dr.ahalan

dr.ahalan

Titkok, játékok, szerelem

2020. augusztus 09. - dr.ahalan

 

A képet magam fotóztam a héten, és egy részét idehoztam. A végén, hozzászólásban lesz egy játék, csak hogy megmozgassam az agysejteket. )))

Jó meleg hétvége volt, némi záporral. Kis csavargás, a megszokott dolgaink, semmi érdekes. :))))

Szóval voltunk a héten kirándulni kicsit, elintézendőnk is akadt arrafelé, nagyobb bevásárlás is aktuális volt, jól esett egy napot csak úgy gurulni, nagyot sétálni, fotózni, beszélgetni… Gondosan elkerülve persze a járványtagadó bugrisokat. :))))

Burger King. Bementünk ebédelni, és valahogy pont szemben ültem a bejárattal. Meglehetősen nagy forgalom volt, de a kézfertőtlenítőt rajtunk kívül SENKI nem használta abban a húsz percben, maszkot csak a dolgozók viseltek, és nemigen láttam, hogy sorjáztak volna az emberek a mosdóba kezet mosni, pedig szerintem az akkor is alapkövetelmény lenne, ha nem lenne ez az alattomos kór… Kis magyar életkép. :))))

Két méter távolság? Felmatricázott jelzés? Feliratok? Ugyan már… :((((

Volt még mingráncs-csetepaté a déli határon. Nézegettem a videókat… Érdekesek ezek a fiatalok! Nekiindulnak a világnak egy aprócska hátizsákkal, ami könnyedén, talán  üresen fityeg rajtuk. Fura gondolataim támadtak… :)))))

Aztán isteni dinnyét sikerült kifognom az Auchan-ban, és a csodavölgyi nyaralásból  megjöttek a sógornőmék, kaptam zsenge kukoricát, érkezett zöldbab, koktélparadicsom, kis zsenge fokhagyma, és más egyéb finomság… :)))

Lucullus élhetett így, azt hiszem! :)))))

Lusta hét várható, természetesen Horrorka érkezik majd a tradicionális közös névnapozásunkra, thai kaját tervezek sok zöldséggel wok-ban, és rengeteg letyepetyét. :))))

Bármennyire is sokat beszélünk telefonon, azért az az igazi, amikor itthon van. Rendbe teszi a számítógépemet, megoldja a káoszt az okoskámon, frissít, telepít, csacsog… Nem, ma nem selejtezzük a szobámat banya! Nem, nem dobhatod ki abból a fiókból se a műanyag lövedékes pisztolyt, se a mekis kegytárgyakat. Egyszer még sokat fognak érni… Mint a Kinder-figurák… Ugye? :)))))

És tényleg! Rákerestem! Én 21 éves korom óta gyűjtöm az egyedit, a réz öntvényt, a bronzot, a kézzel festettet, neki az apja csecsemő korától vette, és vette naponta. Majdnem a haláláig… Egy-egy miniatűr már most is elképesztő áron kel el a nemzetközi aukciós portálokon. :)))))

Elkalandoztam. Mindegy. Kedves hét várható Horrorkával, ékszerekkel, talán kis céges munkával, a megszokott, élvezhető és szerethető menetrenddel.

Ennyi manapság bőven elegendő, azt hiszem. Biztonságban élek. Szeretnek. Mindenem megvan. Nincsenek bűneim. Nincsenek tartozásaim… Van viszont vastag igazam, és az igazságom okán ügyem. De ez most nem fontos. A malmok őrölnek… :))))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr6816120238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.08.09. 23:22:18

És a játék...

A táblát félbevágtam. Valaki elénekelt valamit. Ott, a fa alatt! Viccből! Gúnyból cserzett ének volt!
És azt a muzsikát, annak a műnek a címét adták annak a kirándulóhelynek, és maradt is a név...

A muzsikának volt zeneszerzője.

És bizony minden út Velencébe viszi ezt az Ahát...

A zeneszerzőről koktélt nevezett el egy neves velencei bártulajdonos... A tradicionális koktél egyik alkotórésze a prosecco, amit sokszor értelemszerűen pezsgővel helyettesítenek.

Mi a másik összetevő?

Nyeremény nincs. :))) Csak dicsőség. És ne fossatok mán ennyire az admintól, beteg a teste, a lelke, egy gennygombóc, sose értettem, hogy miért féltetek, miért féltek tőle... Ártalmatlan, bűzlő kis nyomorék pattanás a virtualitásban.

Ugyanazt a szart kerregi évek óta. Beteg elme egy nullára redukált, bűzlő honlapon, egy súlyos gondokkal küzdő céggel, ezer hazugsággal, botladozó, kissé megtévedt elméjű... ötven éves, nemzésképtelen fiacskával. Ellopott kreditekkel. :))))

Qouple Ray 2020.08.10. 06:52:48

hideg őszibarackpüré........

:):):):):):):)

Qouple Ray 2020.08.10. 07:10:07

mert ugye ő nem jár ide, és soha semmit nem másol, nem visz át a szemétdombjára......
ja, mégsem.....
"Szildi
2020.08.09. 23:48

Mai “sziporka” a hölgy blog hsz.: idézem, és persze megörökítem : “És ne fossatok mán ennyire az admintól, beteg a teste, a lelke, egy gennygombóc, sose értettem, hogy miért féltetek, miért féltek tőle… Ártalmatlan, bűzlő kis nyomorék pattanás a virtualitásban.

Ugyanazt a szart kerregi évek óta. Beteg elme egy nullára redukált, bűzlő honlapon, egy súlyos gondokkal küzdő céggel, ezer hazugsággal, botladozó, kissé megtévedt elméjű… ötven éves, nemzésképtelen fiacskával. Ellopott kreditekkel. :)))) ”
———————————————————————————–
Nem “fossnak”, csak aki normális azt pontosan tudja, hogy amiket leírtál, mennyire kimeríti a becsmérlés, rágalmazás, személyiségi és céges hitelrontás tényét. Mindenki tudja, kikről miket hordasz össze az elme beteg agyaddal, minden leírt sorodért felelned kell, sőt bizonyítanod is. Amit nemzőképességről irkálsz, talán a saját környezetedből veszed a példát, úgy tudom egyidősek, Te hülye némber. Kapnál már egy agyi subbot, a sok gyűlölködéseidtől, de ide jutsz előbb -utóbb, vagy még jobban megbolondulsz, más utad nincs, ez a megérdemelt sorsod, remélem megérem."

és a fosnak két essel, az már csak a hab a tortán, pardon, foson:):):):):):):):):):):)
a diplomás gyógyszerész, az orvosfeleség:):):):):):):):):):)
aki siket, dyses, és megvan a nyóca:):):):):):):):)

és a fogatlan törpe is megjött feltöltődve, kipihenten a nyaralásból:):):):):):):):)
(siófok, aranypart, 5 csillagos szálloda, svéd útlevél, svéd rendszám, elnöki lakosztály, lányok......ja, az nem, ):):):):):):):):)
vagy:
sóstó, haverok, kert vége, sátor, szúnyog, kőbányai, my cream, kisfröccs az olcsóbbikból, hencegések, mesedélutánok, hívjmámegegysörre!!!
:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.10. 07:40:26

@Qouple Ray: Őszibarack jó. Bellini, Normafa, Norma. Gratula. :))))

A damilhajas meg tehet egy szívességet. úgy ránk van nőve, mint a pióca. Undorító, levakarhatatlan szerzet. Beteg. :)))

FOSSNAK! :))))))))

Qouple Ray 2020.08.10. 08:12:58

@dr.ahalan: végre ismét felbukkant a barija (sic!) , a seggnyalója, az ölebe, a hátszele, így mától ismét ifaszelep hosszúságú csecsre szophatják egymást:):):):):):)
a 78 éves meg a 69 éves üzekednek:):):):):):):):):):):):)
viszi majd szobára, hogy hintázhassanak a kicsi, de annál barnább teraszon:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.10. 08:23:18

@Qouple Ray: "Barnaraklapszex" a pirinyó, gazos kertecskében. Megírom novellának. Egészen szürreális lesz. :))))

Qouple Ray 2020.08.10. 10:38:35

@dr.ahalan: barna lány a teraszon:):):):):):):):):)

youtu.be/GiX2PbrBXCQ

Qouple Ray 2020.08.10. 13:16:38

".......... Te hülye némber. Kapnál már egy agyi subot, a sok gyűlölködésedtől, de ide jutsz előbb -utóbb, vagy még jobban megbolondulsz, más utad nincs, ez a megérdemelt sorsod, remélem megérem. Jól látom, megesz az irigység, helyes, pont ezért teszem fel, de kaphatsz majd még párat, hátha lesz témád. Hivatkozzál csak a nálam látottakra, pont jól jön minden hasonló bejegyzés, alátámasztva az eddigi zaklató tevékenységed is."
"
Szildi

" pont ezért teszem fel, de kaphatsz majd még párat, hátha lesz témád. "

és a 2020. 8 hónap legnagyobbja:

"Nem “fosnak”, (javítva, a hölgy volt utánozva) csak ...."
:):):):):):):):):):):):):):):):)

" “És ne fossatok mán ennyire az admintól......."

majd valaki, aki ostoba, nem tanult, csak 4 osztálya van, magyarázza el a tanult, világlátott, diplomás gyógyszerész és orvosfeleségnek, a sikeres, tudós, dúsgazdag üzletasszonynak, hogy a fosik igének mi a felszólító módja!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

2020.08.09. 23:48"

Qouple Ray 2020.08.10. 13:24:03

a magyar nyelv és irodalom tanára, tudója, értelmezője, és használója. újabb agyrém, értelmezzétek:

"Szildi
2020.08.10. 10:57

Ezen én a jól szórakoztam, minden példát a maga környezetéből merít. De vajon hozzánk egy “mezei volt tagnak” mi köze is lenne, mint a korunkhoz sem, ráadásul soha nem együtt homokoztunk "

több sebből is vérzik a mondata, megállapítása, lehet kibogozni!!!

szildi,szildi, hülye voltál, hülye vagy, és erre a kis időre már végleg hülye is maradsz!!!:):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.10. 13:43:54

@Qouple Ray: Szerintem érezhetően és egyértelműen épül le agyilag. Még hogy felszólító mód! A kijelentő módot se ismeri. :)))
A bugyuta magyarázkodása meg egyenesen árulkodó. :))) FoSSnak... Mert az Aha is így írta! Nagyon röhögök! :)))

Se füle, se farka...

Azon röhögtünk... Ha elkussolna, egy hét alatt elfeledkezne róla mindenki, ahogy ez a többiekkel is történt... De abból áll az élete (életük), hogy loholnak a fenekünkben, és vonyítanak, visítanak, hogy ne feledkezzünk meg róluk. :)))))

Qouple Ray 2020.08.10. 18:16:48

Lefordultam a fotelből, úgy elkapott a vihogás.:):):):):):):):):):) Az 50 éves venyige alkatú, pipaszárlábú, 80 kilós , gyermektelen és ezzel megfosztva szülőjét, hogy unokájuk, esetleg dédunokájuk legyen!!!! Nagyot alkottál csatornapatkány!!!:-)))))))))))))))))))

ilyen ,mikor a maci harsányan követelőzik a tisztáson:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.10. 22:26:32

@Qouple Ray: Szerencsétlenek megint rászaladtak valami fals infóra. :))))
Imádom, amikor beégnek, de azért verik a tamtamot. :)))

dr.ahalan 2020.08.12. 00:08:59

Sűrű napok ezek, majd elmesélem. :)

Bekukkoltam. Totál elszabadult a paranoia, D-ben, meg H-ban dolgozók... És mifene? D-üzlet? Fosik a rüszmi, nagyon fosik... SŐT! FO"SS"ik! :))))

Az igazság az, hogy megkeresett a face, olyan dolgok okán, amikről nem is tudtam. Franc se figyeli őket, meg letiltottak azt hiszem... Ja nem! A damilhajas múmiát én tiltottam le... Mindegy!

Ártatlan embereket, ismerőseimet, és ismerőseim ismerőseit zaklatják, ők is szóltak... A D-ben, H-ban dolgozók ugyanezt tapasztalták.
És csoportok is vannak! Hihetetlen! :)))

Szép tánc lesz ez. :))))

Felbukkant a közpunci, kell a kéró. Sokért adja a hozzászólást, szerintem a répás olcsóbb stróman volt. Meg mondjuk kevésbé undorító előéletű.... De hát mindenki abból főz, ami van neki... És annyit fizet az alapanyagért, amennyit a piac rámér. :)))))))

Holnap megint kemény nap jön, céges munka, és persze fotózás is. ... :)))

És ne feledjétek! Sztárügyvéd! Aki 2007 óta csak bezsebeli a pénzt. Oszt akkor eredmény? Egyszer írt egy levelet. 30 napig nevezhettem az admint nácinak a facebook-on. Utána már nem... És a sztárügyvéd nagy tisztelettel írta a levelet. Bizony!

És én 30 napig neveztem Sásdinét , a mocskos kredittolvajt, a naplóm ellopóját, ezt az engem 2007 óta zaklató, véleményem szerint elmebeteget.... nácinak.

És nevezem becstelen, zaklató, rám csimpaszkodó, nekem nem kellő, általam undorítónak tartott mélymagányos szerzetnek. Ugyanúgy a másik kettőt... A bozgort, meg a szerencsétlen Mártát. Feljelentés lesz ebből, kezdem unni az elborulásokat, a meglebbenő cigányszoknyát a téren, a
meglesett pillanatokat, a Gabit, aki sose volt a testvérem... Elég volt a Gábornak küldött ajándékokból...

Mit nem lehet ezen érteni?

MI nem kérünk belőletek. Se így, se úgy, se amúgy.
És utáljuk, hogy itt lihegtek a popsinkban. A büdi, undorító leheletekkel....Legyen már érthető!

Qouple Ray 2020.08.12. 06:12:00

"Szildi
2020.08.11. 23:49

Megkezdődött az elméje elborulása, felesleges idézni, egyre jobban megbolondul, lehet, megárthatott neki a hőség is"

a tények makacs dolgok.......

dr.ahalan 2020.08.12. 07:58:21

@Qouple Ray: Vannak nagy ellenségei ennek a szerencsétlennek. Ezek az idő, a statisztika, a magyar helyesírás, meg persze a jogrendszer. Ezekkel nem tud mit kezdeni szegény pára. :)))

Qouple Ray 2020.08.12. 08:57:23

freelove, kezdőoldal:
"Kezdj el nálunk ismerkedni, új kapcsolatokat találni vagy csak flörtölni!"

tagok:
szildi(76)
padreemeritus(69)

várnak rád, flörtölj!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

"... ezzel persze többen nem értetek majd egyet, de az a helyzet, hogy ez igaz és a világ fejlődése erre halad, vagy már azt is kijelenthetjük, hogy már ez…"

:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.08.12. 10:03:44

@Qouple Ray: Elmének háborodása. Társkereső, méghozzá piacvezető. Két taggal. Átlag életkor... Kaffka a maga korában megírta volna. :)))))
Szóba került a minap, hány ember lett kitiltva, kredittel meglopva. Én kb. 2-3000 tiltottat, és 4-500 meglopottat saccoltam...
Aztán szó esett az öreg nőkről, akik középkorú férfiként szerepelnek... Caffé, 46 éves férfi. Meg Berg úr. Volt csodálkozás. :))))

Qouple Ray 2020.08.12. 11:22:59

@dr.ahalan:
..........és akkor még nem is ejtettünk szót a látens pedofíliáról!!!!!
szerencsére.

Voltam 2020.08.12. 11:49:58

:)

Csak szólok.
A legújabb tudományos kutatások eredményeiből megállapítható, hogy ha a szüleidnek nem volt gyereke, akkor egészen biztosan neked sem lesz. :D :D

:)

Voltam 2020.08.12. 12:01:57

:)

"Szegény gazdag és gazdag szegény
Tud már valamit, azért ilyen szerény
Beteg a lelke és remeg a teste
Olcsó regény, de nézd, micsoda este

Nem baj, ha vele vagy még
Nem baj, ha táncol még
Nem baj, ha nem nagyon szép
Ez van, ez a tiéd

Ez az a kép
Angyali szép
A padlásra lép
Repülni kész
Valaki, a Tejúton át

Nem baj, ha vele vagy még
Nem baj, ha táncol még
Nem baj, ha nem nagyon szép
Ez van, ez a tiéd

Micsoda nő
A főszereplő
Kék színű kő
Az égig nő
És még azon is túl" (Sexepil: Nem baj)

Mert ilyet is tudok. :D :D :D

Annak, aki meg akarja hallgatni:

www.youtube.com/watch?v=Zss0sKu4RWk

:)

dr.ahalan 2020.08.12. 13:26:39

@Voltam: Ez tetszett. Köszönöm! :)

dr.ahalan 2020.08.12. 23:41:48

Megjöttem. Csudanap volt, sok-sok szép perccel, és rengeteg sok ajándékkal...
Imádom Derricket! És a tojásfejű belgát is... Na meg Sherlock! Atyavilág! Micsoda kincsek! :))))

Nem tudom mivel érdemeltem ki...

Sok minden történt ma is, majd megírom. :))) Most fáradt vagyok, és álmos is egy kicsit... :)))

Látom az aberrált anyuci-babuci oldalon fellángolt megint a fasizmus, undorító, visszataszító népek ezek, zaklatók, kredittolvajok, műveletlenek és végtelenül gonoszak. Bűnözők, hontalanok, számkivetettek, senkinek nem kellőek. A társadalom legalja...

A White Lives Matter mozgalom a legsötétebb fasizmust kelti életre, és látom hogy errefelé mozog a világ... De bízom benne, hogy a mi picinke buborékvilágunk messze-messze van ezektől a gusztustalan, zombi-tudatú, gyilkos ösztönű, a saját tyúkszaros életüket a boldogabbakon számon kérő, gyűlölettudatú szörnyetegektől. :)))

Szóval szép nap volt... Nehéz, de szép. És holnap megint érdekes lesz...:))))

ÉS AZTÁN PÉNTEK! :)))
süti beállítások módosítása