjam a voksomat, de olyan sokan álltak sorba, hogy esélyem se volt. Majd a héten még nekifutok…

 

Talán nem is meglepő, az első nap meghekkelték a választást, pfujj! Undorító! Alja dolog! :(((

 

Aztán nagyon megmosolyogtam egy cikket, a Föld hekker-nagyhatalmai India, Kína és Törökország. :))))

 

Gábor pedig elvileg két napja szabin van, értelemszerűen én is.

 

Olyan egyszerű terveim vannak, mint a fehérneműs szekrény rendbetétele. :)))

 

Utoljára Horrorkával pakoltuk ki teljesen, akkor hajítottam ki az összes nylonharisnyát, meg azokat az undok harisnyanadrágokat. Mindig utáltam őket, nem is értem miért hordtam, Kínos volt felráncigálni, aztán szúrt, viszketett… Na soha többé, az biztos! :))))

 

Lefogadom, a nylonharisnyát férfi találta fel! :))))

 

Azt hiszem most kidobálom a fűzőket és a necc csodákat is, méltósággal kell megöregedni, és végre összepárosítom azt a rengeteg zoknit, lábtyűt, bár mondjuk sokan a zoknifaló mosógép által váltak özveggyé… :))))

 

Régen Horrorka a magányos zoknikból bábot varrt… De szerintem már nem foglalkozik ilyesmivel. :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2316696822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2021.09.22. 22:38:52

Szerda! :)
Gábor végre a Mirákulumban, jöhetnek a laza napok! Remélem... :)))

Felmentem ma a galériára, és lecipeltem két zacskó RSA-bélyeget, áztatni kell, úgyhogy most Mandela szárad minden szabad felületen, és trópusi halak, meg madarak kukucskálnak. :)))

Aztán ugye hatalmas siker az ellenzéki előválasztás, ugyanakkor a fideszes aláírásgyűjtők már telefonon is kuncsorognak, meg az öregek otthonában riogatják a lakókat... Gábort is megkeresték, mondta hogy kezdjék azzal, hogy mikor hozzák vissza az elcsaklizott magánnyugdíját, kamatokkal cirka három milliócskát! :)))

Engem a trafikban találtak meg, hát mondom... Ez mi célt szolgál? Hogy ne jöjjön vissza a Gyurcsány... Hát mondom! Nem is akar... De a Dobrev! :))))

És Dobrev visszalép, ha elég aláírás lesz? Nem.... Akkor meg minek ez az egész szar, ha nincs célja, he? :))) Listázunk, listázunk? :)))

Aztán van még a Kálomista! Nagy bukta a Gyurcsány-film, alig van érdeklődő, nem kell a moziknak, majd nyilván lemegy a közszolgálati TV-n pár százszor...

És ki a hibás, hogy nem kell a film Kálomista szerint? Maga a Gyurcsány.... Kész cirkusz! És minden napra jut valami! :)))

dr.ahalan 2021.09.23. 22:18:16

Tekintettel a jó időre végigsétáltam a Ráday utcán, imádom úgyis, aztán beálltam a sorba, hogy voksoljak. Jó sokan voltunk! :)
De túl vagyok rajta... :)))

Hazafelé az Üllői úton jöttem, benéztem a kézműves boltokba soppingolni kicsit, és hoztam haza thai kaját. :)

Szóval ácsorogtam a sorban, és figyeltem az embereket... Jöttek persze fidesznyikes beszólogatók, a legdurvább az a gizgány, 20 év körüli majom volt, aki rágyújtott a sátor háta mögött, majd nagy vidáman megpróbálta felgyújtani a sátrat előbb a cigivel, aztán az öngyújtóval...

Két méretesebb ember rászólt a sorból, léptek felé kettőt, a kis gennygombóc úgy futott, de úgy.... :)))

És ázik-szárad ez a rengeteg-rengeteg RSA bélyeg.... Hogy mikor és miért vettem meg, azt nem tudom. Mondjuk volt egy időszak, olyan olcsó volt az áztatandó bélyeg, pár száz forint volt egy kilós zacskó... Akkor még a fene se gondolta, hogy eltelik majd húsz év, és nem lesz rájuk időm. :)))

Borzasztó... És még van rengeteg angol karácsonyi, magyar, holland, spanyol meg mindenféle vegyes akármi. :)))

dr.ahalan 2021.09.25. 23:10:43

Iszonyú gyorsan repülnek el a napok, csupa olyan dolgot művelek, amire a dolgos hétköznapokon nincs idő, és az együtt-hétvégéken túl nagy felfordulással járnának. :)))

És közben monitorozom a híreket, lekoccolt a kiskirálykisasszony Marbellára, vitte magával a három vérmagyar unokát, erről harsog a face... Most aztán hogyan kapnak "nemzethy" oktatást, hogyan nevelnek büszke magyar mellet azok a gyerkőcök, he? :)))

Ott a rothadó nyugaton... Ráadásul a maffia-paradicsomban! Ejnye! :)))

Aztán sütöttem még sajtos-sós sütit, olvasok olcsó krimit... valamikor húsz éve jelent meg, és szól egy mesterségesen gerjesztett világjárványról, karanténról, sokan meghalnak a nátha-tünetek, és a kapcsolódó tüdőgyulladás okán... Érdekes. :)))

Hogy mi van a járvánnyal? Egyre több mentő szirénázik át a téren, de kevesebb mint tavaly ilyenkor... Egyre több a beteg ismerős, kisebb a para... Akivel esetleg érintkezünk, az mind oltva van. Vagy átesett a betegségen... Persze attól még fertőzhet... Boltban már felvesszük a maszkot. Mondjuk nem mindig... Tömeges helyeken. :)))

És egy kicsit ma már hiányzott a Gábor. 16.47-kor... :)))

Kíváncsi vagyok a folytatásra, detélleg! :)))

Khinem Saar Yale 2021.09.27. 07:24:05

első!:)
zsetem, szumma kumla ude.
tegnap a legnagyobb, az iskoláslány, a fogamhiányzikelől, a szemefényenagypapának betöltötte a 7. életévét.
ismét 7 falura szóló ünnepségsorozat, tortaevés hígfosásig.
ajándék körömlakk, rúzs felkenése mindenhova........

de nagyon jófejcsávó mindegyik.
képek, ha le tudom bányászni a gépemről, a szokott helyen, nyitvatartási időben.

dr.ahalan 2021.09.27. 22:01:16

@Khinem Saar Yale: Kicsit irigykedem. Nálatok még rengeteg szüli-és névnap van... :)))
Istenke éltesse a kis foghíjast! :)
süti beállítások módosítása