dr.ahalan

dr.ahalan

Hó- és mákvirágok ideje

2020. február 11. - dr.ahalan

 

Muszáj idetenni, nem én fotóztam, de a Gáborék mellett is kinyílt a hóvirág, ez nekem minden évben igen nagy öröm. Tavasz jön megállíthatatlanul, egyre hosszabbodó napokkal, kell ennél több? :)))

A szombat nem csak a hóvirág okán volt örömnap, Gábor unokahúga, az egy szem unoka itthon van a párjával  Angliából pár napra, együtt töltöttük a délutánt Gábromamánál. Egy év alatt sokat elértek, nagyon jól érzik kint magukat, Bournemouth egészen lent van délen, a tengerparton laknak, már vettek autót, és igen szép lakást bérelnek. :) 

Szóval sok minden fért a hétvégébe, például elkészültek az első drótékszerek... A héten már tudom fotózni, feltölteni őket. :) 

Ma meg jártuk az utunkat, Gábormamánál ebédeltünk, és most jöhetnek újra a dolgos hétköznapok. :))) 

A bulvár igazán botrányosra sikeredett, pénteken éjjeltől kezdve fröcsögték a bűzlő, hazug, irigy epét. A két aljas öregasszony. :))) 

Mi is történt? 

Gáborral húsz éve dolgozunk együtt, a cégecskénkből származó jövedelmet mindig elosztottuk testvériesen, mellette neki is, nekem is voltak más bevételi forrásaim. Kb. egyformán bírtunk anyagi javakkal, és nem is volt ez soha téma. A Gábor igen gáláns egyébként is velem is, a szüleivel is. :)))

Most az új vállalkozásuk okán láthatóan nagyobb összegre tett szert... És igen! Felajánlotta a kártyáját. Korlátlanul. :))) Még sose történt velem ilyen! És értelemszerűen nem is éltem vissza vele, játszottunk. :)))

Hülyéket beszélt... Ne vegyünk egy fél disznót? Öt kiló pacalt? Akciós! Bedobált  kocsiba belga csokit, marcipános "mentes" bonbont sok ezresért, egy hintalovat, meg minden marhaságot... Alig győztem visszarakodni. :))) 

Rengeteget nevettünk... Hát minek kellene nekem például rádió? Meg hajsütővas! :)))

És az eredmény? Hát előre meg lehetett volna jósolni. Zsírpofin eluralkodott az őrület az éjszaka közepén, nem tudják lenyelni a Gábor-békát, ahogy a Hajni-ügyet se... nem, nem ismerik el, hogy élnek emberek békében, derűben, szeretetben... :))) És párban. Ettől megőrülnek, szégyenérzetük semmi, úgy öntik fel a netre az irigy tombolást, hogy muszáj megnevetni őket. :))) (Egy naplóval lentebb nálam kommentekben minden olvasható, érdemes! ) :))) 

Az öregasszony meg már egészen népmesei jelleget ölt a kis denevérszerű arcával... Nézzük:

Egyszer volt, hol nem volt egy rút, gonosz kofa, aki hozzájutott egy nagy üzlethelyiséghez valamikor régen. Szép boltocska volt, sokan szerették, de hamar kiderült, nem volt becsületes a rútszavú, sunyi kofa!

Először csak az árakkal csalt, aztán ellopta a vevők vásárlásra szánt pénzecskéjét, beletúrt a táskájukba, egyre ganébb emberekkel barátkozott, azokat alkalmazta, nevette, ahogy azok megalázták a vevőket, és ha valaki panaszt emelt, azt kitiltotta az üzletből. 

Így járt minden kifosztott, minden művelt, minden csinoska... És lassan szörnyű híre kelt a kofának, suttogta a nép a bűneit, és már senki nem járt oda vásárolni. Bezárt a bűnbazár... :)))

Eddig lenne a történet, de nincs vége! A rongyos, vén, beteg kofa a bűzlő, bezárt bolt kirakatába költözött, és a rács mögé zárva... Mint valami önkéntes állatkerti sakál... Saját ürülékében fetrengve mocskolni kezdte üvöltve a volt vevőket. :)))

- Tönkretettetek! Prolik! Kurvák! Kurafik! Cigányok! Fikafosok! Lufinénik! Véres vattában életre keltek! Elmebetegek! Mert a BDSM! Megveszlek kilóra! Kecó! Érted gecó? Kecó!  Kiverem a szemedet lóvéval! Megbeszéltem a bíróval geccc! Hallod! Megbeszéltem a közjegyzővel is... :O

És igen. Ránézünk, megmosolyogjuk a kofát, meg az ő tombolását. Aztán sétálunk szebb, vidámabb élmények felé. Mi, a meglopottak... :))) 

Hát így szól a fáma, és bizony ez az igazság... És hogy nem ő van mögötte? A tompa elméjén ülnek gonosz tort, mások torz gondolatát, gyűlöletét tette magáévá mindig?  Hogy ebbe rokkant bele a vállalkozása? Mert meggyőzték? Hát... Így járt. :)))

Szegény, szerencsétlen denevérarcú kofa. 

És Aha kecsesen benyújtja kis virsliszerű középső ujját elegánsan, és még a nyelvét is képes kinyújtani... És persze hihihi, és bruhahahaha, és még Bye-bye! :)))) 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115468604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.11. 07:37:38

első!:)
..és értékteremtő!!:):):)

dr.ahalan 2020.02.11. 08:52:56

@Kálmán Barna Mikorka: Natttyon értékteremtő! Rettenetesen! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.11. 09:13:08

erős antré!!!!!

"PadreEmeritus
2020.02.11. 08:50

Azanyámúristenit elvtársaknál Kánaán van!!!:-)))))))))))))) Dől a lé a bankok már nem tudják feldolgozni a sok utalást!!!:)))))))))
A fikafos írja, hogy béla igen gáláns!! Ezt jobb körökben úgy hívják, hogy lúzer, balek!!! Nézzük, hogy jó értelmezem-e a dolgokat!!!

A balek béla feltört, mint Óbudán a talajvíz!!! A zsé nem számít, csak egészség legyen a többit megvesszük takács bálint!!!:-))))))
Ugyanakkor felhívja a figyelmét fikafosnak, hogy le van értékelve a pacal, vegyünk 5 kilót??? Ezen is felröhögtem!!!:-))))))))

Kilóg a lóláb!!! Na akkor most vehet végre egy saját lakást, hogy függetlenítse magát a mamától és papától és elköltözzön a “mamahotelből”!!!! Ja azt már nem!!!:)))))))))))))))

Nyílik a hóvirág jön a tavasz és a nyár és ezzel együtt az éves nyaralás, habzsi-dőzsivel!!! Megint egy hétre Pulába, mert most Velence elég gáz.:-))))))))))))))))"

tónink, a fogatlan ámde tátott szájú börtönviselt homokos ( és évek óta impotens) sem tegnap, sem mára virradóra nem kúrt:):):):):):):) a héten már másodszor. na, talán majd holnap:):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.11. 09:16:55

@Kálmán Barna Mikorka: Azért ez nagyon gyenge volt a Zsírpofitól. Harmatgyenge. :)))

dr.ahalan 2020.02.11. 09:44:53

@Kálmán Barna Mikorka: Még az is lehet.... Mindkettő habos epét hány attól a nyomorult egyhetes nyaralástól minden évben. :)))) Mindenesetre gyenge volt. :)))

dr.ahalan 2020.02.11. 09:49:31

@Kálmán Barna Mikorka: Azon mosolygok, hogy a te tavalyi nyaralós fotóidtól az orruk vére is eleredne. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.11. 10:11:22

@dr.ahalan: szegény tóni! elment a net, nem tud beszélgetni a zsírosképű arab vejével. ( a kislányokat tiltják tőle, ezt már tudjuk)
a warangy még huny, egész éjjel virrasztott, pelenkákat cserélt, várta a siker blogot, tehát nem ér rá még az ölebére.
és nem igaz, hogy bármit is kúúúrva jól csinál, mert ha bármit is kúúúúúrva jól csinált volna az életében, nem feszegették volna szanaszét a farpofáját a migránsok, nem verték volna ki a fogait répával a négerek, satöbbi.

és mindennek a premisszája, megdöglött a farka, nője nincs, egész nap eri, hiába......

"PadreEmeritus
2020.02.11. 09:46

Eltelt talán max 20 perc, hogy ezt kiírtam és már is átmásolták!!!:):):):):):):) Valamit kúúúúúva jól csinálok!!!!:-))))))))))))))))))))

Ja és fikafos, neked NEM virsli ujjaid, hanem krinolin ujjaid vannak és ha még felzabálod azt az 5 kiló pacalt akkor párizsivá híznak!!!:-)))))))))))) Még nagyobb élvezetet okozva ezzel a balek bélának!!!:):):) :-)))))))))))) :))))))))))))))))"

dr.ahalan 2020.02.11. 10:22:36

@Kálmán Barna Mikorka: Azért egyszer azt elmesélhetné, hogy mennyi eurót adnak manapság a szír migránsok az apának egy... mondjuk nem túl szép, nem túl okos magyar lánykáért... Mert ugye erről hallgat. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.11. 14:24:12

@dr.ahalan: szerintem egy fillért sem kapott! talán megcsináltatták a fogait az arabok, hogy tudjon szekszin fogazni majd kumlán:):):):):):):):):):):):):)

Voltam 2020.02.11. 16:00:58

:)

Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda: Zümmögős dal

Kinyílott a tulipán
Meg a kamraajtó
Tulipánban méhecske
Kamrában szakajtó

Arra ment egy elefánt
Szája fölött ormány
Arra ment egy Opel is
Műszerfalán kormány

Az elefánt a tulipánt
A füle mögé rakta
Az Opel a kamraajtót
Darabokra szabta
..............

"Ha elszabtuk, hát elszabtuk,
Utólag már szabhatjuk" (Hofi)

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.11. 17:35:59

"PadreEmeritus
2020.02.11. 16:28

A lányomért 10 tevét adtak, azok most ki vannak adva bérbe és a hülye turisták tevegelnek rajta a Szaharában!!!:-)))))))))))
Holnap székelykáposztát csinálok, kaptam hozzá leértékel csirkelábat, mert már nagyon kifogyóban van az eklézsia, jövő héten
kedden kapom a jól megérdemelt kis szegényes, svéd nyugdíjamat, addig ki kell tartanom!!!:-))))))))))

Kedden már lesz pénzem csirkefarhátra és buli lesz ezerrel!!!:-)))))))))

Nekem minden napom nyaralás, csak pihenek, jól vagyok, élvezem az életet, semmi stressz , még a szart is leszarom veletek együtt,
haverokkal össze jövünk, iszunk, röhögünk nagyokat, csajokkal flörtölgetünk, nem dagadt vén disznókkal, tudjátok a puncicsapda működik!!!:-)))))))
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
Szildi
2020.02.11. 16:33

Látom a fantázia működik, csak feledékeny és hazudós kissé a hölgy. De nem baj, ha ettől lesz boldog, legyen.
Nekem egészen más a mindennapom, tegnap megjött a csodálatos új konyhám, beszerelve, ma már működik minden, különleges, egészen elegàns is lett ( ráadásul saját bankkártyával fizettem ki) . De folytathatom a terveimet tovább egy másik helyen, nézegetem is a csempe választékot, vagy pl. milyen zuhany legyen ( tolóajtós, vagy nyíló) , mindenből akkora a választék, hogy szinte belefáradok mire a végére èrek. Mindent lehet kapni, csak pénz és izlés kérdése. A redőny is téma, aluból, műanyagból, fehér, vagy antracit színben, betörés elleni, motoros vagy nem ( nagy teraszra nyíló, nem mindegy ez sem ). Szóval, nem unatkozom és valójában kiélhetem kedvemre magam abban amit szeretek. Bye-bye..
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2020.02.11. 16:34

Figyi már fikafos a lányodért mennyit fizetnek a szemétégetőnél egy gumi nélküli szopásért szájba élvezve???:-)))))))
Balázska a strigója mennyit vesz le tőle???:-)))))))"

dr.ahalan 2020.02.11. 17:50:55

@Kálmán Barna Mikorka: Odaát ma ez a divat. Álmodik a nyomor. :)))

Vezek Elek 2020.02.11. 19:46:19

Odaát ma (is) a trágárság, a mocsok és kérkedés a divat. Undor a köbön! Pfej!

dr.ahalan 2020.02.11. 20:55:50

@Vezek Elek: Én is mindig megvetettem az ilyen bugris, ordenáré népeket, pfujj! :)

Egyébként szerintem az az ember, aki képes egy egész web-oldalt finanszírozni évekig csak azért, hogy minden áldott nap leírja a "kivagyi" furkóságait, és mindenki mást leprolizzon, kurvázzon úgy, hogy soha semmi érdeklődés senkitől nem volt ebben a témában az irányába, az:

a, elmeháborodott
b, alapban bunkó
c, valamit nagyon takargat, szégyell, talán pont valami csődöt, eladósodást.

És ezek kombinációi is elképzelhetőek.
Más magyarázatot nemigen tudok. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.12. 06:49:44

első!:)
nyakunkon bálint, ma anyagbeszerzés.........kesre.
(nincs is kártyánk, nincs tranzakciós díj, jutalék, számlavezetés, satöbbi, miindég dagad a zseb:):):):):):):):):))
délután réjdonovan.
a tegnapi nap mondata, nálam:
"Nem a számitógep, javító programjával működnek az eszközeim, úgy, hogy Hajrá H. Gyurcika, ha még a H. nincs otthon, gyorsan másold a kedvedre. "

ezt eddig is tudtam,láttam. okos, tanult vagy, látszik is a bejegyzéseken, minden a tanultak szerint, fejből/emlékezetből megy!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
ne is végy igénybe segítséget, javítóprogramot, jó hülyének lenni, derűs perceket okozol sokaknak:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.12. 08:30:46

@Kálmán Barna Mikorka: Tényleg! Jön a Valentin-nap, milliárdosok lesztek, de jóóóó! :)))
A nénike eszközeit meg ne bántsd, mert meg lettünk úgyis fenyegetve. Mindjárt feltölti a Mömax számlát! Saját nevére szólót, úgy ám! Osztán meg kell nézni! Benne van a szabályzatban, és megbeszélte a bíróval!
Lehet hogy pöcsét is van rajta! Már persze a számlán, és nem a bírón! :)))
Akkor majd sírunk, mint a záporeső! :)))
Nem akárki az, akinek saját névre szóló számlája van! Irgumburgum! :)))

Voltam 2020.02.12. 08:46:29

:)

@dr.ahalan:

Saját névre szóló számlájuk az "anyagias"-oknak van. (Ld. materialisták. :D :D :D )

De a tévedések elkerülése végett, az anyagias és a smucig disznó az nem ugyanaz. :)

:)

dr.ahalan 2020.02.12. 08:52:26

@Voltam: Most biztosan azt vizionálja, hogy ő egy anyagias lány. Már-már Material girl. Sőt! Maga Madonna! :)))

www.youtube.com/watch?v=6p-lDYPR2P8&list=RD6p-lDYPR2P8&start_radio=1&t=5

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.12. 08:54:07

@dr.ahalan: a számláján a tőlem/tőlünk ellopott kredeitek ellenértéke lapul, ezzel vagizik , ízléses(nek mondott) konyhabútort, zuhanykabint. de, milyen ízlése lehet, annak,akinek a nappalijában eredeti 500 forintos kínai porcelán elefánt tartja a művirágot???
milyen ízlésre vall, ki a családi étkezéseknél dobozból kínálja az üdítőitalt???
és még folytathatnám.........
78 éves számalomra méltó satrafa.

dr.ahalan 2020.02.12. 09:00:50

@Kálmán Barna Mikorka: Erről eszembe jut a porcelán... Azon nagyon röhögtem! A Rothschild... Ami persze lópikula. Ócska, bóvli Churcill. :))) És még mennyi ilyen volt az évek alatt! Lehet hogy írok egy Bőregér Top10-et... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.12. 09:06:10

@dr.ahalan: ISNO COMMENT!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.12. 22:25:33

Látom a büdös kis bőregér megint nem fért a bőrébe. Ennyi hazugsággal, bűnnel és mocsokkal, ami az ő fekete lelkét nyomja biztosan a pokolba jut!
Abban viszont igaza van, nem kellett volna visszamennem, nem kellett volna engednem a kérésének, remek naplóm volt a parom.hu-n... .. Egyébként hogy valaki szabályzatot szegett, azt neki kell bizonyítani, mint minden mást is.
Ez a két öregasszony annyit se konyít a joghoz, mint hintaló a metafizikához. Ha a szexuális intelligenciájuk is ilyen alacsony nívót mutatott aktív életükben, akkor teljesen meg tudom érteni a szeretőket.
Két savanyú, humortalan, fantáziátlan, stílustalan múmia. :)))

Voltam 2020.02.13. 06:36:29

:)

Első, zsetem, pápuszi, garnéla, emlőstej, summa kumla ude.

@dr.ahalan:

" Ha a szexuális intelligenciájuk is ilyen alacsony nívót mutatott aktív életükben, akkor teljesen meg tudom érteni a szeretőket."

A szegény, szerencsétlen, szánni való, elölről, hátulról agyba-főbe doktorált nénike pont ezért választotta a BDSM-t (ld. alázós szex, ami ellen soha nem tiltakozott), mert ott csak tűrni kell.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.13. 06:57:27

második!:)

..és már megest mire ébredek meg????
nem hiszek a szememnek........
most majd az jön, hogy békésen sétálgattam a korzón, de a parókás ,75 éves leszólított, belekényszerített a freebe, de minden költségemet átvállalta......
hogy nem szakad le a pofájáról az utolsó hámréteg is.

"Szildi
2020.02.12. 21:02

Azért marhára kíváncsi lennék milyen kreditekből tudnék bármit venni, főleg lakásokat, azok berendezését finanszírozni.. Abból amit pl. az E-ke fizetett, amit a kvízeknél csalt és az Animátortól kapott, vagy abból, amivel a cégnek anyagi veszteséget okozott a tagok elűzésével, vagyis a szabályzatunk sorozatos megsértésével, miután jogosan lett tiltva? De mivel a mobil közvetítőknél ezek hivatalos sms fizetések megvannak és bizonyos ideig kötelesek is nyilvántartani, majd szépen be is bizonyíthatja amit ténylegesen fizetett, ami miatt folyamatosan a polgári nevemen tolvajoz, stb..Érdekes lesz, gondolom a Bíróságon nem lehet blöffölni, hazudozni. Az A-ka, pedig mindent időt letölthetett amire kreditet vett, a végén már az ingyenes felületeken szemétkedett.’12 éve pedig a Zs. adta neki a hatalmas kreditet, amit az akkori szemétkedései miatt a több éves tiltásával elveszítette. De miről is beszél, ráadásul ennyi idő után, egyáltalán minek jött vissza? Ha engem valaha kirúgnának bárhonnan, annak a helynek még a környékét is elkerülném.
A céges ügyek és a polgári nevemen becsmérlésem, rágalmazásom, életmódom, korom stb. céges adatokkal összehozni a kettő nem ugyanaz, sőt egyenesen az adatvédelem törvényes megsértése a részükről (nem én találtam ki)."
"Könyörgöm, írjál még , még, még....."
"valójában kiélhetem kedvemre magam abban amit szeretek. Bye-bye.."
"de több infó, bármennyire szeretnéd, felétek nincs."

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.13. 08:38:18

"PadreEmeritus
2020.02.13. 08:07

KASTA MIG TILL VARGARNA OCH JAG ÅTERKOMMER, SOM FLOCKENS LEDARE!!!:):):):):):):):):)

Én úgy tudom, hogy a vállalkozások ma már nem fizethetnek kápével, csak bankkártyával, ez lett bevezetve néhány éve.
Legalább is nekem egy söröző tulajdonosa ezen dühöngött anno, hogy az árut amit megrendel, azzal lehet kiegyenlíteni!!!!
Kellett nyitnia egy számlát, amin előre be kellett tennie 300 ezer ruppót!!! De lehet, hogy a trágyát áruló virágosoknál ez másként van!!! ŐK a kivételek!!! Ja nem!!!:-)))))))))))))))))"

mondjuk úgy, hogy ez azért nem egészen így van:):):):):):):):):)
és nem azért, mert a fogatlan börtöntöltelék egy fasz:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.02.13. 09:05:10

@Kálmán Barna Mikorka: Ilyen sötétséggel a fejében nehéz lehet életben maradnia ott a mogyoródi cselédházban... Szerintem az udvart már telikakkantotta... :)))
Havi bruttó másfél millióig szabad készpénzben fizetni. :)))
Ez a szerencsétlen megint bekönyörögte magát ide egy sallerra... :)))

dr.ahalan 2020.02.13. 09:09:44

Természetesen jövedéki terméket nem lehet készpénzben fizetni. De a virág nem jövedéki termék. A plüss szívecske se jövedéki termék... Bruhahaha, bye-bye, hihihi... :))))

Vezek Elek 2020.02.13. 09:12:40

@dr.ahalan: Hát ezen én is jót derültem így kora reggel, nyitás után. :)))))))))))) Mondjuk úgy, jól indul a napom ismét ennek a gyagyásnak köszönhetően. De hát mit várunk tőle, ha egy alkesz korcsmárostól szívja magába a tudást?!!! :)))))))Hülye állatja!!!!! :)))) (nagyon röhögök:))))))))))))

dr.ahalan 2020.02.13. 09:21:41

@Vezek Elek: Nem túl okos népek ezek odaát. A damilhajas is leír sokszor idiótaságokat, de a sittes verhetetlen. Néha azt gondolom, hogy a Zsírpofi direkt csinál belőlük hülyét. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.02.13. 12:05:31

BEKULÁLTAM!!!!!:))))))))))

KASTA MIG TILL VARGARNA OCH JAG ÅTERKOMMER, SOM FLOCKENS LEDARE!!!:):):):):):):):):)
EZT FORDÍTOTTA A GOOGLE!!!! “DÖNTEM A GYERMEKEKHEZ, ÉS A FOCK VEZETŐJÉKHÖZ SZÜKSÉG”
MEGNÉZTEM MÉG EGYSZER, A MÁSODIK FORDÍTÁSA MÁR KICSIT KÖZELÍT!!:)))))))))))))

mert ugye ez így működik, akárhányszor odanézek mindig mást fordít:):):):):):):):)
de nagy fasz vagy kissallai:):):):):)
kiderült, svédül sem tudsz, pedig 6 évet voltál irányított tanfolyamon:):):):):)
ja, hogy ott az arab ment:):):):):):)

BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Vezek Elek 2020.02.13. 13:47:22

@Kálmán Barna Mikorka: Jobban tenné ez redvás, tetű, gyagyás, ha a saját hitvány, semmirevaló családjával, a tropa életével, a szutyok, szajha anyjával és a lezüllött, semmirekellő, szarzsák apjával foglalkozna, nem az én apámat alázná! Egy napon nem lehet emlegetni az én dolgos, értelmes, becsületes, gerinces, megbízható, derék apámat egy ilyen rohadék, rabló, börtöntöltelékkel, meg a kibaszott családjával, aki ilyenné nevelte. Nem is értem, honnan veszi a bátorságot egy sittes, rovott múltú, alávaló csúszómászó, hogy tisztességes embereket alázzon holtukban?! Na majd ezt is felvetem a megfelelő helyen, hogy hol és kinek az engedélyével teszi mindezt.

Voltam 2020.02.13. 15:52:18

:)

Ezt ne!!!!!!
Mert ami nem fér össze a jó ízléssel, az nem fér össze se itt, se ott, se máshol.
És az nem mentség, hogy "ő is".

A magam részéről igen helyénvalónak érezném, ha Aha beletörölne.

:)

dr.ahalan 2020.02.13. 16:07:24

Bocsi Enver, kiszedtem ennek a mocsoknak az írását, de persze lefotóztam, elmentettem, oda lesz dugva az öregasszony orra alá a bíró előtt. A véres vattával, és a többivel együtt. Tanú is van már elég ellene, ezzel a moderálatlan undormánnyal is csak azt érte el, hogy élete végéig fogom naponta világba kürtölni a viselt dolgait. :)))
Pfujj, micsoda ordenáré, ocsmány szavú népek ezek... Igazi bugrisok. Nem csoda, hogy minden jóérzésű ember elmenekül a közelükből. :)))

dr.ahalan 2020.02.13. 16:16:19

Egyébként én azt állítom, hogy ezeknek a rettenetesen gyalázatos írásoknak az értelmi szerzője a damilhajas, meg a bérblogger, és azért használják a bozgor naplóját, mert ő papíron is kettyós, és nem büntethető.
És mivel tudjuk, hogy 3D-ben szoktak találkozni, és stratégiát kialakítani... Hát ezt nehéz lesz megmagyarázni a bírónak. :)))

Voltam 2020.02.13. 16:32:07

:)

@dr.ahalan:

Talán most nem csak Enver hozzászólásában kellett volna radírozni egy kicsit.
Mert leírták itt már páran, hogy "bizonyos szint felett nem süllyedünk bizonyos szint alá", de azért mégiscsak sikerült.

:)

dr.ahalan 2020.02.13. 16:47:03

@Voltam: Én nem az Envert moderáltam, hanem a bozgort. Az nagy különbség.
A druszám egyéni véleménye igaz hogy érzelmileg túlfűtöttre sikerült, de meglátásom szerint nyilván oka volt elengedni egy kicsit magát.
Az én olvasatomban nem volt törvénysértő. Pont a minap derült ki az Orosz Bernadett ügy kapcsán egy rádióriportból, hogy igazat írni, és véleményt írni nem az. Névvel se.
Abban igazat adok neked, hogy próbáljunk meg nem lesüllyedni arra a színvonalra. És kérek is erre mindenkit. :)))

Voltam 2020.02.13. 16:50:00

@dr.ahalan:

Tökéletesen igazad van, és további minden jót mindenkinek!

:)

Vezek Elek 2020.02.13. 16:58:17

@dr.ahalan: Elnézést kérek, ha valakinek sérti a szépérzékét a kirohanásom, de nincs másik hely, ahol lereagálhattam volna az apám gyalázását. Ha nem hozzátok ide, soha nem vettem volna tudomást róla, mert macskaszaros homokozóban már hónapok óta nem jártam. Igazatok van, nem idevaló ez a stílus, de én bizony le tudok menni a bizonyos szint alá is, ha az apámról van szó. Igyekszem a későbbiekben kevesebbet megnyilvánulni.

dr.ahalan 2020.02.13. 17:14:36

@Vezek Elek: Teljesen értettem! Még igazat is adok neked. Elképesztő, amit ezek odaát megengednek maguknak! :(
Régen-régen énbelőlem is ki tudtak hozni ilyesmit, no nem sokszor... A heves természet már csak ilyen. Inkább legyél szenvedélyes, mint halvérű. :)))

Vezek Elek 2020.02.13. 18:06:21

@dr.ahalan: Tényleg sajnálom, de ez amit itt olvashattok, már kozmetikázva van.... Ennél sokkal erősebb volt az első reakcióm. Én már csak ilyen vagyok, ami a szívemen, az a számon... Ezért veszítettem már el az állásomat is, de úgy gondolom, hogy inkább ez jöjjön ki, mint a mentő.

dr.ahalan 2020.02.13. 18:14:35

@Vezek Elek: Most rosáltam be! Én is mindig ezt mondtam... Inkább ez jöjjön ki, mint a mentő! :)))
süti beállítások módosítása