dr.ahalan

dr.ahalan

Türkiz örömködések

2020. június 16. - dr.ahalan

 

Ez a heti kedvenc, türkinit kő, némi peyote gyöngyfűzés, még nem adtam neki nevet. :))))

Rövidke hétvégénk volt, iszonyúan jól esett a baráti találkozó, volt vacsi, és sok-sok idő után végre megint koccinthattam jóféle pálinkával. A Gábor sose iszik tömény szeszt, így a pálinka ritka vendég nálunk. :))))

Aztán megváltottuk a világot. :)))))

Vasárnap értelemszerűen heverésztünk, és élvezkedtünk a filmtengerben. :))))

Istenke éltesse az adományozót millió évig! :)))))

Hétfő és ma rohanás, a Gábornak két autóval is ügyeskednie kellett, a „miautónkat”  vizsgáztatni kellett, a céges autójukat pedig szervizbe vinni. :))))

Én is baktattam ügyesen… Hát érdekes! A vietnamiak boltjában déli egy óra után vígan trécselt két erős hetvenes néni, maszk alig fityegett az arcukon… Unja már mindenki, elfogyott a türelem. Meg tudom érteni!

Mindenesetre most úgy tűnik, hogy el tudok a héten jutni az új nagykerbe. Nagyon élvezném! :))))

Beszélgettünk az örömökről. Amíg gyerek vagy, addig tudsz örülni, de aztán felnősz, elkap a sodrás, baba jön, kötelezettségek, halmozod az élvezeteket is, nem jut idő a csendes  örömre.

Aztán egy ilyen járványhelyzet, no meg persze a kornak előrehaladta visszaadja a gyönyörök és örömök érzését valahogy. Jó ránevetni az elvégzett munkára, öröm összebújni, jó örülni a kis meglepetésnek, a rég látott barátnak, egy jó ételnek, rég elfeledett filmnek, vad rózsaszín naplementének.  Máshogy, mint akár csak tavaly is. :)

Egy nadis barátunk ezt egyszer úgy fogalmazta meg, ahol felbukkan a halál, ott felsokszorozódik az életöröm… Vagy valami ilyesmi. :)))))

Igaz lehet… :))))

Mondjuk az időjárás valami borzasztó. Egyszer hatalmas nyári vihar jön, aztán őszi, szomorú eső, utána meg tavaszi zápor. A vasárnapi vízözön meg egészen egyszerűen elképesztő volt. De hogy a Karigeri lenne azért is a felelős… Hát az egy baromság! :)))))

Az van még, hogy őrületes pénzbe fog kerülni a kormány augusztusi öntömjénező ünneplése, de a Lánchíd felújítására nem adnak pénzt… Botrány! :((((

Húzzák, halasztják az egészségügyi dolgozók picinke plusz pénzének kifizetését, mint a rétestésztát.

Ennyi mára, gyorsan megnézek még pár képet. Régi Nemes-Fehér útleírásokat olvasok, (A könyvtárak még mindig zárva vannak!), és megnézek mindent a neten. Tele a világ izgalmas dolgokkal. Imádom! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr7615814232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.06.16. 23:25:03

És egy kis Tuareg a Lánchíd kapcsán!!

Fontosnak tartom megosztani Tuareg gondolatát, mert nagyon sokan még mindig nem értik!!!!

"Petícióktól kezdve, erőn felüli adakozással, stb próbálják az egyszerű emberek kiegészíteni azt, amit sokszorosan elloptak tőlük.
NEM!!!!
Orbánéktól kell egyszer és mindenkorra megszabadulni végre! Minden más csak legitimálja a tetteiket."

Orsós Rafael 2020.06.17. 08:59:51

édesapám szombatonként, délután, a körkapcsolás előtt összegyűjtött minket az öcsémmel, és azt mondta: csak a dózsát és a honvédot kell minden körülmények között legyőzni.
és mikor rákérdeztünk, hogy miért, azt válaszolta: ezek a fegyveres erők (erőszakszervezetek) csapatai ( az ötvenes évek végén, a hatvanas évek elején járunk az időben) őket le kell győzni!!
többi csapat legyőzése csak hab a tortán:):):):)
tegnap olyan jól sikerült a honvéd legyőzése, hogy a fradi a meccs végére behúzta ( ezzel megvédte) a bajnoki aranyat!!!!
ne legyünk ünneprontóak, hogy milyen egy szedett-vedett társaság, egy gyenge zsoldoshadsereg, a tény tény, bajnokok lettek/lettünk!!!!
egész nap fogadom a gratulációkat!!!:):):):)

és hétvégén a derby, vagyis a DERBY, remélem telt ház előtt!!!!

dr.ahalan 2020.06.17. 09:20:43

@Orsós Rafael: Szegény férjem most hogy örülne! :))) Amikor Horrorka megszületett, akkor az első kijózanodás után rohant neki kegytárgyakat venni az Üllői útra.
Valahol még mindig őrizve van Simon Tibi aznapi dedikált kártyája. Szegény... Mennyire szerettük! :)
Szóval bajnok lett a Fradi. Örülök! :)
Édesapu Vasas-drukker volt, és az esküvőnkön azt mondta... Fradista? No az nem olyan nagy baj! Csak dózsás vagy honvédos ne legyen! Érdekes dolgok ezek! :)))

Orsós Rafael 2020.06.17. 09:32:28

@dr.ahalan: igazából én is vasas szurker vagyok, mert ők voltak kádár jani bácsi kedvenc csapata!!!!! váradi béci...............istenek, mekkorákat tudott belebikázni a bőrbe:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.17. 09:47:04

@Orsós Rafael: Mondjuk édesapu a rendszert se szerette, a politikától vastagon herótja volt, de a meccsekre emlékszem. Szombatonként beült az egész hajógyár férfinépe a fehér csempés, káposztaszagú ebédlőbe, az ingatag lábú asztalon állt a TV...és üvöltözve drukkoltak... :)
Én meg rémségesen untam, pedig kaptam Sportszeletet, meg kólát. :))))
Inkább kimentem a hajókra életveszélyesen mászkálni. Aztán nem lehetett rólam levakarni se az olajat. :)))

Orsós Rafael 2020.06.17. 09:51:10

@dr.ahalan: kólát tuti nem, az későbbvolt, hacsak nem csempészték életük kockáztatásával az örs vezér téri aluljárón keresztül, a fináncok kikerülésével.........utasellátós baNbi volt az............szerintem.
én és a szüleim nagyon szerették azt a rendszert, befogadtak minket a pártba, és lehetett előnyökért besúgni.............bárkit.
és így lett soron kívül zsigulink.
meg balatoni vikkend házunk!!
:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.17. 10:09:48

@Orsós Rafael: Az én gyerekkoromban már volt Pepsi, kis karcsú, csavart üvegben, és volt Márka is. Gyűjtöttük a kupakokat valamiért. :)))
Besúgásról nem tudok, de hogy minden évben kétszer nyaraltam itt-ott... Balatonnál, meg kastélyokban, az biztos. :)

Orsós Rafael 2020.06.17. 12:39:50

@dr.ahalan: az én gyerekkoromban meg volt CSÉB és az apukámnak CSÉB 80-a volt!! nyertem.

dr.ahalan 2020.06.17. 14:55:19

@Orsós Rafael: A sas leszállt. Feldolgozhatatlan élmény... :)))
A gumissal kezdek. Ámulás van.... Hatalmas cuccok! Rengeteg ismeretlen is. :)

Orsós Rafael 2020.06.17. 15:04:46

@dr.ahalan: akkor most nem lesz napló hetekig??????

dr.ahalan 2020.06.17. 15:34:10

@Orsós Rafael: Dehogynem. Filmes-zenés, ricsajos. :))))

Orsós Rafael 2020.06.17. 15:36:55

ötóraiteja??? lesz e????
:):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.17. 16:02:31

nyilván, itt ülők a zserbóban a vörösmarty téren, kikértem a habos kávét, ischlerrel, várom a 70+ -os bébiket, ma epedára kék vágnom egyet!!!!:):):):):)

dr.ahalan 2020.06.17. 18:28:03

@Orsós Rafael: És milyen sikerrel jártál? Közben leszakadt az ég, remélem nem áztatok meg! :)))

dr.ahalan 2020.06.18. 01:09:18

Ez megint milyen sűrű nap volt!
Csak a nagykerbe akartam menni... Mondjuk az pont nem jött be. Nagyon minőségi cuccok, gyönyörűek, de tényleg az osztrák és szlovák vevők tudják megfizetni, a magyar nemigen... Vettem azért ezt-azt, ne érje szó a ház elejét! :)
Aztán rohanni kellett... Módosítani, átírni, aláírni, bevásárolni. Közben a nyakunkba kaptuk az első vihart, ki se tudtunk szállni az üzlet előtt vagy tíz percig.
Az esti vihar meg egészen elképesztő volt! :(

A politika meg... Karigeri arcát a lakájmédia egyszerűen rámásolta Szálasi hírhedt fotójára, ahogy áll rengeteg ember tömegsírjánál elégedetten...háttérben a lerombolt Lánchíd.Ocsmány, undorító náci felhangú mocsok-mém, nem is értem... Ez lenne Európa szíve?

És még mindig tömegek éltetik... Vagy közönyösen hallgatnak. Elfordulnak.

Sokak az elmúlt három-négy hónapban megtapasztalták a magyar egészségügy rettenetességét. Vagy pont a munkanélküliséget... A hirtelen rájuk szakadó nyomort. Szerény számítások szerint 4-5 éven belül az összes agymosott idióta részesül vastagon belőle, nem lesz rájuk szükség, kirúgják őket maguk alól... Az elemzések szerint... Hát! Úgy legyen! :)))

A nagybani csempészés, vám-csalás meg igazán nem szép dolog. Az orgazdaság se volt soha az. A hazugság se. Az Unicum pedig Unicum. Csak úgy mondom... Ha már mélymagyarban nyomul a tagság... Ugye! :)))

Látom a Berg-lebukás, meg a Horváth-vonal megröhögése nagyon-nagyon megdöngette a mélymagányos vonulat képzelt acélvárát, és próbálnak terelni, megúszni, mellébeszélni. Törölni, kiradírozni, jópofizni. Nem fog ez menni arany angyalkáim, nem fog menni! Ami jár, az jár! És már régestelen régen nem kell ehhez közjegyző! Minden digitális mocskotok lekövethető, lehívható a hatóság által. Bármikor. Bizony. :)))
Annyi is elég, hogy itt el lett mentve. Minden hazugság, prolizás, kurvázás, náci biszbasz, mentolos öklendezés, kecó-gecó, cigányozás, ezer moderálatlan fikafosozás, szkatofilozás, házam, nevem, fotóm... Szóval megyünk, jó? Szépen, igaz módon. :))))

Aztán majd meglátjuk!

Gábor már alszik, Bonamassa már biztosan közös. Ma vettük észre. Sok mindenben nem értünk egyet... És még csak egy centit tettünk meg egy érdekes, kilométeres úton. Sose mondta... Csak ma! A Rolling Stones neki nem annyira....

Mindenesetre köszi. :)))

Ígérem, valahogy meghálálom. :)))

Orsós Rafael 2020.06.18. 07:07:40

az országos kék túra hossza cca. 1168 km!:):):):):):):):):):):):):):)
hajrá!:):):):):):):)
art of noise.....bonamassa......fog ez menni:):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.18. 08:39:57

elkerülte a figyelmemet, de még időben korrigálom/szóváteszem , megdöbbenve olvasom, hogy aki eddig ( évek, hónapok óta!!) kígyót békát üvöltött a témáról, tegnapra kiderült kollégája ahalannak!!!
lássuk:
".......hozzám járt az akkori “művészvilág” sok tagja, az előre leadott rendelésükért, többször megcsináltuk, nagyon jó, nagy forgalmú üzletem volt. Sok mindent tartottunk, ...... kozmetikumokig, bizsuig mindent...."
dicsak,dicsak!!!
a bizsu ( ejtsd: bijou) MÁR AKKOR divat volt, eladható, profitot termelő termék volt???????
akkor most a kigyó ( szigorúan rovid i-vel!!!) esmeg leszopta magát???????

nincs morál.........
a csempészést úgy tudtam, eddig csak az aranycsapatnak nézték el, hunytak szemet felette.
tévedtem.........orvosfeleség is megtehette.........
:):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.18. 08:48:43

"......hozzám járt az akkori “művészvilág” sok tagja....."
amúgy, ebben a kontextusban, ebben a szövegkörnyezetben a művészvilág sző idézőjelbe helyezése, háááát, hogy is mondjam, hogy ne legyek bántó........???? egész más a jelentése.
vö. művészvilág mindig, mindenhol, minden időben volt, van, és lesz.
de, mit várjon az ember egy tanulatlan egyetemet végzett gyógyszerésztől? aki még orvosfeleség IS volt....
:):):):):):):):):):):):):):):):)
plusz lady magic ( lédimédzsik!!) aki tudta hogy kell megtölteni 3 üres bőröndöt:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.18. 09:10:50

@Orsós Rafael: Elképzeltem, ahogy nyögve, reszketve tolták, húzták a három bőröndnyi dezodort meg illatos szappant, édeskedve mosolyogtak a vámosra, ők csak nyaralni voltak. Micsoda szánalmas, pitiáner ügy! :)))
Úriasszony, mi? Orvosfeleség! :))))
Vicces. :)))
Egyébként reggeli Bonamassa van. Még nem akarok tovább lépni. :)))

Orsós Rafael 2020.06.18. 09:39:33

@dr.ahalan: jótanács:
a bonamassa nem feltételes megállóhely, nem pihenő a tisztáson!!!
rád is esteledhet!!!:):):)

dr.ahalan 2020.06.18. 09:43:51

@Orsós Rafael: Most csend van. Menek főzni. Ebéd utánig nem nyúlhatok a táskához... :))))

Orsós Rafael 2020.06.18. 11:53:09

az igénytelen, tanulatlan, ostoba doktornÉ ( orvosfeleség) legújabbja:

"....pl. kongresszuson, bematatóikon résztvevők......."
(Szildi
2020.06.17. 18:13)
bematatóikon:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

japán vécés néni: matata kakiban:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.18. 14:52:05

@EszteLenke: nem csempészett, kapcsolatokat ápolt, épített!!!!!
és voltak beszállítói:):):):):):):):):):):):) ( kamionosok, tízesével hozták a fa, atlantik, zŐdalma szappanyt!)
de, ez nem feketézés!!!!
ez a jó doktor felügyeletével, ajánlásával, tőkéjével történt!
ja, nem..........

:):):):):):):):):):):):):):):)
egy agyatlan picsa!
most épp azt játsszák a sittes spermatasakkal, ki tud nagyobbat mondani:):):):):):):):):):):):):)

itt meg bizi osztás, idáig kiszállítottam, este kapok fizetést!!!!:):):):):):):):):):)
meg lazac lesz kaviárágyon, királyrákkal:):):):):):):)
( aszongyák, jót tesz a potenciának!!!)

Orsós Rafael 2020.06.18. 15:37:56

amikor 1:48-nál elszabadul a pokol!!!!!!!

youtu.be/IULkBCS03qI

Orsós Rafael 2020.06.18. 15:51:10

"Minden vámolva, legális számlákkal, akkoriban még az árak sem voltak szabadárasok, szem előtt volt az üzlet, agyon ellenőriztek bennünket, még amit behoztunk azt is igazolni kellett.. Nem tudom honnan veszik, amikkel megint rágalmaznak.. No, de mindegy miket írogatnak, majd bebizonyíthatják ezt is mire vélik. Most kaptam az ügyvédemtől egy levelet, utána nézett a Bíróságon, hol áll az ügyünk, közölték vele, hogy átadták az ügyészségnek.. jelenleg ez van. Nekem is ez jobb, mert tény, hogy bűncselekmény amit művelt, azóta is.."
(Szildi
2020.06.17. 18:13)

remek, akkor rá lehet kérdezni rövidesen a be nem kötött pénztárgépre, az eltartottságra, a dagadtfaszfejségre, a prolizásra a kurafiságra, satöbbi.
csak érje meg egészségben!!!!!!!!!

dr.ahalan 2020.06.18. 16:22:51

@Orsós Rafael: Ennek így semmi értelme nem lett volna, Gran Canaria-ról repülővel hozni, túlsúlyos csomagként, és még le is vámoltatni. Tényleg sokkal olcsóbb volt Bécsből egy óra alatt behozni, a nagykerekben eleve visszaadták az Áfát.
Hülyeségeket irkál megint.

A cuccot meg negyedszer is átadták az ügyészségnek. Jahhh! Tényleg belenézhetne ez a két vén szatyor a magyar jogrendbe.

Orsós Rafael 2020.06.18. 16:55:01

@dr.ahalan: amúgy igazat írt, be vagyok azonosítva, pár napja volt itt egy fényképész, csinált portfóliót, nem értettem, akkor mondta dr. sásdinénak kell az ügyészségre, hogy felismerjen.
nálad voltak már?? a Tanár úrnál? az optikában????
mert tudok über geci (sic!) ( by, hazaárulóretekmigránspéniszpátyolgatósittes, a stílusos!!) lenni, és kiadom bárkinek a milyenuccahányaszámot!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.18. 17:13:24

@Orsós Rafael: Én magam kértem az azonosításomat, nehogy elcsússzék a mindenfene. :)))
Szerintem Orsós Rafael... Maga nem lett azonosítva. :)))

Vajon Berg úr is azonosítja majd magát?

Más! Atyagatya! Kinyitottam a mai másodikat. A mozisat! Mondtam már, hogy imádlak?

Aztán... Susan Tedeschi. Néhol ájulósan jó, néha megőrülök tőle. Barátkozom vele, de most filmeket nézünk pont... Pedig dolog is lenne! :))))

Orsós Rafael 2020.06.18. 17:54:33

@dr.ahalan: a szúzen férje a derek trucks. na, az kajak!! azt keresd.
és szelfizz a banyának, mert épp bűnüldöz bennünket!!!
:):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.18. 18:26:54

azt írja a doktor orvosfeleség ( az egyetemet végzett, tanult, satöbbi)
"Szildi
2020.06.18. 17:00

Rendicsek, töröltem, nem “etetünk” senkit, valahol ez is egy kár okozás, majd sorra kerül minden."

kár okozás:):):):):):):):):):):):):):)
tuti hogy varrnak a sittessel, ő is az összetett szavak nagymestere:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.18. 19:37:28

@Orsós Rafael: Világos! Ha szóvá tesszük a fikafosozást, prolizást, az "kár okozás" ! Megyünk a böribe. Az FBI is tudják! :)))

dr.ahalan 2020.06.19. 01:39:05

A tetovált lány... Durva egy film volt, a három kötetet már megvettük, de lent vannak a Mirákulumban. :)

A nap is durva volt, céges melóval, NAV-os, érthetetlen piros csíkkal a számlafeltöltés oldalán. Egyszerűen rosszul vagyok ettől az egész értelmetlen, időrabló szartól. :(((

Új ékszeres vevő. Megvette, nem keveset... azonnal fizetett, feladtuk. A rejtett site-on is új VIP vevők, jól döntöttem. :)))

Hallgattunk jó zenéket, főztünk thai kaját... És bizony dolog lesz holnap is, meg egy hétig biztosan!

A bulvár nem sok újat hozott. Berg úr terelte a cuccot magáról. Az orvosfeleség, meg az ő Kanári-szigeteki kalandjai.... No hiszen! Akkor minden kielégületlen öregedő picha odajárt, három dollárért vehetett spanyol fiúcskát, én is jártam ott 2000-ben a Gáborral. Nem volt, és most sincs ott semmi érdekes. :))))

Az óceán nem szép. Az időjárás semmilyen. A szállodák szépek... Csillog és villog, méregdrágán. Vámszabad terület. Hatalmas plázák, üzletek. Piacok... Hímringyók mindenfelé.

Megvető legyintés. Lebuktál megint öreganyám! Dehogy mentél te szappanért, kölniért! Túlsúly, vám, borravaló, repjegy, százezrek a szállodára Azt az almaszappant, Fa-dezodort...... Ha volt valóban valaha drogériád... Azt megvetted Bécsben.

De ha kívánod, akkor beszélgethetünk erről is.

Már persze a fikafosozás, szkatofilozás, kurvázás, cigányozás, zsidózás, és más egyéb rasszista bűnöd mellett... Mondjuk a kutyát se érdekli, de mindegy. :)))

Jut is eszembe! A hacker ügye hol áll? Az ügyvéd kérdezné... Tudunk róla valamit? Most tényleg..Ja! Nem? Sose volt feljelentés? :)))

Ki is volt a török hacker? Csak nem a zsola maga? Volt feljelentés? Hová tűnt sok-sok tízezer ember adata, fotója, levelezése, elérhetősége, mobilszáma, e-mail címe?

És kicsoda Martin Berg?

Ezekre a kérdésekre várnak választ sokan. Itt, és ma. Vagy a bíró előtt. És kénytelen leszel válaszolni. Még akkor is, ha roppant módon fájlalod, hogy megváltozott a világ. Már vagy negyven éve ihatnak az általad megvetett prolik is coca-colát! Még az életben maradt zsidók is! Meg az ivadékaik! Dolgozd fel!
Emészd meg!

Hát így van ez admin. Úgyhogy sétáljunk szépen a bíró elé, ahogy illik. Ne sumákolj tovább.... Vége van. :))))

dr.ahalan 2020.06.20. 00:35:48

Áldott csönd, madárcsicsergés, virágillat. Kicsit sokba kerül, de megéri. :)))

Az ájer már nem annyira jó. Frontok jönnek és mennek. Mármint időjárásilag... :(((

Gábor ezerrel veszi fel a telefonokat, előtte leállítja a filmemet, zenémet...rohangál, cipőt húz, elrohan a szervizbe, találkozni, megbeszélni... Jövök majd Takács Bálint ebédre, aztán majd délután elmegyek... Ide... Oda... Amoda! :(((

Nekem is fel kell állni a gyöngyfűző posztó mellől. Megírom, megfogalmazom, megbízom, elküldöm, teszteljétek... kiállítom, feltöltöm, pecsételem, aláírom, genoterm, csatolt file, e-mail. (Emlékszel? FÁÁÁJL! Meg plugin! A vén szottyos... Kis gondolatátvitel volt, bocsi! Vigyoridő! :)))

Imádtam ezt a karantén-időszakot! Detélleg! :))))

Most lassan minden a régi lesz. Jönnek, dolgozunk... Pénzt keresünk együtt, én mindig is home office dolgoztam, de mennyire kellemes volt NEM dolgozni! Ugye? :))) Vagy csak egy kicsit. :)))))

Úgy hellyel-közzel... :)))

És nemsokára megint csak péntektől hétfőig fogom látni a Gábort.

Nem szerdától... Ez pont olyan titok, mint hogy miért nem mehetek a Mirákulumba.

De istibizi! Amint az admint (alkalmasint zsolát) elítélik, vagy mondjuk esetleg bocsánatot kérnek az összes bűneik miatt... akkor megírom! :)))

Bocsit nem fog kérni, az őszinteség és a bűnbánás messze áll tőle. Már ezektől a szavaktól is undorodik a jó keresztény, tudjuk... De majd jön a FÉNY! És majd a FÉNY kimenti őt is, a bűzös borgort, a török hackert is bajból! Ki ám! A Berg urat is! Így lesz ez biztosan! Megbeszélte a bíróval! Detélleg! :))

Orsós Rafael 2020.06.20. 07:05:02

"Szildi
2020.06.18. 17:00

Rendicsek, töröltem, nem “etetünk” senkit, valahol ez is egy károkozás, majd sorra kerül minden.
Istenem, de hülye vagy Te Klárika, egy provokátor és pszichikai eset."

"...nem “etetünk” senkit, valahol ez is egy károkozás( eredetiben: kát okozás(!!!)(sic!) ...."

ja, mégsem.......

wahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahwahahahahahahahahhahahahahahahahahahahah

dr.ahalan 2020.06.20. 09:23:49

@Orsós Rafael: Klárika? Ez meg mi? :)
Semmi fikafosozás, kurvázás, prolizás? Ejnye! :))))
Mindjárt dísztáviratot küld, és lehet hogy neked is ott fityeg már a kilincseden a meglepi... :))))
Az FBI is tudják! :)))

Orsós Rafael 2020.06.20. 10:14:15

"PadreEmeritus
2020.06.20. 07:11

IGEN, ezt kell létrehozni, kilépni a homoszexuális EU-ból és létrehozni a Kelet-Közép-Európai Uniót!!!!"

tagjai ( a mellékelt térképrészlet szerint)
lett
lengyel
cseh országok
szlovákia,
ausztria
magyarország
szerbia
szlovénia
horvát
és olaszország.

én mindig is tudtam, hogy az én tóni barátom egy géniusz.
most, túl a realitáson, de pl. lettországot, vagy olaszországot kelet-közép európához sorolni, több mint agymosás, tudatlanság.
tóni ( az én legjobb barátom) megest tátott szájjal sétálgat a fasterdőben!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.20. 14:03:06

@Orsós Rafael: Romlik az állapota erősen! :)))
süti beállítások módosítása