dr.ahalan

dr.ahalan

Baj van a részeg tengerésszel...

2020. június 12. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, le is kapták azonnal. Mese is járt hozzá. :))) 

Tényleg vége van a karanténkuckózásnak, szinte egész héten menni kellett, a Gábornak főleg… és a jövő hete is tele van.

Ami örvendetes, hogy a csütörtöki végső egyeztetés után csavarogtunk egy jót, és megnéztem melyik gyöngyös bolt maradt életben. A Blahánál tudtam venni Delicát, mert persze van vagy hatvan színem… De a világoskék meg a türkiz elfogyott. És milyen megrendelésem van? Na milyen? Négyszínkék… :)))

A cseh üveggyöngy márkabolt is nyitva volt, lefertőtlenítettek, és mehettem válogatni. Rávetettem magam a gyöngybárra, és élvezkedtem, mint egy színalkoholista. :)))

Ami nagy öröm, hogy megtaláltam annak a nagykernek a bejáratát, amiről azt hittem, városi legenda. Hát nem az, jövő héten viszem a papírokat, és mehetek vásárolni. :)))

Érdekesek ezek a nagykerek, az érthető, hogy nem szeretik a kis tételben vásárlókat, de mindenhova csak furfanggal lehet behatolni, detélleg! :))))

Itt egy mellékutcában kell egy jelöletlen kapucskán megnyomni egy gombot, és felmenni egy emeleti raktárba. Az egzotikus nagykerben is csengetni kell, idegent be se engednek, csak ha valaki beajánlja. Sok évig egy olyan nagykerbe jártam, ami egy családi ház alagsorában volt, csengetni kellett ott is, kijöttek kulccsal, leellenőriztek, aztán át a kerten… :))))

Ahonnan a féldrágaköveket és szerelékeket veszem, az meg egy megszűnt gyár, az udvaron olyan enverhodzsai bunker áll, hogy csuda, az üzemcsarnokban van az üzlet, az emeleten, a régi irodákban meg ott laknak az árusok. :)))

Fura világot élünk! :))))

Ma új vevőm jött, először a karantén óta. Nagyon kedves volt, lementem, vittem maszkot, de nem vettem fel. Ő se. :))) De messziről vette át a cuccot, pontosan fizetett, eltettem a pénzt. Kérdeztem hogy kér-e kézfertőtlenítőt… de addigra már elővette a sajátját. A tasakok a fertőtlenítőtől opálosak, lefújtam őket… Megköszönte. És kész. :))))

A bugrisok persze nyilván ezen röhögnek. Röhögjenek. :)))) És majd jön a FÉNY! :))))

És holnap végre jöhet a nyár első baráti vacsorája, a free egyik nagy haszna volt, hogy őt megismertük. Állandó tettestárs volt a tüntetéseken, igazi barát lett, a bajban is számítani lehet rá… Szóval olyan jó anyag. Eszes is, humoros is. A mi fajtánk. :))))

Politikai vitaest várható, némi zenei miegymás, hatalmas röhögések, és némi poharazgatás. Mondjuk mindenféle rettenetesség megtörténhet… De néha belefér!  :)))

A politika most kicsit kiszorult az életünkből. Valami elvetemült elárasztott minket undorító kultúranyagokkal film formájában. A másik könyv formájában… Rákényszerítenek minket, hogy nézzük, olvassuk, élvezzük! Pedig ugye a trend, a szabályzat és a saját jogán idióta meghatározza… Kultúra az a fityiszes díszkisebbségi Mága, és Radnóti, Kosztolányi, Madách meg retek. Aki nem a Muzsika TV-t nézi, az mind retek. Elek Icu! Na az már valami! Film? Mici néni két élete. Az ám a művészi… :))))

Elefánt kínai fajanszból. Rózsaszín selyemtapéta, kis elfakult műanyag gyöngyvirág, rusnya terítő urnával. Lakberendezés. :))))

Sajnos ebben az országban túl sok a Gyuláné. De majd nemsokára megkevesebbednek talán… Addig meg jöhetnek a bíró elé sűrűn. Remélem! :))))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1315807026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.06.12. 23:41:09

És a nap híre!

PadreEmeritus
2020.06.12. 10:43
Rasszizmus az USA-ban!!! 1979-ben a haverom a feleségével elutaztak Svédből Kaliforniába nyaralni. Ott béreltek egy autót és azzal utazgattak, egy éjjel eltévedtek és a haveromnak elfogyott a cigije. Találtak egy bárt és beléptek, hogy ott megvegyék. Nos, az egy feka bár volt, csak rossz arcú négerek voltak bent vagy 60-70-en. Fél perc sem telt el és már is valaki megfogta az asszony seggét!!! Odavergődtek a pulthoz, persze közben ment a szöveg nekik, mikor kifizették a cigit a csapos csak ennyit mondott: “go the fuck are from here”!!! Magyarul tűnjetek a picsába!!! Halálfélelmük volt!!!

WHITE LIVES MATTER!!!!

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

Szildi
2020.06.12. 16:09
Mi lenne ha az A.-t befizetném közéjük, úgyse megy az idén nyaralni, egyidejűleg megkapná a kárpótlást is az ingyen ajándék kreditekért,, plusz jól érezné magát, hiszen rajong ezekért a “ más színűekért”.

Mondjuk tekintsünk el az emberi mivoltukból kivetkőzött alja népek hazug és konok rasszizmusától kivételesen. De jól látom? A híroldalon a vén motyetta felajánl nekem kárpótlásként egy kaliforniai utat? Hát én elfogadom, elég a repjegy... Meg a hotel. Én nem félek a fekáktól, és nem szarom le a bokámat egy csadortól se... Mint a Tomó...
És akkor melyik légitársaság? Ja... Egyik se? Tényleg?
Hazudtál megint.
Észrevetted? Te mindig hazudsz! Három forint kiadástól is rosszul vagy! :)))
És akkor kérdezném! Mi van az állítólagos török hacker ügyével? Hová tűnt a feljelentés? Több tízezer ember privát adatai, fotók, telefonszámok.... Levelezések, amibe beleláttál. Hol vannak? Nem válaszolsz, makacsul prolizol, kurvázol, és mocskolódsz...
Hát te tudod. Így is meg lehet halni. Ennyi mocsokkal, és bűnnel a fejeden. De a FÉNY biztosan nem fog jönni. Ugye maradhatunk ennyiben öreganyám.... :)))

És az ékszerhez egy kis vidámság!

www.youtube.com/watch?v=33A6kQWnwhE

Orsós Rafael 2020.06.13. 07:26:01

első!:)

ezt tegyük el , hogy majd a megfelelő helyen , a megfelelő ember előtt a vénasszony el tudja majd mesélni ezt a történetet elejétől végig.

"Öregotthon? ahol az anyátok volt, mint pl Gyurikáé, aki beadta az anyját, mert kellett neki előre az örökség, (a férjem ismerte őket). Vagy ahol ennek proli q-nak az “édes jó anyja ” lehet. Mert ezek nem tudnak mást elképzelni, csak lerázni az ápolást, az idős szülővel való törődést, rokonokra vagy otthonba betenni. Aki nem hiszi, járjon utána!
Szildi
2020.06.12. 16:09"

aztán, ha valami nem stimmel, újra arcon köpöm!!!!!
eddig is tudtam, úgy hazudik, mint a vízfolyás.
és krediteket lop!!!!!

Orsós Rafael 2020.06.13. 08:50:36

erős a reggeli intró vagy antré ( a megfelelő aláhúzandó)
folytatja az okádást a vénasszony............
de, majdd rákérdezek, rákérdeztetek.
a viszonvád is érdekesnek ígérkezik, csak addig tartsa életben a Magasságos!!!
(PELUSCSERE!!!!!! mert már megint szaglasz!!)

"Szildi
2020.06.13. 06:34

Hazudni csak Ti szoktatok odaat. A pénzügyekről és a saját nagyvonalú támogatásaimról több bizonyitékkal rendelkezem, annyit költöttem a privát pénzeimből, az oldalra , hogy ott szórakozzatok, amennyi pénzt még életedben egyben nem láttál. Többeknek kölcsönöztem , pld. a barinőd nyaralni vittem, repülőjegyét- szállasát fizetve. Most egy picurkát “ fantáziáltam” , utánozva téged. Tudom, aki eltartáshoz van szokva, és más zsebere vásárolgat , annak mi egy nyaralás, lényeg , hogy más fizesse. Ebben élsz, ez természetes, , de mi lesz ha a sérelemdijat ki kell majd fizetned, ha milliók lesznek. Mert ha nem tudod minden állításod hitelesen bizonyítani, visszamenőleg a 12 éves állandó rágalmaid, becsmérlésed, fantáziad túltengesei miatt , akkor az lesz. Bár ahogy megismertük a blogjaid alapján az életmódod, lehet azt is a Béládra hárítanád. No, erre kiváncsi leszek. , aztán neked is jöhet a fény, vagy nem. De ilyen betegagyúaknak inkább káprázattal járhat.
Hülye proli szerencsétlen."

kreditlopó!!!!

dr.ahalan 2020.06.13. 09:18:14

@Orsós Rafael: Vergődik erősen! :)))
Eddig mindig azt harsogta, hogy mekkora piacvezetés, mekkora nagy üzlet volt a free. Most kiderül, hogy valójában az ő méregdrága játszótere volt, ahol kiélhette a szadista hajlamait, cezaromániáját, barátokat vásárolhatott magának? Tényleg? Milyen szánalmas... :)))
Azt már nem is említem... Mi köze hozzá, hogy miből élek? Én dolgozom. Sokat. Ő meg nem. :))))
Most akkor mi van a kaliforniai nyaralásommal? Mikor indulok? :))))

A kérdéseket meg leírtam... És nem válaszol, ugye?

De majd...

2020.06.13. 09:39:58

Atyagatya! Mi van már itt megint!!! Tényleg nem bír magával ez vén szottyadék! Miért nem tud már végleg elkussolni!!! Az, ami itt elhangzik róla, azokat az információkat mind-mind ő maga osztotta meg magáról. Az, hogy ezeket időnként visszakapja, lelke rajta! De az, hogy ő kitalál emberekről mocskos dolgokat és úgy adja elő, mintha igaz lenne, na az a rágalom! A betegségét, az orvos férjet, Ati bácsit, köntöst, lakásáról, beteg anyja lábáról képeket és még sorolhatnám, hogy mivel borzolta már a kedélyeket az évek alatt. Saját maga alatt vágta a fát, de az, ahova már megint lesüllyedt, az már valóban orvosi eset. Meg kéne keresni családját, hogy figyeljék jobban a vénséget, mert szörnyű látni egy emberi lény elembertelenedését. Lehet, hogy írok a kisfiának.

dr.ahalan 2020.06.13. 10:15:37

@EszteLenke: Azt már észrevettem, régen nem emlékszik rá, hogy miket fröcsögött, hazudott a világba mondjuk egy éve, két éve. Gondolom korral jár... :)))
Simán letagadja az égről a Holdat. :)))

2020.06.13. 10:20:34

@dr.ahalan: Szánalmas szarkupac!

Orsós Rafael 2020.06.13. 10:40:13

és folytatja a hányást az Isten barma!!!
nem az öregotthonnal van a bajom, szövegértés, figyelmes olvasás, agyban feldolgozás.....ja, hogy agya az nincs.
de majd a bíróságon,mikor látom magát hugyozza bokán a rémülettől, akkor még én is előhúzok néhány zöld ászt!!!!
az orromból!!!
is.

"Szildi
2020.06.13. 08:42

Orsós Rafael
2020.06.13. 07:26:01
első!:)

ezt tegyük el , hogy majd a megfelelő helyen , a megfelelő ember előtt a vénasszony el tudja majd mesélni ezt a történetet elejétől végig.

“Öregotthon? …… Aki nem hiszi, járjon utána!
Szildi
2020.06.12. 16:09”

aztán, ha valami nem stimmel, újra arcon köpöm!!!!!
eddig is tudtam, úgy hazudik, mint a vízfolyás.
és krediteket lop!!!!!
————————————————————————————————————————————
Kedves H- György, akkor nem haragszol ez is megy a per anyaghoz, időben lementve. Tudd, hogy nem kell már külön közjegyzővel hitelesíteni, elég minden leírt szavad csatolnom,, mint azonosított személytől.
Köszönöm, irkálj csak ilyeneket, ha ennyire buta vagy. Én elköszönök, megyek az új rezidenciámba, kertészkedek és készülök, mert várom du. a barátokat (akiket soha nem vettem meg, mert hasonló körülményeik miatt, nem is engednék, ez csak a prolikra jellemző, hogy egyáltalán elképzelik, elfogadnak “támogatásokat”, persze utána meghálálják, ismerünk párat, igaz)."

szánni való, szerencsétlen mergahalom!!!!!

dr.ahalan 2020.06.13. 10:49:13

@Orsós Rafael: Tényleg nagyon szánalmas, a képzelt barátaival, a rezidencával, a kecógecóval, a piacvezető vetítéseivel. Szerencsétlen! Könyv meg sose volt a kezében. :))))
Hogy jogilag milyen hülyeségeket tol, az meg kilóg, mint lónak a bizonyosa. :)))
Még mindig nem tudja, mi a különbség ügyész és ügyvéd közt, az ítéletet meg előre megbeszélte a bíróval, és ítélete is van. Zárt tárgyalás volt! :))))
Egy idióta! :)))

2020.06.13. 11:15:00

@dr.ahalan: Fenyegetni, azt tud!!! :)))
"Megszólalt a harmadik “car-kupac”-tag az Eszetlenke a Nick neves ismeretlen senki, mert ahhoz gyáva, hogy azonosítsa magát. Úgy tűnik nem akar kimaradni a sorból, véleményez, zaklatni akarja a családom, na, rajta, majd meglátjuk mi lesz a vége. Legalább megtudjuk ki is lehet ennyire bátor egy ismeretlen Nick név mögött.. Egyébként lekérhetjük az ottani üzemelőt és legfeljebb azonosításra tovább hatóságra beadva. Aztán majd a valódi nevén (mint a másik pár) elmondhatja mi alapján minősít, milyen információk birtokában van, az amiket felsorol, milyen alapon kifogásol pl. egy lakás fotót, vagy egy ismeretlen láb-fotót, mi az ami ennyire csipi a szemét. Szerencsétlenke, az “eszetlenke” "

Még jó, hogy nem ijed meg tőle senki. :))) Egyébként, ha kérhetnélek légyszi' mutass rá, hogy hol minősítettem, kifogásoltam a képeit, adatait, amiket évek óta megoszt velünk, mert én nem találom. :)) Valamint a zaklatás és egy jóindulatú megkeresés között ÓRIÁSI a különbség!! Saját magát minősíti minden megnyilvánulásában! :)) De állok elébe egy bírósági pernek, rengeteg anyagom van, amit tartogatok egy esetleges pereskedéshez. :)) Ígérem sokáig fog tartani!!!

Orsós Rafael 2020.06.13. 11:25:35

@dr.ahalan: egy szavát se hidd!! közel 80 évesen otthon ül a tvv előtt, nézi- jó esetben - a főzős műsorokat ( jó pap holtig tanul), és azért ír telóról (sic!) hogy azt gondoljuk mozgásban van, holott ül a pisás pelenkájában.
egy idióta, hazug kredittolvaj!!
egy magányos nyomorult.
egész ééletében semmi hasznosat nem csinált!!!

Orsós Rafael 2020.06.13. 11:42:31

"Pár gondolattal kiegészítem: Te Eszetlenke, hol írtam én a regisztrált hsz-hez, milyen alapon tiltanád meg, hogy azon az oldalon ahol én vagyok az egyik tulaj, esetleg fent is tartom, de még sorolhatnám, azt írjak, olyan fotót tegyek fel amihez kedvem van. Milyen jogcímen kifogásolhatnád, milyen alapon zaklatnád, azonosítva a családom is. Zavar pár szép kert, vagy akár lakás, konyha fotó (ami tény), ahol semmiféle láb nincs, és semmi sértő fotó senkiről. Az a bajod, hogy ugyanúgy leírom a napi életem történéseit, amit úgy gondolok, hogy megosztok.. érdekes. Majd akkor hőzöngj, ha a privát szférádba bemegyek, ott minősítelek, zavarlak illetve azonosítalak, mint ahogy Ti engem. Mert ez Sz-ént törvénytelen, nemcsak engem, hanem bárkit, kivéve ha azt a hatósági utat végig jártad, amit én a két “mákvirággal”, akik bizony már valódi nevükön azonosítva lettek.
Az E-ke biztos hazudja a korát, mert én nem, de majd a megfelelő helyen ezt is bizonyítani fogom, egyelőre én adtam be a pert, majd arra kell válaszolni ami annak a tárgya, utána jöhettek azokkal a dolgaitokkal, amit kötve hinnék, hogy hitelesen tudnátok bizonyítani.. Tényleg egy buta, szemét alja társaság vagytok.. Na, indulok és nem a tv elé, ezt azok írják ezt akik nem tudnak másfajta életet elképzelni sem. Szildi
2020.06.13. 08:42"

ez egyre hülyébb!!!

dr.ahalan 2020.06.13. 11:43:27

@EszteLenke: A Gyulánék megőrülnek attól, hogy nem tudják ki vagy.
És ugye hogy nem ment el kapálni mégse? Tényleg otthon rohad 15 éve a monitor előtt. :)))

2020.06.13. 11:45:25

És tolja, és tolja:
"Pár gondolattal kiegészítem: Te Eszetlenke, hol írtam én a regisztrált hsz-hez, milyen alapon tiltanád meg, hogy azon az oldalon ahol én vagyok az egyik tulaj, esetleg fent is tartom, de még sorolhatnám, azt írjak, olyan fotót tegyek fel amihez kedvem van. Milyen jogcímen kifogásolhatnád, milyen alapon zaklatnád, azonosítva a családom is. Zavar pár szép kert, vagy akár lakás, konyha fotó (ami tény), ahol semmiféle láb nincs, és semmi sértő fotó senkiről. Az a bajod, hogy ugyanúgy leírom a napi életem történéseit, amit úgy gondolok, hogy megosztok.. érdekes. Majd akkor hőzöngj, ha a privát szférádba bemegyek, ott minősítelek, zavarlak illetve azonosítalak, mint ahogy Ti engem. Mert ez Sz-ént törvénytelen, nemcsak engem, hanem bárkit, kivéve ha azt a hatósági utat végig jártad, amit én a két “mákvirággal”, akik bizony már valódi nevükön azonosítva lettek.
Az E-ke biztos hazudja a korát, mert én nem, de majd a megfelelő helyen ezt is bizonyítani fogom, egyelőre én adtam be a pert, majd arra kell válaszolni ami annak a tárgya, utána jöhettek azokkal a dolgaitokkal, amit kötve hinnék, hogy hitelesen tudnátok bizonyítani.. Tényleg egy buta, szemét alja társaság vagytok.. Na, indulok és nem a tv elé, ezt azok írják ezt akik nem tudnak másfajta életet elképzelni sem.

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni."

Csak, hogy ez is megmaradjon, mert hamarosan rájön, hogy orbitális marhaságokat ír és törölni fogja ezt IS!!! :)))

2020.06.13. 11:53:53

@dr.ahalan: Nagyon bántja a fantáziáját, hogy ki is lehetek, de majd ő lekéri, bekéri, kinyomozza, kiszimatolja, utána jár. Ehhez ugyanis nagyon ért, máshoz sem!!!! :))

2020.06.13. 12:00:41

@Orsós Rafael: Te meg jó lenne, ha nem hazudgálnád a korodat, mert ő nem!!! És ezt is bebizonyíthatod! Úgy ám! :))) Lesz nemulass! :)) Mondjuk könnyű dolgod lesz, mert csak a személyidet kell elővenni.:)) De kérdem én, hova tud még lesüllyedni ez a vén toprongy??? És jó lenne, ha mindenki tudná, hogy ő adta be a pert :)))))))))))))))))))) Én eddig azt hittem, a pert az indítják, indítványozzák, de ez a szarzsák beadta. :))) hihihi

dr.ahalan 2020.06.13. 12:05:48

@EszteLenke: Ki volt írva! AZ FBI IS TUDJÁK! Azok is csak neki dolgoznak, ahogy a bírák, ügyészek mind. Vedd tudomásul! :))))
Egyre sűrűbben kerül ilyen rettenetes állapotba a szerencsétlen. :)
Én pedig nem várom meg, hogy ő beadja. :)))) Ő, mint saját jogon magánszemély, mi? Még arról sincs halványlila fingja se, hogyan kell nekikezdeni.
Egyszer azt hazudta, hogy viszi be folyamatosan a bírónak a bizonyítékokat. Saját maga! Azon behaltam! :)))

Orsós Rafael 2020.06.13. 12:06:03

@EszteLenke: beadta, beadta. aztán meg kiderült, nem vették be:):):):):):):):):):):):) olvashattuk, kiposztolta.
aztán az csak úgy megy, bemegy a Beazonosítási Igazgatóságra, előadja, hogy ő doktor özvegy, kétszer is özvegy,mintahogy doktor is, és engem basztatnak az interneten, kik ők???
és akkor kinyomozzák, közlik vele (!!!!!!) veled nem.........
szegény szerencsétlen húgy és szarszagú parókás szildi!!!!!
okádhatnékom van tőle.

dr.ahalan 2020.06.13. 12:16:50

@Orsós Rafael: Semmit nem ért a magyar jogrendből. Egy betűt se. :)))

Vezek Elek 2020.06.13. 21:02:45

.... és nyomoznak, és nyomoznak, szimatolnak! Lehet, hogy az én unokámat látták valahol, lehet, hogy nem.... egy biztos!... addig, amíg én unokázom, a barátokkal röplabdázom, steak-et sütünk, jókat röhögünk, bulizunk hétvégente, addig ezek a nyomoroncok nyomoznak!!! :))) .... és engem ez megnyugvással, örömmel tölt el. :))) Legyen ez még nagyon sokáig igy! :)))))

Vezek Elek 2020.06.13. 22:12:07

Azt ugyan nem tudom, honnan, kitől vette a kitett képet a sittes nyomorult, de a kép tulajdonosának engedélye nélkül történhetett.... ezért vastagon megütheti a bokáját!!! A többi részletkérdés!

Vezek Elek 2020.06.13. 22:16:23

@Vezek Elek: És már hitelesen fényképezve is van! Bárki is legyen a képen, tuti, hogy nem járult hozzá sem ő, sem a szülője, sem a gyámja, hogy egy macskahúgyos nyilvános oldalon megjelenjen.

Vezek Elek 2020.06.14. 08:40:43

Csak, hogy némi fényt gyújtsak az odaát(k)ok sötét fejeikbe: A kérdéses képet nem, ismétlem NEM az én oldalamról vette le a gnóm, gyagyás sittes. Nekem összesen egy, azaz egy darab közös képem van kitéve a nagyközösség elé az unokámról. Ez a gyerekeim külön kérése, amit tiszteletben tartok. Ha és amennyiben a képen az unokám volt, akkor sem, ha egy másik kisgyerek, akkor sem járultak hozzá a szülők, hogy egy nyilvános, macskahugyos, szájbaszarós, mocskolódós oldalon megjelenjen a kép. És igen, amit valaki kitesz a nyilvánosság elé, azt bárki láthatja, de NEM másolhatja engedély nélkül! Ha ezt megteszi és visszaél vele, ráadásul megfenyegeti a szülőket, hogy feljelentést tesz ellenük, az már nem csupán "über geci"-ség, hanem egy polgári per alapja. Úgyhogy mehet a gyámhivatalba a hontalan, hazátlan, házatlan, fogatlan, hajatlan, agyatlan, modortan, bunkó, hájas képű senki, jó alapot ad egy pereskedéshez. Gondolom, mennyire szeretne a szarzsák bíróságra járni, felfedni valós énjét, szerepelni a magyar hatóságok nyilvántartásában is. :))) Egyébként pedig ne idegen gyerekek testi épségéért aggódjon, hanem a saját arab pulyáiért, akiket csak akkor lát, amikor az összetákolt roncsot viszi műszakiztatni. :))))))) Röhejes és szánalmas kis buzi! :))))

És most megyek, mert jön az unokám a mamabeach-re, iszunk pár sört és az üres sörös dobozokkal játszunk a medencében, miközben grillezünk, jókat beszélgetünk, nevetgélünk, élvezzük a jó időt, napsütést. Mert nekem/nekünk ezek a dolgok nem csak emlékek, hanem hozzátartoznak a mindennapjainkhoz. Igaz, tegnap elég fárasztó volt a strandröpi, de majd ma kipihenjük. :)))) Képanyag a csopiba!!! Pápuszi!

dr.ahalan 2020.06.14. 10:44:50

@Vezek Elek: Lemaradtam a velejéről, de a zsírarcú ártány már magyarázza, nekik mindent lehet gyakorlatilag. Pfujj, micsoda undorító népek, mások unokáinak a fotóit nyomozni, kisgyerekek képeit mentegetni, nyáladzani rajtuk.
A szarosnak már volt ügye nem egy, érdemes lenne komolyan feljelenteni csoportosan, elvégre folyamatosan lesve vagyunk, fenyegetve 3D-ben.
Három elmeháborodott vén monitorpenész!

Orsós Rafael 2020.06.14. 16:12:41

hazaértünk, csak félig sikerült a (nagy)apák napja, mert eleredt az eső, de nagyon.
viszont a 3Lö, az elmondhatatlan...........nincs az a játék, az a program, az a mese, ami hosszabban lekötné őket.
zsezsegnek, örökmozgók, és folyamatosan tolják a dumát.
a leKKisebb még nem, de már csak hónapok kérdése......
parádés volt megint, na!!

olvasom/látom, hogy a Törpe Fütyi megest rommá unja magát, dől belőle szar.
részemről, bármit tesz, ő már csak egy bűnöző, egy csicska, egy hazaáruló retekmigráns, egy kumlai spermatasak marad.

és ott a másik, a közel 80 éves vén hülye. a stílusosan vén hülye. aki egész életében más (értsd: elit) társaságban forgott.
el tudjátok képzelni őt igazi orvosok, orvosnők, valódi gyógyszerészek társaságában????
mert én nem.
szerintem ott is, ők is hamar rájöhettek, hogy a patikájában (sic!) inkább port törölget, mint porokat kever, ad ki.

két szerencsétlen, szánalmas szarkupac!!!!
remélem egy cellába kerülnek:):):):):):):):):):):):):)
az impotens feszegetheti majd az aszott, ráncos farpofákat a pelenka alatt:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.14. 17:35:43

@Orsós Rafael: Mondjuk a kakamatyit én is annak nézem, ami. És rém jól szoktam mulatni rajta, amikor teljesen feleslegesen üvöltözik, próbál felém kommunikálni a trágyadomb.hu-ról, mint egy idióta....

A csotrogánynak meg semmiféle társasága nincs, és nem is volt a jó doki óta. Ki lenne rá kíváncsi? Pici, sótlan, műveletlen, humortalan, hazug és sunyi.

Orsós Rafael 2020.06.14. 18:52:39

@dr.ahalan: .......és inaktív!!:):):):):):):):):):):):):):)
mint a sívatag:):):):):):):):):):):):):)
őszbecsavarodott a vén csősz becsavarodott!!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.14. 22:48:20

És itt a legfrissebb hazugság! :)))
Mert ő mindig programokra rohan, ma is... Lám!
Lóláb kilóg, ebben a melegben ki vesz fel hosszú ujjú ruhát, meg még zakót is rá? Ugye?

Gondoltam megnézem. Metaadatok gondosan javítva 2020. június 14... De mi is a valóság?

Meg akarod nézni?

- Mentsd a fotót egy mappába.
- Nyisd meg a mappát.
- Az egeret vidd a képre, de ne nyisd meg!
- Klikkelj a JOBB egérgombra, felugrik egy hosszú lista.
- Legalul van egy Tulajdonságok c. sor. Nyisd meg. Látod. 2020. június 14.
- A kis táblácskán fent van egy sor felirat, kattints a Részletekre.
- A kép készült 2018 március 6.-án.

Hát ennyit a nénike igazmondásáról. :))))

És most ugrik a majom a vízbe!
A képen mindenki doktor, sőt prof. is van.... Mindenki doktor! Le meri írni! Saját jogon, mi? :)))

Az eredeti kép nálam elmentve, ha valaki kéri. :)))

Hát szóval kutatni épp én is tudok, csak nem akarok! És addig örüljetek, amíg nem akarok, utoljára a Zsírpofi bukott ekkorát, az utazási fotóival. Azok az élő web-kamerákkal ütköztek meredeken, és nem hittük el, hogy Párizsban decemberben virágoztak, zöldelltek a lombhullató fák. :))) Az épületet tatarozták pont, az adventi kirakat meg két évvel azelőtt volt aktuális. :)))

De ahhoz már nagyon le kell süllyedni, amit itt láttunk!

Megkeresik a virtuális ellenségkép adatlapját, és végigböngészik az ismerősöket alapos gonddal, hátha találnak valami kompromittálót! Rengeteg idő, energia, sok ezer írás, mifene...és ezt naponta képesek megcsinálni! :)))

Csak azért, hogy egy ártatlan unokafotót feltegyenek egy társkereső oldal híroldalára... Hogy ez mit jelezhet? Ki lehet találni... Szerintem vastag elmebajt. Illetve szerintem ennél sokkal többet, de erre majd rákanyarodunk a per idején...

És mivel sok éve tart, hát hiszem, hogy nem köll ezt tovább tűrni. A karantén idején volt egy kis nyugság, de most megint úgy kering körülöttünk a zsírarcú, mint egy vércse. Hol virtuálisan, hol 3D-ben. Leveleket irkálnak régi évfolyamtársaknak, tanároknak, zaklatnak egy nőt... Mert megegyezik a vezetéknevünk. Biztosan a testvérem! Kiteszik az ő fotóját is gúnyolódva, fröcsögve... Szegényt nem is ismerem. :)))

Normális ember szerintem ilyet nem tesz. Ilyet csak elmebajosok tesznek... És igen! Fenntartom a jogot, hogy a bűnös trió fotóját fent tartsam a face-en... Lehet menni a bíró elé, nekem nagy könnyebbség lenne a viszonvádas megoldás, de erre az esély... :))))

És akkor a Zsírfej-Bozgor duó még fel is szólít! Engem! A kamucar, meg a cellacica! Hihetetlen! :)))

A kreditcsóresz sokat emlegeti az ügyvédi felszólítást.
Volt olyan... Egyszer a face-en szóvá tettem a free náci tartalmait. Továbbra is azt állítom, hogy aki az oldalán náci tartalmat, holokauszttagadást, zsidógyalázást megtűr, az maga is náci. A legundorítóbb szerzet a világon. :))) És igen, megneveztem!

És igen, jött ügyvédi levélke. 30 nap után szedjem le az írást. Mert ha nem... De harminc napig... szólhatok igazat.

És erre büszke az ostoba vénasszony! :)))

Neki az volt az első FÉNY! A sztárügyvéd jó sok pénzért leírta, okosan fogalmazva, elküldte, mi meg kiröhögtük. :))) Harminc egész napig. Egyre többen, és többen! :)))

Ennyi mára az igaznak szólása, Gyulánékkal vigyázattok, nagy tombolás várható! Már készül az új Martinász-kamu!

dr.ahalan 2020.06.14. 23:31:57

És elragadta a metollé, igazat szólt, íme! Sose mert ez bíró elé állni, hazudott végig!Még csak most fontolgatja! 5-6 év után a pert... Illetve egyszer kibacták, mint macskát carni. Hát én most megelőzöm. Micsoda szemét, hazug vén szottyadék! Hazudott előre megbeszélt bírói ítéletet, zárt tárgyalást, hát hogy van ez...

Azt hiszem öreganyám... Elkaptuk a grabancodat erősen! :)))

És erre te elköltöttél nagyon sok pénzt, elpocsékoltad az életed utolsó éveit, az unokáid meg se ismernek az utcán, az oldaladat nullára redukáltad...
Tényleg! Ennyire fontosak voltunk? Mi itt? Pár százan? Ja.... Hogy neked csak ennyi jutott! Hát akkor sok-sok hazudott per után elszántad magad? Lesz per, vagy nem lesz per?
Most komolyan...Eddig csak hazudoztál.

Szildi
2020.06.14. 22:09
Persze így van, csak amit most olvastam, tényleg kiverte az un. biztosítékom, lehet meglépem amihez teljes joggal felruházva vagyok. Mi alapján meri az oldalunkat is gyalázni, mert nem neki szolgáltatunk, vagy mi ? Kerül amibe kerül, beperlem a hitelrontásért és elindítok mindent amit kell.. vesszen a lakása, mindene ha ez kell neki.
A fotónál, hol írtam,hogy mai felvétel, mi lapján mer meghazudtolni, minek nyomozza, szemét proli senki, egye meg a fene az irigységtől, de ezen meg mi röhögünk.

dr.ahalan 2020.06.15. 08:39:25

És megint kamu. Csatolni nem engedte a gép... Persze! Édes Istenem, hova aljasultok még? :))))))

Orsós Rafael 2020.06.15. 09:20:33

@dr.ahalan: ja, de a múltkor engedte, mikor teljes névvel, címmel kint volt mindenki .

"Az elkövetők személyes adatai a cégjegyzékből, mint nyilvános, közhiteles nyilvántartásból származnak."
hááát, lehet hülye vagyok, de ez kicsit furcsa, elgondolkodtató.
cégjegyzékben cégek szerepelnek, hogy kik a tulajdonosok, azt ki tudja???
a banya? honnan??
be lett azonosítva valaki is hivatalosan???
igen??
és erről csak a húgyos tud???
de ha már így is van, a cégeket honnan tudja, hogy kiket, melyik céget kell keresni a cégjegyzékben??
és oda csak úgy, simán beléphet???
nem kell jogosultság??
nem értem,nem értem.
és akkor a tanár úr, a klári az miért nincs kiterjesztve??????
ezt is sérelmezem????:):):):):):):):):):):):)

szerintem összeköltözés előtt állnak.
belenőtt a köpenybe .
kúrni nem tud, de a lét szereti.
szerencsétlenek.

törpe fütyi!!! áll még?? tüsszenteni tud e a kis takonypóc???
vitorlát bont e még a kis kalóz????
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.15. 09:39:37

@Orsós Rafael: Hát igen. Ezek nagyon jó kérdések, és tényleg a bőség zavara... Annyi cart meg mocskot halmozott már a fejére a vénasszony, hogy nehéz volt kiválasztani a ténylegeset és lényegeset. :)))
Mindenesetre éjjel nagyot zakózott megint a fotóval, le is szedte írásokkal együtt. Vicces volt. :)))
Ami fontos, az viszont ott van. Nem ketten vannak, hanem hárman. Ez jó. :)))

Most már csak azt kellene megtudni, hogy mi van a török hacker ügyével, hova tűntek az ellopott kreditek, és miért vagyunk fenyegetve bíróval előre megbeszélt ítélettel, zárt tárgyalással, csak neki megküldött ítélettel. De majd a bíró előtt biztosan fény derül mindenre. :)))

Orsós Rafael 2020.06.15. 09:58:59

Pál apostol írja első levelében a korinthusiakhoz ( már ha jól emlékezem):
csak a veszett róka dörgölőzik a vadászhoz!

vö. svéd spermaputtony

:):):):):):):):):):):):):):)

jön majd a bíróságra útlevéllel, sárkányos kimonóban:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
törpefütyi:):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.06.15. 10:52:45

Nem, valóban nem írta, hogy friss a kép, azt viszont igen, hogy a legújabb szerzeménye, ahol még nem volt ideje a kertre sem (mentve). Na már most.... a kép 2018-as.... azóta viszont már legalább 5 kecó vételét jelentette be Buda és Pest különböző helyein. Szóval akkor most mi is az igazság? Vagy már megint hülyének akar nézni bennünket??? Mire jó ez a rengeteg hazugság? Ki előtt akar felvágni??? Előttünk??,... akik egy szavát sem hisszük??? Annyira, de annyira szánalmas amit művel, hogy már tényleg sajnálom!!!

A gnóm börtöntöltelékről már nem is írok semmit, az emberiség legalja. Hányinger úgy, ahogy van.

Viszont a tegnapi nap is nagyon jól sikerült. Egy hirtelen ötlettől vezérelve reggel 9-kor szedtük a petyerkánkat és elugrottunk a Rukkelre. Azt az örömöt, boldogságot nem lehet leírni, amit törpilla művelt. Sikongatott, kiabált, énekelt.... úgy közlekedett a vízben, hogy mondókákat harsogott és roggyantott minden lépésnél, hogy mélyebben mártózzon meg. :)))) Semmi, de semmi félelemérzet nincs benne. Úgy ment be a tóba, mintha a nappaliban közlekedne. Nem is bántuk, hogy 2 óra körül beborult és hazajöttünk, pont elég volt a napból is, meg a vízből, úszásból is. (a tó vize 23 fokos volt,... isteni!!!!!) Utána itthon a teraszon beizzítottuk a grillt és kipróbáltuk a sótéglán sült lazacot, spárgával, gombával, zöldségekkel. Háááát, mit mondjak? Fejedelmi volt. Felvettük az étlapra. És hogy el ne felejtsem most málna sörös dobozt kapott a gyerek játszani. :)))))

dr.ahalan 2020.06.15. 11:17:55

@Vezek Elek: Ez izgalmas! Te vagy a harmadik, aki ajánlja a Rukkelt! Mennyi ember volt? Nem túl nagy a tömeg? Tényleg olyan tiszta a víz, ahogy mondják? :)

Vezek Elek 2020.06.15. 12:13:19

@dr.ahalan: Mi évek óta odajárunk. Általában hétvégén sokan vannak, hétköznap kevésbé. Tegnap nagyon kevesen voltunk, lehet, hogy az időjárás előrejelzés miatt, lehet, hogy azért mert még csak egy hete nyitott.... Miénk volt vagy 50 m-es partrész. :))))) Nagyon édes volt a Rukkel Úr, kismotorral jött oda hozzánk és érdeklődött, hogy hogy érezzük magunkat, van-e valamilyen ötletünk, ami jobbá, komfortosabbá tenné az ottlétünket? Mondtam neki, hogy szerintem az a 25%-os belépőjegy áremelés lehet, hogy pár embert mélyen érint, talán vissza kéne venni belőle. Mondta, hogy most pár hétig megfigyeli, aztán lehet, hogy megfontolja a javaslatot. (tavaly 1500,- Ft volt, idén 2000,-) De nagyon szeretem, hogy ilyen emberközeli, figyelmes, nobilis ember a tulaj.

dr.ahalan 2020.06.15. 12:17:32

@Vezek Elek: Kösz az infót, azt hiszem megnézzük. Hétköznap. De jóóóóó! :)))

Orsós Rafael 2020.06.15. 12:20:09

@Vezek Elek: csak egy kósza gondolat. ez a lazacos koszt, ismerős valahonnan:):):):):):) ( honnan telik rá, mikor még csak 15-e van, és a lé csak 18-án van a kontón (sic!)
de ha mégis igaz, miszerint Gazdagné született Tehetős Klára 14-én lazacot fogyasztott, akkor miért kell ahhoz párga?? mit kell kikötni, fellógatni, satöbbi???:):):):):):):):):)
a sós téglát most nem kérdezem, előbb a fentieket kéne feldolgoznom:):):):):)

visszacsatolva a rüszmeteg ocsmánysághoz, emlékezzetek, a hét közepétől már (engedte) csatolta a hétvégi szabadtéri koncertet az udvarban, a fesztiválzenekarral.
ehhez képest a volt bakja fotójával kérkedett, hogy milyen kibaszott sok programja van:):):):):):):)
gondolom a koncertet leszarta magas ívből, otthon kuhadt az okoskájával, és epét hányt.
az ilyenekre szokta volt mondogatni édesapám ( akit ismerd dr. sásdi (????) személyesen, és a családot IS (!!!!) ezeket tánc közben a zene sem zavarja!!!:):):):):):):)
és milyen igaza volt!!!

Orsós Rafael 2020.06.15. 12:20:58

kushadt.........elnézést.

Orsós Rafael 2020.06.15. 12:25:31

na, barátaim az Úrban!!
ezt hívja a jog becsületsértésnek!!!
figyelmesen olvass, a végén kiemelem!!

"Szildi
2020.06.15. 09:39

Mert olyan lehet a vállalkozásuk ahol “feketézni” lehet; miközben az oldalon fehéren-feketén szabályzatban volt rögzítve, amit el is kellett fogadnia minden tagnak a belépéssel. Amennyiben vét ellene, akkor pénzvisszatérítési igény nélkül kizárható, törölhető stb.. Csak saját ottani tevékenységén múlott, ha vétett, és veszített. Ráadásul nem nekünk fizettek hanem a szolgáltatóinknak, mobil cégek, bank, stb.. amit x idő után egy rendszeren később kaptunk meg. Annak a töredékét, a levonásokkal, kb a 35 %-át, de ezek hülyék mindenhez, azt hiszik, hogy egy ilyen vállalkozás a sarkon, vagy presszóban történik és zsebben étkezik a lé, fogalmuk sincs semmiről. Ezt tették tönkre, sajnos sokan, amivel leamortizálódott az oldal, plusz megjelent a face, is ahol a régi tagok már személyes ismerősként tartják a kapcsolatot. Ez normális is, de addig kevés olyan oldal volt. Az oldalt ezután már nem lehetett miből finanszírozni, mert önkéntes, nem kötelezően előírt tagdíjak , ezek mindig képlékenyek, nem biztos bevételek, a kiadások pedig állandóak. A hacker ügy, pedig nem rájuk tartozik, annak sem a nyomozása, sem a folyamata, sem a vége. De ilyen helyzetben meg ha úgy döntenénk, hogy befektetnénk újra, annak sincs értelme, mert mindent megtettek , hogy ellehetetlenítsék az oldalt, nem éri még vissza állítani sem, képzelhetjük mit művelnének, csak ráfizetés lenne. Tervben volt, de ezek miatt nem lehetséges, nincs kidobásra szánt pénz és energia sem és erre nem kötelezhető egy cég sem. Viszont ha folyamatos a hitelrontás, azzal ami még fent van, ezzel is károkozás van, amiért az felel aki műveli és kártérítésre lehet kötelezni szerintem. Itt pedig ez töményen fent áll, de ez már jogi kérdés lesz amennyiben elindul.
Ráadásul ezek az AJÁNDÉK” -ban kapott kreditekért tolvajoznak, vagy amit csalással szereztek.. ugye mily érdekes. Amikor a hacker belépett, akkor már egyiküknek sem volt egy fia kreditje sem, de ez a szolgáltatónknál meg van vissza tudja pl a Bíróság keresni, amennyiben ez lenne nekik a bizonyíték. Ezek céges anyagok és nem a hackeren múlt, hogy visszanézhető vagy sem, konkrét befizetések nyilvántartása, Nick nevekre szólóan, telefon és banki utalások ami szerencsére nem a cégünk nyilvántartása volt soha."

"Szildi
2020.06.15. 09:39

Mert olyan lehet a vállalkozásuk ahol “feketézni” lehet......."

látom már a rüszmteg parókás törékeny bokáján a nagy vasgolyót a lánc végén!!!!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.15. 12:36:10

@Orsós Rafael: Ááááá, a Berg úr engem folyamatosan felnyomogat a NAV-nál, már megszoktam. :))))

De a lényeg! Szóval ha veszek a kabátboltban egy kabátot, vagy kiérdemelten kapok egy kabátot (kreditet), és azzal bemegyek egy rossz hírű csehóba (free), és ott a pultos (admin) ellopja a kabátot, és engem kituszkol, mert olyan kedve van, akkor voltaképpen a kabátboltos a bűnös? Jól értem?

Tényleg elmeháborodott! :)))

Orsós Rafael 2020.06.15. 12:41:35

"Ajjaj, egy virágos, vagy filmnyomó, festő, ugyan már, ahol nem volt bekötve egy pénztárgép, no, lehet fantáziálni, de más a feltételezés és más egy konkrét állítás, amit ők csinálnak, tolvajoznak, becsmérelnek, rágalmaznak. néven nevezve.. "

"egy virágos, ugyan már, ahol nem volt bekötve egy pénztárgép..............."

újabb becsületsértés, rágalom!!!
rábaszol erre banya, csak folytasd!!!
minden mentve!!!!!
majd megmagyarázod ahol kell.........

Orsós Rafael 2020.06.15. 12:48:40

a kumlai professzor újabb szsösszenete:

"PadreEmeritus
2020.06.15. 08:59

Ez majdnem olyan, mikor megveszel egy repülő jegyet, de tök részegen akarsz felszállni, de nem engednek, akkor is bukja a paraszt a jegy árát, mert elkövetett egy szabálytalanságot!!!!!"

repülő jegy

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

édesjóistenemkiamennybenlakozolgyerele!!!!!!!
:):):):):):):)

tök részeg
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
szűzmáriaidesanyámnézzlereám!!!!!

és akkor a nap legnagyobb hazugsága a hugyostól:

"....hatóságilag azonositva vannak ez a lényeg, a nyomozó is megmutatta nekem."
"Szild
2020.06.15. 08:38"

mivel volt ilyen ügyem, pontosan tudom, egy nyomozó ilyent NEM TEHET!!!!!

Orsós Rafael 2020.06.15. 13:21:51

a vén kúrva javította ( mert nem ül egész nap a gép előtt, mert keci sok programja, de már késő!!!
ebből szopatás lesz, megígérem!!!

"Ajjaj, egy virágos, vagy filmnyomó, festő, ugyan már, ahol nem volt kötelezően eddig bekötve egy pénztárgép, no, lehet fantáziálni, de más a feltételezés és más egy konkrét állítás, amit ők csinálnak, tolvajoznak, becsmérelnek, rágalmaznak. néven nevezve.. "

az eredeti:
""Ajjaj, egy virágos, vagy filmnyomó, festő, ugyan már, ahol nem volt bekötve egy pénztárgép, no, lehet fantáziálni, de más a feltételezés és más egy konkrét állítás, amit ők csinálnak, tolvajoznak, becsmérelnek, rágalmaznak. néven nevezve.. "

"Szildi
2020.06.15. 09:39"

2020.06.15. 13:26:19

Nagy az Isten állatkertje, de nagyon alacsony a free kerítés! Eszem, faszom megáll!!!! :)))) A vq. tényleg nem bír magával. Ha az én bármely családtagomról kiderülne, hogy ilyen elmeháborodott lett, első lépésben elvennék tőle minden okos eszközt, amivel ártani tud magának, a családjának és mindannak, akit az interneten vegzál, rágalmaz, akik után nyomoztat. Hogy valaki ilyen rosszindulatú hernyó legyen idős korára!!! Elképesztő mit tesz emberrel az, hogy egy életen át be kellett fogni a pofáját, KUSS volt a neve, nem vették semmibe. S mire végre egyedül maradt, élvezhetné az örökölt vagyont, leírja mindazt, ami sérelem érte az élete során, kiadhatja magából a dühöt, a kisebbségi komplexusából adódó, felgyülemlett mérget, mocskot ellenőrizetlenül. Úgy gondolom, míg doktorné volt, mindezeket nem tehette meg, fejére koppintott volna a jó doktor. Most meg már nincs akit érdekelne az élete, úgy okádik nap, mint nap, ahogy jól esik neki. Egy megkeseredett, aszott, vén, gyűlölködő, rosszindulatú, hazudozó szipirtyó lett belőle.

Orsós Rafael 2020.06.15. 13:26:37

@dr.ahalan: a sallai antalnál ostobább tanulatlan gyökeret nemcsak magyarország, hanem egész skandinávia nem hordott a hátán!!!
ez többszörösen bebizonyosodott már.
az ő szakértelme, felvetései, hááááát.............nem csoda, hol végezte,mi lett belőle. egy hazátlan senki.

kim dzsong un csókoltatja!!!!:):):):):):):):):):):)

de stílusa az van neki!!!!:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.15. 13:29:16

@EszteLenke: Pontosan ugyanezt gondolom róla én is. Betűről betűre. :)

dr.ahalan 2020.06.15. 13:29:59

@Orsós Rafael: Remekül összeillenek ők hárman. Zsákok és foltok. :))))

Orsós Rafael 2020.06.15. 13:32:48

@EszteLenke: magányos. megértem. de hogy miért nem főzős műsorokat néz a tv-ben, vagy cserél magán gyakrabban pelenkát, vagy jár ki a temetőbe sírokat gondozni nem értem. egy epehányó, megkeseredett, lenézett vénasszony, a családja szégyene!!!

Orsós Rafael 2020.06.15. 13:36:05

@dr.ahalan: hogy én mit gondolok róla/róluk, azt naponta olvashatjátok!!:):):):):):):):):):)

2020.06.15. 14:29:28

@Orsós Rafael: Vagy pl. kigazolhatná 2018 óta azt a tenyérnyi kertet is... jobban járna .:)))

Orsós Rafael 2020.06.15. 16:36:03

@EszteLenke: be van szórakozva megint!!!!
éttermi fogyatékos, se írni, se olvasni nem tud!!!!
majd a seggnyalója, -i lefordítják, értelmezik neki.
ja, mégsem.......
a törpefütyi is hasonló......

:):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.06.15. 20:32:32

@Orsós Rafael: Tényleg a nagy a baj nála, vagy már elitta teljesen az eszét. Látom, most meg én vagyok az EszetLenke is. :))))))))))) Nem normális, az már egészen biztos. :)))))

dr.ahalan 2020.06.15. 23:13:19

Nap közben nem értem rá, most végigolvastam a tombolást. Nem lehet túl jó állapotban a nénike... Illetve azt látom, hogy a Berg Úr (Micsoda nő ez a férfi.... csak "amulok és bamulok", mint Roxelane a szultán palotájában, trallala... :)))) ) kissé ideges.

Lebukott megint, sokadszorra. Igazolni is fogjuk. :)))

A lényeg az, hogy az olvasók, és itt rengeteg emberről beszélünk... Végre elhitték az odaát fotó alapján, hogy a bérblogger igenis létezik. :)))
Többeknek most esett le a tantusz, és most kerekedett ki a történet. Felismerték. És mennyi sokakat érint! :)))
Köszönet a bozgornak a butaságáért, és magáért a fotó kilövéséért a netre!

Alapban az a baj velünk, hogy mi nem abból az anyagból vagyunk gyúrva, mint ők... Milyen könnyű lenne most lejáratni őket lányuknál, fiuknál, ismerősöknél, ugye? Ahogy ők is próbálkoznak rém gusztustalan módon. Éjjel meg lehetne szórni az arab vej vonalát egy-egy náci bejegyzéssel. Lánykák oldalát a mama rémtetteivel. Az admin mocskával ezt-azt... Ugye? És eszünkbe se jut, ahogy nem megyünk leskelni a házukhoz se... Hát igen! Ők gátlástalanok, mi nem vagyunk azok. :)))

És jönnek, kaffognak, leskelődnek levakarhatatlanul, undorító, bűzös mocskukat ránk erőszakolják, támadnak a virtuális zombik, három mélymagányos, sikertelen, vén, beteg emberi roncs.

Én a magam részéről csak három dolgot fogok firtatni. Vastagon és konokul. Becsületes úton és módon. És első lépésként biztosan megkérdezem a bírótól... Tényleg meg tetszett beszélni az ítéletet előre az itt megjelent Sásdiné asszonnyal? Merthogy ő már milliókról, neki már stikában megküldött ítéletről publikált, egy nemzetközi társkereső híroldalán. :)))

A lehetőségek? Nyilván a zsenizsé az utolsó pillanatban észreveszi a problémát, dől a fal, a maszkoldallal úgyis bajok vannak vastagon, ki kell józanodni... (Erről majd még beszélgetünk! ) Anyuka majd megy a zsibongóba papíron... Persze valójában nem, és folyt. köv...

Orsós Rafael 2020.06.16. 07:26:57

"Szildi
2020.06.15. 21:51

Ja, kérem ahhoz is ész kellene, de szerintem is ugyanaz, hülyítenek mindenkit mint régen a freen, a kamukirálynők, de főleg nem egyenes emberek, akik egy Nick név mögül osztják az észt.. egy proli A. és kurafi E.- seggnyalói.
Amit pedig a Blog szerkesztője ma produkált, az egy diagnózis az elme állapotáról."
elme állapotáról ......:):):):):):):):):):):):)
jól jegyezzétek meg, mindig az a legnagyobb proli (curva, kurafi stb) aki permanensen azt hirdeti másról, hogy proli, curva, kurafi stb.
és ez mennyire igaz!!!!!!
a proli 6 osztályos gyógyszerész!!!
az orvosfeleség!!
az egész életében elnyomott, lenézett, csendre intett.........
tombolj még rüszmeteg, jól áll!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.16. 07:48:11

@Orsós Rafael: Ennyi a fantáziájuk, sok éve naponta csak ennyire futja. Fikafos, szkatofil, proli, curva. Fikafos, szkatofil, proli, curva. Fikafos, szkatofil, proli, curva. Fikafos, szkatofil, proli, curva. Néha "megveszlekkilóra".... Csóri kis rüszmi, meg a a két zakkant nyuggerkotlász! Szerencsétlenek! :)))

Vezek Elek 2020.06.16. 08:32:26

Jó reggelt! :))))) Jó kedvvel ébredtem ma is. :))) A vq és a buzi sittes gondoskodik róla nap, mint nap. :))) "Azt észrevetted.... NINCS EGYÜTT BEJELENTKEZVE OTT??" Na és???? Ki, mikor, hol írta elő, hogy nekem bárkivel is együtt, egy időben, egymást erősítve kell az internet előtt ülni? :)))) Figyeljenek csak, lessenek, nyomozzanak... engem kimondottan szórakoztat. :)))))
Valamint új optikust, szemészt, továbbá általános iskolai tanárt javasolok a vq-nak, aki megtanítja neki a mondatelemzést, értelmezést, ugyanis nem csak egy "kert" szó hiányzott!!! :)))) Ne csinálj már magadból még nagyobb ostobát, mint amilyen vagy!!!!! :)))))

dr.ahalan 2020.06.16. 09:01:51

@Vezek Elek: Hülye őszi időjárás, de én is vigyorogva ébredtem. A két tojónak teljesen felborzolódott a bioritmusa az esztelenke-jelenség kapcsán. Hörögnek kínjukban, nem tudják megemészteni. Beazonosíthatatlan repülő tárgy az Aha-blogban! Kiütéseket kaptak tőle, összehívták az ENSZ nagytanácsát, és az FBI IS TUDJÁK! :)))))
Na meg még a Berg-botrány is ott van a nyakukon! :))))

Vezek Elek 2020.06.16. 09:13:02

@dr.ahalan: Azt viszont tényleg nem tudom, hogy honnan veszik, hogy nem vagyunk egy időben bejelentkezve itt, mert én soha nem lépek ki. Bajban is lennék, ha kilépnék, mert fogalmam nincs mi a jelszóm. :)))) De élvezem, hogy foglalkoznak velem. :))))))

dr.ahalan 2020.06.16. 09:21:26

@Vezek Elek: Sehonnan nem veszik, kínjában blöffölget Berg úr, a maga megszokott bugyuta, kamu módján. Kiöregedtek már a virtuális matatásból, csak valahogy nem akarják elismerni.
Nézd meg azt a szedett-vedett, ócska oldalt... Hát egy világ szégyene. És fenntartják! Vicces. :)))
Piacvezetés! :)))))

Orsós Rafael 2020.06.16. 09:32:48

kulturális ajánló: kós károly: ebek harmincadján.

érti aki érti.
zsenizsé alias zs. programozó meg fél megszüntetni a homokozót, mert fosik.
fosik a retekmigránshazaárulóbörtöntölteléktől
és fosik a jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóédesanyjától!!!

Orsós Rafael 2020.06.16. 09:34:59

".......főleg nem egyenes emberek, akik egy Nick név mögül osztják az észt.. ..."
írja mindezt szildi, aki gerinctelen kiírni a doktorsásdigyulánédoktor-t.

ez is mélytorok volt rüszmi!!!!:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.16. 10:37:06

@Orsós Rafael: Aha! Beszélgessünk a kamu nickekről? Tényleg? Kell nekik még egy hatalmas beégés?
Mazochisták ezek... :))))

Orsós Rafael 2020.06.16. 12:05:06

@dr.ahalan: kezdhetnéd a kávé43 bácsival, tégy ide pár agypárlatot tőle!!!:):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.16. 16:19:29

most hallottam a rádió kívánságműsorába, rá is kerestem, ezt a dalt küldte a retekmigránshontalanhazaáruló a parókásnak::

www.facebook.com/104939687762643/videos/285097475865098/

:):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.16. 16:37:17

végre feladta!!!!!!
"Szildi
2020.06.16. 14:49

trollokkal itt a továbbiakban nem foglalkozunk, köszönöm a megértést.."

:):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.16. 16:40:39

youtu.be/CrniC87g6X0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

örömóda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsós Rafael 2020.06.16. 16:43:39

@EszteLenke: hogy én mennyire, de mennyire imádlak, neked arról semmi segédideád sincs!!!!:):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.16. 17:32:46

24 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) percig tartott a durci!!!!!
"Szildi
2020.06.16. 16:13

de ez nem jelenti azt, hogy itt elhalkulunk, lehet ugyanúgy feltenni videókat, fotókat, emlékeket, saját véleményeinket, minden másról.."

most piszkítottam magam alá!!!!!
szarszájú!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

mondom, fél mindegyik a sittestől, nehogy betalálja valamelyiket!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.16. 17:34:19

84 perc, bocsánat, elszámoltam!!!

dr.ahalan 2020.06.16. 17:39:54

@Orsós Rafael: Ez most komoly? Látom kitakarította a trágyát alaposan... És kihirdette. Trollokkal nem foglalkoznak, de becsületes embereket lehet tovább mocskolni. Gratulálok hozzá! Pfujj! :(((

Más! A sas csak holnap száll le itt, már előre izgulok! És köszönöm, köszönöm, köszönöm! :)))

Orsós Rafael 2020.06.16. 17:53:36

@dr.ahalan: tudom, jelezte a problémát, halálos deréksérvrákot kapott a bepakolásnál!!!! ( és gumit nem hozott!!!)
:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.16. 17:57:06

@Orsós Rafael: Azt mondja iszonyú mennyiség... Hát! Gumit egyszerűen nem találtunk, de vitte a hatalmas ikeást! :)))

Vezek Elek 2020.06.16. 18:13:30

...és azt láttátok, hogy kint maradt véletlenül a kert képe az eredeti szöveggel:
"Szildi2020.06.08. 22:00
Megosztok két fotót, (tegnapi és mai ) ha már olyan rossz sorom van, hogy azt se tudom, melyik “ rezidenciámban” töltsem a “sanyarú” időket. Nincs még kert, mert mostanában vettem át, de ez csak idő, energia kérdése csupán."
Valóban nem volt ott, hogy friss a kép, csak az, hogy tegnapi és mai :)))))) Jó nagy zakó ez már megint!!! Ekkorát pofára esni!!!! :)))))) Hazudós, szerencsétlen, szánalmas ez a vq!!! :)))
Ezt most lefényképeztem bizonyítékként. :))))))))))))

Orsós Rafael 2020.06.16. 18:22:56

@Vezek Elek: én meg már a közjegyzőhöz!!!!
becsatolom a többihez.

dr.ahalan 2020.06.16. 18:24:47

@Vezek Elek: Hatalmasakat zakóznak mostanában, annyi hazugságukra, kamuzásukra derült fény, hogy csak nézek! :)))
Ez most megint nagy taknyolás volt, tényleg 2018... Időutazó! :)))
süti beállítások módosítása