dr.ahalan

dr.ahalan

Dinnyesiratás és a bizonyítékok eltüntetése :)

2020. augusztus 24. - dr.ahalan

 

Lilával nem dolgozom! És tényleg… Magam pedergetem ezeket a gyöngyhímzett gömböcskéket filmnézés közben, és most fent látható, nekikezdtem a Faberge-fűzésnek is. Szeretem… :))))

Majd karácsonyra lesz belőlük medál, fülbevaló, mindegy… Nem sürgős. :))))

És csak amikor kiborítottam a halmot, akkor vettem észre… tényleg szinte sose dolgozom lilával! :)))

A cél egy 7-8 cm-es Faberge-utánzat, csupa kristállyal. Már kezdek rájönni a titkára, csak menni kell a nagyobb gyöngyök után erősen. :))))

Iszonyú kevés kristály gyöngyöt lehet itthon kapni. :( Pedig fontos a tizedmilliméter pontosság is, a szín is. )

Na… Ez unalmas kezdés volt! :))))

Horrorkáék megjöttek Prágából, mindenféle romantikus dolgokat műveltek, hajókáztak, sörgyáraztak, csavarogtak, és volt lánykérés is, persze a Károly hídon. :)))

Meg se kérdeztem, melyik szobornál… Nekem egyszer azt hiszem a Szent Antalnál volt. Ha ő a helikopter-kobakú… :))))

Szóval cicák, papagáj rendben átadva, egy igen jó kis hétvége után lezártuk a céges hónapot, Gábor délelőtt még futott pár kört, aztán visszaszaladt ide ebédelni, oszt irány a Mirákulum. Én pedig vasárnapig szingli leszek! :))))

Már a karantén idején nekiláttam selejtezni a galéria gardróbját, most folytatom. Elképesztő dolgok kerülnek elő! :))))

Egy élet emlékei… Mindig, mindenhol rengeteget fotóztam, a jó képek mentek albumba, a többi meg gyűlt… Szökőkút valahol, arab asszony csacsival, tunéziai kávézó, egyiptomi koldus, tenger hajóról, hajó tengerről, víz alatti homály,  talán korallzátony. Sziklák, romok, festmények, „mindenfene”. Dobozok, zacskók, ládikák.

Régi fotók, férjem sose ismert rokonai, elsárgult iratok, rengeteg képeslap, amolyan turistáknak szánt emlékbiszbasz-kötegek, akkor még volt értelműk, de ma a net korában…  Azt néz meg az ember, amit akar. :)))

Gyűlik a zsákocska, majd Gáborpapa elégeti ősszel, ami égethető. :)))

Egy külön cipősdoboz tele volt fiatalkori levelekkel, innen-onnan kapott  képeslapokkal. Ha megfeszülök, akkor se tudom, kik voltak ezek az emberek. :)))

Néha jókat derülök… Egy pasi valamikor 1989-ben írt vagy négy oldal elvont, gondolom művészinek szánt elmehányást, aztán elfogyott a papír, és folytatta a nagyméretű borítékon! :))))

Persze vannak szép számmal, akikre emlékszem. Azokat meg láttam már a face-en… Már nemigen akarok emlékezni. :))))

Szingliségem idejére tervezek még túrófánkot, és mindenféle újszerű zöldséges kaját. :))))

A politikával is érdemes foglalkozni, Lukasenka egyre jobban elborul, rohangászik fel-alá a fiával talpig fegyverben, beöltözve, mint egy dzsungelnyuszi! :(

Nálunk meg kitört a szivárvány-para, de erősen! Sok fantáziátlan, aszexuális, kirekesztő, gyűlölködő  izé… Tényleg csak szánni tudom őket! :))))

És kérem... A Lőrinc belepisilt! Az idén összesen kétszer sikerült csak igazán jó dinnyét vennünk. :(

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1316175452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.08.24. 23:06:10

Ja! Fontos információ! Szolgálati közlemény! A fagyim is elfogyott! És elfelejtettem venni! Felháborító! :(

Qouple Ray 2020.08.25. 06:09:24

"1. nem én jártam zeneiskolában, de tanultam zongorázni, abszolút magán alapon, ez elég volt az iskolai zenekarhoz, később is
2. attól, hogy tényleg ,rossz a hallásom, még megtanultam a kottát és használtam is, ettől még jól is ment, azok amiket megtanultunk.
3. a barátom, éppen a “hazádban” dolgozott, de több infó erről nincs, majd elmeséltetem vele, milyen is volt egy felvételi, vagy csak érdekfeszítőt akartál írni.
4.az E-ke remélem bizonyítani tudja, amire kíváncsi lesz, kis is az akit saját magával azonosít.. ugye milyen egy buta barom..hi-hi
Szildi
2020.08.23. 23:49"
"Szildi
2020.08.24. 18:21

Ezen én is jól szórakoztam, nincs ennek semmije, csak vágyai, amiket úgy ír le mintha megtörtént volna vele… barát,ugyan már kinek kell ez a “Debella Ella”, ráadásul messziről bűzlik-( ez saját tapasztalat!!) "

nekem csak egy ( dehogy egy, de most kevés időm van) kérdés jutott eszembe: milyen iskolai zenekar lehetett az, ahol egy rosszul halló, kottát olvasni ( mert messze nem ugyanaz, hogy olvasni, vagy használni!) nem tudó buta parasztlány lehet a zongorista??????
aki majd megkérdezi a barátját, aki, mint tudjuk a "hazádban" dolgozott ( de több infó nincs!) milyen is volt egy zeneiskolai felvételi??:):):):):):):)
mert ugye aki csak magánúton tanult, annek nem kellett felvételizni soha, sehova senkinél, elég volt ha az édesanyja azt mondogatta neki naponta, zongoravirtuóz vagy!!! megismerik majd a neved nyújorktól rómág, buenoszajresztől londonig!!!
aztán tudjuk, csak a köves útig jutott el:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.25. 08:59:34

@Qouple Ray: Terel, hablatyol, hadovázik, mellébeszél. Szokása szerint. Csak a török hacker ne kerüljön szóba. Attól a témától fosik. Okkal. :))))

Qouple Ray 2020.08.25. 09:26:08

@dr.ahalan: sok témától fosik még, elhiheted.
a privát szobákban való leselkedés, a privát levelek üzenetek, csókok olvasgatása. a zaklatások, "után nyúlások", a kreditek eltüntetése, satöbbi, satöbbi.

dr.ahalan 2020.08.25. 09:55:26

@Qouple Ray: Tényleg! Ideje a bűnlajstromot felfrissíteni, mielőtt elszállna magától ez a kétes egzisztenciájú rüszmi, hóna alatt a Bösendorfer... :)))
Mindenesetre benéztem a lóboxra. Dübörög. :)))
Valamikor fej-fej mellett vezették a piacot. Az eredmény látható... :)))
Sok százezer tag - két tag. :))))

És ezzel mindent el is mondtam. :)))

Qouple Ray 2020.08.25. 11:07:40

"Azért remélem tudják bizonyítani amiket állítanak, mert erre nagyon kíváncsiak leszünk. Azt is majd megmagyarázhatják, vajon mi a dolga egy üzemeltetőnek a saját oldalán, talán a tagok azt csinálhatnak amit akarnak, felelősség vállalás nélkül? pl. szerintük, az ügyfeleik szűrik ki ha azok törvénytelen dolgokat művelnek? Biztos a saját dolgaikban is felelőtlenek és nem figyelnek a “pult ” alá, náluk lehet bárkinek bármit csinálni, ha nekik úgy tetszik. De erre majd az ügyvédem kifog térni, és kéri a konkrét bizonyítékot, mert ez abszolút hitelrontás, miközben fogalmuk sincs egy üzemeltetői oldalról és annak működtetéséről. A büntetőügyekről még ha érintettek lennének sem kapnának senkitől felvilágosítást, hatóságtól sem, üzemeltetőtől sem, még ha ügyvédjük van az sem.. ha ezt sem tudnák. Hülyék a köbön.
Szildi
2020.08.23. 23:49"

"felelősség vállalás "
"kifog térni"

és az év beírása:
"A büntetőügyekről még ha érintettek lennének sem kapnának senkitől felvilágosítást, hatóságtól sem, üzemeltetőtől sem, még ha ügyvédjük van az sem.."
azért ennek csak utána olvasnék, olvastatnék!!!!
siket, ostoba csapattag!!!:):):):):):):):):):):):):):)

Qouple Ray 2020.08.25. 11:16:27

BarátTöpnek szeretettel küldöm ezt a klasszikust, kár, hogy nincs benne egy siket zongorista!!!!:):):):):):):):):)

youtu.be/PCrJnrpvEu4

dr.ahalan 2020.08.25. 11:32:19

@Qouple Ray: Ennek a hadovázásnak, bazseválásnak, értelmetlen magyarázkodásnak szerintem megint semmi értelme. Ha volt nyomozás, azt már régen le kellett zárni. Illetve ha nem volt, akkor egészen egyértelmű, hogy mi történt. :)))

Qouple Ray 2020.08.25. 12:52:59

@dr.ahalan: folyamatosan hatás alatt van, be van szórakozva!!!
little hotel mentol!!!:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.25. 13:56:58

@Qouple Ray: Az biztos! Ép elmével bíró és/vagy józan ember ilyen blődségeket nem írna le.
Mentolos rüszmi! :))))

dr.ahalan 2020.08.25. 22:21:00

És tolja, és tolja! :)))

Szildi
2020.08.25. 19:54
A hülyéknek: Fogalmuk sincs milyen egy ügyészi nyomozás, van az ismerőseink között, akik egy beruházó 100 millás csalása miatt tettek feljelentést, kb. egy év múlva kezdték kihallgatni őket és az ügyvédjük sem tudott semmit tenni,, , kb, így megy minden. Nem adnak felvilágosítást, ha bűncselekmény gyanúja van, akkor meg pláne, az ügyvédeknek sem, lezárás, információ csak bírósági per elrendelésekor (védőügyvédnek betekintésre). A polgári per ügyünk még az ügyészségnél van nyomozás alatt, majd meglátjuk mi lesz a vége (Bíróságnál reklamáltam, ezt a választ adták, bár engem már régen kihallgattak ahol a “Főkolomposok” azonosítva lettek). De mivel “zajlik” az élet az új csatolmányok beadva, pl.”voltam” úrra is kíváncsiak lennénk, ki is a valódi személye és honnan ismer engem ennyire, hogy becsmérelni mer,de ha neki ez kellett , jöhet majd erről beszámolni.

Legalább három helyen vérzik a történet, nagyot bicsaklik, mondjuk alapfogalmakkal sincs tisztában. De ezt hagyjuk... :)))) Na de! Hogy embercsoportokat évekig előre megbeszélt, állítólag már megszületett (megbeszélt) ítéletekkel zaklatni, fenyegetni nyilvánosan egy híroldalon... Az kérem bűncselekmény. Jó lenne ezt megkonzultálni a sztárügyvéddel.

Mondjuk mindjárt a véres vatta, meg a náci kiszólások után. :)))

És majd meglátjuk ki kapja meg az első idézést. :)))

Zsírpofám! Gyenge vagy jogból, mióta mondom! Maradj meg a kis genyóságoknál, azok illenek a te nívódhoz. :)))

dr.ahalan 2020.08.25. 23:15:45

És kis mérgező humorbonbon. Ma tudtam meg kinek zenélt a kan... amikor az ajándékot akasztgattad a kilincsére, és hiába sírtál, dörömböltél. Valóban undorító, előre kitalált perverz játék volt, és nagyot néznél, ha tudnád ki hentergett az ágyban! :)))
Ő szeretné ha tudnád, én meg nem szeretném.
Pont olyan virtuális vérgenya, mint te.
Biztosan nagyon élvezném a játékot, de van jobb dolgom is.
Ő meg holnap is úszik majd egy keveset.. A nyár végét ki kell használni. :)))

Qouple Ray 2020.08.26. 07:04:12

fekete nap ez a mai, a gyászé!!
károgó varjú sereg veri fel a hajnal csendjét!!
vérszag......

beigazolódott a félelmem, amit már hetek, hónapok óta lebegtet a siket zongorista, a csapattag, a kottaállvány......
Voltam kolléga ki lett terjesztve!!!!!!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):)

ja, lemaradt, első, zsetem, szumma kumla, ude, holdfény szonáta.......

dr.ahalan 2020.08.26. 07:43:34

@Qouple Ray: Azt hiszem hatodszor terjeszti ki. Vagy hetedszer? Állandóan terjeszt! Mániája! :)))

Qouple Ray 2020.08.26. 09:53:49

@dr.ahalan: ha zongorázik, és be is szórakozik közben, permanensen terjeszkedik!!!!:):):)
hányinger ez a rüszmeteg műhajú!!!

dr.ahalan 2020.08.26. 19:51:47

@Qouple Ray: Csak könyörgöm! Ne énekeljen hozzá! :)))

dr.ahalan 2020.08.26. 23:08:21

Számláló:

news.google.com/covid19/map?hl=hu&gl=HU&ceid=HU%3Ahu

Érdekes látni, ami történik. Ahogy a társadalom megoszlik, még ez a szétszabdalt, szétszalámizott társadalom is. Vannak a vírustagadók, és vannak a vírusparások.

Én tudom, hogy ez nem egyszerű influenza. És kész. :))) Hiszi aki akarja... Nyilván nem megyek olyan helyre, ahol szóródhat... Az az ő hitük, az ő meccsük, ő koncertjük, az ő tagadásuk. :)))

De az én saját világomban, saját buborékomban úgy akarok élni, ahogy én akarok. A saját szabályaim szerint, a saját kis boldogságomban. Aki intelligens, az elfogadja. Szerencsére a környezetemben szinte mindenki így gondolja. Horrorkának teljesen természetes, hogy a prágai út után nem jön ide két hétig, és nem ölelkezünk, mert tömegközlekedik, és ugye a kereskedelemben dolgozik... A többiek meg mind hermetikusan élnek, dolgoznak. Totálisan biztonságos a Mirákulum, mindenki betart minden szabályt... Hát mi olyan nehéz abban, hogy a boltban felvegyünk egy maszkot? Csak a biztonság kedvéért... Ott össze vagyunk zárva. Egy légtérbe. Kérem szépen... :)))

De nem! Beleliheg a nyakamba, leszarja a felragasztott matricát, nem tart be semmiféle távolságot, és eszébe se jut a maszk...Összefogdossa a gyümölcsöt, a sajtot. Vírustagadó.

Az én szememben bugris. És megint minden, de minden statisztika engem igazol.

De nem hiszi el. Ahogy a vírust sem.

És kikéri magának...
Mert ő csak úgy akar élni, ahogy a vírus előtt.

Soha többé nem fogunk úgy élni, mint a vírus előtt.

A vírus úgy van programozva, hogy a vírustagadók okán teljesen átalakul a világrend, azt hiszem.... De ez nem az én dolgom, nem az én ügyem.:)))

dr.ahalan 2020.08.27. 22:47:32

Csuda egy nap volt, csupa-csupa vidám hírrel. :)))
Sose gondoltam volna, öregkoromra kárörvendő is lettem. Csak egy kicsit. Icipicit.... :)))

Még három nap a szingliség. Még élvezem. Kb. Holnap kezd majd nyomasztani az egyedüllét. Persze beszélünk naponta többször, Gáborral csodát tesz ilyenkor a Mirákulum, érkezik majd vasárnap terepjelmezben, borostásan, megfeszült izmokkal.Igazi idegenlégiós bakancsban. Hozzá tartozik a játékhoz. Gazt vág, bozótot nyír, fát aprít, eszi a kedvenc kajáit, este tábortűz mellett borozgatnak, aztán felmegy a mi kis házunkba... Talán jövőre én is ott lehetek. :(
Majd elmesélem, hogy most még miért nem... Mert bizony bugrisok vannak bőven! :)))
Nem csak a járványtagadók lehetnek bugrisok. Sok-sok bugris hemzseg mindenfelé. Néznek rám döbbenten. Olvas az elmebeteg! Könyvet! És nem hallgat bulizenét! A műveletlen tuskó! Valami izé... Valami drog! Várjáááá! Dosztojevszkij! Megjegyeztem! És támogatja a szivárványos zászlót! Érted gecc? Érted? A buzikat.... Majd az admin megmondja a frankót!
-Igazad van geccc !
- Van lóvéd két herbálra?
- Van... Adott rá...

Fura világ.

Qouple Ray 2020.08.28. 08:52:32

"PadreEmeritus
2020.08.28. 06:17

Valakinek felforrt a fejében a melegtől a káposztalé!!!:):):):):):) Tömegközlekedik, neki sincs jogsija???:):):):):):):) Családi hagyomány, jó
bugrisnak lenni!!!:-))))))))) Most csak arra leszek kíváncsi, hogy mikor lesz bűncselekmény a covid 19 tagadás??? Én nem tagadom, tudom, hogy ez frankó, meg azt is, hogy kik állnak mögötte, milyen erők!!! Ugyanazok, akik a valuta hitelek mögött álltak!!!!"

Ó, Isten, te vagy Istenem, hozzád vágyakozom! Utánad szomjazik lelkem… (Zsolt 63,2)

Jézus mondja: Ha valaki szomjazik, jöjjön hozzám, és igyék! (Jn 7,37b)

egyek, iszom szavait!!!!!!!

Qouple Ray 2020.08.28. 08:53:02

+m, elnézést....
megyek

dr.ahalan 2020.08.28. 09:44:47

@Qouple Ray: És jönnek a gyíkemberek is. Holnap... :))))))))

dr.ahalan 2020.08.28. 22:35:19

10.500 pedagógus kap félmilliós támogatást. A támogatást meg kell pályázni, és szerződést kell aláírni, hogy a pedagógus engedelmesen fogja tanítani a kormánypropagandát, a követelményrendszertől eltérni nem lehet, ha a pedagógus felvette a pénzt... attól kezdve a szabályzatot be kell tartani.

Ismerős... :)))

Aki nem tartja be, az megy a böribe, és elveszik a kre...izé... a pénzét. :)))

Véleményem szerint ez alja munka. Én a magam részéről soha, de soha nem lennék képes ilyesmit véghezvinni. Kitalálni se!

Így aztán maradok egyszerű "büdös proli", aki továbbra is "prosztó" Kosztolányit olvas, és igencsak jól érzi magát a libernyák bőrében. :)))

Aki megengedheti magának, hogy igazat szóljon.

Két elsőrangú, őszinte barátom van. Az idő és a statisztika.

És a Gábor egyre jobban hiányzik. Holnap hajnalban keresem majd a karommal, félálomban... Szombat... Hol van? Kávét főz? Híreket olvas? Ja... A Mirákulumban van. :)))

És milyen nagyon messze van még a jövő péntek! Tenagyatyaúristen! :)))
süti beállítások módosítása