dr.ahalan

dr.ahalan

Járványjátékok

2020. március 19. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, talán ez még megy a meskára, aztán jövő héttől zárok. :(

Eddig elviselhetően alakulnak a dolgok, munka is akadt, kedvemre fűzök komolyabb ékszereket, tervezek újakat és újakat. Közben sokat lógok az ablakban, rengeteg érdekes dolog történik, és a Gellérthegy halványan zöldülni kezdett. :)))

Gábor megy rendületlenül, ha nem autóval, akkor gyalog. Nem száll fel semmire, mindenkit elkerül, nem ér semmihez. Régen tájfutó volt, most élvezi. Zuglóból elment a céges autóért messze Budára, onnan elvitte a Kerepesi útra, aztán hazasétált. Rém büszke vagyok rá! :))) 

Ma eljött a bevásárlólistáért, és meghozott mindent jövő hét közepéig. Tervek vannak folyamatosan, A-tervek,, B-tervek. Csak mentes lisztből, tésztából, cigiből és tekercselt papíráruból van némi tartalék, egyébként 5-6 naponta bevásárol. :)))

Horrorkára is büszke vagyok, megy, csinálja nagy-nagy becsülettel, pedig nincs rászorulva, megoldhatnánk. De nem adja fel. :))) 

Javult a helyzet, a vevők szelídülnek, a face-en valaki elindította. Ma elsősorban az egészségügyben dolgozók, másodsorban a kereskedelmi dolgozók, takarítók és szemetesek olyanok az országnak, mint a Titanic zenészei. Nagyon szép gondolat! :) 

Tedd a magadévá, és szólj két kedves szót hozzájuk, ha teheted. Két méterről. :))) Sokat jelent, nagyon sokat! :))) 

Aztán persze Bergamo... A halottakat szállító katonai konvoj. Rettenetes! A halottak száma sokkal-sokkal több, mint a hivatalos adat, az olasz nem megy orvoshoz egy kis náthával, az öregeket se viszik. Körülállják, szeretgetik az utolsó napokban... Ekkora lett a baj. :(((

A magyar is... Jó! Sokkal kevesebb az ember az utcán, de még szép számmal bringáznak, a srácok csapatban, labdával mennek a parkba, családok, kisgyerekkel. Anyuka két aprósággal, és babakocsival. Naponta 10-12 hasonlót látok. És nem, nem érti a sok Istenbarma! :O

Nem azért kell otthon maradni, mert félünk egy kis orrfújástól, vagy hapcitól. És igenis, a gyerek is benyalja, és hordozza! Aztán hazamegy, jön a nagyi, süt palacsintát. Puszit a nagyinak! :O

Nagyinak kampó. Két hét alatt a gyerek, az anyuka, a kamasz kölyök megfertőz hatvan-nyolcvan, száz embert... Abból tovább fertőződik két hét alatt sok ezer... És néhány meghal. Mi nem érthető ezen? :O 

Mi közben játszunk. Aki teheti, az appon. 600 híres embert kell megfejteni. Egy kis babona... Ha mindet megtaláljuk, akkor megmenekül minden szerettünk, és elmúlik ez az egész rusnyaság. :))) Jönnek-mennek a fotók... A barátnőmre is büszke vagyok! Sportolók témakörben levert mindenkit, még a Gábort is. :))) 

Ovecskint senki nem ismerte fel, aztán a face... Egy harminc éves csaj! :)))

310-nél tartunk. Egyre nehezebb! Gábor hozza a politikusokat, történelmi alakokat. 99%-ban! :))) 

Zenében még mindig gyengék vagyunk. :))) 

De lassan-lassan megnyílik minden pálya. Negyvenből már harmincon túl vagyunk. :))) 

Remekül szórakozunk, és közben... Beszélgetünk! Meghallgatjuk egymást. :))) 

Hát így telnek a karantén napjai. Holnap már itt lesz a Gábor, jó lesz! :)))

Szigorú szabályok! Fertőtlenítés! Biztonságos szex! Különalvás. Kézmosás. Az első tünetek felbukkanása esetén válságmegbeszélés. Variációk kijárási tilalom esetére. Betegség esetén ki kit lát el. Kapcsolati tőkecsoport. :))) 

Gábor tesója szerzett szűrős maszkokat. Felét elvitték a Mirákulumba Gáborpapáék. Egyet-kettőt kaptam én, kapott Horrorka, a szűk rokonság, a különlegesen fontos barátok. Ennyi volt... És persze a Gábor használja. :)))

Rengeteg karanténtervem van az ékszereken kívül is. Fotók beszkennelése, rendezése, millió film, lángossütés, fánksütés, új receptek, Gábornak karácsonyra vicces meglepi könyv megírása, galérián a könyvek selejtezése apránként, fa lencsegyöngyök festése, az olasz nyelvtudás felfrissítése, bélyegek rendbetétele, új játékok kitalálása, a macik rendbehozatala, tisztítása, rendesen... Mind a 6-700 maci katalogizálása. A régi céges iratok selejtezése, ananász ültetése, és még sorolhatnám reggelig. :)))

És persze a túloldali gonosz, görcsös nihil és fekáliaimádat kiröhögése folyamatosan. :)))

Ma hány dekát termeltél az átkozódó, vén aszott dinoszaurusznak Tóni? :))) 

16 deka alatt nem jön ám a FÉNY! :)))) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr915536992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.20. 07:46:54

első!:)
elfogyott a virág, ma mennem kell "árut beszerezni".
minden este élőzés megy a telefonomon a lökkel!!!:):)
a fiamon látom, lassan őszül:):):):):):):):):):):):):):):)
tegnap épp a bukófordulót gyakorolták a gyerekek a kádban.
egyszerre,
mind a ketten:):):):):):):):):):):):):):)
kishüJék:):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.20. 10:11:11

azt írja az ( az európai vezető társkereső portálon) aki utoljára kumlán szekszelt, pontosabban az ő végbelét ügykezelték, majd "szemfülesen" alibaba ( és 40 társa) farkára vezették a fogatlan száját, hogy:
"Aztán a biztonságos szex, na itt toporzékolva elkezdtem vihogni!!!! Előttem van a pikcsör ahogy egymással szemben az ágy két végén szájmaszkban, gumikesztyűvel, bottal piszkálják egymást, a botok végén koton gumival!!!! Bruhahahahahahahaha"

igen, ez valóban vicces, de én látom a reciprokát, ahogy a hazaáruló retek törpe egyedül áll ( megrogyva a 68 éve súlyától) az ágy végében szájmaszkban, gumikesztyűben ( mert mág magától is retteg) és bottal ( melynek végén természetesen a kondigumi) piszkálgatja magát, teljesen reménytelenül!
na, szerintem ez az igazi bruhahahahahahahahabruhahahahahahahahabruhahahahahahahaha

megest házhoz jöttél kissallai a lófaszért!!!
bruhahahahahahahahabruhahahahahahahahabruhahahahahahahaha

dr.ahalan 2020.03.20. 11:05:42

@Kálmán Barna Mikorka: Most behaltam a röhögéstől, de komolyan! :))))
Kis öreg impilimpi, aki már azt is elfelejtette, hogy milyen a szex... Beugat! :)))
És figyeld meg, nemsokára megjelenik a hírek rovatban a zsírpofi véleménye is. Vagy a damilhajasé. Egykutya. :)))

dr.ahalan 2020.03.20. 12:21:17

@dr.ahalan: És beadta. Elektróóóóóóónikusan. Az analfabéta bebűbactató. Mi meg jól kiröhögjük. Elektróóóóóóóóónikusan. :))))

dr.ahalan 2020.03.21. 00:27:28

Érdekes dolgok. Ma még többen jöttek és mentek az utcán, továbbra is teszt nélkül hagyják a veszélyeztetetteket. Tavaszi hangulat, vidám családok, beszélgető csoportok. Nincs baj... Orbánék tudják. Biztosan! :(((
Közben száguldoznak a mentők. Egyre több bennük a fehér szkafanderes. :(((

Kedves sztori. Gábor testvére... Hát mondjuk szakmabeli. Ért egészségügyi dolgokhoz, és amikor még lehetett, szerzett FF2-es maszkokat. Jobb félni, mint megijedni. :)

Már írtam róluk, kaptunk. Horrorka is, barátok is. Neki is maradt nyilván.
Aztán... Beszélt más barátokkal. Mentősök. Nekik tényleg kell. Tessék... Neked is. Tessék!

Nem, nem kell kifizetni.
És elfogytak a maszkok... Nevet rajta, segítettem. :)))

Mennyire megmutatkozik ma, hogy ki mennyit ér! Hogy ki milyen emberekre számíthat... Tényleg! Mennyire megmutatja magát a "Madarat tolláról"... :)))

Hogy mi ebből a tanulság? Hát mondjuk az, hogy Bergamo feketepiacán ma egy FF2-es maszk ezer Euró!
Ma a magyar háziorvosok egyszer használatos FF1-es maszkot kapnak.Hármat. Közösen az asszisztenssel. És egy FLAKKON (sic!) kézfertőtlenítőt. Nem, nem egy napra! Bizonytalan időre! :O

És mit kap az egyszerű állampolgár? Semmit... Már régestelen régen nem lehet kapni se sebészmaszkot, se semmilyen maszkot. Gumikesztyűt se. Kézfertőtlenítőt se.

A meskán gyakorlatilag csak a textil maszkokat veszik. Van olyan készítő, aki egy hét alatt többet adott el, mint én ékszert január óta! :)))
De vegyük górcső alá a három jómadarat odaát...

A saját jogán elmeháborodott vajon mit csinál ezekben a szűkös napokban? Az orvostársadalom biztosan megtámogatta egy láda FF3-mal. Jaaa! Nem? Helyette a bozgor dekázza a végterméket? Elektróóónikusan? :))) És ez elég neki a karantén túléléséhez? Meg a csipcsirip! És majd neki jön a fény! Megmondta a pap... BIZTOSAN JÖN A FÉNY! :)))

Hát lófacmackó jön neked öreganyám! Itt lesz a világvége, és majd utána elmesélem. Itt.
Bruhahahaha! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.21. 06:59:43

első!:)

"..... kérnek el a porttékájukért!!!!"

megint beosont kora reggel a kissallaigyerek az ánusz tágításért:):):):):):):)
bizton azt hitte, múlt idő:):):):):):):)
de, nem.......................csak egy tahó, iskolázatlan börtöntöltelék, főiskolai (sic!) végzettséggel:):):)

".... most vissza élnek a helyzettel..."

Ui. Jaj, ezt meg el is felejtettem van még egy!!! “vissza élnek”:))))))))) Igekötő, kissallaigyerek, igekötő, spermaista!!!:-))))))))))))

SZOPJÁl TOVÁBB !!! wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hogy is szokta mondani énmártikám, incesztivadék barátod??? Haza jöttél a lófaszért!!!:):):):):):):):):)
wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
te csak fél egyig írjál, mert egyre hülyébb leszel!!! Kirúgtak a spermabankból, mikor ott dolgoztál, mert lebuktál, hogy iszol munkaidőben!!!:):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.03.21. 06:44

Ez megint jobb, mint a dumaszínház!!!:)))))) Orbán nem tudja, nem tud semmit, de te fikafos te mindent tudsz, olyan penge vagy,hogy
úton útfélen elvágod magad!!!:-))))))))
Van maszk dögivel FF2-es, béla testvére lenyúlt egy párat és szétosztotta, mindenki kapott, csak én nem láttam, hogy Balázska is kapott volna!!!! Neki nem jár vagy mi van, lécet vett Ő is mikor be lettél neki mutatva???:-))))))))) Nézd meg az anyját, vedd el a lányát ugye!!!!!!!!!
“Bergamo feketepiacán ma egy FF2-es maszk ezer Euró! ” Na, aki ennyit elkér egy maszkért én ott azonnal tarkón lőném, egyből le menne az ára, meg az összes olyan kereskedőt is, akik most vissza élnek a helyzettel és csillagászati árakat kérnek el a porttékájukért!!!! Mégis csak tudott valamit az a valaki egyszer!!!:-))))))))))))))))"

nagy a baj tóni!!!
ceruzád megdöglött, fogad kiesett, hajad sem sok, és még akkor ez a nyavalyakórságtól való félelem is......
nem irigyellek!!! egész nap ücsörögsz a saját szarszagodban!!:):):):)

wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.21. 07:02:38

és hogy el ne feledjem:

"Mégis csak tudott valamit az a valaki egyszer!!!:-))))))))))))))))"

ebben a mondatban, MÉGISCSAK.......

SZOPJÁl TOVÁBB !!! wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hogy is szokta mondani énmártikám, incesztivadék barátod??? Haza jöttél a lófaszért!!!:):):):):):):):):)
wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
te csak fél egyig írjál, mert egyre hülyébb leszel!!! Kirúgtak a spermabankból, mikor ott dolgoztál, mert lebuktál, hogy iszol munkaidőben!!!:):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.21. 07:22:42

mint búvópatak erdő rejtekén.......:):):):):):)

"egyből le menne az ára....":):):):):)

SZOPJÁl TOVÁBB !!! wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hogy is szokta mondani énmártikám, incesztivadék barátod??? Haza jöttél a lófaszért!!!:):):):):):):):):)
wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
te csak fél egyig írjál, mert egyre hülyébb leszel!!! Kirúgtak a spermabankból, mikor ott dolgoztál, mert lebuktál, hogy iszol munkaidőben!!!:):):):):):):)

persze a gazdádnak mindegy,mert neki alapból rossz a vallása:):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.21. 07:38:31

na, megébredt a megdoktorált ( két oldalról!!) banya is!!!!

"Szildi
2020.03.21. 07:23

Végre tud valamivel dicsekedni, kapott maszkot. De miből gondolja, hogy másnak nincs. Én pld már korábban rendeltem a neten, ( két nap alatt kiszállították) mindenkit elláttam a családomban. Még időben, felkészülve arra hogy ha szükség lesz rá, itt legyen, nem arra várva, hogy majd mások megszánnak. De hiszen ismerve a hölgy felfogását , mindenkitől csak lejmolni szeret, ahelyett, hogy tenne valamit bárkiért. Vagy már nix money a Bélája a kártyáján, bekellett húzni a féket. Jönnek az inséges idők, de mi lesz vele, és a diétával, kénytelen lesz a divat betegségéről is lemondani."

bekellett.........
inséges.........

wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

dr.ahalan 2020.03.21. 09:44:04

@Kálmán Barna Mikorka: Hűűűű! Tudtam hogy megugranak reggelre, mindentől zöld epét okádnak, ami kedves, vagy igaz. :))))
Növekszik rajtuk a nyomás, kezd elveszni az önkontroll, ez várható volt. :)))

Ez viszont jó! Divatbetegség! Zsírpofi már a gluténérzékenységet is elirigyelné. :))) Becarás! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.21. 12:12:43

Ó te balga 3,14csa gyümölcs!!!! megint jöttél végbél tágításra????
milyen szorgalmas vagy:):):):):):)
wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

"PadreEmeritus
2020.03.21. 10:21

Ó te balga 3,14csa gyümölcs!!!! Egyébként hiába hencegsz fikafos a maszkoddal, elvileg azt is el kellene dobni egy használat után. Hány db. is van neked????:-)))))))))))))))))
Küld vissza a béla tesóját, hogy nyúljon le még jó párat, hogy legyen még Balázskának is!!! Bruhahahahahahahhahaa"

"Küld vissza....." - baromarc, egy, egyetlen egy mndatot nem tudsz leírni, ha énmártikám nem segít!!!
inkább verjed a halott répádat!!!!!!

szegény szerencsétlen , retek hontalan hazaáruló!!!!!!

wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

dr.ahalan 2020.03.21. 12:38:31

@Kálmán Barna Mikorka: Hogy aggódik! Milyen édes! Balázskának van maszkja. Ráadásul fiatal, erős, egészséges. :)))
Orvosi ellátás is jár neki.
Aha bemutatja a kis középső ujját, és nagyon nevet. :)))
Ostoba analfabéta bozgor, meg az ő barátnői! No hiszen! :)))

dr.ahalan 2020.03.21. 19:31:38

Mindig megnevetett ez a bozgormajom... Neki jár! A pofája is. :)))
Persze hogy jár. Járogat.
Csak nem jut.
Minden sorban az utolsó, sose fizetett semmit, mitől jutna az ilyen hazaáruló vén carnak?

Bruhahahahhahaha! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.22. 07:49:39

első!:)
csak a szokásos, pakolgatás, egymás idegeire való mászkálás, könyvelő papírjainak előkészítése.
délután doktor háusz ( nagyon unom) este lájvozás a lurkókkal ( a nap fénypontja) hála Istennek jól vannak.
ma kimerészkedek a területre, viszem az autókat megitatni.
és ma david gilmour nap lesz!!!!!!!!!!!!!

odaát megy a rettegés, a fosás, a bepiszkolás, a pánik!!!
mert azt gondolják a maszk majd megvéd a ..........................FÉNYtől!!!!
( hát nem.........)

:):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.23. 07:51:22

"Szildi
2020.03.22. 20:49

Ajjaj, ez már az utolsó idő, az Armageddon , a sok rossz hírt látva, itt van. Nekem volt már hasonló érzésem, amikor kilátástalanul feküdtem egy kórházi ágyon egy súlyos műtét után, majd nagyon nehéz kezelésen egy éven át, sehová nem mehettem, hasonló “karanténben ” volt részem. Láttam a szemekben, hogy búcsúznak tőlem, nem hitték, hogy túlélem, de sokat imádkoztam, mantráztam, nekem megvannak az angyalaim, hiszek is bennük, mindig segítenek.
Ez egy ibolyaláng, mantra, nézzetek utána.. "

kevés már ide az ima, a mantra!!!!
lassan, de biztosan jön a ..................FÉNY!!!!!
közeleg az armageddon!!!!!!!!!!

már csak brúszviliszben bízhatunk!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.23. 08:26:24

@Kálmán Barna Mikorka: Ezt a videót mindenkinek látnia kell! Nem, messze nem vagyok jobbikos, de ez a nagy meztelen magyar igazság jelenleg! Nincs maszk, nincs teszt. Nincs lélegeztetőgép, nincs orvos, nincs kórházi hely. Diktatúra viszont lesz. :(((

Armageddon? Meglehet. Meg fény? Hát... :)))

Lehet éppen imádkozni lila mandalához, meg pink Buddhához, de sokkal célszerűbb lenne felhagyni az idétlenkedéssel, és elkezdeni gondolkodni. :)))
süti beállítások módosítása