dr.ahalan

dr.ahalan

Kis bolond őszike...

2020. szeptember 30. - dr.ahalan

 

Számok, statisztikák. Árulkodóak, leleplezőek. Szeretem őket…

Persze… Attól még nagy a baj. :(((

A pandémia kellős közepén alig pár ezer teszt naponta kilencmillió emberre? Ekkora fertőzöttségi aránnyal? Durva! :O

Olyan hirtelen jött a hideg idő, hogy a téren a kedvenc fácskám két nap alatt teljesen elsárgult. :(((

És tényleg változik a világ a koronavírus miatt, például húsz év után az idén először nem készítek adventi naptárakat. Nem lenne öröm maszkban járni boltról boltra aprócska és vicces ajándékok után kutatva. 120 meglepiért sok-sok üzletet kellene bejárni. :)))

Csendes hétvégén vagyunk túl, sok meghitt őszi perccel, aztán jött megint három nap megfeszített munka, fotózással, illetve ma délután már elővehettem a bizsucskáimat végre. :)))))

Holnap a Gábort várom ebédre, sütit is szeretnék sütni, ma még vadászom valami jó kis receptet… Ez is mennyire megváltozott! 20 éve még a konyhatündérkedés gondolatától is kirázott a hideg, Horrorka a suliban evett, hétvégén vagy étterembe mentünk, vagy telefonos segítséget kértünk Theo papától. :))))

Se kedvem, se időm nem volt kotyvasztani… Aztán most, a karantén ideje alatt élvezni kezdtem, és azóta is lelkesen kutyulok. Mondjuk szegény Gábor… Hát! :)))

Felemlegettük a legdrágább első húslevest, neki mondjuk nem volt benne része, mert pont hosszú hétvégére ment a Mirákulumba. :))))

A neten, különböző chat-barinőktől és haveroktól tanultam főzni, hát mondom… Marhahúsleves! Életemben először… :)))))

Jöttek a tanácsok, felkerült a tűzre a fazék… és akkor jött a hab! Fúúúú… Mondom! Ez rettenetes! Ezt én meg nem eszem! :O

Jöttek a tanácsok megint, szűrjem le, hagyjam, elforrja magát, halásszam le, végül valaki azt mondta… Öntsd le a felét a habbal. Na jó… Átöntöttem a lé nagy részét egy tálba, aztán a tálból zutty a wc-be. Forrón. :))))

A fajansz meg annyit mondott: RECCS… és kettévált elegánsan! :))) Valami gyári repedés lehetett benne, úgyhogy gyorsszolgálat, hétvége… 30.000.- Ft-ba került a húsleves az új wc-vel együtt, pedig akkor egy átlagfizetés alig se haladta meg a negyvenezret. :)))

Persze ez már nagyon-nagyon régen volt, és csodás húslevest főzök… De a Gábor nem hagyja ki a poént soha. Új és új humorbonbonokat talál ki a témában. :))))

Például leragasztja a deklit ragasztószalaggal. Felhívja a gyorsszolgálatot, és érdeklődik a sürgős fajanszcsere aktuális áráról. Rém találékony! :))))

És hogy valami politika is legyen… A kiskunhalasi mobilkórház még egyáltalán nincs téliesítve. Nincs benne fűtés…. És kérem! Állítólag a szennyvízelvezetés sincs megoldva! Jelen helyzetben! Szép! :((((

Patyomkin-kórház! :))))))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr3616222768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.09.30. 23:22:06

És egy titok... Baj esetén ezt keresd! Magyarországon is forgalomban van, más csomagolással, más kiszereléssel, természetesen engedélyeztetve. :)))

www.amazon.com/Advanced-Cold-Pills-Qiao-Teapills/dp/B00BBMY9Y4

dr.ahalan 2020.10.01. 23:29:30

Nem vagyok én jóban a káposztafélékkel, hiába... El kell ismerni! :)))
Nemrégiben egy alattomos mezei káposzta tolt ki velem, most egy kellel kellett megvívnom! :)))
Legyen frankfurti leves. Gábor imádja!
A harmada se fért a levesbe, pedig olyan ártatlannak tűnt ez is! :)))
A többit lefagyasztottam.
Tényleg igaza van a Fidesznek! Brüsszel foglalkozzon a kelkáposzta maximális levélmennyiségével, és ne a... menekültekkel. Mi az hogy jogállamiság? Varga Judit ki is kérte magának, mondjuk állítólag csinos, meg szexi... Mondjuk én egy véresszájú, kikent-kifent, leharcolt, de kitanult rafinált izét látok benne... :)))
A kommenyista korszakban volt belőlük elég.
A nagypofájú,csinos elvtársnő tűsarokban... :))))
Lenne erről történetem elég... :))))
Csak nem lehet megírni! Mert a szabályzatot be kell tartani! Egyébként jön az admin, a bíró, a közjegyző, az alkesz Stibi, és mindenféle rettenetes dolgok történhetnek! RÉM VESZÉLYES dolog!
Magyarország 2020......
Sok statisztika szerint Európa legnyomorultabb, legfertőzöttebb országa. A legnagyobb szegénységi ráta, a legnagyobb gazdasági visszaesés, a legtöbb munkanélküli, a legalacsonyabb nyugdíjak, a legtöbb adóteher, a legmagasabb Áfa... Járványhelyzetben a legtöbb magára hagyott.

Összeomlott egészségügy, felfogod? Sok statisztika azt mutatja, hogy csak Albánia és Bulgária van valahol alattunk. A románok vastagon megelőztek minket. :))))

Na, csak úgy mondom.. :)))

dr.ahalan 2020.10.03. 00:49:33

Azért ez a Salvini egy nagyon gennyes figura, valljuk be! Remélem méltó ítélet születik... A Trump meg elkapta a koronavírust! Hahhh! A nagy vírustagadó! Százezrek haltak bele a hülyeségébe... :O
Nálunk 17 bevallott halott, de lehet majd piásan autót vezetni, kell a magyar borászoknak a bevétel... Pár halott család igazán belefér, ha meg lehet menteni a cimbi-borászokat... Hát hányinger, komolyan! :(((

Gábor megjött, voltunk bevásárolni, már alszik... Töltött csirkecombokat tervezek tepsis burgival... Egy kis hagyma, paradicsom, paprika, egybesütve. A pikáns (epres-meggyes) gyümileves már lehűtve, és holnap szolid buli, óvatosan persze... :)))

A mai bugrisokat már nem is említem... Vagy de! :)))

Lecarja a felragasztott vonalat, trendi negyvenes anyuka nyomul a lányával együtt, pakolja fel a petyerkát a szalagra, liheg a nyakamba,vihorászik, jön utánam még a kártyás fizetésnél is... Fizettem, bepakoltunk, és én jó hangosan beszóltam! :)))

- Menjünk már! Micsoda bugrisok! Ez még a parfümömet is kiszagolta, esküszöm... Még hogy két méter, vagy másfél... És néztem rá csúnyán! :)))

És a tetovált csodanő a műkörmével, csilivili mobiltelefonjával, trendi lánykájával... Lefagyott!

Tipegtem kifelé...

Gábor nézett rám, és megjegyezte:

- Most igen elégedett vagy Takács Bálint! :)))
- Hát... Jahhh! Naná! Vegyünk még vattacukrot. Elfogyott.. :))))

És bementünk, és vettünk vattacukrot! Poharasat. Szeretem. :)))

Qouple Ray 2020.10.03. 09:18:10

"Szildi
Admin
49 perce

“Tipegtem kifelé…” no, ezen jól szórkoztam, ahogy a nagy sejhajával ."

én is jól szórkoztam (sic!), egy mezei mondatot ( alany, állítmány) nem tud leírni, mert ostoba, és minősít, holott 76 évesen már jártányi ereje sincs, csak vonszolja magát! a 38 kilójával, a fokhagymagerezd, de csinos sejhajával!!!!:):):):):):):):):)
a toronyszoba magányos foglya, néha engedik kicsinyet a raklapokon játszódni, hintázni:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.03. 10:42:58

@Qouple Ray: Hát igen! Itt a bizonyíték, nem tud rólunk leszakadni a vén satrafa. Baj van nála az emeleten... Szerintem már régestelen régen felügyeletre szorul, valami intézményben lenne a helye.
Jóóó... Értem, náluk most "NOMANY" van, de talán vannak még olyan szociális intézmények, amik lakhatóak és megfizethetőek. :)))

Qouple Ray 2020.10.03. 11:20:19

"
Szildi
Admin
2 órája

“Tipegtem kifelé…” no, ezen jól szórakoztam, elképzelve ahogy a nagy sejhajával tipeg ..

dr.ahalan 2020.10.04. 10:14:40

@Qouple Ray: Végre elérte a zsírarcút, aki segített neki befejezni a mondatot. Egyedül nem megy, egyedül nem megy... :))))

dr.ahalan 2020.10.04. 23:24:52

Takarítgattam a face-en, nem szeretem, rengeteg üzenet fityegett ott olvasatlanul, egyszer csak ráleltem erre a cukiságra:

Lakhely: Szombathely
Ide járt: BS Waldegg
Lakhely: Szombathely
2016. 03. 14. 15:58

Zsuzsanna
küldte
4 éve
Szia!ne haragudj ,hogy itt zavarlak....de csak itt tudok irni.freeről kitiltottak

Qouple Ray 2020.10.05. 06:38:24

"
Szildi
Admin
1 napja

“Tipegtem kifelé…” no, ezen jól szórakoztam, elképzelve ahogy a nagy sejhajával tipeg ..

E-ke a saját köreiből veszi a példát, mert éppen ő az aki minősít, de valószínű nincs előtte más példa, egy gusztustalan “car” alak, aki ennyire képes (mi van ezt nem mered bemásolni, érdekes).
Attól tartok előbb kerül mindkét mákvirág egy “intézménybe”, ha egyáltalán az eltartóik finanszírozzák.
Ugye, mert a trollok egymásnak megküldik a hsz. bejegyzésüket, mint régi szokásuk is volt, így ne csodálkozzunk, hogy másról is csak ezt tudják feltételezni. Én mindig csak utalok valamire, ha van időm (ami mindig kevés) utólag rendbe teszem, kijavítom de a lényeg, hogy eljut a mondanivalóm pont annak akinek szánom, mert különben nem lenne témájuk.
Látható nincs más témája, összeugrasztana bennünket, mert ha körülötte nincs senki, ezért megeszi a irigység, inkább ártana. Egy féreg, gonosz szemét , nulla ember az ilyen, szégyellje magát. Képzeld van olyan, hogy megbocsájtunk, van olyan, hogy félreismerünk valakit, főleg ha befolyásoltság alatt állt, egy hírhedt proli net troll senki által, aki örökké csak rombolt. Az Aha mindig rászállt az általa kipécézett tagokra, zaklatja, és még most is levakarhatatlan, ezt csinálja több mint 10 éve. Sajnos egy pszichiátriai beteg, kezelésre szoruló féreg, akiknek a területe a net, mert sehol nem tud érvényesülni, inkább árt, ettől boldog. De soha ne legyen jobb neki, ez legyen a legnagyobb öröme, mert nem érdemel az élettől semmit, nem is fog soha. Remélem kielégülve, jól alszik, sikert érezve, mert neki ennyi az értéke, az amit művel. Visszaél mindenkivel, minden infóval, akik beengedték magukhoz, vagy bizalommal fordultak hozzá , azok többnyire megtapasztalják, semmi más nem élteti a gonosz lelkét, remélem a purgatóriumban végzi, mert más nem jár neki."

. Én mindig csak utalok valamire:
car alak

Qouple Ray 2020.10.05. 06:42:18

@Qouple Ray: folytatás....
. Egy féreg, gonosz szemét , nulla ember
hírhedt proli net troll
egy pszichiátriai beteg
kezelésre szoruló féreg,
remélem a purgatóriumban végzi,

épp csak utalt.........ilyen körökben mozgott, ilyen a szókincse
( hacsak nem tollba mondták neki )

dr.ahalan 2020.10.05. 07:34:45

@Qouple Ray: Jó reggelt! :)))
Nocsak! Már megint nem aludt szegény? És milyen ocsmány, milyen ordenáré! Közönséges!
Sose szerette az őszinte szót, és sose tudott viselkedni. Piha! :))))

Qouple Ray 2020.10.05. 08:00:42

"Sajnálom, csak így lehet kifejezni azt a mély megvetést, amit ilyen emberek felé érzek, a társadalom alja."
" Szildi
Szildi
Admin"

sajnálja, de leírja........úrinő
dr. úrinő dr.
:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.05. 08:15:46

@Qouple Ray: Saját jogon! Szánalmas... :))))

Qouple Ray 2020.10.05. 08:45:46

@dr.ahalan: dehogy szánalmas!! szerintem ". Egy féreg, gonosz szemét , nulla ember
hírhedt proli net troll
egy pszichiátriai beteg
kezelésre szoruló féreg,
remélem a purgatóriumban végzi, "

:):):):):):)

dr.ahalan 2020.10.05. 09:30:19

@Qouple Ray: Persze ocsmánykodhat, höröghet, terelheti a szót ezerrel, akkor is felteszem a kérdést!

Miért lettek ilyen módon megalázva, becsapva, meglopva, kitiltva embertömegek? Hol a magyarázat? Hol a bocsánatkérés? Ez itt a lényeg sok-sok év után is... És le lehet vonni a következtetéseket. :))))

Szerintem téma vége. :)))

dr.ahalan 2020.10.05. 09:38:44

Törlődött, visszahoztam a témanyitót.

2016. 03. 14. 15:58

Zsuzsanna
küldte
4 éve
Szia!ne haragudj ,hogy itt zavarlak....de csak itt tudok irni.freeről kitiltottak

Qouple Ray 2020.10.05. 16:15:33

folytatás:
"Latom még mindig nem fogják fel. A neten található oldalaknak saját szabályzata van, minden esetben egy üzemeltető határozza meg, annak az elfogadása nèlkül be sem lehetetne lépni. Aki mégis regisztrált, belépett ezzel elfogadta, de nem tartotta be, (ami elég egyértelműen le volt- van írva, hogy mivel járhat) azt saját magának köszönheti. Mindenütt van adminisztrátor un. admin, aki az oldal szabályzatának megfelelően végzi a dolgát. Egy oldalon, mint annak a meghatalmazottja senki nem a polgári nevén adminisztrál, moderál. De többet erről ott ahol megmagyarázhatja, hogy milyen alapon becsmérelt, rágalmazott akár egy oldal adminját, akár ottani tagokat. Mint most is, ráadásul magán leveleket kiadva, nyilvánosan tagokat azonosítva, éppen amikor annyira szigorú az adatvedelmi törvény. Érdekes lesz, várjuk, hogy mivel bizonyítja, hogy milyen jogon, a hitel rontásról nem is beszélve (még)."
(szildi)

dr.ahalan 2020.10.05. 18:20:57

@Qouple Ray: Hablaty, mellébeszélés. Terelés. És hogy kinek kell és mit bizonyítani, azt majd meglátjuk. :)

Ma különösen nyugtalan szerencsétlen Rüszmi! :)))

dr.ahalan 2020.10.05. 22:49:03

2018. 04. 24. 10:48

" Szia!
Na annyit kell tudni rólunk, hogy a férjem 2 éve örökbe fogadta a gyerekeimet.
Ha bírósági ügy lesz, jön a mami velem a gyámügyre, mert a következő dolgok hangoztak el tőle: a gyerekeim nem kapnak enni, a küszöböt rágják. Nem foglalkozom velük.betegnek hazudtam a gyerekemet. Egy pszihiátriai eset vagyok, eltartott, aki semmit nem csinál.
Na az igaz, hogy én soha nem fogom fizetésben utolérni a 3 diplomás férjemet...mindenhol meg fogom hurcolni. "

dr.ahalan 2020.10.05. 22:59:59

@dr.ahalan: Remélem így már marad. :(
Fentebb! :)))

Zűrös hétfő vége, szomorú híreket kaptunk barátoktól, mostanság ez annyira mindennapos valahogy... :))))

Trump kiszambázott a kórházból, és máris kampányolt, nem kell félni a koronavírustól. Ahogy a külföldi hírportálokat olvasom, nem csak nekünk büdi az egész pár napos komédia. :)))

Pont olyan, mint a kamu fotók a kamu ingatlanokról. Vagy mint a török hacker. :)))

Szeretek a vicces emberek kis stiklijein nevetni. :)))
süti beállítások módosítása