dr.ahalan

dr.ahalan

3000! Mondom! Háromezer!

2020. május 31. - dr.ahalan

 

Magányos hétvége sok-sok filmmel és gyöngyökkel. Nagyon kellemes most az egyedüllét, ennyi sok együttélés után. :))

És ez volt a heti kedvenc, antik egyiptomi medállal, sok türkizzel, persze csak türkinit (howlit) kövek, valódi türkizzel százezer pénzbe kerülne. :)

Gábor már pénteken elrobogott a Mirákulumba, dolgozik megszállottan, és élvezi. :))

Holnap pedig leszüreteli a cseresznyét! :))

Azt hittem egyedül fog aludni fent a házikónkban. Hát tévedtem! :)

Mivel a völgyben a présházak igen távol állnak egymástól, és télen mind üresek, így nem ritka, ha beköltöznek állatok. Nálunk is lakott már nyuszt a padláson, denevérbébik sipítoztak az ajtókeret feletti résben, és pelével is találkoztunk nem egyszer.

A pele (ottani nyelvjárásban PÖLE!) nagyon cukker, igen nyugis állat, és rutinos házfoglaló. Nálunk eddig csak a padláson rajcsúroztak, de láttam már békésen alvó pelét konyhában, nappal… miközben a háziasszony ott főzőcskézett. :))

Szóval most pelénk van, éjjelente nagy vircsaftot rendez a nagyszekrény mögött, és alatt, gurítja a dióit szanaszét, dugdos, leltároz… Elkapni lehetetlen, bántani nem bántunk állatot, kizavarni reménytelen. :))

Úgyhogy a Gábor zseblámpával alszik, amikor felriad, akkor fenyegetően bevilágít a szekrény mögé, alá…és akkor béke van egy ideig. :))

A szomszéd ház egy fiatal, német házaspáré, igen jó barátaink. Ők nagyon állatbarátok, nagyon zöldek… Amikor 5-6 éve így jártak, akkor elmentek állatkereskedésbe, vettek hordozót, csalikaját, elkapták a pelét, és átvitték körben a szomszéd völgybe, ahol elengedték. :)

A pele hamarabb hazaért a dombon át, mint ők. Ott ücsörgött a konyha gerendáján, és nézett ártatlanul… Ti hol voltatok eddig? :))))

És sose jöttek rá, hogyan ment be a bezárt, egyébként felújított, szigetelt házba. :)

Szóval kíváncsian várom a fejleményeket. :))

Még annyi történt, hogy megkaptam a Meskán a háromezredik JÓ minősítésemet. Negatívok száma nulla, semleges 1 db. Rém büszke az Aha. :)

Más egyéb nem történt, a politikát is hanyagoltam, kicsit mérgezésem van már a hazugságokból, sunnyogásokból, meg ebből az egész hipokrita bagázsból. Vigasz és elégtétel a magyarnak ebben a hatalmas bajban… A FOCI! Erre varrjál gombot!  :(((( Ezt tudta nyilatkozni a szeretett vezető!

Elképzeltem, ahogy C. néni, aki egyébként is beteg, ráadásul az egy szem fia is  megreccsent, mert totál csődbe ment az üzlete a járvány alatt…. tehát csupa gond, szegénység, fájdalom, félelem, baj és bánat az élete… Szóval ahogy ez a kedves néni felpattan, hóna alá kapja a lasztit, és lemegy dekázni az udvarra… :))))))

Éééés minden meg is van oldva! :(

Csenjetek nyunyókát, valamint a koviubi legyen veletek! :))))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr7915732444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.06.01. 00:43:20

És hogy legyen egy kis bulvár is. :)))
Odaát nagy tisztogatás volt ám! Tündibündi, habos az oldal. Kivéve a kakamatyi néhány töredék írását. No nem ám a jogtalan Zsírpofi szarokat! A saját bunkóságát! Csakis! Mondjuk ez jelenleg annyit ér, mint halottnak a csók. :)))

Az már érdekesebb téma, ahogy a két vénasszony előre tolja bozgort, és rejtőzik a diliflepnije mögé...Mégiscsak beszéltek ezek végre jogtudó emberrel! Érdekes lenne a felismerés, mennyi minden történhet ma Magyarországon egy bizonyítottan bűnöző, becsületes embereket zaklató, fotójukkal visszaélő elmebeteggel, aki bizonyítottan évekig okozott kárt... Mondjuk nekem, vagy az üzletemnek.
Itt fotózott a házam előtt. Kiírta a nevemet, címemet. Máig a fotóimmal hirdeti magát...

Nyilván rámancsolhatnék a pénzecskéjére, de évekig tartana, és unalmas lenne.

De nem biztos, hogy ez a jó út, bármennyire is szeretnék a hölgyek. :))))

Én inkább mégis az adminmocsokra szállnék rá. Az évek óta tartó zaklatásra, börtönnel való fenyegetésre, a meghazudott, sose volt ítéletekre, végzésekre, az állandó, napi szintű fenyegetésekre.

Még sokat fogok beszélgetni róla, és időben el is fogom dönteni nyilván. :)))

Orsós Rafael 2020.06.01. 08:41:42

első!:)

"A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az. Indoklást nem köteles adni"

már ha értitek,ahogy mondom:):):):):):):):):):):):)

sérti az ő ............ érdekeit!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.01. 09:00:56

@Orsós Rafael: Vannak még hasonló érdekességek és finomságok a web-es felületen, amiket érdemes lesz firtatni... :))) Tényleg a bőség zavara. :)))

Orsós Rafael 2020.06.01. 19:19:52

a kumlai professzor:):):):):):)
"PadreEmeritus
2020.06.01. 17:33

Mindazon által meg rohadtul nem felismerhető ezen a kis képen!!! Mehet a Ponciustól a Pilátusig, körbe röhögik őt vastagon, meg mi az, hogy nem csinálhatok fotókat pesti bérházakról??? Mindegyikben laknak!!! :-)))))wahahahahahahaha"

mindazon által:):):):):):):):)
a Ponciustól:):):):):):):):):):)
a Pilátusig:):):):):):):):):):):):)
körbe röhögik:):):):):):):):):):):):):):):)

ülj le, hülye vagy!!!
körbe röhöglek (sic!) vastagon:):):):):):):):):):)
wahahahahahahahawahahahahahahahawahahahahahahaha

dr.ahalan 2020.06.01. 19:39:42

@Orsós Rafael: Vicces ez a vén szaros. Ragaszkodik a kényszerképzeteihez, és komolyan azt gondolja, hogy érdemben ő fontos. Mindig megmosolyogtat. :)))
És ahogy vénül, úgy lesz egyre ostobább és egyre undorítóbb.
Az odaát-nyanyák így szeretik. :)))

dr.ahalan 2020.06.01. 22:10:06

Óóóóó! Látom megugrott a rüszmeteg sárkánygyík is, hadovázza már a szabályzatát, amit még a Marson is be kell tartani 100 évig.
És neki természetesen nem kötelessége moderálni a hivatalos oldalán, hírekben a halottaim nemi szerveit firtató perverz ocsmányságokat, ő azon élvezkedhet nyugodtan, de ha én erről a mocskáról írok a magánnaplómban, beszélgetünk róla, az az ő zaklatása. Na lófacmackó, majd meglátjuk. :)))
Büdöske. :))))

dr.ahalan 2020.06.01. 23:13:54

Igen, a rasszizmus, a nácizmus ellen kell... Biztosan!
Mert ide vezet az a kormányzatilag megtámogatott, és büntetlen, hazug gyűlöletbalhé, amit láttunk. A minap a Deák téren, és láttuk bizony odaát is. Évekig.
És mibe is torkollik ez? Azt is tudjuk.
Gázkamrák...
Igen, ez a mi legnagyobb bűnünk. Hogy szóltunk ellene.

Ezért vagyunk üldözve, zaklatva, pellengérre állítva, meglopva, és börtönnel, megküldött (sose volt) ítélettel fenyegetve.

www.youtube.com/watch?v=esWGIqIMu54

Igen! A sok közül EZT biztosan!

Orsós Rafael 2020.06.02. 06:38:52

"PadreEmeritus
2020.05.25. 09:39

YES YES YES!!!! A napokban szabadlábra helyezték Clark Olofssont egy belga börtönből, ahol büntetését töltötte!!!:-)))))))))
Time is on my side!!!:-)))))))) Hi hip hurrá!!!!"

"PadreEmeritus
2020.06.01. 17:29

“Hétfőn reggel kiengedték a Kozma utcai börtönből Kaiser Edét, akit korábban tévesen életfogytiglanra ítéltek a móri mészárlásért.”
Hip hip hurrá!!!:-))))"

"Ez egyben egy új kezdet a freelove-nak. "
" A véleménynyilvánítási szabadságot csak mások jogainak sérelme nélkül lehet gyakorolni, azaz a Felhasználó által közzétett bejegyzések nem lehetnek másokra nézve sértőek (egy másik Felhasználót korára, nemére, származására, vallására, faji, nemzetiségi hovatartozására, világnézeti meggyőződésére, véleményére, élethelyzetére vonatkozóan), továbbá mások befeketítésére alkalmas tartalom elhelyezése, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem."

"A freelove.hu üzemeltetője a többletszolgáltatásokban megjelenő bejegyzéseket törölheti, amennyiben úgy ítéli meg, hogy az sérti az ő vagy a napló közösség érdekeit."

tehát: nyilvánvaló, hogy sem a szolgáltató/üzemeltető/tulajdonos/moderátor/admin , sem a naplóközösség ( 1 fő, sallai antal) érdekeit nem sérti, sőt......

"No, ezt remélem megtudja (sic!) majd magyarázni ahol kötelező lesz neki."

éttermi fogyatékos, beszédhibás vén hülyék!!!
és ezek papolnak a családról!!!

Orsós Rafael 2020.06.02. 06:40:31

"Szildi
2020.06.01. 19:11

Mehet a sóhivatalba is, annyira nevetséges, hogy majd “ Ő” megmondja, egy üzemeltetőnek milyen szabályzata lehet, mi alapján moderál stb, vagy a google-nak hol fotózhat. Egyet tehetett volna, hogy nem fogadja el, eltűnik a kifogásolt oldalnak még környékéről is, vagy betartja ( a hülyéje). De nem, éppen ő az aki bizonyíthatóan személyiségi jogokat sértett, ahelyett, hogy törölte volna, még kommentelve tovább becsmérel, rágalmaz, uszít, fenyeget. No, ezt remélem megtudja majd magyarázni ahol kötelező lesz neki.

Még valamit megfigyeltem, pl. milyen “családja” van annak aki ilyen hosszú ünnepen otthon a a “re-hab-gyöngyeivel” tud csak foglalkozni ,sehol senki körülötte, se gyereke, se Bélája. Az is csak akkor van nála, amikor meló van, olvashattuk nem volt közös karácsony a családdal sem, soha semmi program, minden hosszú ünnepen egyedül van, de még a lánya is kerüli.. Bizonyítja, hogy hazudozik, csak amit elképzel a fantáziájában azt írja le, mint pl. neki “közös” háza, ugyan már, csak szeretné, az a család messze elkerüli, nem való közéjük, féltik a gyereküket egy ilyen elmebajos’író” nőtől, érthetően (főleg ha megtudják amit művel éveken át a neten)."

"No, ezt remélem megtudja (sic!) majd magyarázni ahol kötelező lesz neki."

dr.ahalan 2020.06.02. 07:56:43

@Orsós Rafael: Ez tényleg egy szerencsétlen elmebeteg. Hogy jön ide júniusban a karácsony? :O
Egyébként köztudottan gyönyörű karácsonyaim vannak, ellentétben az ő mélymagányos vergődésükkel...
Micsoda szánalmas, gonosz, hazug, képzelgő vén hülye... :))))
Nem is hinné az ember, hogy az ilyen szabadon grasszálhat még. :)))

Vezek Elek 2020.06.02. 08:58:51

Egy dolgot nem értek: Milyen alapon kritizálja valaki más külsejét, amikor ő maga úgy néz ki mint egy köpet??? Gondolok itt pl. a sittes, hontalan, hazátlan, házatlan, agyatlan, alaktalan, fogatlan, hajatlan szarzsákra és a vele együtt érző, együtt gondolkodó "társára". Na, ha erre valaki tudja a választ, az előtt megemelem a kalapomat. :)))))

Más: Isteni volt a gyereknapos, pünkösdös hétvége... kezdek belejönni az egész napos lótás-futásba. Tegnap már meg sem kottyant, hogy reggeltől-estig hol négykézláb, hol csak simán két lábon követtem a szélvészkisasszonyt. Egy dolgot nem lehet csinálni, magára hagyni!!... mert abban a pillanatban valami olyat művel, hogy az összes haja égnek áll az embernek. :))))) ;) Kész üdülés a munkába járás.... már vártam. :))))))

Orsós Rafael 2020.06.02. 09:06:04

@Vezek Elek: a Zemtéi gyorshíre:
ma hajnalban fogtündér ismételten meglátogatta lucababakirálykisasszonyt, és elcsente a másodikat is!!!
az alsó, két középső hiányzik:):):):):):):):):):):):) csulázni nem tud tisztességesen, de a nyelve csücske kifér:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.02. 09:18:34

@Vezek Elek: Mondom, ezek beteg elmék. Évek óta zaklatnak minket kényszeresen, belepofáznak mindenbe, véleményeket harsognak, hazudoznak meggyőződéssel, nagyrészt úgy, hogy nem is ismernek... Beleborultak saját sikertelenségükbe, a magányba. Tiszta sor. :))))
Itt kacarászok... Karácsony! Júniusban! :))))

dr.ahalan 2020.06.02. 09:19:24

@Orsós Rafael: Elképzeltelek téged, mint fogtündért! :))))

Vezek Elek 2020.06.02. 09:38:36

@Orsós Rafael: Édes lehet! <3
@dr.ahalan: .... ééés jönnek, figyelnek, kész fan club :))))) Tuti, hogy többet vannak a saját oldalamon, mint én magam. :)))) Hátha lehet valamin csámcsogni. :))) Imádok a figyelem középpontjában lenni! :)))) Szánalmas kis senkik! :))))

Vezek Elek 2020.06.02. 09:42:07

" Mindazon által" mennék én a Tiszán.... "Ponciustól Pilátusig". Nagyon röhögök! :)))))))))))))))))

dr.ahalan 2020.06.02. 09:46:16

@Vezek Elek: Nem lennék a helyükben. Rögeszmésen csámcsognak rajtunk, ez az életük. Rengeteg sok éve. Mindent elmentenek, kinyomtatnak. Nyomoznak, leskelődnek úgy, hogy nagyon jól tudják, nálunk esélyük sincs még arra se, hogy belépjenek az ajtón. Szánalmas senkik. Igazad van. :)

Orsós Rafael 2020.06.02. 11:30:45

@Vezek Elek: diplomás svéd:):):):):):):):):):):):):)
6 elemis kumlai szopófantom:):):):):):):):):):):)
és a rüszmeteg halálosan bele van zúgva a lankadt bréjébe:):):):):):):):):):):):):):):):)
pedig még pelenkát hord!!:):):):):):):):):):):):):)
másodszor is:):):):):):):):):):):):):):):):)
komolyan térgyemet csaBdosva, hátamon peregve viháncolok:):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.02. 12:02:39

"Volt egyszer egy kisfiú, Antika. Buta volt, mint a föld, a tanárnő nem kedvelte, mindig ordibált vele. Egy nap édesanyja elment a suliba érdeklődni, hogyan teljesít a fia. A tanárnő őszintén elmondta, a fiú egy katasztrófa, egyszerű, mint egy faék. Az anya ezt nem fogadta el, kivette Antit az iskolából, majd elköltöztek egy másik városba. 30 évvel később a tanárnő szívrohamot kapott, az orvosok nyitott műtétet javasoltak, amit csak egyetlen szívsebész tudott elvégezni az egész országban, aki aztán sikeresen meg is operálta.
Amikor a tanárnő kinyitotta a szemeit, egy kedves orvos mosolygott rá. Meg akarta köszönni a műtétet, de a gyógyszerek hatása alatt nem tudott beszélni. Az orvos csak azt látta, hogy a nő arca lassan elkékül. Kinyújtja a kezét és küzd, hogy valamit elmondjon, de aztán hirtelen a keze leesett, szeme lecsukódott és meghalt.
A doktor teljesen le volt sokkolva és nem értette mi történt. Megfordult, ott állt Anti, aki takarítóként dolgozott a kórházban és épp kihúzta a lélegeztetőt, hogy bedughassa a porszívóját... Ugye nem gondoltad, hogy Antiból szívsebész lett?"

Orsós Rafael 2020.06.02. 15:16:55

@EszteLenke: el ne hidd a meséit!! tuti helyről tudom, förszthend!!!, hogy csak vágyott, akarta a csokis kexet, de már a bejáratnál megbicsaklott a fitymája:):):):):):):):):):) azt mondta a "hőőőőgy", úgy érezte gyurmázik hátul az impotens :):):):):):):):):):):)
és ezt akarja a rüszmi is:):):):):):):):):):):):)
megint elsírtam magam:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.02. 22:14:07

@Orsós Rafael: Pfujj, elképzeltem a jelenetet, ahogy próbálkozik nyögdécselve ez a két szépkorú... Pfujj! :)))

Orsós Rafael 2020.06.03. 06:27:35

"Szildi
2020.06.02. 07:23

Erre értettem, hogy az egy beteg elme, aki ilyen szinten összekeveri a történelmet, de nem sorolom a baromságait , olvasható nála. Úgy látszik megártott neki a “ mély magánya” ( mert mindig magából kiindulva vesz példát).

Borzalom, az a stílus, az a “kultúra” amit a túloldalon a “diplomás értelmiségtől” lehetett ma is olvasni. Folyamatosan bemutatkoznak, eklatáns példaként, hogy mennyire lecsúszott mára a net világa. Pontosan ez volt jellemző a régi oldalon is, amikor ezek a tagok és még jó pár hozzájuk hasonló egyén kiteljesedett a proli stílusban, tönkre vágtak mindent amit csak lehetett. Tanulságos, amikor a pöcegödröt valaki így betelíti. Hajrá, segítünk “reklámozni’, büszke lehetsz minden irományodra, de főleg a hsz-re.. gratula.. nehogy már leüljön a blogod, mert elrettentően tanulságos.
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2020.06.02. 17:41

Jaj de jókat röhögök, imádom, mikor a “diplomás értelmiségnél” feltör a kultúra, mint Óbudán a talajvíz!!! Csak toljátok fullba a kretént, erre is a vendégeim vagytok!!!:-))))))))))
Az egyik állítólagos diplomás, ami meg lett cáfolva olyan embertől, aki még az apját is személyesen ismerte, hogy lóf@sz van neki, csak nem diplomája, geci szar bizsukat drótoz, a másik, meg egy virágföldes kuli, egy csicska, akinek az apja összelopta magát a kommunista érában a pártkönyv védelmében és mikor összejött a lé, akkor a kisfiának vett egy jó minőségű hamis diplomát Kolompár úrtól az Ecserin!!!:-)))))))))))
Olcsóbban adta, mert az árban benne volt, hogy a kis gyurika orálisan rácuppan a nem napbarnított falloszára!!!:):):):):):):):):)"

dr.ahalan 2020.06.03. 08:03:32

@Orsós Rafael: Remek! Megnyikkant a vén szatyor, átlendült a prolizós-kurvázós szakaszba. Észrevettem, hogy menetrendje van, mint a felcsúti vicinálisnak, és ahhoz ragaszkodik. Milyen nevetséges kis rüszmeteg ez, ott a senkinek nem kellő kakahalom tetején! Piacvezetés! :)))
Ami csak azért van üzemeltetve, hogy ő meg a kedvenc kakamatyija beugathasson a náluk alkalmasint jobb életet élőknek. Milyen szánalmas! :)))
www.harombugris.com :)))

Orsós Rafael 2020.06.03. 08:32:17

@dr.ahalan:
""Szildi
2020.06.02. 07:23
Borzalom, az a stílus, az a “kultúra”.........."
"PadreEmeritus
2020.06.02. 17:41
"...... hogy lóf@sz van neki, csak nem diplomája, geci szar bizsukat drótoz, a másik, meg egy virágföldes kuli, egy csicska, akinek az apja összelopta magát a kommunista érában a pártkönyv védelmében ....."

és erre nedvesedik a parókás, dupla doktor, dupla özvegy!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)
beszédhibás, értelmi fogyatékos, pelenkás bajkeverő.....:):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.03. 08:48:17

előkerült egy eddig nem látott, nem bemutatott felvétel a svéd bankrablóról!!!
itt az igazság, feketén fehéren!!!

www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/245314536362587/

dr.ahalan 2020.06.03. 08:53:33

@Orsós Rafael: Röszmimamónak ez jelenti az intelligenciát, stílust, humorérzéket. A naponta ömlő car, a csicska, a geci... A prolizás, curvázás... "Megveszlekkilóra" Ezeket a szavakat, kifejezéseket érti. Shakespeare szavaitól csak bősz hányingere keletkeznék. Értetlenkedne kábultan. Moderálná! :)))
Szerinte így viselkedik egy orvosfeleség. :)))) Saját jogon!!!!! :)))
Szerintem meg nem. :))))
Mondom én, oda kell cibálni a bíró elé ezt a virtuális izét, mert különben élete végéig itt fog kaffogni a hátsónkban a kopasz bozgortörpéjével, meg a gyáva, arctalan zsírfejűjével együtt. :)))))

Orsós Rafael 2020.06.03. 09:45:43

@dr.ahalan:
.........és mindezt teszik az európai vezető társkereső portál HÍREK oldalán!!!
zsenizsé meg nem meri kibaszni a sittest, fél tőle, az oldalt nem takarítja el,mert a muttert akkor végképp eláshatja!!!!:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.03. 09:52:43

@Orsós Rafael: Pontosan erről van szó. :))))

Orsós Rafael 2020.06.03. 09:56:48

@dr.ahalan: tudom. ritkán írok hülyeségeket!!:):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.06.03. 11:08:54

@Orsós Rafael: Látom a nincstelen, hontalan, hazátlan, házatlan, agyatlan, alaktalan, hajatlan, fogatlan, gnóm sittes megpróbált a nyomdokaidba lépni és rittyenteni valami frappáns történetet. :))))) De sem agya, sem intelligenciája, sem humora nincs a szerencsétlennek. Így csak a szokásos förmedvény (geci, szar, kuli, csicska) hagyta el a száját. :)))) Megtörölhetné már a pofáját, mert a zsíros, lepény képén csak a szar, meg a geci csorog évek óta.

És igen, én is szemtanúja voltam a freen, amikor ecsetelte hogy felőle "bokáig folyhat a fos a nője lábán az análtól", ha ő ezt megteheti, hát meg is teszi. Csak hát ugye az ő farkától már tágul senki segge, mert impotens szegény. :)))))))

Erről bezzeg mélyen hallgat, simán elengedte a füle mellett. Inkább hányta az epét a szokásos módon. Elnézést de ezt nem lehetett szebben leírni.

Orsós Rafael 2020.06.03. 12:06:50

@Vezek Elek: van az a latin szólás, ha jól idézem, hannibal ante portas, valami olyasmit jelent, hannibál a kapuk előtt, veszély van!!
na, ez a tóni farkáról sohasem volt elmondható!!!
kumlán is csak szopatták!!!
szó szerint.
szívtipró:):):):):):):):):):)
hartbréker:):):):):):):):):):):):):)
életében egy gömbölyű női farpofát nem tudott szétfeszíteni, bezzeg az övét, a cella setétjében......:):):):):):):):):):):):)
mondjuk, a rüszmeteg meg pont erre vár, mert mást sem hall a tv-ben, a lemenő napnak is van még ereje!!!
majd rádöbben:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Orsós Rafael 2020.06.03. 12:28:19

" a kis sallai tóni kérdezi az édesanyját: anya! én hogyan születtem? az édesanya válasza: a születésed előtt apa meglepte anyát egy különleges maggal, amit az ültetése után anya minden nap nagy szeretettel gondozott, ápolt hosszú hónapokon keresztül. türelmetlen kíváncsisággal vártuk apáddal, hogy az a kis mag kifejlődjön. amikor aztán végre teljesen kifejlődött akkor apa és anya nagy izgatottságban a kis növényt leszakította, kiszárította, felsodorta és elszívta. na, ennek hatására úgy betéptünk, hogy elfelejtettünk szex előtt gumit húzni."

dr.ahalan 2020.06.03. 23:03:15

@Orsós Rafael: Gábor megjött, ezt felolvastam neki... Üdvözlet!

Mire jó az odaátok genyósága! Idézem:

"Hajrá, segítünk “reklámozni’, büszke lehetsz minden irományodra, de főleg a hsz-re.. gratula.. nehogy már leüljön a blogod, mert elrettentően tanulságos."

Mondjuk én tényleg büszke vagyok minden netes dolgomra, erre a naplóra nagyon is, a meskás boltocskámra is, a kvízpartos munkáimra is... És régen rengeteget írtam.
2010-ig rengeteg szabad portál volt, irodalmi oldalak, magazinok, mindenki jelentkezhetett írónak, újságírónak, bloggernek. Voltak persze komoly szerkesztők is, jogtudó emberek, ahogy illik. :)
Aztán 2010-ben a kormány felszámolta ezeket a felületeket, ami maradt, az nekem nem tetszett.

A bolond nyanyákról eszembe jutott, régen jártam a 7torony felé. Benéztem, és azt hiszem megint lesz nekem ott helyem. :))) Határozottan javult a helyzet! :)))
Köszi a tippet ZSP! :P

dr.ahalan 2020.06.03. 23:09:00

És ez volt az utolsó "komoly" írásom 2010-ben.... A free-s naplómba még betettem, de a szottyadt sakál ezt is elcsórikálta a rengeteg kreditemmel együtt. :)

MESÉL A TEJSZÍNKIÖNTŐ

A minap piacon jártam,
Hol földről árulták petyerkájukat a szegények,
És az őszi gyümölcsök halmait kínálták eladásra
Vaskos derekú, hangos kofák.

Élvezettel nézelődtem, vettem könyvet, kanalat,
Mihasznaságokra alkudoztam vígan,
Mikor kezembe került a porban egy időtől feketéllő kiöntő.

Itthon teát forraltam átfagyva,
Majd számba vettem mohó kincseimet,
És tisztítani kezdtem őt is,
Hogy hajdani gőgös pompáját visszaadjam.

Míg ezüstjét tisztáztam, ő halk
Mormogással mesélni kezdett:

„Még emlékszem a mesterem kezére,
ki a rózsákat ezüstözte rajtam.
Meleg volt a műhelyben,
És a pad fájó szerszámai felett
Sörreklám hirdette 1914-et.

Az üzletre is emlékszem,
Családommal egy kirakatban csillogtunk,
Gyönyörrel néztek minket tollba-prémbe
Bugyolált sima arcú asszonyok.

Papírba csomagoltak minket,
És egy vitrinbe kerültünk.
Asszonyom büszkén mutogatta
Az Úrnak gyarapodásukat.

Hosszú, meleg napok voltak,
Mozgalmas életet éltek ők,
Naponta sürögtem a nagy,
Kecskelábú asztalon.

Terka, a cseléd rám lehelt, mikor
Elmosogatta az ozsonna csetresét.
Asszonyom kezében megremegtem,
És cseppnyi tejszín a terítőre esett,
Mikor elhangzott a döntés,
Hosszú nadrágot kaphat Misu,
A megnyúlt lábú kamasz.

Majd csendesedett a szó,
Új kifejezések reppentek sóhajjal
Az asztal felett.
Háború, megtámadta, merénylet.

Csengettek.
A papíron sírva búcsúzott az asszony,
És ment a férj.
Rövid volt a búcsú,

Sokáig nem volt rám szükség,
Majd fekete ruhás embereknek
Töltött belőlem sima fehérséget
Egy remegő, ráncos kéz.

Az idő telt.
Békét hirdetett újra az újság,
De ezüstömre nem volt szükség.
Családom el-elveszett az üveges vitrinből.

Egy zálogházba kerültem.
Ott forgattak, nézegettek vad kezek.
Újra egy családhoz kerültem,
Féltő gonddal tisztogattak
Víg örömök ünnepén.

Az évek teltek,
És újra dörgött a világ,
Sárga csillagok bámultak rám
A rézveretes menóra mellett.

Egy éjjel bakancsok rúgták az ajtót,
Eltűnt mindenki,
Bombák dörögtek rútul,
És a padlásra vitt Eta,
A hűséges, szappanillatú kiscseléd.

Robbant az ég,
Lesújtott a halál.
Zuhantam porban, téglák
Nyomták rózsáimat.
Meghaltam én is tán…

De lám! Nem lett végem mégse!
Kezek kotorásztak a romok közt,
És egy asszony kocsira dobta
Elfeketedett testemet.

Évek teltek egy sufniban,
Majd a tejeskofa rám csodálkozott:
Milyen szép kis mütyür,
Jó pénzt ád majd érte
Valamék elhízott elvtársnő!

Emlékszem a csarnok zsivajára.
A pult szélén, a túró mellett kellettek.
Egy asszony vett meg gyönyörrel,
Négy csillogó forintot számolt le
Értem, és egy mérő tejfelért.

Az ember hatalmas öklével csapott mellém,
Minek ez az úri cifraság,
Meg ne lássam az asztalon!
Mit szólnának asszony!

Egyre feketedtem egy sötét,
Szúrós szagú kamra polcán,
A befőttek közt néha egérke járt.

Új szelek fújtak megint,
A ház új gazdára lelt.
Vaskos kezek szórtak az utcára,
Egy autó kerekei közt
Majdnem elért újra a halál.

Hangos ricsaj kavargott,
Rikácsolt a tarka szoknyás,
Durván hajított ládába,
Így történt a lomtalanítás.

Bolyongtam. Dobozokba górtak,
Földön hempergettek vásári napokon.
Belém rúgtak undorodva,
Felemeltek, lehajítottak.

És egyszer, mikor ott hevertem
Egy kopott feszület, és egy rongyhalom közt,
Értem nyúlt egy puha kéz.

Megsimogatta fekete rózsáimat,
Réges-régen érzett szeretettel.
Nem is alkudott a kéz,
Hozott magával íme.

És most itt vagyok.
Ezüstöm megkopott ugyan,
De bízom benne,
Hogy kis időre otthonra leltem megint.”

Orsós Rafael 2020.06.04. 07:44:46

első!:):):):):)

"PadreEmeritus
2020.06.03. 23:45

A kis gyurika nyaggatta a szüleit, hogy szeretne egy kistestvért. A mama csak legyintett, hogy apád már csak pisálni tud vele, megmagyarázták neki, hogy ő már erre képtelen, meg igazából a fiúkat szereti, de lenne egy megoldás. Így aztán gyurika hált a mamájával és pár próbálkozás után a mama áldott állapotba került. Probléma megoldva, lett kistestvér akinek ő a papája is!!!:):):):):):):):) Incest leszármazottakból áll az egész család, nem csoda ez a magas fokú degeneráltság!!!:-)))))))))))))))))"

www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/245314536362587/

dr.ahalan 2020.06.04. 08:24:09

@Orsós Rafael: Most boldogok, mert visszavágtak a maguk bugris, ocsmány módján.
Egy élet kevés lenne nekik elmagyarázni, hogy a te írásod mitől vicces, és az övék mitől undorító, perverz, gyomorforgató és bugyuta.
Szánalmasak, én mondom. :))))

Orsós Rafael 2020.06.04. 09:14:44

az özvegy -remélem- betudja (sic!) mutatni majd az igazát, mert tőlem több részletben, több mint 3000 (!!!!) kreditet lopott el!!!
hazudik a rüszmeteg, de meg lesz fingatva................(+zsíros turha!)

"Szildi
2020.06.04. 07:44

Olvasom, a hölgytől , aki végre mutatott valami “értéket”(!!!) is, de a kreditjeid “csórta” az a hülye agyad. Viselkedni kellett volna, nem szemétkedni, mert aki odahány ahol vendégként kezelik, annak mindenütt ajtót mutatnak. Főleg ha ” szívességből” kapta a reklamált, rengeteg kreditet. Remélem betudja mutatni, azt a banki vagy sms, utalást is ahol ő annyit befizetett, amit nem is lehetett volna. Minden nyilvántartásunk megvan, vissza ellenőrizhetően. pl akkor abban a hónapban amikor kapta ez az ördögfajzat, az egész havi bevételünk nem volt annyi, mert a Zsolti elírta és utána bizalommal ott hagyta. Nem gondolta, hogy egy ilyen aljas, proli, senki ezzel fog visszaélni, mert fiatalként, nem volt tapasztalata, nem járta még meg az élet iskoláját, nem ismerte, hogy ilyen szemét emberek is vannak a világon. Nahát ez a nő ilyen volt, kezdetektől, és azóta is “hálálkodik” immár kb. 14 éve.. a társaival egyetemben. Egyébként miért nem mentette le a “műveit”, amik ugye nem védett anyagok voltak, és az oldalunk soha nem tárhely szolgálatótként működött.. kellett volna keresnie egy másik felületet, vagy saját gépen tárolni, ennyire egyszerű, csak ész kellett volna hozzá.
Aztán van véleményem a stílusokról, egyik “tizenkilenc a másik egy híján húsz”, ha összevetjük az adok-kapok helyzetet. Mindenki felel saját irományért, ahogy elnézem a résztvevőknek már ez egy élvezet. Játék az élet, akkor hagyjuk nekik, de aki túl lő a célon az szégyellje magát, akár hol írja le a “sziporkáit”, nem helyeslem."

dr.ahalan 2020.06.04. 09:24:51

@Orsós Rafael: Idétlen, már megint kerregi a hülye szabályzatát közvetve. Ellopta a krediteket? El... Kész.
Nem erről fog szólni az ügy, de annyit beszélek róla, amennyit akarok.
Aztán majd meglátjuk kinek lesz játék az élet. :)))
Nekem mondjuk eddig is az volt. :))))

Orsós Rafael 2020.06.04. 11:34:46

@dr.ahalan: akár hol (sic!) írja le , hogy nem lopott, nem tolvaj, ez valótlanság, hazugság vastagon. közvetve az én ellopott kreditjeimből (is) járkált nyaralni...........
" aki túl lő a célon az szégyellje magát,,,," mi ez a meghunyászkodás?? hol a bíró/ügyvéd/ügyész, levajazott ítélet, főbelövetés??????
már nincs zaklatás, becsületsértés???
szerintem feladta a banya. rájött, neki ez nem pálya, megütheti a szottyadt valagát, keményen.

dr.ahalan 2020.06.04. 12:33:29

@Orsós Rafael: Meg is üti, remélem. Nem lehet már ezeket a dolgokat eltagadnia... Hiába sunyizik. :)

Orsós Rafael 2020.06.04. 15:35:09

folyamatosan hazudik, arcpirító módon az orvosfeleség, a duplán özvegy duplán doktor!!!!!
én, személy szerint tőle kaptam 3 ezer kreditet ( amit nem kértem, és vissza is utasítottam) amiből kegyeskedett 2 ezret visszavenni...........
ja, hogy csak a zsenizsé utalhatott?????? ja, nem......
szerencsétlen idióta vénasszony.......
az orvosfeleség:):):):):):):):):):)
egész életében eltartotta az ura.........:):):):):):):):)

"Szildi
2020.06.04. 14:15

A barik nagy tévedésben vannak.
1. aki adta a krediteket, az tette ki a szűrét Ahácskának, mert akkoriban csak a Zs-nak volt ilyen joga az oldalon, emlékszem is rá, mennyire felháborította az akkori sorozatos éjszakai ámokfutásai, aminek a következménye lett, hogy kitette a szűrét. Amivel persze ugrottak a kreditek is. Csak az volt a baj, hogy a rendszer nem örökre tiltotta a Nick nevét, aztán egyszerre csak megjelent, akkor azt hittük megbánta a viselkedését, de azóta tudja mindenki milyen beteg elme.Emlékszem, folyton kötözködött a moderátorokkal, személyeskedett a tagokkal és felszólítgatta az üzemeltetőit, uszított, fenyegetőzőt.. de ugye nem kell sorolni, nem nehéz elképzelni., mire képes. Persze mindezt az ingyenes “ajándék” kreditekkel ellátva engedte meg magának.. Akkoriban küldözgette nekem az akkori iwiwen a zaklató, becsmérlő , fenyegető leveleit, megvan és azok is mentve. Lehetne folytatni, majd a megfelelő helyen elővesszük a bizonyítékokat.
2. Ilyen pitlák, kicsinyes alak lehet ez az E-ke is, aki azt hiszi ha , hogy egy “nyaralás” az ő havi kreditjeiből , ugyan már még egy pohár vízre sem lett volna elég,. De valószínűsítem soha nem tellett neki semmire, ezért fájlalja és még viszonyítani sem képes , mert fogalma sem lehet, mi mennyibe kerül. hiszen eltartott volt örökké. De honnan is tudná egy eltartott, gondolom soha nem telt neki semmire. Azok írnak le ilyen baromságokat,akik nincsenek tisztában , mert mindig más oldott meg helyettük mindent.. Mindig elszólja magát..na, ennyi, dolgom van, viszlát."

megint legyőzte a vírus!!!!!
az egri bikavírus!!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.04. 16:49:31

@Orsós Rafael: A mentális állapotát mutatja ez a gátlástalanság. Hazudik, magyarázkodik, de minek?
Már semmi szégyenérzet nincs benne. :(
Igenis arra választ kell adnia, hogy milyen alapon jelentet meg hírportálon olyan írást, amiben állítja, bírósági ítélet, végzés van a kezében, miért kommunikál bíróval előre megbeszélt ítéletről, miért zaklat, fenyeget évek óta a bűntársaival együtt embereket, akiket (és ez csak egy tényező) előtte igenis meglopott.
A szabályzat, meg a többi hablaty, mellébeszélés már régen nem aktuális.

Orsós Rafael 2020.06.04. 18:01:15

azt írja a doktor orvosfeleség, hogy:
" Ilyen pitlák, kicsinyes alak lehet ez az E-ke is, aki azt hiszi ha , hogy egy “nyaralás” az ő havi kreditjeiből , ugyan már még egy pohár vízre sem lett volna elég. Arról nem beszélve, hogy minden ilyen állítását bizonyítania is kellene. Én fizetést soha nem vettem fel, mert örökké fejleszteni kellett, nagyok voltak a költségek, örültünk, hogy hitel nélkül üzemelni tudtunk. De valószínűsítem soha nem tellett neki semmire, ezért fájlalja és még viszonyítani sem képes , mert fogalma sem lehet, mi mennyibe kerül. hiszen egy eltartott honnan is tudná. Azok írnak le ilyen baromságokat,akik nincsenek tisztában a pénzügyekkel, mert más oldott meg helyettük mindent. Egyébként ki olvasott volna a 10 év alatt tőle “nyaralási” programot, soha, mert láthatóan egész nap a klavi előtt töltötte az életét. Lehet mostanában kicsit befogták, aminek éppen ideje. Bár ez sem teljesen igaz, figyeljétek, az első aki innen azonnal másol, ugye ez is egy a bizonyíték, hogy nem csinál semmit, régen is ez volt.

Orsós Rafael 2020.06.04. 18:13:38

mindazon által:):):):):):):):):):)
a nagy piramis rajongó újabb szösszenete a becsületről:):):):):):):):):):):):):):):)
"PadreEmeritus
2020.06.04. 17:07

VASTAPS!!! A legjobb, hogy fel sem fogják, amit mondanak, csak szárnyal a káposztalé a fejükben, de már az is megposhadt régen.:-)))))))))) Én is jártam úgy 3x, hogy a blogmodi, aki ugye NEM a stipi volt hahahahahaha a nagy cimbijük kitiltott, aztán visszamásztam és újból ki lettem hajítva a friss 300 kreditemmel együtt. SOHA egy k**va szót nem szóltam, nem vádaskodtam!!!! EZ is a becsület része, hogy mikor hunyó az ember, akkor befogja a pofáját, de ezeknél ilyet sose várjál el Ildikó!!!"

kitiltották, visszamászott.................
hogy is volt az ezerszer áldott, azóta is naponta megénekelt ÁSZF-ben????
kinek, hány regisztrációja lehetett?????:):):):):):):):):):):):):)
szerintem a tóni megint betévedt z erdei tisztásra a der medvéhez:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.06.04. 19:13:54

@Orsós Rafael: Erősen ráfordult a harmadik szakaszra, ez már a mentolleves átázás. Mindenki proli, eltartott. Megveszlek kilóra, kecógecó... :))) Ilyenkor már fröcsög, csapkod, és fossa a szót. Milyen egy szerencsétlen! :)
Ha nem markolt ki lóvét, és biztosan tudom, hogy már a free kezdetekor se dolgozott, akkor nyilván öt deka vajra is úgy kellett pénzt kérnie.
Ennyit az eltartottságról. :)))

Orsós Rafael 2020.06.04. 19:39:55

ezt írja a svéd főiskolás a kumlai professzor. saját kútfőből. mert forrásmegjelölés nincs.

nem vette igénybe sem a vadhajtások, sem a kurucpontinfo sem az imc500 oldalakat.:):):):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.06.04. 17:37

HOPPÁ!!!!

Ki volt az a George Floyd? Elképzelhető, hogy sok empatikus ember nem ment volna tüntetni, ha pontosan tudja, milyen bűncselekményekért ült börtönben a most posztumusz hőssé avatott Floyd. Előélete és agresszív fegyveres bűnözői múltja erősen közrejátszhatott abban, hogy ilyen módon viszonyuljanak hozzá a rend őrei. Főleg Amerikában, ahol a fegyver mindenkinél ott lapulhat. Nők voltak a célpontjai Floyd az egyik legaljasabb fajta bűnöző volt. Nagy termetű, kifejezetten erős testalkatú emberként a puszta látványával is képes volt félelmet kelteni emberekben. Ezzel ő maga is tisztában volt, és sokkal jobban tudta kamatoztatni ezt az adottságát, ha nők ellen vetette be magát. Floyd elsődleges célpontjai a nők voltak, méghozzá az egyedülálló nők. Soha nem keresett olyan célpontot vagy családot, ahol férfiak is voltak. Floyd csak az egyedül élő nőkre vadászott. Általában egyszerűen becsengetett ilyen-olyan indokkal, és amikor a nő kinyitotta az ajtót, akkor berontott. Ha valaki segítségért kiáltott, azt általában fejbe verte. Volt olyan eset is, amikor valamiféle vízóra-leolvasónak adta ki magát, és amikor a nő rájött, hogy hazudik, és rácsapta az ajtót, akkor az autóban várakozó barátai segítségével betörtek hozzá. Floyd egyszerűen a nőnek szegezte a fegyvert, míg a többiek kirámolták. A későbbi rendőrségi dokumentációkból kiderül, hogy a nő Floydot azonosította a szembesítésen."

és a saját hozzászólása:
"PadreEmeritus
2020.06.04. 17:40

HÚ DE NAGYON “SZERETTÜK” AZ ILYEN GÖRÉNYEKET, SZÉGYEN, HOGY NEM INTÉZTÉK EL BENT A TÖBBIEK!!!"

írja mindezt egy olyan aljadék, akit a kumlaiak csak használtak, elöl-hátul, orrba szájba:):):):):):):)
aki egész nap a cellájában rettegett, mert bármikor megjelenhetett egy benga feka és/vagy egy vej jelölt tevehajcsár, hogy a torkára csurgassa a déenesét:):):):):):):):):):):):)

és ez az etalon a rüszmeteg 80 éves rozzant pelenkásnak:):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.06.05. 05:48:09

@Orsós Rafael: "EZ is a becsület része,..." írja ezt egy "becsületes", börtöntöltelék, aki 7 évet ült bankrablásért Kumlán, mint migráncs.:))))))) Mindig felröhögök, amikor ez az erkölcsi toprongy becsületről papol. :))))) Már megérte felébrednem :))))) Jól indul ez a nap is. :)))))

Orsós Rafael 2020.06.05. 07:43:53

@Vezek Elek: a bankrablásban nem vagyok biztos, nehezen hihető.......szerintem erőszakos nemi közösülés lehetett ..........valami 75 éves banyát boríthatott fel:):):):):):):):):):)
a szívtipró:):):):):):):):):):)
kula bácsi:):):):):):):):):):):)
anál pápa:):):):):):):):)
süti beállítások módosítása